Blogg

Gratulerer med dagen

Siden jeg er den beste søsteren i hele verden (I wish.. haha, next joke) så ønsker jeg lillebror gratulerer med 14 årsdagen! Jeg vet at han stalker bloggen min, så hvis du ser dette; GRATULERER MED DAGEN, FJORTIS!!! Ikke gjør noe galt da. Haha, håper du får en fin dag og gud, som tida flyr nå. Jeg husker når vi var småtasser og var sammen hele tida. Men nå har begge blitt større, så ja... Håper du får en fin dag, lillegutt :)

tilbake...?


noen bilder fra Sverige-turen

Nå har jeg tatt meg en velfortjent pause og kanskje begynne å blogge igjen. Jeg har endelig blitt frisk igjen og Sverige-turen som var for 2 uker(?) siden var rett og slett artig. Det var godt å komme ut fra huset og alle tankene og bare ha en fin ferie med familien. Vi har vært på shopping, gikk rundt i byen og zoo (viser bilder etterpå). Vet ikke om det blir skikkelig bra blogging nå, men jeg skal gjøre mitt beste å oppdatere den!

Hva har dere gjort i det siste?

Pause...?Gjett hvem som klarte å bli syk/forkjølet da...? Joa, sånn går det når man leker seg i regnet og blir fort syk. Så nå ligger jeg bare i senga og har Pretty Little Liars maraton for meg selv, greit nok. Blogglysten er fortsatt på bunn og har tenkt å ta meg en sånn bloggpause. Vet ikke hvor lenge den vil vare, men siden jeg skal bort helgen som kommer, så kommer jeg sikkert tilbake neste uke med mange nye bilder. 

Får håpe dere får en fin sommer!

wings are made to fly

For å forklare helgen min på en kort måte: Jeg og familien besøkte tante og familien som bor sånn noen timer unna oss. De voksne gikk en tur og fisket, men oss ungene (faktisk) gikk til niese'n min sin hus og jeg og datteren hennes så på "Never Say Never" og ravet til "Believe". Drakk slush og gikk oss en tur i regnet. Alt i alt: Utrolig koselig å se familien og jeg koste meg skikkelig.

Hva gjorde dere i helga?

"All's fair in love and war, and this is a bit of both."Sola har blitt byttet til regn og jeg holder meg innedørs. Noen ganger er det koselig å legge seg i den myke senga og høre dråpene faller ned fra himmelen, det synes jeg er behagelig. Det har bare gått noen dager av ferien og jeg beynner å bli rastløs. Jeg har lyst å reise og rømme hjemmefra og oppleve nye steder. Skulle egentlig reise til Irland og besøke en venninne, men det ble avlyst, men på den positive siden skal vi kanskje til Filippinene før jul! WEHOONå skal jeg kose meg med dette! NOT BAD!

Hvor skal dere i sommerferien da?

Long live the reckless and the braveBursdagsselskap. Kakespising. Sverige. Secondhand shopping. Lesestoff. Det har helgen min bestått av med masse sol og fine mennesker rundt meg. Da vi gikk rundt i Fretex, så fant jeg den siste Harry Potter boka for bare 29,-. Har selv lest boka på norsk før, men når man finner den på engelsk for en mindre pris, så må jo man bare kjøpe det. Også var vi en liten tur til Sverige (Harry-tur som vi liker å kalle det) i dag.

Fortell meg hva du gjorde i helga du også.

Tents

Kom hjem i går fra en rett og slett dårlig klassetur (ut i fra de herlige menneskene og bålkoset). Det regnet, jeg fikk rundt 8 myggstikk, ble forkjølet og fikk nesten ikke noe søvn. Så det var den verste klasseturen hittil. Jeg er fortsatt helt utslitt, men nå er det bare 1 dag igjen av skolen og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder til sommerferien. Det blir så bra!

Spørsmål...?Det var mange av dere som kom med forslaget "videoblogg" da jeg spurte dere hva jeg skulle blogge om. Jeg kan innrømme at jeg kan få til å lage noen videoer, men jeg vet ikke hva jeg skal videoblogge om... Så jeg tenkte grundig nok på det og kom med et enkel forslag: Hva med ukens spørsmål? Dere stiller spørsmål og jeg svarer på video. Sounds good?

Så har dere noen spørsmål? Noe dere lurer på?
Kom gjerne med forslag om hva jeg skal videoblogge om.

Konfirmasjon


1 uke siden konfirmasjonen. Sol, mye gode mat, herlige mennesker, rørende taler og fantastiske gaver. Kunne gjerne ha det igjen. Alt i alt, var dagen rett og slett perfekt og jeg kunne ikke ønsket meg noe bedre, alt var som planlagt, selvom jeg måtte drasse med meg den lange filipinske nasjonal kjolen min... Men siden jeg fikk fine komplimenter for den kjolen, ble jeg sånn bittelitt glad.

I'M BACK... or am I?Gjett hvem som blogger igjen da..? Ok, følte bare for å skrive et innlegg, siden jeg har ikke oppdatert bloggen på LENGE. Har som sagt sluttet å blogge, men siden dere søte lesere maset på at jeg skulle begynne igjen, so why not?! Men jeg lover ingenting om at det blir bra blogging fremover. Jeg har fortsatt noen ting på skolen som må gjøres.

I det siste månedene så har det egentlig skjedd mye. Jeg hadde konfirmasjon forrige uke, som gikk supert! (Bilder kommer senere) og skolelivet... Vel, den hopper jeg over. Men selve livet og meg selv, så er alt ok. Jeg har endelig fått tak i meg en superbra kamera og en splitter ny pc! Så nå blir det enklere å blogge for meg, og jeg har massemasse å vise dere! (Det tok meg faktisk 30 min. for å laste opp bildene..)

Noen tips til hva jeg kan blogge om? Savnet meg? (Lol, jeg kødda)

2012, please be good to me.

Tenkte jeg ville bare stikke innom bloggen og ønske alle dere fantastiske lesere et GODT NYTTÅR! Nei, jeg er ikke tilbake, ville bare hilse på dere siden jeg har tid til å blogge. Jeg gleder meg veldig på hva som skjer i nyåret: Jeg fyller 15, konfirmasjon, en tur til Irland (for å besøke ei venninne) og kanskje London til sommer, og en tur til Filippinene i jula. Gleder meg virkelig på hva som skjer. Ja, det er alt jeg har å si. Vil bare ønske dere godt nyttår og håper dere får det fint i nyåret!

