april 2011

My CDs'


oi, bra kvalitet..

Siden jeg fikk vise dere mine DVD'er for en stund tilbake, kunne jeg godt vise dere mine CD'er ogå, siden inspirasjonen i det siste har gått opp og ned. Isåfall så hører jeg ikke så mye på noen CD'er lenger p.g.a. jeg hører musikk kanskje i mobilen eller mp3-spilleren og samlingen er ikke så stor. Men jeg elsker musikk og det er mange CD'er som fortsatt er i ønskelisten!

Har dere noen av disse CD'ene? 

Make a wave
ph/private

Har akkurat kommet hjem fra skolen og tennis-trening etter med Ellen. Tok bussen faktisk til treningen, er ikke så flink med disse såkalte bussene; Hvor mye det koster, når den kommer og bussrutene. Men med litt latter i treningen og sol mens vi gikk, så var det jo koselig. Ellers skal jeg slappe av resten av dagen, er sliten og alt der. Men vil bare ønske dere en god helg!

Fishtail braid

I love this hairstyle! Hvis du vil vite hvordan man lager sånn flette, så søk på youtube; "How to make a fishtail braid". Utrolig fint hvis du har en dårlig hårdag eller vil piffe opp håret litt.

Hot or not? 

Wonderful life


Turen blir aldri det samme uten musikk i ørene.
Hva jeg sa? Fint vær

Vil bare si at tussen takk for de meningsfulle kommentarene i forrige innlegg. Det rørte meg skikkelig, og jeg fikk faktisk litt tårer. Vil også si til dere at dere er vakre, både inni og uti. Bare så dere vet det, jeg mener det! 

Fint vær hos dere også? 

I'm fat, and i want to be thin!

Hvis det er en tanke jeg får hele tida på hodet, så er det vekten min. Noen ganger synes jeg selv at jeg ser tjukk ut, men jeg prøver min beste å si at jeg har bare en normal kropp og la være å tenke på tanken. Men jeg skal si deg det er ikke lett! Jeg har selv opplevd at folk har kalt meg tjukk, men bare på tull. Men det sårer meg likevel.. Selv om de sier det til meg, så går jeg ikke ned i vekt. Jeg er annerledes enn de andre som faktisk går ned i vekt. Jeg trøstespiser. Det er jo enda verre! Men prøver mitt beste å holde unna. Men jeg har innsett at; Uansett hvilken fasong jeg har, så burde jeg være fornøyd med det.  Det handler ikke bare om hvordan kroppen er og utseendet, men om mennesken inni meg. Men selvfølgelig vil jeg ha en kropp som de alle andre har. Er tynn, men har samtidlig litt fett i seg, som modeller. Og som legen min sa; 

Det er bare en ting som er med i tenårene, men vær fornøyd med den du er! Hvis ikke, vil ikke jorda bli annerledes.
 Tenker du på mye om vekten din ogsånt ?

Make me feel good
ph/private

Har akkurat fått en koselig besøk og har rett og slett prøvd å nyte den siste dagen før skolen starter igjen. Gruer meg til alle disse tentamene begynner neste måned, men det eneste jeg må tenke positiv nå er at det er snart 17.Mai og sommer! Can't really wait for it.

Hva skal du gjøre i denne siste dagen av ferien ?

Innkjøpet
Blad fra Narvesen og alt de andre fra taxfree-butikken inni båten.

Siden inni båten hadde ikke noe kjøpesentere/butikker enn bare taxfree og i Danmark var butikkene stengt, så kjøpte jeg egentlig ikke noe spesielt. Men jeg endte selvfølgelig opp med noe. Fant endelig de perfekte pilosolbrillene og lipsticken. Men nå skal jeg kose meg ut i solen, så vi snakkes!

Home again.

Så var vi hjemme igjen etter den mest koseligste turen. Det ble endring i planene, som for eks. vi skulle til Sørlandet først med noen venner av familien, så til Oslo og vente på båten og deretter til Danmark. Det ble mye venting, og inni båten var det koselig og STORT. Det som var veldig skuffet, var at jeg trodde liksom dem hadde kjøpesentere ogsånt, men det eneste de hadde var en taxfree-butikk og noen lekeplasser. Jaja, men jeg har ihvertfall kjøpt meg noe, så skal jeg vise dere det imorgen. Alt i alt: Koselig tur.
Hehe, skal jeg være ærlig så var det mest godteri vi kjøpte oss.. og alt det her er ikke mine, bare noen av det.
Upclose and personal
ph/private

Gleder meg som en liten unge nå til Danmark/båt-turen! Vet at jeg har skrevet det mange ganger, men det er så lenge siden jeg har vært i en sånn luksusbåt, wihii. Ellers har jeg pakket ferdig, laster ned sanger til tog-turen og hører på musikk (McFly <33)Tror jeg får ikke til å blogge, så ihvertfall tar jeg meg en god pause fra bloggen og rett og slett ha det gøy.

