april 2010

I have a question, What is Love? <3


i LOVE that song! får den aldri ut av hodet mitt. Jeg elsker NeverShoutNever! He is amazing! <3

Sorry for sent oppdatering..IGJEN! Men den bærbare pc'en jeg har nå, har ikke nettverk, så jeg måtte bruke min gamle stasjonære som jeg skriver på nå. Og den er så utrolig gammelt, pluss jeg kan ikke laste opp noen bilder fra kameraet, så det blir ikke noen bilder fra meg i dag... Pluss jeg må kanskje ta en bloggpause. Hvis det er greit for deg da... Ellers har jeg ikke gjort noe spesielt. Skolen var kjedelig, men vi hadde spørrekonkuranse, som gikk heelt ned.. hahaha.  Men ellers er det helg, og senere i kveld blir det bare TV-titting og sånt. Jeg følger med faktisk på Norske Talenter, jeg og. hehe.

Imens jeg venter på Norske Talenter, som er lenge til,så blir det musikknerding. Så vi snakkes og ses når jeg kommer tilbake!

Q: Har du hørt sangen før ? Hvis ikke, hva synes du om sangen ?
Q: Hva skal du gjøre i kveld ?

"Money can't buy happiness. But it can buy marshmallows, which are kinda the same thing.."

Sorrysorry for et sent innlegg. Fordi etter skolen tok jeg meg en liten napp, uten jeg viste det. Så når jeg våknet, gadd jeg ikke å drive med pc'en, så jeg så på TV isteden. Men så etter middagen så drev jeg med pc'en. Men etter mange gang med trykk av og på, og kliksy greier får jeg nå blogge. Ihvertfall har dagen min vært ok. Jeg føler meg bedre nå og blogglysten går bedre enn i går. På skolen så hadde Anniken laget en sang i går til vår kortfilm, og teamet, altså jeg, anniken, freddy, hågen og kevin skulle synge den sangen og ta den opp. Og det gjorde vi, altså uten Kevin. Vi har tatt melodien fra "Ingen Kims, ingen kos"-sangen og det ble faktisk mye tulling. Men vi har greit 3 opptak, og nå gjenstår det å filme og bli ferdig med manuset. Gleder meg utrolig mye!

Det er snart helg, og jeg vil ha helg nå, jeg! Jeg har egentlig planer, tror jeg.. Mamma har fortalt broren min at vi skal til byen og kanskje shoppe, siden jeg maset om det. Hahaha, det er fordi jeg trenger nye lesestoff, og CD'er og sånt. Og kanskje en tur te tivoli ? Hvem vet. Men nå skal jeg lese videre i "Breaking Dawn". Hehhe, tror det er 2.gangen min jeg leser det. Wihiii.

Q: Hvordan er humøret ditt nå ?
Q: Har du helgplanene dine klare ?

blogglysten er på bunn..

gidder ikke å blogge en ekte innlegg i dag. som sagt livet er et "Mess" og nå sitter jeg her og gråter. i dag er det diskotek, og det hender jeg skal dit. men vi får se om jeg blir bedre og har lyst da.. så vi snakkes. må la tårene slutte og komme..

Picture this

Heypådeg'u. Mandag er en av de dagene jeg liker ikke så godt. Det er liksom en dag etter en helg, jaa dere skjønner egentlig ikke poenget her, but just forget it. Siden det er en ny uke, og ny skoleuke så har denne mandagen gått ok. Jeg følte meg bedre, men forkjølet er jeg fortsatt. Vi fikk masse nye ark til foreldrene våre, og en av dem var om en sånn konferanse. Så jeg både gruer og gleder meg. Håper det blir noe positivt, og kanskje litt negative ting, men dem driter jeg i likevel. Pluss så fikk vi en brev om fotografering. Vi skal nemlig ta skolebilde den 4.Mai som er i neste uke! Guuuuuud, jeg gleder meg egentlig, jeg. Hihihih. Ta bilde med den beste klassen ? Vel, det er ikke noe å gruer seg til egentlig.

Etter skolen har jeg jobbet godt med leksene mine. Har vært skikkelig nerd, hahah. Men ble ferdig med mesterparten av matten. Faget som jeg virkelig ikke liker! Men denne gangen har vi ikke så vanskelig tinger, så det går bra det. Ellers videre i kveld, skal jeg bare slappe av, og se litt på TV. Kanskje drikke litt mer hostesaft og sånt. Hoster og hoster. Menmen, ha en fin dag!

Når tok du skolebildet med klassen din ?Btw: Jeg har fått meg en tumblr-side! Det er faktisk veldig kult å ha det. Den er fortsatt ny, laget den i går kveld, haha. Vil du stikke innom ? :D :D

Last night I lay in bed looking up at the stars in the sky and I thought to myself, where the heck is the ceiling ?

