mars 2011

We are born this way


Bildene er tatt med mobilkamera

Skidagen var i 2 ord: Koselig og slitsomt. Jeg og Ann Elisabeth og flere ofc gikk i mange km og kom fram til en plass og koset oss med mat, drikke og kaste snøballer på hverandre. Så endte jeg opp med 2 gnagsår på hælene. En god ting hvorfor jeg hater å gå på ski. Men i alt var det gøy og koselig, som sagt.

Hvordan har dagen din vært ? 

Hey, i put some new shoes on
ph/private

Uææ, det er skidag i morgen! Ikke at jeg hater det, men det er bare at det er så lenge siden jeg har gått på ski, og jeg kommer sikkert til å få en ulykke elns. Men ellers tror jeg det blir koselig og ha det gøy med klassen. Har ordnet ski og utstyr og får krysse fingrene for ingen ulykke! Nå må jeg fortsette med engelsk-leksa, FML..

Har dere hatt en skidag på skolen ? 

I close my eyes and i pray


Fikk en søt genser og denne tegninga av søte Ellen som en sent bursdagsgave ;) <3

Var ute i "fine" været og lage snøskulpturer i K/H-timen. Var skikkelig bløt, men jeg må innrømme det var litt moro. Nå er jeg da tørr og hører på Justin Bieber (faktisk! har bittelitt bieber-fever, ok?) imens jeg lager grimaser for meg selv. Lol, noen ganger er jeg sååå unormal.. Well, everybody's not perfect.

Ditt favorittfag ? Random.. 

Jar of heartsWho do you think you are, running round leaving scars Collecting your jar of hearts and tearing love apart You're gonna catch a cold from the ice inside your soul So don't come back for me, who do you think you are

A few good menBle våknet av den skinnende lyset fra vinduet og det viste seg at det var på tide og stå opp. Søndager for meg er å slappe av, ta meg en godt dusj og se The vampire diaries. Men siden DVD-spilleren klikker, blir ikke noe i dag.Ellers har jeg lyst til å tegne nå, så ha en fin søndag!

Hva gjør du på søndager ?

Jump into the fog

 


DVD-boks fra platekompaniet, strømpebukse og solbriller fra bikbok, og sminkefjerner fra europris

Har tilbragt dagen hittil med mamma på shopping faktisk! Vi skulle egentlig bare innom å kjøpe en gave til en venn av henne, men så endte vi med noen ting, hehe typisk. Så det betyr at jeg svidde litt penger..igjen! Må seriøs lære meg å spare penger! Tror du jeg klarer det ? Nei, ikke i det hele tatt.

Hva har du gjort i dag ?

Innkjøp 19/03/11


T-skjorte fra carlings, skjerf fra pieces/only, shorts fra bik bok

Øredobber fra bik bok, krem fra H&M

Som sagt så var jeg i byen på lørdagen i forrige uke. Svidde litt bursdagspenger, men ikke alle! Prøver å spare til båt/danmark turen! Er fornøyd med kjøpet, trengte ihvertfall noen nye klær til våren og sånt, så fornøyd!

Hva syns du ?

Jeg har lyst å blogge igjen.. Vel da gjør jeg det!

Har tenkt mye på bloggen i de 2 siste dagene. Å ta en pause som varer sikkert 7 dager klarer jeg ikke. Så nå har jeg tenkt å begynne å blogge igjen. Selv om skjermen er fortsatt er svart og jeg må sitte med en lommelykt. Det klarer jeg, og jeg kan se mesteparten da, så jeg blogger sånt helt til den skal til reperasjon... Btw: Skal vise innkjøpene jeg kjøpte på lørdag forrige uke snart!

Hva har skjedd i det siste ?

På'n igjen med bloggpause...

Sorry for sen blogging. Du skjønner pc'en min har fått en sånn mørk skjerm, og hvis jeg skal se hva det står og sånt, så må jeg bruke en lommelykt, noe som jeg gjør nå.. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men det er helt sikkert at skjermen er ødelagt ellernoe. Det har skjedd før, men da virket den igjen. ÅÅÅ som jeg hater pc'en. Den har jo akkurat vært på reperasjon og hvis det skjer igjen, blir jeg sinnsyk forbanna! Får se hva pappa finner ut, men i så fall tar jeg meg noen dagers pause før pc'en virker igjen. Sorry, i så fall så snakkes vi igjen soon!

Moments

Hadde den beste lørdagen i går hittil. Som jeg skrev, så skulle jeg henge med Ellen og til byen. Vi shoppet til vi drop og hadde det koselig. Så var også invitert på filmkveld hos Ann Elisabeth med Helga, så imens vi ventet, så hadde vi photoshoot, haha. Det var kjempekoselig hos Ann E. Vi spilte en liten "rockekonsert" for henne og så filmen Due Date før kvelden nærmet seg og vi måtte hjem! Herremin, det var koselig!

Hva gjorde du i går ?

Lost in the postDa er jeg hjemme igjen etter en kjedelig skoledag og en vanlig tennis-trening i byen. Da er det helg, og planene er vel å henge med venninna mi i byen, og kanskje henge med de andre etterpå. Funfun! Før jeg sitter og slapper av i sofaen og se Norske talenter osv, titter jeg litt rundt på pc'en og hører imens på musikk! Ha en god helg!

Can't wait!

Fikk en gledelig nyhet av pappa og mamma i går. I påskeferien som er i uke 20 (?) så skal vi hele familien til Danmark med en sånn luksus-båt som jeg liker å kalle det, haha. Vi skal først ta tog til oslo, så tar vi båten og kose oss der imens helt til vi kommer til Danmark. Gleder meg skikkelig, og det blir mye shopping av klær og godteri. HERLIG! Skal være der i en helg, enda MER HERLIG!

