juni 2010

Må nok si et tidlig farvel med dere.


Gyllenhaal.. <3

Det er ennå 2 dager til vi skal reise til den herlige hjemlandet mitt, Filippinene. Men jeg må si et tidlig farvel med dere, siden i morgen blir jeg opptatt hele tida, for jeg må rydde bla bla bla, og pc'en blir pakket, så det betyr null blogging i morgen og null pc da. Så jeg må si farvel med dere, og snakkes over 1 måned. Siden jeg blir der i hele over 1 måned! Tror jeg klarer det eller ? Vet du hvor varmt det er der ? Hehe, nei da. Jeg overlever, og det regner mye der i sommeren, som det gjør hos oss nå, hrmf. Men det betyr INGEN blogging, eller det hender jeg sjekker og oppdatere, hvis jeg klarer det, men jeg vil helst tilbringe tid med familien min og sånt. Så vi snakkes og ha en fin sommerferie! FARVEL BLOGGVERDEN OG DERE HERLIGE LESERENE MINE! Skal ta masse bilder og sånt, hehee. Og jeg håper jeg IKKE miste dere, dere herlige leserne. Men men, skal på bursdag nå, så byye!

Si god tur til meg da! :D

"I am pretty troubled, and pretty confused."

- Donnie Darko

Som det regner ute. Føles mer som REGNferie enn SOMMERferie. Uff uff, men siden det var Lundamodagene i dag, så måtte jeg bare gå dit, selvom om regnet pøset og pøset. Det var egentlig ikke noe spesielt da vi kom på Lundamo. Men jeg kan godt si koset meg og sånt, det ble kjøpt mye godteri og sånt da, hehehe. Ut fra bodene, godteriene og sånt, så var det moteshow, fotballturnering, og aktiviteter. På en aktivitet så endte jeg opp med en sånn regnfrakk, hahaha. Men det er bra å ha den sa Stine, så jeg tok den jeg. Men det skjedde ikke noe spesielt egentlig.

Nå sitter jeg her og blogger, og etter en stund surring på pc'en så skal jeg kose meg med filmer. Har akkurat sett Donnie Darko, som er en utrolig bra film. Må sees, Jake Gyllenhaal. (<3) Og skal se flere filmer! Ha en fin Lørdag!

Hvordan er været hos deg, like ille som hos oss her eller ikke ? Har du sett filmen Donnie Darko ?


Broren min, som er veldig gal. Kjøpte seg enn sånn en hel boks med masse skumpinner eller hva det heter som du ser på bildet, gal han er. Men snill er han nå ga meg noen.


I'll be there for you, cuz you're there for me too.

Noen elsket den, noen likte den ikke. Men jeg elsket den serien, og har nå sett alle episodene fra sesong 1. Da snakker jeg om serien "Friends" eller "Venner for livet". Noen må jo ha hørt om den, den gikk på TV2 før, og tror den gjør det ennå. Men det er ihvertfall noen gamle, siden serien holdt opptil 10 sesonger. Serien handler om en gruppe på seks, som tilbringer tider sammen. For å si det sånt, så elsker jeg virkelig den serien, en av mine favoritter. Og når jeg så alle episodene fra sesong 1 så elsker jeg serien virkelig. Har sett den på TV noen ganger da.. Men når jeg elsket virkelig serien var da jeg kjøpte meg sesongboksen. Litt synd at det er ikke noe mer nye episoder og sånt lenger. Den var så braa, og gjengen som spilte er så fin gjeng. Dem som spiller i denne serien er Jennifer Aniston (Rachel), Courtney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler), og David Schwimmer (Ross).

Serien er veldig morsom, man får latterkick på noen av episodene, og er egentlig en bare vanlig serie, med vennskap, kjærlighet osv.. Hvis du har ikke sett den, så anbefaler jeg deg! Hvem har ikke hørt om serien ? Hehehe.

Hørt om serien ? Hva er din favorittserie ?

