juli 2011

Nails

For 1 uke ca. så prøvde jeg meg på "leopard print" på neglene, men som du ser.. epic fail. Men jeg likte faktisk mønstret. Jeg liker å pynte neglene mine noen ganger og jeg føler meg naken uten neglelakk, haha no joke...

Hva synes du?

berriesSorry for null blogging i går! Nettet klikket, så istedenfor blogging gikk jeg ut og plukket bær, skrev brev og hørt på musikk. Elsker virkelig late dager. Vi har bringebær-, rips og solbærbusk bak hagen, så derfor plukket jeg bær hvis noen lurte. Ellers er det alt bra med meg, driver og finne noen ideer til hva jeg skal skrive neste gang... Noen tips?

Hvordan går det med dere?

INNKJØP


Alt er fra Bik Bok 

Var i byen i dag med mamma for å fylle statuen i byen med blomster etter det som har skjedd i Oslo og Utøya, siden jeg var ikke med på fakkeltoget. I så fall var det mye salg i byen også. Jeg endte opp med noe, kan ikke forlate byen med ingenting! Ikke noe spesielt fint, men jeg driver å spare penger til London! Whoop whoop.

Synes om innkjøpet?


Søte Siv har hatt et intervju med meg, sjekk den ut HER.

Blow the candles out, looks like a solar tonight.


ph/google

I dag tente jeg faktisk lys til alle som omkom på Oslo og Utøya. Det er utrolig forferdelig at 1 mann gjorde dette mot uskyldige mennesker.. Jeg gråter som sagt bare av tanken. Jeg sender varme tanker og ber til foreldrene til tenåringene som omkom. RIP.
 Tror jeg kommer ikke til å blogge sånn hverdag etter det som har skjedd. Det han har gjort mot oss lille Norge, kommer aldri til å bli den samme Norge som var før. Men jeg er stolt av å være norsk og jeg blir bare glad å se at vi holder oss sammen og viser kjærlighet til hverandre. Blir så rørt!

Raspberry
ph/me

Helt siden fredag har jeg sittet og sett på nyhetene om tragedien på Oslo og Utøya. Det er helt sykt at 1 person drepte 80-90+ uskyldige mennesker. Jeg gråter rett og slett av tanken. #PrayforNorway.. :(
Ellers har jeg ute og plukket litt bringebær. Fant ut at vi hadde en busk bak huset. Så helt siden imorges, har jeg bare plukket bringebær. Good girl, lol.

Hva synes du om denne tragedien?

Yesterday details


Ringer fra Gina Tricot og Bik Bok

Klokke fra Ur & Penn

Tunika fra Bik Bok

The boy who lived.Koselig, morsom, latter, boller, synging, 3D, kongesalen, denne dagen har vært ubeskrivelig. Var med Ann Elisabeth og såg som sagt "Harry Potter & Dealthy Hallows part 2" på kino. Filmen var fantastisk. Vi så den på 3D, enda mer fantastisk! Men trist var den at jeg måtte felle noen tårer. Harry Potter var en stort punkt i barndommen og det vil den alltid blid.

PS: Jeg skal ikke slette bloggen, det var bare en tanke. Er enig med at jeg kommer til å angre på det. Men takk for at dere liker bloggen min!

Noen andre som er Harry Potter fan?

Don't rain on my parade

Sola kommer, går bort og blir erstattet med regn og torden. Jeg har kjøpt meg nye kule lilla øretelefoner, spist junk food i burger king og jeg prøver å finne inspirasjonen. Jeg prøver å finne den, men den er helt bort. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, bloggen begynner å bli kjedelig og jeg har bare lyst å slette bloggen. Alt dette har gjort meg i dårlig humor. Men det blir sikkert bedre når jeg skal til kino med jenta mi imorgen!

Hvordan er humøret hos deg?

Innkjøp fra Sverige


Gina TricotBegge fra Bik BokBegge er fra Stadium

Ur & Penn

Disse (pluss litt godteri osv) fikk jeg kjøpt mens jeg var i Sverige. Ikke noe spesielt fint ellernoe, men jaja fikk kjøpt meg noe ihvertfall. Ellers er det fint vær ute og tante & onkel kommer på besøk snart. Så håper dere får en fin dag videre!

Hva synes du?

I'm homeDa var jeg hjem igjen etter en koselig tur til Östersund i Sverige. Trodde vi skulle være der lenger, men jeg fikk ihvertfall gjort mye i de 2 dagene. Vært på shopping, badet osv.. Så møtte vi også noen bekjente og sammen spilte vi minigolf hele kvelden. Fun fun! Men nå må jeg dra igjen, skal besøke noen slektninger og så skal vi på fisketur! Wuhuu, men vi snakkes igjen!

Na na na naEtter mange dagers late dager, dra vi endelig ut. Har vært stuck i huset mange dager også på grunn av det dårlige været. Men imorgen skal vi til Sverige, Østersund. Vet ikke hvor lenge vi skal være der. Sikkert hele helgen, men kommer tilbake på søndagen. Det betyr ingen blogging fra meg, så vi snakkes når jeg kommer hjem! See u later, alligator!

Give me these and i'll love you forever.

A year without rain

Være har vært skikkelig nedtur i det siste. I dag og i går så begynte det med sol og varme, men da det nærmet seg kl.14.00 så kom regnet og torden samtidlig! Og i går begynte det å hagle..auch. Dårlig vær = Dårlig humør. Får krysse fingrene for god vær de neste dagene. Men når det kommer til regn, så er det også avslappende å sove mens det regner.. Det er sant.

