august 2010

"It was the pain that had no name. "

Gabriel, Little Manhattan

Har egentlig ikke mye å si at denne skoledagen var mye dårligere enn i går, i think.. Vi skulle ha 2 timer med gym, og vi skulle egentlig være ute, men siden det regnet ble det inne! Sprang, badminton og basketball var de tingene vi gjorde. Så hadde vi kjedelige timer etter det, og i morgen har vi gym igjen. Og da skal vi løpe test-løypa som er utrolig laaang. Men jeg gidder ikke, har blitt forkjøla (p.g.a. regnet) og vil ikke løpe, men vi får se..

Har akkurat gjort ferdig noen småting på leksene, og nå skal jeg se filmen "Litte Manhattan".. igjen! Haha, den filmen er fiin, og den minner meg om (500) Days Of Summer, de filmene er sykt like! Hehe, men nå skal jeg se den, hadet!

Outfit 30/08/10


Cardigan: Zara Top: Gina Tricot Bukse Kappahl

Slenger på et dagens outfit for dere, siden det er så lenge siden og jeg postet ikke et outfit før bryllupet på lørdagen, hehe. Har egentlig ikke mye å si at denne skoledagen var ok. Fikk nye venner også, og i førstetimen hadde vi kontaktlærer-tid. En av punktene læreren tok opp er at i neste uke skal vi sykle oppover til et sted kalt Samatun, og skal bli bedre kjent med alle 8-klassene. Uff, det er utrolig langt å sykle, men det blir gøy når vi skal ligge i telt og bli kjent med de andre, hehe. Hadde også fransk, matte og blabla.. Og nå må jeg gjøre ferdig leksene mine, kjedelig..

Synes om outfiten ? Har dere hatt også en bli-kjent dag med klassen en gang ?

Finally mine.

Husker dere for noen innlegger tilbake, så fortlate jeg dere at jeg vært sur siden jeg fikk ikke kjøpt Rock Sound-bladet som jeg ville ville gjerne ha ? (Ikke p.g.a. at det er All Time Low på forsiden og et intervju med dem osv.. neida (a') Og jeg skulle kjøpe den selv en gang på byen, siden det er bare Narvesen i byen som har det bladet, og jeg bor jo så langt fra byen. Så var mamma var så duperduper snill og kjøpte den til meg i går! Hva skulle man gjort uten mamma ? Haha. Det visste seg at hun likte ikke surmulet og masingen om bladet fra meg, så hun kjøpte den, hehe.. Så etter skolen har jeg lest videre på den og hørt på CD'en som var med i tillegg.

Siden det er helg, så har vist planer! I morgen blir det en spesielt dag for søsteren min, siden hun skal ha bryllup! Det blir vel morsomt, så det blir ingen blogging i morgen, siden jeg må ordne meg osv.. Så vi snakkes på søndagen! (Hender jeg slenger på et outfit-innlegg i morgen..)

Leser du bladet ? Hva er dine helgplaner ?Français.

Har hatt en noksagt en vanlig dag på skolen, mye kjedeligere enn i går. Men det beste var at vi skulle ha fransk for første gang! Alle de som hadde fransk, og det var selvsagt mange, møttes i audotoriet. Og der lærte vi oss noen enkle ord og sånt. Det var faktisk moro, og gleder meg allerede til neste time når vi har fransk, hehe. Kan bare litt fransk, lærte oss hva vi heter, sitt ned, hvordan har du det, og god dag lærer og sånt, det var gøy.. som sagt! Så hadde vi kjedelige fag ut fra fransk..

For 1 time siden (kanskje) så ble jeg ferdig med norsk-leksa og skal prøve å øve litt til engelsk-prøven. Teit at vi har en prøve med en gang, men det som er bra at det blir ikke satt noen karakterer på det, yes! Men men, skal nå se en fransk film faktisk, Coco før Chanel! Hehe, så vi snakkes!

 Hvilken språk har du i U-Skolen ? Comment allez-vous aujourd'hui ? Hvis du ikke skjønte det, så betyr hvordan går det med deg nå, hehe. Hvis du kan fransk, svar tilbake på fransk, hehe.

TOPP 5 - BAND

Tror jeg vil dele mine topp 5 musikkband i tida nå, istedenfor å skrive enda en innlegg om skole igjen, og det vil dere vel ikke ? Heheh, vel kommer de;


Ja, det var det. Veeel, flesteparten av dere vet hvem disse er, og kanskje noen som liker dem.. (?), og dere som har fult med bloggen min lenge, vet kanskje hvem disse er, hihi. Er selv en kjempestor fan av alle 5, og er stor fan av musikken også. Det er også noen andre band også som for eks. Boys Like Girls, Forever The Sickest Kids, Kings Of Leon osv.. jeg liker også, men disse 5 er de jeg er "hekta" på i tida nå.

