september 2010

I have the best mom on earth.

Dagen i dag hittil har vært sånn ok. Jeg er som alle andre, jeg går på skolen (LOL). Har hatt mange kjedelige timer, helt da vi hadde fransk. Som sagt, så hadde vi en prøve i dag. Og heldigvis var den ikke såå vanskelig.. Var en prøve på 2 og en halv side. Det gikk ok, og håper jeg får en bra karakter på det, og det er jo min første ordentlig karakter.. *krysser fingrene*

Etter skolen overrasket mamma meg med sjokoladeboller og 2 nye neglelakker. Hihi, jeg har den beste mamma i verden! Ok, skikkelig skryting her, men til meg er mamma den beste. Hun kan være litt sur og streng, og kanskje bittelitt snål. Men likevel er hun en mor som alle mødre skal være. Hihi, ok nok mammaprat. Har nå tatt meg en god dusj, og skal sitte litt på pc'en, før jeg slår på TV'en og watching The Vampire Diaries! Wihuuuu..

PUGG..PUGG..PUGG...PAUSE

Ok, her sitter jeg og blogger, men skal egentlig være tilstede i rommet mitt og pugge pugge til franskprøven i morgen! Omg, shiet. Hahah, men slapp av - Etter skolen har jeg pugget veldig, og tar jeg meg noksagt en pause. Vil gjerne ha en 6'er på prøven da, og jeg er den typen som glemmer ting fort, men fant akkurat en løsning til det, så det er bra! Hehe, men har hatt en ok skoledag. Så en film som het for "Håkon Håkonsen", noe som jeg synes var kjedelig, RLE, engelsk (gloseprøve), osv... En ok skoledag for meg.

Har egentlig ikke noe spesielt å si egentlig, men jeg kommer jo sterkere tilbake i morgen! Så vi snakkes. Btw: ønsk meg lykke til på prøven i morgen!

Mye prøver for tiden ?

Sånn går dagene..

Gårsdagens outfit
Cardigan: Kappahl // T-Skjorte: Bik Bok // Bukse: Kappahl

Armbånd: H&M // Klokke: Gave fra mamma for lenge siden

Smykke: Gina Tricot

Skulle egentlig poste dette outfitet i går, isteden for i dag. Men siden jeg hadde lite tid i går, kommer outfitet i dag isteden. Men kledningen er nesten det samme, bare at jeg byttet T-skjorte og har ikke på meg det smykket, hihi.

Har hatt en ok skoledag, litt moroheter og nasjonalprøve i engelsk, noe som gikk veldig bra. Og så var det rett i leksene. Skikkelig interresant liv, ikke sant ? Hehe, men nå sitter jeg her og gjør egentlig ingenting enn å bare sjekke og sånt. Men nå minnet det meg på at jeg har franskprøve på torsdag! Så jeg må pugge litt, og i morgen er  det full pugging. Så det blir kanskje ingen innlegger fra meg i morgen, pga av pugging. Hehehe, men vi får se! Vil jo ha en 6'er på prøven, ikke sant ?

Hva synes du om outfitet ?

One of my favourites.


Bloggen hennes finner du her.

Det hele begynte med at jeg fant hun via lookbook, og jeg elsker virkelig stilen hennes. Så fant jeg bloggen hennes, og vips! Der ble jeg en fast leser, og seriøst. Denne dama er rååå! Hun inspirerer meg veldig, og jeg synes alle burde ta seg en titt innom denne bloggen!

Har du vært innom bloggen hennes før ?

Har nå fått sansen opp for det igjen....Og det er å tegne. Helt siden jeg var liten, har jeg alltid elsket å tegne. Det var en stor lidenskap for meg, men oppover 10 år og sånt, har jeg mistet sansen for det og kom aldri opp med ideer å tegne. Men i går kom sansen opp for det igjen! Det hele begynte med at jeg kjedet meg, og bladde i CD'ene mine, så tenkte jeg; Siden jeg kjeder meg, kanskje jeg kan tegne logoene ? Og det gjorde jeg.. Resultaten ser du oppe. Bare så du vet; Jeg er en AMATØR. Hate it or love it. Jeg er ikke proff, og vil gjerne bli flinkere. Så siden jeg har så snill mor, og hun har en  masete datter (kremt), skal mamma melde meg på et tegnekurs! Yaaaay, jeg elsker å tegne, og vil gjerne bli flinkere, så jeg gleder meg. Btw: Bloggpausen er over, hehe.

Hva synes du ? Liker du å tegne ?

