mars 2010

Let's paint the picture Of the perfect place.

One Republic

Har egentlig ikke gjort noe spesielt i dag enn å bare å stirre og så på The Voice og diverse TVserier på TV'en, spist, ordnet meg og ryddet og sortere ting på rommet mitt. Når jeg ryddet på rommet så kjedet jeg meg, så jeg tok noen bilder:litt kjedelige bilder, men det funker likevel, hehehee. Når jeg ryddet rommet mitt, tenkte jeg med en gang: For et rom, for et utrolig kjedelig rom! Det eneste jeg gleder er i sommeren, for da skal pappa og jeg oppusse rommet mitt, yay! Har tenkt å ha en romslig rom med hvite vegger med null plakater og kanskje litt romantisk stil ?? jaja, jeg drømmer og skal slutte å skrive nå.

synes om bildene ? hvordan ser rommet ditt ut ?

dagens lille innkjøp:
begge er fra Bik Bok

Topp fra Narvesen

Når man har lite penger ender man opp med 2 eller 3 innkjøp. Det er faktisk sant, hehehe. Var med mamma på kjøpesenteret City Syd igjen jeg. Vi skulle kjøpe oss noen påskegodis og sånt. Deretter stakk vi innom noen butikker og på Bik Bok endte jeg opp med en cardigan og en blazer ellernoe. Narvesen kjøpte jeg TOPP bladet. Vel, kan si at jeg er fornøyd med innkjøpet, men det ble kinda ganske lite, men det er jo sant at man ender opp med bare 2 eller 3 innkjøp når man har lite penger... men jajaja.

Planene til påskeferien var endret! Det ble ikke noen Sverigetur allikevel :( Men på Torsdagen skal vi på Pirbadet, det blir sikkert fun da. Men nå slutter jeg og skrive, skal se filmene "Blades Of Glory" og "Harry Potter & Halvblodsprinsen" som jeg har sett, da mener jeg begge 2, med broren min nå si vi prekas mer i morgen!

Synes om innkjøpet ? Har du sett de filmene jeg nevnte ?

"Some peoples say that you can't be in love with someone you never met. Too bad i don't i believe it."

Nick Jonas

Føler at denne påskeferien blir ikke den beste ferien. Har ikke gjort noe spesielt egentlig i dag jeg, enn å bare satt og så på noen The Simpsons episoder, spist frokost, tegnet mens jeg hørte på musikk og tegningen gikk ikke så vellykket så jeg viser den ikke fram, og tok noen bilder hittil. Hørtes kanskje kjedelig ut og det var det jammen gitt! Men jaja, vi skal kanskje til Sverige på torsdag ellernoe, bare hvis pappa blir frisk da så det blir gøy det håper jeg. Men det vet vi ikke ennå når det blir, enten det blir på torsdag eller i morgen, men hvem vet. måtte bare si det ifra, kanskje vi drar i morgen ellernoe....

Resten av dagen min tror jeg skal noen filmer. Pappa fant noen filmer som han har ikke sett en gang og var uåpen, og dem så egentlig veldig brae ut. En av de filmene som heter "Donnie Darko" som har med han Jake Gyllenhaal, har jeg sett litt av, og for å være ærlig så flirte jeg egentlig selvom det er en skrekkfilm, men det egentlige jeg flirte av var Jake, hahaha seriøst han var ung den gangen og han hadde annerledes stemme hahahaha. Men ja nå skal jeg se den videre og kose meg med de andre filmene.

Nevn dine 3 favorittskuespillere ? Var dagen din kjedelig eller en ok dag ?

OUTFIT: Flower power

Kjole: Gina Tricot
Skjorte: ???
Tights: Kappahl
Ring: Begge er fra H&M


Om ikke så lenge så skal jeg på en barnebursdag. Så jeg kjørte med en outfit til dere i dag isteden for en vanlig innlegg. For å si det sånt, så elsker jeg den kjolen selvom jeg liker ikke gå med kjole på.. Bursdagen blir kanskje gøy da, jeg liker å leke med unger så, hehe. Tror vi skal ikke være der så lenge, siden pappa har vondt i ryggen og sånt, men den tida jeg skal være der skal jeg bruke til å kose meg! Tror det ikke blir noe mer innlegg fra meg i dag, så vi snakkes!

Synes om outfiten ? Hva skal dere gjøre i dag ?

Ringer


Begge ringene er fra H&M, 49,50 og 29,50

Var med pappa og broren min i dag på kjøpesenteret City Syd. Jeg var helt blakk, men jeg fikk visst 100 kr av pappa forde, hehe. Jeg stakk innom Platekompaniet, men det egentlige tingen jeg ville kjøpe var accessorise. Så jeg gikk til H&M, som er min favorittbutikk når det kommer til øredobber, smykker og sånt. Jeg fant egentlig masse fint, men det jeg endte opp med var disse elskbare ringene som du ser på bildene. I fell in love with med en gang jo! Det var masse fint også, som en par leopardmønstret øredobber, og dem kunne jeg bruke som en premie, siden jeg skal kanskje ha en konkurranse på bloggen min snart, men hadde ikke råd, buhuhu :( Men jaja, jeg er ihvertfall utrolig fornøyd med ringene mine.

Har egentlig ikke noe spess mer å si, skal på bursdag i morgen så jeg skal godt kanskje bruke en av de ringene. Hehe. Men vi har ihvertfall handlet mat også til påsken, og pappa har handlet masse godis! Weeee, usunn ferie haha. Men nå stikker jeg! Skal se en film med broren min, byyye.

Synes om ringene ? Hvilken likte du best ? Hva synes du om ringer ?

"All this time goes by, still no reason why. A little bit longer, and I'll be fine."

