januar 2011

The world's best

En av de viktigste personene i livet mitt (mamma for de som lurte, lol) fylte år i dag, og det feiret vi med frokost/kake, kaffe og bursdagskort på senga før jeg gikk til skolen. Men så endte opp med at jeg og broren min spiste opp kaken, haha. Vel, neste gang er det min tur som fyller år i familien, hihi..

Skoledagen har vært ok, har fortsatt ledd og pratet mye. Men jeg vil bare si at jeg tar meg en fri fra bloggen i morgen! Har en RLE-prøve på onsdagen som jeg vil gjerne få en bra resultat på, så ja jeg tar meg en fri i morgen.

Gårsdagens innkjøp


Skjørtet og T-skjorten er fra Cubus, og mascaraen er fra H&M

Kjøpesenteret, McDonald's, besøk og lørdagskos = Kort fortalt om lørdagen min. Som en liten bursdagsgave til mamma (hun har bursdag i morgen), spanderte vi en tur til McDonald's og shoppet litt. Svidde litt penger som du ser. Skjørtet er mye finere i virkeligheten! Ok, nå skal jeg snart spise middag og ta meg en joggetur.

Hva synes du om innkjøpet ?

ConfidentIt's weekend baby! Og siden det er det, så feirer jeg det med finfin musikk og relaxing på høyt nivå. Senere får vi besøk av en venn av familien, siden mamma har bursdag snart. Så det blir sikkert koselig.

Skoledagen har vært ok. Lært oss å spille litt trommer, noe jeg synes var kjempefun! Vurdert nesten å ha et band, lol. Så hadde vi kjedelige timer etter, men latterkrampe ble det mye av! Menmen, god helg!

Helgplaner ?

Details
Ringer: H&M og Gina Tricot // Øredobber: Julegave fra Anne Marlene

Sorry for den dårlige kvaliteten på bildet, blogg.no suger igjen.. Men jeg er glad at jeg har en pc som går litt fortere og ingen problemer ihvertfall.
Sitter her og hører på 30 seconds to mars samtidlig loker jeg rundt, igjen. Hahah, men dagen fortsetter med the vampire diaries osv. Gratulerer masse med dagen Anniken og Lisa!

Hva synes du ?

Pursuit of happiness

Fikk endelig min lengtede pc som jeg egentlig bruker, i dag! Dem siste måneden har jeg brukt den gamle stasjonære som gikk utrolig treig og hadde noen problemer. Men nå har jeg denne awesome pc'en igjen. Lykkerus!

Sitter her egentlig og bare loker rundt, haha. Samtidlig hører på jeg på musikk. Denne og denne blir spilt høyt her jeg sitter nå. I så fall, så skal jeg nå laste ned noen programmer som photoscape, spotify osv..

Dine favoritt-sanger atm ?


arkivbilde.

Role model

Det er faktisk noen som spør hvem forbildet mitt er, og hvem som gir deg inspirasjon. For å si det sånt, så ser jeg opp til mange personer: Mamma, Emma Watson, Nina Dobrev, Hayley Williams for å nevne noen. Men det er en person jeg virkelig ser opp til og er mitt største forbilde - Selena Gomez. Hvis du tenker at jeg liker henne p.g.a. hun er en disney-stjerne, har du feil. Hun er virkelig en stor stjerne, men likevel har hun holdt bakkekontakten og fortsatt seg selv. Pluss hun har alt - skuespill- og musikktalent, stilen og utsendet. Misunner henne skikkelig for det! Ikke noen stygge kommentarer, takk!

Hvem er ditt forbilde, eller hvem er ditt største inspirasjon ?

Outfit 24/01/11
Cardigan: Secondhand // Topp: Vero Moda // Ring: Julegave fra Marte

Bare en vanlig mandag for å forklare det kort. Men vi hadde en konsert istedenfor fransk, noe som var kult. Ellers sitter jeg her og høre på Jason Mraz. Har min tid der Jason Mraz blir spilt i mange timer. Ellers må noen lekser gjøres, så vi snakkes!

Hva synes du ?

Up in the air

Siden Juno er en av mine favorittfilmer, så måtte jeg bare kjøpe denne filmen og se den! Filmen handler om Ryan Bingham som har en jobb som gir folk sparken, og er en veldig erfaren forretningsreiser. Etter mange lykkelige år på flyet, er han klar for å skape en ekte relasjon. Men etterhvert møter han konflikter...

Den har fått brae terningkastere, og jeg må si selv at jeg er enig. Utrolig fin og bra film, og jeg anbefaler på det sterkeste som vil se den!

Har du sett den ?