Din topp 5 band eller artist ?

Really, really tired.

Hei! Har hatt egentlig en vanlig skoledag i dag. Overlevde den nok også. Hadde (ute)gym, naturfag, norsk, kunst & håndverk, og matte. Et ord: Kjedelig. En gutt i klassen min sovnet faktisk i timen, men våknet brått opp med en gang når han ble avslørt. Jeg og sovnet nesten, men holdt meg fortsatt våken, vil jo ikke gå glipp av noe og vettu.. Så var 2. skoledagen over.

Nå er jeg veldig sulten, så det blir snart chips og pølse og smoothie når mamma og pappa kommer hjem! Naaam, hehe. Imens leser jeg videre i boka mi, og spiser litt oreo. Ha en fin dag videre!

Sovner du noen ganger på timene uten at du vet det ?


Behind this smileyface, you'll never know what she thinks before she smile that little smile.
Back on track.

Da var jeg tilbake igjen i skolebenken. Men denne gangen var det ikke i barneskolen, ungdomsskolen. Jeg har bådet gledet og gruet meg. Våknet som vanlig kl. 07.30, ordnet meg, og ble kjørt oppover av pappa. Og faktisk var jeg den første av klassen min som kom. Det var litt teit å stå der og vet liksom ikke hva skal gjøre, men flere kom og det ble klemming, prating osv.. Moro å se vennene igjen! Men da begynte virkeligheten, og da følte jeg nervøsiteten kom. Fikk sitte ved siden av en pult hvor vi ville, men litt senere måtte noen bytte, fordi de var så bråkete, så jeg byttet med en gutt og er noksagt fornøyd å sitte der. (Nest bakerst, wohoo!). Etter å ha levert bøker, lekt en navnelek, kjent noen nye lærere, bablet om karakterer osv, og hadde uteaktiviteter var første skoledagen slutt. Hadde det veldig morsomt og koselig, kanskje litt kjedelig også. Men håper jeg trives utrolig mye etterhvert og kose meg så mye, for det var moro å begynne på U-Skolen!

Nå skal jeg bare sitte her og maybe se en film. Fikk ikke noe lekser i dag, men i morgen.. Pluss må jeg også ordne opp gymbagen og sånt! Har gym i første time...

Hvordan var din første skoledag  ? Sorry at jeg spør hele tida om skoler og sånt, lame.

Siste dagen av ferien..

For ikke så lenge siden så dro søstersen, samboeren, og tantebarnet herfra. Hadde besøk av dem, så det ble ikke noe bloggings. Men men, det var kos å se dem igjen. Har virkelig verdens søteste tantebarn, hihi. Spist is med jorbær, middag osv.. og snakket om bryllupet demers og sånt. Noe jeg faktisk gleder meg til, lol rart å tenke seg at jeg gleder meg faktisk til en bryllup, men det er jo søstersen sin, så det er spesielt for henne. Så også en film som heter "The Biggest Fan" på TV'en, og må jammen meg si at den var veldig bra film. Den er litt gammel, but who cares.. Bra var den, hehe.

Siden det er siste dagen av sommerferien, noe som er trist. Så har jeg begynt å ordne skoletingene og sånt, leste ordensreglene (lol), og hørt musikk etter det. Gruer meg veldig til i morgen, ungdomsskolen! Uff uff, men tror det blir bra, pluss det blir godt å se vennene igjen! Men men, får enda besøk senere nå, så hadeee.

Begynner dere på skolen i morgen, eller begynte dere før ? Hvilken klasse begynner du i/ går du i ?VISSTE DU AT.. ?


Jeg har lenge vurdert å ha sånt innlegg der jeg forteller ting om meg som dere kanskje ikke visste om meg, så here we go;

