juli 2010

PHILIPPINES 2010 [part 2]

Ut i fra å flytte inn, vært på kino, kjøpesentere osv.. Har noen ting aldri vært så artig. Det var en dag i den 2.uken vår der, så hadde vi gjester og sånt. Det ble langt på kvelden, og jeg følte meg veldig trøtt. Og det klødde litt på nesen min, så plutselig blødde jeg neseblod! Første blødde det som alle får, men etterhvert rant det så mye, kjempesvære klatter av blod, og nesten hele vasken og litt av dusjen ble fylt av blod. Hvis ikke det var for pappa og en onkel av meg som oppdaget meg, hadde jeg besvimt. Jeg skulle si ifra, men det var for sent. Jeg skremte nesten alle gjestene, og alle var der. Jeg fikk isbiter, en våt håndduk, og alt gikk bra. Hehe, det morsomte var at en onkel til, var veldig redd og fikk helt panikk. Han startet opp motorsykkelen sin, og spurte om han skal ta med meg til sykehuset, og pappa nektet! Men det var ikke likevel, så det var bra. Men det positive var at han brydde seg om meg, lol. Og det har skjedd flere ganger at jeg har blødd neseblod, men ikke det samme delen der jeg blødde altfor mye, bare sånn bittelitt. Thank God for that.

Jeg har egentlig ikke noe spesielt å si egentlig. Fordi liksom dagene der i Filippinene var nesten det samme som her i Norge, untatt at vi får gjester hele tida og man kjeder seg aldri. Har hengt utrolig mye med familien min mest mulig, og det har vært utrolig morsom! Den siste dagen vår der var helt trist. Vi skulle tilbake til Norge, og når vi kom på flyplassen, så måtte vi ta farvel. Jeg hater virkelig å ta farvel med personer som jeg kommer ikke til å møte så mye lenger. Det ble selvfølgelig gråting, klemmer og farvel. Og nå gråter jeg ennå. Hvis jeg tenker på de dagene, strømmer tårene.. Men det går over. Jeg kommer til å møte igjen neste år. Og vi sender jo meldinger og sånt på Facebook, Skype eller mobil. Gleder meg allerede til neste år, jeg!

Vel nå, lar jeg dere viser noen bilder. Jeg hadde noen bilder på mobilen, men data'en vil ikke akseptere dem, så jeg tok noen bilder fra mamma, og det er ikke så mye, jeg beklager. Men håper du liker dem, lol:
Disse 2 ungene elsker virkelig å blåse såpebobler, da har vi noe til felles...Vi skulle ta oss en joggetur, og det ble ikke lang, nei. Hehhe, vi er veldig "photogenicer", hahaha.

Ut på verandaet til bestemor.  Litt av søskenbarnet til mamma, gudfaren min, samboeren hans (gudmor), søskenbarn til mamma, mamma, søskenbarn til mamma, kona til onkel (tante), tante, og søskebarnet mitt på fanget til tante.

Vel det var alt. Kommer til å skrive noe annet om i morgen, hvis jeg har ikke noen planer. Jo, jeg har planer...

PHILIPPINES 2010 [part 1]

Det er litt rart å tenke at jeg var faktisk var i hjemlandet mitt, Filippinene i litt over 1 måned. Føler at tida gikk altfor fort, og nå sitter jeg her i huset vårt i Norge, og lengter etter de dagene i Filippinene. Det har vært fantatisk tur, som alltid, og det var utrolig godt å se familien igjen. Nå savner jeg landet og familien min så mye at jeg bare gråter av tanken. Det har faktisk aldri sett med meg før, før gikk det over. Men nå går det ikke over, men jaja. Kommer til å møte dem igjen, neste år har vi tenkt å reise tilbake, julen. Det blir artig det.

FØRSTE DAGEN: Vi dro kl.3 om natta, så før det, ordnet vi oss, og sov litt. Men trøttheten ble til "gleder meg"-spenningen en liten stund. Da vi kom på Værnes flyplass, tok vi allerede vårt 1.fly til Amsterdam. Etter skikking, spising og venting, tok vi vårt 2.fly til Filippinene. Så etter 13 timers tid var vi endelig fremme. Det var godt å være "hjemme" igjen, og det første som slo oss da vi kom ut av flyplassen var varmen. Det var UTROLIG VARMT! Men vi brydde oss ikke så mye om det, for da vi møtte familien, lo koffertene inni bilen, kjørte vi direkte til Duty Free. Der handlet vi og spiste litt. Deretter var det direkte hjem til bestemor sin hus, der vi tilbragte den første dagen med å prate med alle slekteningene igjen og slappet av.

DAG 2 OG DE FØRSTE DAGENE: Dag 2 brukte vi den første tiden med å spise frokost, og kjørte direkte til vårt eget hus ligger, for der skulle vi bo resten av dagene, eller for å si det sånt, flytte inn. Så den dagen brukte vi å pakke ut klær og ting ut, og gikk ut for å handle ting til huset, møbler og mat.KINOTURER OG KJØPESENTERE: Imens vi var i Filippinene, har vi vært selvfølgelig på noen kjøpesentere og sånt. Vi har vært på landet's største kjøpesenter, SM Mall Of Asia. Og der gikk vi på skøyter, siden det var en isbane der. Så kjørte småungene, altså søskenbarnene mine en tur på karusell, så shoppet vi og litt skikking. Koselig. Og 2 uker før vi reiste tilbake, var vi på enda et SM kjøpesenter, SM City Baliwag. Der tok vi familien en photoshoot, sånn nye familiebilder, heheh. Så gikk vi litt rundt, spist litt, og var en tur på en lekepark. Fun as always. Også var vi på Eclipse-premieren, og en annen filippinsk-film.Vel her er part 1. Gidder ikke å skrive mer akkurat nå, siden jeg er utrolig sliten ennå, og litt trøtt. Og jeg har fortsatt en ting å gjøre; å pakke ut klær og sånt. Men part 2 kommer helst sikkert i morgen, eller når jeg har tid, hehe.

Hørtes gøy ut ? Hva har skjedd i det siste ?
hits