Ukategoriserte

wish listTror jeg får egentlig ikke så mye til jul i år, siden jeg har NESTEN alt det jeg trenger, og jeg har konfirmasjon neste år i Mai. Men det er noe ting jeg vil selvfølgelig ha til jul. Speilreflekskamera og iPad er en liten sjanse at jeg får. Pappa har jo en iPad selv, men det mye moro å ha en for seg selv. Penger er det jeg vil helst ha til jul, alltid. Hvis jeg får noen CD'er og kanskje 1D merchandise til jul, blir jeg enda mer glad! Selvom jeg har mye merchandise fra før av...

Hva ønsker du deg til jul?

Tattoos'
ph/weheartit

Har alltid ønsket meg et tatovering. Ikke sånne store og kanskje meningløse, men jeg vil ha noe som betyr noe spesielt for meg. Jeg har veldig lyst på en liten sitat-tatovering. En som sier "forever young" eller "the heart never lies". 2 sanger fra mine favorittband, One Direction og McFly. Men får vel vente en stund til jeg kan ta en...

Hva synes du om tatoveringer?

TegningerDet var faktisk noen som spurte meg for noen dager siden om jeg kunne vise tegningene mine. Jeg var litt usikker i starten, siden jeg er ikke så flink å tegne og jeg tegner bare fordi jeg synes det er artig. Men ja, her er de. Har flere, men her er de jeg har tegnet de siste dagene. Var litt fornøyd med de 2 øverste, men den nederste.. Not. Jeg vet at jeg er ikke flink... @CleearCrystal er twitteren min, hvis noen lurer.

"You have a face for a smile, you know"

Har du sett noe så vakkert før? Demi Lovato er virkelig en av de vakreste jeg vet om. So beautiful. Hun er så sterk person, det hun har opplevd får meg bare til å gråte.. Hun er virkelig et godt forbilde! Hun har lenge vært en av de mine største forbilder. "Go on and try to tear me down, i'll be rising from the ground. Like a skyscraper."

Hvem ser du opp til?
Btw, driver og lage en ny design og header, så beklager hvis det blir litt rotete og det kan ta sin tid..

4 nettsider som jeg alltid sjekker inn på

1) Tumblr - Det er nesten samme som blogg, poste bilder, video, sitater og bli kjent med nye venner.

2) Twitter - Har blitt veldig hekta på Twitter i det siste! Du trenger ikke å bare skrive hva du gjøre atm elns, men snakke med noen personer. Har faktisk fått meg mange nye venner via twitter..

3) Facebook - Hvem er ikke innpå facebook?! Vel, min mening er at det har blitt kjedelig. Just sayin'.

4) Blogg.no - Selvfølgelig sjekker jeg inn på blogg.no, jeg har jo en blogg!
Hvilken nettsider er du alltid innpå?

My obessions

- Mobilen

- Musikk

- Filmer

- Kameraet mitt

- Neglelakk

- Tumblr 
- Twitter

- Klær

- Rings 

- Sjokolade

- Converse skoene mine

- Music bands'photo//weheartit

Hva er dine obessions?

Fishtail braid

I love this hairstyle! Hvis du vil vite hvordan man lager sånn flette, så søk på youtube; "How to make a fishtail braid". Utrolig fint hvis du har en dårlig hårdag eller vil piffe opp håret litt.

Hot or not? 

Converse loveJeg elsker denne converse-paret som jeg kjøpte i Filippinene i fjor sommer. Siden den gang har jeg brukt altfor mange ganger, så dem har blitt litt slitte - men det er jo det som er kult! Pluss de er det enste som jeg har brukt sånn mange ganger.  Har 1 til "ekte", pluss 2 "fake". Converse, i love you. Lol...

Har du noen converse-sko ?

My makeup bagTenkte jeg skulle vise dere hva jeg har i sminkebagen min, så here you go! Jeg bruker IKKE alle de som er sminke, bare mascara, parfyme og bittelitt foundation hvis det er nødvendig. Ikke tenk sånn at jeg er en av dem som er sminkeavhenging, for det er jeg ikke. Bruker ikke så mye sminke til hverdagen heller, og siden det er ferie, blir jeg sminkefri hele uken.