- Jeg er veldig veldig sjenert. Har lenge vært det, og kommer helst sikkert å være det for alltid..
- Men ut fra jeg er veldig sjenert, så er jeg meg selv fult, glemsk, lat og teit.
- Jeg har faktisk 5 hull i ørene ? Har 2 stk. som jeg har hatt siden jeg var født. De hullene arvet jeg fra oldemor. Dem har vært der helst siden jeg har vært født. Men det er ikke sånn hull til øredobber, hullet ligger nærme den "store" hullet :P
- Jeg gruer meg veldig til ungdomsskolen ?
- Jeg har veldig strenge foreldre ? Kanskje ikke sååå strenge, men strenge ihvertfall.
- Hver gang jeg er på shopping, så MÅ jeg gå innom Platekompaniet.
- Foretrekker å handle CD'er og filmer isteden for klær, noen jeg gjør av og til.
- Har sansen for rockete klær og detaljer.
- Trives å gå med jeans, T-skjorte og hettegenser.
- Har aldri hatt en kjæreste..
- Lager alltid grimaser.
- Flirer av alt som er "dårlig" vitser, men flirer ikke på de "brae" vitsene.
- Jeg elsker å smile, noen folk sier jeg gjør myye...
- Elsker å lese, må lese kanskje en bok eller et blad før jeg legger meg.
- Jeg er mørkeredd.
- Ligner veldig på mamma på utsiden (ansiktet og sånt..), men på innsiden (personlighet og sånt) ligner jeg veldig på pappa.
- Selv om jeg ligner på mamma, så ligner jeg mest på tante og gudfaren/onkelen min mest.
- Jeg er høyere enn mamma min.. og nesten alle slektningene mine i Filippinene.
- Foretrekker å gå på restaurant istedenfor kino på første date.
- Elsker å snakke om musikk, mest om musikkband og sånt.
- Er veldig kjedelig IRL, men på pc'en og sånt, kan jeg være veldig bablete.
- Har ikke bare bestevenner IRL, har også bestevenner på nettet.
- Foretrekker å spise bolle istedenfor godteri, og drikke iste isteden for brus.
- Elsker å reise, men hater å få dotter i ørene når man flyr.

Ok, there you go! Det var alt, som jeg tror dere ikke visste om meg.

Synes ? Fortell noen ting om deg selv som jeg ikke vet om.

"You got a face for a smile, you know."

- Demi Lovato. (Hun har bursdag i dag, 18 år!)

Ok, jeg har surmult i hele dag og er utrolig trøtt. Vel, jeg var sur p.g.a. jeg spurte mamma om hun kjøpe Rock Sound-bladet for meg (All Time Low på forsiden!!!), siden jeg skulle kjøpe den i går. Men det ble ikke, siden vi måtte rekke bussen, så jeg har sur over det. Jajaja, hørtes veldig teit ut, men sånn er jeg. Vel, har ikke gjort noe spesielt heller. Har bare ryddet rommet, hørt på musikk og skal til å sove på pc'en, hahaha. Jeg er faktisk utrolig trøtt ennå.

Nå tror jeg skal se filmen "Coco før Chanel", men først sjekke noe på pc'en, hihi. HA EN FIN HELG!

Dagens innkjøp 19/08/10

Sorry for sen blogging. Var i byen i dag med mamma og 2 av venninnene hennes. Når jeg kom hjem så måtte jeg spise, rydde og selvsagt hjelpe pappa med å ordne opp ved og sånt inni garasjen, stress stress sier det bare! Mamma hadde fri i dag, og siden hun gjorde ingenting, og jeg måtte hjelpe pappa først med ved, så tok hun meg nok til byen. Det var faktisk koselig å være i byen igjen. Jeg elsker byen, for der møter jeg folk som jeg liker å møte, folk med stil (som inspirerer meg veldig), kjærestepar som er kjempeforelsket, og noen gutter med stil, det liker jeg. Ok, skikkelig fjortizz. I framtida vil jeg flytte til byen, og leter etter kjærligheten.. (HAHAHAHAH, not.) Kjøpte meg bare noen skolestuffs, klær til skolestarten, og en film:


Begge er fra Zara.

Film fra Platekompaniet, (STOR) viskelær, blyanspisser, og bokpapir fra Ark Bokhandel.

Soooo.. what's you think ? Liker du å være i byen ?

SVAR FRA SPØRSMÅLRUNDEN. Del 2.

beste minne :)?
Jeg har så utrolig myye, men som jeg kommer til å huske best er Filippinene-turen 2010, som jeg savner utrolig mye right now! Og minnene med vennene mine <3

Siste filmen du så?
(500) Days Of Summer.

Husker du hvordan vi ble venner?
Skal jeg være ærlig; nei egentlig ikke haha. x)

Beste minne med meg?
Hmmmm.. har mye minner med deg, men jeg husker den beste at vi feiret bursdagen min hos deg!

Siste person du snakket med?
Pappa, haha.

hvor mange er dere i klassen?
Begynner i 8.klasse nå, så vi er... 21, tror jeg.

liker du deg der du bor?
Jepp, trives veldig godt :)

er du glad i shopping?
Njaaa, ikke sånn veldig glad, men sånn middels glad.

yndlingsbøker?
The Vampire Diaries, Twilight og Harry Potter-bøkerne.

yndlingsfilmer?
Har skrevet, så se forrige innlegg :)

hva synes du om meg`?
Kjempegrei jente som jeg har blitt glad i det siste, elsker samtalene våres! :)

favorittfilmer`?
Se forrige innlegg :)

favorittlblogger`?
Skal jeg nevne ALLE ?
www.martinee96.blogg.no , www.ginaftw.blogg.no , www.anettee95.blogg.no , www.susann95.blogg.no , www.tineelisbaeth.blogg.no , www.anybanany.blogg.no , www.maaea.blogg.no , www.anenv.blogg.no , www.itsnina.blogg.no , www.motionocean-siv.blogspot.com , www.elisabethsl.blogg.nowww.gmn.blogg.no www.elenab.blogg.no , +++

favorittantrekk, med bilde?


