februar 2010

The Wolfman

Som sagt i forrige innlegg så skulle jeg, broren min og 2 andre folk se "The Wolfman" på kino i dag. Vi kjørte rundt kl. 14.00 og når vi kom til byen gikk vi rett inn i Nova Kino, der vi skulle se filmen. Først kjøpte vi billettene og litt godis og ventet. Når vi kom inn i salen, så var det ikke så mye folk, men det kom etterhvert, så begynte spenningen:

Min mening om filmen; Filmen "The Wolfman" var så råbraaa at jeg vil gjerne se den igjen. Denne filmen vil jeg ikke si at det var kjempegøy film, fordi det var helt motsatt fra kjempegøy. Kan innrømme at det var skummelt og jeg skvatt veldig myye, men ellers så jeg med mine egne øyer. Jeg anbefaler IKKE til de som liker å se på blod, og er veldig lettskremt fordi denne filmen har masse blod og kan skremme deg. I førstningen turte jeg ikke å se på, men det ville vært dumt av meg. Denne filmen er den beste skrekkfilmen jeg har sett. Og terningkasten er 6 fra meg.

Etter kinoturen gikk vi ned til byen og deretter inn på McDonalds. Der kjøpte vi en hamburger, chips og brus. Og etter 10 minutter måtte vi gå videre. Vi skulle til kirken. Og denne dagen har vært en perfekt dag den. En perfekt en siden det var siste dagen i vinterferie. Og i morgen er det skole igjen. Buhuuu. Jaja, men vi snakkes!

Sett filmen ? Hvis ja, synes du den var bra ? Har dere vinterferie eller skal dere på skole i morgen ?

Yesterday and cinema!

Hei! Gårsdagens bursdagsselskap var faktisk kjempemoro! Vi kom der rundt kl. 14.00 og når jeg kom dit lekte jeg med en gang med noen folk. Det var masse mat og masse folk! Mesterparten var filippinske som meg, hihi. Jeg ble også kjent med noen unge jenter som var faktisk veldig snille og utrolig gode musikksmak! Pluss, ok ikke le av meg nå, og ikke mobb meg! Men jeg ble forelska i en gutt! Omg omg, han er filippinsk han også, 12 år og kjempekjekk! Haha, og jeg mener det. Men jeg snakket ikke med han så myyye, men jeg var faktisk venn med han på nettby, så jeg har sett han før. Men hallo ? Har aldri følt sånn for en gutt før. Haha, men så hadde vi en konkurranse, og en av dem var jeg med i. Og det var å drikke en hel julebrus flaske, og den som drikker opp først vinner en smartiesboks. Og gjett hvem som vant ? Jeg, eller jeg og en fyr vant samtidlig. Hehe, men ellers kjempeartig dag, skulle ønske jeg var der lenger.

I dag er det Søndag, og i morgen skal vi på skolen igjen. Jaja, gleder meg til påskeferie og helgene ihvertfall.. Siden det er siste dagen i vinterferien, skal jeg, broren min og leieboerene i kjelleren vår se en film i kino; og det er The Wolfman. Selvom aldersgrensen var 15 år, så skulle vi ringe og spørre om det gikk greit om vi kunne se den, vi har jo med 2 voksner. Og vi kunne det. Så jeg gleder meg, iiiiih :D

Gjort i går kveld ? Har du sett den The Wolfman før ?


Dagens outfit 27/02/10

I dag er det Lørdag og i dag skal vi alle på en bursdagsselskap igjen hos en søt liten gutt tl en venn av familien som feirer 1 år! Vi skal snart dra nå, så vi skal dra snart. Kommer sikkert til å ta noen bilder og kose meg. Men ellers har jeg bae spist frokost, tatt en dusj og ordet meg. Og forresten så har jeg fått meg en rettetang! Snille snille pappa har kjøpt en sånn rettetang til meg i går. Og gjett om jeg ble glad da, jeg ønsket meg sånn utrolig lenge. Så nå er håret mitt fint som det skal være. hehe.

Til poenget: Det var faktisk lenge siden jeg kjørte en outfit nå. Så hvorfor ikke kjøre en outfit nå da:


TOPP: H&M TIGHTS: Bik Bok VEST: .. ? ARMBÅND: Bik Bok

Synes om outfiten ? Hva skal dere gjøre i dag ?

"Ingen Kims, ingen kooos"..

Haha, kanskje den teite overskriften som du har lest, men den sangen til reklamen "Kims", har stuck seg fast seg i hjernen min, og ikke bare det. Pappa synger på den hele tida, haha. Og nå gjør jeg det også!  Den sangen er den rareste sangen jeg har hørt må jeg si. Min mening, haha.

I dag er det Fredag igjen, og til meg som betyr snart helg og skole! Uff, tida går så fort at jeg klarer ikke å henge med her. Har egentlig ikke gjort noe spess i denne vinterferieuken enn å bare å sove lenger, sett mye på TV enn til vanlig, lekt ute osv. Men jeg vil gjerne ha en uke fri til også. Men det er noe ved skolen som jeg egentlig savner og det er å møte vennene mine igjen. Men ellers gleder jeg meg til påskeferie! Haha.

Har ikke gjort noe spesielt i dag enn å bare sikle ting på nettet. Har snart bursdag vettu så skal snart svi litt penger her! Men ellers våknet jeg utrolig sent, sett på TV, spist nudler og druer (♥) og ryddet. Jeg føler at jeg har vært faktisk veldig ryddig person i dag, siden jeg støvsuget hele 2.etasjen pluss ryddet rommet mitt. Yaaaay, jeg er så flink. Videre i dag skal jeg endelig begynne å lese den første boka i "True Blood"-serien; Dead Until Dark. Og vet du hva ? Denne boken er faktisk min bursdagsgave fra broren min som han kjøpte til meg. Haha, han måtte bare åpne den. Og gjett, nå har jeg lesestoff videre. Ok, nok babling. Snakkes senere! PS: Nå driver jeg og laste ned photoshop her, så kommer det kanskje en ny design eller header, vi får se hvs jeg får det til da.

