mai 2011

Vel overståttDa var engelsktentamen vel overstått. Jeg brukte tiden min, og får vel håpe på et bra karakter. Selvom sannsynligheten er liten, eller stor. Ellers er det nynorsk og matte tentamen som gjenstår. Og denne gangen skal jeg stå på. Hvem vil ikke ha et bra karakter på karakterkortet?! Men det blir godt å bli ferdig med det, det nærmer seg sommerferie! Gleder meg mye med 2 måneder fri,aaaaaah....

Noen andre som gleder seg til sommeren? 

did somebody say cookies?


ph/me

Disse Freia sjokolade-kjeksene er gode, og ikke minst store!

Innkjøp


Genser og hårpynt fra Gina Tricot. Sminkefjerner fra H&M.

Fikk ikke tid til å blogge i går p.g.a. trening og rett til byen etterpå. Og jeg kom hjem litt sent og jeg måtte også se finalen i Norske talenter. Så jeg rakk ikke å blogge som sagt. Men ellers er det lørdag, og resten av helgen er vel å øve til engelsktentamen som er på mandagen, yaaaaay. FML...

Hva synes du?

I feel like dancin'


Forever young - One Direction


Higher - The Saturdays


I feel like dancin' - All Time Low


Someone like you - The Summer Set


I follow rivers - Lykke Li

Din favorittsang atm?

If I were a boy

Noen ganger har jeg bare så lyst å være en gutt. Vil du vite hvorfor?! Dem er mindre følsomme og dem baksnakker ikke som oss jenter. Når de blir uvenner så blir det sikkert en liten catfight, men dem blir venner igjen da og de baksnakker ihvertfall ikke. Eller kanskje de gjør det?.... Hmm. Mens vi jenter må ha baksnakking, ignorering og alt det verste vi kan få når vi blir uvenner med noen. Det kan ta månedvis, uker eller år før vi blir venner igjen. Det er så mye drama til oss jenter og jeg liker ikke at gutter mobber oss, kanskje når vi skulker timer, blir kalt for de verste bare p.g.a. det skjedde en fæl ting? Dere vet ikke hvor mye jeg ville gjort for å slippe det...

Vil du også være et annet person noen ganger når det blir for mye drama, baksnakking osv til oss jenter?

All over again

Nå var det jammen meg lenge gitt siden jeg leste i en bok. Siden jeg har ikke kjøpt meg noen nye bøker og den jeg har vunnet i en konkurranse kommer sikkert i posten om 2 uker, så tenkte jeg å begynne med lese The Vampire Diaries serien på nytt! Elsker de bøkene like mye som serien! Utenom at bøkene er veldig forskjelligt fra serien.. Men utrolig spennende er det, og engelske bøker er de beste vettu...

Driver du og lese et bok nå, i såfall hvilken bok? 

DETAILS


Solbriller og smykke: Taxfree // Ringer: Ny fra Ellengullet og den andre fra Bik Bok


Outfit 22/05/11
T-Skjorte: Platekompaniet // Bukse: Cubus

Veldig cascual og avslappet outfit, siden det er jo søndag. Søndager for meg er t-skjorte og joggebukse, haha. Ihvertfall fikk vi en koselig besøk av søster, svigerbror og søteste tantebarnet. I tillegg til det har jeg vært veldig sprek også. Tok meg 2 joggeturer! Wow, sier jeg bare... Vel, nå skal jeg slappe av og høre litt på bra musikk.

All you need is love


Nothing you can see that isn't shown.

Nowhere you can be that isn't where you're meant to be. It's easy.

All you need is love. Love is all you need.

Sam TsuiJeg elsker virkelig stemmen til Sam Tsui. Den er så..perfekt! Og jeg liker at han gjør en vri på sangene. Har vel oppdaget han for 1 måned siden, og nå hører jeg på coverene og sangene hans om og om igjen. Hvis du ikke synes at han synger så flink, så ok. Men hør på disse sangen om igjen og spiss ørene dine godt. Jeg vet at du kommer til å angre, hehe.

Hva synes du, flink eller ikke? 

Wasting youth

ph/tumblr

Har en prøve som jeg må gjøre godt på, så vi snakkes i morgen!

Look after you

Kom hjem med en tung sekk og var stiv i kroppen. Hadde den mest harde og bittelitt gøy gymtime i dag, så det er ikke så rart jeg er stiv og er veldig sliten. Ellers er livet ok, sola skinner litt og jeg sitter her med te og øve på grammatikk i fransk. You gotta love it, lol.

Hvilken språk har du/hvilken språk skal du ta i U-Skolen? 

17. Mai

+ Det er 17.Mai! Hipp, hipp hurra!

+ Jeg koste meg skikkelig

+ Jeg trengte ikke å gå i tog i denne regnfulle dagen

+ Kunne sove lengre 

+ Spiste masse godt - Det pøsregnet og det gjør det fortsatt

- Klarte å spise bare 1 is! 