favorittfag?
Samfunnsfag, lol.

beste minne i sommer?
Filippinene-turen og Merafossen med Ellen og Ole Henrik :)


venn or kjæreste?
Venn :- )

pepsi or cola?
Cola

om du har bankkort, liker du bildet ditt, hvorfor-hvorfor ikke?
Har ikke bankkort, hehe. Får det når jeg blir konfirmert.

Favorittplagg?
Jeans, Rutete skjorter, Band og Printed T-shirts, og Converse

dine 3 beste kjøp? (bilder)

Skjorte fra Savoy, T-Skjorte fra Platekompaniet og CD'en er fra Filippinene

noen bøker å anbefale?
Jeg anbefaler The Vampire Diaries bøkerne, de er veldig brae i forskjellen fra de andre vampyr-bøkerne, og En Shopoholikers Bekjennelser, den er også bra!

Hvor tror du du er om 10år?
Da er jeg 23, ikke sant ? Da bor jeg sikkert sammen med familien min i Filippinene, og finner en jobb som en fotograf, haha.

Fav. sang?
 
The Maine - Inside Of You

NeverShoutNever - Coffee and Sigarettes

Fav. farge?
Hvit, svart, rød og lyseblå :- )

Hva synsn du om meg? Tihi
Kjempesøt og utrolig grei jente som jeg har masse intersser som meg, hihi. Er utrolig glad i ho også <3

Hus dyr? vist ikke har du hatt?
Har ikke hatt noen husdyr, jeg...

fav. Dyr ?
Tror det blir kattunger og valper, dem er så søøøte!

Ok, dette var del 2. Og igjen, vil jeg takke for alle de spørsmålene! Nå kommer jeg til å blogge noen annet en å svare på spørsmåler i morgen, hehe.

SVAR FRA SPØRSMÅLRUNDEN! Del 1

Leser du bloggen vår? (Sweetheart2.blogg.no)
Nei, men den ser bra ut, heheh.

Hvem i hele verden ville du helst vært?
Shiit, det var vanskelig! Vet ikke, men jeg liker å være meg, istedenfor andre.

Liker du bloggen til Voe?
Jeg leser egentlig ikke bloggen, så jeg vet ikke..

Lars tangen eller Annais ?
Annais, digger bloggen hennes!Vil du delta i konkurransen vår?
Kanskje :)

En blogg du vil anbefale ? :)
www.martinee96.blogg.no ! Anbefales på det sterkeste.

hva er din favoritt bok?
The Vampire Diaries, Twilightsagaen, Harry potter - bøkerne.

hva liker du på skiva?
Hører kanskje teit ut, men syltetøy med brunost/hvitost oppi, naam lol.

hva er din favoritt tv-serie? (trenger ikke gå på tv nå)
Hmmm... The Vampire Diaries, Glee, og How I Met Your Motherhva er din favoritt film?
(500) Days Of Summer, Twilight-filmene, Donnie Darko og Avatar :)

Hva mener du er meningen med livet?
Jeg vet ikke, tror det er ingenting med mening i livet, jeg vet ikke hva jeg skal skrive, men.. vær lykkelig!

Noe spesielt du ønsker deg veldig veldig mye?
Hmmm.. gjerne en speilreflekskamera, en billett til Filippinene og penger, lol.

Hvis du kunne fått all kunnskap til en spesiell ting/et tema, altså vite ALT om det, hva ville du valgt?
Jorden og alt som er om Jorden, laaame hahah. Men det er sant, jeg vil vite ALT om jorden, egentlig.

Hva synes du om meg? (hohaha, det spørr jeg alltid om x-D) (susann95.blogg.no)
kjempesnill og søt jente som jeg er virkelig er glad i, hihi <3

Hva har du lyst til å bli når du blir stor?
Fotografer, det har jeg alltid ønsket å bli, men hvis ikke det blir, så blir det noen innen skuespill.

Hvilken kjendis ville du helst vært sammen med?
Eeeeehmm.. Garrett Nickelsen, eller Tom Fletcher, hihi.

Fuck Yeah, Garrett Nickelsen! superqueen

Hvem er din bestevenn?
Ellen, Åse, Anniken, Malin og Monica, har flere også :)

Hvis du kunne være en blogger for en dag, hvem ville det vært?
www.martinee96.blogg.no hehe digger virkelig bloggen hennes!

