januar 2010

Don't forget about the fun that we had. Last Time Around


Nick Jonas & The Admnstration - Last Time Around. Hva kan jeg si. Mitt favorittband som går solo. Woow, elsker nicholas jerry jonas mer og mer. Annerledes uten Joe og Kevin, men jeg kommer alltid å elske dem, bry faktisk ikke meg om du sier dem sug, fordi jeg like dem og du hater dem, alle er annerledes folk. Aksepter det. Elsker dem, og kommer til å gjøre i mange år til. Og btw: Albumet "Who I Am" kommer i morgen, iiiiiip ♥

I går kveld som sagt skulle jeg på bursdagsselskap til beste jenta Anniken med de beste menneskene i verden. Det var så koselig og masse latter. Første ble jeg hentet av moren og Anniken, så da vi kom hjem til dem laget vi sjokokuler og velkomstrdrink. Når alle jentene kom altså Anniken, meg, Monica, Åse, Maling og Ellen så drev vi med Twister først. Haha, det var så gøy. Det var ekkelt og masse hyperhet og latter da. Ja, når vi spise sjokokulene sprutet hyperheten i meg ut. Uff, jeg og Ellen flirte mye da vi snakket ogsånt. Vi startet med å spise sånne calzone, samtidlig så vi en film. Jeg tok med meg Good Wiil Hunting og En Shopoholikers Bekjennelser som vi så aller først. Midt filmen fikk vi boller med sjokolade inni og daimkjeks som jeg forelsket meg i. Deretter tok vi noen vennerbilder så ble jeg hentet. Pappa fant visst ikke veien, så måtte jeg springe. Imens vi snakket så lå han på, vet jo da ikke hvorofor. Så plutselig så jeg jeg en bil som jeg trodde det var pappa, men så stoppet den og da hørte jeg noen guttelatter. Så jeg sprang fort nedover, siden jeg trodde dem var fulle. Men så kom det en bil bak som var pappa og da jeg åpnet døren var han ild sint. Det var ikke så rart, at disse guttene som jeg hørt flirte da, var de guttene som pappa stoppet for, han fortalte at de sto i veien for pappa så måtte han stoppe og snakk med han, dem sparket bilen og ertet pappa, men dem ble skremt da pappa kjeftet. Uff, jeg hatter disse ungen gutter som blir fulle, det er så typisk fjortizzer for å si det sånt. Uff, til og med jeg hater det.

I dag har mamma bursdag i dag! Hun fyller 42 år, hoho, mamma er gammel, hahaha, nei da. Vi laget frokost og sånt. Så laget jeg ny inspo-plakat. A bigger one! Senere i dag skal vi kanskje på Peppes Pizza. Menmen, kos dere videre!


Dessverre ingen bilder fra bursdagen, men Anniken tok noen bilder, men vil ikke legge ut.. Så siden det er mammas bursdag i dag, slenger jeg et bilde med henne og broren min GAMMET BILDE!!!!. Måtte sensurere ansiktene våre, siden vi hadde grimaser der, så det vil dere ikke se S:

Hva gjorde dere i går kveld ? Skal dere noe gøy i dag ?

Go home and wash your jeans, Cuz there's dirt on the knees


You Me At Six - Save It For The Bedroom

Det er Lørdag og skal snart dusje og ordne meg istand til bursdagspartyet til bestevenninna mi Anniken. Hun skal ha det i dag, og gleder faktisk veldig mye. Som sagt så følte jeg veldig forferdelig i går p.g.a. kvalme og mageknipe, og mamma sa at det var best å ikke gå på bursdagen, men i dag føler jeg mye bedre, så jeg skal gå. Ihvertfall så skal Anniken og moren eller faren hente meg i dag, siden pappa er på jobb, og de andre bilene virker ikke, så mamma kan ikke kjøre de. Dritt. Vi skal kose oss skikkelig mye og se noen filmer, så jeg gleder meg faktisk veldig veldig mye..igjen!

Hittil har jeg sett filmen jeg fikk i går; "En Shopoholikers Bekjennelser", og den var faktisk veldig bra, søt og artig film. Siden jeg leste boka,som jeg synes var bedre, måtte jeg bare se filmen også. Anbefaler den. Forresten skal jeg ta den med på bursdagen.Så har jeg ryddet rommet, spist, pakket gaven og laget hjemmelaget kort, og høre på musikk. Jeg har blitt virkelig hekta på bandet "You Me At Six". Omg, jeg digger dem sinnsykt. Tror dette innlegget blir den eneste innlegget fra meg i dag, siden pappa blir ferdig sent og henter meg etter. Men ihvertfall kos dere videre!

Skal dere noe gøy i dag ?








Gleder meg å henge med beste jenta og jentene mine ;*

NEW STUFF

Yes, endelig helg. Endelig sier, endelig. Har ventet på det i mange dager, og her er helgen, hihi. På skolen drev vi med gym i første timen, så ukeslutt, deretter RLE. I siste timen fikk vi være ute. Yeho. Det jeg drev med, jeg lekte med Anniken, Daniel H og Freddy og drev med Lille Per i midten. Det var mye latter og sånt. Ihvertfall kan jeg også si at ble veldig kvalm og fikk vondt i magen. Men jeg ringte ikke hjem, siden ingen var hjemme. Så jeg holdt ut med å drikke vann, tussen takk Anniken for tipset. Men det går bra, bare at jeg føles som jeg skap spy nå, NEI TAKK!

Når jeg kom hjem, drakk jeg mye brus for å slippe bort mageknipen, ryddet og skrev ut noen greie. Men nå skal jeg se på filmen "En Shopoholikers Bekjennelser". Mamma kom hjem fra en liten bytur i dag. Og hun kjøpte TOPP og filmen jeg nevnte til meg. Pluss bursdagsgave til Anniken, hihi. Tussen takk mamma! Jeg ville ha filmen, siden jeg har lest boka, og ville se filmen. Boka er kjempebra forresten. Og finally fikk jeg dem. Nå skal jeg kose meg, hihi. Men håper mageknipen og kvalmen går bort i kveld, eller i morgen, hvis ikke, kan jeg ikke bli med på bursdagsselskapet til Anniken, og det vil jeg..






TOPP 49,50,- fra Rema 1000 og film 99,- fra Platekompaniet.



Sorry for noen dårlig bilder. Dere må leve det i noen dager til. Maybe. Men ihvertfall så er kameraet mitt i reparasjon ennå.

Hva synes du ? Har du sett filmen ? Hater dere også å bli kvalm ?

I got a sick obsession, I'm seeing it in my dreams, I'm looking down every alley.


Kesha - Your Love Is My Drug. Omg, denne sangen r så obessed og and a drug, haha.

Denne dagen har faktisk vært en bra dag den. Bare jeg fikk veldig vondt i hodet når jeg gikk ut i gangen på skolen. Vil du vite hvorfor, det kan du lese nedover. På skolen drev vi med A-Plan ofc, så var det en konsert i kjelleren. Siden det var Kul Uke, var det konsert med Kulturskolen. Det var faktisk litt kjedelig egentlig for å være ærlig. Deretter var det litt engelsk, og i slutten av timen drev vi med en lek. Kjempeartig en. Deretter så vi en filmen "Døden På Oslo S". En gammel film, men faktisk en veldig bra film. Det handler jo da om 2 gutter, Pelle og Proffen og de har en venn kalt Filla som bor i en guttehjem og stjeler penger fra Pelle, mer kan jeg ikke si, siden vi har bare sett nesten halvparten av filmen. Den er en ungdomsfilm med kjærlighet, heroin og vennskap. Og da vi skulle og pakke sånn fikk jeg noen hardt på hodet mitt, og det var en stol som Kim Arild eller Kevin slo med på meg med uhell. Deretter fikk jeg veldig vondt i hodet. Ouuch. Men begynner å bli bedre, eller kanskje ikke.