Så snakkes  vi og ha en god påske! 

Outfit 19/04/11
Cardigan og bukse: Bik Bok // T-skjorte: Gina Tricot

Har akkurat kommet hjem fra tennis-turneringen og en koselig middagsbesøk hos søstersen. På tennis-turneringen tapte jeg de 2 kampene, men ut i fra det så var det jo mitt første ordentlig kamp. Og jeg koset meg skikkelig med gjengen. Ellers pakker jeg til imorgen. For da reiser vi! Gleder meg vilt. Tror jeg kommer med et innlegg i morgen før jeg drar.

Hva synes du ? 

Lollipop


ph/private

Har det bittelitt travelt nå. Skal ned til tennishallen i Trondheim snart, siden jeg skal ha tennis-turnering! Mitt første ekte kamp. Føler at jeg grugleder meg litt, men det er bare for moro skyld! Det blir sikkert fun! Vi snakkes i morgen da, og ønsk meg lykke til!

Svar på spørsmålrunden - Meg selv og diverse

Hva vil du bli når du blir stor?Jeg vil bli en fotograf, tennis-spiller eller en journalist. Hvor mange søsken har du Har en lillebror, og en storesøster fra pappa sin side. Leser foreldrene dine bloggen din? Tror ikke det, men jeg tror dem vet at jeg har en blogg, hehe. Hvorfor  blogger du? Jeg blogger fordi jeg vil vise dere hva jeg gjør i livet mitt osv.Har du planer for sommeren? Ja, det har jeg. Ute med venner og familie, noen turer til byen og shoppe, og en tur til Sverige. Fineste bildet du har tatt? Hvis du fikk  3 ønsker, hva ville du ønsket deg? Love, hope and peace. Hehe, nei da. Men jeg ønsker fred, ingen krig, og ingen våpner. Drømmeferie? Englan/London, Singapore eller New York. Hva ville du gjort om du kunne gjøre hva du ville om 10 år?  Reise verden rundt, få meg en walk-in closet, oppleve festivaler og fav.musikere mine live. Hva gjør du på fritiden? Jeg hører på musikk, tar bilder, spiller tennis og henger med venner/familie.

 

Bruker du fortsatt julia.no? Hehe, nei. Det var mye stas på sånne nettsider, så jeg slettet profilen min der. Hva kan du ikke leve uten? Mobilen min, pc'en, og sjokolade, lol. Noe du ønsker deg? Ønsker meg egentlig ikke så mye atm. Fremtidsplaner? Flytte inn i Trondheim i en hybel med en venninne, ta medier og kommunikasjon i vgs og leve livet mitt!

 

Hvem ser du opp til og hvorfor? Jeg ser opp til Selena Gomez og Nina Dobrev. Rett og slett fordi de er fantastiske unge kjendiser som fortsatt er seg selv og bryr seg mye om fansen og karrieren. Hva synes du om meg? Jeg synes du er en kjempegrei og søt jente, Ann Elisabeth. En av de beste, og har ikke klart meg uten deg! Ilu jm.

Hva slags redigeringsprogram  bruker du? Photoscape og en app på tlf. Dine inspirasjonskilder? Weheartit, musikk-videoer, og folk på gaten. Har du kjæledyr? Nei, men ønsker meg en! Hva vil du utdanne deg som? Innen fotografi.

Innkjøp


Begge er fra Bik Bok. (Blogg.no ødela kvalitetet på bildene)

Var innom en liten tur i City Syd med mamma og bror for å handle litt mat. Siden jeg hadde med litt penger, så måtte jeg bare kjøpe noe fint innom Bik Bok, siden det var salg. Og der gikk pengene som skulle spares til Danmark-turen. Typisk, sier jeg bare.. Men jeg liker plaggene veldig godt, så ja. Next stop - Hjemmelaget pizza. 

+++++

+ Det er påskeferie

+ Det blir tennis-turnering på mandag og tirsdag

+ Fikk en 5'er på matte-prøven + Det er vår ute, og all snøen er borte

+ Det er bare 5 dager igjen til Danmark

+ Spiste en kjempegod salat før treningen + Det er godt å gå med converse og lettjakke igjen

+ Det er inspirerende å se noen hus i byen

+ Jeg har de beste vennene!

The beatles
T-skjorte: Platekompaniet // Armbånd: Bik Bok

Blinding

Er sliten til 1000 pluss jeg er forkjøla. Noe som er ikke en god blanding. Men ut i fra det er det ok med meg og livet. Har akkurat begynt å pakke litt til Danmark/båt-turen og jeg gleder meg vilt til det og påskeferie! Bare 2 dager igjen, og det jeg klarer jeg å holde ut...

