oktober 2009

Endelig halloweeeeeen

Heisann og god helg og halloween, det må jeg ikke glemme. I dag på skolen startet vi med innegym. Gikk bra og ikke bra. Siden jeg hadde vondt i ryggen, senere i gymmen måtte vi ta situpser og sånn, og der kom smerten igjen. Senere spurte læreren min om jeg har vondt i ryggen, og da jeg skulle si noe, begynte jeg å gråte, siden jeg hadde vondt da, men etterhvert gikk det bra. Etter gymmen hadde jeg kantinejobbing. Jeg kom sent, så hjalp Annikenpews og hjalp meg og Kim Arild, tussen takk jentah mi. Så var det alltime og klasseråd etter. Og når jeg kom hjem, vardet på tide med rydding, musikk og lesing. Som du sikkert vet så låner jeg boka "Skrekkens Sirkus" av Ellentulla. Så jeg leste den før jeg satt på pc'en og vet dere hva jeg synes om boka ?! Spennende, ekkelt og mystisk på samme tid. Så var det iCarly, pcsjekking og nå er middag.

I morgen er det btw. HALLOWEEN ! Jeg digger halloween, men skal kanskje ikke gå siden en barn til en venn av familien har bursdag på halloween, så det betyr ikke at jeg får grtis godteri og skal på partyet til Ellentulla. Hmpff... Men dere kan kall meg barnslig, sden jeg skal gå knask eller knep, og jeg gjør det hele tida når det er halloween, jeg.

Dagens fav.sang:


Untouchable - Taylor Swift < 3 Det eneste jeg kan si, jeg elsker den sangen & Taylor Swift, ofc < 3

Skal du gå på Halloween ? HVa har du gjort i dag ? Hva synes du om sangen & Taylor Swift ? Hva skal du gjøre i helga ?

GOOOD HELG, folkens og HAPPY HALLOWEEN 8)
Blogges, Jean Rose < 3

Pumplantern_large

3170652852_bc58b370ca_large

all i wanted was you

Heisann. I dag på skolen så var det beste skoledagen hittil. Jeg tuller ikke, jeg mener det. Siden på skolen gjorde vi A-Plan først, jeg digger A-Plan, så engelsk og blandet, så ukeslutt, og den gikk bra. Og i friminuttet ga jeg Anniken en liten gave fordi hun har vært en spesiell jente som alltid har vært der for meg og er glad i henne. Og forresten jeg byttet bok med Ellen, hun lånte Eclipse og jeg lånte "Skrekkens Sirkus". En bok om vampyrer den også... Så i friminuttet lekte vi boksens gård og øving til julekonserten. Det hørtes kanskje kjedelig til deg, men det var egentlig artig. Synes du hørt artig? Da jeg kom tilbake fra skolen, så hadde jeg skikkelig vondt i ryggen, myyyye verre. Omg, det er så voondt. Vet ikke hva som skjedde, men har det drittvondt nå. Og samt. så kom mamma og pappa med MASSE POSER ! Siden pappa skal ha en bursdagsfest på den 7.November. Og jeg må holde en tale, det blir da kult. Mye jobbbing til meg ja.

Akkurat nå driver jeg og skrive ferdig denne setning. Sånn ! Og høre på Paramores "Brand New Eyes. Pluss dagens fav.sang er en fra albumene:
 
Paramore - All i wanted < 3 Gaad, jeg elsker Paramore, de er så beeest, elsker dem så høøyt. Hehe :D

Men stikker jeg, fordi nå begynner iCarly. Yayyy. Snakkes ( :

Hva har du gjort i dag ? Ser du på iCarly ? Hvis du liker Paramore, hva er din fav.sang av dem ?

gave

abbyy

Blogges, Jean Rose < 3

En helt vanlig søndag.

