mai 2010

INSPIRASJON: Kristen Stewart

Tumblr_kzehwwh2sk1qajqi4o1_500_large

000757pe_large

Tumblr_l2f8r7lhpx1qaxoapo1_500_large

1258599898154_f_large

Tumblr_l28maigpuw1qzk5h3o1_500_large

Tumblr_l11gk9l9kw1qzk5h3o1_500_large

Jeg både digger Kristen Stewart og stilen hennes. Stilen hennes gir meg så mye inspirasjon, det får meg til å bruke de klærne jeg vil, som jeg ikke tør å bruke. Kristen's stil er både rocka, og "fascinating", heh. Jeg liker henne ikke p.g.a. hun er med i Twilight, det er veldig teit, men jeg oppdaget henne via Twilight. Hun inspirerer meg veldig mye, og er en dyktig skuespiller.

Sorry for utrolig dårlig bloggings i det siste, men jeg har egentlig ingen unnskyldninger. Blogging er ikke livet mitt, det er ihvertfall gøy å blogge og å dele minner og sånt, men ja det er ikke livet mitt. Men jeg kommer helst sikkert med en vanlig innlegg i morgen!

Hvem får dere inspirasjon av ?

"It was a message from God - Rachel was a hot Jew and the Good Lord wanted me to get into her pants."

Puck, Glee

Min 2.inlegg i dag, så flink jeg er.. weheeei. Nei da, sitter egentlig bare her og ser på en av mine favoritt TV-serier, Glee på TV2 Zebra. Innmari bra serie, har følgt med leeenge. Sitter alene i stuen, og kjeder meg. Skulle egentlig bli med pappa å besøke noen folk, men jeg ville være hjem isteden. Skal følge med på Eurovision-konkuransen jeg også. Men kommer til å kjede meg, det blir bare sanger og sanger etterhvert. Men jaa, håper Norge vinner da.

Nå skal jeg se videre på Glee med potetgull og brus. Ha en fin dag videre!

Skal du se ESC i kveld ? Har du hørt om Glee ?

Cuz I, I can be everything you need. If you're the one for me, like gravity I'll be unstoppable..

En av filmene jeg såg i går var "Starstruck" som hadde premiere i går på Disney Channel. Har aldri vært sånn hekta på Disney C.-filmer før, men siden jeg har sett nesten alle Disney Original filmene måtte jeg bare se denne filmen. Den var ikke så kjempebra som jeg trodde, men bra var den. Kanskje en av dem beste Disney C.-filmene, hahaah. Dem som hadde hovedrollene var Sterling Knight og Danielle Campebelle. Begge spilte bra i den filmen, og filmen hadde også med masse fine sanger som jeg ble hekta på, aaaaarg.. Kan si at den er ikke en klisje-film, men med at blanding av kjærlighet, romanse, komedie og den var litt trist. Og i det siste har jeg fått sansene opp for Sterling, ikke pga han er med i filmen og sånt, men han er UTROLIG FLINK Å SYNGE OG SPILLE GITAR! Helt klart, utrolig flink sier jeg. Men ja, ble litt rotere her, denne filmen er en utrolig fin film! Terningkast 4 fra meg..


 
Starstruck - Sterling Knight
Shades - Sterling Knight ft. Brandon Mychal Smith

Har du sett filmen ? Nevn 3 av dine favorittfilmer ?

So sick, so sick of being tired. And oh, so tired of being sick.

Som sagt, så skulle vi ha orienteringsdag på et plass kalt Bygdatunet i dag på skolen. Jeg skulle bli med, men når jeg plutselig sto opp, ble jeg så svimmel og fikk innmari vondt i hodet! Så mamma anbefalt meg om å være hjemme. Jajaja, det gikk jo greit for meg, men hva i huleste skal jeg gjøre når jeg er alene hjemme ?! Jo, det jeg gjorde var å støvsuge og rydde hele huset. Hahaha, jeg er så flink jo. Ut fra det, har jeg bare sett på The Voice og noen programmer. Og nå er det helg! Weeehei.