Hvilken sminke bruker du ?

Role model

Det er faktisk noen som spør hvem forbildet mitt er, og hvem som gir deg inspirasjon. For å si det sånt, så ser jeg opp til mange personer: Mamma, Emma Watson, Nina Dobrev, Hayley Williams for å nevne noen. Men det er en person jeg virkelig ser opp til og er mitt største forbilde - Selena Gomez. Hvis du tenker at jeg liker henne p.g.a. hun er en disney-stjerne, har du feil. Hun er virkelig en stor stjerne, men likevel har hun holdt bakkekontakten og fortsatt seg selv. Pluss hun har alt - skuespill- og musikktalent, stilen og utsendet. Misunner henne skikkelig for det! Ikke noen stygge kommentarer, takk!

Hvem er ditt forbilde, eller hvem er ditt største inspirasjon ?

Ting som gjør meg glad

▲ Vennene mine er fortsatt mine venner.

▲ Får en bra karakter på prøve/tentamen.

▲ Folk som er snill og bryr seg om andre.

▲ Å høre på musikk.

▲ Spise cupcakes!

▲ Folk som får meg til å le.

▲ Se sola skinner.

▲ Glee.▲ Få fine ting som jeg liker.

▲ En tur til byen.

▲ Se folk som tør å være seg selv.

▲ Bloggere som blogger inspirerende ting.

▲ Se fine og inspirerende bilder fra weheartit el. tumblr.Hvilken ting blir du glad av ? Vet at kvalitetene på bildene er noe crap.. Blogg.no ødelgger det!

Nyttårsfortsetter

* Få et bedre kondis og tren mer.
* Ikke spis godteri og drikk brus (utenom bursdagsselskaper og ferie) og bytt til frukt og vann/juice.
* Fokuser mer på skolen, og få ihvertfall en 6'er på fransk eller et annet fag.
* Bli mer sosial i fritiden, hehe.
* Spar penger.
* Ikke sitt så lenge på data.
* Ikke si mye stygge ord og rekke finger så mye. I'm a bad girl, u know, nei da.
* Les mer bøker.
* Ta mer bilder.

MÅLET: Dette klarer jeg til 2011 er over!Dine nyttårsfortsetter ?

GODT NYTTÅR IGJEN DA DERE! Vi snakkes i 2011!

2010

Da nærmer 2011 seg, og 2010 har gått rimelig fort! Ups and downs, men til sammen et veldig koselig år. Så her kommer en liten oppsummering av året:

JANUAR, FEBRUAR, MARS:
Skjedde ikke noe spesielt i disse månedene, men jeg begynt å bruke mine egne selvtatte bilder og blogget mer. Mars fylte jeg 13 år, og feiret det med bestevenninna hjemme hos henne, bare vi 2. Laget også muffins til klassen.

 

APRIL, MAI, JUNI:
Hadde mange pauser og sluttet å blogge i April, men så begynte jeg igjen i Mai. Gikk i tog med skolen i en regnfylt 17.Mai. Juni hadde vi avslutningsfest, ble ferdig med 7 år i b-skolen, og gruet meg veldig til u-skolen. Så var det 5 herlige uker i hjemlandet mitt Filippinene.

JULI, AUGUST, SEPTEMBER:
28.Juli kom vi hjem fra Filippinene. August var det mye shopping med mamma, og besøk til bestevenninna og kompisen min, badet, pratet og koste oss sammen. Begynte mitt første år i u-skolen. Gruet meg skikkelig, men gikk over etterhvert som jeg ble kjent med alle. Fikk meg nye venner og gledet meg hver dag til skolen, lol.

OKTOBER, NOVEMBER, DESEMBER:
Snøen kom altfor tidlig, men smeltet. Men så kom det tilbake. Hadde pauser og slutter å blogget også i November, men begynte igjen. Så HP & DH med 2 venner fra klassen. Jula var kjempekoselig, og har aldri vært så kjempefornøyd med gavene på lenge.