Jeg klarer ikke mer..Har tenkt på det her veldig lenge, og jeg har selv lyst å innrømme det etter nyttår. Men jeg klarer det bare ikke, jeg har ikke inspirasjonen lenger. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sluttet og deretter komme tilbake igjen, men det er ihvertfall mange ganger. Bloggen har vært veldig kjedelig i det siste, karakterene ble dårligere enn jeg forventet og der kommer stresset i bildet. Når jeg prøver å tenke andre ting enn bloggen, så kommer bare fristen til å blogge fram. Og det har jeg ikke lyst. Tåpelig? Å ja.

Så jeg vil bare si at jeg slutter å blogge nå. Ja, jeg har gjort det mange ganger, men nå skal jeg prøve mitt beste å holde langt fra bloggen og fokusere på andre ting som for eksempel skole, karakterne og konfirmasjonen min snart. Jeg vil takke dere fantastiske leserne for at dere har lest bloggen min, hvis jeg har tid så skal jeg besøke bloggene deres. Så fra nå av, takk for meg.

Litt dumt, men sånn går det bare....Husker dere mitt forrige innlegg om mitt nye kamera og jeg har ikke fått noe USB-kabel for å overføre bilder..? Vel, jeg sliter fortsatt med det problemet. Pappa har ikke funnet noe ennå, og siden jeg har ikke sånn minnekort leser på pc'en, så blir det ikke noe bilder fra mitt nye kamera... Dumt, men ja ja. Får håpe søstersen dukker opp en gang, og sier: "Hei, vi fant USB-kabelen for deg!" Haha, det er lov å drømme.
Ellers er jeg nesten ferdig med alle prøvene! Mangler bare 1 nå, og har fått tilbake noen. Kan si at jeg er på en måte ikke fornøyd med resultatet.

Planer for helgen?

Keep calm, because it's nearly christmasDa var julegave handlingen ferdig, mangler å pakke noen og da er alt finito. Så da var stress 1 ferdig. Har virkelig skrivesperre nå, har ingen anelse hva jeg skal skrive om. Jeg har jo del 3 av spm.runden som jeg har ikke svart ennå, men jeg tror jeg tar den i nyåret eller... Jeg vet ikke. Bloggen min suger, jeg vil bare slette den, jeg. Men da angrer jeg meg bare. Argh, hvorfor er det så vanskelig?!

Noen andre som er ferdig med julegavene?

So put your hands up, cause it's a stand upTenkte jeg ville bare hilse på dere, siden det er Fr1Day og helg nå! Partyin'. partyin', YEAH! Nei da, har fortsatt noen prøver igjen... Men alt er bra med meg. Fikk en fin start på dagen, da Niall Horan fra 1D kom på norsk radio og min supergode venninne Susann, snakket med han osv! Nå kan vi begge si at vi har vært på radioen, haha! Men nå stikker jeg, skal prøve å svare på del 3 snarest som mulig hvis jeg rekker det.

Hvordan går det med dere?

STRESS STRESSNå har tiden kommet. Tentamen, prøver, juleball og same shit.. Nå har stresstiden kommet. Har allerede 1 innlevering, 1 tentamen, pluss prøver denne uken, og har flere de neste ukene. Sjansen for at jeg rekker å blogge, er liten. Så jeg tar meg en pause, har lyst å gjøre bra på disse tentamene. Jeg vet ikke når jeg kommer tilbake, men når jeg kommer tilbake så får dere del 3 av spørsmålsrunden osv. 

Ok, vi snakkes!

End of the worldNå har norsk bokmål tentamen blitt overstått det og, og det er flere igjen.. Det verste er at det blir fort stress før jul osv... Men ihvertfall, i morgen er det Desember! Året gikk utrolig fort, og nå driver jeg og skriver julekort og øver samtidlig til engelsk tentamen. Noen ganger er livet herlig. Not.
Noen andre som har fortsatt noen tentamener igjen?

Every teardrop is a waterfallDa var nynorsk tentamen overstått. Nå mangler jeg bare norsk, matte osv... Det beste med tentamen er at vi kan gå tidlig hjem eller bruke tiden godt. Ellers er alt bare bra, og jeg har glemt å fortelle at snøen har kommet hos oss! Gjett hvem som ble glad? Oh yeah.. Så nå har jeg på min gode 1D genser og øver på engelsk gloser.

Har snøen kommet hos dere?

Tell me a lie

Vil bare skrive et innlegg og fortelle mine fantastiske lesere; HA EN RIKTIG GOD HELG!

You never know what you're gonna get.Inspirasjonen har nådd bunnen igjen. Det blir stress, og jeg sitter her og stirrer på dataskjermen. Ingen reaksjon. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Noen ganger har jeg bare lyst til å slette bloggen, og aldri blogge igjen. Blogg var så mye artigere før, for da var blogglysten 100% hele tida, men nå er den.. Null. Imens jeg prøver å finne inspirasjonen, er det alltid godt å høre på god musikk og gode filmer. Som for eks. Forrest Gump, som vi såg på skolen i dag.

One more, one more timeSitter egentlig her i stuen og er helt hekta på pappa's iPad, som han fikk fra oss til bursdagsgave. Istedenfor at han bruker det, så bruker jeg den noen ganger. Hoho. Ellers har jeg skrivesperre nå, så jeg vil bare oppdatere bloggen og vise dere guttenes performance fra X Factor UK i går. *Proud*

Hva har du gjort i helgen du da?

Pocketful of sunshine

Har egentlig ikke noe spesielt å si atm, har OD-dag i dag (OD=Operasjon Dagsverk). Ble hjemmeværende, og vasket hele huset. Følte meg virkelig som ei vaskedame der jeg sto og skrubbet gulvene! Og det her går jo til en god sak også, tjener penger for andre som trenger det, så jeg fikk god samvittighet, og det var verdt det.

Hva gjorde dere i OD-Dagen?

One thingDet er noen dager der jeg sitter bare foran pc-skjermen, og har ingen anelse om hva jeg skal blogge om. Så da skrur jeg bare pc'en, og tar fram noen ark, en blyant og starte å tegne. Tegning har jeg likt siden jeg gikk i barnehagen. Sittet for meg alene, og tegnet kruseduller. Kan egentlig ikke si at jeg er utrolig flink, men øvelse gjør mester ikke sant? Det kommer etterhvert.