Siden det er helg, så skulle jeg egentlig bli med bestevennina mi Ellen til byen i morgen. Men jeg har ikke penger, og følte meg ikke så bra, så vi skal dit i neste uke isteden. Videre i kveld skal jeg bare slappe av og se filmen "Starstruck" i kveld på DC eller noe annet..

Får du fort hodepine ? Hva skal du gjøre i kveld ?
the voice har fått bieber-feveren


"If love is tragic, then give me tragedy. Because I wouldn't give it back for the world."

Peyton Sawyer, One Tree Hill

Nå hater jeg ordet "sykkel". Vi hadde sykkeldag i dag, og jeg liker ikke det så godt. Det gikk ok, men jeg var veldig veldig sliten etter. Vi drev med banesykling, landløype, sykkelsjekking ellernoe osv.. Skulle være igjen på skolen etter vi var ferdig, fordi jeg skulle bli med på vannkrig, men siden jeg var så sliten gadd jeg ikke. Og i neste uke skal vi sykle til en plass som heter Bygdatunet. Er det noe rart at jeg hater ordet "sykkel" ? Sykle igjen etter en sykkeldag ? Gooooosh..

Når jeg kom hjem, har jeg bare sett litt på TV som One Tree Hill. Seriøst, jeg elsker den serien! Har sett nesten alle ep. og likevel den beste! Nå skal jeg bare se på TV igjen og lese i bladet mitt. Ha en fin dag videre!

Ser du på One Tree Hill ? Liker du å sykle ?Suprise i postkassen.


For noen dager eller kanskje for en uke siden fikk jeg vite at jeg vant sånn dingsedangs på denne bloggen. Jeg meldte meg på siden jeg har faktisk aldri vunnet en sånn konkurranse på nettet før. Woooah. Men ja, fikk litt hjerteinfakt /ja, hjerteinfakt) da jeg nærmet meg postkassen, og der lå den! Er ikke så glad i vesker, men denne er litt sånn praktisk, og kommer helst sikkert til å bruke mye i fremtiden.

Hva synes du om vesken ? Har du vunnet noen konkurranser her på nettet før ?

I heart it.

kinda B L I N D  ; So cliche.kinda B L I N D  99- Magnifying Glass... VIII by =salihagir on deviantART on vi.sualize.uscrash into me.  Fierce Bitch Stew
Tumblr  Vashti.Leevienen zombies  milk _ honey.Google Reader  Luizas Spaceship

hahaha, digger den aller siste bildet der; "why so serious" ? Hahaha, digger den Batman-filmen der. Weheartit er helt klart den siden jeg virkelig elsker. Er innom siden hverdag, og bildene er så utrolig fine, at man lyst å ta helt likens bilde jo! Weheartit er også mitt største inspirasjonskilde, og får masse inspirasjon der som sagt. Men den inspirer meg også på mange mulige måter. Til dere som ikke har hørt om siden, verdt å gå innom.

Hørt om nettstedet ? Hvor får du inspirasjon hen ?

If bear represents cuteness, heart represents love, and smile represents joy. Then your name represents my happiness.

Fikk besøk av halvsøstersen, samboeren hennes og skjønne lillegutten deres, eller rettere sagt tanteungen min, (Liker ikke å bruke det ordet, men det er litt gøy å være tante også da.) i dag. Dem kom sånn nærme kl.13.00 tida. Det var veldig koselig å møte dem igjen, siden det var leeenge siden vi møttes. Hadde det utrolig koos med babyen ihvertfall, aaw han er så skjønn og vettu. Han var til å spise opp, selvom han var født for tidlig, så så han ut som en vanlig baby for meg. Vi har også tatt masse bilder, neon av dem ble uheldige, men det var sykt artig å ta bilde av han, siden hver gang vi liksom skal vise det til han, slår han te kameraet, hahaha. Vi har spist, sett på TV osv.. Og så måtte de hjem da, veldig synd. Sjeldent vi møtes, men de kommer sikkert tilbake før vi reiser til Filippinene, hehehe. Senere blir det egentlig ikke noe spesielt. Skal se litt på TV og sånt, og rydde rommet mitt. Kom sikkert som en sjokk til noen, men jeg er faktisk en veldig ryddig person, hahaha.

