september 2011

Fr1DayIT'S FRIDAY, FRIDAY...! Starter alltid helgen med å høre "Friday" av Rebecca Black vettu. Nei da, kødder bare.. Ellers er det helg! Wuhuu, cheers to the freakin' weekend! Føler at innlegget her blir skrevet med setninger fra sanger jo.. (Så du hva jeg gjorde med overskriften min? Fr"1D"ay? Hahah, ok. It's a 1D thing..) Resten av dagen blir det bare å slappe av helt, og se Idol med familien. Koselig start.

Hva er dine planer for helgen?

DETAILS


Smykke fra et taxfree butikk i danskebåten

Ring fra H&M

Armbånd fra H&M

Nå driver jeg og gjøre franskleksene mine og høre på Ed Sheeran's nye album. VERDT Å HØRE PÅ! Ellers er alt bra, er bare glad at det er snart helg! Selvom denne uken har gått fort (!), så blir det godt med fri. Resten av dagen blir vel å slappe av og se Pretty Little Liars! Elsker den serien, selvom den skremmer meg litt.. Pyse, much?

Hva synes du?

My favorite quote


Some people believe in God,

I believe in music.

Some people pray,

I turn up the radio.

photos/me

Musikktips fra meg, til dere


Two Door Cinema Club - What you know


Cher Lloyd ft. Mike Posner - With ur love


Leona Lewis - Collide


Allstar Weekend - Blame it on September

Believe in yourself
ph/weheartit // Har dessverre ikke noe bilder fra ungdomstreffet.. :(

I'M HOME! WOHOO! Altså, jeg mener jeg har akkurat kommet hjem fra en sånn ungdomshelg som vi har i konfirmasjons greia jeg er med i. Det var utrolig morsom, og jeg ble kjent med noen. Men noen ganger følte jeg sånn "forever alone", siden alle kjenner hverandre, så kommer jeg da... Haha. Men i alt i alt: Utrolig morsomt! Drev med leker, var i kirka flere ganger og fikk dårlig søvn. Så dere vet ikke hvor mye jeg savnet senga mi!

Hva har du gjort i helga?

Gårsdagens innkjøp


Alle 3 er fra Cubus

Armbånd fra H&M

Siden jeg hadde god tid før konfirmasjonsundervisningen, så tok jeg meg en tur til byen. Det var "I <3 salg", men for å være ærlig, var det ikke noe spesielt love, ærlig talt.. Men noen godsaker fikk jeg ja!
Nå driver jeg og pakke og finne saker til konfirmasjonsovernatting denne helgen! Fra imorgen til søndagen, så skal jeg og de andre konfirmanter ha et overnattingsfest! Blir skikkelig koselig det, men det betyr ingen blogging.. Le cry.

Hva synes du?

My favorite cardigan
Cardigan fra ONLY.

Elsker virkelig denne cardiganen! Tror det må være en av mitt beste kjøp! Den er så god å ha på, også er den oversized, digger oversized klær!
De 2 siste dagene har egentlig ikke skjedd noe spesielt. Har bare vært vanlige dager: Skole, lekser, hjemme osv.. Og humøret har vært sånn opp-ned, men i dag så er det alt bra! Ettersom jeg har fått en 5'er i en RLE-prøve (den som jeg trodde gikk dårlig), så har humøret vært sånn tipp-topp!

Hva synes du?

Sometimes i wished the time went a little bit slowSorry for null blogging, men dere husker hva jeg skrev i noen innlegger under? Jeg blogger når jeg har tid ;) Vel, dagene har vært litt travle. Startet helgen min med 3 gode venninner med filmkveld, dansing og jeg og venninna mi lærte oss (nesten) What Makes You Beautiful på gitar! Neste uke blir sånn travelt det og. Har ei prøve, også har jeg konfirmasjonsundervisning osv.. Men det forteller jeg så snart jeg har tid å blogge!