Hva skal du i påskeferien ? 

Perfect picture


ph/private

Jeg elsker den nye applikasjonen på mobilen min som tar faktisk veldig brae bilder!

Boredom
ph/private

Kom akkurat inn i døren med en stappfull mage og en hals som vil at jeg skal spy. Hele ettermiddagen har jeg vært i en samfunnshus å spist kake og drikket te/brus p.g.a. en dåp. Når man hadde sjansen til å spise så mye kake, så gjorde jeg vel det. Nå er jeg stappmett og skal øve til matte-prøven.. Ha en fin søndag!

Svar på spørsmålrunden del 1 - Favoritter

5 favorittblogger?
Martinee96, martineol, susann95, anettee95 og saraseveryday. Men det er selvfølgelig flere.

Favorittsanger?
Breakeven av The script, Who you are av Jessie J og flere!  

Yndlings Mcfly-sang?
Må si That's the truth eller alle sangene er mine favoritter. 

 

Favoritt-butikk ? 
Platekompaniet, Bik bok, Gina tricot, Carlings og H&M.

Favorittfilmer?
Mannen som elsket Yngve, Nowhere boy, Twilight og Harry Potter ++

Favorittartister?
Ellie Goulding, John Mayer og Joe Brooks.

 

Favorittplagg og hvorfor?

Det er fordi jeg elsker sånne skjorter og siden den gang har jeg brukt den mye.

Favorittmat?
Pizza! Jeg elsker det, haha.

Favorittsjokolade?
Smash eller en vanlig melkesjokolade.

 

Del 2: Blogg og diverse kommer så snart jeg har ingenting å blogge om!

SPØRSMÅLRUNDESiden det er lenge siden jeg har hatt spørsmålrunde og jeg har fått noen nye lesere, så jeg tenkte jeg skal kjøre med en liten spørsmålrunde! Sounds fine ? Så ask me anything! Private og gjentatte spørsmåler blir ikke svart. Så husk å variere på spørsmålene, blir litt kjedelig hvis alle spør "hva er favoritt-bloggen din?" ikke sant ? Og hvis jeg får det til, så skal jeg svare på videoblogg.

Har du noen spørsmål som du vil stille til meg ?

You are the best thing that's ever been mine

Just a regular torsdag: Skole-lekser-musikk-relaxing. I så fall så skjer det ikke noe spesielt. Har mistet inspirasjonen, så får håpe den kommer tilbake snart! Vil egentlig gratulerer til verdens beste som fyller 14 år i dag, Ellen! Det er meg og henne i det 2.bildet. Innlegget her er tilregnet til henne.. :)

Vil du si gratulere til henne ? 

My new cellphone
Sorry for de dårlige bildene, kameraet klikket...

Eller så skulle jeg vise dere min nye mobil! Så her er den, HUAWEI U8800! Er utrolig fornøyd med den, og er den beste mobilen hittil. Den har alt: Twitter, youtube, facebook, marked for musikk og spill osv.. Har blitt veldig hekta på den, og har allerede fått mange sanger og spill. Så derfor blir den fort tomt for batteri, hehe ops.

What do you think ? 

Just be true to who you are


ph/private

Sitter og gamer Angrybirds på pc'en samtidlig som jeg laster ned sanger på den *trommevirvel*.. nye mobilen min! Har endelig fått en ny en; Huawei/Android som er en touch-mobil og jeg synes den ligner litt på iphone, lol. Har sittet i noen timer med den i hånda og har nesten glemt å blogge. Men jeg skal vise dere den i morgen, tror jeg.

Hvilken mobil har du ? 

If you can play the guitar, so can I
ph/private

2 musicians, 3 songs

Jessie J: Denne dama er rett og slett rå. Jeg elsker hvordan hun synger og sangene er veldig meningsfulle. Utrolig flink i live. Rett og slett awesome.

    

Allstar Weekend: Ny favorittband. Veldig catchy sanger som du kan danse og synge med på. Pluss for de er veldig kjekke, hehe.

    

Hvilken sang(er) er din favoritt atm ? 

Flourescent adolescent

1.April allerede! Siden det er aprilsnarr-dagen, har jeg klart å lure ihvertfall noen venner og har selv blitt lurt. Veldig typisk meg sier jeg bare. Det har vært skinnende og fin dag med bare sol og blå himmel! Våren er helt klart her (utenom at snøen er fortsatt her). Nå skal jeg vel slappe av og sjekke hva jeg skal i helga. GOD HELG!

Har du blitt lurt eller lurte du noen venner i selve aprilsnarr-dagen ? 

 

hits