Er du en ryddig eller det motsatte ?


make my day

220510

I dag har jeg gått rundt og rundt med familien på forskjellige steder. Vi skulle egentlig handlet litt blomster og sånt til hagen, men vi gjorde annet isteden. Og det var å gå rundt her og der på noen kjøpesenter. Vi var innom Melhus Torget, og der kjøpte jeg meg en bok for billig penge! Der ble jeg blakk, hadde jo noen småpenger til, men det var ikke nok for å kjøpe klær og sånt. Men vi var ikke innom noen klærbutikker i dag, så. Deretter var vi på Tiller Torget og spiste oss mette på Burger King. Så var vi i Melhus igjen, og der kjøpte mamma en joggebukse til meg. Trengte det virkelig, tussen takk! Og siden det er Lørdag, skal jeg bare kose meg med godis og noen filmer i kveld! Ha en fin dag videre!

Hva har dere gjort i dag i denne Lørdagen ? Har du lest boka som jeg kjøpte ?

My day in pictures.Aaaaah, sykt godt med helg akkurat nå! Eller rettere sagt langhelg, siden vi har fri i mandagen også, weheeei. Etter skolen har jeg vært ute i det finefine været. Nå følger det ut som det er sommer nå, sola skinner, det er varmt og biene stikker og kommer. Har gått med shorts og T-Skjorte og har ikke gjort noe spesielt. Har jo vært ute og lekt meg, naboen min har fått seg en diablo, og jeg har lært meg litt! Så har jeg lest noen DD-blader, spist is og hørt musikk. Nå skal jeg ut igjen og etterhvert se Norske Talenter. Så ha en riktig god helg!

Hva skal du gjøre i helga ? Har sommerfølelsene kommet hos dere nå ?

Anbefaling av dagligkrem

For en uke siden eller 2, så anbefalte mamma meg om at jeg må bruke dagligkrem. Vel, jeg er den jenta som er ikke opptatt av sånn og sminke, det er egentlig bare meg. Men når jeg så meg i speilet, så hadde jeg en uren ansikt for å si det sånt. Litt under øynene mine så viste det småe kviser og sånt. Så mamma kjøpte et krem til meg, og den funker faktisk! Helst siden jeg bruker den, har ansiktet blitt "renere", hahaha. Bruker det dag og natt før jeg legger meg. Så jeg anbefaler dere å kjøpe denne kremen også, tror du kan få dem på Vita. Men det betyr ikke at jeg er opptatt av sminke og lignede.. Måtte bare si det.

Bruker du dagligkrem ? Har du hørt om denne kremen ?Im never speaking up again it only hurts me. Id rather be a mystery than she desert me.


John Mayer - My Stupid Mouth ♥

Sola skinner og jeg er her og sitter og blogger. Skal snart ute og hoppe i trampolinen, siden brosjan maset.. Jajaja, sånn går det når man har søsken da vettu. Ihvertfall har dagen vært ok. På skolen drev vi med å planlegge underholdning til avslutningsfesten, og øvde. Gruppa mi har valgt en sketsj fra Snabb Grabbar/ Raske Menn. Og jeg håper det blir utrolig bra! Hehehe, synes det er sykt morsom den sketsjen, men vi må endre på det, gjør det litt lenger. Siden den sketsjen vi hadde var for kort. Blæb blæb, vi ordner det opp likevel! Ellers har jeg gjort leksene mine med musikk på full guffe og øver litt til Myhre-testen. Må være sikker på alle, siden jeg er så dårlig i matte, i hate it..

Men nå skal jeg ute. Ha det bra!

Fin vær hos deg og ? Liker du matte ?