The Jonas Brothers/Nick Jonas - A Little Bit Longer

Endelig er det påskeferie! Det er så godt, selvom jeg har en følelse at vinterferien var ikke for lenge siden, hehe. Faktisk så spurte jeg mamma om vi hadde egentlig planer til påskeferien, og hun sa ja, men det var ikke sånn 100% siden, hun vet ikke hvor vi skal og sånt, men håper det blir noe av det da. Men hvis det ikke blir, så har ingenting imot. Har tenkt å sove så lenge det passer meg, uten å tenke på at jeg må stå opp så tidlig, som jeg har blitt utrolig lei av, utrolig lei.

Dagen min har egentlig vært OK. Etter matfriminuttet så skulle vi se en film om hverdagene i Japan, men det ble det ikke noe av siden det virker ikke :( Men vi fikk spille noen spill og høre på musikk på spotify! Ellers har jeg ryddet, spist boller, kjedet meg og skrevet en brev tilbake til Tine og hørt på musikk. Yes musikk in my heart, drev å høre på alle Jonas Brothers CD'ene mine, gooosh lenge siden det! Men jeg elsker dem og kommer alltid til å gjøre det. Men nå stikker jeg, skal ha en filmaraton for meg selv og skal kose med meg pizza, GOD PÅSKEFERIE!

Godt med påskeferie? Hvilken musikere hører du på nå i tida ?


dårlig hårdagsom du ser så kjedet meg litt på photoscape, så jeg gjorde noen kule effekter på bildene

"There´s no regrets, at least not yet. And its safe to go, I heard it on the radio. So I take you home."

A1 - Take You Home

Er akkurat ferdig med samfunnsfagprosjektet nå. ENDELIG! Vi har en prosjekt om Asia, og vi skulle ta et land og lage sånn kortguide eller, og jeg tok Filippinene, hehe. Kommer opprinnelig selv dit så.. why not ? Men ja, endelig ferdig weheeei. Skoledagen min gikk egentlig grei. Vi ble også ferdig med kunst og håndverkprosjektet vårt som vi måtte bli ferdig i dag. Våres så kanskje teit ut, men den skulle være sånn, haha. Ja, vi skulle lage en hus som vi skulle forestille som framtidenshus, haha. Nå er det påskeferie. Og vi er fortsatt ikke sikker om vi skal ha planer eller ike, men jeg håper det blir planer. Gidder ikke å være hjemme og stirre på pc'en eller tv'en dagen lang, nei.

Men ellers har jeg ikke gjort mye heller når jeg kom hjem. Spist, gjort lekser, hørt på musikk osv. Men nå skal dagen min etterhvert nå bestå av å lese litt i boka mi som jeg har akkurat begynt med. Men vi prekas da!

Dine ferieplaner ?
Jeg er AVHENGING av å ta sånne bilder!


"Don't get your hopes up, Bella."

Jacob Black, Eclipse

Akkurat nå så føler jeg at jeg har det utrolig travelt. Siden vi 7.trinn skal ha en hyggekveld i kveld, og klassefest etterpå og jeg har gledet og gruet meg til deg faktisk! Men ja, så jeg må skrive utrolig fort nå, fordi jeg skal kommentere noen bloggere tilbake og sjekke litt innpå pc'en før jeg tar en dusj, lage mat og ordne meg til hyggekvelden. Tror det blir skikkelig gøy!

Ellers har skoledagen vært helt ok den. Vi øvde ikke til hyggekvelden i dag, og jeg som trodde vi skulle, men neeeiii. Etter skolen har jeg spist og gjort leksene mine som vanlig, og hørt på musikk og har akkurat lest ut den første boka i "The Vampire Diaries" -serien. Utrolig annerledes enn tv-serien, but i like it! I kveld skal jeg begynne med den andre boka i serien. Gleder meg å lese mer! Ihvertfall så var det en stoor brev til meg i posten, og det kom fra en av mine beste beste nettvenner, Siv. Det inneholdt noen plakater og bilder av McFLY (<3) og en utrolig søt brev! Ihvertfall, tussen takk Siv, du er best du! Men ja, gidder ikke å skrive mer. Skal snart stikke, så vi snakkes!

Gjort i dag ? Har dere hyggekvelder noen ganger ?


Awwwwww, i love you < 3333
"Gosh, i don't want to have the princess, i want the vampire !"

I dag følte jeg at skoledagen min gikk sånn kort enn de vanlige skoledagene vi har. Vi begynte med A-Plan som vanlig, så hadde vi alltime, og den varte jo lang den, det som var egentlig litt komisk var at bandet til noen av guttene våres som er med i, har med en jente i 5.klassen som synger, og vel klassen min og noen andre misliker å høre henne synge, så liksom alle begynte å snakke om at hun var ikke den rette. Så drev vi med samfunnsfag til slutt. Nå føler jeg at våren kommer. Bakken har vist oss asfalten, på skolen begynner de å hoppe strikk og sola skinner som vanlig. Det er sånn våren og været skal når det nærmer seg påsken! Men det er fortsatt mye snø da...

Ellers etter skolen har jeg gjort leksene mine, spist og hørt på musikk. Har egentlig veldig lyst å bli med i bandet til guttene og synge isteden for hun jenta, men jeg er den jenta med den dårlige stemmen, haha. I det siste så føler at jeg er veldig vampyrhekta. Vel, har vært det lenge, men det er liksom rart å tenke om det. I det siste så har jeg vært mer interresert i disse vampyrbøkene, og hver gang jeg leser bøkene har jeg egentlig utrolig lyst å bli en, haha. Men nok tullprat, nå skal jeg finne meg litt klær til i morgen kveld, siden vi skal ha hyggekveld og klassfest deretter! Så snakkes!

Hva er dine planer for påskeferien ?

"You! You are the evil!.."