Joe Jonas, Jonas Brothers

Jeg kom med et innlegg i dag likevel, jeg! Så flink jeg er, lool. Men egentlig så føler jeg meg litt bedre, jeg er fortsatt forkjølet og hoster noen ganger, men ikke sånn hardt hosting eller hva man kaller det.. Det eneste jeg gjorde var å spise appelsin, drakk solbærsaft, og spis masse halspastiller som jeg gjør nå. Hehehe, men siden det var så fin vær, så gikk jeg meg ut en tur og lekte med naboene mine. Vi spilte bare fotball, og hørt på musikk. Men det var veldig artig. Har egentlig ikke noe spess å si egentlig. Denne søndagen her har bare vært vanlig, men jeg har of course tatt noen bilder da;Nå sitter jeg her i ført med joggebukse og JONAS T-skjorta mi (<3), og skal snart se på tv. Så vi snakkes!

Hva har du gjort i dag ? Hvordan er været hos dere nå - sol ? :D

Jeg føler meg ikke så bra...

Uff, tror jeg har blitt syk ellernoe. Helt siden i går, har humøret mitt gått opp og ned, pluss jeg hostet som bare det. Tror jeg har sår i halsen :/ Siden jeg hadde sår i halsen og var snørrete, så har jeg hatt utrolig dårlig søvn. Først sover jeg, etterhvert våkner jeg, så sove igjen osv... Uff uff. Tror pappa har smittet meg!!

Som sagt, så skulle jeg egentlig til butikken med brosjan og naboen i går, men det ble ikke. Men vi gjorde det i dag! Vi hadde med oss noen småpenger, og noen pantflasker, så kjøpte vi oss is og chips, brus og sjokolade til i kveld. Etter det, har jeg holdt med inn isteden for å være ute i denne finefine været, men hvis jeg følte meg bra hadde jeg vært ute hele tida. Men men, livet er sånn....

Nå tror jeg skal se noen filmer, og bare slappe av. Føler meg helt forferdelig, så jeg vet ikke om det blir noen bloggings av meg i kveld, eller i morgen. Men kos dere videre !

Hva har du gjort i dag da ?

Let's waste Friday nights together.

heypådeg. Sorry for sent oppdatering, men det er bare at jeg er heeelt utslitt pluss jeg har vondt i halsen, så jeg hoster som bare f****. Hahahah, jeg beklager. Men dagen min har vært ok hittil. Vi hadde gym i førstetimen, og vi hadde kondisløype aller først i 10 minutter! Aaaaarg, var helt utslitt, og gadd ikke å spring mer. Men ellers gjorde vi samme gamle, og det betydde vi hadde ukeslutt-prøve, og den gikk helt til bunns. Men håper jeg får rett i engelskglosene da... *kremt kremt*.

Siden det er helg, og sola skinner bittelitt, så skal jeg og broren min, pluss naboen hvis han vil bli med, ta en sykkeltur te butikken for å kjøpe oss litt godis! Jaaa, jeg vet er tidlig og det er ikke fredag, men siden det er "Norske Talenter" i kveld, så vil jeg ha noen og spise også, hahahaha. Men jeg skal snart hjelpe mamma og pappa med å rake litt i hagen, så drar jeg til butikken! Så jeg ønsker dere kjære lesere en GOD HELG!

Planer for helgen ? Ser dere på Norske Talenter ?
skal også levere dette brevet til Susann. Sorry at det blitt sent...weirdo

"I'm not on even drugs. I'm just weird."

Alex Gaskarth, All Time Low.

Weeeeeeehei. Jeg savner mamma min nå. Bare kall meg mammadalt, men mamma skal opereres i dag :( Hun har sånn kalt en kule i halsen, så hun må ta den bort, fordi det er så ekkelt for henne. Så jeg får ikke møte henne i kveld, får møte henne i morgen da... Men god bedring mamma! Og bare så du vet, så hater jeg ordet "operere". Hehe, så sant.

Men til over til noen annet. Skoledagen min gikk ganske bra, faktisk. På 3.timen så hadde vi engelsk. Og noe jeg er ikke så god i, men da jeg måtte lese en stykke til læreren, så fikk jeg god respons tilbake! Hun spurte om jeg leste stykke flere ganger inni meg, men jeg sa bare en gang. Og så sa hun at hun liker å høre meg snakke engelsk, siden jeg har en sånn god innflytelse, ellernoe greier. Hehehe, gjett om jeg ble glad da, mwahahaha. Ellers så veddet jeg med Ole Henrik også om hvem som hadde den største poengsummen på matte-prøven. Så vant han, og da må jeg og Anniken skylde han 5 kr av hver. Buuuuuu...

 Men nok snikksnak om skole..Gjør egentlig ikke noe spess akkurat nå. Driver og ser på noen tumblr-sider, og vurderer å ha en egen også. Men vi får se. Nå slutter jeg og skrive, for nå skal jeg bare høre på musikk resten av dagen min. Nesten..

Har du noen gang operert deg på noen plasser ellernoe sånt ? Er du god i engelsk ?

Cuz I have the best day, with you.. today.