Image and video hosting by TinyPicPHOTO: The girl with the teddy bear.Photo by // me Kamera // Samsung ES15

Jeg kjedet meg etter en kort skoledag, så jeg endte opp å ta noen bilder. Jeg spurte broren min tidlig i dag, om han vil bli med på photoshoot. Men han ombestemte seg.. Ble veldig fornøyd med noen bilder, men først; Jeg er en amatør. Det vet jeg, så ikke døm. Jeg tar bilder for det er gøy. Tar bilder nesten hele tida jeg, og jeg vil gjerne bli en fotograf når jeg blir eldre. Så det er det jeg har å si.

Hva synes du om bildene ?

Hipp hipp hurra!

Gratulerer med dagen til alle sammen og god 17.Mai!

Dette er dagen alle venter på, koser seg og går i tog. Den dagen i året 1814 vi fikk Grunnloven. Og i dag har dagen vært kjempekoselig! Jeg har vært i gudtjeneste i kirka, gått i tog, spist kake, pølse osv.. og is ofc. Men i dag har jeg bare spist 2 stk! Som en tradisjon så spiser vi mye is på 17.Mai, men i dag har ikke gjort det, hehe. Og så var det uteaktiviteter, og natursti. Og jeg endte opp med en elgbamse og en lommbebok fra 2 uteaktiviter. Pluss har jeg hengt med de beste! Hehehe. Det som var et STORT minus var at det regnet da vi gikk i tog, og jeg fikk gnagsår på begge beina. Så det var faktisk ikke godt og ikke lett å gå..

Nå blir det kosing med potetskruer og drikke. Skal se noen filmer nå. Vi snakkes, og ha en god dag videre!

Hva har du gjort i denne 17.Mai dagen ?I'M BACK!

Øøøw yeah, du hørte riktig! Jeg er tilbake!! Hehehe, jeg sa jo at jeg kommer tilbake, det føltes som at jeg tok en pause istden. Men jeg skulle slutte, men siden dere beste lesere sa imot, og jeg savnet å blogge igjen så nå er jeg tilbake. FØRST OG FREMST; Nå skal jeg begynne å blogge sånn på "nytt", og da betyr det færre hverdagsinnlegger. Skal prøve å blogge om noe annet, som anmeldelser, bilder, mote, filmer, musikk, innkjøp osv.. hvis det går greit for dere da. men jeg kommer også til å blogge om hverdagen, bare hvis jeg har ingenting å blogge om. Så glem de gamle innleggene, jeg skal begynne på nytt! hehehe..

Det har egentlig ikke skjedd så myye da jeg var borte. Men jeg nevner det likvel, jeg.

- Vi fikk en ny gutt i klassen, han heter for David og kommer fra Romania. Han snakker litt norsk, og han sitter på gruppa mi, og det er faktisk veldig uvant å ha en ny eleve, vi fikk nye elever for 2 år siden, men det er koselig.

- Samt. da han kom til oss, så var det Tinestafetten også. Jeg var ikke med å sprang, men jeg heiet og så på. Laget vårt kom på 6.plass. Verre enn i fjor, men dem gjorde sitt beste!

- Var på shopping i går. Kjøpte bare en jakke som jeg trenger til 17.Mai  outfiten, sko og en CD:Og i dag har jeg dusjet, sett på TV og og kjedet ræva av meg. Skal fikse designet nå. Har også tatt noen headbang-bilder, men dem gidder jeg ikke å laste opp nå. Laster opp bare 1 da...


Ok, siden det er så lenge siden så spør jeg - Hva har skjedd i siste ? Savnet meg ? hahaha

Goodbye..

.. Fordi her ender bloggen. Veel, nå har jeg ikke blogget sånn jeg egentlig pleier. Det er IKKE fordi jeg må bruke denne stasjonære isteden for den bærbare jeg bruker. Det går ann å blogge på denne stasjonære, men det er egentlig noe annet. Siden det nærmer seg sommerferie og sånt, så må jeg fokusere mer på leksene og sånt. For i tida nå har jeg blitt helt dårlig til å følge med på timene. Og foreldrene mine vil at jeg skal ha brae karakterer når jeg kommer til ungdomsskolen, så jeg må skjerpe meg. Så det betyr ingen blogging på meg.. Men vi får se da. Det kan hende jeg kommer tilbake, men likevel så ender bloggingen min her...

