juni 2011

Hittil har jeg...


.. spist risengrynsgrøt som frokost.

.. ryddet og sortert klærne mine.

.. lest videre i boka "spis, elsk,lev".

.. sett noen the vampire diaries episoder.

Hvis det har ikke vært overskyet og regn, hadde jeg sikkert vært ute med venner, solet meg eller vært ute hele dagen. 

Hvordan har dagen din vært hittil?

So beautifulJeg elsker denne sangen! Den er så søt, rolig og Ed har så fin stemme! Jeg elsker acoustic musikk!

Eat, pray, loveKjøpte meg denne boken i dag siden jeg trengte litt lesestoff i ferien. Det var kanskje dumt av meg som kjøpte den på norsk, dem hadde det også på originalspråket engelsk. Jeg liker å lese bøker som er på originalspråket enn andre språk skjønner dere.. hrmpf, men samme det! Må kanskje nesten begynne å lese den, den ser jo spennende ut!

Noen som har lest den, eller sett filmen? 

Sorry about thatPardon mitt fravær på bloggen. Jeg har et liv skjønner dere.. Siden det er ferie og sånt, så har jeg også planer. Og jeg tror bloggingen kommer ikke til å gå så bra. Jeg blogger når jeg har tid! Men liten oppsummering: Vært på besøk, vært med venner og spist pizza og solet oss, vært i Sverige osv. Jeg lover at jeg skal komme sterkere tilbake! Dere kan også følge meg på twitter og tumblr.

Hva har dere gjort i det siste? 

Have faith in me


So we'll pretend it's alright,

and stay in for the night.

What a world.

Time to pretendDa har jeg offisielt fått sommerferie også! Utrolig deilig med 2 måneder frihet. Skoledagen besto bare av film, prating, godterispising og fikk tilbake tentamener, prosjekter og... *trommevirvel* karakterkortet. Er utrolig fornøyd at jeg gikk opp noe karakterer, så det var stort pluss. Et stort minus er at vi skal bli delt inn i nye klasser i høsten.. FML. Jeg som trives så godt med klassen min, buhuu. Men det er sommerferie!

Hva er dine planer for sommerferien? 

Thousand miles

De siste dagene har vi hatt en sykkeldag som vi kaller for "Bygda vår" der vi skal sykle i hver bygg og vise litt rundt osv. Og i dag skulle jeg og noen personer som bor i samme bygg som meg, vise litt rundt. Det var utrolig koselig, bittelitt kjedelig men jeg er glad at det er over! Vi har hatt 4 sånne sykkeldager, så jeg har litt vondt i føttene etter å tråkket og syklet. Pluss er at det er også siste skoledag imorgen! Blir godt med ferie..

Noen andre som har sommerferie nå? 

Hey, i got some new shoes on


De brune er fra Din Sko, mens de andre er fra D.N.A. elns

Siden mamma var på en måte lei av at jeg brukte converse skoene mine hele tida, så syntes hun (og jeg da) at jeg trengte nye sko for sommeren. Da sa at jeg ønsket meg gladiatorsandaler, og i går kveld kom mamma med 2 nye gladiatorsandaler til meg! Da var jeg superglad til tusen (ehm, wtf?)! Så nå har jeg ihvertfall sko til sommeren. Disse skal bli mye brukt ja!

Hva synes du - hvilkten likte du best?

Good life

Disse 2 sangene tror jeg blir mye spilt i sommeren hos meg!

Anbefaling av blogg

Her om dagen så fikk jeg en melding om jeg kunne skrive om bloggen deres på bloggen min. Noe jeg helt klart sa ja til, så her kommer anbefalingen som jeg liker å kalle det: Det er den norske fanbloggen One Direction. En blogg om bandet, updates, bilder osv.. Verdt å ta en tur innom hvis du er en fan av dem. Men hvis du ikke har hørt om dem, så ville du gjort meg og eierne av bloggen glad hvis du tok deg en tur innom og kanskje kommentert noen innlegger. Vi setter stor pris på det! Ta deg en tur innnom!

Noen andre som vil bli anbefalt? Bare skriv "jeg vil" så skal jeg prøve å anbefale andre bloggere iløpet av sommerferien.. :) 

INNKJØP
Shorts og armbånd fra H&M og t-skjorte fra Gina Tricot.