Tumblr_l0q7ilrse41qbp2qpo1_500_large

Tumblr_l3ss53ntkt1qa9q5lo1_r1_500_large

289e1504-069f-403a-9e5f-4bdfa66a06cc_extra_large

1af46102-379e-4fca-95f7-9f0e558d319a_extra_large

4de43712-96d0-4272-ac6b-de03fa84002d_extra_large

20090204065151

Don't come over here and say that you miss me, cuz i can see in you that you really don't.

AAAAAH, SOMMERFERIE! Selv om været her ødelegger alt. Det samme som i fjor, regn. Så det ødelegger litt, hehee. Men i dag var det siste skoledag og det vi gjorde først var å få vite hvem som klarte sånn medaljer på idrettsdagen. Og vet dere hva ? Jeg klarte bronsjen! Wooow, jeg er veldig sjokkert, siden jeg har aldri vært så flink i sport, men fornøyd er jeg, hehe. Så skulle vi til festsalen på Ungdomsskolen der vi fikk vite den nye skolen og sånt. Jeg kjedet meg, så jeg og Sindre gjorde masse rart, lol unødvendig. Så fikk vi pølser med brød og sjokoladekake på skolen. Naaam, men kaken var ikke godt, æsj. Og da.. hadde vi fotballkamp. Vi spilte mot 6.Trinn der vi vant, og mot 5.Trinn der vi også vant, og mot lærerene som vi tapte mot, hahah. Så måtte vi ta farvel, og det som var veldig flaut at det var bare JEG som gråt. Å jaa, vel jeg gråt fordi det er siste gangen vi er samlet som en gjeng og blir skillet etter 7 år (!) og at det var den siste dagen på b-skolen. Tøft er det. Men tror det blir bra i Ungdomsskolen. Jeg tok farvel med lærerene våre, rektoren og selvfølgelig de herligste menneskene. Det ble ikke bare hade og vinking, men klemmer og god sommer. Jeg klemte alle sammen ofc, hehehe. Kommer til å savne dem sykt nå.. jeg bare gråter når jeg ser dem inni meg og mimrer tilbake.

Men det er SOMMERFERIE! Og det er ikke lenge igjen til vi skal reise til Filippinene. Så jeg har pakket ferdig, og kan bare slappe av videre. Men nå er det Friends på venting, hehe. Ha en fin sommerferie!

Har du sommerferie nå ? :D


Denne T-Skjorten fikk jeg på skolen i dag også, niiice
If only I hade one wish, i'd want one million, trillion lifetimes that I could spend with you.
I dag har det vært en kjempemoro og koselig dag i dag. I dag var klassen på en tur til et sted kalt Storvatnet og tilbrakte skoledagen der. Vi gikk aller først, og når vi var framme la vi oss sekkene og prøvde kano'nene. Jeg og Anniken prøvde det 3 ganger, egentlig 2, men han Ole Henrik maset at vi skulle bli med på den 3. siden vi skulle gjøre leken. Vi har funnet på en ny lek, skjønner dere. Som at vi skulle kaste 4 brusflasker og skal prøve å ta flest mulig. Og jeg og Anniken datt nesten uti vannet, ååå gud det var skummelt, hahaah. Men vi koste oss med pizza og brus, veldig koselig og moro, siden mange av guttene tullet.. Når vi skulle gå tilbake var det ikke så mer slitsomt, det var mer nedoverbakke og når det det var færre folk, og en hadeklem av Kim Arild faktisk, så ble det bare meg, Malin, Monica og David igjen som skulle tilbake til skolen. Og nå er jeg hjem.

I morgen er det siste skoledag! ÅÅÅÅ, kor deilig det blir, men også litt trist. Siden det er vår siste skoledag på barneskolen, uff uff. Kommer til å grine, jeg. Hahaha, men nå skal jeg kose meg med Friends og slaske i sofaen, lol.

Har hatt en fin dag ?

We all want to be different, wich makes us all the same.

Uff for en dag. Vi gjorde det samme som vi gjorde i går, slitsomt. Men i musikk-timen i dag så vi noen musikk DVD'er. Det ble egentlig kjedelig, så vi så en film etter, som sagt. Og i morgen blir det en utrolig koselig dag, og det får dere vite i morgen. Hehehe, så slem er jeg, men jeg tror dere vet det. Les forrige innlegg da vettu. Nå gleder jeg mer og mer til sommerferie nå, 2 dager igjen, herlig.