Vickie, The Vampire Diaries: The Awakening & The Struggle

Nå gleder jeg meg utrolig til påskeferie nå! Inni meg, så tror jeg denne skoleuken kommer det til å gå i ****, hehe sorry, bruker ikke å banne på pc'en, men jeg måtte bare det. Selv om vi har hyggekveld og klassefest etter på onsdagen som jeg gleder meg utrolig myyye. Men påskeferie ja, det ville vært enda bedre om vi sluttet skoleuken tidligere, hehe nei da.

Har egentlig ikke gjort noe spesielt enn bare å vært på en kjedelig skoledag, tok bussen og gikk hjemover, spist, slappet av litt, gjort leksene mine samt. hørt på musikk, ryddet litt i småsakene mine og skal nå surre litt på pc'en før det blir middag. Etter middagen må jeg sikkert gjør litt enda mer lekser, og da blir det enda mer geeks, hehe. Nei da, men jeg har egentlig ikke noe mer å skrive så.... vi prekas i morgen da!

Kort oppsummert - hvordan var dagen din ?"If it's about my soul, so just take it...."

Bella, The Twilight Saga: New Moon

Søndager er en kjedelig dag. Selvom det er en fridag så finner jeg ikke på noen, og det eneste jeg kan finne på er å slappe av eller surre på pc'en helt til jeg får firkante øyner. Nei da. Nå er det bare 1 uke igjen tror jeg til påskeferie, så jeg gleder meg utrolig myye! Fri heel uken, weeehei. Tror det blir en tur til Oksvoll Campingplass eller en tur til Sverige, men det vet jeg ikke. Men jeg overlever sikkert skoleuken som begynner imorgen. Tror vi skal gjøre ikke så mye jobbing på de 2 første skoledagene, siden vi skal ha hyggekveld på onsdagen, og det blir da gøy det, ikke sant ? Hvem vet.

Hittil, så våknet jeg grytidlig så det jeg gjorde var å se fortsettelsen av New Moon på DVD. Det var faktisk lenge siden jeg så den på kino, så det var godt å se den igjen. Deretter spiste jeg frokost som vanlig, og så mer filmer, hehe. Blitt en filmfreak, but i don't care it's cool! Men nå tror jeg har ikke noe mer å skrive. Har så lyst å gå ut, siden sola skinner som bare det, og håper snøen smelter, for da lukter jeg vår! Men hvis ikke, leser jeg videre i boka mi. Hehe, men ja vi prekas mer senere!

Hva skal dere gjøre i dag på denne søndagen ? Skinner sola hos dere ?KONSERTEN VAR DIGG!!!!!

Awwwwwwwww !!! < 3
Som sagt så var jeg i byen i dag for å se på P4konserten. Sorry for noen dårlige bilder, men jeg måtte låne mamma sin siden kameraet sitt batteri ble dødt :( Det var faktisk mange artister som kom og fremførte; først var det venke knutson som var også programleder med en dude og fremførte sin MGPsang. Etterhvert kom Chand Torsvik, og han fremførte 3 sanger. Deretter ble det rockebandet Wig Wam, og Åge kikket på meg! Guuud. Så svenske David urwitz, som fremførte en sang og en duett med venke. Og etterhvert kom Paperboys. Når de skulle fremføre sin 2.sang så ble det strømbrutt, så gikk Vinni ned til publikumet og ga noen klem til dem og poserte foran dem. Jeg kunne nesten få en klem av han, men kom ikke over. Så Maria Haukaas Storeng, har aldri likt hun, men da hun fremførte så synes jeg hun var skikkelig flink til å synge. Men så kom barndomsidolene mine... A1 ♥ Visste du at de var mine idoler når jeg var mindre ? haha, bare spør foreldrene mine du, for det er så sant. Og når de kom på scenen ble det masse hyling og "elsker deg!" roper fra jenter. Mens jeg da, sto der og gliste og var fullstendig klar for at de skulle fremføre...

Imens A1 fremførte sang jeg selvfølgelig med på alle de sangene de fremførte, hehe. I midten av 2.sangen så stirret  og smilte jeg på Matt som spiller keyboard og synger, og vet du hva ? HAN GJORDE DET TILBAKE !!! Awww, og det samme med Ben, den fineste av dem alle ! Han sto foran oss, men det var ikke så rart, vi sto veldig nærme scenen og da x) Men Ben ja, han smilte, blunket og vinket til meg!!!! Og jeg mener det! Jeg så det, aawawawawaw, that make my day <3 I love A1 ♥♥♥ Hehe, men så var konserten ferdig og da måtte vi hjem.


Disse kjøpte jeg meg i byen; DVD [platekompaniet], Blad: Popcorn [Narvesen], 2.blad:Film [platekompaniet, gratis], Melkedrøm [Rema].

Synes du det hørtes artig ut ? Hvilken av de artistene likte du best ?

"But i have disability. That's how i try to think of it."

Sookie Stackhouse, Dead And Gone

Endelig. Endelig er det helg! Selv om helgen varer i 2 dager, så lever jeg forde. Synes det er utrolig godt med helg når man har hatt 5 kjedelig skoledager! For å si det sånt, så har jeg faktisk noen planer i helgen min i denne uken. Hmm, skal vi se. I morgen så skal jeg, broren min og mamma på byen og se på p4 vinterlyd konserten i morgen, og det er jo gratis! A1 (!), Chand, Paperboys og flere kommer så jeg gleder meg utrolig sykt! Imens jeg er i byen tror jeg skal kjøpe meg New Moon DVD'en som kommer visst i morgen! Pluss litt godteri. Søndagen er jeg ikke sikkert, hehe.

Skoledagen min var helt greit den, ikke noe spess enn at vi gjorde det samme gamle på gymmen, og vi hører ikke etter på RLE timene og Kevin gjøre masse kødd til vi alle får latterkrampe. Vi hadde også ukesluttprøve, og den tror jeg gikk i ræva for å si det sånt, hahahaha. Men nå er jeg hjemme, og broren min har med seg en gjest som skal ligge over og vi har tenkt å se på Chuky! Den skumle filmen, haha. Men ja har ikke noe mer å skrive da. Så good helg !