Har hatt en av de beste skoledagene i dag, jeg. Selvom vi gjorde masse kjedelige ting, så kjedet jeg meg ikke i det hele tatt. Jeg har helt klart den beste klassen, og jeg kommer tilå savne dem sinnsykt når vi begynner på ungdomsskolen... Jeg har jobbet veldig hardt, og ble ferdig med noen småtinger, pluss jeg har hatt en elevsamtalen med kontaktlæreren min. Og jeg fikk jo masse positive ting, og kanskje en bad thing... Men det vil jeg ikke si, jeg er en badgirl, vettu. Haah, kødda. I sistetimen, så hadde vi en såkalt quiz om Australia og Sør-Amerika. Men siden alle tullet, så rakk vi ikke så myye. Men det som var best da, var at en av mine bestevenner, Malin, var skikkelig hyper! uff, du kunne sett henne. Jeg og var bittelitt hyper for å innrømme. Men jeg må også innrømme at jeg og Malin fikk sånne hypertabletter for å si det sånt av Ole Henrik. Og jeg ble veldig veldig hyper, hahahaha. Og det ville du kansje ikke sett..

Men nå skal jeg snart bort. Skal bli med mamma til Heimdal, snart. Så imens skal jeg bare lese videre i C! bladet som jeg kjøpte i går! Vi snakkes!

Hva har dere gjort i denne onsdagen ?

I can truly say that i'm shocked that one of my girls has been a big big girl now!

Heyhå. Sorry for sent innlegg i dag. Men pappa var syk i dag, så jeg måtte jeg gjøre "jobbene" hans i dag, og senere så må jeg bli med mamma til hennes andre jobb som hun og pappa jobber i. Stakkars pappa, han er så syk, og han hoster så utrolig fælt, god bedring da papsen :( !!
Eller så har dagen min vært ok hittil. På skolen så hadde vi leseprøve og diktat, og til meg så tror jeg gikk bra. Og etter friminuttet så skulle vi på en såkalt konsert, eller presentasjon. Det handlet om folk fra et sted i Afrika, og de skulle vise oss hvordan det var der og sånt. Og til meg, så synes jeg det var interresant. Vel det var kanskje et sted der det var kjedelig, men ellers spennende. Dem sang og danset. Disse folkene ser hyggelig ut, og veldig sånn livlige. Hehe. Og i sistetimen jobbet vi med en såkalt samfunnsfag-prosjekt om at vi skulle lage "mini-leksikon" om ørken og jeg, malin og monica har såkalt begynt og jobbet veldig bra sammen.

Når sist gang ble dere syk ? Har dere mye prosjekter i tida nå ?


Ut fra overskriften, så har en av mine nettbestevenner, og håper blir bestevenn IRL i fremtiden bursdag i dag! Nemlig selveste LENA! Gratulerer masse masse med dagen som 16 åring, og håper du får en riktig fin dag og ikke minst gaver! Skulle ønske jeg møtte deg nå, for da ville du fått en stor klem av meg og si at jeg er glad i deg. GLAD I DEG, DU ER FANTASTISK!  OG JEG ER UTROLIG GLAD FOR AT JEG BLE KJENT MED DEG♥ Skal prøve å lage en lignede kort til deg senere..

gratulerer henne også med dagen ;*

That should be me.

Heyhå. Har egentlig ikke noe spesielt å si som vanlig. Vel, vi begynte jo på skolen i dag som vanlig. Og det gikk helt ok. Vi drev med A-planen som vanlig, og på den 3.timen så hadde vi fysakk. Og vi holdt på med å hoppe bukk, og høyde faktisk. Og på mitt første hopp, så traff jeg den stolpen. Så jeg landet oppi den og fikk utrolig vondt i ryggen, men det gikk bra da. Og på sistetimen, så så vi en utrolig eid og morsom film om oss da vi gikk i 4.klassen! Hahhaa, vi hadde utrolig latterkick og ledde oss ihjel om hvordan vi så ut og sånn! For å være ærlig, så var 4.klassen den beste skoleåret i følge i meg! For da gjorde vi masse artige ting, som prosjekter, og til meg føltes det ut som vi hadde ikke lekser den gangen! Stort savn.

For øyeblliket, så er jeg utrolig stresset! Har akkurat gjord ferdig alle leksene mine på norsk og matte. Og nå skal jeg bare slappe av og se på TV. Vi snakkes!I NEVER said THANKS to my Sundays.

Siden det er søndag, så har det egentlig ikke skjedd noe stort i dag. Egentlig skulle "leieboerne" som bor nede i kjelleren vår kommet tilbake i dag etter en reise til Filippinene. Men siden disse vulkanutbruddene og aske-greiene, så kommer de i neste uke isteden. Disse aske-greiene skremmer meg noen ganger når jeg tenker på det.. Men ellers så stod jeg opp skikkelig sent, så på TV, og tok noen bilder som vanlig. Det skjer jo ingenting hos oss på Søndager, så for å si det kort; jeg kjeder meg.

