juni 2012

LOLKom akkurat hjem fra kino sammen med bestemor og tante (siden bestemor drar snart tilbake til Filippinene) og såg filmen "LOL" med Miley Cyrus, Douglas Booth, Demi Moore og Ashley Greene. Jeg hadde faktisk veldig høye forventninger for den og siden mange sa at den var både bra og dårlig, så tok jeg den sjansen for å se den.
LOL er egentlig en vanlig tenåringsfilm som passer for alle tenåringer. Den viser hvordan kjærlighet og konflikter blir blandet sammen og hvordan livet til noen tenåringer er.

Jeg likte filmen veldig godt og synes den var kjempebra. Masse bra musikk og flinke skuespillere (Applaud for Miley Cyrus!) og ja, jeg anbefaler den. Plutselig ble jeg litt sånn småforelsket i Douglas Booth (heheh, kom ikke som sjokk!) 

 

Har du sett den?

Random x 4Jeg begynner å bli avhenging av å ta speilbilder av kameraet mitt.Drakk pepsi for første gang etter så mange år.Elsker når jeg kan sove så lenge jeg vil.Mamma er litt av en poser, må jeg si.. Kødda.

"All's fair in love and war, and this is a bit of both."Sola har blitt byttet til regn og jeg holder meg innedørs. Noen ganger er det koselig å legge seg i den myke senga og høre dråpene faller ned fra himmelen, det synes jeg er behagelig. Det har bare gått noen dager av ferien og jeg beynner å bli rastløs. Jeg har lyst å reise og rømme hjemmefra og oppleve nye steder. Skulle egentlig reise til Irland og besøke en venninne, men det ble avlyst, men på den positive siden skal vi kanskje til Filippinene før jul! WEHOONå skal jeg kose meg med dette! NOT BAD!

Hvor skal dere i sommerferien da?

Kjedelig

 

1. Hvor gammel kommer du til å være om 10 måneder? 16 år.
2. Tror du at du har giftet deg til da? ja! gifter meg tidlig og får barn vettu og melder meg på "Unge mødre"! Haha, nei.
3. Hvem ringte deg sist? Broren min.
4. Hvilken CD står i Cd-spilleren din? Justin's "Believe". 
5. Har du kjæledyr? Hvis jeg kan telle broren min som en husdyr, så ja. Nei, æ kødda.
6. Når var siste gang du drakk kaffe? LENGE SIDEN.
7. Er foreldrene dine gift? Yeah buddy. 
8. Når så du din mor sist? I går kveld 
9. Liker du å reise med fly? Ja, men ikke hele tida.
10. Hvor mange land har du bodd i? Norge og Filippinene. 
11. Hvor mange byer har du bodd i? 4 stk.
12. Hvor mange søsken har du? Lillebror og storesøster på pappa's sin side.

13. kan du plystre? For å være ærlig, litt.
14. Hva var det siste du spiste? Is, sunn ftw. 
15. Hva er din favorittiskrem? Helt klart Ben & Jerry's! 
16. Hva ser du frem til? Vet egentlig ikke. 
17. Er det noe du vil fortelle til noen? Ja, all the time.
18. Hva gjør du om en time? Sikkert slapper av i den nydelige finværet! 
19. Liker du kaffe? Nesh, det spørs hvilken kaffe det er.
20. Hvor mange glass vann drikker du hver dag, gjennomsnittlig? 2-3 glass.

21. Er noen forelsket i deg? Hahah, har du sett meg? Nei, tror ikke det.
22. Har du noen gang blitt snakket til for å ha snakket i timen? Yeap, har skjedd flere ganger.
23. Snakker du andre språk enn ditt morsmål? Norsk, filippinsk, engelsk (british-engelsk) og fransk.
24. Har du lyst på piercing eller tatovering? Tatovering, JAAA!
25. Har du noen gang vært i en ambulanse? Nei.
26. Svømmebasseng eller hav? Svømmebasseng, har jeg egentlig litt vannskrekk.
27. Hvordan er været hos deg? SOL OG BLÅ HIMMEL <3 <3 be jel.

 

Long live the reckless and the braveBursdagsselskap. Kakespising. Sverige. Secondhand shopping. Lesestoff. Det har helgen min bestått av med masse sol og fine mennesker rundt meg. Da vi gikk rundt i Fretex, så fant jeg den siste Harry Potter boka for bare 29,-. Har selv lest boka på norsk før, men når man finner den på engelsk for en mindre pris, så må jo man bare kjøpe det. Også var vi en liten tur til Sverige (Harry-tur som vi liker å kalle det) i dag.

Fortell meg hva du gjorde i helga du også.

Summer songsKjøpte Justin's nye CD i dag pga jeg måtte bare (hahaha). Må si jeg digger virkelig den nye sound'en til Justin, selvom jeg husker han som "fløtepusen". Den her er ihvertfall en av favorittene mine.Har jeg fortalt dere hvor mye jeg elsker dette bandet?! The Kooks' sine sanger har alltid gitt meg sommerfølelser og sånn musikktype får meg til å bare slappe av i sola og glemme alt det som er rundt meg og surrer i hodet mitt.Den har alltid vært en av mine favoritter som blir spilt mye i sommeren i de siste årene. Blir aldri gammel!

Og selvfølgelig må jeg ha med dette...


Dere som har fulgt med bloggen lenge, vet jo hvor "hardcore" fan jeg er av disse søtnosene. Jeg glemmer aldri fjor sommer, da denne sangen kom ut. Jeg måtte våkne tidlig for å få med meg alt og det var verdt det! Det var tårer, synging, gåsehud og ikke nevn dansing! Jeg husker at jeg ventet så lenge på å høre noe nytt fra dem og all den ventingen for den sangen, var verdt det! Noen måneder senere, fikk jeg også sjansen til å presentere den for første gang på norsk radio. Vil aldri glemme det og jeg har ikke ord for å beskrive disse guttene.