Har du hørt "Kims" sangen ? Driver du og lese en bok i tida nå ? Hvis ja, hvilken bok ?

"When you look me in th eyes, and tell me that you love me."

The Jonas Brothers, When You Look Me In The Eyes. Lenge siden jeg hørte på den sangen.!

I dag hittil har jeg ikke gjort noe spesielt. Det jeg endte opp med først var å rydde og sortere ALLE klærne mine! Men så avbrøt pappa meg, siden vi skulle gå på ski med 2 småunger som vi liker å henge med. Så vi hentet skiene våre, ordnet oss og kjørte. Men nei, ingen av dem var hjem. Så prøve vi hos en annen venn av oss. Dem var hjem, men dem ville ikke gå på ski, så vi endte opp med at jeg, broren min og Christian som vi besøkte lekte hara, sånn en står og jager folk. Det ble faktisk skikkelig artig. Så aket vi litt da, men jeg var fortsatt syk, så jeg hostet veldig mye... Og da måtte vi hjem igjen, men pappa sier at hvis det blir fint vær og ikke så kaldt så skal vi på skitur i morgen! Yaaaay.

Når jeg kom hjem igjen, så har jeg ryddet, sortere og kastet noen av klærne mine, eller jeg skal ikke kaste dem, skal gi det til slektningene mine på Filippinene. hihi. Jeg var faktisk veldig ryddig person i dag, pluss har jeg også skrevet et brev til Tine igjen. Vi var faktisk brevvenner før, men så sluttet vi og nå skal vi sendre hverandre brev igjen! :D

Liker du å gå på ski ? Har du en brevvenn som du sender brev til ?

Dagens innkjøp:

I dag har jeg, broren min og pappa vært innom City Syd i dag! Pappa skulle kjøpe mat og sånn pizza greie, sånn "5 pizza for 100,-", og jeg og broren min fikk 100 kr hver. Jeg gikk innom H&M, det var så lenge siden jeg har innom der og handlet. Fant masse. Og der kjøpte jeg meg en topp med skulderputer på som er lilla. Det var jo det eneste jeg kjøpte da. Så gikk vi innom ARK Bokhandel og der kjøpte min snille snille lillebror bursdagsgave til meg! Vet selv hva det er, hehe. Han var så snill. Men han sa at jeg måtte åpne gaven på selveste bursdagen min i 5.Mars. Hmpf. Og så gikk vi en tur innom andre butikker, og så måtte vi hjem igjen. Men utrolig fornøyd med den nye toppen min.

Føler meg fortsatt syk, men blir bedre og bedre. Nå skal jeg se noen filmer. Snakkes!

Synes om innkjøpet ? Når sist gang shoppet dere ?


Hva er dette da mon tro... ?

So sick of love song...

Som sagt i forrige innlegget mitt, så følte jeg meg veldig dårlig, og jeg håpet på at jeg ikke blir sånn skikkelig syk. Men det som skjedde da etter middagen ellernoe, så jeg snufset og hostet forferdelig og følte meg ikke så godt. Og det betydde visst at jeg ble syk. Woow, første gangen jeg blir sånn syk etter en lang tid som en frisk jente. Uff uff. Jeg frøs og frøs i går, og plutselig ble jeg varm. Men i dag føler jeg bare litt bedre, men er litt syk ennå. Heldig eller ? Så heretter sovnet jeg lenger enn jeg gjør, lakket neglene mine svarte og leste en bok pluss jeg  snufset og snufset.

Egentlig skulle Anniken besøke meg i dag, da skulle vi gjøre noe artig. Men det ble ikke siden jeg var syk og alt der greia. Og ikke det, jeg måtte selvfølgelig avlyse en dag etter bursdagen med henne og shoppinggreia vi skal gjøre. Uff, jeg hater at foreldrene mine er så strenge mot meg og at jeg må avlyse alt. Jeg skal ha kanskje en bursdagsselskap med foreldrene mine og slektningene mine kanskje og shoppingen blir avlyst, men det er ikke sikkert. Sorry Anniken, jeg vet du er kanskje sur nå, men hva skal jeg gjøre ? Det er jo mitt bursdag den uken og.. :'( Men det kan hende framtiden gir noe annet håp ellernoe.

Er du syk i dag ?

Host, host, snufs, host, snufs.

Nå sitter jeg her ved siden av pc'en min og sitter og ser på iCarly på NRK Super i TV'en. Jeg likte serien veldig godt før, men jeg gjør det ennå, bare at jeg har ikke tid å se på det. Har nemlig vært ute og aket med broren min og naboen vår. Det var kjempegøy! Man vokser aldri fra det. Alle 3 hadde en snøracere hver og etterhvert fant vi oss en bra bakke. Hvis du hadde vært der, ville du flire av meg. Siden jeg hyllet som en gærning og krasjet mange ganger. Haha. Men så mistet jeg følelsene i tærne mine så jeg gikk hjem igjen. Men det var faktisk så gøy at jeg vil gjøre det igjen, som forhåpentligvis vi skal gjøre igjen i denne uken.

Nå sitter jeg her og har veldig vondt i halsen og er veldig snørrete. Føler meg så dårlig nå, håper jeg er ikke syk, fordi det vil jeg ikke! Men jaja. Nå har jeg gått med joggebukse og en T-Skjorte hele dagen etter akingturen. Ihvertfall så har jeg siklet litt på ting som jeg ønsker meg til bursdagen min. Og det er bare 1 uke igjen!! Wohoo...

Synes du aking er gøy ?

Hjemme igjen.