Hva skal dere gjøre i helga ?

"I'm older than him, so it's him that is looking like me."

Ian Somerhalder about Chace Crawford and himself

Dagen hittil har vært koselig den for å si det sånt. Skoledagen har vært råkjedelig uten de timene med Malin og Ole Henrik, de jeg sitter ved siden av med. Ole Henrik hadde kjærlighetssorg så vi snakket og tullet litt sånt i kunst og håndverktimen, hehe. Det var en gang at vi bablet og bablet mens Ole skulle ha mer lim, men plutselig sprakk limboksen eller hva det er, så det kom over hele pulten min, hahahaha. We are dreamteam! Hehe. Ellers, som sagt boring stuffs på skolen, men jeg er endelig ferdig med alt som heter "jobbing" og "lekser" nå, yes da.

Ellers når jeg kom hjem fra skolen så ble jeg utrolig bløt på skoene og sokkene pluss buksa mi! Gaaaar, jeg hater at det regner og snør etterpå, fysj fysj.. Men jeg har skiftet til ordentlige klær for lengst og har lest videre på "The Vampire Diaries" boka mi, og nå har jeg kommet i den 2.delen i boka, sånn 2.boka i serien. Pluss har øvet litt og sånt på naturfagtimen. Har ukesluttprøve i morgen...

Btw; Marte, en av mine nærmeste venner har bursdag i dag! Gratulerer med dagen Marte tvillingen min, hehe. Og hun tok med sjokoladekake til klassen i dag :- )

Skolendagen din i dag var.. ? Har du en bok du leser nå for tiden ?

This time we not giving up. Let's make it last forever.

Paramore - Hallelujah

Isteden for jobbing og sånt på skolen idag, så hadde vi skidag! Vi møttes opp ute og satt på en buss som skulle kjøre oss til Kvennabakkan, stedet der vi skulle gå på ski og sånt. Når vi kom dit, så skulle jeg og Anniken finne oss en sted der vi kunne sitte og spise måten vår. Og etter det, gikk vi på ski med en gang. VI tok 5km først, wooow sprek jeg er da... næææt. Etter den lange skituren så satt vi på plassen vår og koste oss og (skulle til å si koke.) grille pølser. Så gikk vi på ski igjen, og tok 2km'ern. For å være ærlig, så føltes det at jeg har blitt bedre på ski. Jeg suger på ski, har gått det lenge, og er ikke stor fan av å gå på ski, men jeg føltes virkelig sprek ut å gå på ski nå, hahaha. Ellers koste jeg meg utrolig myyye, mye mer enn fjor og det er bra. Btw; Anniken fikk 11 twist på twistrennet :OOO

Når vi kom hjem igjen, så gikk jeg på ski, haah. Så sjekket jeg postkassen og der lå det visst en brev til meg! Og det var fra Tine, den andre brevvennen min ♥ Brevet inneholdt en brev of course, og en forsinket søt bursdagskort & en søt liten gave! Gaven inneholdt en utrolig fin smykke, aaaaaww tussen tussen tussen takk Tine pus ;* Ble utrolig glad for brevet, kortet og gaven, hehe. BTW; Susann og Tine, dere får sikkert brevet deres om en uke, skal sende den på lørdagen, hihi. Nå har jeg hørt på musikk, gjort ferdig leksene mine og skal surre litt mer på PC'en, jeg er hjemme alene med broren  min i dag, hehe. Men vi snakkes!

Synes du det er artig å gå på ski ? Ishockey vs. Ski ? Du må velge en!What i don't understand is why Stefan isn't as happy it as i am.

Elena Gilbert, The Vampire Diaries: The Awakening & Struggle

Hallo! Sorry for sent blogging igjen, men jaja. Har egentlig ikke noe spesielt å skrive. Har akkurat kommet hjem fra hyggekvelden til broren min i dag. Dem hadde skuespill, spilling og sånt. Deretter spiste vi mat og drakk brus eller kaffe. For å si det sånt, så kjedet jeg meg ikke, hehe. Neste gang så er det våres tur som er på Onsdagen neste uke!

Ellers har jeg ikke mye å si. På skolen i morgen har vi skidag, så jeg må slutte og skrive nå, og ordne meg og være klar til i morgen. Etterpå skal jeg lese videre i boka mi, vi snakkes!

Gjort i dag da ?

Life isn't about finding yourself, but creative yourself.

Aaaarg, visste du at jeg hater pc'en min nå ? Ja, i så fall så har jeg skrevet dette innlegget for 3.gang, de 2 første gangene klikket det, og håper det ikke skjer igjen, ellers.... xD

I så fall så har denne dagen vært super den! På skolen ble vi snøbasket, jeg av Anniken og noen andre. På fysakken så gikk vi en tur, og den læreren vi hadde med oss på tur, var så suuuur... Jaja, men det var artig å gå på tur. Men vi gjorde ikke noe spess, da jeg, Ole Henrik gjemte pennalet til Kevin og laget en rebus til han hvor han kan finne pennalet sitt. Og da han fant det, jaaa jeg og Ole braste i latter som vanlig, haha! We are a dreamteam Ole, haha nei da. Men vi skal gjøre det igjen. Ellers har jeg gjort leksene mine, hørt på musikk samtidlig, tatt noen bilder og spist middag. Så nå surrer jeg på pc'en, hehe.

Nå tror jeg skal surre litt enda mer før jeg slår den av, og leser videre i boka mi isteden, eller se på tv. Prekas!

Gjort i dag ? Snør det hos dere akkurat nå ?

"Evil will never find peace. It may triumph, but it will never find peace."

Stefan Salavatore, The Vampire Diaries "The Awakening & The Struggle"

Hei! Sorry for sent blogging i dag, men jeg tror jeg skrev det før at jeg skulle på dåp i dag hos tantebarnet mitt i dag, rart å si det, men jaja. Så that's why. Men familien min er beeest så!