Heisann lesere og god Søndagsettermiddag. Har akkurat spist middag og skal snart kle på meg og videre skal vi kjøre til St. Olavs kirke. Skal på sånn engelsk messe. Det blir da kjempegøy. NOOOT ! I dag morges våknet jeg tidlig enn jeg forventet. på radioen sto det klokka 08.00, men det visste seg at klokka var 07.00. Så jeg lå og sov igjen. Deretter spiste jeg frokost, var med mamzen på jobb og deretter gikk det til dusjing. Jeg må si at jeg eeeelsker å dusje ! Haha. Men nå stikker jeg og kler på meg og skal til kirken. Vi snakkes mer i morgen. Okei ? Kos dere videre ! Pluss det er skole i morgen. Blir det ikke artig det da. Men ihvertfall det blir fysikkaktivitet og kantinejobbing i morgen ti meg i morgen.

Og btw: Mamzen har laget blåbærkake og det er drittgodt. Haha, den er ferdig skal ned og smake samtidlig jeg går ned i kjøkkenet.

Dagen favorittsang: Alphabeat - Fascination. Kanskje dere har hørt den før, siden den var med i en gammel Coca Cola reklame. Og den sangen bir jeg egentlig aldri lei av !


Hva har du gjort i dag ? Har du smakt blåbærkake  ? Hva synes du om sangen ?


St. Olavs Kirke. Bildet er fra google.no

Blogges, Jean Rose. < 3

Shoppingtur + Dagens innkjøp

Heisann og gød lørdagettermiddag. Nå sitter jeg og vente på at data'n er sånn klar, fordi jeg sitter ved den gamle pc'en og skriver denne innlegget. Og denne pc'en er så treeeeeeeig.

Men back to the point - I dag var jeg til City Syd med "Elleville Dager". Masse fine salg, mne aller først gikk jeg ned i 1.etasjen til Platekompaniet. Siden det er ny "Platekompaniet", og der var det åpningssalg. Takk for Anniken som sa i fra til meg ! Der kjøpte jeg "Paramore - Brand New Eyes", og skulle egentlig kjøpe en film, men hadde ikke råd, buhuuu. Kanskje dere lurer kanskje sånn; "Har du ikke kjøpt den ennå?" Og nei, det har jeg ikke. Skulle kjøpe den etter den dagen skulle komme ut, og skulle kjøpe den på Sverige, men fant ikke det og hadde ikke penger. Men nå har jeg jo den og hører på den. Paramore RULER ! Pluss så var det massemasse folk, så jeg snek foran dem da. Hehe, deretter gikk jeg til Bik Bok. Masse finefine ting der, så endte med en så fin rød boblejakke, men jeg hadde jo ikke råd, så mamma kjøpte den til meg. TUSSEN TAKK !  Og det var alt, ingen mer. Men er fornøyd med kjøpet , og bare så du vet så er City Syd en sånn stooor kjøpesenter. Og der stikker jeg innom noen ganger.

Senere skal jeg kose meg med godteri og snop og se på "Skal Vi Danse" med familien. Det er min lørdagskveld hittil.

untitled 1
Uklart bilde; Dagens outfit; Tee fra Gina Tricot, bukse fra Amigos og veske fra Gina Tricot.
untitled 2
Lommeboka. Bruker egentlig ikke så store, men denne måtte jeg ha for å ha pengene i.
untitled 3

untitled 4
Hihi, i luve it !
untitled 6
"You are the only expection.. <3"
untitled 5
Dagens innkjøp; Jakke fra Bik Bok og CD fra Platekompaniet.

Hva synes du om innkjøpet ? Hva har du gjort i dag ?

Ha en fin Lørdag videre ^_^
Blogges, Jean Rose. < 3

This is it, here i stand

Heisann og GOD HELG ! Er det ikke godt med helg, folkens. Hehe. I dag på skolen startet vi med matte-prøve. Det gikk egentlig dårlig og bra. Men etter det var det joggedag. Fordi i dag hadde vi joggedag. Det var 3 baner vi kunne jogge: Hardrausen; Skolen til kirka og tilbake. Råtassen; Skolen og bortover en sted osm kalt for misjonhuset og tilbake til skolen og sentrum; Rundt Lundamo, ikke en lang bane. Omg, jeg er virkelig god til å forklare. Haha, menmen jeg tok hardausen med Marte. Alle i 7.tok den og da vi kom til kirka fikk vi 3 spørsmål og den klarte jeg. Pluss jeg jogget litt og er egentlig fornøyd at jeg jogget nesten hele tida. Etter det ble det en liten pause og lærerene telte alle poengene. Siden vi hadde en ark og når vi kom til mål og den stedet vi skulle til så fikk vi klipp. Jeg fikk 16 klipp, i think og er fornøyd med det. Og ette det ble det premieutdeling. Og gjett hva ? VI VANT ! Vi fikk en spill som premie og er egentlig litt fornøyd med det. Når jeg kom hjem var det på tide å rydde og støvsuge siden jeg og broren min rydder huset hver Fredag og det får vi penger av det uten vi vet det. Hmf. Så etter det ble det mer Harry Potter titting og lesing. Har blitt helt hekta på Harry Potter i tida. Men HP er jooo bra.