KINDA BUSY

Sorry sorry, for null bloggings i går! Var opptatt hele dagen, så.. Men jeg kan godt fortelle om det da; Etter en ok skoledag, var dett ned på en haug med lekser. Jeg er den typen som gjør leksene etter vi får dem, og er done with that. Og rett etter var det middag, handling av mat, og var med mamma min på foreldremøte. Når man skulle sitte 2 timer i bil og vente, gadd jeg ikke. Så jeg gikk ut, og plutselig kom en klassekamerat/kompis, Kevin. Så vi satt der og snakket, drev med mobilen, gikk en tur til butikken (igjen) og hjem til han for se på rommet, og på tv'en. Hahaha, men det var koselig..og moro, lol. Så var det rett hjem, Vampire Diaries og til min kjære seng!

Hørtes veldig stressende ut - men sånn er livet. Etter denne skoledagen (vi så en film som heter "Today After Tomorrow, dritbra!) har jeg bare ryddet og ordne noen stuffs. Det blir ingen bilder dessverre i denne innlegget. Siden jeg sitter på mitt gamle pc... siden den jeg har nå er klikka.. Men jeg tar imens en bloggpause!! Så kommer jeg sterkere tilbake, vi snakkes!

Tumblr_l7uhblionm1qd5ab3o1_500_large
that's me..

TODAYS DETAILS
1.Armbånd: H&M // 2.Armbånd (3 stk.): Bik Bok

Klokke: Kjøpt av mamma for lengeee siden!

Uglesmykke: H&M

Bare noen tilbehør som jeg brukte i dag, for å si det sånt.. Fikk endelig bruke det smykket! Hihi, kommer sikkert til å bruke den mye framover. Og den klokka er veldig gammel, har hatt den siden 3. ellernoe, og nå bruker jeg den!. Brukte kanskje den ikke så mye før, men nå må jeg jo det da! Siden klasserommet vårt har ikke noe klokke, så.. Hehehe. Og den er jo søt, rosa er kanskje ikke min farge, men likevel søt!

Like or dislike ?

HOPEFUL

Dagen har egentlig ikke vært noe spesielt hittil, enn bare at skoledagen var ok, gjort lekser, hørt på musikk, laget mat osv.. Veldig interresant ikke sant ? Heheh, nei da. Skal prøve å blogge om noen annet etterhvert nå. Har jo fått mange nye ideer fra dere fra noen innlegger under så..

Har akkurat rukket å bli ferdig med naturfagleksa mi med han derre Thomas Edison, og bare surret rundt og hørt på denne superkule sangen her:

Hva har du gjort i dag ? Hørt sangen før ?

I dag har jeg...
...spist en deilig frokost

...gått til busslomma og tok skolebussen

...vært på skolen og hatt en ok skoledag

...gjort leksene mine og...

...hørte på musikk samtidlig mens jeg gjorde leksene

...lakkert neglene mine

.. ordnet bøkene mine

Og nå sitter jeg her og blogger, og snart er det middag!

Hvordan har dagen din vært ?

Now i told u once, now i told u twice.

ÅÅÅ, jeg elsker virkelig dette coveret av en av de beste bandene, McFLY. Vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt den, men jeg elsker virkelig dette coveret, virkelig. Ifølge meg, som er en stor McFLY-fan, så er dette beste dem har sunget live. Helt perfekt! Den som egentlig "eier" sangen er jo Taio Cruz da.. Men egentlig hører jeg ingen forskjell.

Kan jo skrive litt om McFLY samtidlig også. Alle vet jo at jeg er en stor McFLY-fan.. Men jeg vil ikke kalle meg "en av de største". Jeg har ikke alle CD'ene, men har hørt alle sangene, har ingen "merchandiser" av dem (men har tenkt å kjøpe meg en T-Skjorte), rommet mitt er ikke helt fylt opp med plakater av dem. Men jeg er likevel en stor fan, og kommer sikkert til å være det i mange år til! Jeg har alltid sagt til mamma at jeg kommer til å se McFLY live en gang, og forhåpentligvis blir det snart.. *jubler*. Så etter 2 år med masing, virker det! Hahahaha. Jeg husker godt hvordan jeg ble en fan. Først oppdaget jeg dem via et blad, så søkte jeg på en sang av dem. Jeg tror sangen "Do Ya" eller "That Girl" var de første. Dem er ihvertfall dem beste bandet ifølge meg (eller ihvertfall en av dem; The Maine, All Time Low, Paramore, Jonas Brothers, Muse ++), og selv hvor mye dem har forvandlet seg,så er dem fortsatt McFLY som jeg har likt i 2 år! Oooow yeah...

Hva synes du om coveret ?