Nå er jeg endelig hjemme fra en bursdagsselskap av en venn av familien. Vi dro sånn rundt kl. 15.00 tiden og var framme i 10 min. ellernoe. Det var veldig koselig! Det ble mye latter ogsånt. Først spiste vi en veldig god middag, så tv samtidlig. Deretter tenkte jeg, broren min og vår fellesvenn Christian om vi kunne gå til 7-Eleven som ikke ligger langt bort fra der vi var. Vi hadde med penger med oss, så why not? Vi måtte ta en snarvei og det var ikke godt, jeg ble bløt i sokkelestene mine! Men det gikk greit. Da vi kom dit, så tenkte jeg å kjøpe meg et blad, men det var ikke så mye spennende blad, så var det noen filmer til salgs, men ikke der heller. Men det jeg endte opp med var C!-bladet! Og vi alle 3 kjøpte til sammen: Påskeegg i lillekartong og Ben & Jerry's is. Så fant vi en plass, og det ble ikke så mye snakking, det ble mye latter og hyperhet. Uff, det ble også hjemover. Vi så ut som noen drittunger som har drukket alkhohol ellernoe! Og jeg mener det, vi så ut som. Da vi gikk tilbake var det dessert allerede og imens satte vi og kjempet på Ben & Jerry's isen. men det ble delt opp og alle likte isen kjempegodt. Videre på dagen har vært veldig fint, og jeg koste meg veldig mye. Og ja, så har jeg hørt veldig mye på sangen Baby av Justin Bieber, og In My Head av Jason Derulo.

Nå sitter jeg i pysjen og skal kanskje se en film, lese i det nye bladet jeg kjøpte eller TV-titting. I morgen, så blir det 1 uke igjen til jeg har bursdag, wohoo! Blogges i morgen!

Hva gjorde dere i dag ? Har dere smakt Ben & Jerry's is - hvis, hvilken har du smakt ?

Sunday is a boring day.

Hei! Visste du at jeg synes at Søndag er en av de kjedeligste dagene i uka ? Til vanlig så skjer det ingenting på søndager, men i dag blir ikke det en kjedelig dag. Siden vi alle skal på en bursdagsselskap hos en venn av oss, eller datteren av en venn av oss. Det blir sikkert gøy. Vi skal være der kl. 16.00 så nå må jeg få fart på meg i å finne klær. Sto opp skikkelig sent i dag, sånn rundt 11-tiden. Jeg leste et blad jeg kjøpte i går, deretter så jeg en film og spist frokost. Så dusjet og sitter her i daffeklær. Skal snart skifte, hehe.

Skal prøve å ta noen bilder, hvis ikke batteriet blir dødt da. I dag trodde jeg skulle gå på skolen i morgen, hehe. Imens sitter jeg her og blogger litt fort og ornder litt på sånt. Skal kanskje ha en ny header. Lastet endelig opp redigeringsprogrammene jeg bruker på nytt, YEHOO! Ok, men nå må jeg skifte, vi snakkes!

Hva skal dere gjøre i dag ?


A little bit shopping today.

Nå, eller for noen timer siden som 2 timer siden, så har jeg kommet hjem fra en bitteliten shoppingrunde i dag. Da vi kom til Heimdal, som ligger et langt sånn 30 minutters kjøring, så hadde de "Crazydag" der. Det betydde at de hadde masse salg. Heimdal har faktisk ikke så mye butikker for å si det sånt. Men vi stakk innom G-Sport, og der kjøpte foreldrene mine en svart joggebukse til meg og en jakke til broren min. Jeg var så glad å få en sånn ordentlig joggebukse! Det er så godt å gå med det, går ikke sånn til vanlig, men jeg bruker det titt og ofte hjemme. Var glad for det, ja! Deretter stakk jeg innom Narvesen, og kjøpte meg et random blad, Popcorn. Jeg skjønte ikke berre hva det står i bladet! Det er på tysk, tror jeg. Men jaja. Etter noen kikking kjørte vi hjem igjen.

Har ryydet, ordnet litt i rommet mitt og spist pizza. Foreldrene mine skal borte i kveld, så det blir bare jeg og broren min hjemme alene, og leieboerene vår i kjelleren også. Skal ikke gjøre noe spesielt enn å bare se en film i stuen med godis og brus, og nerde pc. Blogges!

Hva skal dere gjøre i kveld ? Synes om innkjøpet - liker dere å gå i joggebukser ?

Each step you make, each breath you take, your heart, your soul, remote controlled.

Hei! Endelig vinterferie. Det er godt etter 7 skoleuker! På førstningen på skoledagen skulle vi se egentlig filmen "Bedtime Stories", men siden det ikke virket, så vi "The Simpsons The Movie" isteden. Etter mat og friminuttet gikk vi sammen til Horg Hallen og hadde aktivitetsdag. Vi ble delt inn i grupper og gjorde diverse aktiviteter som; Landhockey, diverse sånn tau, rockeringer og sånt, hjørnefotball og hinder-sura eller hva det heter. Men i førstningen danset vi jenka og kyllingdansen som oppvarming. Yayyy... Min mening så synes jeg det var veldig aritg, men ikke artig som jeg trodde. Jeg var fort sliten og var veldig svett og de kunne egentlgi fortelle oss før hvor vi skulle gå hen etter aktiviteten. Men ellers veldig gøøy.

Etter skolen sånn når vi gikk hjemover var det så kaldt at jeg ble nesten til is for å si det sånt! Uff, jeg klarer ikke dette kulden rett og slett mer. Har så vondt i halsen pluss jeg blir forkjølet av kulden! Jaja, men ellers etter skolen så har jeg støvsuget, ryddet og spist. Er hjemme alene, mamma og pappa er på rønkenting til mamma og sånt. Siden det er vinterferie, skal jeg bare slappe av. Skal se reprisen av "Vampire Diaries" i kveld, sidne jeg rakk ikke å se det på onsdagen, buuuuh :( Men ellers ha en riktig god vinterferie!

Hva gjorde dere i dag ? Hvilken bilde nederst liker du best ?i promise u.