Hva har dere gjort i dag ? Har du sett filmen ? Ja, har kanskje spurt det før, men har ikke noen på gang.


et bilde fra filmen


Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday, happy birthday

Hei! I dag regnet det. Uff, når jeg kom ut av døren for å gå til skolen da. Så jeg at det begynte å regne. Jakka mi var bløt og sekken til og med. Og på sokkene, hehe. Men dagen hittil vært greit. Vi hadde sånn jobbedag på skolen, sånn at vi blir ferdig med alt på A-planen. Jeg er snart ferdig med alt. Og i morgen hvis vi jobber utrolig godt, skal vi se filmen "Døden På Oslo S". Så jeg skal jobbe hardt selvom jeg har bare noen punkter igjen. Ihvertfall kom jeg hjem sammen med regnet. Jeg datt mye, så det var mye latter mellom meg og broren min. hehe. Har fått den Cheryl Cole sangen "Fight For This Love i hodet, aaarg. Men den er jo kjempebra. "We got fight, fight, fight, fight for this love...."

Uansett - tilbake til den egentlig hovedpunktet. I dag har min allerbestevenn bursdag og en av mine favorittbogger bursdag også. Og da mener jeg Anniken og Lisa! ♥ Anniken, tussen takk for alle de dagene med deg og minnene, du betyr masse til meg, og gleder meg sinnsykt il fredag. Lisa, du er helt fantastisk blogger, elsker bloggen din og kommer alltid til å gjøre. GRATULERER MED DAGEN JENTER < 3




Anniken, bestvenn ♥

Lisaaaaa ^^


Hva har dere gjort på skolen i dag ? Vil du gratulere dem med dagen ?

Remember when we scrathces our name into the sand and told me you love me

Hei! Og sorry for sent blogging igjen. Det er bare at jeg er skikkelig opptatt i tida p.g.a. lekser, jobbing, ordne middag osv. Så videre i denne uken så kommer det et sent innlegg fra meg videre. Men vi får se. I dag har det ikke vært så mye spennende. På skolen hadde vi A-Plan, deretter kantinejobbing som jeg syns var litt gøy i dag, siden jeg satt med fadderungene våre og snakket, og da dem gikk tok Kim Arild, den jeg jobber sammen med sånn hengmann. Han tok sånne enkle ord, men det var vanskelig for meg, fordi jeg er ikke god i dette. Haha. Pluss i dag fikk jeg en bursdagsinvitasjon av Anniken, hihi. Så var det musikk og dans. Vi danset masse rart. Og hvis jobber effektiv i morgen på skole, skal vi se "Døden på Oslo S" på Torsdag. Yayyy.

Viderei dag tror jeg skl bare se på tv og lese videre. Før jeg gjorde leksene mine tok jeg en liten napp. Og jeg er fortsatt trøtt. Så jeg vil sove litt tidligere i dag. Ha en fin Tirsdag videre! BTW:I morgen harden beste jenta bursdag. I tilfelle; GRATULERER MED DAGEN ANNIKEN < 33



Hva har dere gjort i dag ? Har du sett filmen "Døden på Oslo S" ?

Mener du det ? Jeg vant altså ?

Haha, sånn tenkte jeg i dag på alltimen etter friminuttet i dag på skolen. Vi hadde alltime som sagt, og etter noen fremføringer kom en lærer som er ansvarlig for leselystaksjonen som vi hadde i Oktober tror jeg. Hun leste opp hvem som leste mest og de 2 beste som hadde den beste bokanmeldelsen. Og gjett hvem som vant da ?! Hvis du gjettet det var meg, så ja. JEG VANT! Jeg vant den beste bokanmeldelsen fra 5.-7. trinn, omg jeg ble skikkelig glad. Jeg håpet på at det var meg, og det var det jo. Jeg fikk en bok kalt "Det Gyldne Tårnet" og bokanmeldelsen på hjemmesidentil skolen vår. Jeg skrev bokanmeldelse av Eclipse. Så etter noen fremføringer hadde vi nesten alle 7.trinn trommeøvelse. Vi hadde en som het Kjartan og alle hadde en sånn afrikansktromme hver. Det var helt kult. Vi hadde noen rytmer, break og solo. Diggdiggdigg! Så var det kjedelige ting etter.

Nå sitter jeg her og skriver i vei. Har ordnet sånn bøker rad på rad, ryddet klær og har spist middag. Viderei dag blir det lesing osv. HA EN FIN DAG VIDERE!

- Jean Rose

good morning, good morning to you

20090202150930

GOD MORGEN BLOGGEN! Sovet godt eller ? Det gjorde jeg. Sorry at det ble ikke noen bloggings i går fra meg etter bursdagen. Jeg drev med pc'en og tok den med i rommet, men fikk ikke tid, siden pappa sa at jeg må slå av pc'en, jaja der har vi foreldrene for. Men ellers tiittet jeg bare rundt på bloggen min og merket jeg jeg skriver veldig lange innlegger, uff da. Skal prøve mitt beste å ikke skrive så lang innlegg en gang.

Som sagt så var vi hele familien på en bursdagsselskap for 2 venner fra familien. Vi kjørte sånn kl. 16.54 og hentet en person som skulle sittet på oss. Bursdagen var i en kantine på en skole som heter for Rosmæren. Når vi kom dit, lekte jeg sammen med guttene gjemsel, men når vi gjorde var alle inn og ventet på meg og naboen min som sto da. Maten var kjempegodt, spiste 2 porsjoner, hehe. Men plutselig ble det kjedelig. Men etterhvert lekte jeg sammen med gamle naboen min Veronica, vi hadde det kjempegøy sammen. Jeg, John Apollo og Veronica drev med en sånn kortspilllek etter middagen. Vi drev med "gris" og "hei knekt". Det var kjempegøøy! Ihvertfall da vi drev med "hei knekt". Da det kom en sånn S'er eller hva det blir kalles så banket vi alle så hard på bordet at en av telysene mistet lysen! Lyset var helt forsvunnet, og vi var sjokkert og hadde latterkrampe. Desserten var også kjempegodt. Deretter drev vi med noen leker og sånt, og jeg koste meg skikkelig. Bare vi kom hjem sånn kl. 00.20, og sovnet alle sammen.

I dag tror jeg skal bare slappe av. Har litt vondt i magen. Mamma og pappa ligger og sove ennå, mens jeg sitter og blogger og broren min og naboen mi ser på TV. Naboen min lå over til broren min i går. Nå tror jeg skal lese videre på en bok eller se en film!

Sovet godt ? Hva gorde dere i går ?

Ny header and birthdayparty

Hei! I går så laget jeg ferdig headeren min, jeg hadde mange forskjellige utvalgte, men denne var jeg likte best. Sorry for at jeg bruker gamle bilder. Men denne skal ikke være så lenge. Men jeg var jo faktisk litt fornøyd da. Jeg har skillz vettu, nei da. Jeg suger faktik å rediere, haha.

I dag er det Lørdag, woho. Sovet lengre enn jeg gjør, sovnet så godt. Har hittil sett på TV, spist hjemmebakthorn som mamma bakte i går, de smaker fantastisk, dusjet og hittil ordnet klær og kjedet meg. Jeg og familien min skal på en bursdagselskap til 2 venner av familien, og da mener jeg, et stort selskap med masse folk. Håper jeg får leke med noen, lolz. Og jeg tror jeg får leke med noen ja. Vi skal være der lenge, så tror det blir ikke noen bloggings i kveld fra meg. Også i dag skulle jeg og mamma på shopping til byen siden hun har snart bursdag, men siden det var bursdagselskap, skulle vi dit i neste uke før hennes bursdag, så jeg gleder meg. Vil ha noen nye klær som jeg ønsker meg.

Nå sitter jeg med skinntights, rutete og rosa skjorte, T-Skjorte med trykk under, smykke og armbånd på meg nå og hører på John Mayer sin nye album. Jeg elsker John Mayer! Ihvertfall strevde jeg og finne meg klær, og mamma måtte velge for meg, men jeg like ingen av de hun valgt, men jeg må si at jeg og pappa har felles smak på klær. Haha. Men ihvertfall kos dere alle sammen videre!