Innkjøp


Genser: Bik Bok // Bukse: H&M

Begge er fra Bik Bok

Begge er fra H&M

Fashion Today

Blakket meg skikkelig i dag i byen! Mamma og en venn av henne skulle til byen i dag, og mamma tok gjerne med meg og datteren til venninna. Og denne gangen hadde jeg nok penger til å kjøpe ting jeg måtte ha. Hettegenseren og buksa var de tingene som måtte kjøpe først, hehe. Og når det var 10,- salgs på smykker og sånt på Bik Bok, endte jeg opp 2 armbånder som jeg likte godt enn de andre som var ikke nok så fine. Så kjøpte jeg noen andre ting også som du ser..  Det var masse fine ting på andre steder, men hadde ikke nok penger da. Etter noen timers skikking, satte vi oss i en kafe, og koste meg med en sjokoladecupcake og cola. Yuuuum! Men bare 3 timer i byen, måtte vi hjem da, siden dattera til venninna til mamma, surmulte og gadd ingenting. Så det ødela litt dagen, men vi var selv slitne etter en koselig bytur!

Synes om innkjøpet ?

Kanskje ikke så flink i natursti, men dette vil aldri glemmes.

Hele ungdomsskolen hadde skogtur i dag, og sammen gikk vi til en plass kalt Storvatnet i denne finefinefine været. *Kremt*. En av aktiviteten vi gjorde var natursti. Og jeg og Anniken var en gruppe. Etter post 3 så rotet vi bort faktisk! Haha, men vi var ikke de eneste. Ann Elisabeth, Marianne, Helga og Kari fra et annet gruppe, som var bak oss rotet også bort! Så vi gikk sammen og fulgte veien, noen som ikke gikk bra. Vi prøvde å ringe mange andre fra klassen og lærere, men ingen svarte. Så vi endte opp med å ringe inspektøren som hentet oss med bil.. Det var faktisk veldig flaut at alle skulle gå nedover igjen, og alle glanet sånn på oss når han skulle kjøre oss oppover igjen! Siden vi skulle hente sekkene våre. Hahhaa, seriøst! Denne turen vil aldri glemmes. Har blitt godt kjent med dem, hatt det morsomt og sært, og det morsomte var jo da at vi møtte kuer! Serr, jeg og Marianne ble jo redd da, siden det var jo ingen gjerde rundt dem, og dem liksom "glanet" på oss, lol. Men selvom det regnet og vi var bløt, og var kanskje ikke så flink på natursti: Var dette da moro og koselig.

Er iført i tørre klær (joggebukse og T-Skjorte) og gumler meg med Dots, hihi. Videre i kveld blir det TV-titting og slappings. Det er jo helg, så!

Har det skjedd noe lignede med deg ? Planer for helgen ?

A wish right now.

Tatt av meg // Kamera: Samsung ES15 // Redigeringsprogram: Photoscape

Outfit 15/09/10Skjorte: Kappahl Topp: Gina Tricot Bukse: ?

Fikk en søt kompliment av besteveninna mi i dag. Hun sa at jeg har en så utrolig kul stil! Hehe, har hørt det fra noen andre også, men det eneste jeg sier at jeg bare slenger på meg noen klær, og takk selvfølgelig. Vel, jeg prøver så godt å kjøre min egen stil, men det blir så forskjellig! Noen ganger blir så cascual, så litt rockete, så litt romantisk. Prøver å finne min egen stil, en stil som passer for meg. Men som sagt, det er vanskelig.

Synes om outfiten ? Har du din egen stil; i så fall, hvilken stil har du ?

Undisclosed desires in your heart.


Har hatt den verste gymtimen hittil i dag! Den var så hardt, at jeg var så sliten, haha. Men det er sant, vi skulle jogge rundt hele banen i 5 min., så drev vi innebandy og sånn aktivitetsgreie. Det ble mye springing og sånt, og jeg kan gjerne innrømme at jeg var kjempesvett og andpusten! Og gymlæreren vår satt karakterer på oss! Hjelp, min første karakter, men vi fikk ikke vite det da.. Puuh, ut i fra det så hadde vi også nasjonalprøve som gikk sånn bobb-bobb ifølge meg da. Men det blir ikke satt opp karakterer på det, så wihhuuuuu!

Føler at jeg blogger mye om skolen og sånt, og dere blir sikkert lei av det.. Har tenkt å blogge om noen annet etterhvert. Men jeg vil høre hva dere vil ha mer på bloggen min!

Hva vil dere ha mer av bloggen ? Kan ikke ha sånne videoblogg og noen lignede, for det kan og klarer ikke.. Men noen annet som dere vil ha!