For øyeblikket sitter jeg bare her og surrer på pc'en. Som du ser, så har jeg laget meg en ny header, men den er bare tilfeldig. Driver og lager en ny en! Hahah, blir aldri fornøyd vettu. Men nå slutter jeg og skriver og stuper meg rett inn i redigeringsprogrammene igjen. Vi snakkes!

Hva gjør dere til vanlig på søndager ? Blir dere fort lei av designet ditt og sånt ?

Pictures says more than words.
foto // privat

Som sagt, så skulle jeg ut og ta noen bilder. Og det gjorde jeg! Vel, det var ikke så lang tid, men jeg tok noen bilder som jeg selv ble fornøyd med. Siden jeg kjedet meg, og kan ikke sitte og nerde pc hele tida, så gikk jeg ut som sagt.

Nå sitter jeg og broren min ned i stua og ser på nyheter. Hahah, vi ser egentlig ikke på tv'en da... men vi gjør det innimellom. Men nå må jeg slutte og skrive, driver og lage meg en ny header og design og sånt, og det kan ta noen timer da. Men kos dere videre!

Saturday looks good to me.

Heyhå. Denne lørdagen har jeg brukt til å rydde rommet mitt faktisk! Eller jeg brukte bare litt da, siden jeg har egentlig ikke så rotete rom, jeg må ha rommet mitt ryddig hele tida, jeg. hahah. Men ellers utenom rydding, har jeg vært med mamma til venn og ordnet seg, mens jeg så på, og har vært en liten tur te butikken og kjøpte meg litt godis til i kveld og isboksen "Dream" og spiste til jeg ble kvalm.

Siden pappa og mamma skal til voksen bursdagsselskap, så betyr det at jeg og broren min blir alene hjemme i kveld! Vi skal kanskje ha se noen filmer, og spise oss fulle med godteri. Det blir da kos. Men nå skal jeg ut og ta noen bilder. Kos dere videre!

Hva skal dere gjøre i kveld ?

Friends are like the stars, but you don't always see them, but you know they're always there <3

Etter en utrolig slapp skoledag på skolen, så skulle Annikenbeste bli med meg hjem i dag! Vi måtte sykle i hjemover da.. men det gikk altså greit. Det vi egentlig gjorde var å spise litt i førstningen, gikk opp til rommet mitt og tok noen køddebilder pluss vi hørte på musikk, og spilte fotball med broren min og naboen min. Så i det meste, har vi vært mest ut, pluss vi hadde det utrolig artig! Hahah. Det er så sjeldent at folk blir med meg hjem, siden jeg har de STRENGESTE foreldrene, og har ikke tid, hvis dere skjønner... Men endelig var med Anniken meg hjem, for good sake. Vi har også tatt massemasse bilder, og OBS! Jeg vet, det er mye sensurering, men sånn er livet og ikke ta bildene seriøse. Var veldig hyper;Etter middagen, så måtte hun hjem :( Men jeg så på henne at hun hadde det kjempeartig, og at vi flirte oss ihjel mange ganger. Snart, eller egentlig for noen minutter siden så skulle vi bort. Men det visste seg at vi skal dra om en halvtime, så hun kunne være her lenger jo! Menmen, tror jeg skriver ikke mer, jeg. Skal jo som sagt bort nå! Så GOD HELG.

Tar du med venner hjem hos deg ofte ? Har du noen planer for helgen ?

Cuz when i stare in your eyes, it couldn't be better.

Føler at jeg blogger utrolig sent nå, så jeg beklager for det da. Nå regner det sinnsykt ute hos meg nå, usj. Men det var bra at jeg ikke syklet til skolen i dag da! Mamma min var så snill og kjørte meg, broren min og naboen vår til skolen. Skoledagen var syykt kjedelig, vi hadde matte-prøve, og jeg tror det gikk bra. Så får håpe det beste! Så på den nest siste timen, så vi leirskolefilmen som læreren vår laget, mens vi var på leirskole. Det var sykt gøy å se på, og jeg savner det utrolig sykt! Hadde det utrolig artig og kost meg masse med den beste klassen! Vil dit igjen..

Fikk en ny mascara av mamma i dag. For å være ærlig, så liker jeg IKKE sminke i det hele tatt, men mamma bare måtte kjøpe det til meg, hahaah. Den var faktisk veldig bra, men tror jeg kommer ikke til å bruke den så myye enn bare på fester, bursdager og sånt. Har aldri vært sånn opptatt av sminke, og jeg bruker ikke det. Jeg er faktisk en av de heldige som har svarte og lange øyevippet fra før av. Thank god for that! Men jeg vedder på at jeg kommer til å bruke det når jeg blir voksen, det vedder jeg på! hahaha.

Har dere masse prøver for tiden ? Bruker du sminke ?


derfor liker jeg ikke å legge ut bilder av meg.

Let's be happy.