Innkjøpet


2 stk topp fra B.young, cardigan er secondhand, og topp og film fra ICA

Vi skulle egentlig bare handle inn lørdagskos til i kveld og jeg skulle bare kjøpe meg topp-bladet (hint hint, McFly!!), men det endte opp med noen klær og en film. Lovet meg selv å ikke bruke penger, men der gikk løftet mitt.. Ellers fornøyd med kjøpet!

Hva synes du ?

From zero to heroDa var det fredag igjen. Sist gang fikk jeg feber og hosting, og nå er det bare hostingen som er igjen.. *host host*. I så fall har skoledagen vært ok. Når det er snakk om skolen, fikk jeg tilbake mitt første karakterkort! Er fornøyd og ok med den, i så fall så er det jo vårt første, så jeg har mye å endre på!

Ellers er det helg, så jeg skal bare slappe av og får se om planene kommer. God helg!

Mi amigoFikk den etterlengte musikkprøven med en utrolig bra karakter sammen! Dere vet ikke hvor glad og sjokkert jeg var, det er jo liksom den første 6'ern jeg har fått! Kjempefornøyd, og får krysse fingrene for flere sånne i fremtiden.

Ellers har jeg gjort lekser, tatt meg en lur og skal straks ned å spise pizza! Yum yum, fortsetter også kvelden med The Vampire Diaries osv.. Ha en fin kveld videre!

Hvilken karakater var den høyeste du fikk ?

Take me back, please.Som jeg savner hjemlandet mitt, Filippinene. Være der med familie, spise god mat, se sola skinner, henge med søskenbarnene mine og ta bilder av dem, shopping, ta en utrolig godt kaldt dusj ++. Jeg savner å bare vær der og ikke tenke på noe, bare slappe av og tilbringe utrolig mye tid med familien. Gleder meg vilt til jvi skal dit i jula i år, blir forhåpentligvis det, can't wait!

Er det et plass du virkelig savner ?

The consequence

Ok, jeg er tilbake! Bare noen dagers pause som sagt, og jeg har begynt å føle meg bittelitt bedre. Kan ikke si det blir så mye bra blogging i de kommende dagene. Har ihvertfall tenkt sånn at, hvis det blir en dag jeg kommer til å ha en prøve og må pugge til det, så skal jeg ikke blogge. Har fått noen dårlige karakterer på de siste tentamene jeg har tatt, og jeg må visst skjerpe meg! Men det skal bli blogging, det skal det!

Ellers skal jeg se Friends nå, snakkes!

Skjedd i det siste ?Bloggpause

Nå har jeg vist klart å bli syk også! Feber på høyt nivå, og hoste som bare rakker'n. Og jeg klarer ikke å være ved pc'en og blogge og når jeg går ned til kjøkkenet eller hvor jeg skal gå, så blir jeg så svimmel, at jeg må ligge på senga helt til jeg blir ok.Så derfor tar jeg en bloggpause og blogger igjen når jeg blir frisk som en fisk. Håper dere skjønner det, det er veldig uvant for meg å ha feber og å bli syk..

Snakkes igjen når jeg blir frisk!


Random bilde.

13.jan.2011Har faktisk litt problemer med bildeopplastningen nå, så dette er det eneste bildet jeg fikk lastet opp..
Sitter her og får hosteanfall og er bittelitt svimmel. Dere vil helst ikke sett meg i stad, latterkrampe + svimmelhet + hosteanfall = ikke bra! Men nå tror jeg skal se litt Friends og dope meg ihjel halsdrops til jeg blir frisk, koselig! Btw, franskprøven gikk faktisk bra, får krysse fingrene på en bra karakter!

Noen flere som har blitt syke ?

ATM...


... sitter jeg her og øver til franskprøven, samtidlig som jeg blogger og hører på All time low og One night only. Krysser fingrene, håper det går bra, som det har skjedd i de andre prøvene vi har hatt. Bonne chance à moi!

Hva gjør du atm ?

I don't wanna be your superman
Photo by: me

I don't like to commit myself about heaven and hell - you see, I have friends in both places.

Oisann..!

Har nesten glemt bloggen vist.. Vel, har egentlig ikke tid i det siste. Opptatt med skolen og prøver osv. Men skal prøve å blogge mer interressert etterhvert nå, så hvis du har noen ideer.. Kom med dem! Er åpne for alt.

Nå har jeg tenkt å pugge bare litt til en fransk-prøve vi har i torsdagen, bare for å være forberedt. Fikk 5+ sist, så jeg satser jo på en 6'er, noe jeg får sikkert ikke, men men vi får se!