Nå sitter jeg her og blogger, og koser meg med is, som ble laget til en krem, hahah genialt. Lol. Men det er kjempegodt da, men nå slutter jeg og skriver. Skal nå bare slappe av. Vi blogges senere! Veldig kjedelig innlegg, huff huff. Må skjerpe meg.

Når slutter dere på skolen ?

What i am suppose to do, when your not listening to me ?

Denne uken er den siste skoleuken før sommerferien. ÅÅÅ, gud som tida går! Fortere og fortere, helt sykt. Men det nærmer seg sommerferien, og Filippinene-tur til meg, så jeg må være glad for det. Denne skoleuken har vi bare 4 dager, og i dag brukte vi dagen til å levere inn bøker, rydde osv.. Morgen, blir det kanskje det samme, men bare at vi skal se en film også. Onsdagen blir det en tur til Storvantet der vi skal kose oss, og spise pizza, som jeg har hørt. Og på torsdag er det siste skoledag, og det blir fotballturnering.. yaay.. Og det er faktisk IKKE lenge til Filippinene-tur. Omg omg, skal reise neste uke. Og blir helst sikkert bort over 1 måned! Det tror jeg ikke klarer.. Hahaha. Men det blir godt å se familien, og bare kose meg. Men det betyr ingen blogging for meg... Buhuuuhuuuu.

Etter skolen, har jeg bare spist, vært ute osv.. Skal nå kose meg med Friends og litt musikk etterhvert. Ha en fin kveld videre!

Dine sommerplaner i år ?

Dagens innkjøp:

Siden jeg var i dårlig humør i dag, tok mamma og broren min med meg til byen. Var i byen i forrige uke, så i byen i dag er ikke verst, nei. Haha. Vi var der en 2 times tid. Først kjørte mamma, og så tok vi bussen. Brosjan skulle klippe seg i dag, så derfor var vi i byen. Etter en hårklipp gikk vi rundt og rundt. Først var vi så sultne og gikk til McDonalds. Fikk med oss 2 cola glass! Og så gikk vi inn i diverse butikker. Masse salg for å si det sånt, men jeg endte opp med INGEN KLÆR! Gadd seriøst ikke å kjøpe meg nye klær, siden det var andre ting jeg vil heller kjøpe meg isteden. Etter en fin dag i byen, tok vi bussen hjem, var innom Rema 1000 for å pante noen flasker (!) og så hjem kjære hjem. Men her kommer innkjøpene;
Begge er fra H&M

CD fra platekompaniet, ENDELIG FIKK JEG DEN! Prøvde å kjøpe den mange ganger, men noen ganger var den utsolgt, og noen ganger kom den tilbake...


Friends sesong 1, Rema 1000

Videre i kveld skal jeg kose meg med Friends, og snop. Ha en fin Lørdagskveld!

Synes om innkjøpet ? Hva gjorde du i dag ?

Det nye kapittelet.. og personene som betyr mye, mye enn det tror for meg.

Kort sagt om dagen i dag: Var på sånn dingse-dangs på ungdomsskolen i dag. Vi fikk vite kossen gruppe vi kom opp i, og jeg kom opp i gruppe 8a. Kan si jeg er fornøyd, fordi jeg kom med en av mine bestevenninne, Åse, og Astrid, Ole Henrik, Sindre, og Tom Kåre. Og jeg kom med noen andre. Men egentlig vil jeg gå i klasse med noen andre vennene mine også, seriøst jeg vil. Jeg vil heller IKKE forlate den klassen som jeg går med nå.. Og i dag følte jeg meg en loner..