Hva er din(e) hobby(er)?

U.N.I.


diverse bilder

Da har jeg kommet hjem fra mitt 2.dag i jobbuka. Fortsatt vond i føttene, aaargh.. Det første jeg tenkte, var at jeg tror jeg vil ikke jobbe i et klessbutikk som er så stort. Fordi lageret var fullpakket med klær, og alt derre sortering osv. Ååå, gurimalla. Men av og til er det faktisk litt artig. Men ellers føler meg veldig trøtt. Kommer til å sove når som helst foran pc'en nå, men når man har Ed Sheeran på full guff i spotify, så går alt bra.

Hvordan går det med dere?

Around the worldDet første som traff meg imorges da jeg skulle på vei ut, var pøsregnet... Og ikke for å glemme, så snødde det litt også! Heldigvis smeltet den med en gang, synes det er altfor tidlig med snø, jeg. Men ellers er denne torsdagen som alle de andre vanlige torsdagene: Gjøre lekser, slappe av og se på Pretty Little Liars i kveld.

Hvordan er været hos dere?

Maybe i'm just in love when you wake me up


ph/me

Disse 2 skoledagene har vært, på fjortisspråk, veldig chill lizzm (trololol). På mandag, så hadde vi noe som heter kastmasken nesten hele skoledagen, og i dag var vi på kino og såg dokumentarfilmen Afghan Star. Den var ok, har sett noe bedre ihvertfall så. Men ellers blir resten av skoledagene, vanlige, og neste uke har vi PRYO-uke! Woo, gleder meg litt, jeg.

Hva har du gjort i dag ?

Avlyst...


ph/weheartit

Husker dere at jeg skrev et innlegg at jeg skulle til London i høstferien, for sikkert 2 måneder siden? Skal jeg si dere en ting? Vel, den turen er avlyst. ellers rettere sagt, det ble det ikke noe av. Du vet, mor og far ombestemmer seg... Hvis det har egentlig skjedd, så har jeg egentlig vært der nå, isteden for å sitte her og være så småsur hele dag. Men men, sånn er det bare. Det blir jo sikkert en tur dit neste år, så får vel bare krysse fingrene! Fordi jeg har veldig lyst å reise dit! A DREAM COME TRUE.

Noen andre som har vært i London før?

Vas HappeninDa har jeg endelig ferie, jeg og! Aaah, yeah buddy! Kan først og fremst si, at prøvene gikk sånn passe. Får vel bare krysse fingrene for bra resultat! Ellers har også min kjære gode venninne blitt med meg hjem. Der hun lærte meg å spille gitar og øvde. Så nå sitter jeg her med gitaren, og tar meg en pause siden jeg driver og skriver. Ellers er jeg tilbake med blogg! Tror jeg..

Andre som har ferie?

Jeg vil ha høstferie nå!Atm nå så sitter jeg her i kjøkkenet og øver hardt til samfunnsfagprøven imorgen... Vil egentlig bare informere at det blir dårlig blogging fra meg denne uken. Blir litt fullpakket, og siden det er den siste uken før høstferie, så er det mye prøver!Gleder meg nå til høstferie nå!

Preikas når alt dette stresset blir ferdig!

Fr1DayIT'S FRIDAY, FRIDAY...! Starter alltid helgen med å høre "Friday" av Rebecca Black vettu. Nei da, kødder bare.. Ellers er det helg! Wuhuu, cheers to the freakin' weekend! Føler at innlegget her blir skrevet med setninger fra sanger jo.. (Så du hva jeg gjorde med overskriften min? Fr"1D"ay? Hahah, ok. It's a 1D thing..) Resten av dagen blir det bare å slappe av helt, og se Idol med familien. Koselig start.

Hva er dine planer for helgen?

Believe in yourself
ph/weheartit // Har dessverre ikke noe bilder fra ungdomstreffet.. :(

I'M HOME! WOHOO! Altså, jeg mener jeg har akkurat kommet hjem fra en sånn ungdomshelg som vi har i konfirmasjons greia jeg er med i. Det var utrolig morsom, og jeg ble kjent med noen. Men noen ganger følte jeg sånn "forever alone", siden alle kjenner hverandre, så kommer jeg da... Haha. Men i alt i alt: Utrolig morsomt! Drev med leker, var i kirka flere ganger og fikk dårlig søvn. Så dere vet ikke hvor mye jeg savnet senga mi!

Hva har du gjort i helga?

Sometimes i wished the time went a little bit slowSorry for null blogging, men dere husker hva jeg skrev i noen innlegger under? Jeg blogger når jeg har tid ;) Vel, dagene har vært litt travle. Startet helgen min med 3 gode venninner med filmkveld, dansing og jeg og venninna mi lærte oss (nesten) What Makes You Beautiful på gitar! Neste uke blir sånn travelt det og. Har ei prøve, også har jeg konfirmasjonsundervisning osv.. Men det forteller jeg så snart jeg har tid å blogge!

Hatt en fin helg hittil?

11/9
Jeg husket for 10 år siden, jeg var 4 år. Vi så på nyhetene, og dette tragedien kom på. Jeg husket at jeg satt der og så at tårnet liksom raste sammen som en domino-rad. Det var helt forferdelig, jeg skjønte jo nesten ingenting siden jeg var så liten. Men etterhvert som årene gikk og TV-kanelene viste disse dokumentarene, begynte jeg å skjønne det. Det er faktisk tragisk hva som skjedde, og pappa kan ikke tro at det har gått 10 år siden, han husker det som om det var 4 år siden. Mine tanker går til familien som mistet sine nærme i denne tragedien den 11. September 2001.

Long time no see

HEI! Vil bare stikke innom for å oppdatere bloggen og se de fine kommentarene deres om at jeg burde komme tilbake. Er egentlig ikke helt tilbake ennå, men det hender jeg skriver noen innlegger og sånt, så bloggingen vil ikke bli så bra, og det vet dere hvorfor.. st to the ress.

I det siste har jeg..

.. fått denne herligheten av min beste venninne!

... jeg fikk radiostasjonen NRK MP3 til å spille 1D sin sang "What makes you beautiful", og i går morges så var jeg på radioen og introduserte sangen til alle sammen som hørte på for første gang. For en mulightet! Utrolig morsomt!
... jeg har klart å være syk. Startet med utrolig dårlig forkjølelse, deretter feber. Men føler meg litt bedre nå.