Hei pepz! I dag hittil har det vært en kjedelig dag rett og slett, eller litt da. Vi drev masse med A-Plan og jeg måtte rette opp noen greier sånn 3 ganger for å få det godtatt og på sistetimen drev vi med ishockey. Vi ble delt inn i 2 lag. Og det var faktisk ikke mange som hadde med seg skøyter, det var bare noen. Men kjempegøy var det. Jeg fikk nesten scoret et mål, og det ble uavgjort tror jeg. Er ikke en profesjonell på ishockey, men innebandy/landhockey er mye artigere! Når jeg kom hjem, så ble det kakaodrikking og leste alt som var igjen av boka "Tunneler av blod". Seriøst, jeg elsker Darren Shan sagaen. Klarer ikke å legge den fra meg. Etter Twilight, så er denne sagaen den beste jeg har lest! Håper jeg får låne 4'ern av Ellen også. Fordi det var spennende!

Jeg gleder meg egentlig litt i morgen. Siden det er Fredag og det er siste dagen før vinterferie, skal hele klassen min se en film. Det blir kanskje "Jakten på nyresteinen" eller "JUMP IN!" Men det er læreren vår som bestemmer. Og etter det etter mat og friminutt ogsånt så er det Aktivitetsdag. Vi skal drive med mye rart med hele skolen. Pluss vi skal kle oss litt ut. Jeg vet ikke om jeg vil kle meg ut som hippie, jeg. Vil heller male meg i ansiktet eller kle meg ut som en nerd. Hehe. Men ellers så gleder jeg meg sinnsykt til vinterferie! Wohoo. Blri del slappe av og sånt. Men vi får se!

Hva gjorde dere i dag ? Hva skal dere gjøre på skolen i morgen ?


hvis du lurer, så er det sjokoladepudding.

It's so many things i have to do, but i have not so many time to do all the tings i wanna do.

Hei! Denne onsdagen har bare vært en vanlig kjedelig skole og vanlig dag hittil. A-Plan, engelsk, A-plan og atter A-Plan. Ble visst ikke ferdig med alle greiene på A-planen. Men det du ikke vet, at når vi sitter flere og flere som grupper klarer jeg seriøst ikke å konstrere meg sånn full prosent. På friminuttet ble det ishockey. Vi har det hele tida nå, og nå synes jeg det er kjedelig, rett og slett. Fordi vi er for mange ogsånt. Sorry peoples. Når jeg kom hjem var det rett i leksene og litt på A-planen. Har vært veldig flink nerd i dag har jeg merket. Har gjort ferdig alt på norsken, skrev ferdig 2 sider om en biografi av Stephenie Meyer i engelsken og mangler bare noen ting på matten. Haha, jeg har blitt neerd.

For øyeblikket er jeg veldig opptatt av skolen. Det er noen ting som er viktig enn å sitte ved pc'en i flere timer! Så derfor er det noen ganger sent innlegg fra meg. Så beklager folkens, men prøver mitt beste å blogge hverdag. På Fredag skal vi ha aktivitetsdag på skolen og blanding av karneval. Jeg skal kle meg ut som en hippie kanskje. Haha. Men nok om det. Nå blir det TV-titting eller lesing. Vampire Diaries i kveld folkens! Blogges i morgen!

Har dere mye å gjøre i tiden ? Skal dere se Vampire Diaries i kveld ?Happy Birthday kid.

Først og fremst, vil jeg si grattis til en av mine nettbestevenner; Tine ♥ Grattis som 15åring, litt  rart å tenke at hun er 15, og jeg er 12, men snart 13. Men uansett så er jeg så innmari glad i deg, og vi har mistet kontakten litt, men likevel er vi bestevenner ikkesant ? Vi har så myyye til felles og alt, og thank you lord at jeg har blitt kjent med den kule rocka jentah her. Håper du får masse fint og kos deg så myyye som mulig, fordi jeg er glad i deg. Sorry for ingen gaver jentah mi :S ♥


Ellers har jeg ikke gjort noe spesielt som å vært på skolen, spist og gjort leksene mine. I dag har jeg vært en nerd. Å ja, på engelsken der vi driver med en prosjekt om en favorittforfatter. Og jeg tok Stephenie Meyer. Jeg skrev ned tingene om henne på norsk; så plutselig sa Anniken; "Skal vi ikke skrive på engelsk"? Plutselig hoppet jeg opp, var sjokka og snakket med læreren vår. Og ja, vi måtte skrive på engelsk, and of course jeg måtte viske bort det jeg har skrevet. Jeg skrev en halv side på en a4 ark, lol lol lol. Men nå har jeg skrevet nesten en hel side og er snart ferdig. Yehooo, og samme med norsken. Men har ikke gjort noe spess i dag hittil.

Da jeg kom hjem spist jeg sjokoladeboller(< 333333) og fikk en kul svart vest fra mamma. Men nå skriver jeg ikke mer. Har lovet meg selv at jeg skal ikke skrive så lange innlegger. Er så flink med det. Men vi snakkes!


bolle med sjokolade i, naaaaaaaam

lekserlekserlekserlekser

Haha, må nesten flire av denne dumme bildet her, jeg måtte bare skjule ansiktet mitt siden dette personen er for stygg for å vise seg fram....

My one love, my one heart, my one life for sure, lett me tell you one time.

Justin Bieber, One Time.

Hei cupcakes! Uff da, tenkt at jeg kalte dere for cupcakes, nei da dere er søte cupcakes. Ok, skal slutte å dele min dårlig humor til dere. Og bare så du vet, så har jeg veldig dårlig humor, spør bare bestevenninna mi Ellen..