Monday

For en dag! Selv om vi begynte på en nye skoleuken igjen, så var denne Mandagen ikke så verst. Vi hadde kontaktlærer-tid i førstningen, og så musikk. En fag som jeg liker godt, og i musikken hadde vi såkalt en gjettekonkurranse. Vi ble delt inn i grupper, og jeg kom med 2 gutter, Martin A. og Vegar. Og jammen meg, den timen var den morsomte timen jeg noen gang har hatt! Har aldri ledd meg ihjel så mye i det siste. Vi skulle liksom gjette hvilken sang og hvem som sang den, og vi eide! Hahah, kanskje ikke, men det var liksom mange som sang, og noen danset til og med.. og det endte opp med stor latterkrampe, alt det kan jeg si; BESTE TIMEN! Hehehe...

Etter skolen har jeg bare gjort lekser, og dem standard-tingene mine, lol som vanlig. Men men, har tenkt nå på å lese videre i boka mi, eller kanskje pugge litt til nasjonalprøven i morgen, iiiii.. Wish me good luck da! Neida.
noen bilder fra lørdagen..

Boringness will get over, when you are coming and stand in front of the door.

Som sagt, så trodde jeg at vi skulle besøke søstra mi og tantebarnet mitt i dag. Men det visste seg at vi skal det en annen gang, og i dag skulle vi få middagbesøk i dag! Så jeg bare: HÆÆ?! Var egentlig ikke noe humør for å få besøk, men det var ok. Var jo nyvåken da, og jeg er sånn sur når jeg våkner, haha. Gjestene kommer snart, og vi har handlet mat, drikker, godteri osv.. i dag morges. Så det har jeg gjort i dag hittil.

Etter handleturen har jeg bare hengt opp noen bilder på veggen, og gjort masse rare ting haha. Men snart kommer de gjestene, så vi snakkes i morgen!

Hva har dere gjort i dag hittil ?Just remember to smile.

Er litt i gladhumør i dag, jeg. Helst sikkert fordi jeg har blitt bedre kjent med noen i klassen og denne skoledagen var faktisk veldig moro ? Jeg har de beste vennene og familie ? Og at det er helg ? Vel vel, jeg er bare i gladhumør i dag, og sånn hyper. Men det er jeg alltid har jeg merket nå, haha.

Denne skoledagen var faktisk litt moro, for å si det sånt. Vel, det har egentlig skjedd masse rart og sånt og blabla osv.. Så etter skolen har jeg bare ryddet og støvsuget siden det er Rydde-fredag som vi kaller det, og gjort de standare tingene mine, hehe. Og siden det er helg, har jeg tenkt å slappe av og kanskje det blir en besøk hos tantebanret mitt for å feire dagen som var i går med han ? Vel vel, vi får se. GOD HELG!

Er du i gladhumør nå ? Dine helgplaner ?

If fear hasn't killed me yet, then nothing will

John Mayer - War of my life

Bare noen bilder av dagen min hittil = Skolen, lekser, hørt på musikk, tegnet på noen bøker (haha fritids), lakkert neglene mine, spist osv... Har egentlig ikke noe spesielt mye å si egentlig da at jeg har vondt i hodet.. auch, så sorry for dårlig blogging nå, skal prøv å komme sterkere tilbake når jeg er på topp-humor og hodet mitt blir bedre..

Ihvertfall så har en spesiell person som betyr mye for meg, bursdag i dag! Selveste tantebarnet mitt, som fyller 1 år i dag. Gratulerer godgutten,og gratulerer til Maria som går i klassen min! Gratulerer til begge!

I'm baaaack!

Yes, som du sikkert skjønt. Så har jeg vært borte 1 dag, siden i går skulle vi hele 8.klassen på sykkel/telt-tur for å bli bedre kjent. Noe som var veldig koselig, morsomt og sist men ikke minst; HARDT! Når vi skulle sykle oppover, ble det så mye oppoverbakker at jeg endte med en skade. Og det er ikke fordi jeg er sliten ellernoe.. eller kanskje, men p.g.a. av kneet mitt. Det gjorde sykt vondt, men nå har det gått bedre og mye bedre når vi skulle sykle hjemover. Nedoverbakker, aaah. Men men, det vi gjorde da vi kom fram, var å ordne lavoen og sånt derre der. Og vi padlet kano, hatt sykkelorientering (noe som ikke gikk bra), kost og stekt/grillet masse god mat, og hatt det utrolig morsomt. Ihvertfall sånn når kvelden begynte og utover kvelden, hahah.