- Jeg måtte bruke kjole, lol. Hvordan var din 17. Mai ?
GRATULERER MED DAGEN FORRESTEN, HÅPER ALLE HADDE DET KOSELIG.

Random
ph/private

Har blitt faktisk veldig lei av bloggen i det siste. Inspirasjonen til bunns og alt derre der. Men det er noe som gjør at jeg kan ikke slutte, noe som vil at jeg skal fortsette å blogge. Men jeg blogger bare fordi dere lesere er fantastiske! Ellers er det 17.Mai i morgen, og det blir noen prøver i denne uken. Så det blir egentlig ikke så bra blogging fra meg..

Hva skal dere gjøre i morgen da?

Innkjøp
Bukse fra Cubus

Den er mye finere på bare så du vet det! Tok meg en liten tur til kjøpsenteret for å gjøre noe i denne lørdagen. Lovte meg selv å ikke bruke penger, noe jeg gjorde.. Men i dag var mamma så snill og spanderte meg en fin bukse som jeg siklet lenge på. Den var faktisk på salg, så hun tok den.. Og tada, nå er den min! Kommer til å bruke den veldig mye fremover nå.

Hva synes du? 

It's friday, friday..Jeg har ingenting å blogge om nå, utenom det er helg! Og siden det er fredag i dag, vil jeg bare vise dere min nye favorittsang! Jeg elsker den, den er så bra! Haha, KØDDA! Skjønner ikke helt med denne sangen, den er teit.. Just sayin'. Men jeg synes jo selvfølgelig synd på henne, får liksom mange stygge kommentarere og hatere, men sånn er det bare..

Din mening om sangen? 

Retro rain


ph/private

Enda en outfit..
Shorts, cardigan og strømpebukse: Bik Bok // T-Skjorte: Gina tricot

Føler meg veldig flink nå, ettersom som jeg har postet 2 outfiter på rad. Tro jeg skal få en liten applaus for det kanskje.. *Applaus*. Haha, kødder bare. Sola skinner og himmelen er skyfri, som vanlig. Helt siden mandag har jeg sittet ute på verandaen og gjort lekser. Nå skal slikke litt mer sol før jeg stikker inn og gjør litt randome ting.

Hva synes du? 

Outfit 10/4/11
Alt fra Bik Bok (sorry for de dårlige bildene)

Lenge siden jeg hadde en outfit her på bloggen. Det er ikke så rart, har ikke så fin stil heller.. Det var kanskje en dum valg av meg å ha på meg en tjukk strømpebukse under, men det ordnet seg. Nå har jeg skiftet til en lettere shorts og t-skjorte. Again; Herlig.


#liker
ph/private

Da var norsk tentamen overstått. Kom faktisk kl.12.00 hjem, og det beste med tentamen er at vi kan gå hjem når vi er ferdig.  Sola skinte virkelig i dag, derfor har jeg brukt litt av dagen å sitte ute med tegneblokken og tegnet, hørt på bra musikk og solet meg. Livet er herlig noen ganger.

Ikke sant at livet er herlig noen ganger? Hehe

My obessions

- Mobilen

- Musikk

- Filmer

- Kameraet mitt

- Neglelakk

- Tumblr 
- Twitter

- Klær

- Rings 

- Sjokolade

- Converse skoene mine

- Music bands'photo//weheartit

Hva er dine obessions?

SKITTLES


ph/private

Har du smakt Skittles? 

Somewhere only we know

Har hatt mye å tenke på de siste dagene og inspirasjonen har nådd til bunns. Har absolutt ingenting å blogge om, men jeg håper den kommer fort tilbake! I så fall trøster jeg med god musikk, venner og tyggis! Haha..

Har du også miste inspirasjonen til å blogge? 

Nature
ph/private

Loser like meNoen hater det, mens noen elsker det. Jeg er ihvertfall en av de som elsker Glee! Har vel vært en "gleek" siden jeg så den første episoden som var i begynnelsen i fjor. Siden den gang har den vært en av de beste TV-seriene. Noen synes at dem ødelegger sangene. Vel, det er jo dems' mening, men til meg så synes jeg ikke det. Ikke bare fordi jeg elsker Glee, men serien handler jo om kor ogsånt. Og korsangere synger jo andre sanger, ikkesant? Og dem er jo veldig flinke. Menmen - I proud to say that I'm a gleek.

Ser du på Glee? 

Details
Alt er fra H&M. Og ja, jeg vet at det nederste bildet er opp ned, men gidder ikke å rotere den. Haha.

Ikke så mye spesielt å si.. utenom vi fikk is i k-tid timen i dag! På grunn av gjennomsnittet på musikkprøven vi hadde, var noe med 5 ellernoe. Ellers så har jeg tenkt meg en tur ut i verandraen med en bok og musikk i ørene. Sounds good and relaxing for me!

Hva syns du? 

hits