Hva synes du om den nye headeren ? Når shoppet dere sist gang ? Hva skal dere gjøre videre i dag ?


- Jean Rose

Today was a fairytale


Taylor Swift - Today was a fairytale <3 Ikke hele versjonen..

Hei og god helg! Nå har jeg akkurat spist ferdig middag og føler meg faktisk litt kvalm. Vi spiste potetmos og pølse, og jeg liker ikke det så mye, og blir itt kvalm av det. Men ellers driver jeg og lage ferdig headeren min og ordne klær til i morgen. Siden i morgen skal vi til en bursdagsselskap, så jeg tror det blir ikke noen bloggings i morgen, men vi får skje!

I dag på skolen hadde vi gym på første time. Vi skulle ha utegym i dag og fikk beskjed om at vi skulle ta med skøyter, siden jeg hadde ikke noe, fikk jeg låne på skolen. Først gikk vi en tur, så ordnet vi oss og gikk ned på isen. Det var skikkelig å vanskelig å ta dem på seg, og når jeg kom på isen, var det veldig vanskelig! Uff, fordi det var veldig lenge siden jeg gikk på skøyter, 4.klassen ellernoe, men jeg trengte bare å stramme skøytene, så gikk alt bra. Det var kjempeartig, vil gjerne gjøre det igjen :) Fikk også noen fine plakater av Marte i klassen, tussen takk Marte! Det er sånn man har venner for vettu, hehe. Så hadde vi ukesluttprøve og mattetest som gikk ganske bra. Og etter var det bare kjedelig ting. Videre i dag skal jeg bare slappe av og lese videre på en bok og kose meg. Så vi blogges!

Liker dere å gå på skøyter ? Hva skal dere gjør i kveld ?


Haha, et random bilde av Marte, Anniken og meg i sommeren 09.

U Got Nothin' On Me

Hei! Sent innlegg i dag og, lol. Men på skolen har vært en ok dag den. Vi lærte oss "Dancing Queen" og danset og sang med den, siden vi skal fremføre det i alltimen på Mandag. I morgen skal vi gå på skøyter, så fikk jeg låne skøyter av skolen da. Videre i dag skal vi besøke noen venner fra familien, siden vi skal snart reise til Filippinene, yaaaaay!

Men tilbake til egentlig poenget - Dere vet sikkert at jeg er veldig stor fan av Disneystjernen Demi Lovato. Mange kjenner hun som "Mitchie" i Camp Rock. Jeg da, forguder henne bare rett og slett nå <3 En av mine største forbilder og kommer alltid til å være det. Personligheten liker jeg veldig godt med henne også. Som at hun bryr seg om fansen sin, alltid være seg selv osv. Stilen hennes, liker jeg veldig godt, og stemmen of course! Heelt fantastisk sanger, og hvis jeg skulle bytte en stemme med noen, ville jeg tatt Demi Lovato sin, omg megafantastisk sanger og rett og slett en skuespiller. Mange kanskje synes hun kjører for hardt stilen sin, men jeg var jo litt enig der, men jeg elsker det hun kombinere dem sammen, til sammen blir et faktisk veldig kult! Jeg liker at hun bruker svarte klær og kombinere med noen andre farger som rosa, og håret hennes vil jeg også ha, men liker henne bedre med brunt hår, for svart hår ser hun ikke uskyldig lenger. Demi Lovato - jeg vil bli akkurat som henne, elsker henne, vil bli som henne, kommer alltid til å være stor fan av henne! Bare så det så, og hun er ikke en emo, hun bruker jo bare svart sminke.. LOVE YOU DEMI!

Showdemilovato_large

Tumblr_kv54kom0a01qzxg3do1_400_large

Tumblr_ktykytfr9h1qa7qm2o1_500_large

Tumblr_krpaejsav91qa7qm2o1_500_large

Liker dere Demi Lovato ? Ihvertfall, hva synes du er best med henne ? Hvem er dine forbilder ?

You know you love me, i know you care


Justin Bieber ft. Ludacris - Baby < 3333333333333

I dag hitiil har vært en fin og kjedelig dag den. Det var veldig kaldt i dag, ihvertfall når vi hadde snøskulpturdag på skolen. Det var faktisk ganske artig. Vi jobbet sammen med fadderungene våre, og vi ble delt i grupper. Jeg ble gruppe sammen med Astrid og Daniel H fa klassen og fadderungene våre. Vi kulle egentlig lage en trapp, men så var det pyramide isteden, men det ble "Det Skjeve Tårnet på Lundamo". Haha, ideen kom opp da jg og Astrid satt noen ting sammen, så plutselig sa jeg bare; "Haha, det lignet på det skjeve tårnet i Piza, siden det ligger skjevt, lol". Så kom ideen opp. Det var veldig artig og veldig kaaaldt. Jeg fryset ihjel, det var så kaaaldt. Men etter det, så var det bare kjedelige ting. Etter skolen ble det spising, sulten vettu, engelsklekser og musikk. Så det har ikke skjedd noen spennende da.

Akkurat nå sitter jeg og nynner på "Baby", hehe og sitter og redigerer noen bilder. Videre i dag skal jeg se på The Vampire Diaries (<3) og Glee på TV'en i dag. Hehe., det var alt. Tror jeg trenger også å slappe av litt, har innmari vondt i ryggen, uff. Og en ting til; På fredag skla vi gå på skøyter. Det som er stort minus at det var lenge siden jeg gikk i skøyter og har ingen skøyter, men får låne på skolen i dag. Prekas!

Hva gjorde du i dag ? Skal du se The Vampire Diaries eller Glee i kveld ?




eeeeeelsk

The days were long and the nights so cold


Paloma Faith - New York. Skal si dere at denne sangen er fengende og blir fort hekta på, for det har skjedd med meg.

Denne Tirsdagen hittil var vært en ok dag. På skolen i dag på første timen var faktisk veldig artig. Norsken drev vi med sånn forskingsrapport. Så vi tok sånn "hvemkom lengst av stort papirfly og liten papirfly. Jeg jobbet sammen med Monica. Den 3.gangen jeg kastt den store papirflyen mens læreren vår sto og så på, så kom min faktisk veldig langt! over 15 meter! *stooolt* nei da. Så samaerbeidet je med Daniel på matten og så måtte vi begge på svømmingen. Deretter drev vi med dansing. Haha, de må være den morsomte timen på skolen i dag. Vi danset line dance, swing, jenka og sånn kamsport greie. På swing danset jeg sammen medden irriterendes gutten i klassen, Kevin. Men jeg må si at han var flink til å danse, lolz. Så ja, i morgen er det sånn skulpturdag på skolen. Vi 7.trinn skal jobbe sammen med fadderungene våre. Og i går fikk vi beskjed om at vi skulle ta med sånn forsset figur. Alle visste ikke hva han i huleste snakket om. Han forklarte oss at vi skulle fylle en melkekartong med vann og sette sånn fargepapir inni og la det fryse i fryseren. Jeg prøvde det i dag etter skolen, og da jeg stakk hånda mi inni, så var vannet blått. Genialt må jeg si!

Akkurat nå har jeg akkurat spist middag, og driver og hører på musikk. Lager ogå en ny header, er ikke helt ferdig da. Og ja, jeg er også på www.CDON.com og leter etter "My World" av Justin Bieber( ja, jeg er hekta av han, men hallo, I GOT THE BIEBER FEVER!). Mamma skulle kjøpe den for meg i dag, siden hun skulle til byen og jeg skal på skolen, men hun ringte meg og sa at de ikke hadde den på platekompaniet! Så jeg kunne bestille CD'en på nettet isteden. Dem hadde det også på Platekompaniet sin nettside, men jeg vil ikke bestille der, kanskje den kommer ikke på posten min i mange dager etter jeg bestilte den ? Men jaja, skal gjøre det i morgen isteden. JIPPI! Ok, vi snakkes!