Hvis du kunne være en kjendis for en dag, hvem ville det vært?
Tror det blir Nina Dobrev, i think.

Favoritt blogg utenom topplisten?
www.martinee96.blogg.no , www.ginaftw.blogg.no , www.anettee95.blogg.no , +++ (det er flere, kommer til å legge alle i "lenker".)

Favoritt blogg på topplisten?
Leser egentlig ingen på topplisten nå, og jeg følger egentlig ikke med på topplisten, hehe. Men det er www.annais.blogg.no

Hvilken kjendis/band er du størst fan av?
MCFLY (!), All Time Low, The Maine, Paramore, NeverShoutNever, og Ian Somerhalder.

Hvilken kjendis/band har du vært lengst fan av?
Det er bandet The Jonas Brothers, som er fortsatt amazing :)

Drømmejobb?
Fotograf eller en skuespiller :)

Tre ord som beskriver deg best?
Hmmm.. lattermildt, lat og smilende, hahah.

Det beste du har kjøpt?
Tror det er The Beatles T-Skjorta mi som jeg har blitt helt hekta på å ta på meg!

Jeg digger virkelig den, og jeg har på den nå faktisk!

Hva synes du om nettby ?
Var hekta på det før, men har blitt kjedelig i det siste..

Hvilken blogg på blogg.no liker du aller best ?
se over :)

Hva er du avhengig av?
CD-spilleren min, PC'en og kameraet.

Hilse fra meg? www.ruthsofie.blogg.no?
Jeg vil hilse til Ruth Sofie som har den brae bloggen www.ruthsofie.blogg.no hehe :)

Bloggforbilde?
www.martinee96.blogg.no , siden hun er seg selv fult, og tør å kjøre sin kule tøffe stil!

Så her er del 1. Del 2 kommer i morgen, tror jeg. Vil takke alle for de masse spørsmålene, så hvis du vil stille flere, så spør HER.

SPØRSMÅLRUNDE!!

SPØRSMÅLRUNDE! Har egentlig ikke noe spesielt å blogge om, har vært på bærplukking i dag også, og vi endte opp med 2 fulle bøtter, hehe. Og siden det er så leeenge siden jeg hadde spørsmålrunde, så hvorfor ikke nå ?

Dere kan spørre hva som helst, men ikke noe så personlig. Jeg vil helst ha "ekte" spørsmåler, og jeg vil ikke ha masse gjentatte spørsmål, men likevel så er det greit da.. SÅ ASK ME! Bare spør i vei. Kommer sikkert til å svare på dem i morgen, hvis det er nok spørsmål :)

Blogging var ikke hodet mitt i dag..

Yes da, blogging var ikke ikke i hodet mitt i dag, helst sikkert fordi jeg gadd ikke eller var opptatt, men det var jeg. Men nå oppdaterer jeg bare nå. Først så sto jeg opp utrolig sent. Og siden jeg var halvvåken så jeg på (500) Days of Summer på den lille TV'en. Kjempebra og søt film ifølge meg! Hehe, så tok med pappa med oss ut for å plukke bær - ja, plukke bær. Men vi endte opp med bare en halvbøtte med blåbær som endte opp til smoothie. Så når vi kom hjem ble det smoothie og kjempefint vær. Har akkurat kommet inn fra verandadøra etter 1 timers lesing på boka (igjen, musikk på ørene (igjen) og smoothie ffs. Naaaaam.

Snart skal vi til kirka på byen. Skal ordne meg og sånt nå, og... nå er det bare 1 uke igjen av sommerferien. hrrmpf...

Når er skolestarten din ? Liker dere smoothie ?"People don't realize this, but loneliness is underrated. "

Tom, (500) Days of summer

For litt siden kom jeg akkurat inn i døra etter en utrolig morsom og koselig dag på byen og Pirbadet. Et badested i Trondheim. Vi måtte seriøst stå grytidlig for å rekke bussen og komme tidligere, sånn ca. kl. 08.00 våknet vi, og kjørte kl. 08.30, wooow. Når vi skulle sti av bussen i byen, gikk vi en liten stykke til Pirbadet. Det var kjempemoro, var ihvertfall mye i jupet, for å si det sånn. Men når man er lenge på vannet, ble det utrolig vondt i øynene, og jeg gadd ikke mer. Men vi spiste, tok masse undervannsbilder, og hadde det gøy! Vi var ihvertfall der i 3 eller 4 timer i strekk!

Så gikk vi en tur til byen der vi måtte gå. Vi hadde ikke så good tid, men var ihvertfall innom Platekompaniet og endte opp med en film og en T-Skjorte. Skulle egentlig kjøpe meg filmen "Just My Luck", men det var utsolgt.. Hvis dere har den, give it to me, KØDDA! Ok, her kommer bilder;


Film og T-Skjorte er fra Platekompaniet.