Anyways. så våknet jeg grytidlig i dag jeg også som i går. Først slappet av jeg litt etter jeg våknet så sto jeg opp og dusjet med en gang. Etter en utrolig deilig dusj satt jeg og børstet håret mitt og når det var tørt skiftet jeg til finstas. Vi kjørte rundt kl.09.30 og dåpen begynte kl.11.00. Vi måtte bare være sikker på hvor det var og sånt.

Når vi kom til Ranheim kirke etter en 1 timers kjøring og lesing i "Vampire Diaries" boka mi som jeg kjøpte i går, gikk vi inn i kirken. Det var faktisk 4 unger som skulle døpes i dag. Så det ble utrolig kjedelig messe på kirken. Når det var ferdig, kjørte vi videre til selskapet. Vi vet jo ikke hvor det hendte hen, så vi tok med halvsøstra mi, moren til dåpsungen sin nevø med på kjøreturen siden han kjente igjen veien. Så endelig var vi framme. Det var litt å tenke at alle var norsk, og vi var utlendinger! Men pappa kjente jo alle, og jeg ble kjent med noen søsken av søstra mi, jeg. Hehe. Så spiste vi sodd, pølse med brød samt. brød og flatbrød. Etter en kunstpause, underholdning og åpning av gavene ble det dessert. Gjett hva jeg spiste da?! Jeg fikk spise oreokake! Omg, det er utrolig godt, men blir fort kvalm av det, og noen ganger ødelegger kremen, men det gjorde ikke i dag, nei! Men så måtte vi hjem da...
Har du sett noe så søt ? Han var født utrolig tidlig, dakkar :'( < 3

Gjort i dag du da ?

Dagens innkjøp:


Genser 99,- Lue 100,-  2 bøker 99,- og 99,-


Alle disse er fra Gina Tricot. Posesalg 5 for 100,- Elsker den oransje kjolen!

Øredobber 39,50,- og naglearmbånd 79,50,-

Herremin, jeg er så utrolig fornøyd med shoppingen og innkjøpet mitt i dag! Vi kom i byen sånn rundt snart kl.09.00 siden det var jo salg og vi ville gå først. Da alle butikkene var åpen var det rett i Gina Tricot på posesalget. Det var egentlig ikke så mye fint, men de jeg kjøpte var de beste jeg likte. Omg, tenk at jeg fikk de 5 plaggene for bare 100,- ?! Woooow. Så kjøpte genseren i Urban, bøkene i ARK inni Trondheim Torget. Så gikk vi på et annet kjøpesenter. Men det var ikke noe spennende, eller jo det var det. Men jeg endte opp med bare en lue fra Swag, tror jeg. Når vi var slitne og føltes oss litt sultne endte vi opp og spiste på McDonald's. Matene deres begynner å bli ikke gode for å si det. Så kikket jeg og mamma litt rundt i Kappahl og der hadde de massemasse fine smykker! Da endte jeg opp med øredobbene og det kule smykket. Så skulle vi finne sko til meg da, men de var så dyre at vi gjorde ikke det likevel. Men men, jeg er ihvertfall utrolig utrolig fornøyd med innkjøpet, og det må være det beste innkjøpet jeg har hatt hittil!

Synes om innkjøpet ? Hva likte du best ?

I'm ready to partyyyy!

Skoledagen har vært en ok dag for å si det sånt. I førstetimen hadde vi gym, og der drev vi med litt forskjellig, og en av de beste var volleyball! Det var syyykt artig å spille en sånn "kamp." Kan innrømme at jeg liker å spille volleyball, men selvom jeg er ikke en proff en. Hehe, men noen sa at jeg hadde en bra surf eller hva det nå heter! Videre på skoledagen gjorde vi utrolig kjedelig ting som ukesluttprøven. Naturfagen var vanskeligst, men jeg prøvde min beste! Men på friminuttet var helt klart de beste i skoledagen i dag. Vi drev med "Boksen Gård" som vanlig, og alle 7.trinn var med of course. Det var så syyykt artig at jeg flirte meg ihjel. Noen gang byttet folk genser, jakker eller luer for å lure den som sto. Haha, men det var min og Tom Kåre sin ide, hahaaha.

Ellers har jeg bare ryddet og støvsuget samt. hørt på musikk. Og ja, så har jeg pakket inn en gave og skrevet et kort til bestevenninna mi Åse i dag som skal feire en jentepartyselskap med alle jentene i klassen og noen venner, tror jeg. Så nå skal jeg snart ordne meg og ha det gøøøøy! I morgen gleder også meg, da blir det stooorshopping for meg, og på søndagen skal vi dåp til tanteungen min, rart å si det, men hehehe. Kos dere videre og ha en goood helg!

Hva skal dere gjøre i helgen ?


sminker ikke meg til vanlig, men i kveld prøver jeg...ikke myyyye


Being a person that is not like you is not getting you popular, but be yourself, that's the best!

Hei! Denne Torsdagen hittil har vært utrolig fin etter min mening. Eller skoledagen har vært utrolig fin. Vi drev med A-Plan selvsagt, så hadde vi Prosent-test i dag da. Og den tror jeg gikk greit selv kan jeg innrømme at jeg hoppet over en oppgave som jeg ikke skjønte.... Hmmm.. BUSTED! Nei da, og på engelsken skulle vi fremføre en dikt som vi skulle utenat og det gikk også greit. Engelsklæreren sa at jeg hadde en utrolig fin lærerstemme og håper på at jeg skal bli en lærer når jeg blir stor. Haha, men i så fall liker hun å høree engelskstemmen min! Så hadde vi Kunst & Håndverk da, den beste skoletimen i dag. Vi måtte finne opp en hus som vi tror det kommer til å ligne i fremtiden. Jeg, Ole Henrik og Kevin jobbet sammen. Vårres ble formet som en åtte-tall mens alle tenkte det var noe annet... Kan innrømme at det ble utrolig myyyyye latter, og da mener jeg vi fikk latterkrampe igjen! Haha, vi har så utrolig dårlig humor, hahahahah. Ok, skal slutte å le nå. Og vi fikk gå 10 minutter tidligere hjem fra skolen i dag! Yaaaay...
'
Ellers har jeg bare lest litt til en prøve vi skal ha til i morgen om øret vårt og lyd og sånt. Hørt på musikk og lest i noen av TOPP-bladene mine og skrevet en brev til en brevvenninne av meg. Gleder meg utrolig myyye i morgen. Skal på jenteselskap til Åse i morgen, yaay. Gleder meg pluss det blir helg!