Går du på noen dansing ? Liker du Justin Bieber, hvis ja, har du CD'en?

- Jean Rose

Start all over

Hei! Og sorry for null bloggings i går. Gadd bare ikke, haha. På skolen drev vi med A-Plan, fremføring av prosjektet vårt. Det gikk ganske bra, men vi var ikke forbredt da. Jeg og Daniel tullet mye og pratet i vei i A-Plan timen om hvem som skal fremføre. Jeg leste bare en stykke og de alt. HA! Så var det fysiskaktivitet og der drev vi med sånn kampsport-greier. Vi hadde han Egil, og han lærte oss en ny dans sm begynner på K, slitsomt også, vi måtte ta situps! Og jeg er sug innmari i det. Så byttet vi til innebandy, fuuuun. Deretter ble det jenteprat/engelsk og sist men ikke minst; samfunnsfag. Litt artig, men i dag var det kjedelig. Ja, og i friminuttet hang jeg sammen med Anniken, Monica og Ellen. Vi hadde det litt artig, siden vi tulletdanset ånn, og i førstningen sang jeg og Monica Justin Bieber sanger, hihi.

Nå er jeg endelig ferdig med leksene. Hendene mine kverker nå, men nå kal jeg bare slappe av, er innmari trøtt. Jeg lå sånn kl. 23.35 siden... jeg osnvet først, så våknet jeg siden jeg hadde innmari vondt i magen, som endte opp at jeg gikk ned på do. Uff, ekkelt og vondt. Men jeg har det bedre nå. Og ja, jeg skal snart besøke naboen min, som kom hjem fra Filippinene for 2 dager siden. Kjempeartig å ha han igjen :D

Nå stikker jeg, skal spise middag! Sorry hvis det er noen skrivefeil.

Hva gjorde dere på skolen i dag ?

btw: driver og lage en ny header, blir så fort lei av det gaml vettu x'D

I can't imagine life. Without your touch..

 
Common Denominator - Justin Bieber

Heisann! Se, jeg er fortsatt i live! Nei da, det jeg mener at jeg er fortsatt våken, hvem er ikke det ?! Kvelden min har bestått av å kose meg med potetgull og brus med broren min ned i stuen og nerdet pc og nå er vi begge oppe i 2.etasjen. Hørt på musikk og sett noen random stuff på tv'en. Foreldrne våres er borte. Dem er på en bursdagselskap og jeg og broren min har begynt festen for lenge siden! Nei da. Dagen her har jo vært en fin dag den, og noen skuffelser da. Var i City Syd og møtte Ellen og gikk sammen en stund. Kjøpte meg nerdebriller (visste du at jeg er brilledilla) og så My World av Justin Bieber i Platekompaniet, som jeg ikke kjøpte fordi jeg hadde ikke råd, buuuuuuh! Men nå skal jeg se noen ep. av "The Vampire Diaries" og maybe lese videre på boka. Ihvertfall vil jeg også si god natt og sov godt, haha! Ja, hade!
Btw: Fikk ny design og header, watcha think ?




Fått meg nerdebriller. Måtte kjøpe de, sien jeg trenger de til noe til bursdagen min, hihi.

Uff, klarer dere å leve med webcambilder ?
One less lonely girl top ten babay!!
Justin Bieber - musikeren jeg høre på hele dagen. Måtte bare ta med han, lovehim, hih (a'

 Hva har du gjort i dag ? Hva var din lørdagsgodt i dag ?

- Jean Rose

svar fra spørsmålrunden!

Hva er det beste ved å blogge ?
Det som er best ved å blogge er å fortelle om hverdagene mine og dele minnene mine og sånt. Beste tv-serie ?
Oi, det er mye, men jeg kan jo nevne noen: The Vampire Diaries, Glee, One Three Hill, Ugly Betty, Gossip Girl, Jonas osv.Hva vil du bli når du blir stor ?Jeg vil bli en fotografer faktisk. Hehe :- ) Hvis ikke det blir, tror jeg vil jobbe i en handlebuttik, lol.Når pleier du å stå opp om morgene og legge deg om kvelden ? Når det er skole, så står jeg opp kl. 07.30 og legger meg 21.00, men hvis det er helger og fri, så er det litt forskjellg. Hvis du MÅTTE spise én og samme rett resten av livet, hva ville du valgt ? PIZZA. haha. Det er favoritten min vettu. Hvilke butikker kjøper du klær på ?
Når jeg er byen så går jeg i Gina Tricot, Bik Bok, H&M og Kappahl. Men det spørs, mamma kjøper de til meg. Hvor ønsker du å reise ? LONDON! Jeg har allitd lyst å være der siden jeg var 9 år, så jeg håper jeg reiser dit en gang.

Tumblr_kvuvcia55g1qzuqiko1_500_large
 Har du vært på en konsert noen gang ? På skolekonserter ja. Men jeg husker ikke så mye. Det som jeg husket det var at jeg gikk på en gratiskonsert i byen en gang. Det er alt jeg husket. Hva drømte du i natt ? I natt, hmmmmm... Ingenting faktisk :) Hvis du kunne vært en hvilken som helst annen blogger for en dag, hvem vile du vært?
www. martinee96.blogg.no !! Forbildet ditt? Selena Gomez, Demi Lovato, Taylor Swift, Hayley Williams og Emma Watson.


 Drømmeyrke? Fotografer, hehe :) Hvis du kunne ha endret en ting til med deg selv, hva hadde det vært? Slutte å bli eldre, vil bli en litenunge, det er fun. Hvis du hadde fått 1 000 000 kroner, hva er det første du ville gjort? Rope til alle sammen og si at jeg er riiiik! Hahaha x')  favoritt klesbutikk? Gina Tricot, Bik Bok og H&M. hvis vi IKKE tenker på kjendiser, hvem er forbilde ditt? Det må bli eehh..ehh... kanskje Martine ? favoritt ferie-sted? Trondheim, haha x) har du noen gang blitt mobbet? Nei, faktisk ikke, bare blitt ertet på tull. Men likevel synes jeg det er dumt å mobbe folk! verste mat som finnes? Blomkål, æsj, det er ikke godt! Bryr du deg om merkeklær? Faktisk ikke, bruker ikk sånne ekte merkeklær, jeg. Hvor høy er du? eehm, 1.60 i think. Er ikke flink med dette. Din favorittblogg? Martinee96, lenanj, ninawatson, toouun, susann95, vendluus, jjjennybs, lisahjerte, pictureit. Hvilke sporter har du drevet med? Når jeg var mindre drev jeg med turn, men jeg har også drevet med foball, håndball og tennis.
Creativity-at-its-best-004_large