Håper 2011 blir et like bra år! I så fall, ønsker jeg dere en tidlig GODT NYTTÅR fra meg!

Ønskeliste til jul

Tumblr_ld2kursgel1qeaov2o1_500_large
En ny kamera som er kanskje litt bedre enn den jeg har nå.
Tumblr_lcmaf96oab1qakq05o1_500_large
En pc som er bedre enn denne stasjonære og den visse pc'en som ikke funker...
Tumblr_ld2jqn7xua1qcrrnho1_500_large
svarte dr.martens (lignede) boots
Tumblr_lcbqz1ibhw1qbmqg2o1_500_large
Ringer
Tumblr_lbpl2d2xmw1qcxbc3o1_500_large

Tumblr_lc1w3kaejx1qb9ifvo1_500_large
Klær (spesielt rutete skjorter og printed tee)
Tumblr_ld3bionwnh1qcrss4o1_500_large
Julegodteri, hihi
Tumblr_l6jmnff16w1qzlzd9o1_500_large
CD'er

Og ++++. Jeg kunne fortsette hele listen, men jeg disse er de jeg ønsker meg aller mest. Det var kanskje mye, men det er lov å drømme ? Tror jeg ikke får noen av disse tingene, utenom CD'er og godteri, hehe. Hehe, men her er min liste! Hva ønsker du deg til jul ? Bildene er fra weheartit btw.

Har nå fått sansen opp for det igjen....Og det er å tegne. Helt siden jeg var liten, har jeg alltid elsket å tegne. Det var en stor lidenskap for meg, men oppover 10 år og sånt, har jeg mistet sansen for det og kom aldri opp med ideer å tegne. Men i går kom sansen opp for det igjen! Det hele begynte med at jeg kjedet meg, og bladde i CD'ene mine, så tenkte jeg; Siden jeg kjeder meg, kanskje jeg kan tegne logoene ? Og det gjorde jeg.. Resultaten ser du oppe. Bare så du vet; Jeg er en AMATØR. Hate it or love it. Jeg er ikke proff, og vil gjerne bli flinkere. Så siden jeg har så snill mor, og hun har en  masete datter (kremt), skal mamma melde meg på et tegnekurs! Yaaaay, jeg elsker å tegne, og vil gjerne bli flinkere, så jeg gleder meg. Btw: Bloggpausen er over, hehe.

Hva synes du ? Liker du å tegne ?

INSPIRASJON: Kristen Stewart

Tumblr_kzehwwh2sk1qajqi4o1_500_large

000757pe_large

Tumblr_l2f8r7lhpx1qaxoapo1_500_large

1258599898154_f_large

Tumblr_l28maigpuw1qzk5h3o1_500_large

Tumblr_l11gk9l9kw1qzk5h3o1_500_large

Jeg både digger Kristen Stewart og stilen hennes. Stilen hennes gir meg så mye inspirasjon, det får meg til å bruke de klærne jeg vil, som jeg ikke tør å bruke. Kristen's stil er både rocka, og "fascinating", heh. Jeg liker henne ikke p.g.a. hun er med i Twilight, det er veldig teit, men jeg oppdaget henne via Twilight. Hun inspirerer meg veldig mye, og er en dyktig skuespiller.

Sorry for utrolig dårlig bloggings i det siste, men jeg har egentlig ingen unnskyldninger. Blogging er ikke livet mitt, det er ihvertfall gøy å blogge og å dele minner og sånt, men ja det er ikke livet mitt. Men jeg kommer helst sikkert med en vanlig innlegg i morgen!

Hvem får dere inspirasjon av ?

I heart it.

kinda B L I N D  ; So cliche.kinda B L I N D  99- Magnifying Glass... VIII by =salihagir on deviantART on vi.sualize.uscrash into me.  Fierce Bitch Stew
Tumblr  Vashti.Leevienen zombies  milk _ honey.Google Reader  Luizas Spaceship

hahaha, digger den aller siste bildet der; "why so serious" ? Hahaha, digger den Batman-filmen der. Weheartit er helt klart den siden jeg virkelig elsker. Er innom siden hverdag, og bildene er så utrolig fine, at man lyst å ta helt likens bilde jo! Weheartit er også mitt største inspirasjonskilde, og får masse inspirasjon der som sagt. Men den inspirer meg også på mange mulige måter. Til dere som ikke har hørt om siden, verdt å gå innom.