Og i dag skal jeg til tantebarnet sitt selskap. Han fyller 2 år i dag, og det skal vi feire med å ta oss en tur til dem og feire den! Blir kjempekoselig.

Hva har skjedd siden sist?

Liten oppdateringJeg har nå kommet i et situasjon der jeg må bestemme meg om jeg skal slutte eller fortsette med pausen. For mitt beste, vil jeg slutte. Hvis jeg begynner igjen, vil det bare bli stress og det kræsjer med skole og andre ting. Og nå som jeg skal ha disse konfirmasjonsundervisningene blir det enda mer stress! Så fra nå av slutter jeg med å blogge eller for å si det sånt: TAR MEG EN LAAANG PAUSE. Siden jeg har en følelse jeg vil komme tilbake. Men det har vært veldig artig og koselig med blogg, så jeg håper dere skjønner.

Vi snakkes og kos dere videre i livet! Takk for at dere leste bloggen min, får håpe jeg kommer tilbake!

Lei av blogg..Inspirasjonen er på bunn, fristelsen er på bunn og bloggen min blir bare mer kjedelig. Blogg blir bare stress! Og jeg har faktisk tenkt på dette veldig lenge. Har på en måte lyst å slutte med blogg helt eller ta meg en pause. Men jeg tror jeg tar meg en sånn passe lang pause. Jeg kommer sikkert til å blogge når jeg har lyst, men jeg vil helst prøve å ikke gjøre det. Har andre ting å tenke på, men jeg vil komme sterkere tilbake når jeg har blogglysten tilbake! Tror pausen blir ikke så lang som jeg tror, men i så fall blir det en pause fra nå av! Preikas!

Håper dere skjønner, vil seriøst ikke miste dere lesere..

Dere kan finne meg på twitter og tumblr.

Summer 2011


Arkivbilder Juni-Juli 2011

For å være helt ærlig, så har denne sommeren ikke vært den beste. Dårlig vær, vært hjemme mesteparten av ferien og Oslo/Utøya-tragedien. Men selvfølgelig har jeg gjort noe spennende og artig! Vært på kino,med venner og familie og sverige x3 der vi badet, shoppet og spilt minigolf med noen barndomsvenner som vi møttes borti der. Får bare håpe sommeren 2012 blir bedre!

Hvordan var din sommer 2011?

Innlegget her er for konkurransen til Siv. Bli med du også!

Top 5 obsession atm

1) One Direction. Det kom ikke som et sjokk, huh?

2) Mobilen min (ofc)3) Bracelets. Love it!

4) Motebladet ELLE. Mye fint og innholdrikt inni.

5) Twitter. HeheheheheHva er din "top 5 obsession" atm?

Mixed feelingsSå var da jeg tilbake i skolebenken i dag da.. Har faktisk ikke nevnt at jeg kom i ny gruppe heller! Vel du skjønner, inspektøren vår delte oss i 4 isteden for 3. Så det betydde 1 ny gruppe. Og den gruppen kom jeg i! Med flere andre personer. Kan si at jeg var litt sur, jeg var faktisk veldig fornøyd med gruppen min og jeg den gruppen jeg er i nå.. Jeg kjenner ikke alle sammen en gang! Well, får håpe det funker! Ellers gikk skoledagen sånn passe...

Hvordan gikk din første skoledag?
Jeg føler at jeg blogger bare om skole osv.. Skal bli blogge om noe annet så snart!

Welcome to the real lifeSiden det er min siste dag i ferien, har jeg bare sovet lenge, nytet solen, slappet av med ELLE, lakkert neglene mine og sett "What makes you beautiful" videoen på repeat. Jeg er seriøst ikke klar for å gå på skolen imorgen. Døgnrytmen er helt snudd, jeg er ikke motivert i det hele tatt! Men blir godt å komme til hverdagsrutinen og se vennene mine igjen!

Noen andre som starter imorgen?

Good vibesNå har jeg akkurat kommet hjem fra et liten tur i Sverige. Var bare en tur i Åre og Storlien for å komme oss ut av huset og kjøpe oss litt mat osv.. Var glad at jeg hadde meg med et blad og mp3-spilleren sånn at jeg ikke kjedet meg. Men halvparten av timene sovnet jeg bare, haha. Men nå er jeg hjemme og koser meg med film og godteri!

Hva har du gjort i dag?

dårligblogger.comJepp, jeg vet jeg er en dårlig blogger. Men jeg har et liv jeg også! Bloggen er ikke akkurat mitt første valg heller. Skal prøve å bli bedre, men siden skolen begynner neste uke og jeg har ikke tatt ut skolebøkene og andre saker ut fra skolesekken, så tror jeg heller ikke det blir så bra blogging denne uken. Ellers har jeg vært med mamma på jobb i går. Satt egentlig bare i et venterom og leste ELLE, hørt på One Direction og drakk cola. Spennende liv, huh?.. Not.

Begynner dere på skolen neste uke?

Life is good

For en herlig dag! Var med bestejenta Ellen i dag. Var ute i hagen hennes og hadde piknik og solet oss. Ikke ordentlig piknik kanskje, men vi spiste oreo og drakk cola, samtidlig som vi snakket og fortelte litt pinlige øyeblikker. Har aldri ledd så mye før, når jeg er med henne, så får vi alltid latterkramper! Haha, men alt i alt: Herlig dag!

Hatt en fin dag?

Blueberry

Atm driver jeg og bake kaker og muffins til min brors bursdagsselskap imorgen. Som du ser, så har jeg laget blåbær muffins og de var utrolig gode! Tror jeg har lyst å bli en baker når jeg blir stor..

ATMFor en fin dag det har vært! Først begynte med at jeg var med min gode bestevenninne ute. Vi spiste 3 is(!), var ute og bablet osv.. Så kom jeg hjem og kjørte videre til Heimdal for å gjøre en sommerjobb. Og nå sitter jeg her og blogger. Tok meg en pause fra en tegning jeg driver atm som du ser øverst. Er ikke så flink, men jeg elsker å tegne!

Noen andre som liker å tegne?

berriesSorry for null blogging i går! Nettet klikket, så istedenfor blogging gikk jeg ut og plukket bær, skrev brev og hørt på musikk. Elsker virkelig late dager. Vi har bringebær-, rips og solbærbusk bak hagen, så derfor plukket jeg bær hvis noen lurte. Ellers er det alt bra med meg, driver og finne noen ideer til hva jeg skal skrive neste gang... Noen tips?