Hva er din favorittfag på skolen ? Flirer eller ler dere mye ?Guess i should leave this behind, guess i should erase and rewind.

Ashley Tisdale, Erase & Rewind

Nok en vanlig skoledag og en dag i dag også. (Merk at jeg skriver ordet "dag" litt mange ganger i den setningen, haha.) På skolen drev vi med bare utrolig kjedelig ting, men friminuttet var egentlig best, ihvertfall i den siste friminuttet vi hadde. Vi drev med leken boksen gård og jeg, Anniken, Maria, Ole Henrik og Kevin var med. Skal si at det ble utrolig mye latter pluss det var utrolig gøy! Man vokser aldri fra det. Jaaa, så etter skolen føltes jeg med broren min og naboen min som vanlig. For å si det sånt, så var det ikke en hyggelig prat, nei. Hjemme fikk jeg servert boller og brus! Og mamma ga meg en liten tjeneste. Siden vi skal på byen på Lørdag som kommer, så trenger jeg litt penger. Sammen med bursdagpengene vil jeg 1000,- tilsammen !!! Jeg fikk 500,- i bursdagen og for å få 1000,- da så måtte jeg rydde en hel haug klær! Og gjett hva jeg gjorde ? Ja, jeg ryddet klær. Så derfor sent innlegg fra meg i dag, pluss leksene og rydding var også med. Ihvertfall så har jeg fått meg en ny og hjemmelaget xD hylle som pappa laget! Tussen takk for den du, papz.

Nå gidder jeg egentlig ikke å skrive mer. Senere i dag skal jeg bare slappe av og lese videre i boka! Så vi snakkes!

Hva driver dere med i friminuttene ?Just leave with me now. Say the word and well go.

Jason Derulo, In my head.

Hei! I dag er det Tirsdag igjen, og det har ikke skjedd noe spennende i dag heller. A-Plan, svømming, musikk og naturfag på skolen. På svømming var det litt artig og på musikktimen var det myyyye artigere! Vi hadde sånn gjettekonkurranse og vi kan vi, altså jeg, Malin, Ole Henrik og Kevin hadde utrolig latterkrampe. Ihvertfall jeg, hehe. Deretter tok jeg drosjen hjem og spiste litt. Uansett så har jeg gjort leksene mine, hørt på musikk samtidlig og tok noen bilder.

Akkurat nå sitter jeg her og surrer på pc'en som vanlig og ser på Disney Channel. Utrolig morsomt! Skal flytte til en annen kanal nå. Senere blir det lesing på "True Blood" boka og kanskje jeg husker å se på episoden i dag av "True Blood" i kveld ? Hvem vet.

Snakkes!

Hva gjør du at the moment ?
hahahaha, ser du kameraet mitt ?Cant make up your mind, Please dont waste my time. Not tryin to rewind.

Justin Bieber ft. Sean Kingston, Eenie Meenie

Denne mandagen har ikke vært noe spesielt for å innrømme det. Som vi alle gjør så begynte vi jo på skolen. Det var ikke utrolig godt å begynne på igjen, uff uff. Men jeg følte at jeg jobbet utrolig godt. Min mening så synes jeg skoledagen gikk litt fort, jeg. Vi hadde A-Plan, deretter litt naturfag, så fysiskaktivitet, engelsk og naturfag. Mellom noen av timene hadde vi selvsagt friminutt da. Men likevel en kjedelig skoledag. Etter skolen var i hopp med leksene, men jeg gjorde ikke så mye. Rettet opp noen justeringer på en prøve og noen på norsken. Det var det, siden jeg måtte så innmari lyst å se på den første episoden på "True Blood". Men jeg måtte bruke gamle pc'en så det gikk altfor treg, så jeg så bare noen snutter og sånt. Ihvertfall har jeg fått den sangen som jeg hentet overskriften fra på hjernen! I love it!

Nå sitter jeg og broren min hjemme alene i huset, mens pappa og mamma kommer snart. Vi skal snart spise. Imens sitter jeg her og surrer litt på nettby. Til dere som har nettby ? Har dere funent alle tyggisene ? Det har jeg, men jeg måtte gjøre det en gang til, så det driver jeg med nå. Men nå blir det lesing og sjekke litt før jeg slår av pc'en. Vi snakkes!

Gjort i dag hittil ? Hvilken sang har du på hjernen nå ?People always told me that i was a beautiful little girl, but they will not about 4 years after im not a beautiful girl anymore.

Sunday is a boring day. Å gjett om det er! Har egentlig ikke gjort noe spess i dag. Har ihvertfall sovnet lenger i dag, spist frokost og ordnet meg. Skal på kirke senere i dag og møtes med mamma der, så jeg er kledd i så kalt "fine" klær. Hehe. Hittil har jeg vært flink å sortere noen ting i dag. Som å sortere plakater. (Visste du at jeg samler på plakater?) smykker, blader og sånt. Det er litt gøy noen ganger hvis man har ingenting å gjøre.