Og som sagt, så var det avslutningsfest i går. Det gikk veldig bra, og det var sykt moro. De viste oss noen gamle bilder av oss gjennom årene, og holdte en tale og sanger. Omg omg, sier jeg bare. De talene fra lærerene våre var veldig rørende, og jeg kan si at jeg begynte å gråte. Uff, det er så vondt å forlate barneskolen egentlig, der jeg fikk utrolig fine minner. Og jeg kan ikke forlate folkan mine. Vi fikk med oss noen filmer av oss i går også, og jeg så dem i dag. Og for å si det sånt igjen, begynte jeg å gråte igjen... Uff uff. Kommer til å savne disse menneskene stort.. Tror det kommer til å gå bra på ungdomsskolen, men barneskolen kommer til å være en storstor minne hos meg.

Image and video hosting by TinyPic
7.Trinn 2009/2010 - Dere betyr MASSEMASSE for meg, kommer til å savne dere.. <3

Hvordan var det å forlate barneskolen ? Barneskolen eller ungdomsskolen best ?

Dagens outfit 10/05/10

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Kjole: Bik Bok Jakke: Mamma sin Strømpebukse: Kappahl Ring: H&M

Jeg kom med et innlegg likevel, men det haster likevel, ok.. Det haster ikke så mye, men jajaja. Isteden for å skrive hva jeg gjorde, slenger jeg med et outfit. Denne outfiten skal jeg brukte til avslutningfesten vår til 7.Trinn i kveld. Det blir sikkert varmt, så jeg slenger bort jakken, hehehah. I dag har vi brukt hele skoledagen til å øve og øve, og ordnet osv.. Så det var bittelitt kjedelig. Men nå har dagen kommet, så jeg håper det går bra, og skal kose meg. Ha en fin dag videre!

Hva synes du om outfiten ? Skal dere ha avslutningfest ?

Idrettsdag er ikke en ting for meg.

Det var idrettsdag på skolen i dag, og det er en ting jeg er ikke så "glad" i. Masse aktiviteter, og sånt derre der. Vi skulle ha idrettsdag med en skole sammen, Hovin. Og når dem kom så begynte dagen. Det første vi tok var utholdnings/terreng-løypet. En ting jeg ikke klarte, men jeg jogget hele veien, så var det høyde, og det klarte jeg. Kan nevne det sånn isteden: Jeg klarte høyde, liten og stor ball, og jeg klarte ikke lengde og 60-meteren. Og i neste uke får vi vite om vi får idrettsmerke eller ikke. Jeg bryr meg egentlig ikke så mye, siden jeg er ikke så glad i sport. Hehehe..

Har egentlig veldig travelt, eller ikke.. men pappa kommer hjem snart og jeg må ordne middag og sånt. Men det kan jeg vente med litt. Isteden driver jeg med en ny prosjekt. En sånn prosjekt jeg har vurdert lenge. Siden jeg har fått skolebildene og minibilder av folk, så har jeg tenkt å lage en prosjekt med de minnene med klassen og folkan, osv.. Jaa, hehe. Men vi snakkes! Btw; Tror det blir INGEN blogging i morgen, har avslutningsfest og det blir travelt...

Er du glad i sport ?

Er nå en heldig eier av en ny mobil.

Oh yes da, du hørte det riktig. I går når pappa kom hjem, etter en hårklipp og surring på byen hadde han en suprise til meg! Han visste at jeg trengte en ny mobil, siden jeg lånte hans gamle, fordi den egentlige mobilen min var ødelagt, og jeg måtte låne hans gamle mobil imens. Og den mobilen er så herpa.. Og endelig i går fikk jeg en ny mobil! Det ble en Sony Ericsson W995, en rød en, og jeg elsker den! I går har jeg lastet opp sanger, og nå høres det kanskje teit ut. Men jeg bruker den nesten som iPod. Siden det er en musikkmobil og jeg bruker den nesten som iPod, lol. Også har den bra kamera, og bra skjerm for å i si det sånt. Men jeg er fornøyd og skal være forsiktig med den, heehe..

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hvilken mobil har du ?

Skolebildene har kommet!