Heypådeg. Nå sitter jeg her og er fortsatt sliten, siden jeg er så flink, så syklet jeg til skolen også i dag! Til og tilbake. Når jeg skulle sykle hjem så regnet det. Så jeg kom hjem med bløte klær og bløtt hår. Men har selvsagt har jeg skiftet og sånt. Meeeen uansett.. var som vanlig på skolen i dag. Men i 3.timen så vi en sånn dokumentarfilm om en fyr i Afrika som forteller reisen og hvordan han kom til Europa. Det var faktisk veldig spennede... og litt ekkelt.

Etter skolen, har jeg bare spist, gjort engelskleksa mi, skrev et brev til Susann, og øvde på matte-prøven i morgen! Tror det kommer til å gå bra, håper jeg da. Hørte også på musikk. Hørte igjennom nesten alle CD'ene mine i dag, jeg. Hehehe. Musicfreak vettu. Men nå gleder jeg massemasse til fredagen, for da kommer Annikenbeste til besøk! Det er så lenge siden vennene mine har vært hos meg, så det blir sikkert gøy da! Nå skal jeg kanskje endre på designet, så vi snææækes.

Hva har dere gjort i dag ?I like to look at stranger and think to myself that somebody loves them.

Heyho. Det er Tirsdag i dag, ja. Trodde det var onsdag i dag, jeg. Haha, hva er det egentlig som feiler med meg ? Men jeg liker jo å være annerledes så.. Dagen min har egentlig ikke vært noe spesielt, enn at jeg faktisk syklet til skolen i dag også! Wooow, men jeg liker å sykle jeg. Skoledagen har vært fint den, bare at vi fikk ikke musikk ;; Alle musikklærerene var borte og syke, så vi fikk jobbet med A-planen. Imens så har jeg, Malin, Ole Henrik, Sindre, Ellen fått nye kallenavn! Hahahah, kan godt fortelle dem nå, jeg: Malin fikk Maling, Ole Henrik fikk Kjole Henriksen, Sindre fikk Sindrom,(jeg som fant opp den, og de begynte å le, haha) Ellen fikk Tunellen, og jeg fikk Jeans Rosebusk. Hahahaha, vi har så dårlige humor at vi eier! Ok, kanskje ikke, men vi har det artige sammen, hahaha.

Etter skolen har jeg vært så nerd og gjort nesten masse arbeid på A-planen og geeka The Voice. Og har vært en matspiser i dag også, spist litt for myye egentlig. Hahah, men jeg bryr meg faktisk ikke om vekta mi eller noe sånt, ihvertfall kans jeg si jeg er normal. Loool, skal slutte og skrive om vekt og sånt, så vi snakkes!

Har du noen kallenavn ? -hvis ja, skriv dem ned  :D

Image and video hosting by TinyPic 
Image and video hosting by TinyPic 
Image and video hosting by TinyPic 
Image and video hosting by TinyPic

Ugly, pretty, handsome, what-have-you. The right person is still going to think the sun shines out of your ass.

Juno

Skole som vanlig hvis jeg skulle si hva jeg har gjort i dag. Sola skinte som vanlig, så jeg bestemte meg og sykle til skolen i dag også. Det var ikke så slitsom, men hjemover var det. Hvis jeg skulle fortelle skoledagen min i 1 ord, så ville ordet være; kjedelig. Seriøst, vi gjorde de samme gamle, og jeg har ikke det hele tatt gjort så mye. Begynte veldig dårlig da, men jeg får håpe på at det blir bedre etterhvert nå da. Må kanskje ordne opp døgnrytmen min ? heheh. Etter skolen, så gikk jeg, broren min og Anniken til butikken. Faktisk så fant jeg en hel pose med brusflasker på skolen, så vi pantet dem og fikk 11 kr... Så dem kjøpte vi for en liten godteripose. Vi måtte kvitte oss med noen, og hun kassadamen var så raar.. "Neiiii, ikke lov. ikke lov" Skjønte ikke det hele tatt hva hun ment, hun kunne sagt ifra først da vettu før vi kunne gjort det..

Nå er været overskyet, og ingen sol. Sitter og surrer litt på pc'en og er på nettsiden we♥it. Jeg elsker den nettsida, får masse inspirasjoner fra den nettsiden. Men nå stikker jeg, skal bort. Vi snakkes!

Hadde du en bra start på dagen ?Remembering sunday

Siden jeg kjedet meg og så bare på TV etter jeg stod opp, gikk jeg meg en tur ut og lekte ut med guttene igjen. Vi gjorde egentlig det samme som vi gjorde i går; syklet og spilte fotball. Men vi var innom tur naboen også. Men siden nabogutten måtte bort, så gikk vi, altså jeg, broren min og kompisen han inn igjen og stappa oss med havregryn. Som sagt så er det nesten ingenting å finne på søndager. Men jeg klager ikke fordi, det er jo utrolig fint vær også i dag! Føltes som det var sommerferie i dag, heheh.