Jeg blogger veldig sent i tida fremover nå. Ihvertfall i dag, p.g.a LEKSER og SKOLEARBEID of course, så i tida nå kommer det sent innlegg fra meg fremover, vi får se da. Ellers har det bare vært en vanlig skoledag som vanlig, med masse latter i sistetimen. Jeg og Anniken, flirte av Ole Henrik sin tegning av en Donaldkis i bladet, hahaha. Så etter skolen måtte jeg gjøre noen hardworks og ble ferdig med tegneseriebildet mitt. Selvom jeg elsker å tegne, er jeg ikke god, men mange sier det da og det gjør meg glad men det er ikke sant. Nå tror jeg må lete litt stoff om Stephenie Meyer. Siden i engelsken i dag så skal vi ha en prosjekt om favorittforfatteren vår, så jeg hadde en valg vellom om Darren Shan og Stephenie Meyer, så stemmen min gikk til Stephenie. Så bye bye, blogges mer i morgen! Btw; fikk låne den 3. boken i "Sagaen om Darren Shan" - "Tunneler av Blod" av Ellen i dag, jiiiippi! Pluss det er 2 uker igjen til bursdagen min og vinterferie neste uke!Hva gjorde dere i dag ? Hva synes du om tegningen ?

Kake, sjokolade og brus.

God kveld forresten. Har tenkt å skrive teksten før bildene isteden, jeg. Jeg er veldig smart, haha. Det er bare at jeg føler at jeg gidder ikke å bruke bloggen min som en fotoblogg, selvom jeg har lyst til det, men ihvertfall blir det sånn. Tekst før bilder.

Ellers har jeg spist en deilig middag, dusjet, nerdet pc og spist kaker, sjokolade og drakk brus. Skal vi se skal vi sjå no, ja. Vi kjøpte kake for mamma i går, og vi skulle feire sammen med naboene våre. Da de kom, fikk jeg en kakebit, pluss en toffee eller hvordan det staves oppå kaken og en melkesjokolade fra naboen vår. Kaken var kjempegodt. Samtidlig så vi på OL, ja tenk at jeg ser på OL, men jeg er også sånn litt avhening av det. Spennende faktisk vettu. Nå hører roping og sånt, vi heier på Bjørndalen skjønner dere!!! Gooo Bjørndalen! Jaja, nå sitter jeg her og hater håret mitt. Uff, hver gang jeg dusjer så blir håret mitt så teit at det ligner som håret til trolldamene bak fjellene! Uff, bad look.... Ok, men vi blogges mer i morgen. Skole i morgen, f**ck, oooops sorry for ordbruket.Hva har dere gjort i kveld ? Hva ga dere til mammaen deres ?

love is in the air, and momday of course.


Først og fremst vil jeg si Happy Valentines Day. Og gratulerer til alle mamma'er og of course min beste mamma. Du er beeest! Pluss det er Fastelaven, wooow. what a sunday day people!

Som sagt så er det Valentine's Day, selvom jeg er ung ennå, så har jeg ikke noen valentin i dag, haha. Og mamma'er har bursdag, skal vi si. Min mamma er da på jobb nå, men når hun kommer tilbake blir det kake og kos. Hehe. I morges ble jeg visst våknet av broren min som så på TV, og det samme gjorde jeg. Etter noen timer ordnet jeg meg og tok noen søte bilder som du ser øverst. Hørte på musikk samtidlig også. Og gårsdagens kveld var kjempegøy det. Som sagt så var jeg bursdagsselskap til naboen vår, og jeg skrev at jeg skulle ta noen bilder, men batteriet til kameraet døva. Haha, så ble det ingen bilder. Først spiste vi, så lekte jeg og en annen jente kortspill, så var vi ute og drev med snøbakkrig. Vi drev med det i hele 3 ganger, fikk en isbit mot meg, men det gikk greit, tok hevn mwahaha. Så dessert og ble med Anne Marit hjem og tegnet. Artiiig. Gidder ikke å skrive mer om gårsdagens kveld, jeg. Skulle egentlig på kino i dag og se på "Valentine's Day", men det ble ikke. Jeg ble så forkjølet at jeg fikk ikke. Aaaaarg.

Men ihvertfall ønsker jeg dere alle sammen en riktig fin valentines og mammadag og kos dere så myye! Blogges mer i morgen.

Hva skal dere gjøre i dag ? Hvilket bilde likte du best ?

Dagens innkjøp;

Lite ting, men jaja. Skulle egentlig bare kjøpe "My World" CD'en av Justin Bieber i dag. Og egentlig en sånn topp med skulderputer på H&M, men siden jeg hadde ikke råd, så kjøpte jeg meg isteden en lysegrønn lang genser på Bik Bok for 49,-. Er egentlig fornøyd med kjøpet mitt, kjøper av og til veldig lite har jeg merket, men det er ikke så rart at jeg sviner av penger fort. Og noen har sagt at jeg liker justin bieber bare fordi han er søt. Men det er IKKE SANT! Selvom det er en av tingene jeg liker ved han, så er ikke det. Jeg har likt han siden sommeren i fjor, og det eneste jeg likte var stemmen hans og sangene. Og det er jo veldig sjeldent, til meg ihvertfall at du hører en 15åring synger så vakkert som Justin.

Nå har jeg lite tid igjen å blogge nå, siden jeg og broren min skal til bursdag/middagselskap hos naboen vår snart. Jeg er kledd med skinntights og den nye genseren min. Har hørt den nye CD'en min 3 ganger(!) samtidlig ryddet jeg klær og hørt på at broren min griner og klager over livet sitt. Lolz. Jeg er fortsatt forkjølet og jeg hører veldig dårlig, men det skjer med meg når jeg er forkjølet. Kommer sikkert il å ta noen bilder også, men skal ikke være der så lenge. Så nå er det nok skrivng fra meg, ha en fin lørdag videre!!

hva synes du om kjøpet ? hva skal dere gjøre i kveld ?

Friday.Uff, jeg føler meg så pschyko nå. Skal jeg fortelle deg hvorfor ? Jo, siden jeg er så forkjølet og er snørrete. Pappa er også det da, kanskje han smittet meg ? OoooOooh, lolz. Ja, det er fredag i dag som betyr at det er helg nå! Yehooo. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre i helgen, bare at vi skal på middag hos naboen vår i morgen, og det er Valentine's Day på Søndag, kanskje det blir kino den dagen, vet ikke jeg. På skolen i dag var det gym i første timen, så var det dusjing og handling på kafeen. Siden elevrådet tenkte vi skulle ha kafe i dag så ble det det. Det var masse nammenamm der, men det eneste jeg kjøpte var et pølse med brød, muffins, yoghurt og eplejuice og alt var borte i fei! Så ble det ukeslutt og blablabla. Litt kjedelig dag da. Når jeg kom hjem støvsuget jeg hele 2.etasjen og ryddet rommet, hvor flink jeg er. Men etter noen minutter sovnet jeg i senga mi i hele 2 timer! Uff, skikkelig slappfesk jeg har blitt da.