Hvordan går det med dere?

Blow the candles out, looks like a solar tonight.


ph/google

I dag tente jeg faktisk lys til alle som omkom på Oslo og Utøya. Det er utrolig forferdelig at 1 mann gjorde dette mot uskyldige mennesker.. Jeg gråter som sagt bare av tanken. Jeg sender varme tanker og ber til foreldrene til tenåringene som omkom. RIP.
 Tror jeg kommer ikke til å blogge sånn hverdag etter det som har skjedd. Det han har gjort mot oss lille Norge, kommer aldri til å bli den samme Norge som var før. Men jeg er stolt av å være norsk og jeg blir bare glad å se at vi holder oss sammen og viser kjærlighet til hverandre. Blir så rørt!

Raspberry
ph/me

Helt siden fredag har jeg sittet og sett på nyhetene om tragedien på Oslo og Utøya. Det er helt sykt at 1 person drepte 80-90+ uskyldige mennesker. Jeg gråter rett og slett av tanken. #PrayforNorway.. :(
Ellers har jeg ute og plukket litt bringebær. Fant ut at vi hadde en busk bak huset. Så helt siden imorges, har jeg bare plukket bringebær. Good girl, lol.

Hva synes du om denne tragedien?

Don't rain on my parade

Sola kommer, går bort og blir erstattet med regn og torden. Jeg har kjøpt meg nye kule lilla øretelefoner, spist junk food i burger king og jeg prøver å finne inspirasjonen. Jeg prøver å finne den, men den er helt bort. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, bloggen begynner å bli kjedelig og jeg har bare lyst å slette bloggen. Alt dette har gjort meg i dårlig humor. Men det blir sikkert bedre når jeg skal til kino med jenta mi imorgen!

Hvordan er humøret hos deg?

I'm homeDa var jeg hjem igjen etter en koselig tur til Östersund i Sverige. Trodde vi skulle være der lenger, men jeg fikk ihvertfall gjort mye i de 2 dagene. Vært på shopping, badet osv.. Så møtte vi også noen bekjente og sammen spilte vi minigolf hele kvelden. Fun fun! Men nå må jeg dra igjen, skal besøke noen slektninger og så skal vi på fisketur! Wuhuu, men vi snakkes igjen!

Na na na naEtter mange dagers late dager, dra vi endelig ut. Har vært stuck i huset mange dager også på grunn av det dårlige været. Men imorgen skal vi til Sverige, Østersund. Vet ikke hvor lenge vi skal være der. Sikkert hele helgen, men kommer tilbake på søndagen. Det betyr ingen blogging fra meg, så vi snakkes når jeg kommer hjem! See u later, alligator!

A year without rain

Være har vært skikkelig nedtur i det siste. I dag og i går så begynte det med sol og varme, men da det nærmet seg kl.14.00 så kom regnet og torden samtidlig! Og i går begynte det å hagle..auch. Dårlig vær = Dårlig humør. Får krysse fingrene for god vær de neste dagene. Men når det kommer til regn, så er det også avslappende å sove mens det regner.. Det er sant.

Hvordan er været hos dere?

Light on

VG-Lista topp 20, sol, venner.. Kunne det bli bedre i går? Konserten var utrolig awesome enn jeg hadde forventet! Var kanskje litt langt bort fra scenen, men jeg fikk se artistene. Hoppet, sang med og klappet! Det var fuun! Men nå skal jeg gå og bake brownie cookies, så snakkes vi senere!

`Hvordan har dagen din vært?

DA ER BLOGGEN 2 ÅR!

06.Juli 2009 kl. 14.47 ble denne bloggen opprettet, og nå har det godt 2 år. 592 innlegger og 10016 kommentarer! Jeg har tatt pauser, sluttet å blogge, men kom sterkere tilbake!  Delt minner/opplevelser, tanker, nye ting, musikk osv med dere. Og statistikken pluss lesere har steget oppover! Jeg vil si tussen takk til dere alle og lesere som har kommentert, lest og fulgt bloggen disse 2 siste årene og jeg håper dere følger med i de neste årene også! Tussen tussen takk! 

July, please be good to me

Rart å tenke at vi er i den 7.måneden. Tiden går veldig fort i det siste. Juli blir egentlig ikke noe spesielt for meg. Hvis vi kunne reist til Paris neste uke, så hadde det vært noe spesielt! Men isteden skal vi sikkert ta oss en tur til Sverige elns og så videre.. I så fall så fyller også bloggen min 2 år! Håper Juli blir en fin måned.

Noen planer i denne måneden? 

Hittil har jeg...


.. spist risengrynsgrøt som frokost.

.. ryddet og sortert klærne mine.

.. lest videre i boka "spis, elsk,lev".

.. sett noen the vampire diaries episoder.

Hvis det har ikke vært overskyet og regn, hadde jeg sikkert vært ute med venner, solet meg eller vært ute hele dagen. 

Hvordan har dagen din vært hittil?

Sorry about thatPardon mitt fravær på bloggen. Jeg har et liv skjønner dere.. Siden det er ferie og sånt, så har jeg også planer. Og jeg tror bloggingen kommer ikke til å gå så bra. Jeg blogger når jeg har tid! Men liten oppsummering: Vært på besøk, vært med venner og spist pizza og solet oss, vært i Sverige osv. Jeg lover at jeg skal komme sterkere tilbake! Dere kan også følge meg på twitter og tumblr.

Hva har dere gjort i det siste? 

Time to pretendDa har jeg offisielt fått sommerferie også! Utrolig deilig med 2 måneder frihet. Skoledagen besto bare av film, prating, godterispising og fikk tilbake tentamener, prosjekter og... *trommevirvel* karakterkortet. Er utrolig fornøyd at jeg gikk opp noe karakterer, så det var stort pluss. Et stort minus er at vi skal bli delt inn i nye klasser i høsten.. FML. Jeg som trives så godt med klassen min, buhuu. Men det er sommerferie!

Hva er dine planer for sommerferien? 

Thousand miles

De siste dagene har vi hatt en sykkeldag som vi kaller for "Bygda vår" der vi skal sykle i hver bygg og vise litt rundt osv. Og i dag skulle jeg og noen personer som bor i samme bygg som meg, vise litt rundt. Det var utrolig koselig, bittelitt kjedelig men jeg er glad at det er over! Vi har hatt 4 sånne sykkeldager, så jeg har litt vondt i føttene etter å tråkket og syklet. Pluss er at det er også siste skoledag imorgen! Blir godt med ferie..