Hvis du kunne velge hvilken som helst kjendis i verden som du kunne vært en hel dag, hvem hadde det vært? Jeg vil bli Selena Gomez. Hva hadde du gjort den dagen som den kjendisen, da? Holdt en konsert i think, hehe. Hvilken kjendis ville du helst blitt sammen med -hvis du kunne-? JUSTIN BIEBER! og nick jonas hvis jeg ikke fikk Justin <3
Hvem er forbildet ditt, og hvorfor? Mitt største forbilde er Selena Gomez. Jeg beundre det hun driver med, fantastisk skuespiller og forbilde. Hva vil du blir når du blir stor? :) Jeg vil bli en fotografer :) Hva syntes du er morsomst med å blogge? Å fortelle om hverdagen min, og dele noen bilder og minner :) Favoritt sang for øyeblikket? Justin Bieber ed One Time My Heart Edition! Hvordan kan du beskrive deg selv med 3 ord? klebbete, glemsk, sjenert x') Favoritt mat?  PIZZA! EEElsker det. Team edward eller jake ? TEAM EDWARD! Men jeg elsker Jacob også. Hva er mest spillt på datan den av musikk ? (vis du kan se det :D) Hmm, det vet jeg ikke, hehe :) Men tror nå er det Justin Bieber, i got the BIEBER FEVER, haha! Svart vs. Rosa :) Svart :- ) Hvilke plakater har du på romme og hvor mange ? Har ikke så amnge plakater i rommet mitt som før, men jeg har en giga New Moon filmplakat, to Jonas Brothers, en twilight, og en mcfly :) Hva syns du om meg? Torunn da, jeg syne sdu er en av de beste her i nettet, kjempesnill, kjempepen og alt. Husk, jeg er fortsatt glad i deg <3 Yndlings blogg(er)? Har jo alt sagt det, så bare sjekk de andre spørsm. oppover. Kan du spille gitar? Haha, kan innrømme jeg kan bare littegranne, lol Kan du slå hjul? Nesten, var med i turn når jeg var mindre, men klarer ikke sånn 100% Kan du gå i spagatt? Nei, ihvertfall ikke, jeg suger i det! Kan du ta en salto på trampolinen? Jepp, bare framover x) hva fikk deg interessert i McFly? Det var en blad ellernoe der de hadde et intervju med dem, og jeg synes de så morsomme og kjekke ut. Så plutselig søkte jeg på dem og min første sang fra dem var Do ya :D Så etterhvert søkte jeg mer og mer på sangene. Hvordan kom du borti McFLy? Som sagt, i et blad :) Hva liker du best ved MCFly sin musikk? At dem skriver det selv og at du blir fort avhenging av det, for å si det sånt, haha x)



Sånn! Jeg vil si; Tussen hjertelig takk for spørsmålene, dere er toppers!

SPØRSMÅLRUNDE! SPØRSMÅLRUNDE!

20090110051924

Hei! Etter skolen i dag, altså imens jeg satt ved pc'en. Så tenkte jeg veldig lang tida om jeg skal ha spørsmålrunde eller ikke. Så nå har jeg bestemt meg - jeg skal ha en spørsmålrunde!

Dette er den 2.gangen jeg har det, og jeg vil gjerne ha masse spørsmål. Hvis det blir mye, svarer jeg dem i morgen, hvis ikke. Venter jeg noen dager til. Så ask me anything. Eller ikke om private stuff og sånn pedospørsmål. Det er privat, og jeg liker ikke å svare på sånne spørsmål. Men ihvertfall, kom med spørsmål, vær så sniiiiil ?!

Er det noen du lurer på ellernoe ? Just ask me!

- Jean Rose

Nå skal jeg bare slappe av og lese videre på en bok, eller se en film.

Hva er din favorittsang i tida nå?

Hei! Kom med et innlegg igjen, hehe. I dag er det fortsatt iskaldt! Da jeg komp skolen var Stine der, og hun minnet me på at Astrid bursdag i dag! Så vi ventet i kulden og ventet på henne. Da hun kom sprang jeg ti henne og sa grattis med dagen og en klem. Hehe, vi er gode venner. På skolen drev vi med A-Plan, engelsk, rettet opp prøven og gjorde ferdig prosjektet vårt. Endelig jobbet de 2 guttene i gruppen. Veldig bra, men jeg måtte ta med den hjem da. Så når jeg kom hjem, som sagt så så jeg The Vampire Diaries i går og Glee og etter det kom mamma med "Donkeyboy - Caught In A Life" CD'en til meg. Iiip jeg ble jo så glad. Så etter skolen ja så har jeg lest 3 kapitler i boka "En Shopoholikers Bekjennelser" og hørt på CD'en.

Men anyways til poenget - jeg lurte på dere bloggere og lesere, hva er dine favorittsanger i tida nå ?
Til meg så er det veldig mange, jeg hører på forskjellige sanger nå, men jeg kan nevne dem fordi, hehe.

1. Justin Bieber - Baby < 33333


2. Kate Voegele - Only Fooling Myself
 

3. The Veronicas - When it all falls apart

4. Donkeyboy - Stereolife
 

5. Band Of Skulls - Friends




Hva er dine favorittsanger ?

- Jean Rose

Please forgive me, i can't stop loving you

Hei! Sorry for et sent innlegg. Har merket at jeg er lat til å blogge i dag, men det er jeg ikke, fordi jeg hadde ikke tid. Siden mamma og pappa skal hente noen folkz på flyplassen i dag, måtte vi spise middag tidlig og gjøre ekstrajobben til mamma, så sorry for sent blogging igjen. Akkurat nå driver jeg og kikker rundt på Gina Tricot nettsiden, og leser noen blogger.

I dag på skolen så hadde vi myhres-testen på matten. Den gikk litt bra, men jeg måtte bare hoppet de oppgavene jeg var litt usikker på. Så drev vi med prosjektet vårt som gikk ganske bra. Men i den nest siste timen måtte Freddy på trommeøving og da hadde vi han Egil, en ekstralærer som har oss på de 2 siste timene på onsdager. Så han den andre fyren jeg jobber sammen med, Daniel løy til Egil og sa at han jobber sammen med en annen en. Jeg var skuffet at han sa det, så jeg ropte på han, men jeg ga opp. Derfor jobbet jeg med prosjektet vårt selv. Var nesten ferdig, men har gjort mye. Etterhvert tida gikk kom Daniel og sa at jeg gjorde mye. Men jeg svarte ikke tilbake, etter det han gjorde mot meg. Men etterhvert hjalp han meg. Han er myye bedre enn Freddy ihvertfall. Lool. Så drev vi med A-Plan i siste timen. Ja, da har jeg sagt litt om dagen min ja.

I dag er det Onsdag, wiii. Som ikke betyr bare jobbing på skolen, men The Vampire Diaries på TV Norge i kveld. Har sett noen ep. fra før, men jeg gleder meg likevel som dere andre. Elsker den serien. Det som er pluss er at jeg og broren min blir hjemme alene i kveld og kan se tv på flatskjermen, siden mamma og pappa skal til flyplassen. Men vi blir ikke helt alene da. Vi har fått noen leieboere i kjelleren vår og de skal bo der, så de flytter inn i dag og skal være der. Men ellers tror jeg også dem skal se på programmet i dag, siden dem og liker det. Yayyy. Men vi snakkes da.

Skal du se The Vampire Diaries i kveld ?

- Jean Rose

gjengen < 3

I'm really really happy today

Tumblr_kvyzphvghr1qzr04eo1_500_large

Hei! I dag så har det vært en vanlig skoledag også. På svømminga drev vi med brystsvømming osv. Og jeg hoppet fra stupbrettet! Hehe, så hadde vi musikk/Dans. Vi danset line dance, swing og polka, som gikk bra og artig faktisk. Så etterhvert drev vi med porsjektet vårt om alkohol, tobakk og narkotika. Og jeg kan si at vi nesten gikk rett i dass. Jeg jobber med 2 gutter som er helt... aaaaaah :@ Irriterendes faktisk, men etterhvert tida gikk så jobber vi litt bedre, bare at vi må gjøre den ferdig på Torsdag, og vi tror vi blir ikke ferdig...

Ja, overskriften sier at jeg er veldig veldig glad i dag, og det er egentlig sant. Jeg var kanskje mer gladere i går kveld. Dette er jeg glad for:

€ Mamma skal levere den ødelagte kameraet mitt til reperasjon
€ Jeg får Donkeyboy CD'en "Caught In A Life og en overaskelse av mamma

Omg, gjett hvem som ble glad da. And that's why we have mom for! Nei da, men jeg er så utrolig glad i mamma min faktisk, hun stiller opp for meg, er der for meg, og er som en venn jeg kan fortelle til, vet høres rart, men mamma er den beste mamma jeg kan ha! Jeg kan si at den 2.punktet får jeg ikke før til i morgen og den 1.punktet vet jeg ikke. Er egentlig ikke en Donkeyboyfan, men har hørt noen sanger av dem. Og jeg kan si at dem er de beste norgeartistene jeg har hørt, jeg liker egentlig ikke norske artister eller band, men Donkeyboy må være de beste ja. Så jeg gleder meg til den kommer til CDsamlingen min.