Videre i dag tror det blir bare Breaking Dawn lesing eller TV-titting det er jo Fredag i dag så vi kan slappe av så lenge vi vil. Nå driver jeg og høre på The Jonas Brothers sine sanger. Uff, tenkt at det var lenge siden jeg har hørt på sangene, har mistet litt sansen for dem, jeg. Er fortsatt en fan, men ikke som det jeg var før, jaja. Så kos dere og ha en god helg!

BTW: Jeg kom på 3.plass på topplisten til www,vendluus.blogg.no, tussen takk :D

Hva gjorde du i dag da ? Hva skal du gjøre i helgen ? Liker du The Jonas Brothers ? Jeg måtte bare spørre....

Once upon a time i believe it was tuesday when i caught your eye, and we got onto something.

Taylor Swift - Forever & Always

Jeg følet at jeg kommer med sent innlegg i dag. Jaja, men der har du meg da. Som er litt sån busy og sånt. Lol. Ok, dagen startet med skolen, det snødde. Uff blir innmari lei av snøen nå. På skolen drev vi med A-Plan, engelsk, kunst og håndverk. På kunst og håndverk fikk vi høre valgfritt sanger som vi velger selv. Jeg tok All Time Low med "Dear Maria, count me in" og alle andre tok noen sanger fra Paramore, Owl City Linkin Park og sånt. Når sangen "Dear Maria..." var ferdig, så sang jeg og Anniken imens litt, og når vi hørte at det var bare vi, så vi opp og braste ned i latter. Haha, jeg elsker allerbestevennen min ♥ Jeg ble visst ikke ferdig med Donald tegningen min, mangler bare å fargelegge da. Senere på dage har jeg ikke heller gjort noe spesielt heller, bae jeg måtte finne mattelekseboka mi, som jeg ikke finner. Så jeg braste ned og sov isteden. Jeg er forkjølet. ÆÆsj, jeg vil drepe meg selv nå, nei da jeg er ikke så voldtsomt. Er tett i nesa at det klør. Huff huff, så nå skal jeg drikke te og spiser noen druer. jeg har blitt hekta på å spise druer skjønner'u. Ha det og kos dere videre!

Btw; Twilightstjernen som spiller Jacob Black i filmene, Taylor Lautner har bursdag i dag ♥ Grattis med dagen kjekkas!

Hva har du gjort i dag ? Liker du druer ?

"Jeg er redd for at hvis jeg drikker menneskeblod, så vil jeg bli ond."

Darren Shan, Vampyrens Assistent
Yaayyy, fine bilder. Uff, var dårlig med bildene i dag, har jeg merket.

Uff, nå har det kommet mye snø at jeg nesten klikker nå. Selv om jeg elsker vinteren, så blir jeg fort lei av snøen. Nå har blitt forkjølet p.g.a. snøen, haha. På skolen i dag så fikk vi nye plasser. Jeg og Åse kom først og da jeg fant hvor jeg satt hen braste vi nesten i latter. Vet du hvorfor ? Siden jeg sitter sammen med klassens pøbel ved siden av; Kevin. Men jeg sitter også sammen med Malin (?) og Ole Henrik. Men det ser ut som det gikk bra det. Videre på dagen så har blitt veldig distrahert siden Ole synger for mye og vi bablet noen ting i vei også, lol. Før mat så skulle vi ta vaksine. Det var vaksine mot kusma, røde hunder og meslinger. Når jeg skulle ta den, ble jeg nervøs og når hun dama som gjorde det til meg, stakk, så kjente jeg at det stakk. Og det var så vondt som f***. Uff, fikk litt vondt i handa mi, men det gikk bra videre. Videre så har jeg spilt ishockey med masse latter, tok drosjen hjem og gjort litt engelsk i A-Plan.

I dag er det Onsdag, og den dagen betyr at det er THE VAMPIRE DIARIES PÅ TV'EN! Jeg gleder meg veldig veldig, for den ep. har jeg ikke sett, nei. Håper det går bra med Stefan og Elena nå. Btw; På 2.bilder ser du at jeg fått meg 3 par nye sokker av mammamed sånnehjerter, haha. De var så søøte. Lol.

skal dere se the vampire diaries i kveld ?

"When you loved one who was killing you, it left you no options."

Bella, Breaking Dawn


Jeg føler at bloggen min i det siste har blitt en fotoblogg. Hehe, og jeg er fortsatt glad i dag p.g.a. kommentarer har økt og lesetallet. Aww, hva kan jeg si, dere er de beste. Jeg blogger fortsatt p.g.a. dere, elsker dere. Seriøst jeg mener det.


Dagen hittil har ikke vært noe spesielt. I morges var jeg veldig flink selvom jeg var halvåken, så orndet jeg håret mitt i dag. Jeg laget et sånn flette som du ser på bildet nr.2. På skolen drev vi med A-Plan, og musikk. Musikktimen drev vi med et sånt prosjekt der vi skulle skrive om et band/artist som vi liker, men vil vite mer om. Vi kunne jobbe flere sammen, så jeg tok Anniken. Vi skrev om All Time Low, siden vi begge er stor fan av dem. (<333) Det var 3 stk. som valgt Green Day, 1 Lady Gaga, 1 Taylor Swift, 1 Sie Gubba og 1 The Offspring. Deretter var det samfunnsfag og vi måtte late som å være en asylsøker og skrive en brev som asylsøker. Lol.  Hjemover ble vi stanset og lekte med en hund kalt Tica. Den var kjempesøt, vet ikke hvilken rase det er da. Så ble det bolle-spising og lekser.