Hvordan er været hos dere?

SecondhandImens jeg og mamma ryddet ned i kjelleren imorges, kom jeg over denne blusen (det var en bluse i førstningen) som var mamma sin før. Jeg syntes den var faktisk litt stillig selvom det er kanskje ikke min stil, men jeg likte ikke ermene på den. Så det jeg gjorde, var å klippe dem av og gjøre den om til vest. Da jeg likte jeg den mye bedre og resultatet ser du øverst. Men er litt usikker om jeg skal bruke den eller ikke..

Hva synes du?

SuperheroNoen av dere har sikkert hørt om henne, noen ikke. Men Cher Lloyd er ei britisk artist som kom i 4.plass i den britiske X-Factor 2010. I det siste har hun releaset en ny sang kalt "Swagger Jagger". Hun har fått mye kritikk og hat, men da hun releaset en ny sang, "Superhero". Så syntes alle at det her var utrolig fint! Jeg liker Cher og den nye sangen høres kjempebra ut! Det er sånt jeg liker ved henne, nydelige stemme! Skjønner ikke helt med meg og britiske musikere.. Men hey, jeg digger britere! Haha.

Hva synes du om sangen? 

What's in my bag
Bok, sminke, lommebok, solbriller, EOS, notatbok og penn, øretelefoner og diverse smykker.

Også kamera, mobil og nøkler. Tar egentlig ikke med meg en bok, notatbok/penn og smykker når jeg skal egentlig en tur ut. Men ihvertfall er dette hva jeg har i vesken når jeg skal kanskje en tur til byen eller langt vekk.

Hva har du i vesken din? 

Light on

VG-Lista topp 20, sol, venner.. Kunne det bli bedre i går? Konserten var utrolig awesome enn jeg hadde forventet! Var kanskje litt langt bort fra scenen, men jeg fikk se artistene. Hoppet, sang med og klappet! Det var fuun! Men nå skal jeg gå og bake brownie cookies, så snakkes vi senere!

`Hvordan har dagen din vært?

DA ER BLOGGEN 2 ÅR!

06.Juli 2009 kl. 14.47 ble denne bloggen opprettet, og nå har det godt 2 år. 592 innlegger og 10016 kommentarer! Jeg har tatt pauser, sluttet å blogge, men kom sterkere tilbake!  Delt minner/opplevelser, tanker, nye ting, musikk osv med dere. Og statistikken pluss lesere har steget oppover! Jeg vil si tussen takk til dere alle og lesere som har kommentert, lest og fulgt bloggen disse 2 siste årene og jeg håper dere følger med i de neste årene også! Tussen tussen takk! 

I love my bag


Morris

Tok meg en liten tur til byen sammen med mamma og pappa p.g.a. noe ting til hjemlandet mitt osv.. Skulle egentlig bare se på klær og sånt, men plutelig fant jeg denne fine vesken på salg hos Morris. Jeg måtte bare ha det, siden jeg trenger en veske som er sånn passe stor. Og siden mamma kunne ikke si nei, så kjøpte hun den for meg. TAKK MAMMA! Hehe, elsker den allerede!

Hva synes du?
Psst.. bloggen fyller 2 år imorgen!


4 nettsider som jeg alltid sjekker inn på

1) Tumblr - Det er nesten samme som blogg, poste bilder, video, sitater og bli kjent med nye venner.

2) Twitter - Har blitt veldig hekta på Twitter i det siste! Du trenger ikke å bare skrive hva du gjøre atm elns, men snakke med noen personer. Har faktisk fått meg mange nye venner via twitter..

3) Facebook - Hvem er ikke innpå facebook?! Vel, min mening er at det har blitt kjedelig. Just sayin'.

4) Blogg.no - Selvfølgelig sjekker jeg inn på blogg.no, jeg har jo en blogg!
Hvilken nettsider er du alltid innpå?

BOYS BOYS

Jeg fikk et spørsmål på tumblr for mange uker siden om hva jeg ser etter en gutt eller hvilken gutter faller du lett for. Spørsmålet var på en måte morsomt, siden jeg er ikke sånn person som ikke bryr seg mye om kjærester osv. Siden jeg svart på tumblr vil jeg også svare her:

* Jeg ser etter personligheten, øyner, oppførsel og utseendet.

* Gutter med fine øyner faller jeg alltid lett for..Lyseblåe øyner, dead.

* Faller også easily for gutter som kan spille gitar og synge.

 

* Jeg vil også ha en gutt som liker meg for den jeg er, får meg til å smile, kan snakke med i timevis og er der  når jeg er lei meg.

* Helt siden jeg var 12 år har jeg alltid likt gutter som har litt motesans. Chinos, skinny jeans, converse/TOMS hvis gutter bruker sånne.. I'm dead.

* Gutter som har samme interesser/hobby og musikksmak som meg.. Me gusta

 

Hvilken gutter faller du lett for? 
Meningsløs og rart innlegg, sorry... Kommer tilbake sterkere neste gang!

July, please be good to me

Rart å tenke at vi er i den 7.måneden. Tiden går veldig fort i det siste. Juli blir egentlig ikke noe spesielt for meg. Hvis vi kunne reist til Paris neste uke, så hadde det vært noe spesielt! Men isteden skal vi sikkert ta oss en tur til Sverige elns og så videre.. I så fall så fyller også bloggen min 2 år! Håper Juli blir en fin måned.

Noen planer i denne måneden? 

hits