Etter vi stappa oss med havregryn, så har jeg bare nerdet på pc'en, tatt noen bilder og sett på The Voice. I det siste har jeg virkelig sansen for La Roux, Black Eyed Peas, Lil Wayne og The Pretty Reckless, jeg. Heheh. Men nå slutter jeg og skriver, tror jeg fikk noe i øyet.

Hva har du gjort hitiil i denne finefine søndagen ? Ser du på The Voice ?

Ain't no sunshine when she's gone.

Denne lørdagen har vært sykt fin og artig dag! Sola skinner og det gjør dagen bedre og bedre. Har akkurat kommet inn etter en kjøretur innom matbutikken for å kjøpe oss godis og har vært ute og lekte meg med broren min, kompisen hans og naboen vår. Vi har syklet og spilt litt fotball. Det er egentlig tradisjonen vår når vi leker ute.

Nå har vi fått et uventet besøk av tante og onkel her. Og dem hadde med seg godis til oss også, så det blir kanskje mye godtespising, haha. Men jeg er jo en person som klarer ikke å spise alt, så det hender jeg sparer da. Imens jeg var ute, og gutten spilte fotball mens jeg kjedet meg ogsånt, så har tatt noen bilder, ikke de beste, men pytt pytt:

Synes om bildene ? Hvordan er været hos deg nå ?

forresten, så ble jeg vurdert av Susann på bloggen hennes, så sjekk her:
http://susann95.blogg.no/1270910358_blogg_vurdering.html#comment
tussen takk susann :D < 3

Jippikaey, it's weekend suckers.

Ok, litt overdrevent overskrift, men jeg hadde ikke noe ideer som overskrift, hehe. Siden det er Fredag i dag, og det er helg nå, så måtte jeg selvfølgelig til skolen. Vi hadde gym i førstetimen, og vi drev med innebandy, fotball og lørte oss å hoppe høyde. Det var faktisk artig, men jeg kan innrømme at jeg traff den stangen noen ganger, og på siste hoppet så traff jeg den og datt midt på rompa i madrassen! hahahaha. Så hadde vi ukeslutt-prøve, og det tror jeg gikk veldig bra. I sistetimen så hadde vi kunst & håndverk, og vi skulle prøve oss å lage vår favorittrom eller noe. Og min gikk ikke så vellykket...

Ellers etter skolen har jeg ryddet som alltid, spist middag og sett litt på TV. Det er jo helg nå så, hehehe. Har også prøvd å spille litt gitar nå, men det ble bare tullball. Men ellers så har jeg ingen planer for helga, så tror jeg skal ikke gjøre noe spess, håper jeg. Men kose meg, blir det helt sikkert! GOD HELG.

Dine planer for helgen ? Kan du spille gitar, eller noe andre instrumenter ?

There's a place downtown, where the freaks all come around.

Fikk faktisk ikke tid til å blogge før nå. Så sorry for sent innlegg. Men jeg var helt busy busy med leksene mine eller de som jeg har igjen i A-Planen. Aaarg, hadde ikke tid til dem, så jeg gjorde dem som lekser. Så sorry..again! Så for ikke å skrive om unødvendige ting, så vil jeg helst vise dere mine favorittsanger i tiden, hvis det er greit for dere!

Ke$ha - Take It OffOne Republic - All The Right Moves
 

Kings Of Leon -  Closer
 

David Guetta & Chris Willis - Love Is Gone

Nick Jonas & The Adminstration - Conspiracy Theory

NeverShoutNever - HappyDine favorittsanger for tiden ?

Your right. You succeeded. You broke it again, more than i could ever possibly try to mend.

Var på skolen i dag som vanlig. Men det som var helt teit, var at jeg trodde det var Tirsdag i dag, siden vi begynte på skolen i går, og trodde det var Mandag. lol. Skoledagen var ok den. Vi jobbet som vanlig på A-Planen, og på sistetimen så vi en dokumentarfilm om hverdagene til Kina. Men til meg så så det ut som en gammel film, og det var faktisk egentlig ikke kjedelig heller. Og i dag syklet jeg ikke til skolen i dag som jeg egentlig tenkte skulle gjøre det, men jeg fikk innmari vondt i skuldra..

Anyhow.. så har jeg spist litt lunsj, gjort leksene mine og sett litt i noen fotoalbumer. Dem lå bare på sofaen, så jeg så på noen bilder. Guuud, som jeg savner de tidene. Jeg flirte og smilte. Hehe. Men nå må jeg videre til leksene mine!
BTW: Har fått ny design på bloggen. Var faktisk veldig fornøyd. Kanskje en kjedelig header, men jeg jobber med det.

Gjort i dag da ? Synes om den nye designet ?The school is killing me all the time!