SKATER GIRL. ME ? NOOOO WAY...

Siden jeg følte meg bedre i dag, faktisk, så gikk vi hele familien en tur ut til et sted kalt Lade. Pappa skulle først sjekke noe greie på bilen, og når han var ferdig, gikk vi inn på et kjøpesenter kalt City Lade. Det eneste vi gjorde der var å handle mat og tingtang til i morgen (PIRBADET OG BYEN!!), og skikking på klær.

Har egentlig ikke gjort noe spesielt siden når jeg kom hjem. - Ryddet, vært ute og lest videre i boka mi, og hørt på musikk samtidlig, spist og skatet. Ja, skatet. Brosjan skulle bare lære meg noen triks, men jeg ga opp med en gang. Hahaha, så nå sitter jeg her og blogger. Senere skal jeg ordne ting til i morgen og sånn. Da har jeg ihvertfall noe artig og blogge om. Hehe, vi snakkes i morgen!

Dine planer for helga ? Kan du å skate ?Image and video hosting by TinyPic
hahaha, proff ja, kjempeproff..not.

"Memories are too important."

Stefan Salavatore

AMAGOOD, har utrolig vondt i magen nå! Har hatt det i utrolig laaang tid nå, men det har gått bort i noen dager siden den gang. Men i går kveld kom det tilbake, fysøøøren! Sorry for ordbruket, lol. Men men, har egentlig ikke gjort noe spesielt i dag pga av mageknipen. Så isteden har jeg hørt på de aller nyeste CD'ene mine osv.. Hehehe, litt musikkfreak kanskje ? Og samtidlig bare sett på TV og sånt. Var med pappa en liten tur til butikken bare for å komme meg litt ut, men det gikk ikke lang tid heller, pga av den vonde greia.. blææh. Men jeg håper det går over snart, og ihvertfall på lørdagen, for da skal jeg jo til byen og på PIRBADET! Yaaaay...

Ok, gidder ikke å sitte så lenge på pc'en nå. Men skal nå bare slappe av, og se på The Vampire Diaries i kveld, hehehe.Hva skal du gjøre i kveld ?

Details


1.armbånd/ TOPP 2. og 3. armbånd/ Vet ikke

1.Ring/ H&M 2.ring/Fra søskenbarnet til mamma

Smykke/Gina Tricot

Har blitt helt dilla på å ha på meg smykker, armbånd eller ringer, har blitt litt sånn hekta, heheha. Men men, sitter her her på verandaen med pc'en på bordet. Været er kjempefint, det er varmt og veldig sterkt vind. GODT, haha. Kanskje ikke godt, siden det blåser så sterkt, og liksom den greia som er oppå på meg som skal forestille en sånn tak, driver og lager lyder og rister sånn, føles nesten som den kommer til å lande på hodet og hele meg etterhvert. Ok, nok tullprat. Skal nå høre videre på musikk og lese en bok. Ha en fin dag videre!

Synes ? Fint vær hos deg også ?

FRIENDS, LOVERS OR NOTHING

                                                                                                                                          John Mayer, Muse & McFly.. <3
Har ingenting å blogge om, så jeg deler mine 3 favorittsanger i tida nå. I just love the songs. Har jeg noen sagt at McFLY er favorittbandet mitt ? Ok, har kanskje sagt det, hahaha. Men det går mye til disse 3 musikerne, John Mayer, Muse og McFLY ofc. McFLY har jeg hørt på lenge, og de 2 andre har jeg noksagt også hørt lenge, men ikke så lenge som McFLY. Men kos dere med sangene ihvertfal.. Lurer på hvor mange ganger jeg har brukt ordet "McFLY" her, haha.

Hørt noen av sangene før eller musikerne ? Din topp 3. favorittsang i tida nå ?

"En venn er noe som hjertet trenger hele tiden."

Henry Van Dyke

I dag har jeg hengt med ABV Ellen, og BK Ole Henrik. Jeg og Ellen var sammen først, vi var innom rommet hennes og pratet og ledd ihjel, hørt på musikk osv. Og da kom Ole Henrik, så vi alle 3 syklet til et badeplass kalt Merafossen. Det var morsomt, men jeg er den pysa da som ikke vil gå nedi vannet helt. Siden vannet var altfor kaldt, så jeg satt ved en kant, men jeg badet litt ja. Men vi tok også noen køddebilder, pratet igjen og badet litt til. Så etter skifting og sånt, tok vi alle 3 igjen en tur til butikken der vi satt og spiste sjokolade, drakk brus/energidrikke/litago, og pratet igjen, lol. Det ble også litt musikkspilling, siden Ole kødda mye med mobilen min, tulling. Men så måtte jeg hjem igjen, buhuuu, men det har vært utrolig morsomt, og at det var godt å se de igjen. Det skal gjentas en gang til!
<3

hahahah, fake a smile

Normale sier du ? lol

Tenkeren, fjortizzen, og..... unormalen, lol. Vi er ikke sånn på ekte altså..

fikk også en utrolig kul gave fra Ellen. Digger den smykken!