Har du gjort noe sånt før ? :-)


Ph/google

Galaxy defender..


..stays forever. ph/private

Hey baby, I think I wanna marry you."Marry you" av Bruno Mars har blitt min nye favorittsang atm og nå blir den spilt om og om igjen. Den er jo så fin og søt! Men ut i fra det har jeg øvd til naturfagprøven som er i morgen, og får vel krysse fingrene utrolig godt for at det skal gå bra. Dem andre gangene jeg har krysset fingrene for gikk dårlig og ok.. Men lykke til meg, haha!

Din favorittsang atm ?

Converse loveJeg elsker denne converse-paret som jeg kjøpte i Filippinene i fjor sommer. Siden den gang har jeg brukt altfor mange ganger, så dem har blitt litt slitte - men det er jo det som er kult! Pluss de er det enste som jeg har brukt sånn mange ganger.  Har 1 til "ekte", pluss 2 "fake". Converse, i love you. Lol...

Har du noen converse-sko ?

Birthday party

Da er den lille bursdagsfeiringen med familie og venner ferdig. Det har vært utrolig koselig, spist meg mett og fikk masse finefine gaver. Fornøyd! I morgen skal jeg faktisk på bursdagsselskap igjen til en venn av familien, så helgen blir bare fullstappet med bursdager og sånt, haha.

Hva har du gjort i dag ?

Do it like a dudeHei ja. Har hatt en super tennis-trening og en ok skoledag, og resten av fredagen blir vel å ordne ting og tang til i morgen p.g.a. bursdagsfeiring med familie osv.. Blir sikkert koselig det. Ellers hører jeg imens på Young Guns før jeg begynner, så håper dere får en fin helg!

Hva skal dere gjøre i helgen ?

Starbucks coffee


ph/private

Vox populi

Det er så typisk av meg å si at jeg har bloggpause, så varer jo den barer i 1 dag! Jeg tror ting har ordnet seg nå, og humøret har blitt bedre, så nå kan jeg begynne å blogge med et bra humør! Men et stort minus er at jeg får ikke gå på Taylor Swift-konserten, mens mange av vennene mine skal... well well, that's life.

Skal du på Taylor Swift-konserten ?

BLOGGPAUSEFor sikkerhetens skyld, så tar jeg meg en bloggpause. Det skjer mye fælt og rart i det siste, og jeg vil ikke blogge når sånt skjer. Jeg håper dere skjønner, tror pausen varer ikke så lenge, men bare for sikkerhetens skyld! Snakkes når jeg kommer tilbake!

Yum yum, cookies!


Ph/private

Dagen i går..


.. var jeg med broren min og en felles kompis på Melhus og spiste oss stappmett i et pizzaria.


... Etter det gikk vi rundt i torget og kjøpte oss litt godteri og noe annet, og jeg kjøpte også med en starbucks coffee. Noe jeg synes smakte utrolig godt for å være en kaffe, hahaa.

Sånn gikk bursdagen min i går. Alt i alt så synes jeg det var koselig og jeg hadde det kjempegøy. Nå er jeg nydusjet og hører på MGMT bare for å få minne om sommeren!

Hva gjorde du i går ?

BIRTHDAY KID

Da fylte jeg da år igjen - 14 år (fjortizz lism, nei da). Tida går utrolig fort må jeg si. Ble våknet av pappa og mamma som har laget frokost og en stor pakke lå på bordet. Kan godt vise dere i morgen. Har allerede fått massevis gratulasjoner på facebook, blogg og familie (tussen takk!), og nå skal jeg tilbringe dagen med familien!

Vil du si gratulerer med dagen til meg ? Hahah..

One day left

Så var det fredag igjen. Skole og tennistrening og HELG. That's it. På skolen var det egentlig ikke noe spesielt enn at vi så VM i slutten, fikk en tidlig bursdagsgave av min søte venninne - muffins og den kule smykken som du ser over. For du skjønner, jeg blir faktisk 14 år i morgen! Vel, ikke noe spennende til dere da, men...God helg!

Når har du bursdag ? Lol, lame spørsmål.

Finefine favorittfilmer

 Hele gjengen i Mannen som elsket Yngve
1. Mannen som elsket Yngve. Jeg har vel sagt det noen ganger før at denne norske herlige filmen må være det beste jeg har sett og en klar favoritt.

 Into the Wild
2. Into the wild. En film laget av Sean Penn og med skuespilleren Emile Hirch slår aldri feil! Den er også basert på en sann historie, som gjør at den er enda mer spennende. Når dere skjer denne, skjønner dere sikkert ikke i begynnelsen, men følg med! Den er trist, spennende og så emosjonell.

 Nowhere Boy
3. Nowhere boy handler om John Lennons' barndom og hva som skjedde før The Beatles. Jeg er selv en fan av The Beatles, og denne filmen anbefaler jeg til de som er interessert i bandet og artisten. Finfin musikkfilm.

 Zooey Deschanel og Joseph Gordon-Levitt i 500 Days of Summer
4. 500 days of summer. En film som er ikke en kjærlighetshistorie, men en historie om kjærlighet. forelskelse, løfter, usikkerhet, distanse, ømhet, sinne og ekstase. 500 dager med Summer. Love it.

 Ellen Page og Olivia Thirlby i Juno
6. Juno er en jente som blir tidlig gravid i tenårene etter en heit natt med kjæresten Bleeker. Fin film, blir aldri lei.

Hvilken film(er) er det fineste og brae du har sett ?

Take me, i'm alive


Photo/private

hits