Som alle andre barn og ungdommer, så begynte jeg på skolen igjen etter påskeferien i dag. Siden det var så fint vær og snøen har blitt alt smeltet bort, så syklet jeg og broren min til skolen i dag! Vi bor et langt stykke unna skolen, men det gikk greit, bare at broren min syklet altfor treigt, hehehe. Det var faktisk IKKE bra å starte igjen, men det var godt å møte folka'n igjen. Vi startet som vanlig med A-Plan, og etter det så hadde vi musikk. Vi skulle fremføre band/artist prosjektet vårt i dag, og jeg og Anniken ble ferdig i siste liten. Vi valgte vår felles favorittband, All Time Low. Kan innrømme at fremføringen gikk utrolig bra! Og jeg kan jo skryte litt at jeg var utrolig fornøyd med plakaten vår og den var kulere enn alle andre sine da! Hahahaha, kødda (a). Og musikklæreren skulle gi oss karakter for alt. Og vet du hva jeg og Anniken fikk ? VI FIKK 6!!!! Omg omg omg, jeg var superduper glad. Hehe, har aldri vært så fornøyd jeg. Men jeg og Anniken var utrolig stolt. Pluss vi var de eneste som fikk karakteren 6, eller Marte fikk også da.

Men nå har jeg egentlig ikke noe mer å skrive. Følte at dette innlegget handlet mest om skolen, så jeg legger den i kategorien "skolen", jeg. Heheh, ok skal slutte å skrive om unødvendige ting nå og lar dere være i fred. For nå skal jeg bare se på TV resten eller lese i en bok. Så vi prekas og slutter med dette innlegget med noen bilder fra skolen;


hei, jeg er en bolle. Glad i deg <3. PS: Hun har bursdag i morgen!!!

hahahaha freddy da..

synes dette bildet var litt kult. Anniken er proff fotograf, haha.

Begynte dere på skolen i dag også ? Hvordan var det å begynne på at ?

The Vampire Diaries bøkerne

I forrige uke så ble jeg endelig ferdig med de 2. (eller rettere sagt 4.) bøkene i The Vampire Diaries bokserien. Må si jeg ble utrolig hekta på disse! Jeg la dem rett og slett ikke fra meg, jeg bare måtte lese 2 kaptiler før jeg måtte legge meg. Har aldri lest så brae bøker på lenge nå. I så fall; ELSKER DEM! Utrolig utrolig bra.

Ihvertfall til dere som ser på tv-serien "The Vampire Diaries" som er basert av disse bøkene så vet dere litt handler om. Det handler selvsagt om Vampyrer, kjærlighet, Elena, Stefan, Damon, Vickie, Bonnie, Caroline, Matt osv. Men i boka så var det en person som ikke er med i serien som heter "Meredith". Så det var faktisk litt mystisk å høre om henne i bøkerne og ikke i tv-serien. Som sagt, så møter Elena Stefan når dem begynner på skolen. Og Elena vil så gjerne få han. Så derfor prøver hun alt for å få han eller snakke med han. Og det lyktes hun med. Men etterhvert møter Elena også Damon, som er broren til Stefan. En mystisk en. Men plutselig blir noen person "attacked" eller drept i byen, og alle tror det er Stefan. Men Elena prøver så godt hun kan og si at det var ikke han og hun tror det er Damon som har gjort det, og etterhvert finner dem ut at det var faktisk ingen av dem guttene...

Så kommer litt av klagingen min - TV-Serien er også kjempebra, og det er boka også som sagt. Men det som er stort minus, er at tv-serien har seriøst ikke med hele handlingen i boka i serien. ALT er helt annerledes i boka enn serien. Jeg kan innrømme i boka at Elena er blond og har blåe øyner, har en lillesøster isteden for lillebror, Stefan har svart hår og er over 500 år gammel, og ikke over 100. Og Damon er ikke så slem. Hehehe. Men jeg sier terningkast SEKS.Lest bøkerne ? Følger du med på TV-Serien ?

Because i'm a cupcakemonster

Wow, tiden går innmari fort nå, eller ferien gikk utrolig fort synes jeg. Nå er det Søndag, og i morgen er det siste dagen i ferien. WOOOOW! Det blir godt å møte vennene mine igjen, men liksom jeg føler at jeg vil ha mer ferie. Fordi denne ferien er den siste ferien før sommerferien. Men det blir ikke verst i Mai heller, siden det kommer til å bli mye fridager har læreren vår sagt, heheeh. Så nå gleder jeg meg til sommeren jeg.

Siden det er Søndag og det er ingenting å finne på, så laget jeg eller baket jeg CUPCAKES! Skulle egentlig lage det i går, men mamma måte bake sånn annet greie, så derfor baket jeg i dag isteden. Jeg elsker å bake muffins, det er den eneste oppskriften jeg baker, ooops da. Når jeg skulle lage glasuren, så trodde jeg gjorde det feil. Men til slutt ble det sånn jeg tenkte meg. Og må si, de smakte delicious! Nammenamm. Så pyntet jeg og broren min litt med godteriet vårt. Hahaha, det ble litt rart. Men kjempegodt var de. Nå skal vi dra snart, siden vi skal til kirka, men jeg tenkte: Vil dere at jeg skal ta en bokanmeldelse i morgen isteden for et vanlig innlegg ? Hva synes dere - ja eller nei ?
hvis ingen ja eller nei på det, så tar jeg det, hehehe. 


