juli 2012

tilbake...?


noen bilder fra Sverige-turen

Nå har jeg tatt meg en velfortjent pause og kanskje begynne å blogge igjen. Jeg har endelig blitt frisk igjen og Sverige-turen som var for 2 uker(?) siden var rett og slett artig. Det var godt å komme ut fra huset og alle tankene og bare ha en fin ferie med familien. Vi har vært på shopping, gikk rundt i byen og zoo (viser bilder etterpå). Vet ikke om det blir skikkelig bra blogging nå, men jeg skal gjøre mitt beste å oppdatere den!

Hva har dere gjort i det siste?

Pause...?Gjett hvem som klarte å bli syk/forkjølet da...? Joa, sånn går det når man leker seg i regnet og blir fort syk. Så nå ligger jeg bare i senga og har Pretty Little Liars maraton for meg selv, greit nok. Blogglysten er fortsatt på bunn og har tenkt å ta meg en sånn bloggpause. Vet ikke hvor lenge den vil vare, men siden jeg skal bort helgen som kommer, så kommer jeg sikkert tilbake neste uke med mange nye bilder. 

Får håpe dere får en fin sommer!

Rastløs


forskjellige bilder fra forskjellige dager

Jeg begynner å bli rastløs og dårligere humør hver gang jeg ser dråper som dripper ned fra den gråe himmelen. Hvor ble finværet av? Jeg vil ha den tilbake. Jeg vil gå i mine fine sommerklær, ta bilder og få tilbake inspirasjonen min igjen. Jeg er lei av å sitte inne og stirre på en skjerm og vet ikke hva jeg skal blogge om. Får håpe finværet kommer snart ut og turen vi skal på i helga blir bra.

Noen forslag for å få tilbake inspirasjonen? 

where words fail, music speaks

Bare noen favoritter disse siste dagene. Er på repeat sånn sikkert 3-4 ganger, haha. Musikksmaken min varierer veldig mye. Jeg er jo mest en indierock og acoustic fan, men jeg kan høre på alle slags sjangere fra punk til screamo. I det siste så har jeg blitt veldig obsessed med Boyce Avenue, utrolig flinke! Har alltid vært stor fan av dem, men i det siste så har jeg blitt vel mer "stor" fan av dem.

Hvilken sang(er) er på repeat hos deg atm?

New things
Sko fra Brandshop og klokke fra Juvelen.

Startet dagen med at jeg måtte våkne kl.9 p.g.a. en tannlege-time som jeg glemte jeg helt av.  Tannlegen er en av de verste tingene jeg vet om, men samtidlig så er tannlegen min så hyggelig at det gikk jo så bra. Deretter tok jeg og resten av familien en tur til byen og selvom det regnet, så stoppet det ikke oss for å ta seg en tur innom byen altså. Ellers så har jeg mistet blogglysten helt..

I want, I want, I want

Jeffrey2_large

7368942964_9952af93fd_b_large

2e09a328c6b93ce981e0ad1636a38785_large

575315_10151131031174128_138983389127_13418935_873989303_n_large

Img_20120504_174540_201239668_large

Har seriøst lyst å skaffe meg sånne! Utrolig stillige, omg.

Hot or not? 

videobloggWOHOOO! Jeg klarte faktisk å laste opp en video fpå YouTube! Siden jeg failet med derre videoblogg om spørsmålsrunden osv, tenkte jeg: "Jajaja, ingen videoblogg for meg da, hvis den skal fortsette sånn". Siden det tok jo meg hele dagen for å laste opp! Men ihvertfall klarte jeg da å laste en bitteliten video for dere da. Håper dere liker den.

Er ikke akkurat flink med det, men jobber med saken!

new top

Glemte å vise dere den nye toppen jeg kjøpte fra Vero Moda for bare 50,-!  Etter kinoturen på fredagen, gikk vi da en tur til torget for å se oss rundt. Jeg fant ut at nesten hele torget hadde salg og det fristet veldig å kjøpe noe, men siden jeg var flink (hehe, egentlig ikke) kjøpte jeg meg bare et plagg. Elsker den og jeg elsker mønsteret og collar'et (som er rundt halsen). Lol.

Outkast

SPØRSMÅL OG SVAR

Husker dere den lille spørsmålsrunden jeg hadde? Der jeg skulle svare på videoblogg? Haha, ble visst ikke noe av det.. ennå. Det tok utrolig lang tid for å laste den opp, så jeg ga opp. Beklager så mye for det, men skal prøve å finne det ut!
Men i det siste, så har jeg fått noe spørsmål om redigering av bilder, kamera, kjendiser osv..

Hvilket objektiv bruker du til kameraet ditt?
Jeg bruker faktisk ingen objektiv til kameraet. Ingen lenser eller hva det heter. Bruker bare det jeg har på kameraet :)Hvilket redigeringsprogram bruker du til bildene? De blir så fine! 
Aaawh, tussen hjertelig! Jeg bruker gratisprogrammet Photoscape. Utrolig bra side! Redigerer bare dybden, kontrast, gjør den litt skarpere og noen effekter.Hvor har du kjøpt de 1D bøkene?
"Forever Young" vant jeg i en konkurranse rundt Mars i fjor! Kan ikke beskrive hvor glad jeg var da jeg vant! Og "Dare To Dream" fikk jeg av bestevenninna mi som et "sent bursdagsgave" rundt September i fjor.Liker du Janoskians?
YES! Jeg elsker dem, haha. Jeg hørte om dem rundt Mars i år da jeg såg "Awkward train situations" var på forsiden på YouTube, men ble ikke fan før rundt 3 uker siden. Utrolig morsomme, rebelske og kjekke gutter fra Australia! Verdt å søke på de!


 

wings are made to fly

For å forklare helgen min på en kort måte: Jeg og familien besøkte tante og familien som bor sånn noen timer unna oss. De voksne gikk en tur og fisket, men oss ungene (faktisk) gikk til niese'n min sin hus og jeg og datteren hennes så på "Never Say Never" og ravet til "Believe". Drakk slush og gikk oss en tur i regnet. Alt i alt: Utrolig koselig å se familien og jeg koste meg skikkelig.

Hva gjorde dere i helga?

hits