Hørt om nettstedet ? Hvor får du inspirasjon hen ?

I'M BACK!

Øøøw yeah, du hørte riktig! Jeg er tilbake!! Hehehe, jeg sa jo at jeg kommer tilbake, det føltes som at jeg tok en pause istden. Men jeg skulle slutte, men siden dere beste lesere sa imot, og jeg savnet å blogge igjen så nå er jeg tilbake. FØRST OG FREMST; Nå skal jeg begynne å blogge sånn på "nytt", og da betyr det færre hverdagsinnlegger. Skal prøve å blogge om noe annet, som anmeldelser, bilder, mote, filmer, musikk, innkjøp osv.. hvis det går greit for dere da. men jeg kommer også til å blogge om hverdagen, bare hvis jeg har ingenting å blogge om. Så glem de gamle innleggene, jeg skal begynne på nytt! hehehe..

Det har egentlig ikke skjedd så myye da jeg var borte. Men jeg nevner det likvel, jeg.

- Vi fikk en ny gutt i klassen, han heter for David og kommer fra Romania. Han snakker litt norsk, og han sitter på gruppa mi, og det er faktisk veldig uvant å ha en ny eleve, vi fikk nye elever for 2 år siden, men det er koselig.

- Samt. da han kom til oss, så var det Tinestafetten også. Jeg var ikke med å sprang, men jeg heiet og så på. Laget vårt kom på 6.plass. Verre enn i fjor, men dem gjorde sitt beste!

- Var på shopping i går. Kjøpte bare en jakke som jeg trenger til 17.Mai  outfiten, sko og en CD:Og i dag har jeg dusjet, sett på TV og og kjedet ræva av meg. Skal fikse designet nå. Har også tatt noen headbang-bilder, men dem gidder jeg ikke å laste opp nå. Laster opp bare 1 da...


Ok, siden det er så lenge siden så spør jeg - Hva har skjedd i siste ? Savnet meg ? hahaha

Happy Birthday kid.

Først og fremst, vil jeg si grattis til en av mine nettbestevenner; Tine ♥ Grattis som 15åring, litt  rart å tenke at hun er 15, og jeg er 12, men snart 13. Men uansett så er jeg så innmari glad i deg, og vi har mistet kontakten litt, men likevel er vi bestevenner ikkesant ? Vi har så myyye til felles og alt, og thank you lord at jeg har blitt kjent med den kule rocka jentah her. Håper du får masse fint og kos deg så myyye som mulig, fordi jeg er glad i deg. Sorry for ingen gaver jentah mi :S ♥


Ellers har jeg ikke gjort noe spesielt som å vært på skolen, spist og gjort leksene mine. I dag har jeg vært en nerd. Å ja, på engelsken der vi driver med en prosjekt om en favorittforfatter. Og jeg tok Stephenie Meyer. Jeg skrev ned tingene om henne på norsk; så plutselig sa Anniken; "Skal vi ikke skrive på engelsk"? Plutselig hoppet jeg opp, var sjokka og snakket med læreren vår. Og ja, vi måtte skrive på engelsk, and of course jeg måtte viske bort det jeg har skrevet. Jeg skrev en halv side på en a4 ark, lol lol lol. Men nå har jeg skrevet nesten en hel side og er snart ferdig. Yehooo, og samme med norsken. Men har ikke gjort noe spess i dag hittil.

Da jeg kom hjem spist jeg sjokoladeboller(< 333333) og fikk en kul svart vest fra mamma. Men nå skriver jeg ikke mer. Har lovet meg selv at jeg skal ikke skrive så lange innlegger. Er så flink med det. Men vi snakkes!


bolle med sjokolade i, naaaaaaaam

lekserlekserlekserlekser

Haha, må nesten flire av denne dumme bildet her, jeg måtte bare skjule ansiktet mitt siden dette personen er for stygg for å vise seg fram....