Hva gjorde dere på skolen i dag ? Liker du Donkeyboy ?


- Jean Rose

OWL CITY

Hei! I dag er det Mandag igjen. Det var ikke så kaldt som før, men det er bedre. Jeg kan si at øyet mitt er bedre før og CDspilleren min er ikke ødelagt! Yehooo, lettet og glad nå. hehe. Den trengte bare en pause. Senere i dag må jeg gjøre litt jobb med A-Planen min, lese og slappe av.

Men tilbake til poenget. Litt av denne måneden har jeg utforsket noen nye musikere. I det siste har jeg virkelig blitt fan av Owl City. Owl City er av Adam Young selv og lager fantastiske sanger. Sangene er så fantastiske. De får meg faktisk happy og til å danse. Ihvertfall sangen "Hot Air Balloon".  Elsker virkelig Adam, han er søt og fantastisk. Legg merke til beatene på sangene eller melodien. Omg, han er fantastisk. Jaja, jeg har blitt ihvertfall en fan av han, og her er noen sanger jeg anbefaler dere å høre på:


Fireflies - tror noen av dere har hørt den før
 
 Vanilla Twilight, den er søøøt.
 
Hot Air Balloon
 
Rainbow Veins

Ihvertfall er disse sangene også mine favorittsanger. Jeg anbefaler dere å høre på disse sangene og myye mer. Bare søk han på YouTube. Aaaah, i am obessed of his songs and OWL CITY!!Og du kan kjøpe CD'en "Ocean Eyes" på CDON.com hvis dere begynner å like ham, hehe. Har også begynt å høre på disse igjen: Demi Lovato, Cobra Starship, John Mayer, Death Cab For A Cutie, Taylor Swift, Jordin Sparks, Jonas Brothers, mcfly, Justin Bieber.








Adam Young . han er også søt da, hehe.

Har du hørt om Owl City ? Hvilken musikere hører du på nå i tida ?

- Jean Rose

Crap, it happen again!

Tumblr_kp41eew5gd1qzb31mo1_400_large

Hei! Og god ettermiddag forresten. Som sagt så sovnet jeg kl. 01.00 presis, haha. Jeg prøvde å lese ut New Moon, siden det var utrolig spennende, elsker den boka! men jeg gjorde ikke det da, så sovnet jeg, hehe. Jeg våknet sånt kl. 11.33 faktisk å gikk ned for å spise frokost. Så etter det leste jeg ut New Moon, yehoo. Når jeg skulle rydde skulle jeg skru på litt musikk og ha på New Moon Soundtracket, men da den skrudde seg på ville den ikke spille musikk!!! Musikken spilte ikke, bare en sånn pipelyd. Gjett hvem som klikka da, ja meg. Jeg prøvde å sjekke ut hva som egentlig skjedde, men jeg vet ikke. Så nå har jeg ingenting å spille musikk med i. Ingen CDspiller, BUHUU! Så da må jeg bruke pc'en isteden, men jeg skal prøve å finne ut hva det som skjer. Den vrker ennå, men vil ikke spille musikk. Jeg har gjort ingenting, men nå skjedde det igjen. Tingene mine blir ødelagt. Først var det mobilen, kameraet og nå dette. Crap, what is wrong ? Jaja, men jeg håper jeg får en ny en til bursdag, ellr kanskje den trenger en pause, p.g.a. den har blitt skrutt på alltid for mye. My fault. Ok, nok om klagingen igjen.

I dag har det bare vært en vanlig Søndag. Men i dag skal vi til kirke, buh det er kjedelig. Mamma lovte meg at hun skal glattere håret mitt osv. Så nå skal jeg snart dusje. Måtte bare skrive et innlegg i dag p.g.a. jeg skal ikke skrive noen mer inlegg for i dag i think. Ha en fortsatt fin dag videre! :D Btw: Øyet mitt går veldig bra, men når jeg åpnet øyene mine var det innmari ekkelt. Fikk ikke å åpene øyet mitt jo, men den er fortsatt et blåøye, men jeg håper den går bort etter noen dager.

Har du noen ødelagt tingene dine ? Har du en CDspiller ?

- Jean Rose

I can fix up your broken heart. I can give you a brand new star

Ja, nå dette er da mitt 2.innlegg for i dag, wow jeg er flink! Men i dag hittil har jeg bare vært på pc'en og nerdet, spiste godis osv. Jeg kommer og blogge bare for å si at øyet mitt fortsatt svir og jeg begynner faktisk til å grine når jeg skal klø meg i øyet. Ouch, it's hurts mommy! Men jeg håper det blir bedre i morgen, ellers sier jeg ifra til mamma om å kjøre meg til legen en dag. Må si at jeg har fått mange rare greier på meg. I fjor så måtte jeg til legen fordi; jeg hadde 3 kuler bak øret på rad, hadde vondt i øret, fikk en stor klump i høyrekinnet mitt og nå dette! Nå synes jeg det er nok nå.

Ok, nok om klaging og derre der. Kl. er 23.22 akkurat nå! Gjestene er fortsatt her. De gamlingene er nede i stuen, og babler og babler og atter babler, de minste ungene er i brosjan sin rom og er på HABBO og ser noen Ali Reza ep., haha, det er gøy. Og jeg som sitter her alene og kjeder av trøtthet og ser filmen "Stolthet og Fordom" på TV3. Skal snart gå å lese videre på New Moon til det er ferdig, og lese i det nye boka jeg kjøpte meg. Boknerd, hehe. Eller se en film. For nå lider jeg av trøtthet, så hvis disse gjestene går skal jeg pusse tenne, ordne meg og hoppe til sengs! Ihvertfall sier jeg bare godt natt, sov godt!

BTW: Jeg har fått meg et nytt header (igjen) og endret på sånne dingsergreier. Hvis du går på en av kategoriene mine eller arkivet mitt kan du se hele innlegget, jeg klarte det! Hehe, men ihvertfall hva synes dere om headeren ?


Morratryne faktisk, jeg er trøtt skjønner dere....

Dagens kjøp;

Hei! Sorry for sent blogging, men nå har vi besøk skjønner dere. Dagen startet som å våkne veldig sent og så på TV, så merket jeg noen rart med øyet mitt. Det må ha skjedd noen rart i kvelden. Det som var rart at jeg så meg i speilet og det så ut som jeg hadde et blåøye. Da mener jeg har det vondt i øyelokke mitt, og det er sånn klump. Det gjør veldig vondt! Og mamma sier at det er kanskje en bitt. Tror kanskje at jeg slo meg selv i øyet i søvne. Wooow, get a life Jean! Og når jeg skal klø meg litt i øyet blir det veldig vedig vondt!!! Ja, så ordnet vi oss i kuldegraden og kjørte til Melhus Torget, det er en kjøpesenter nærme der jeg bor. Sånn ca. 15.min. kjøring fra oss. Hmmm... kan si at jeg kjøpte ikke mye. Når jeg har 150,- og noen småpenger så blir det ikke så mye til meg. Vi tok en tur til Europris, ICA osv. Så gikk jeg til ARK Bokhandel for å kjøpe meg en bok, ja jeg er en boknerd noen imot det eller ? Og jeg så at det var "ta 3 betal for 2" for engelske bøker, og der var det alle de 3 True Blood-bøkerne og bøkerne kostet 99,- og jeg skulle kjøpe de alle 3 og betale for 2 så jeg ombestemte meg, jeg er så dum, men skal kjøpe det neste gang, så dette kjøpte jeg isteden:




Bok: En Shophlikers Bekjennelser 149,-


Sorry for at dårlig bilde. Men jeg har hørt at den er bra, så jeg vedder på det. Skal si også at den er tjukk!!! Men jeg greier å lese den ut, hehe. Boka er også filmmatisert. Ja, så videre i dag, skal jeg lese ut New Moon og begynne med den boka. Men nå har vi besøk, uff. Jeg liker å ha besøk, men ikke disse som er på besøk nå, nei. Frekke unger. Ja, ok hade.