Kom hjem fra mitt siste tennis-trening og en tur til byen for noen minutter siden. Det var litt trist at det var siste tennis-treningen min for i år, men jeg skal helt klart bli med neste år og! I så fall så svidde jeg bittelitt penger som du ser, fornøyd! Nå skal jeg slappe av, er kjempesliten!

Hva synes du?


Mmmm, strawberries!
ph/me

WHY...?!

Jeg vet egentlig ikke om jeg skal gråte eller bare vente på det. Som dere husket, så skrev jeg 2 innlegg nedover at jeg skulle til London med mamma i høstferien. Men så kom plutselig pappa med at det blir sikkert ikke. Så jeg spurte mamma, men hun sa kanskje. "Men du sa jo ja mamma" sa jeg og friket litt. For å være ærlig, så stoler jeg egentlig ikke så mye på mamma, når jeg spør henne så sier hun bare ja helt random, haha. 

 

Der gikk drømmen tenkte jeg. Jeg har gledet meg vilt til å reise til London. Snakk britisk og være høflig, se Big Ben, gå på museum fult av voksdukker, ta de 2 etasjers røde bussene, shopping og ja, you name it. Krysser fingrene virkelig for at pappa og mamma skifter mening og at vi skal dit i høstferien. Da er jeg i lykkerus igjen. Hvis ikke, så kommer jeg likevel til å oppleve det! En eller annen gang så kommer jeg jo å gjøre det..

 

Noen andre som har vært i London?

Be careless in your dress if you will, but keep a tidy soul.

Det var faktisk noen som skrev "Hvorfor liker du ikke å gå med kjole?". Vel, det er fordi jeg føler meg ubehagelig i det og noe andre grunner. Så husket jeg også at venninna mi ga meg en utfordring om å vise kjolene mine i bloggen, noe jeg glemte (sorry!). Men så kom Anette K. Sørheim med et innlegg om kjoler, så hvorfor ikke gjøre det samme?


Begge fikk jeg til gave

1. Gave // 2. Husker ikke

Begge er fra Gina Tricot

Begge er fra Bik Bok.

Sorry for dårlige bilder, hadde på en måte litt travelt! Det var ikke så mye fint... For å være ærlig, så liker jeg gå med sånne kjoler som den nr. 2 i det siste bildet. Har ihvertfall tenkt å skaffe meg flere sånne for sommeren og fordi de var så fine!

Hvilken likte du best? 

VISSTE DU AT..

- Jeg synger i dusjen?

-  Hater å gå med kjole og høye hæler?

- Jeg liker å skille meg ut, men er redd hva folk synes om det?

- Jeg er redd for døden? 

- Flesteparten av musikerne jeg hører på er britiske?- Når det er en ting jeg vil ha,  men kjøper den ikke, så angrer jeg veldig mye?

-  Jeg får ikke uke- eller månedslønn?

-  Jeg hater å ha langt hår?

- Jeg elsker sjokolade?!

- Jeg er rundt ca 165 cm lang?

- Jeg er veldig følsom?- Jeg er lengre enn mamma og nesten pappa?

- Jeg foretrekker Twitter ovenfor Facebook?

- Jeg har kjempelyst på tatovering? 

- Jeg skal til London i høstferien med mamma? !!!!

Snapple madness

Snapple er så godt! Slukker faktisk bort tørsten hos meg, haha.

Andre som har smakt det? 

INNKJØP


Alt fra Bik Bok.

Siden det var fint vær og vi var innom byen for å kjøpe broren min en ny pc, så måtte jeg og mamma innom Bik Bok siden det var 50% ellernoe sånt. Jeg endte opp med noe som du ser øverst. Men selvfølgelig hadde vi dårlig tid, så jeg kjøpte meg egentlig ikke så mye. Men det er jo bra, fordi da har jeg jo penger til overs. Wuhuuu!

Det siste du kjøpte deg?