U Got Nothin' On Me

Hei! Sent innlegg i dag og, lol. Men på skolen har vært en ok dag den. Vi lærte oss "Dancing Queen" og danset og sang med den, siden vi skal fremføre det i alltimen på Mandag. I morgen skal vi gå på skøyter, så fikk jeg låne skøyter av skolen da. Videre i dag skal vi besøke noen venner fra familien, siden vi skal snart reise til Filippinene, yaaaaay!

Men tilbake til egentlig poenget - Dere vet sikkert at jeg er veldig stor fan av Disneystjernen Demi Lovato. Mange kjenner hun som "Mitchie" i Camp Rock. Jeg da, forguder henne bare rett og slett nå <3 En av mine største forbilder og kommer alltid til å være det. Personligheten liker jeg veldig godt med henne også. Som at hun bryr seg om fansen sin, alltid være seg selv osv. Stilen hennes, liker jeg veldig godt, og stemmen of course! Heelt fantastisk sanger, og hvis jeg skulle bytte en stemme med noen, ville jeg tatt Demi Lovato sin, omg megafantastisk sanger og rett og slett en skuespiller. Mange kanskje synes hun kjører for hardt stilen sin, men jeg var jo litt enig der, men jeg elsker det hun kombinere dem sammen, til sammen blir et faktisk veldig kult! Jeg liker at hun bruker svarte klær og kombinere med noen andre farger som rosa, og håret hennes vil jeg også ha, men liker henne bedre med brunt hår, for svart hår ser hun ikke uskyldig lenger. Demi Lovato - jeg vil bli akkurat som henne, elsker henne, vil bli som henne, kommer alltid til å være stor fan av henne! Bare så det så, og hun er ikke en emo, hun bruker jo bare svart sminke.. LOVE YOU DEMI!

Showdemilovato_large

Tumblr_kv54kom0a01qzxg3do1_400_large

Tumblr_ktykytfr9h1qa7qm2o1_500_large

Tumblr_krpaejsav91qa7qm2o1_500_large

Liker dere Demi Lovato ? Ihvertfall, hva synes du er best med henne ? Hvem er dine forbilder ?

HVILKEN TEAM ER DERE PÅ ?

Hei! I dag begynte vi på skolen igjen..Great! Vi ventet ute for drosjen i hele 20 minutter. Men vi fikk sitte på til naboen. Da jeg kom til skolegården møtte jeg endelig Anniken som jeg ga en stoor klem til. Skoleopplegget var det samme gamle og fikk ikke noen nye plasser. Hmprf. På fysisktimen drev vi med fotball som jeg synes det var artig og kortstafett. Så i friminuttet, den siste drev jeg og Anniken og noen guter med snøbakkrig og sånt. I førstningen dro Tom Kåre med ned, det så ut som om han ga meg en klem. LOL. Og Kim Arild kom og slo meg i hodet. For noen raringer. Menmen sånn kan jeg si at dagen mi har vært hittil.

Anyways. Back to the point. Jeg lurer på bare en ting: HVILKEN TEAM ER DERE PÅ I TWILIGHT?

30b1z7q_large

New-moon-movie-stills-taylor-lautner-9090064-800-600_large

Tumblr_kqq805qix71qzkvq8o1_500_large

Jeg: TEAM CHARLIE! Nei da, men jeg elsker Twilight, så jeg ville jo sagt alle sammen. Men jeg sier helt klart Team Edward. Det er ikke fordi jeg synes Robert Pattinson som Edward er heit, nei nei nei. Det er fordi helt siden jeg leste bøkerne har jeg helt innmari blitt forelsket i Edward Cullen. Han er så fantastisk osv. Han er drømmekjæresten min faktisk. Ikke le, men det er sant. Team Edward forever and always! Også synes Rob som Edward er heeeit, oh yeah! Men etter Edward er det disse; Jacob, Jasper, Alice og Carlisle osv.

Du da ?