Hatt en fin helg hittil?

Favorites atm


Ring fra Bik Bok & grå neglelakk fra ?

Armbånd fra H&M og silly bandz (whoop whoop)

Øredobber fra ei venninne

Det jeg har innsett er at jeg trenger noen nye ringer eller smykker for samlingen min. Har ikke vært på shopping på lenge. Men det som er det teiteste, er at jeg sikler etter ting jeg har utrolig lyst på, men har ikke penger. Men når jeg har penger, så vet jeg ikke det hele tatt hva jeg skal kjøpe! Hvor typisk er det?! Får vel snike meg en tur til byen denne helgen eller neste uke, siden det er "I <3 salg" på torget! Me gusta.

Bring back memoriesSom dere vet, så var jeg en STOR Bieber-fan i 2009-2010 da karrieren hans begynte. Men som dere også vet, folk vokser opp, og det gjorde jeg og musikksmaken min. Så "Bieber-fever" gikk over. Men når jeg ser denne videoen, kan jeg ikke slutte å smile. Det gir meg så mye minner og hvor mye jeg elsket han den gangen. Jeg er altså ikke en fan lenger, men jeg kan ærlig innrømme jeg hører fortsatt på noen av sangene hans og er stolt av han for hvor langt han har kommet.

Outfit
Tunika/Bluse fra Bik Bok. Armbånd fra H&M

Enkelt outfit, simple, but effective right? Har egentlig ikke noe spesielt å skrive om nå, siden inspirasjonen er fortsatt sånn 50/50. Ellers sitter jeg her og doper meg ihjel med halsdops og prøve å bli litt mer friskere, mens musikk blir spilt høyt i bakrunnen. Ma lyf.

11/9
Jeg husket for 10 år siden, jeg var 4 år. Vi så på nyhetene, og dette tragedien kom på. Jeg husket at jeg satt der og så at tårnet liksom raste sammen som en domino-rad. Det var helt forferdelig, jeg skjønte jo nesten ingenting siden jeg var så liten. Men etterhvert som årene gikk og TV-kanelene viste disse dokumentarene, begynte jeg å skjønne det. Det er faktisk tragisk hva som skjedde, og pappa kan ikke tro at det har gått 10 år siden, han husker det som om det var 4 år siden. Mine tanker går til familien som mistet sine nærme i denne tragedien den 11. September 2001.

Dip dye hair

Ser ut som blogglysten og inspirasjonen begynner å titte seg fram nå. Det er jo bra, ikke sant? En trend som er populær i tiden nå, er dip dying (eller hva nå dere kaller det). Og for å være ærlig, så synes jeg det er faktisk utrolig kult! Noen passer med den, og noen passer ikke med det. Har veldig lyst å gjøre det, men tror jeg vil ikke akkurat kledd det. Og hva som passer med svart hår da?! Men jeg synes det er veldig stillig.

Hot or not?

Long time no see

HEI! Vil bare stikke innom for å oppdatere bloggen og se de fine kommentarene deres om at jeg burde komme tilbake. Er egentlig ikke helt tilbake ennå, men det hender jeg skriver noen innlegger og sånt, så bloggingen vil ikke bli så bra, og det vet dere hvorfor.. st to the ress.

I det siste har jeg..

.. fått denne herligheten av min beste venninne!

... jeg fikk radiostasjonen NRK MP3 til å spille 1D sin sang "What makes you beautiful", og i går morges så var jeg på radioen og introduserte sangen til alle sammen som hørte på for første gang. For en mulightet! Utrolig morsomt!
... jeg har klart å være syk. Startet med utrolig dårlig forkjølelse, deretter feber. Men føler meg litt bedre nå.

Og i dag skal jeg til tantebarnet sitt selskap. Han fyller 2 år i dag, og det skal vi feire med å ta oss en tur til dem og feire den! Blir kjempekoselig.

Hva har skjedd siden sist?

hits