Noen andre som har sommerferie nå? 

Snapple madness

Snapple er så godt! Slukker faktisk bort tørsten hos meg, haha.

Andre som har smakt det? 

Torn
ph/me

Føler at øynene mine lukker seg igjen. Er utrolig sliten, og har lyst til å ta meg en god søvn, men det tar jeg senere.. Klassen har gått tur, også var det tennis-trening i finværet. Så derfor er jeg sinnsyk sliten! På klasseturen så padlet vi kano, spiste mat og koste oss! Og nå er jeg så glad for at det er langhelg, wuhuuu. God langhelg da dere!

Planer for helga?

TIL DERE

Jeg tror jeg har aldri sagt til dere at jeg er kjempeglad for kommentarene fra dere i det siste! Statistikken har steget veldig og det samme med kommentarene/lesere. Når jeg ser jeg har over 20-50 kommentarer i et innlegg vil jeg bare lyst til å klipe meg selv i hånden og spør "Is this real life?!", haha. Bloggen her er bare en tidsfordriv og jeg blogger bare for dere! Men jeg lurer på om det er noe her som er egentlig sånn fast leser?! I så fall er jeg glad uansett om du er bare innom eller ikke kommenterer men leser den. Og et stor takk for oppmuntringene deres på innlegget "Life". Dere har hjelpet meg veldig og sett et annet syn på livet. Kan ikke takke dere mere, tusen takk!


Noen andre som er fornøyd med leserne sine? Lol, random... 

Social lifeI dag har jeg vært sosial faktisk! Prøver mitt beste å møte vennene mine, men i siste liten så kommer andre planer.. Men ja, jeg var sammen med mine 2 gode bestevenninner hele ettermiddagen. Kjøpte oss is, spiste taco og snakket. Litt godt var det og, ettersom jeg hadde mye tanker i hodet, så med litt latter og sol ble tankene borte. Alt i alt; Koselig dag.

Hva har du gjort i dag? 

Look after you

Kom hjem med en tung sekk og var stiv i kroppen. Hadde den mest harde og bittelitt gøy gymtime i dag, så det er ikke så rart jeg er stiv og er veldig sliten. Ellers er livet ok, sola skinner litt og jeg sitter her med te og øve på grammatikk i fransk. You gotta love it, lol.

Hvilken språk har du/hvilken språk skal du ta i U-Skolen? 

17. Mai

+ Det er 17.Mai! Hipp, hipp hurra!

+ Jeg koste meg skikkelig

+ Jeg trengte ikke å gå i tog i denne regnfulle dagen

+ Kunne sove lengre 

+ Spiste masse godt - Det pøsregnet og det gjør det fortsatt

- Klarte å spise bare 1 is! 

- Jeg måtte bruke kjole, lol. Hvordan var din 17. Mai ?
GRATULERER MED DAGEN FORRESTEN, HÅPER ALLE HADDE DET KOSELIG.

Random
ph/private

Har blitt faktisk veldig lei av bloggen i det siste. Inspirasjonen til bunns og alt derre der. Men det er noe som gjør at jeg kan ikke slutte, noe som vil at jeg skal fortsette å blogge. Men jeg blogger bare fordi dere lesere er fantastiske! Ellers er det 17.Mai i morgen, og det blir noen prøver i denne uken. Så det blir egentlig ikke så bra blogging fra meg..

Hva skal dere gjøre i morgen da?

#liker
ph/private

Da var norsk tentamen overstått. Kom faktisk kl.12.00 hjem, og det beste med tentamen er at vi kan gå hjem når vi er ferdig.  Sola skinte virkelig i dag, derfor har jeg brukt litt av dagen å sitte ute med tegneblokken og tegnet, hørt på bra musikk og solet meg. Livet er herlig noen ganger.

Ikke sant at livet er herlig noen ganger? Hehe

Somewhere only we know

Har hatt mye å tenke på de siste dagene og inspirasjonen har nådd til bunns. Har absolutt ingenting å blogge om, men jeg håper den kommer fort tilbake! I så fall trøster jeg med god musikk, venner og tyggis! Haha..

Har du også miste inspirasjonen til å blogge? 

Make a wave
ph/private

Har akkurat kommet hjem fra skolen og tennis-trening etter med Ellen. Tok bussen faktisk til treningen, er ikke så flink med disse såkalte bussene; Hvor mye det koster, når den kommer og bussrutene. Men med litt latter i treningen og sol mens vi gikk, så var det jo koselig. Ellers skal jeg slappe av resten av dagen, er sliten og alt der. Men vil bare ønske dere en god helg!

Wonderful life


Turen blir aldri det samme uten musikk i ørene.
Hva jeg sa? Fint vær

Vil bare si at tussen takk for de meningsfulle kommentarene i forrige innlegg. Det rørte meg skikkelig, og jeg fikk faktisk litt tårer. Vil også si til dere at dere er vakre, både inni og uti. Bare så dere vet det, jeg mener det! 

Fint vær hos dere også? 

Make me feel good
ph/private

Har akkurat fått en koselig besøk og har rett og slett prøvd å nyte den siste dagen før skolen starter igjen. Gruer meg til alle disse tentamene begynner neste måned, men det eneste jeg må tenke positiv nå er at det er snart 17.Mai og sommer! Can't really wait for it.

Hva skal du gjøre i denne siste dagen av ferien ?

Home again.

Så var vi hjemme igjen etter den mest koseligste turen. Det ble endring i planene, som for eks. vi skulle til Sørlandet først med noen venner av familien, så til Oslo og vente på båten og deretter til Danmark. Det ble mye venting, og inni båten var det koselig og STORT. Det som var veldig skuffet, var at jeg trodde liksom dem hadde kjøpesentere ogsånt, men det eneste de hadde var en taxfree-butikk og noen lekeplasser. Jaja, men jeg har ihvertfall kjøpt meg noe, så skal jeg vise dere det imorgen. Alt i alt: Koselig tur.
Hehe, skal jeg være ærlig så var det mest godteri vi kjøpte oss.. og alt det her er ikke mine, bare noen av det.
Upclose and personal
ph/private

Gleder meg som en liten unge nå til Danmark/båt-turen! Vet at jeg har skrevet det mange ganger, men det er så lenge siden jeg har vært i en sånn luksusbåt, wihii. Ellers har jeg pakket ferdig, laster ned sanger til tog-turen og hører på musikk (McFly <33)Tror jeg får ikke til å blogge, så ihvertfall tar jeg meg en god pause fra bloggen og rett og slett ha det gøy.

