Anbefalinger

One of my favourites.


Bloggen hennes finner du her.

Det hele begynte med at jeg fant hun via lookbook, og jeg elsker virkelig stilen hennes. Så fant jeg bloggen hennes, og vips! Der ble jeg en fast leser, og seriøst. Denne dama er rååå! Hun inspirerer meg veldig, og jeg synes alle burde ta seg en titt innom denne bloggen!

Har du vært innom bloggen hennes før ?

Anbefaling av dagligkrem

For en uke siden eller 2, så anbefalte mamma meg om at jeg må bruke dagligkrem. Vel, jeg er den jenta som er ikke opptatt av sånn og sminke, det er egentlig bare meg. Men når jeg så meg i speilet, så hadde jeg en uren ansikt for å si det sånt. Litt under øynene mine så viste det småe kviser og sånt. Så mamma kjøpte et krem til meg, og den funker faktisk! Helst siden jeg bruker den, har ansiktet blitt "renere", hahaha. Bruker det dag og natt før jeg legger meg. Så jeg anbefaler dere å kjøpe denne kremen også, tror du kan få dem på Vita. Men det betyr ikke at jeg er opptatt av sminke og lignede.. Måtte bare si det.

Bruker du dagligkrem ? Har du hørt om denne kremen ?melkedrøm

bilder tatt av meg

i dag har jeg vært med pappa min for å handle litt sånne ting til maten vår i dag for mamma bursdagsselskap. Imens han handlet kjøpte jeg meg en melkedrøm. En bit så forelsket jeg meg med en gang i den sjokoladen. Har spist den en gang før, men da ble jeg kvlam, så jeg klarte bare å spise en bit. Men nå seriøst elsker jeg den. Den har god fyll med bringebær som jeg elsker. men bestekompisen min ble spist opp med en gang. Haha, har sånn sykdom der jeg jeg tar meg en bit og klarer ikke å stoppe, lolz. men jeg gir tommel opp og anbefaler dere som ikke har smakt det før.

våknet sånt kl. 09.51 etter en laang middagbesøk i går. tok noen bilder, men gidder ikke å laste dem opp. Hittil har jeg bare sett på tv, spist frokost og ordnet meg, var med pappa ja, ryddet og venter på noen gjester. Siden mamma skal ha bursdagsselskap i dag, en liten en. så det blir gøy ikke sant. nå skal jeg se på tv, se en film eller lese en bok. så prekas! kommer kanskje til å blogge mer i dag, men vi får se. hei, jeg vil lese mangebøker nå.

har du smakt melkedrøm før ? hva skal dere gjøre i dag ?

You can't be too careful anymore..

Paramore - Careful ♥
 
HeiHei. God helg og fredag den 13. som betyr ulykkesdag ! Men i dag på skolen var det ikke gym i dag siden begge kontaktlæreren våres var syke. Så vi fikk en annen lærer. En kjempesnill. Aller først hadde vi ukesluttprøve, A-Plan, mat og så etter friminuttet ble det film ! Vi kunne velge mellom "Charlige og sjokoladefabrikken" eller "Hundehotellet". Og gjett hvem som vant da ? Hundehotellet ! Jeg må si at den var en innmari bra film. Noen sa at den var kjedelig, men den var jo egentlig veldig bra og litt artig. Og jeg må innrømme at jeg begynte litt å gråte på en scene da søskene skulle flytte fra hverandre. Så jeg anbefaler dere som ikke har sett den, hvis du synes det ser kjedelig ut, så er det ikke. Bare kall meg barnslig hvis du vil x- )  De som har hovedrollene er Emma Roberts og Jake T.Austin. <3 Sm jeg har begynt å bli litt fan av, hihi.

Hva gjorde dere i dag ? Har du sett "Hundehotellet" ?

Blogges, Jean Rose < 3hotel for dogs
Et bilde fra filmen Hundehotellet.

DISSE BLOGGENE LESER JEG FAST

www.annelisebeck.blogg.no

www.martinee96.blogg.no

www.anette95.blogg.no

www.andematrosen.blogg.no

www.susann95.blogg.no

www.lenanj.blogg.no

www.vendluus.blogg.no

www.tineelisabeth.blogg.no

www.anenv.blogg.no

www.toouun.blogg.no

www.mnaaa.blogg.no

www.ginaftw.blogg.no

www.anybanany.blogg.no

www.nhidiep.blogg.no

www.motionocean-siv.blogspot.com

www.thehills95.blogg.no

hits