Mye å gjøre for tiden ?Dear JohnTror denne filmen er den mest søteste og kanskje en av de triste filmene jeg har sett! Kan innrømme jeg felte noen tårer i en scene som var så emosjonell, hihi. Den handler om en yrkessoldat med navn John som blir hodestups forelsket i en jente kalt Savannah. Og videre kan jeg ikke fortelle, dere må se den! Men som Susann har sagt, den kunne endt annerledes...

Har du sett noene av filmene til Nicholas Sparks sine bøker ? Som for eks. The last song, the notebook osv..

 


Statistikken og lestertallet har begynt å steget opp (tussen tussen takk folkens!) og jeg bare lurer på, om noen har anbefalt bloggen eller vurdert den ellernoe.. Hvis DU har gjort det eller om du vet det hvem det var, så kan dere si ifra til meg ? Vil så gjerne takke deg eller den personen som har anbefalt meg, haha. Blir takknemlig hvis du sier ifra!

Lille innkjøpet


Alle er fra Europris, haha.

Var med mamma en liten tur til butikken og handlet litt til middagen i dag, hjemmelaget pizza! Og samtidlig noen småting. Har hørt mye fint om filmen, og har bare sett begynnelsen av den, så skal ihvertfall se den videre i kveld!

Sett filmen før ?

Ting som gjør meg glad

▲ Vennene mine er fortsatt mine venner.

▲ Får en bra karakter på prøve/tentamen.

▲ Folk som er snill og bryr seg om andre.

▲ Å høre på musikk.

▲ Spise cupcakes!

▲ Folk som får meg til å le.

▲ Se sola skinner.

▲ Glee.▲ Få fine ting som jeg liker.

▲ En tur til byen.

▲ Se folk som tør å være seg selv.

▲ Bloggere som blogger inspirerende ting.

▲ Se fine og inspirerende bilder fra weheartit el. tumblr.Hvilken ting blir du glad av ? Vet at kvalitetene på bildene er noe crap.. Blogg.no ødelgger det!

Redigerte bilder #2Kjedet meg litt i går kveld, og endte opp med å lage 2 enkle blends på Paint shop.Driver og lager noen andre blends imens og. Men tror jeg må slutte, må se den ep. som går snart på TV av The vampire diaries via pc'en. Får visst ikke tida å se den som kommer på tv, jeg. Well well.. By the way: Mattetentamen gikk i dass...

Hva synes du ? HUSK: Spør før du tar dem!

Tell me i'm a wreckNoen ganger blir jeg forbanna på kameraet! Bildene får streker og blir mørkere uten jeg gjør noe med det.. Får håpe jeg får ny en i bursdagen *krysser fingrene*. Selv om det er lenge til, og tviler på jeg får ikke det heller, haha.
Driver og øver litt til mattetentamen som er i morgen. Får håpe det går bra, jeg er ikke så glad i matte, jeg. Ønsk meg lykke til!

Snow and ice

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Photo by: me // Redigert i: Paintshop pro 8

Outfit 3/01/11

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Skjorte fra Carlings // Tights fra Bik Bok // Ullsokker fra julegave fra Malin // Ring fra Gina tricot

Startet visst på skolen igjen. Nye plan, nye timer. Det var uvansert enn vi hadde i høst, men sånn er ungdomsskolen. Fikk også en ny gutt i klasse, koselig! Har akkurat gjort noen lekser og hørt på Kings Of Leon. Senere vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, haha. Btw: Gratulerer med dagen Siv, digger deg!

Hva synes du ?

Favorites atm


Kings Of Leon - Pyro

Mike Posner - Please don't go

Jason Mraz - The remedy (I won't worry)

Tim Berg - Seek bromance

K'naan - Take a minute

Bare noen sanger som har blitt repeatet flere ganger i Spotify og CD-spilleren. Kjempebrae sanger ifølge meg. Føler at musikksmaken min har blitt endret veldig. Hører fortsatt på rock, punk og sånt, men rap har aldri liksom vært min greie, men nå hører det jeg på stadig. Wow!

Dine favoritter-sanger atm ?

Sparkles

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Prøvde å kose meg skikkelig (og våken) i den siste dagen i 2010 der jeg tilbragte sammen med venner av familien. Hørt litt på musikk, gikk ned i bensinstasjonen og kjøpte meg Ben & Jerry's og spiste til jeg ble kvalm og klarte ikke mer. Så gikk fyrverkiene. Er veldig redd for disse greiene, men i går klarte jeg å se på og vær nære som mulig og oppleve det. Amazing!

Våknet veldig sent, og har tenkt å se filmen "The Strangers" før jeg gjor noe annet, har velt klart å bli syk..

Hvordan har den siste dagen i 2010 vært for deg ?

hits