februar 2011

Outfit 28/02/11
Skjorte: Carlings // T-Skjorte: Platekompaniet // Bukse: Urban // Skjerf: ?

Som sagt begynte jeg på skolen igjen etter ferien. Fortsatte samme gamle skoletimene, utenom vi så VM på slutten av dagen. Og fulgte jeg faktisk med på! Er ikke så VM-engasjert, men det var jo litt spennende da.. Har faktisk tenkt å ha en spørsmålrunde snart, er ikke sikker. Men vi får se..!

Hva synes du ?

Sons of apathySiden det er siste dagen i vinterferien, har jeg brukt den til å sove lengre og rett og slett slappe av. Så i morgen begynner jeg på skolen igjen, tennistreningen på fredag, og jeg fyller 14 år på lørdagen... vet, unødvendig. Men nå hører jeg på bandet Young guns og har tenkt å se noen ep. av the big bang theory.

Har du ferie nå, eller skal du også som meg begynne på skolen i morgen ?

Han som elsket Yngve

 Mannen som elsket Yngve

 Rolf Kristian Larsen som Jarle Klepp i Mannen som elsket Yngve

 Rolf Kristian Larsen som Jarle Klepp og Ole Christoffer Ertvåg som Yngve Lima i Mannen som elsket Yngve

 Rolf Kristian Larsen morer seg under innspillingen av Mannen som elsket Yngve
Rolf Kristian Larsen er litt av en søt ginger, hihi!

"Mannen som elsket Yngve" må være den beste norske og seriøst beste filmen jeg har sett! Jeg har sett den 3 ganger, og denne må være en film jeg kommer aldri til å bli lei av. Jeg lo og jeg gråt, og jeg skulle ønske mennesker gikk i sånne kule klær som dem gikk, og rock var fortsatt rock. Hvis du har ikke sett den, så burde du se den! Du vil ikke angre.. Nå har jeg lyst til å se "Jeg reiser alene", veldig..

YesterdaySom sagt, så var jeg på kino i går. Filmen vi så het "Gullivels reise" ellernoe, siden det var den eneste vi rakk. Filmen var morsom, men ikke akkurat den beste jeg har sett! Tok meg også en liten tur til byen, innom platekompaniet og kjøpte meg "mannen som elsket yngve". Og den skal jeg faktisk se nå! Ha en god helg! OBS: Skal på bursdagsselskap i morgen, så jeg tror jeg rekker ikke å blogge, men vi får se..

Har du sett "mannen som elsket yngve" ?

Outfit 23/02/11
Genser fra Vero moda, bukse fra Lindex, og skjerfet er fra..vet ikke

En enkel outfit for i dag, siden det er skjer ikke noe spesielt i dag. Utenom i morgen..for da blir det kanskje kino, sverige-tur eller ski-tur. Tror det blir kino, hvis pappa ombestemmer seg.. Filmen vi skal se er ikke sikker ennå, men krysser fingrene utrolig godt for at det blir kino! Blir godt å gjøre noe koselig med familien.

Hva synes du ?

My makeup bagTenkte jeg skulle vise dere hva jeg har i sminkebagen min, så here you go! Jeg bruker IKKE alle de som er sminke, bare mascara, parfyme og bittelitt foundation hvis det er nødvendig. Ikke tenk sånn at jeg er en av dem som er sminkeavhenging, for det er jeg ikke. Bruker ikke så mye sminke til hverdagen heller, og siden det er ferie, blir jeg sminkefri hele uken.

Hvilken sminke bruker du ?

At the momentAtm sitter jeg og leser bladet Costume som jeg kjøpte i dag da jeg var på butikken med mamma tidlig i dag, hører på musikk og loker på blogg. Kanskje ikke bra start på vinterferien.. Men det blir sikkert bedre etterhvert i uka..  Har også hatt en koselig søndag i går, ledd mye og koset med søteste tantebarn og bursdag og film rett etter! Nå skal jeg bla videre i bladet for å få inspirasjon.

Leser du costume  ?

LørdagskosNå sitter jeg her med broren min i stuen og begge har hver sine pc'er, hahah datafreaks. Denne kvelden tilbringer vi alene med lørdagskos. Ja, jeg skal jogge i morgen! Ellers skal vi snart sette på en film og rett og slett bare kose oss! I morgen tar jeg meg et fri fra bloggen. Får besøk og skal deretter på bursdag! Men det ferie, så ja..

Hva skal du gjøre i kveld ?

Dette skal jeg gjøre før jeg dør

- Få meg en tatovering

- Flytte til byen

- Bli kjent med mange nye folk

-  Oppleve mine favoritt musikere/artister live

Sweet Dream or a Beautiful Nightmare? Dougie Poynter, Tom Fletcher, McFly Brussels. | Flickr ? Compartilhamento de fotos!

- Få meg en kjæreste og leve livet lykkelig sammen

- Få barn, hihi

- Bli kjent innen fotografi, tennis eller kanskje mote..?

- Reise verden rundt

 She wears Chanel♥ everything
Panizs - m lve

- Se mange filmer og les så mye bøker som mulig

- Få de tingene jeg aldri fikk

- Si til alle mine nærmeste at jeg er glad i dem

- Og leve livet!

Meaningless. This aint a fairy tale

Hva vil du gjøre før du dør ?

Everytime you go

It starts with a picture. And it sits in your frame. And we part with a letter. And it ends in my name.It starts with forever. And it ends with a touch. And I know that you're clever. And I don't ask for much.Wake me up. Stop my fall. Everytime you go. Tape me up. Then break me up. Ever so gently. When I'm my weakest. It's not so hard. Everytime you goIt's not so hard... Every time you go

My DVD'sSorry for dårlige bilder.. Hadde ingen ideer om hva jeg skulle blogge om, så hadde jeg en ide om hva med å vise min filmsamling til dere ? Hehe, smart Jean Rose.. Noen gamle og nye filmer, og flere filmer blir det etterhvert og! Btw: Gratulerer med dagen til beste Tine, ilu!

