Tenker du på meg, som som jeg tenker på deg ?

Jørgen - Din egen vei ♥

Noen som så MGP JR Nordic i går ? Jeg gjorde visst det jeg også. Har settdet siden sesong 1 rettere sagt, har aldri likt sangene, men Jørgens sin sang er veldig meningsfu¨ll og jeg må si det er en av de beste sangene som har vunnet, synes jeg da.

Menmen, i dag er 1.ADVENT! Dæven steike (sorry for språket) tida går fort. Bare 4 uker til jul, hvis vi sier at det er Mandag i dag så er det 4 uker til jul. For å være ærlig, så har jeg ikke begfynt med julegaveinnkjøpene, har alt de menneskene ønsker seg til de jeg skal kjøpe gaver til, men jeg har blitt blakk for i tida, men vi har ihvertfall begynt med julepynting! Vi begynte i går. Vi satte på julegardinene på plass og julepyntene ut og inne. Får veldig julestemmning av det skal jeg si deg. Og i går begynte det å komme snø ! Bare littegranne, jeg elsker snøø.

Vl080rjvhc_88713412_870c166609_large


Senere i dag skal jeg til kirka med familien, og skal se en film før jeg sover og våkner at vi har skole i morgen...

Har dere pyntet til jula ?

Blogges, Jean Rose < 3

5 kommentarer

Nina

29.11.2009 kl.13:11

nei, ikke enda, men vi skal det så klart snart! :DD
så fint! nei har ikke pynta, må ført få no julepynt til leilighetne. haha! :D

sv; først og fremst må jeg jo si "glederlig første søndag i advent!", håper du tenner lys og tenker på alle som trenger en ekstra tanke i dag (noe jeg tror du gjør fra før av - du virker jo så godhjertet!). Så vi ljeg bare takke for kommentar på bloggen min på gårsdagens innlegg. Du er en liten engel som gir meg inspirasjon til å fortsette med blogging - tusen takk! :) Håper du koser deg masse videre i dag! Take care!

susann95

29.11.2009 kl.16:35

- Vi har hengt opp julestjerner, satt opp adventstaken, og funnet julekalenderen! :- D ♥

Lisa Julebrus Nguyen ♥

29.11.2009 kl.17:59

Du får kose deg i kirken da! :D Var i kirken idag tidlig jeg (:

sv:heheh :P

Jamiss'

01.12.2009 kl.16:59

Ja, jeg har pyntaa ( :

Sv : takk ( :

Skriv en ny kommentar

hits