Hvordan var din dag i dag ?

Dagstur du...

Null bloggings i går, siden jeg var bort med familien hele dag! Siden det ble ingen Sverige-tur likevel ellernoe, så ble det en liten dagstur til Bjugn der tante, søskenbarna mine bor og sånt. Men dem var ikke hjem! Sååå.. vi besøkte en campingplass der en venn av familien hadde sin campingvogn. Først kjørte vi en lang stykke, tok ferja, kjørte en liten stykke til, og var fremme. Vi stoppet på en kaja-plass, fordi pappa skulle fiske, men fikk ikke noe fisk. Og når vi kom til campingen, var pappa direkte ned til sjøen og fisket! Men hva fikk han ? INGEN FISK! Hahaha, men de gode vennene av familien var så snille, og ga oss en hel pose med makreller, wooow. Så etter prating, spilling av yatzy og sånt, måtte vi kjøre hjem igjen. Men så stoppet vi igjen, siden pappa skulle fiske igjen på et plass, men fikk ikke heller fisk! Hahaha, dakkar pappa, lol. Men men, det var en hyggelig dagstur. Her kommer noen bilder:


Tidsfordriv hjemover.

Hva brukte du dagen i går ? Synes om bildene ?

Innkjøp 060810

Skulle egentlig til Sverige i dag og hele helga, men da jeg våknet i dag morges ble det ikke noe likevel. Siden pappa ombestemte seg, hrmfp. Gjett om surfjeset kom! Men som et plaster på såret, tok med mamma med oss til byen. Da vi kom til byen og gikk inn på kjøpesenteret, gikk strømmen. Hahaha, nesten alle fikk liksom panikk, og en ansatt sa bare "Ikke få panikk, bare fortsett å shoppe, dette går bra." Hahaha. Men heldigvis er det jo mer kjøpesenter enn bare Trondheim Torg. Vi gikk innom forskjellige kjøpesentere osv. Det var fortsatt salg og sånt, men jeg endte opp med 5 stuffs. Så her er de tingene jeg kjøpte:


Alle 3 er fra Gina Tricot

Begge er fra Platekompaniet.

Jeg skulle kjøpe mer tinger som hettegenser, bukser, skolestuffs, en film osv.. Men mamma insisterte, siden vi skal kanskje til Sverige senere en gang. Så ok, så jeg endte opp med de tingene øverst. Fornøyd ? Ja, fornøyd. Og det minnet meg på at jeg har GLEMT å vise dere innkjøpene fra Filippinene også! Så vi får se...

Synes ?

"Vampires can't procreate. But we love to try."

Damon Salvatore, The Vampire Diaries

Aaaaah, nå lukter jeg virkelig sommer nå ute! Sola skinner, barn leker, og varmen blir varmere. Hva skal jeg si ? Jeg elsker virkelig sommer, og skulle ønske det var sommer hele året. Gjett om jeg blir glad, lol.

Men til noen annet. Pappa tok med oss ut av huset igjen, og det var bare en snartur til banken og sånt. Og var også en snartur innom Asia-butikken. Og der har de massemasse ting og mat fra Filippinene! Så vi endte opp med en pålegg til mamma og en potetgullpose som er fra landet [vårt]. Så kjørte vi hjem igjen etter litt skikking og sånt på noen kjøpesenter. Når vi kom hjem var det rett på med shorts og T-Skjorte og en bok i å lese i! Var ute i verandaen og satte og leste den 5.boka i Vampire Diaries bok-serien i den finefine været. Har kommet meg halveis nå, og det minnet meg på at det er The Vampire Diaries på TV'en i kveld, så da har jeg ihvertfall noka å gjøre i kvelden, hahaha :- )

Ser du på The Vampire Diaries ?

You cannot just see the happiness in the face, but in the eyes too.

Guuuud, så flink blogger jeg er. Blogger så sent og vettu, hahaha lol. Men men, sorry for det. Har gjort masse rart i dag. Så fra starten: Etter en frokost, rydding og en god dusj kjørte vi til kjøpesenteret City Syd for å komme oss ut av huset. Men vi var der ikke noe spesielt lenge. Det eneste vi gjorde var å kikke litt og sånt. Masse salg, men jeg lovet meg selv å spare penger, siden vi skal kanskje en tur til Sverige denne helga! Så jeg vil helst spare penger. Loser. Så etter pizza-spising og is-spising kjørte vi tilbake hjem. Det var også utrolig fint vær og jeg var ut nesten hele ettermiddagen med brosjan, og de 2 naboene mine, hehe. Og vi gjorde masse rart, som sagt! Vi spilte og sparket fotball, deretter var inne hos naboen og slappet av litt, og hoppet på trampolina og tok masse hoppebilder. Men desverre vil jeg ikke vise dere alle.. Hihi, fordi det blir altfor langt innlegg!

