august 2011

Liten oppdateringJeg har nå kommet i et situasjon der jeg må bestemme meg om jeg skal slutte eller fortsette med pausen. For mitt beste, vil jeg slutte. Hvis jeg begynner igjen, vil det bare bli stress og det kræsjer med skole og andre ting. Og nå som jeg skal ha disse konfirmasjonsundervisningene blir det enda mer stress! Så fra nå av slutter jeg med å blogge eller for å si det sånt: TAR MEG EN LAAANG PAUSE. Siden jeg har en følelse jeg vil komme tilbake. Men det har vært veldig artig og koselig med blogg, så jeg håper dere skjønner.

Vi snakkes og kos dere videre i livet! Takk for at dere leste bloggen min, får håpe jeg kommer tilbake!

Lei av blogg..Inspirasjonen er på bunn, fristelsen er på bunn og bloggen min blir bare mer kjedelig. Blogg blir bare stress! Og jeg har faktisk tenkt på dette veldig lenge. Har på en måte lyst å slutte med blogg helt eller ta meg en pause. Men jeg tror jeg tar meg en sånn passe lang pause. Jeg kommer sikkert til å blogge når jeg har lyst, men jeg vil helst prøve å ikke gjøre det. Har andre ting å tenke på, men jeg vil komme sterkere tilbake når jeg har blogglysten tilbake! Tror pausen blir ikke så lang som jeg tror, men i så fall blir det en pause fra nå av! Preikas!

Håper dere skjønner, vil seriøst ikke miste dere lesere..

Dere kan finne meg på twitter og tumblr.

Summer 2011


Arkivbilder Juni-Juli 2011

For å være helt ærlig, så har denne sommeren ikke vært den beste. Dårlig vær, vært hjemme mesteparten av ferien og Oslo/Utøya-tragedien. Men selvfølgelig har jeg gjort noe spennende og artig! Vært på kino,med venner og familie og sverige x3 der vi badet, shoppet og spilt minigolf med noen barndomsvenner som vi møttes borti der. Får bare håpe sommeren 2012 blir bedre!

Hvordan var din sommer 2011?

Innlegget her er for konkurransen til Siv. Bli med du også!

Top 5 obsession atm

1) One Direction. Det kom ikke som et sjokk, huh?

2) Mobilen min (ofc)3) Bracelets. Love it!

4) Motebladet ELLE. Mye fint og innholdrikt inni.

5) Twitter. HeheheheheHva er din "top 5 obsession" atm?

Mixed feelingsSå var da jeg tilbake i skolebenken i dag da.. Har faktisk ikke nevnt at jeg kom i ny gruppe heller! Vel du skjønner, inspektøren vår delte oss i 4 isteden for 3. Så det betydde 1 ny gruppe. Og den gruppen kom jeg i! Med flere andre personer. Kan si at jeg var litt sur, jeg var faktisk veldig fornøyd med gruppen min og jeg den gruppen jeg er i nå.. Jeg kjenner ikke alle sammen en gang! Well, får håpe det funker! Ellers gikk skoledagen sånn passe...

Hvordan gikk din første skoledag?
Jeg føler at jeg blogger bare om skole osv.. Skal bli blogge om noe annet så snart!

Welcome to the real lifeSiden det er min siste dag i ferien, har jeg bare sovet lenge, nytet solen, slappet av med ELLE, lakkert neglene mine og sett "What makes you beautiful" videoen på repeat. Jeg er seriøst ikke klar for å gå på skolen imorgen. Døgnrytmen er helt snudd, jeg er ikke motivert i det hele tatt! Men blir godt å komme til hverdagsrutinen og se vennene mine igjen!

Noen andre som starter imorgen?

Good vibesNå har jeg akkurat kommet hjem fra et liten tur i Sverige. Var bare en tur i Åre og Storlien for å komme oss ut av huset og kjøpe oss litt mat osv.. Var glad at jeg hadde meg med et blad og mp3-spilleren sånn at jeg ikke kjedet meg. Men halvparten av timene sovnet jeg bare, haha. Men nå er jeg hjemme og koser meg med film og godteri!

Hva har du gjort i dag?

WOW, just.. WOW
Bildene er fra denne siden.

En ord - WOW! Det her er jo amaZAYN! Nebulosa-negler som jeg liker å kalle det. Siden jeg er veldig glad i å pynte neglene mine, så har jeg veldig lyst å prøve dette. Men det er jo sikkert vanskelig og jeg kommer sikkert til å faile... Men det her var utrolig fascinerende!

"I'm just being myself."

Tattoos'
ph/weheartit

Har alltid ønsket meg et tatovering. Ikke sånne store og kanskje meningløse, men jeg vil ha noe som betyr noe spesielt for meg. Jeg har veldig lyst på en liten sitat-tatovering. En som sier "forever young" eller "the heart never lies". 2 sanger fra mine favorittband, One Direction og McFly. Men får vel vente en stund til jeg kan ta en...

Hva synes du om tatoveringer?

dårligblogger.comJepp, jeg vet jeg er en dårlig blogger. Men jeg har et liv jeg også! Bloggen er ikke akkurat mitt første valg heller. Skal prøve å bli bedre, men siden skolen begynner neste uke og jeg har ikke tatt ut skolebøkene og andre saker ut fra skolesekken, så tror jeg heller ikke det blir så bra blogging denne uken. Ellers har jeg vært med mamma på jobb i går. Satt egentlig bare i et venterom og leste ELLE, hørt på One Direction og drakk cola. Spennende liv, huh?.. Not.

Begynner dere på skolen neste uke?

TegningerDet var faktisk noen som spurte meg for noen dager siden om jeg kunne vise tegningene mine. Jeg var litt usikker i starten, siden jeg er ikke så flink å tegne og jeg tegner bare fordi jeg synes det er artig. Men ja, her er de. Har flere, men her er de jeg har tegnet de siste dagene. Var litt fornøyd med de 2 øverste, men den nederste.. Not. Jeg vet at jeg er ikke flink... @CleearCrystal er twitteren min, hvis noen lurer.

Life is good

For en herlig dag! Var med bestejenta Ellen i dag. Var ute i hagen hennes og hadde piknik og solet oss. Ikke ordentlig piknik kanskje, men vi spiste oreo og drakk cola, samtidlig som vi snakket og fortelte litt pinlige øyeblikker. Har aldri ledd så mye før, når jeg er med henne, så får vi alltid latterkramper! Haha, men alt i alt: Herlig dag!

Hatt en fin dag?

What makes you beautiful


Baby, you light up my world like nobody else

The way that you flip your hair gets me overwhelmed

But when you smile at the ground, it ain't hard to tell you don't know