Hva gjorde dere i dag ? Hva synes du om innkjøpet ? Har du sett filmen/lest boka ?


- Jean Rose

BTW: Noen som så MGP i NRK1 i går ? Det gjorde jeg, og nå sitter sangen til Bjrøn Johan Muri(kjekken) "Yes Man" i hodet mitt, den er brrraaaa!

Time to lay claim to the evidence, Fingerprints sold me out.


All Time Low-Six Feet Under The Stars'

Heisann! Sorry for sent blogging, men jeg hadde besøk. Ja, jeg skal fortelle om det senere. Dagen startet som vanlig, ventet på drosjen og skolen. Men vi skulle ha gym i dag, og til vanlig venter vi på læreren vår ute, men han kom visst så sent at vi alle klagde om at det var shiiit kaldt, og jeg følte inni skoene mine at tærne mine har spreket nei da, men det føltes ut som. Gymmen var skikkelig artig! Vi drev med først med sånne erteposergreier og taugreier osv. Så hadde vi sånn nesten det samme som stafett bare vi prøver å ta folka'n. Ja, jeg er dårlig til å forklare, så hadde vi rumpefotball, haha det var rågøy. Vi må sitte på rumpa på gulvet og krabbe når vi skal gå eller ta ballen, lool. Så kom jeg hjem igjen med kalde fingrer, ører og tær og ryddet. Fredager er ryddedager hos oss. Men i dag skulle vi bare støvsuge og rydde rommet vårt. Etter noen New Moon lesing og pcnerding kom det noen gjester på besøk hos oss. Det var søstra mi, samboeren hennes og deres søte liten guttebabyen :'] Omg, dere vet ikke kor søt han er! Han er kjempeliten som en liten dukke og jeg ble helt sjokkert, han er verdens søtese skapning jeg har sett. Han ble også visst født for tidlig, men han var tipp-topp som en liten baby. Gleder meg til han blir større. Så spiste vi middag og sånt.

Og nå sitter jeg her og kjeder meg, hører på musikk og blogger at the same time! Dem har gått skjønner dere. Haha, skal lage vafler senere og lese videre på New Moon. Deeeeilig med helg vettu. Haha, i morgen vet jeg egentlig ikke helt hva jeg skal gjøre. Tror vi skal bare være inne hele tida pga av kulden ute. Brrr.. Men kos dere videre da! : D




Yayy, webcam er fuuun...næææt.

Hva har dere gjort i dag ? Likerdere vafler ? Har du allebøkerne i Twilight-sagaen ?
Jeg har alle bøkerne, ikke for å skryte *_*

- Jean Rose

.. That im afraid.

Hei! I dag er det Torsdag igjen. Vanlig skoledag også i dag, men det var fortsatt sinnsykt kaldt. I dag hittil etter skolen har jeg bare lest New Moon, hørt på musikk og sitter ved pc'en og blogger og derre andre stuff. Ja, når jeg kom hjem kom pappa og sa at vi får besøk av lille Adrian! Adrian er ungen til (halv)søstra min. Og jeg gleder meg sinnsykt til å møte den søte lille skapningen. Han var visst født tidlig, så vi har ikke møtt han siden han var innlagt i sykehuset hele tida, så vi fikk ikke lov å komme inn, men nå ser jeg tida er inne. Omg, jeg elsker småbabyer, jeg!

Ja - jeg var litt av de menneskene som så "The Vampire Diaries" på TVNorge i går. Serien er blanding av Gossip Girl og Twilight. Jeg hørte at det var dobbelepisode, så derfor var den lenger ja. Siden i går hadde jeg ikke tid til å se den første ep. siden jeg var bort, men når jeg kom hjem så så at jeg den var fortsatt på, men det var 2 ep. ja. Jeg har sett disse 2 episodene fra før av, men det er veldig bra serie, da mener jeg det. Jeg er litt opptatt av sånne vampyrer, jeg. Ikke mobb meg! Han Stefan er min favorittperson, Damon er farlig, men kjekk og jeg beundre Elena sin lange vakre brune hår. Men jeg vet ikke, om disse finner i bøker, for det vil jeg gjerne lese :D Men likevel, så gled dere til neste ep. for den er også bra, det er jo min mening da. Ihvertfall er "The Vampire Diaries" en av mine favorittserier.



La-foto-promozionale-usata-per-il-poster-della-serie-the-vampire-diaries-126170_large

4018036679_daea5463d7_large

Er dere tanter til noen eller lignede ? Har du sett The Vampire Diaries i går ?

And Ill blend up that rainbow above you and shoot it through your veins


Owl City - Rainow Veins < 3 LOVE THAT SONG! Jeg elsker virkelig Owl City/Adam. Han er så geniaaal, det som jeg elsker ved han, det er disse beatene på sangene og handlingen. Du blir jo så fort hekta på dem jo. Kan mange andre sanger fra han, men dette er så klart favoritten min.

Dagen startet med som vanlig. Imens vi gjorde oss klar til å gå på bussholdeplassen så hørte vi på radio samtidlig. Der sa de at det er -20 ute!! Omg, gjett hvem som kledde på seg godt da ?! Da jeg kom ut, kjente at det var veldig kaldt, og nesen mi nesen datt ned, haha! Men naboen kjørte over oss og spurte oss om vi kune sitte på? Ja, of course ville vi jo. Da vi kom på skolen var det helt tomt av elever. Jeg skulle sjekke om døra var åpnet, men den var ikke det. Så plutselig kom det en lærer og sa at vi måtte gå rundt, for der var døra åpen og da kunne vi gå inn. Det var kjedelig, siden jeg var den eneste i klassen som kom, så kom Ellen og deretter alle sammen. Vi gjorde det samme gamle, men når det var friminutt så fikk vi lov å være inne! Men i det siste fimiminuttet måtte i ut. Ja, så nå er jeg hjemme, i det kalde rommet, brrrrrr... :s Ja, men jeg fikk ringe mamma, siden jeg spurte om jeg kunne gå på byen og kjøpe noen stuff. Så jeg fikk lov, men det må blii neste uke, så jeg gleder meg faktisk. Marte spurte også meg om jeg kunne bli med til byen, men jeg var ikke helt sikker. Men jeg geder meg til å shoppe litt ja!

Ja, siden kameraet mitt er ødelagt, og mobilen ville ikke funke å samarbeide med pc'en så har jeg ikke noen bilder. Men jeg vil vise dere sånn regnbueinspirasjonbilder, siden sangen handler jo om regnbuer, greit ?

Tumblr_kvge7xbfbd1qac4nio1_500_large

Tumblr_kvc33iz1vm1qasbyxo1_500_large

20081217034302

3902219079_06f5d8de9f_o_large

20090306120136

4027204515_e6ac0e24ef_large_large

Ahhh, jeg elsker farger! Bildene er hentet fra we♥it.

Hva gjorde dere i dag ? Når sist gang shoppet dere ? Hva synes dere om bildene ?

Your use to going out your way to impress these Mr. Wrongs.


Justin Bieber - Favorite Girl ? Omg, jeg har blitt hekta på den sangen igjen! i seriously love Justin Bieber forever.