Torn
ph/me

Føler at øynene mine lukker seg igjen. Er utrolig sliten, og har lyst til å ta meg en god søvn, men det tar jeg senere.. Klassen har gått tur, også var det tennis-trening i finværet. Så derfor er jeg sinnsyk sliten! På klasseturen så padlet vi kano, spiste mat og koste oss! Og nå er jeg så glad for at det er langhelg, wuhuuu. God langhelg da dere!

Planer for helga?

Painting flowers
ph/me

Resten av disse blomster-bildene. Enjoy!

ONE DIRECTION

Etter en koselig og litt hardt planleggings/sykkeldag på skolen med noen klassekamerater, fant jeg plutselig en stor brun pakke som lå på bordet. Jeg var 100% at det var det jeg tenkte. One Direction boken har kommet! Som dere ikke kanskje vet, så er jeg en stor fan av bandet One Direction. Og for kanskje 1 måned siden vant jeg en liten konkurranse der du kunne vinne boken og et stor plakat, noe jeg fikk.Så nå er jeg kjempeglad og smiler fra øre til øre samtidlig som jeg leser denne spennende boka!

Fått noe spennende i posten i det siste? 

Which one?

Hvilket bilde likte du best, originalen eller den som er redigert?

TIL DERE

Jeg tror jeg har aldri sagt til dere at jeg er kjempeglad for kommentarene fra dere i det siste! Statistikken har steget veldig og det samme med kommentarene/lesere. Når jeg ser jeg har over 20-50 kommentarer i et innlegg vil jeg bare lyst til å klipe meg selv i hånden og spør "Is this real life?!", haha. Bloggen her er bare en tidsfordriv og jeg blogger bare for dere! Men jeg lurer på om det er noe her som er egentlig sånn fast leser?! I så fall er jeg glad uansett om du er bare innom eller ikke kommenterer men leser den. Og et stor takk for oppmuntringene deres på innlegget "Life". Dere har hjelpet meg veldig og sett et annet syn på livet. Kan ikke takke dere mere, tusen takk!


Noen andre som er fornøyd med leserne sine? Lol, random... 

Social lifeI dag har jeg vært sosial faktisk! Prøver mitt beste å møte vennene mine, men i siste liten så kommer andre planer.. Men ja, jeg var sammen med mine 2 gode bestevenninner hele ettermiddagen. Kjøpte oss is, spiste taco og snakket. Litt godt var det og, ettersom jeg hadde mye tanker i hodet, så med litt latter og sol ble tankene borte. Alt i alt; Koselig dag.

Hva har du gjort i dag? 

RINGS


ph/me

Jeg er virkelig glad i ringer! Helst store som de øverste. Jeg synes at de piffer opp fort et kjedelig antrekk. Jeg kjøper sånne ringer helst i h&m og bik bok. Mine favoritter atm er ugleringen fra bestevenninna mi og den nr. 3 fra venstre fra bik bok. Har vurdert ihvertfall å kjøpe meg flere, du vet.. jeg elsker det! Har flere ringer som er små og ekte, men jeg holder meg til disse ringene, haha.

PS: Ting har blitt litt bedre, takk for oppmuntringene i forrige innlegg! Skal skrive et innlegg der jeg hyller dere snart! xxxx 

Hva synes du om ringer?

Life

Jeg føler at bloggen min har blitt kjedelig i det siste, og jeg lover at jeg skal blogge bedre! Det er bare at jeg har hatt mye å tenke på i det siste som familie- og venneproblemer, så derfor gidder jeg faktisk ikke å blogge. Disse tankene er så vanvittige, jeg får ikke dem ut engang når jeg prøver mitt beste å ikke tenke på dem. Livet mitt også har blitt fucket opp, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det. Har egentlig lyst å bare dra langt  vekk herfra og aldri komme tilbake. Jeg gråter til og med når jeg går til sengs.

 

Det triste er at en har sagt til meg at jeg har ikke framtid og vil være hele tida alene. Men hei, det er sånn jeg er. Men det sårer meg at de sier at jeg har ikke framtid, for det har jeg! Jeg tenker på den hele tida! Jeg prøver mitt beste å tenke positivt, for en eller annen gang blir alt positivt igjen!.. Det eneste jeg trenger nå er mennesker som sier at de er glad i meg, er der for meg og musikk. Life sucks sometimes...

 

Barely breathing


ph/private

hits