♥Jean Rose

Books

4154896783_c8daf45d94_b_large
Tumblr_kv7xs71tvq1qzj66do1_500_large
4150487489_c7c2c42abc_large

20081130182500
Bilde // we♥it

I året 09 som var i fjor har jeg blitt veldig opptatt av bøker. Mer enn i fjor. Hver gang før jeg legger meg så må jeg lese et blad eller en bok. Det er egentlig en av lidenskapene mine jo. I tida nå så leser jeg Twilight-sagaen for 2.gang, men nå har jeg begynt å lese New Moon, deretter skal jeg lese Darren Shan-sagaen, det er braa da.

Liker dere å lese ? Hva er dine favorittbøker ?

JACKSON RATHBONE!

Vet du hva ? Jeg ELSKER og DIGGER selveste Jackson Rathbone!!! Han er så innmari kuul og alt dere der. Han er kjent som Jasper i filmene "Twilight" og "New Moon". Men hallo, han er så...gaaad, har ikke et ord. Har jo likt han siden jeg så Twilight for første gang. Også har en så innmari syyykt niiice stemme. Hvis du ikke liker ham, ikke si et ord!  Menmen, så liker jeg jo alle de kjendisene som spiller i Twilight, hihi. Så er jeg også på Team Jasper, men er mest på Team Edward. Ja, jeg skal slutt å bable, så her får dere noen bilder av verdens kuleste gutt/mann:


Sammen med Ashley Greene som spiller Alice. Søøte sammen ?

Også har han og noen kompiser eget band. De kaller seg for "100 Monkeys" og Jackson er vokalisten.
Her er en av sangene fra dem "Ugly Girl": ANBEFALES!'100 monkeys!

Har du hørt om/Liker du Jackson Rathbone ? Hva synes du om han ?

GRATULERER MED DAGEN !!!

I dag har 2 jenter som jeg virkelig er glad i og har inspirert meg mange ganger bursdag i dag ! Så jeg vil si gratulerer til Susann og Taylor Swift som fyller år i år. Susann blir 14 år og Taylor Swift blir 20 år. Jeger misunnelig på Susann som fyller år samme dag som Taylor, hehe. Men uansett, Susann du betyr masse for meg, og brevet ditt kommer snart. Har så lyst å besøke deg og gi deg en klem nå, du betyr masse for meg! Og skulle ønske at Taylor Swift skulle se dette, men hun har inspirert meg veldig. Hun er så innmari jordnør for å si det sånt, sangene hennes har meninger og har lyst å bli som henne. Hun er et av min største forbilder, og kommer alltid til å være det. SÅ GRATULERER TIL DERE 2 JENTER :- DDDD < 333

Jentah mi som fyller 14 år, graitts med dagen : D < 3

Forbilde som fyller 20 år i år!

Si gratulerer du også! < 3

- Jean Rose < 3

HAHA, hvorfor er du sånn ?!

Heisann ♥
Sorry for sent blogging, en i dag hr det bare vært en vanlig skoledag altså. Så var vi hjemme alene når jeg kom hjem, så spiste jeg en vaffel og gikk deretter opp i rommet og tok med pc'en min i rommet, haha. Ikke si det til mamma og pappa. Fordi jeg får egentlig ikke lov å ta med den, for da mister jeg den kanskje og blir heelt knust og herpet. That's me! Menmen, bakc to the point;

Jeg fant utrolig kule og kjempefunny videoer av Justin Bieber. Vet jeg er hekta, men det er jo ikke så rart han er simply amazing. Ok ok, skal vise dere det nå;


Haha, favoritten min. Første gangen jeg så den begynte jeg å flire pga av ansiktutrykket og dansen. Haha, jeg vet har dårlig humor, men er han ikke flink ?!

Haha x'')

Det var alt da. Flirer meg ihjel i den første videoen da. Og en gang til; Sorry at jeg snakker for mye om han, men jeg MÅTTE bare vise den til dere.

Hva synes du ? Var dem artige ?

HAHA, JEG LEEER !