For 4 eller 5 uker siden så tok vi skolebilde. Vi tenkte å ta den 2.juni, siden været på skolebilde-dagen var ikke så fint vær, men alle protetserte, så bildene ble tatt likevel, og været ble bedre etterhvert. Og etter 4 eller 5 uker nå, så har bildene endelig kommet. Alle hoppet og gledet seg å få dem. I sistetimen fikk vi dem, og jeg var den første som fikk dem. Alle var liksom; "Naaaw, Jeany, du var søt." Ja, sikkert, hahaha. Men når jeg så igjennom dem, ble det faktisk veldig fine, wooow tenkt at jeg sa det! Hahah, men det ble det! Fotografen var jo flink til å ta bilder, og han var morsom fyr, hehahe. Men nå kan du se bildene;

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Ææææhæhæhæhæhæh, fake a smile jo!
Image and video hosting by TinyPic
beste <3

Synes om bildene ? Når sist gang tok dere skolebilde ?

My new dress.
Som sagt, så var jeg med Ellen til byen i går. Jeg hadde med meg ikke så myyye, men jeg endte opp med noe. Vi fant egentlig ikke noe spesielt på butikkene, eller jo vi gjorde det, men det var så dyrt! Men når vi kom til Bik Bok, var det MASSE salg! Liiiiker. Det var 50% på nesten alle varene, og sånn 2 for 49,- greier. Jeg endte opp med en utrolig fin kjole som jeg har lengtet etter på Bik Bok. Er egentlig ikke så glad i kjoler, men denne kjolen liker jeg. Det ser ut som du har på deg en topp og en skjørt, men egentlig er det en kjole, hehah. Denne kjolen kommer til å brukes veldig mye i sommeren, og jeg har tenkt å bruke den på avslutningsfesten vår den kommede torsdag. Love it!

Synes om kjolen ?

Lovely day.

Dagen hittil har vært kjempe morsomt og koselig. Jeg og Ellen skulle til byen sammen, og kose oss der. Vi tok først bussen sammen til byen, og når vi kom til byen gikk vi til fotoboksen først. For å si det sånt kort, det var lol. Hahaha, når vi kom ut av boksen, og så bildene lo vi oss ihjel, vi så sikkert ut som fulle unger. Heh. Så gikk vi inn i diverse klesbutikker og sånt. Vi har vært innom Gina Tricot, Urban, Bik Bok, Swag, H&M, Platekompaniet osv.. Så følte vi oss tørste og kanskje sultne, så Ellen, så snill hun er, kjøpte hun eplejuice til meg og spanderte litt godteri til meg. Og når vi tiden var inne, tok vi bussen igjen hjemover. Det har vært kjempekos og jeg kost meg rått! Og dere får se innkjøpet senere, så nå lar jeg bildene snakke for seg selv;Hva har dere gjort i dag ?

Å ha en gutt som bestevenn.Ifølge meg, så tror jeg alle jenter har lyst å ha en gutt som bestevenn, eller det motsatte. Det ser ut som det, liksom noen jenter har fått masse guttevenner i det siste. Selv jeg har fått noen guttevenner i det siste. Selvfølgelig er jeg mest glad i jentevennene mine, men kompisene ligger rett etter. Etter å henge med jenter i mange mange år, kan det være slitsomt. Det er bare sånn. Siden det føles ut som jeg MÅ bli perfekt for noen jenter, må bruke sminke, bli med å baksnakke om folk og sladre litt. Men heldigvis er venninnene mine ikke sånn, puh. Så blir snakking om mote og sånt, hvem er deilig av Zac Efron eller derre der. Men når det kommer til gutter, er det helt annerledes. Dem snakker om filmer, masse tull, spill osv. Jeg har selv noen kompiser, og de er helt klart kule, hahaha. Du trenger ikke å snakke om mote og sånt, du kan snakke om spiller, filmer du har sett og masse bullshit, og det som er best, at dem bryr seg ikke. Når jeg henger med kompisene mine, blir det for mye tull og sånt, og jeg blir helt hyper og meg seg fult. Dem er også normale venner dem også. Ikke tenk på utseende og det dem gjør, dem er egentlig mer enn det. Dem er venner dem også.

Men det betyr ikke at jeg er glad i jentevennene mine lenger. Jeg er mer glad i dem, enn guttene. Dem betyr mer, og er der for meg. Så det betyr ikke at jeg er ikke glad i jentevennene mine, jeg elsker dem!

