Redigering/Design

Redigerte bilder #2Kjedet meg litt i går kveld, og endte opp med å lage 2 enkle blends på Paint shop.Driver og lager noen andre blends imens og. Men tror jeg må slutte, må se den ep. som går snart på TV av The vampire diaries via pc'en. Får visst ikke tida å se den som kommer på tv, jeg. Well well.. By the way: Mattetentamen gikk i dass...

Hva synes du ? HUSK: Spør før du tar dem!

Redigerte bilder #1

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

De siste timene har jeg brukt på å redigere bilder i Paint Shop. Huff, get a life sier jeg bare, haha. Jeg vet dem er ikke så fine og sånt, men jeg er en nybegynner på dette her, så ikke kom og judge me. It's not that easy.. Men ellers så er jo jeg fornøyd med dem. Skal prøve å redigere mer bilder! Ikke ta dem! Utenom å spør da, hehe.

Hva synes du, og hvilken likte du best ?

Ny header and birthdayparty

Hei! I går så laget jeg ferdig headeren min, jeg hadde mange forskjellige utvalgte, men denne var jeg likte best. Sorry for at jeg bruker gamle bilder. Men denne skal ikke være så lenge. Men jeg var jo faktisk litt fornøyd da. Jeg har skillz vettu, nei da. Jeg suger faktik å rediere, haha.

I dag er det Lørdag, woho. Sovet lengre enn jeg gjør, sovnet så godt. Har hittil sett på TV, spist hjemmebakthorn som mamma bakte i går, de smaker fantastisk, dusjet og hittil ordnet klær og kjedet meg. Jeg og familien min skal på en bursdagselskap til 2 venner av familien, og da mener jeg, et stort selskap med masse folk. Håper jeg får leke med noen, lolz. Og jeg tror jeg får leke med noen ja. Vi skal være der lenge, så tror det blir ikke noen bloggings i kveld fra meg. Også i dag skulle jeg og mamma på shopping til byen siden hun har snart bursdag, men siden det var bursdagselskap, skulle vi dit i neste uke før hennes bursdag, så jeg gleder meg. Vil ha noen nye klær som jeg ønsker meg.

Nå sitter jeg med skinntights, rutete og rosa skjorte, T-Skjorte med trykk under, smykke og armbånd på meg nå og hører på John Mayer sin nye album. Jeg elsker John Mayer! Ihvertfall strevde jeg og finne meg klær, og mamma måtte velge for meg, men jeg like ingen av de hun valgt, men jeg må si at jeg og pappa har felles smak på klær. Haha. Men ihvertfall kos dere alle sammen videre!

Hva synes du om den nye headeren ? Når shoppet dere sist gang ? Hva skal dere gjøre videre i dag ?


- Jean Rose

Litt hjelp ?

Jeg barer lurer på hvordan dere får mellomrom mellom selve sidebaren der det står om deg selv, kategorier og sånt og selve bloggen. Jeg prøver å finne det ut, men får det ikke til! Så hvis du klarer det og vet det, kan du gi meg koden ? Har vært innmari takknemlig om du ga meg koden!

Har du koden ? Hvis du har den, skriv det i kommentarfeltet!

NY HEADER

Gaaaad, jeg skrev en helt innlegg i stad, og nå er den borte! JEG HATER AT DET KLIKKER ! Menmen, jeg har fått meg en nyyy header! Har laget den selv, og er veldig fornøyd med den, ble litt lei av den siste, so why not make a christmas header siden det er snart jul. Den bildet var jo kjempesøøt. Raaaaawr.

3088678526098fb71d24large
HVA SYNES DU ?

Også tar jeg med dagens favorittsang:
 
Justin Bieber - Bigger < 333 Det eneste jeg kan si, I LOVE HIM!

Likte du headeren min ? Hva synes du om sangen ?

Her er de

Dette er bare en beskjed til Anniken og Monica. Her er header dere vil ha.

anniken header
Her er din Anniken. Håper du liker den. Hvis du vil ha en større versjon, bare gi beskjed til meg på Mandag. Bare lagre den, og så kan du bruke den.

untitled 20

Og her er din Monica. Det samme som Anniken. Gi beskjed om du vil ha en større versjon.

Q. HVA SYNES DERE ?

Hvilken header ?

Nå ble jeg ferdig med 2 hele header til bloggen min, men jeg vet ikke hvilken jeg vil ha, jeg likte begge 2 veldig godt, men vet ikke hva jeg skal bruke, så jeg bestemmer at du, du bestemmer hvilken. Så, hvem likte du best ? Det du skal gjøre er å velge den headeren du likte & hvorfor, og skrive det som kommentar :)
Jeg tar den som har flest stemmer.

1.
heyyy

2.
jean rose header

Så, stem i vei folkens (:

Blogges, Jean Rose. < 3

NY HEADER.

Lenge siden nå, men jaja var på sverige med familien.
men siden overskriften er "ny header", så ser du kanskje det. siden jeg liker ikke å legge ut et bilde av meg, så lget jeg en header av jonas brothers, jaja litt dårlig men jeg måtte jo ha en header imens. håper dere liker den :)

MenMen, skal snart stikke, snakkes ;-*
Blogges, Jean Rose < 3

Ny header :)

Heisann hoppsann : DD
Lenge siden, men det er min feil.
I tirsdag var jeg & fam. min i Sverige, en liten dagstur. Vi shoppet & handlet mat, men koste oss veldig godt. Bilder kommer senere.Siden overskriften er "Ny header" er det pga av jeg har laget meg en ny header :)
Vil ikke lage en header av meg med, også liker jeg JB, så hvorfor ikke lage av dem ? = )
Hehe, hva synes du ? Er den bra eller ? x)
Jaja,har det litt travelt nå så, vi snakkes (:

Blogges, Jean Rose. < 3
hits