Så snakkes  vi og ha en god påske! 

Lollipop


ph/private

Har det bittelitt travelt nå. Skal ned til tennishallen i Trondheim snart, siden jeg skal ha tennis-turnering! Mitt første ekte kamp. Føler at jeg grugleder meg litt, men det er bare for moro skyld! Det blir sikkert fun! Vi snakkes i morgen da, og ønsk meg lykke til!

Blinding

Er sliten til 1000 pluss jeg er forkjøla. Noe som er ikke en god blanding. Men ut i fra det er det ok med meg og livet. Har akkurat begynt å pakke litt til Danmark/båt-turen og jeg gleder meg vilt til det og påskeferie! Bare 2 dager igjen, og det jeg klarer jeg å holde ut...

Hva skal du i påskeferien ? 

Boredom
ph/private

Kom akkurat inn i døren med en stappfull mage og en hals som vil at jeg skal spy. Hele ettermiddagen har jeg vært i en samfunnshus å spist kake og drikket te/brus p.g.a. en dåp. Når man hadde sjansen til å spise så mye kake, så gjorde jeg vel det. Nå er jeg stappmett og skal øve til matte-prøven.. Ha en fin søndag!

Just be true to who you are


ph/private

Sitter og gamer Angrybirds på pc'en samtidlig som jeg laster ned sanger på den *trommevirvel*.. nye mobilen min! Har endelig fått en ny en; Huawei/Android som er en touch-mobil og jeg synes den ligner litt på iphone, lol. Har sittet i noen timer med den i hånda og har nesten glemt å blogge. Men jeg skal vise dere den i morgen, tror jeg.

Hvilken mobil har du ? 

Flourescent adolescent

1.April allerede! Siden det er aprilsnarr-dagen, har jeg klart å lure ihvertfall noen venner og har selv blitt lurt. Veldig typisk meg sier jeg bare. Det har vært skinnende og fin dag med bare sol og blå himmel! Våren er helt klart her (utenom at snøen er fortsatt her). Nå skal jeg vel slappe av og sjekke hva jeg skal i helga. GOD HELG!

Har du blitt lurt eller lurte du noen venner i selve aprilsnarr-dagen ? 

 

Hey, i put some new shoes on
ph/private

Uææ, det er skidag i morgen! Ikke at jeg hater det, men det er bare at det er så lenge siden jeg har gått på ski, og jeg kommer sikkert til å få en ulykke elns. Men ellers tror jeg det blir koselig og ha det gøy med klassen. Har ordnet ski og utstyr og får krysse fingrene for ingen ulykke! Nå må jeg fortsette med engelsk-leksa, FML..

Har dere hatt en skidag på skolen ? 

I close my eyes and i pray


Fikk en søt genser og denne tegninga av søte Ellen som en sent bursdagsgave ;) <3

Var ute i "fine" været og lage snøskulpturer i K/H-timen. Var skikkelig bløt, men jeg må innrømme det var litt moro. Nå er jeg da tørr og hører på Justin Bieber (faktisk! har bittelitt bieber-fever, ok?) imens jeg lager grimaser for meg selv. Lol, noen ganger er jeg sååå unormal.. Well, everybody's not perfect.

Ditt favorittfag ? Random.. 

A few good menBle våknet av den skinnende lyset fra vinduet og det viste seg at det var på tide og stå opp. Søndager for meg er å slappe av, ta meg en godt dusj og se The vampire diaries. Men siden DVD-spilleren klikker, blir ikke noe i dag.Ellers har jeg lyst til å tegne nå, så ha en fin søndag!

Hva gjør du på søndager ?

Jeg har lyst å blogge igjen.. Vel da gjør jeg det!

Har tenkt mye på bloggen i de 2 siste dagene. Å ta en pause som varer sikkert 7 dager klarer jeg ikke. Så nå har jeg tenkt å begynne å blogge igjen. Selv om skjermen er fortsatt er svart og jeg må sitte med en lommelykt. Det klarer jeg, og jeg kan se mesteparten da, så jeg blogger sånt helt til den skal til reperasjon... Btw: Skal vise innkjøpene jeg kjøpte på lørdag forrige uke snart!

Hva har skjedd i det siste ?

På'n igjen med bloggpause...

Sorry for sen blogging. Du skjønner pc'en min har fått en sånn mørk skjerm, og hvis jeg skal se hva det står og sånt, så må jeg bruke en lommelykt, noe som jeg gjør nå.. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men det er helt sikkert at skjermen er ødelagt ellernoe. Det har skjedd før, men da virket den igjen. ÅÅÅ som jeg hater pc'en. Den har jo akkurat vært på reperasjon og hvis det skjer igjen, blir jeg sinnsyk forbanna! Får se hva pappa finner ut, men i så fall tar jeg meg noen dagers pause før pc'en virker igjen. Sorry, i så fall så snakkes vi igjen soon!

Lost in the postDa er jeg hjemme igjen etter en kjedelig skoledag og en vanlig tennis-trening i byen. Da er det helg, og planene er vel å henge med venninna mi i byen, og kanskje henge med de andre etterpå. Funfun! Før jeg sitter og slapper av i sofaen og se Norske talenter osv, titter jeg litt rundt på pc'en og hører imens på musikk! Ha en god helg!

Can't wait!

Fikk en gledelig nyhet av pappa og mamma i går. I påskeferien som er i uke 20 (?) så skal vi hele familien til Danmark med en sånn luksus-båt som jeg liker å kalle det, haha. Vi skal først ta tog til oslo, så tar vi båten og kose oss der imens helt til vi kommer til Danmark. Gleder meg skikkelig, og det blir mye shopping av klær og godteri. HERLIG! Skal være der i en helg, enda MER HERLIG!

Har du gjort noe sånt før ? :-)


Ph/google

Hey baby, I think I wanna marry you."Marry you" av Bruno Mars har blitt min nye favorittsang atm og nå blir den spilt om og om igjen. Den er jo så fin og søt! Men ut i fra det har jeg øvd til naturfagprøven som er i morgen, og får vel krysse fingrene utrolig godt for at det skal gå bra. Dem andre gangene jeg har krysset fingrene for gikk dårlig og ok.. Men lykke til meg, haha!