Hei! I dag er det igjen Tirsdag. Dagen startet som vanlig, stå opp, ordne seg, kle på seg, frokost, og gå. Uff, dere vet ikke hvor kaldt det er hos oss nå! Jeg fryser ihjel jo nå ennå. Da satt på bussen og gikk inn fikk jeg nesten ikke følelse på føttene mine! Jeg gikk som en raring først så gikk det over. Og i friminuttet så jeg at litt av håret ble litt spekt, haha. Ja på skolen gjorde vi det samme gamle og i dag ble jeg også snøbasket av Tom Kåre. Det som egentlig skjedde at jeg og Anniken skulle lage en borg på fotballbanen, så kom plutselig alle guttene og kastet snøball mot oss, jeg gjorde det visst tilbake. Og en av de snøballene jeg kastet var mot Tom Kåre, på ansiket hans! Så sprang jeg for livet. Men han tok meg og ga meg en "klem" så jeg ga opp og datt ned og snøbasket meg. I 2.timen hadde vi musikk og dans. Jeg, Astrid, Sindre og Erlend var ned i kjelleren og ryddet vi hadde litt tull også, hehe. Vi lærte oss line dancing eller hva det heter. Det var egentlig artig, men jeg glemte trinnene veldig fort. Så etter en time med samfunnsfag skulle vi hjem. FINALLY. Det var fortsatt kaldt da jeg gikk hjemover. Og ja, jeg møtte Freddy og Jenny hjemover, de var hos bestemora sine. Nå er jeg ferdig med alt på leksegreia og litt på A-Planen. Så nå sitter jeg her og prøver å laste ned programmet "photoflitre" der jeg lager headerne mine. Jeg skulle lage en ny en og en til Susann, så klikket det. Ugh. Menmen, vi får se om jeg klarer å laste det ned igjen da...

Du har gjort i dag ? Er det kaldt hos deg nå ?

- Jean Rose

HVILKEN TEAM ER DERE PÅ ?

Hei! I dag begynte vi på skolen igjen..Great! Vi ventet ute for drosjen i hele 20 minutter. Men vi fikk sitte på til naboen. Da jeg kom til skolegården møtte jeg endelig Anniken som jeg ga en stoor klem til. Skoleopplegget var det samme gamle og fikk ikke noen nye plasser. Hmprf. På fysisktimen drev vi med fotball som jeg synes det var artig og kortstafett. Så i friminuttet, den siste drev jeg og Anniken og noen guter med snøbakkrig og sånt. I førstningen dro Tom Kåre med ned, det så ut som om han ga meg en klem. LOL. Og Kim Arild kom og slo meg i hodet. For noen raringer. Menmen sånn kan jeg si at dagen mi har vært hittil.

Anyways. Back to the point. Jeg lurer på bare en ting: HVILKEN TEAM ER DERE PÅ I TWILIGHT?

30b1z7q_large

New-moon-movie-stills-taylor-lautner-9090064-800-600_large

Tumblr_kqq805qix71qzkvq8o1_500_large

Jeg: TEAM CHARLIE! Nei da, men jeg elsker Twilight, så jeg ville jo sagt alle sammen. Men jeg sier helt klart Team Edward. Det er ikke fordi jeg synes Robert Pattinson som Edward er heit, nei nei nei. Det er fordi helt siden jeg leste bøkerne har jeg helt innmari blitt forelsket i Edward Cullen. Han er så fantastisk osv. Han er drømmekjæresten min faktisk. Ikke le, men det er sant. Team Edward forever and always! Også synes Rob som Edward er heeeit, oh yeah! Men etter Edward er det disse; Jacob, Jasper, Alice og Carlisle osv.

Du da ?

♥Jean Rose

Neiiii, hvorfor hvorfor hvorfor ? Tidsmaskin søkes!


Lykke Li - Possibility.

Uff uff. Dere vet ikke hvor sur og lei meg jeg er nå! Vel, i førstningen av dagen gikk det veldig bra, så etter noen minutters tv-kikking, skulle jeg ta noen bilder av kameraet mitt. Og jeg skulle ta sånn outfitbilde til dere da, men jeg har vært så klumsete å mistet den i gulvet! Den virker ennå, men den zooming greia er heeelt broken!!! Uff, dere vet ikke hvor redd og lei meg er. Jeg er redd for at jeg kommer til å få kjeft og lei meg for at den er ødelagt. Hver gang jeg slå den av og zoome kommer det sånn pipelyd. Men jeg skal fortelle mamma at jeg mistet den og om hun vet hvor mye det koster å reparere den. ÅÅ, jeg er så syykt lei meg og jeg har egentlig ikke lyst til å blogge i dag... Men vet dere hvor mye den koster ? HJELP MEG! Hva skal jeg gjøre ? Håper dere svare på de spørsmålene, for da har jeg vært glad, men jeg tror neppe det er ikke billig å reparere den ja. Jeg har noen bilder lagret ennå på kameraet, men har egentlig ikke lyst å vise det til dere, men her er ihvertfall de bildene jeg tok med kameraet mitt i nyttårsaften:








Jeg skulle bare ønske at en tidsmaskin funnes. Og hvis det gjorde det ville jeg skru tilbake tiden og være litt forsiktig med kameraet mitt. Lol, jeg er så duuum og lei meg

Books

4154896783_c8daf45d94_b_large
Tumblr_kv7xs71tvq1qzj66do1_500_large
4150487489_c7c2c42abc_large

20081130182500
Bilde // we♥it

I året 09 som var i fjor har jeg blitt veldig opptatt av bøker. Mer enn i fjor. Hver gang før jeg legger meg så må jeg lese et blad eller en bok. Det er egentlig en av lidenskapene mine jo. I tida nå så leser jeg Twilight-sagaen for 2.gang, men nå har jeg begynt å lese New Moon, deretter skal jeg lese Darren Shan-sagaen, det er braa da.

Liker dere å lese ? Hva er dine favorittbøker ?

I never thought I'd be in love like this, When I look at you my mind goes on a trip.


Knock You Down - Keri Hilson. Sangen er fin, men rappen ødela litt. MIN MENING!

Hei! Litt rart å tenk at det er 2010 nå, men jeg vedder på at jeg kommer til å si 2009 isteden for 2010, haha. Det er jo uvant, men kommer til å bli vant.

Dagen i går, gikk helt bra. De store folkene var ned og sang karaoke og bablet, mens ungene var oppe. Jeg tilbringte tiden min å bare sitte ved pc'en og glane på TV'en. Det var også 2 unger som kom også på besøk, men de er yngre enn meg. Den ene er gutt og er 11 år, mens den andre er en jente og er 9 år. Jenta kan jeg si var irriterendes og nysgjerrig faktisk. Hun og jeg satt og så på TV og når jeg snudde meg tilbake til pc'en glante hun også. Og når jeg ser på TV'en så flytter hun seg tilbake bak stolen jeg satt på og glaner. Som hun tror jeg visste det eller. Jeg har kjent dem lenge, men jeg liker ikke hun jenta, hun hermer etter meg så myye. Det er sant. Ok, nok om det. Så tente vi rakettene. Jeg fikk sånn stjerne, åå jeg husker ikke hva det het. Vi tente rakettene sån  23.55, tidligere enn fjor. Og da vi skulle tenne på sprang jeg mot døra ned til kjelleren og var der en god stund. Haha. Dere skjønner jeg liker egentlig ikke raketter. Det er så farlig, men det er jo min mening da. Deretter begynte folka'n å kle på seg og kjøre hjem igjen. Når kl. 02.00 sovnet jeg. Jeg våknet sånt 11.30 igjen, aaah jeg sonvet så godt synes jeg. Men broren min vekket meg noen ganger... Men sovnet tilbake

Når vi var våkne, gikk vi ned og ordnet oss å så på TV. Mamma var også våken, og det var jo bra. Vi spiste litt rester fra i går og litt potetgull, haha. De lå jo på bordet, hehe. Så fikk vi litt sjokolade og blabla. Når mamma skulle på jobb kom pappa og sa at vi skulleta julegavene på rommet eller på plass nå. Så nå er det alt klart og nå kjeder meg. Sorry at jeg skriver hulter til pulter nå. BTW: Jeg lovte også en ting om at jeg skulle vise dere de innkjøpene jeg kjøpte for ikke så lenge siden, men er det greit om jeg tok med også julegavene mine ?


Innkjøpet er helt til venstre.

julebrus.

Hva gjorde dere i dag ? Liker dere julebrus ?

Btw: En i klassen vår har bursdag i dag. Gratulerer med dagen Freddy, litt rart å si det siden du alltid kødder med meg, men du er snill.

- Jean Rose
hits