Fikk låne en bok av Ellen i dag, jeg. Jeg fikk låne "Vampyrens Assistent" 2. boka i sagaen om Darren Shan. Jeg elsket virkelig bok nr.1 og selvfølgelig måtte jeg låne 2'ern også. Har hørt at den var litt trist. Så endelig har jeg lesestoff. Begynte å lese litt i Breaking Dawn i går, jeg siden jeg hadde ingen lesestoff. Men nå blir det mer lesing til meg videre i dag og Deseprate Housewives på tv'en i kvled! Yaaaay.

Synes du at bloggen min skal være sånn fotoblogg ? Har dere lest bøkene i "Sagaen om Darren Shan" ?

You are the only exeption.

Jeg er i glad og i lykkerus nå, og vil du vite hvorfor, jo fordi:

- Vi skal til Filippinene i sommer i år
- Jeg har bursdag den 5.Mars og det er bare 3 uker igjen.
- Jeg vant konkurransen til Tine [www.tineelisabeth.blogg.no]  :D
- Fikk se Ida igjen

Ja, det var alt. Og jeg smiler til øre til øre. Ja, hva mer skal jeg skrive da. På skolen i dag var det ikke noe spesielt, bare at Ida kom på besøk ♥ Og vi drev med rugby/amerikansk fotball. Og det var ikke så artig egentlig når vi gjorde det ute, men jeg ledd veldig mye og ble most ned. Jeg var så bløt at jeg gikk med ullsokker over sokkene som var bløte. Det er deilig å gå med ullsokker, hihi. Jeg og Anniken har tenkt at jeg skal besøje henne etter bursdagen min og feire med henne og det var slett ikke verst ide folkens! Etter skolen gjorde jeg heller ikke noe spesielt gøy, og lekser er ikke gøy nei. Ja, videre i dag tror jeg vil bare slappe av. Det er jo Mandag og jeg er litt ferdig med leksene mine, men jeg må øve på sammendragene nå da, ARTIG! Nææt, så vi blogges i morgen da!

Er du glad nå ? Hva har du gjort i dag ? Du kommer til å huske bursdagen min ja ? x)

I'm caught in the life, now i can't get out.

Har egentlig ikke gjort så mye i dag siden det er Søndag. Kanskje en av dem kjedeligste dagene i uken. Selvom vi har fri fra skolen og sånt så er det kjedelig likevel. Sto opp ganske tidlig faktisk, sånn rundt kl.09.00. Gidder ikke å skrive hva jeg gjorde, så jeg ramse det bare opp, er det ålreit te deg, så er det ålreit te mæ. haha:

- Sto opp og gjorde noen rart med fingrene mine
- Så noen filmer
- Gikk ned og spiste
- Så på TV
- Vært i rommet mitt og tok noen bilder mens Donkeyboy CD'en spilte.
- Lakkerte neglene mine

Jepp, det har jeg gjort hittil. Videre i dag vet jeg ikke. Kanskje leke ute, fordi det har snødd i morges, så jeg vil ha snøballkrig med broren min og naboen, haha. Men jeg vet ikke. Skal kanskje bare slappe av, føler meg litt kvalm nå. Jaja, så nå skriver jeg ikke mer. Ha en fin dag videre!

Liker du å lakkere neglene dine med neglelakk ? Hva har du gjort hittil ?

Nothing make sense, nothing make sense anymore.


noen kjedelige bilder, men yeye. Dette er faktisk min 2.innlegg i dag. jeg er flink. Gjestene er fortsatt her, de kom for mange timer siden. Først fikk dem forettt. middag. prateprateprate og vi ungene så våre favoritter på youtube, nigahiga. søk på dem, de er artige. dessert. blablabla osv. Jeg har lekt med alle, men mest de 2 småguttene som du ser på nest sist bildet. vi har sett filmer, spist godis og potetgull og drakk brus. nå driver dem og springe og rope og jeg blogger. passer på dem av og til. Kvelden har vært grei den. Kost meg skikkelig. Nå skal jeg se på TV (Saturday Night Live i Viasat 4) eller leke med ungene, hihi. nei, jeg skal lære meg leken "bakugan". sånn smågutter spiller. haha, det ser faktisk gøy ut da. men kos dere videre!

hva har dere gjort i kveld ? hvilket bilde likte du best ?

melkedrøm

bilder tatt av meg

i dag har jeg vært med pappa min for å handle litt sånne ting til maten vår i dag for mamma bursdagsselskap. Imens han handlet kjøpte jeg meg en melkedrøm. En bit så forelsket jeg meg med en gang i den sjokoladen. Har spist den en gang før, men da ble jeg kvlam, så jeg klarte bare å spise en bit. Men nå seriøst elsker jeg den. Den har god fyll med bringebær som jeg elsker. men bestekompisen min ble spist opp med en gang. Haha, har sånn sykdom der jeg jeg tar meg en bit og klarer ikke å stoppe, lolz. men jeg gir tommel opp og anbefaler dere som ikke har smakt det før.

våknet sånt kl. 09.51 etter en laang middagbesøk i går. tok noen bilder, men gidder ikke å laste dem opp. Hittil har jeg bare sett på tv, spist frokost og ordnet meg, var med pappa ja, ryddet og venter på noen gjester. Siden mamma skal ha bursdagsselskap i dag, en liten en. så det blir gøy ikke sant. nå skal jeg se på tv, se en film eller lese en bok. så prekas! kommer kanskje til å blogge mer i dag, men vi får se. hei, jeg vil lese mangebøker nå.

har du smakt melkedrøm før ? hva skal dere gjøre i dag ?

She wears high heels, i wear sneakers. She cheer captain, and i'm on the bleachers.