Din favorittsang atm ?

Birthday party

Da er den lille bursdagsfeiringen med familie og venner ferdig. Det har vært utrolig koselig, spist meg mett og fikk masse finefine gaver. Fornøyd! I morgen skal jeg faktisk på bursdagsselskap igjen til en venn av familien, så helgen blir bare fullstappet med bursdager og sånt, haha.

Hva har du gjort i dag ?

Do it like a dudeHei ja. Har hatt en super tennis-trening og en ok skoledag, og resten av fredagen blir vel å ordne ting og tang til i morgen p.g.a. bursdagsfeiring med familie osv.. Blir sikkert koselig det. Ellers hører jeg imens på Young Guns før jeg begynner, så håper dere får en fin helg!

Hva skal dere gjøre i helgen ?

Vox populi

Det er så typisk av meg å si at jeg har bloggpause, så varer jo den barer i 1 dag! Jeg tror ting har ordnet seg nå, og humøret har blitt bedre, så nå kan jeg begynne å blogge med et bra humør! Men et stort minus er at jeg får ikke gå på Taylor Swift-konserten, mens mange av vennene mine skal... well well, that's life.

Skal du på Taylor Swift-konserten ?

BLOGGPAUSEFor sikkerhetens skyld, så tar jeg meg en bloggpause. Det skjer mye fælt og rart i det siste, og jeg vil ikke blogge når sånt skjer. Jeg håper dere skjønner, tror pausen varer ikke så lenge, men bare for sikkerhetens skyld! Snakkes når jeg kommer tilbake!

Dagen i går..


.. var jeg med broren min og en felles kompis på Melhus og spiste oss stappmett i et pizzaria.


... Etter det gikk vi rundt i torget og kjøpte oss litt godteri og noe annet, og jeg kjøpte også med en starbucks coffee. Noe jeg synes smakte utrolig godt for å være en kaffe, hahaa.

Sånn gikk bursdagen min i går. Alt i alt så synes jeg det var koselig og jeg hadde det kjempegøy. Nå er jeg nydusjet og hører på MGMT bare for å få minne om sommeren!

Hva gjorde du i går ?

BIRTHDAY KID

Da fylte jeg da år igjen - 14 år (fjortizz lism, nei da). Tida går utrolig fort må jeg si. Ble våknet av pappa og mamma som har laget frokost og en stor pakke lå på bordet. Kan godt vise dere i morgen. Har allerede fått massevis gratulasjoner på facebook, blogg og familie (tussen takk!), og nå skal jeg tilbringe dagen med familien!

Vil du si gratulerer med dagen til meg ? Hahah..

One day left

Så var det fredag igjen. Skole og tennistrening og HELG. That's it. På skolen var det egentlig ikke noe spesielt enn at vi så VM i slutten, fikk en tidlig bursdagsgave av min søte venninne - muffins og den kule smykken som du ser over. For du skjønner, jeg blir faktisk 14 år i morgen! Vel, ikke noe spennende til dere da, men...God helg!

Når har du bursdag ? Lol, lame spørsmål.

Sons of apathySiden det er siste dagen i vinterferien, har jeg brukt den til å sove lengre og rett og slett slappe av. Så i morgen begynner jeg på skolen igjen, tennistreningen på fredag, og jeg fyller 14 år på lørdagen... vet, unødvendig. Men nå hører jeg på bandet Young guns og har tenkt å se noen ep. av the big bang theory.

Har du ferie nå, eller skal du også som meg begynne på skolen i morgen ?

YesterdaySom sagt, så var jeg på kino i går. Filmen vi så het "Gullivels reise" ellernoe, siden det var den eneste vi rakk. Filmen var morsom, men ikke akkurat den beste jeg har sett! Tok meg også en liten tur til byen, innom platekompaniet og kjøpte meg "mannen som elsket yngve". Og den skal jeg faktisk se nå! Ha en god helg! OBS: Skal på bursdagsselskap i morgen, så jeg tror jeg rekker ikke å blogge, men vi får se..

Har du sett "mannen som elsket yngve" ?

At the momentAtm sitter jeg og leser bladet Costume som jeg kjøpte i dag da jeg var på butikken med mamma tidlig i dag, hører på musikk og loker på blogg. Kanskje ikke bra start på vinterferien.. Men det blir sikkert bedre etterhvert i uka..  Har også hatt en koselig søndag i går, ledd mye og koset med søteste tantebarn og bursdag og film rett etter! Nå skal jeg bla videre i bladet for å få inspirasjon.

Leser du costume  ?

LørdagskosNå sitter jeg her med broren min i stuen og begge har hver sine pc'er, hahah datafreaks. Denne kvelden tilbringer vi alene med lørdagskos. Ja, jeg skal jogge i morgen! Ellers skal vi snart sette på en film og rett og slett bare kose oss! I morgen tar jeg meg et fri fra bloggen. Får besøk og skal deretter på bursdag! Men det ferie, så ja..

Hva skal du gjøre i kveld ?

Contagious chemistrySnek med et innlegg likevel, jeg. Følte at jeg har øvd nok til samfunnsfag-prøven. I dag hadde vi skolefotografering på skolen. Temaet vårt var hobby, og jeg tok med like godt tennis-racket og en ball. Ut i fra mitt synsvinkel så bildet fint ut, men ikke portrettbildet, ehehehm. Nå ser jeg noen videoer av You me at six (elsk) og skal nå til å ordne middagen. Shallabais!

Har dere hatt skolefotografering eller skal dere ha det ?

Dog days are overDenne uken blir veldig stressende! Har 3 prøver på rad - matte i morgen, så samfunnsfag på onsdagen, deretter norsk dagen etter! Nå driver jeg og øver til matte-prøven. Får vel krysse fingrene på at prøvene er ikke så vanskelige... Men jeg tror jeg skal ta meg 2 dagers pause (Onsdag og torsdag), men vi får se om jeg kan huske de stoffene vi skal lære om, så får vi se om jeg sniker inn med et innlegg.

Har dere noen prøver i denne uken ?

I'm not moving

Siden det er morsdagen i dag, spanderte vi mamma og noen venner av familien en tur til et kinarestaurant. Der spiste vi god mat og dessert helt vi følte oss kvalme. Nå har jeg sett how i met your mother, og resten av dagen skal jeg faktisk bare slappe av, det er jo såklart søndag.

Hva har du gjort i dag ?

hits