Det var jo et "bli-kjent" dag, og jeg har ikke blitt så god kjent med noen ennå. Men jeg har snakket med folk og sånt, og håper jeg blir bedre kjent med dem etterhvert. Hehe, nå er jeg trøtt, og jeg har tusenvis myggstikker overalt, auch..

Hørtes koselig ? Har hatt en sånn lignede dag ?


ble bare noen bilder p.g.a. kameraet var teit i går..

PAKKE I POSTEN!

Hehehe, veldig teit overskrift må jeg jammen meg si, men det var faktisk sant! Da jeg kom hjem fra en morsom og noksagt ok skoledag, måtte jeg som vanlig sjekke posten. Og jeg ventet på en pakke fra Jenteredaksjonen, siden jeg vant en konkurranse hos dem. Og der var jammen meg pakken meg gitt og! Og inni pakken, inneholdt dette:
En bok!

Hehe, morsomt. Boka inneholder masse rare bilder/tegninger, men ser morsomt ut ihvertfall til meg..


Etter skolen har jeg bare gjort leksene jeg fikk i dag, og pakket litt til turen i morgen. Som kanskje ikke alle vet, så skal jeg og hele 8.-klassen på tur til et plass kalt Samatun, og vi skal liggeover i et telt og ha det moro med masse aktiviteter. Det som er teit at vi må sykle oppover, og jeg hater det! Det er så masse oppoverbakker, og det tar nesten 4 timer! Guuuud, men gleder meg ihvertfall da.. Men det betyr ingen blogging i morgen! Kanskje på Onsdagen når jeg kommer tilbake, hehe.


Lest boka før ? Ønsk meg god tur til i morgen ? :D veldig rotete innlegg, så sorry!

Just the way you are.Tumblr_l7qst8a8081qbpwzeo1_500_large
En ord; Nydelig! Har lenge hørt den sangen, og hva skal jeg si ? Bruno Mars er kjempeflink, hehe.

WEEKEND!

Føler at tida går utrolig fort nå. Nå har den 2.skoleuken gått, og jeg husker godt hvordan 1.skoledag var. Syykt, og det er jo ikke lenge igjen til jul heller, hahaha. Det er det jeg tenker om nå ja, lol. Men men, det er ihvertfall godt å ha helg nå så..

Skoledagen var ok, selvom på norsken tok vi en leserprøve, diktat og sånne greier. Det gikk bra, så pratet vi litt om bli-kjent turen som er ikke så lenge til. Jeg gruegleder meg. Gruer meg fordi vi skal sykle oppover, og jeg gleder meg for å bli utrolig godt kjent med alle. Etter skolen har jeg bare hørt på musikk, lest osv.. Har virkelig fått denne sangen på hjernen, den var en av de sangene på CD'en jeg fikk på Rock Sound-bladet:


Dine planer for helgen ? Hørt sangen før ? HA EN FIN HELG!Er på den kreative hjørnet i dag, jeg.


Var i den kreative hjørnet i dag etter skolen. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg hadde bare så lyst til å ta bilder med kameraet mitt, haha. Det ble noen random's, men jaja... Imens jeg tok bilder, ble Kings Of Leon og Muse spilt på full guffe, derfor tok jeg et bilde av CD'en til Muse, hahaha lol.

Skoledagen var sånn kjedelig og artig. Det kjedelige var at lærerne var så sure, pluss måtte jeg snakke med en lærer om hvordan det går med norsken min og sånt, siden jeg må kanskje ta Norsk 2 ellernoe, men hun sa at jeg taklet det bra. Og det morsomte var i det siste friminuttet da jeg og Anniken og noen gutter driblet hverandre. Hehe, har aldri hatt så artig på friminutt på lenge. Så, var det rett hjem, og hjelpe pappa med å rake gress, yeah fun fun day.

Synes om bildene ?

Why does everybody hate me ?

Sorry for sen blogging. Etter en noksagt kjedelig og ok skoledag på skolen, ble det direkte på leksene, og så måtte vi til Heimdal og hente mamma. Og etter det, spiste vi middag, og for litt siden gjorde jeg naturfag-leksa mi med pc'en. DER JA. Ok, sitter her med forkjølelse og utrolig vondt i halsen. Auch, blir ikke bedre når jeg trøstespiser meg med halspastiller.. Vel vel.

Kan innrømme at jeg har hatt en dårlig dag.. Føles som om at alle hater meg nå. Det føles ut sånn bare, alle er sure på meg ellernoe.. Men heldigvis har jeg vennene mine og familien til støtte. Hehe, men nå skal jeg slutte og skrive masse tull her nå. Det skjer sånn når jeg er syk..

Sist gang du ble syk ?

hits