Anyhow så surrer jeg litt på pc'en og kikker innom noen nettsider. Har begynt å sveisen på facebook nå, jeg. Ihvertfall så er det skole i morgen. Og da har Åse, bestevenn bursdag !! ? Hehe, men ja nå har jeg ikke noe mer å si. Skal nå lese videre på en bok eller se litt på tv. Snakkes!

Enig med meg at Søndag er en kjedelig dag eller ikke ? Hva skal dere i dag ?BIRTHDAY NIGHT!

Først og fremst; Beklager for utrolig sent blogging i dag, men jeg hadde det så utrolig syykt artig i dag! Siden jeg hadde vært besøk bestevenninna mi, Anniken i dag. Siden jeg skulle egentlig ikke feire sånn bursdagsselskap med vennene mine i år, så hadde hun lyst at bare jeg og henne skal feire det sammen hos henne. Så hvorfor ikke ? Så jeg kom dit kl.13.00 og kom hjem kl. 19.30. Så jeg har vært der i 6 timer og en halvtime, ikke sant ?

Det første vi gjorde, så måtte jeg vente ut i gangen, siden hun skulle ordne noka. Og når det var klar, så var det så hyggelig. Det sto to søte rosa kopper og en brett med muffins på. Og en av dem i midten var med et flagg og et lys. Naaaw, det var så søt! Pluss fikk jeg en bursdagshatt, hihi. Vi tenkte å se på noen filmer, og den første filmen vi så var "Herbie: Full Tank". Den var faktisk veldig bra film, anbefales :D Imens vi så på, så koste vi oss med lakrissnører, og Anniken da prøvde å bruke den som sugerør. Og faktisk virket den! Haha, eiiid. Etterpå satt vi med pc'en og blogget og gikk innom Facebook. Btw; jeg har fått meg facebook! Hehe. Etterhvert så tullet vi litt ogsånt og surret på pc'en. Men så hadde vi ingenting å finne på, så åpnet jeg bursdagshaven min fra henne. Og vet du hva jeg fikk ?! Jeg fikk en Jonas Brothers eller en JONAS T-Skjorte av henne!!!! Gjett om jeg ble glad da! Lengtet på i hele 3 år om å ha en, men nå har jeg det. ENDELIG! Etterhvert gikk vi ut og tok noen bilder, som ble litt morsomme og kule. Deretter ble jeg hentet og måtte hjem. Men jeg koste utrolig mye, og tussen tussen takk ABV for den beste bursdagsfeiringen. Utrolig glad i deg ♥

Nå blir det latskap foran tv'en eller surring på facebook. Hekta ? Å ja..Gjort i dag ?

BURSDAGSBARN!

Gjett hvem som har bursdag i dag da ? OoOoOo du ? Ja, det er deg haha nei da. Det er MEEEEG! Yaaay, endelig 13 år. Tenåring og ja, hmmmmm føler meg som en unge ennå, jeg. Ok, skal slutte med min dårlige humor og snakke til noe alvorlig som den beste dagen i dag :D <3

Jeg våknet av meg selv i dag, og etter en stund kom min beste mamma og gratulerte meg med en gave og en klem. Gaven var en sjokoladeboks kalt "melkehjerter" og noen penger. Og til pappa som jeg fikk for lenge siden men telles som en gave fikk jeg sko og en rettetang som sagt. Av broren er det samme med papz'en, så jeg fikk en bok, den True Blood boken som dere vet vet du ? Når jeg kom til skolen så var det Stine og Malin der, men ingen av dem gratulerte meg, men når Ellen kom, ja da gratulerte de meg og alle i klassen gjorde det. Og til og med i gymmen i førstimen, da sang de bursdagssangen til meg! Så søøt, haha. Men ihvertfall var gymmen kjempemoro. Det var noe med aktiviteter med to og to, så jeg og Åse var sammen da og når vi gjorde den første oppgaven braste vi i latter. Du kunne hørtes og se oss, vi så ut som noen tullinger, haha.

Når vi kom tilbake etter gymmen så var det mat. Og som en liten presang, så baket jeg muffins i går som dere vet. Og de skulle jeg gi til klassen og når jeg lå det i pulten min løpte alle mot pulten og tok. Haha, de stormet. Men så ble det tomt da. Men alle var kjempesnille mot meg, og det var da positivt. Ihvertfall fikk jeg en gave fra min bestevenn, Ellen. Og når jeg åpnet den kom det en smileyface i ansiktet mitt. Det inneholdt en EOS, en lysegrønn en og jeg som ønsket meg sånn! Pluss notatbok og en penn. Og den notatboken ble det skrevet noen bursdagshilsner fra folk i klassen, så søt! TUSSEN TAKK ELLEN ♥♥

Nå er jeg hjemme igjen og koser meg med resten av melkehjertene og får lese de søte søte bursdagshilsner fra dere og noen andre nettsider, tussen takk dere! I morgen blir det bursdagsfeiring til meg sammen med Anniken, hjemme hos henne. Men jeg vet ikke enda da, hørte ikke etter hva pappa sa. Så hehe. Sorry for en lang teeeekst!
dette laget en av mine nettbestevenner, nina til meg, tussen takk jentah mii <3

Notat: Bursdag i morgen.

Yay, det er Torsdag i dag! (uff da.) Ihvertfall så skinner sola bittelitt og det minner meg at jeg gleder meg innmari mye til sommeren og våren. Da kan vi gå i lette klær og glemme alt som kulde, boblejakke og sko og alt derre der. Aaaah, deilig blir det ja. Skoledagen var egentlig grei i dag også. 2.timen hadde vi engelsk og da skulle vi ha en muntlig fremføring av en kjent kjendis som du er fascinert av, og jeg tok Johnny Depp. Kan godt si at jeg fikk mye skryt og jeg gjorde det bra. Men da jeg fremførte tror jeg så ut som en tomat, siden jeg rødmet. Ikke det ? Å ja, det gjorde jeg. Hah. Så hadde vi kunst og håndverk og da malte vi bare og hadde noen oppgaver og sånt. Deretter tok jeg bussen som tok 20 minutter, så vi måtte vente i laaaaaang tid, men vi kom hjem igjen.