Haha, don't ask.

Liker dere muffins ?

"You're not as different from us as you want to think."

Matt, The Vampire Diaries: The Reunion

Påskedagen min hittil har vært fin den. Vi begynte med at vi måtte en tur te butikken imens, og der kjøpte vi oss litt sånn påskemat og godis. Siden jeg er den gomlejenta som spiser opp godis med en gang, så kjøpte jeg meg en Candy King-pose til påskeegget som var tomt litt tidlig, og litt muffinsstuff og sånt. Skal lage cupcakes i kveld! Hihihi. Når vi måtte hjem, så ble jeg faktisk utrolig glad da vi gikk ut. For da var været så flott! Sola skinte og snøen ble borte. Nå er det vår folkens!

Ellers har jeg lest ut den 3-4.boka i The Vampire Diaries-serien. Anbefaler deg for å lese den! Utrolig bra, kan hende jeg kommer med en anmeldelse i kveld ? Hvem vet. Så nå sitter jeg her med ingen bok i å lese i... Ja, så har jeg også ryddet og byttet dynetrekk te dyna mi. Hørt på musikk og tatt noen bilder. Senere i kveld, eller ganske snart så skal jeg klippe meg! Det blir ikke sånn "stort" forvandling, men skal bare klippe litt av håret, siden jeg har utrolig lang hår. Gaad. Men vi prekas! Og riktig god påske!

Hva skal dere gjøre i denne påskeaften ? Hvordan ser håret ditt ut ?

Image and video hosting by TinyPic
hahahaha, jeg har fritidsproblemer

I wish i could turn back the time and feel how it was to be a kid again.

I sted så jeg sjekket jeg statistikken min og jeg må si jeg ble glad. Så jeg vi si at jeg er så glad for at dere kommentere innleggene mine og sier at bloggen min er utrolig bra! Det ble nevnt i noen sine blogger og jeg ble så glad. Så jeg vil si tussen tussen takk, dere lyse opp dagene mine, elsker dere!

Har egentlig ikke gjort noe spesielt i dag. Men siden jeg hadde ingenting å gjøre så var jeg så snill og støvsuget hele 1.etasjen, og hjalp pappa og rydde litt ting bort fra kjelleren og hjalp mamma med å ordne litt og sånt til Filippinene-turen i sommeren. Og kan innrømme at nesten hele stua ble rotete, hehehehe. Så har jeg også sett igjennom noen av fotoalbumene våre, og jeg må leee. Haha, når jeg så igjennom min album så måtte jeg egentlig le og smile faktisk. Jeg tenkte "at det kan ikke være meg det der, nei ?" Heheh. Men det var artig å se igjennom albumene.

Ellers har jeg også ryddet litt i pappas og våre filmer, og jeg fant masse filmer som jeg har aldri sett og pappa har ikke sett dem heller. Så i kveld skal jeg se på noen filmer. Siste ting jeg vil si, GOD PÅSKE!

Har dere planlagt planer til sommerferien ? Hva skal dere gjøre i kveld ?


hahahaha, jeg er den bolla og da xDDD mamma og pappa er best

This time baby i'll be, bulletproof. this time baby i'll be, bulletproof.

La Roux

Uff for en dag folkens! Denne dagen har vært en fin og morsom dag, og sikkert den beste dagen i påskeferien i år. Først så sto vi opp og ordnet oss og spist frokost etter. Når alt var ordnet og sånt så skulle vi begynne å kjøre til Pirbadet. Et bassengsted for å si det sånt. Når vi kom dit så måtte jeg og mamma vente på de folka'n som skulle bli med oss. Men det var også mange andre kjente der også som mine gamle venner pluss naboer, Stephanie og Nathalie. Barndomsvennene mine, de var vennene mine når jeg bodde i stedet før vi flyttet hit i Ler. Det var kjempegøy å møtte de igjen pluss de skrøt veldig mye om at jeg var så lang, men seriøst ? Jeg er ikke såååå lang da.. Men eller så hang jeg også med Nathalie i bassenget og sånt en liten stund. Koselig jente. Etter 3 eller 4 timer dit så måtte vi hjem igjen.

Elller, vi skulle egentlig ikke hjem igjen. Vi skulle besøke en kjent venn av oss. Da vi kom dit så nerdet vi, altså jeg, broren min og en 5 år gammel gutt som vi kjenner, ja vi nerdet pc. For å si det sånt, den lillegutten kan virkelig myyye om pc om meg, jeg var sjokkert ;o Haha, men vi spiste middag og dessert der. Desserten fikk jeg utrolig vondt i magen, siden jeg spiste 2 boller med hjemmelaget is men det var supergodt! Men nå er jeg endelig hjemme igjen. Siden det er 1.april i dag så ble jeg ikke lurt i dag, neeeei! Eller broren min prøvde, men jeg trodde ikke på det, haahah.

Hva gjorde dere i dag ? Liker dere is ?

hits