Har dere noen av disse filmene ?

Contagious chemistrySnek med et innlegg likevel, jeg. Følte at jeg har øvd nok til samfunnsfag-prøven. I dag hadde vi skolefotografering på skolen. Temaet vårt var hobby, og jeg tok med like godt tennis-racket og en ball. Ut i fra mitt synsvinkel så bildet fint ut, men ikke portrettbildet, ehehehm. Nå ser jeg noen videoer av You me at six (elsk) og skal nå til å ordne middagen. Shallabais!

Har dere hatt skolefotografering eller skal dere ha det ?

Dog days are overDenne uken blir veldig stressende! Har 3 prøver på rad - matte i morgen, så samfunnsfag på onsdagen, deretter norsk dagen etter! Nå driver jeg og øver til matte-prøven. Får vel krysse fingrene på at prøvene er ikke så vanskelige... Men jeg tror jeg skal ta meg 2 dagers pause (Onsdag og torsdag), men vi får se om jeg kan huske de stoffene vi skal lære om, så får vi se om jeg sniker inn med et innlegg.

Har dere noen prøver i denne uken ?

I'm not moving

Siden det er morsdagen i dag, spanderte vi mamma og noen venner av familien en tur til et kinarestaurant. Der spiste vi god mat og dessert helt vi følte oss kvalme. Nå har jeg sett how i met your mother, og resten av dagen skal jeg faktisk bare slappe av, det er jo såklart søndag.

Hva har du gjort i dag ?

I still buy some CD's


Alle er fra platekompaniet

Sorry for null bloggings i går! Kom veldig sent hjem fra tennis-treningen i går, og et ord om det; Kjempegøy! Ble kjent med noen nye folk som er i min alder, og var utrolig hyggelige. Gleder meg til neste trenning, hihi.
I så fall, så har jeg brukt dagen på kjøpesenteret City syd..igjen. Endte opp med de over. Har brukt mye penger på klær nå, at jeg bør kjøpe noe annet, så nå skal jeg slappe av i Florence sine nydelige sanger.

Har du noen av disse tingene ?

The yellow ball

Sitter her og høre på musikk på spotify, as always. Har akkurat sett "how i met your mother", og nå har jeg bare lyst til å sove. Merkelig, blir trøtt hele tida etter skolen, men det er ikke så rart da.. I morgen på skolen har vi noe som heter "matematikkens dag" og ifølge hva læreren har fortalt oss, så høres det litt artig. Og så er det mitt 2. runde i tennis, gleder meg! Skal være der rett etter skolen og utover dagen, så jeg lover ikke noe blogging i morgen!

Har dere også noe som heter "Matematikkens dag" på skolen ?

Outfit 9/02/11


Cardigan: Only // Tunika: Vero Moda // Bukse: Bik bok // Ringer: H&M og Bik bok

Føler at jeg blogger for mye om den nye ringen min. Så sorry for det, jeg skal slutte nå!
Nå spiller You me at six på full guffe her, og jeg har bittelitt lyst å øve til en norsk-prøve som vi har i neste uke. Temaet er Norrøn-tid, og for å være ærlig kan jeg ingenting om det! Vel, jeg kan litt, men har ikke følgt mye på det.. Men men, vi får se! I så fall, skal jeg fortsatt høre på musikk. See you later!

Hva synes du ?

We all have a special thing that we love
ph/me. Ringen er fra bik bok, and it's my obession.

Hva synes du ?

Living behind this castle wallsSå var det mandag igjen, verste dagen i uka, ifølge meg.. På skolen gjorde vi ikke noe spesielt egentlig. Så film, fremføring i norsk og info om at vi skal ta skolebilde neste uke (oh my..) Ellers blir det mange prøver før vinterferien. Well, sånn er livet vettu...
Nå har jeg akkurat sett filmen Hairspray og har nå tenkt å begynne med leksene og høre på musikk!

Mye prøver i det siste ?

Do you want some candy ?
photo by: me // jeanrosesmemories

Take over control


Bukse og ring fra bik bok, og skjorte fra carlings (dårlige bilder, sorry for det!)

For noen timer siden var jeg en liten tur på kjøpesenteret med mamma, der møtte jeg Ellen og vi shoppet sammen. Koselig som alltid. Var utrolig fornøyd med kjøpet! Så drakk vi slush og tok bussen hjemover. Kan innrømme 2 ting at jeg datt og skled på isen for første gang på lenge og at bussjåførere kan være sur og streng, hoho.

Hva synes du om innkjøpet ?

Crying lightning
ph/me

Har akkurat kommet hjem fra byen der jeg hadde min første trening i tennis i dag. Så derfor blogger jeg litt sent.. Det var uventet at jeg skulle begynne med en gang uten jeg ordnet og sånt, men faktisk var det litt fun å begynne. Er ikke så glad i sport, men det var godt å holde seg i form. Tennis er artig noen ganger.. Men nå skal jeg slappe av og høre på musikk! Ha en god helg!

Driver dere med idrett ellernoe, i så fall hvilken ?

I'm lovin' it.


photo by me // jeanrosesmemories

Hva synes du ?

Standing next to meBare noen random bilder fra gårsdagen. Fikk faktisk høre på musikk i timene i går, herlig! RLE-prøven gikk sånn passe. Får håpe på en bra karakter da.. Ellers skal jeg om noen timer til en venninne av meg som skal ha en selskap. Blir sikkert fun og koselig! Men nå må jeg skifte og lage mat til de andre, så sjallabais!

Hva skal dere i dag ?

hits