Etter skolen har jeg spist og derre der. Har ihvertfall lakket neglene mine i dag, hihi og gått rundt med joggebukse hele dagen hittil. Senere i dag skal jeg bake muffins! Skal ta det med til klassen min i morgen. Siden jeg har bursdag i morgen!!!!!! Husker du det ? Ok, bra. Men jeg ville så bake, så why not bake til alle i klassen min da ? Hihi. Men har egentlig ikke mer å skrive nå, skal bake snart. Såå byyye! Husk å gratulere meg i morgen da !! :) Btw; Jeg har sett Avatar, og wooooow jeg elsker den filmen! Den var så spennende og alt! Verdt å se den.

Kommer du til å gratulere meg med bursdag i morgen ?! Sett Avatar ?Letters is fun to read, even if it was from one you love.

Hei! Skoledagen i dag var helt ok den, vi jobbet veldig mye med A-planen og gjorde noe forsøk på naturfagen. Så nå mangler jeg bare noen på matten og naturfagen. Har akkurat gjort ferdig engelskenfremføringen som vi skal ha i morgen. Blæææææh, hater å fremføre ting. Kommer sikkert til å ligne som en tomat oppi der. Etter skolen så måtte jeg sjekke postkassen da, og jeg ventet på en brev fra brevvennen min og nettbestevennen min, Susann ♥ Og der var den jammen og! Jeg gliste fra postkassen og hjemover. Var veldig spent på hva det var, og etter jeg spist litt åpnet jeg den. Og gjett hva det var, det var brev of course, en søøøt bursdagskort og en kjempesøt kjærlighet på pinne som er hjerteformet og en pose med lovehearts! Aaaaaw, jeg var så glad og that make my day ♥ Selvom bursdagen min er om 2 dager, hehe. Så tussen tussen tussen (x100) takk Susann, det gjorde meg veldig glad, du skal få høre mer i brevet, hehe. Love you so much! <3

Nå fremover skal jeg bare surrer litt på pc'en og kanskje lese videre på en bok jeg leser. Det var egentlig "Vampire Diaries" på TV'en i dag, men neeeeei. Det kommer ikke før i Mai! Uff uff, men jaja. Kommer sikkert å se noen ep. på pc'en. Så snakkes!!!!

Gjort i dag ? Synes du det var søt gjort av Susann ? Synes du det er også dumt at Vampire Diaries tok en pause fra tv'en ?I'm in the wrong place at the wrong time, always the last one in a long line. Waiting for something to turn out right.

McFLY - Just My Luck <3

Hei! Jeg hadde faktisk ikke noen tid til blogging litt før i dag, så nå kommer innlegget som du kanskjer venter på, nei da. Som sagt, så har jeg veldig mye å gjøre, og en av de tingene er da lekser og skolearbeid, men jeg er nesten ferdig med leksene mine og litt på A-Planen. Skoledagen har vært fin den. Jeg hadde svømming, måtte svømme her og der 17 ganger, så drev vi med vannpolo som ble skikkelig artig. På musikktimen hadde vi sånn lignede 20 spørsmål, og det var kjempegøy, det handlet mest om musikere of course. Og gjett hvor mye poeng vi altså jeg, malin, ole henrik og kevin fikk ? Vi fikk 25 riktige! Oh yeah, vi er gode, haha. Så gjorde vi noen prosjekter på naturfagtimen i siste timen.

Ellers har jeg bare gjort lekser og hørt på musikk. I tida nå så er det min favorittband som spiller mest i tiden nå; McFLY. Goosh, jeg elsker de! Har bare 1 CD av dem da.... Har tenkt å gå på kino igjen i neste helg ellernoe, vil gjerne se "Alice In Wonderland" eller "Percy Jackson og Lyntyven". Hehe, btw; Han som spiller Percy i filmen, Logan Lerman er faktisk litt søtt, hihi ooops da, sa jeg for mye eller ? Men vi prekas videre i morgen! Got some thing to do... BYYE!

Liker du McFLY ? Har du sett "Percy Jackson og Lyntyven" ? Hvis ja, var den bra ?


1/03/10

Sorry for et sent innlegg i dag, men det var masse ting jeg måtte gjøre. Som i dag så begynte vi på skolen igjen. Det var så godt å møte vennene mine igjen, men det som jeg ikke likte godt, var å begynne med leksene og alt derre der. Så derfor så var dette et sent innlegg fra meg, siden jeg er veldig opptatt med skolen og leksene mine. Neerd, sier du ? Hva så. Skoledagen var grei den, gjorde ikke noe spess gøy ellernoe. På fysakk. så drev vi med kanonball og sånn elefanthara eller hva det heter, så jeg ble fort sliten. Etter skolen var jeg og broren min sammen med mamma og kjørte ned til butikken for å pante brusfalsker og sånt! Uff, vi ble ganske flaue siden vi hadde med 2 store fulle svartposer og noen annet småposer, også den dingsen laget så rar lyd, at jeg ble skremt! Pantpengene brukte vi grønnsaker, og jeg kjøpte meg TOPP-bladet og en pose med sånne muffinsgreiebaketing! Skal bake muffins i dag, siden.....

Justin Bieber har bursdag i dag! Yaaaay, gratulerer til ham da. Først og fremst, ikke tenk at jeg liker han fordi han er søøt og sånt, det er noen annet med det, så bare det så. Justin Bieber fyller 16 år, og har sluppet ut en ny singel på Itunes nå, som en gave til dere, tror jeg... Ihvertfall ønsker jeg han en riktig fin bursdagsdag og neste gang er det min tur, haha.

Begynte du på skolen i dag ? Gratulere Justin med dagenhits