Har du noen guttevenner ? Hva synes du om å ha en gutt som venn ?

Can't stop, won't stop. I'm must be dreaming.

Image and video hosting by TinyPic

Tenkte jeg det var på tide med "musikk-innlegg" i dag, jeg. Kan jo ikke blogge om hverdagen hele tida, da blir bloggen i allefall min mening, kjedelig. I det siste hører jeg veldig mye på "nye" musikere i følge meg, i det siste. Jeg liker å oppdage musikere som jeg aldri hørt om, og hva skjer? Jo, jeg blir en fan. Hehe, kan jo en eksempel da; The Maine (bildet over). Har vært fan av dem i 1 måned, hører på sangene hele tida, og blir aldri lei av. Samme med bandet All Time Low, We The Kings osv. Jeg liker å si at jeg har annerledes musikksmak, blir faktisk glad av det, jeg. Men jaa.. her kommer sangene;


Jimmy Eat World - The Middle


The Maine - I Must Be Dreaming


All Time Low - Painting Flowers


Katy Perry ft. Snopp Dog - California Gurls


Travie Mccoy ft. Bruno Mars - Billionaire


Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever)

Det er altså flere, men disse sangene er favorittene i tida nå. Utrolig bra sanger! Dine favorittsanger i tida nå ? Hørt noen av sangene før ?

KJEMPEBRA DAG!
Som sagt, så var det bytur isteden for en vanlig skoledag i dag. Først møtte vi opp på skolen, og tok bussen til Trondheim. Etter kanskje 1 time eller en halvtime's kjøring så var vi framme. Vi stopte utenfor Nidaros domskirken. Der ble bilde-taing, prating, gikk rundt kirken osv.. Det var kjempemoro, mest når vi tok bildene. "Alle sammen, kom! Lærere tar bilde, og alle sammen kommer hit" Hahaha, for en gjeng vi er.


Deretter gikk vi til Vitesenteret. Det var sykt moro der! Masse rare og gøyale ting, som rare sykler, store og runde speil, vanntornado osv.. Sykt moro, som sagt. Så laget vi en bil som skulle bli dyttet av lufta fra en ballong, en ting som ikke gikk så bra.. Og etter det, ble det spising og drikking, og leking igjen.
Så gikk vi til Trondheim Torg. Vi kunne ta med bare 50 kr, så jeg endte opp med en fin tunika fra H&M som var veldig billig. Det ble mye kikking og sånt, men kos var det. Selvom jeg merket at vi stresset litt, siden vi hadde 3 kvarter (?) på oss og sånt. Når vi var ferdig, gikk vi tilbake til bussen og hjem. FOR EN DAG! Glemmes aldri ihverfall. Fint vær, smilende og glade folk osv. Uff, helt klart den beste skoledagen i år!

Vært i bytur med klassen før ? Hvordan var din dag ?

Summer love.

Ååå, jeg elsker virkelig ordet "sommer". Det er 1.Juni og tida går så utrolig fort, men i den lyse siden så nærmer seg sommerferie og det er sommer! Heh. Men som sagt, jeg elsker virkelig sommeren. Til noen annet; Skoledagen var sånn ok, vi lagde en innbydelse til avslutningesfesten vår, og plukket søppel. Jeg, Ole Henrik og David var i gruppa, og det gikk ikke så bra, men vi hadde det fun. Vi lekte egentlig som "spioner", og David likte ikke søppel. Han bannet hele tida, han. Og jeg og Ole prøvde å kaste søppel på hverandre, så derfor liker jeg å plukke søppel, sikkert.

Men nå gidder jeg ikke å være inne, skal nå ut i det finefine været og spille tennis med naboene. I morgen skal klassen min til byen. Vi skal besøke vitenskapesenteret og domskirka, og sist men ikke minst; TRONDHEIM TORG. Vi får lov å ta med bare 50 kr, så.. ja, kommer helst sikkert til å kose med meg verdens beste klasse! Ok, nå skal jeg ut. Hade!

Liker du sommer ? Fint vær hos deg og ?hits