Men men.. Nå regner det ute, og har ingenting å finne på. TV'en på rommet virker ikke, men jeg kan godt se TV ned på stua og sjekke om det er noe finefine serier som er på. Så ha en fin kveld videre!

Hvordan er været hos dere nå ? Vært iSverige i år ?I Love You, Beth Cooper

Når skolens største nerd, Dennis Cooverman skal holde en tale for hans "graduation", sier kompisen hans, Rich at han må la alt gå ut fra hodet hans. Så han innrømmer hans sin kjærlighet for den hotte cheerleaderen, Beth Cooper og avslører ting om alle i avgangsklassen. Senere blir Beth invitert til eksamenfest hjemme hos Dennis, og med en liten overaskelse dukker både Beth og hennes 2 gode venner til festen. Og alt går ikke så bra når Beth ekskjæreste kommer foran døra etter Dennis fornærmet han i talen, og gir han en vill juling. Men heldigvis kommer Beth med bilen sin og rømmer sammen med venninnene sine og Rich, og kjører inn i et vilt eventyr i en film laget av Cris Columbus. Hovedskuespillerne er Hayden Panettiere og Paul Rust.

Denne filmen var en av de filmene jeg kjøpte i Filippinene. I mine øyner så den veldig bra, men for å være ærlig så var den ikke så bra som jeg trodde. Kanskje kjedelig på begynnelsen, men noen av scenene var morsomme. Men ikke den beste filmen jeg har sett, og ikke så bra som jeg trodde. Terningkast 3 fra meg.. Men der har du min mening, ok ?

Har du sett den eller har du hørt om den ?

imageNå skal jeg ordne opp headeren og designet. tror jeg tilbakestiller den, ble ikke så fornøyd. Vi får se.

"I will fight for you until your heart stops beating."

Jacob Black, The Twilight Saga: Eclipse

Heihå. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive om akkurat nå. Skulle skrive en filmanmeldelse eller vise innkjøpene fra Filippinene, men jeg vet ikke liksom.. Men jeg har faktisk ikke gjort noe spesielt, det er så kjedelig jo. Fordi her er jeg og har vondt i magen.. ENNÅ! Blæææh, 3 dager i strekk nå. Pluss været er helt rar, føles som det er vår. Men likevel ble jeg med mamma til sykehuset, fordi hun skal sjekke noe med haken. Så etter laaang venting kjørte vi hjem igjen. Har også syklet en tur bare for å gjøre noe. Og da kom mageknipen igjen! Fy, det her er kanskje 1.gangen jeg har fått sånn, men kan ikke klage hele tida. Det går over snart så..

Men nå skal jeg tenke på hva jeg skal kjøpe til broren min, han har bursdag i morgen. Hehhe, men det blir ikke stort feiring, tror det er bare oss 4. Og nå skal jeg lage meg en ny header og ny design, hvis jeg seriøst klarer det, haha.

Har det skjedd noe lignede med deg, at du får fort vondt i magen ?


meg og gudfar/onkel min, mange sier vi ligner.. haha det er ikke så rart da, vi er jo familie, lol

Summer is not always the summer you think it was.

Sorry for null bloggings i går. Hadde som sagt planer. Det endte opp med at jeg våknet grytidlig. (Er i Filippinene-tid skjønner dere, fordi når jeg er der våkner jeg grytidlig.) Så etter frokosten, litt rydding og sånt kjørte vi til søstersen og dem for å levere tinger og sånt. Det var så utrolig koselig å møte tantebarnet mitt igjen, han er så søt at han er til å spise opp, hahaha lol. (Jeg må slutte å si "lol" snart, jeg har virkelig problemer.) Når vi drakk kaffe, saft og spist muffins kjørte vi tilbake hjem. Og neste planen skulle vi spise middag hos en venn av familien! Wooah. Det ble ikke noe spesielt moro, siden jeg fikk utrolig vondt i magen og hadde kvalme. Og når man er kvalm, så spyr dem. Og vel, jeg spydde. Så jeg følte meg dårlig i hele kvelden og til og med når jeg lå meg. Uff uff... Sånn er livet.

Men jeg føler meg litt bedre nå, men er fortsatt kvalm. Skal nå bare høre på forskjellige CD'er og kanskje se noen filmer. Høres som en avslappende dag, hehe.

Hva er dine planer for i dag ?
Begge CD'ene er kjøpt på Filippinene
hits