Ullsokkermin fine blomstrete tunika

rosa sko. bruker de nesten aldri

breaking dawn

rare bøker

Nå klikker pc'en min fullstendig. Den har klikket 3 ganger nå, hvis den gjør det igjen, vinner pc'en.
Jeg er fullkledd med skinntights, tunika, sokker og ullsokker. Haha, det er faktisk godt å bruke de, men de jeg har klør det. Har ikke gjort så mye. På skolen drev vi med , ukeslutt, K&H og RLE. På friminuttet drev vi med ishockey, jeg, anniken, tom kåre, freddy og daniel. Det var gøy. Etter skolen så var jeg i gang med å rydde og støvsuge. BORING. Men i går kveld så fant jeg noen sånne rare bøker (siste bildet) i rommet til mamma og pappa og disse bøkerne husket jeg. Pappa kjøpte det til oss i fjor, siden den da har ingen lest det. Og jeg da som elsker å lese, og hadde ingen bøker å lese i denne uken, så leste jeg den første boka. Litt rar bok, men kinda spennende. Senere i dag skal vi til middagbesøk hos noen venner av familien. Sikkert gøy, men kommer til å kjede meg. Håper noen unger vil leke med meg. Skal prøve å ta noen bilder. Men hei det er fredag ja, så kos dere videre og ha en god helg :)

Hva skal dere gjøre i helga ? Hvis jeg sier sommeren - hva tenker du på da ?

you built up a world of magic.hei. Jeg kjeder meg. Men det gjør jeg hele tida når jeg kommer tilbake fra skolen. På skolen drev vi med kjedelige stuff, men på kunst og håndverk drev vi med å tegne noen tegnefigurer, og det var fun. Skulle bli med på taekwondo i dag, siden jeg synes det er gøy. Men det kunne jeg ikke, buhu. Siden vi skal spare penger til Filippinene til sommeren! Vi skal reise til Filippinene, jaaay! Har ikke gjort så mye, har lest en innmari bra bok fra skolen; Ikke si det hjemme. Det er kjempebra bok. Spennende og fun. Pluss jeg kjedet meg og tok noen bilder. hei. Senere i kveld skal jeg slappe av.

Hva skal dere gjøre i kveld ? Hva synes du om bildene ?

I say heart, and that means heart, when you say love, say i love youUff, denne dagen har ikke vært så bra dag, en kjedelig dag. Uten Anniken på skolen. Kaldt. Jobbe jobbe på A-planen som jeg er ferdig med. Skolen. Og sist men ikke minst; Strømmen gikk av i hele Melhus Kommune i morges! Haha, på skolen miste vi strømmen, og alle håpet på at vi skulle hjem. Men det ble ikke, strømmen kom tilbake 09.15. Buuuh. Da jeg kom hjem fikk jeg boller (♥) og tok noen bilder. Så film imens jeg ladet de nye batteriene til kameraet. Filmen "En Shopoholikers Bekjennelser" er en film jeg blir aldri lei av skal jeg si deg. Senere i kveld blir det slappe av og se på tv. I dag er det The Vampire Diaries (hjertehjertehjertehjerte) og Glee. Elsker disse seriene! Men ha en fin kveld videre.

Hva synes du om bildene ? Hvilken likte du best ? Ser dere på The Vampire Diaries eller Glee ?

im a real big, fan of yours, but im quite the joke to you.

Dette innlegget skulle bli et outfit-innlegg, men siden kameraet mitt som har sånn batteri isteden for lader, så klikket kameraet mitt når jeg satt på de fulladet batteriene. Men det er ikke kameraet som er ødelagt, den virker ennå, men det er batteriet. Så jeg visste det til pappa, og han skal kjøpe sånne nye batterier til meg, tussen takk pappa!

Så det ble ikke noe outfitbilde i dag, så vet jeg ikke hva jeg skal blogge om. Så isteden kan jeg si hvilken artist jeg hører veldig mye i tida nå. Og det er NeverShoutNever/Christofer Ingle. Første gangen jeg hørte om han var i Søndagen. Det var en som snakket om han så mye at jeg vil selv høre på noen av sangene hans. Med en gang jeg hørte sangen, var jeg helt forelsket. Sangene er så søøte og fengende og han som synger dem er fantastisk sanger, er også søøt. Haha. Tror jeg kommer til å være en stor fan av han, og det er jeg allerede jo! Her er mine favorittsanger av han:

 
Big City Dreams
 
Your Biggest Fan

Here Goes Nothin

Btw: Viser playbuttonet hos dere ? For det gjør det ikke hos meg!.
Har dere hørt om han ? Hvilken artist hører dere på i tida nå ?

It's February, i'm in love.

Mandag er det verst dagen. Da må vi stå opp tidlig og begynne på noen nye ting og tang, og at det er dagen etter helgen. Buuh. Men dagen hittil har vært greit og bra den. Siden det er Februar, som jeg ikke tenkte på, så er det bare 1 måned igjen til jeg har bursdag! Har bursdag den 5.Mars, iiiiiip. Skoledagen gikk strålende den. I førstningen ble jeg litt sånn sjokkert siden det var en som kom på besøk hos oss i dag, og det var Martine! En som gikk sammen med oss i 1., 2., og 3. tror jeg, så flyttet hun. Koselig å se henne. Så hadde vi fysakk, der vi drev med håndball, der jeg suger i det, men i neste uke skal vi drive med rugby/amerkanske fotball! ÅÅ, det er artig skal jeg si deg. Også drev vi med noen kjedelige ting.

Etter skolen imens jeg gjorde de hersens leksene, kom pappa pluselig i rommet og han hold en kamera. En kjent kamera, men det var ikke så rart. DET VAR KAMERAET MITT! Jeg fikk den endelig tilbake, etter en lang stund på reperasjon. Pappa advarte også meg med å passe på den godt, hehe. Ihvertfall, så blir bloggen endelig med egne bilder. Tok med en gang bilder med den. Linsen er i orden igjen og den er faktisk blå. Haha. Elsker den! Men men nå skal jeg lese videre på boka "Det Gyldne Tårnet" som er faktisk veldig bra bok! Kos dere videre.

Når har dere bursdag ? Har du en kamera, hvis ja hvilken ?
hits