Hva er dine favorittsanger atm? 

Outfit
Jakke: Fretex // Bluse: Bik Bok 

Nå er den etterlengte sommerferien her, og jeg kan endelig pust lettet ut. 9. året har gått altfor fort og i høsten begynner jeg allerede i 10. Karakterne er jeg fornøyd med og nå gleder jeg masse til disse planene jeg har planlagt til ferien. BRING IT ON! Ha en utrolig fin sommerferie, kjære lesere!

Tents

Kom hjem i går fra en rett og slett dårlig klassetur (ut i fra de herlige menneskene og bålkoset). Det regnet, jeg fikk rundt 8 myggstikk, ble forkjølet og fikk nesten ikke noe søvn. Så det var den verste klasseturen hittil. Jeg er fortsatt helt utslitt, men nå er det bare 1 dag igjen av skolen og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder til sommerferien. Det blir så bra!

Innkjøp
H&MFretex

BEKLAGER FOR INGEN BLOGGING. Jeg prøvde å laste opp videoen, men da jeg så kl. var 02.00 midt på kvelden og det var bare 50%, ga jeg opp. Så jeg beklager for at det blir ingen videoblogg, men jeg skal laste den opp så fort jeg har tid. Det nærmer seg sommerferie snart og på mandag og tirsdag, blir jeg borte. Skal på klassetur i skogen med klassen, det blir avslutningen vår. Det kribler litt i magen og jeg gleder meg faktisk veldig.
Noe annet: Har gått rundt i byen med min kjære foreldre og bare skikket rundt osv. Bestemor måtte kjøpe seg noe klær, og siden det var salg i hele H&M-butikken, så måtte jeg bare kjøpe den fine suiten og den finefine denim jakken fra Fretex.
 
Hva var det siste du kjøpte deg?

Camera


ph/me

Har akkurat fått spilt inn videobloggen, men selvøflgelig vil ikke den laste opp. FUUUUUU, lol nei da. Skal prøve å finne en løsning så fort som jeg får til.

Collarsph/wehartit


Ååååh, love love love!

Spørsmål...?Det var mange av dere som kom med forslaget "videoblogg" da jeg spurte dere hva jeg skulle blogge om. Jeg kan innrømme at jeg kan få til å lage noen videoer, men jeg vet ikke hva jeg skal videoblogge om... Så jeg tenkte grundig nok på det og kom med et enkel forslag: Hva med ukens spørsmål? Dere stiller spørsmål og jeg svarer på video. Sounds good?

Så har dere noen spørsmål? Noe dere lurer på?
Kom gjerne med forslag om hva jeg skal videoblogge om.

clothes
Bik Bok

H&M

Ut i fra dette, så har jeg også kjøpt meg sminkefjerner og mat.. men det er bare unødvendige ting dere kanskje ikke bryr dere om. Har alltid vært svak for mint fargen, da jeg så denne fine basic t-skjorten, så måtte jeg bare kjøpte den. Jeg skulle egentlig kjøpe en denim-shorts, men siden jeg fant ikke noe som var "perfekte", så droppet jeg det bare. Kommer til å bare klippe disse gamle buksene og gjøre dem om til shorts, sounds good?

RadiateNaturfagprøve og mattetentamen: Over. Jeg kan endelig puste igjen. Mattetentamen gikk verre enn jeg trodde, og får bare krysse fingrene. Fikk også tilbake standpunkt karakteret mitt for mat&helse: 5'er, ikke verst! Har også kost meg skikkelig med fine jenter i byen og shoppet (dere får se innkjøpene snart!)

Ha en fin helg! Hva har dere gjort i det siste da? 

Nonsense

Jeg kjeder meg. Jeg prøver å øve til matte tentamen, men alt det jeg lærer kommer ut igjen. Isteden ser jeg på One Direction's tour DVD og slapper helt av. Jeg hater virkelig mandager, verste dagen.

Konfirmasjon


1 uke siden konfirmasjonen. Sol, mye gode mat, herlige mennesker, rørende taler og fantastiske gaver. Kunne gjerne ha det igjen. Alt i alt, var dagen rett og slett perfekt og jeg kunne ikke ønsket meg noe bedre, alt var som planlagt, selvom jeg måtte drasse med meg den lange filipinske nasjonal kjolen min... Men siden jeg fikk fine komplimenter for den kjolen, ble jeg sånn bittelitt glad.

I'M BACK... or am I?Gjett hvem som blogger igjen da..? Ok, følte bare for å skrive et innlegg, siden jeg har ikke oppdatert bloggen på LENGE. Har som sagt sluttet å blogge, men siden dere søte lesere maset på at jeg skulle begynne igjen, so why not?! Men jeg lover ingenting om at det blir bra blogging fremover. Jeg har fortsatt noen ting på skolen som må gjøres.

I det siste månedene så har det egentlig skjedd mye. Jeg hadde konfirmasjon forrige uke, som gikk supert! (Bilder kommer senere) og skolelivet... Vel, den hopper jeg over. Men selve livet og meg selv, så er alt ok. Jeg har endelig fått tak i meg en superbra kamera og en splitter ny pc! Så nå blir det enklere å blogge for meg, og jeg har massemasse å vise dere! (Det tok meg faktisk 30 min. for å laste opp bildene..)

Noen tips til hva jeg kan blogge om? Savnet meg? (Lol, jeg kødda)

hits