Heisann og god Søndag ♥

Sorry for skikkelig dårlig blogging i går. Jeglovte dere at jeg skule laste opp bildene fra Fredagskvelden men pc'en vil ikke !  Menmen i dag våknet jeg visst kl.10.00 og så på den første Harry Potter - filmen, skal begynne å se 2'ern i dag. Senere skal vi på besøk hos noen. Er du enig med meg at Søndagerer så kjedelige. Det eneste jeg driver med å surre på pc'en og ser på kjedelige programmer på TV'en. Men nå vil jeg vise dere en video da jeg søkte på Taylor Swift, bare sjekk her;


HAHA, stakkars Taylor ! Blir skremt av Ellen DeGeneres. Haha, flirte meg ihjel, jeg. This si freakin' awesomeness !

Nå driver jeg og sjekke neon blogger og hører på musikk. Justin Bieber - One Time. Jeg ønsker CD'en hans "My World". Jeg er kjempestoor fan av Justin Bieber nå, siden han er talentfull da. Haha, i love him < 3
justin 2
Justin Bieber < 3

I morgen er skole igjen, blææææh. Men tida går jo fort da. Så er det snart jul. Wohooo. Og det minnet meg om at jeg skal snart begynne å kjøpe julgaver.

Synes du Søndag er kjedelige ? Hva synes du om videoen ? Liker du Justin Bieber ?

Blogges, Jean Rose < 3

VS

picnik collage
TAYLOR LAUTNER VS. ROBERT PATTINSON ????!

Meg, så er det klart Robert, har likt han siden den første gangen jeg så Twilight, men jeg sier ikke at Taylor er stygg, bare at jeg liker Robert bedre. Men jeg liker også Taylor, eller rettere sagt, jeg elsker han, men jeg vil jo klart si begge, siden jeg elsker begge to. Det går sånn opp og ned her nå. Men Robert er favoritten.

Du da ?

HAPPY BIRTHDAY !

I dag har selveste Kevin Jonas bursdag i dag ! Kevin er med i bandet Jonas Brothers, og blir 22 år i dag i think. Han er så innmari kul, og jeg støtter han fult opp. Jeg bryr meg ikke om hva du sier om han, han er best og er like talentfull som Joe og Nick. Rågod til å synge og spille gitar ! Tenkt at lille Kevin vår er stor nå. Happy birhtday Kevin Jonas, selv om han ikke ser dette, men likevel grattis med dagen, iluuu < 3

kevin

Mitt favorittblad akkurat nå.

Heisann lesere. Hadde en god dag eller ? Jeg hadde uhmmm... litt bra dag x'D

Ja, dagen startet visst at telefonen ringte. Vi tok jo den ikke, fordi det var bare mamma som ringte og sier ifra om at vi skal stå opp. Men jeg sovnet litt lenger. Klokka var 08.30 og jeg trodde jeg & broren min var hjemme alene, pga at pappa & mamma er på jobb, så jeg våknet broren, men da hørte jeg da visst fottrinn bak meg. Jo det er visst pappa, ja.
Hehe, har blitt dum i tida. Så var det skole,blabla. Senere på dagen, tok jeg, broren min & mamma bussen. Vi skulle te den andre jobben te mamma. Men først skulle jeg og broren min te Narvesen. Og gjett hva jeg kjøpte a ?
Den nye BOP. Et amerikansk blad, som jeg bare digger å lese. Kanskje barnslig for dere, men ikke meg. Pga de skriver veldig mye om  the jonas brothers som er visst min favorittband, og helt klart verdens beste band. Oxo skriver de mye om Disney - kjendiser, twilight - stjernene og myye mer. Digger dette bladet. Det koster veldig myye, og det er vanskelig å finne de her i Norge. Jaja, men det er ihvertfall min favorittblad nå.  Skal lese den før jeg sover meg.

titei


Q. Har dere hørt om det bladet ? : )

Blogges, Jean Rose. < 3

Hmmmmm....

HeiHei ^.^

Jeg har ikke noe spess å skrive noen, men det er noe spørsmål under, kan du svare på de ? (;
Vel som jeg sa, så er dette et kort innlegg & har ikke noe spess å skrive, jobber med en ny header :-D
catsSnakkes, blogges, Jean Rose. < 3

hits