august 2012

Some nightsTenkte jeg ville bare dele en av mine favorittsanger for tiden. I det siste så har jeg hatt Fun's album på repeat og den er rett og slett AMAZING! Dere har sikkert hørt "We are young" og denne sangen er utrolig bra som den andre. 
Jeg vil bare beklager for utrolig dårlig blogging for i det siste, men siden finværet har endelig kommet tilbake, så har jeg ikke tenkt så mye bloggen. Jeg beklager det og jeg håper dere skjønner det.

Hva synes du om sangen? 

Gratulerer med dagen

Siden jeg er den beste søsteren i hele verden (I wish.. haha, next joke) så ønsker jeg lillebror gratulerer med 14 årsdagen! Jeg vet at han stalker bloggen min, så hvis du ser dette; GRATULERER MED DAGEN, FJORTIS!!! Ikke gjør noe galt da. Haha, håper du får en fin dag og gud, som tida flyr nå. Jeg husker når vi var småtasser og var sammen hele tida. Men nå har begge blitt større, så ja... Håper du får en fin dag, lillegutt :)

Innkjøp
Shorts: Cubus // Solbriller: RayBans // Ring & øredobber: Bik Bok

Hadde en fin "mor og datter"-dag med mamma i dag. Vi skulle egentlig kjøpe bursdagsgave til broren min, men endte opp med at vi kjøpte også noen ting for oss selv også. Siden jeg har den beste mamma, så endte hun opp med å kjøpe svarte RayBans for meg. Ser ut som hun fortsatt husker hva jeg ønsket meg for nesten 2 år siden, haha. Var litt sånn målløs, så nå går jeg med de hvor hen jeg går, til og med når jeg er i rommet mitt! Joa, nå skal jeg bare nyte dagen i det fine været som har endelig kommet!

Animals
ph/me

Ååååh, barndomsminner! Da vi var i Sverige, så måtte vi bare besøke dyreparken i Østersund. Jeg husker når jeg var veldig liten, så gikk vi her. Men den gangen var jeg skremt av disse dyrene og vil bare hjem. Haha. Utrolig koselig og det var fascinerende å se disse store dyrene, selvom nesten alle tok seg en napp da. 

hits