SNAKKES! Tussen takk for at dere leser bloggen min, og følger med på det. Men jeg kommer ikke til å slette bloggen, fordi jeg har så masse minner. Menmen, GOODBYE! <3 Kommer til å savne å blogge og leserne mine.. Selvom kanskje jeg har mistet noe, men likvel er jeg glad i dere! Men dere kan finne meg også i Tumblr & Twitter.

When we we're in love, things we're better than they are.


The Maine - Into your arms♥

Endelig hadde jeg tid tilå blogge på denne stasjonære pc'en. Pausen er fortsatt ikke over, hehehe. Men jeg hadde jo tid i dag til å blogge, so why not ? Den nye min som jeg bruker til vanlig, driver pappa og fikser. Så bloggpausen blir snart over.... håper jeg da. Fordi jeg har lyst å blogge igjen og jeg har MASSE bilder jeg vil vise dere. Men leksene er i veia nå.. huff huff. Men det er helg nå, så nå kan jeg gjøre hva jeg vil!

Dagen min har ikke vært noe spennende. I dag så har vi hatt vår første utegym i år i dag, og det gikk ræva. Vi øvde oss te Tinestafetten, jeg kom ikke med på laget, vi spilte fotball, vi øvde oss på veksling og sånt, så mesteparten av gymmen sprang vi. Uff uff. Så har jeg hoppet i trampolinen som vi ordnet opp i går! Deeeeilig. Selv om jeg føler meg veldig barnslig nå.. AKWARD! Men videre så blir det bare TV-titting og dessertspising og sånt siden leieboerne ned i kjelleren vår har bursdag i dag! Vel vel, vi snakkes! GOD HELG!

Hva skal dere gjøre i helga da ? :) Din favorittsang i tida ?


hahahahhaa, guuud jeg leer. men sommer09 var best med dere <3 sorry for gammelt bilde.. igjen!

Bloggpausen er ikke over ennå...

Heyhå. Som sagt, bloggpausen min er ikke over ennå. Egentlig så skulle det sluttet i går, så jeg kunne blogge igjen. Men den bærbare pc'en som jeg bruker fikk ikke nett. Og gjett om jeg ble sur ?! Skal snakke med pappa senere om det ihvertfall.Så nå må jeg bruke den gamle stasjonære som er heeelt kliksyy. Ja, og det vet dere... Woooow, følte at det var nesten 1 måned siden jeg blogget, men egentlig så hadde jeg pausen min i 5 dager! hahahaha, rart derre der ja. Men jeg ville bare blogge og si hei til dere fantastiske lesere, og dem som er ikke mine lesere. Heheheh.

Det har egentlig skjedd myye i det siste uten jeg blogget faktisk.  Ikke sånn veldig mye, men mye. På mandagen så var jeg på konferanse på skolen, og det gikk sånn bobb bobb. Måtte rekke opp hånda myye, og det er sant. Og i går tok jeg og klassen min pluss lærerne våre skolebilde! Tror det gikk veldig bra, så nå gjenstår bare å få bildene da.. Hahaha.

Men nå skal jeg høre på musikk og nerde litt mer på denne treige pc'en, så vi snakkes når jeg får tilbake nett på den bærbare pc'en!

Hva har du gjort i det siste ?


random bilde fra denne pc'en. Tatt av meg // elsker dette bildet, fordi det er så søt..

Every guy, everywhere just give me mad attention.


Miley Cyrus - Can't Be Tamned

Jeg er ikke død altså. Men tror jeg tar meg pause. Eller ikke.. Her ender KANSKJE bloggingen fra meg i dag. Nettet har helt blitt crazy, og siden det vi er i måned Mai, så nærmer det seg ungdomsskole og sånn for meg. Og leksene blir hardere etterhvert. Så her ender bloggingen min, eller jeg tar meg bare en lang pause..
Hadet alle sammen, kommer til å savne dere!

Btw; Tror jeg tar meg en pause likevel. Men det blir en LANG en! Men vi får se hvis jeg ombestemmer meg eller kommer med bare et innlegg hvis jeg rekker..

hits