I morgen skal jeg på SHOPPING ! Trenger det virkelig, hehe. Skal blant annet stikk innom Platekompaiet og se på noen som er på salg, siden det er påningsalg osv..

Og btw: Dagens favorittsang:
 
Michael Jackson - This Is It. Den sangen er jo kjempefiiin. Har aldri vært en stor fan av Michael, men sangene og musikken har jeg vært en veldig stoor fan av. Jeg savner han virkelig han var en helt fantastisk popkonge. Og jeg har virkelig lyst å se filme "This Is It" :D

Hva har du gjort i dag ? Er det godt med helg ? Hva skal du gjøre i helga ? Hva synes du om sangen ?

Ha en riktig fin Fredagskveld videre : - D
Blogges, Jean Rose < 3

I have money, but i work really hard

Heisann. Detter min 2. innlegg i dag. Så flink jeg er. Hehe. Men back to the point. Jeg vil bare si pip til dere at jeg lever. Driver og rydder klær nå. Siden jeg hadde jo ingenting å gjøre. Har akkurat ryddet 1 stoor haug med klær og har hengt opp klær, så nå skal jeg rydde en hel klær bunge med klær...IGJEN ! Ok, nok om det. Gjett hva jeg fikk av pappa da ? Jeg fikk 50 KRONER ! Siden jeg var så flink å rydde, pluss jeg jeg fikk 100 kroner av mamma. Wihii, jeg vet det er lite men det er bedre enn ingenting. Og nå har jeg penger til "Elleville Dager" på Trondhdeim Torg. Skal dit på Lørda'n. Skal du hvis du bor i Trondheim ? Men nå slutter jeg og skriver. Driver å passe på maten siden pappa er bort og kjem snart, mamma kjører broren min til taekwondo og jeg er her..ALENE ! Og skal rydde klær samtidlig. SNAKKAS : - D

Må du også rydde klær hvis foreldrene ber deg om det ? Hva har du gjort i dag ? For du penger når du gjør en jobb ?

picture 35
Webcambilde...

don't be silly, i'm always with you

Heisann :- ) Sorry for sent blogging, men jaja. I dag er det Torsdag igjen. På skolen så var det vanlige: Arbeidsplan, engelsk og kunst og håndverk i de 2 siste timene. På kunst&håndverk timen var det best. Vi skulle tegne et portrettbilde, og jeg skulle tegne Anniken. Og Anniken skulle tegne meg, men hun fikk ikke tid da. Så jeg tegnet henne. Vel dere skal få en resultat når den er ferdig. Den er ikke ferdg altså. Og nå sitter jeg her og vente på iCarly skal begynne. Hihi. Dette ble kanskje litt hastinnlegg, men whatever. Så nå stikker jeg snart. Skal se ferdig "Harry Potter og Føniksorden". Er ikke ferdig med den x) Og i morgen har vi JOGGEDAG ! Brrrr, grugleder meg, jeg ;p

Imens skal du få høre in favorittsang atm:
 
Leighton Meester ft. Robin Thicke - Somebody To Love.
Elsker den sangen. Har begynt å like Leighton Meester i tida nå. Den sangen er så råbrrra. Liker du Leighton Meester ? Har du hørt sangen, og hva synes du ?

20090208174914
og btw: Jeg har lånt boka Harry Potter & de vises stein fra skolen. Skal også lese den i dag.
2817665226_d67620aa89_large

Hva har du gjort i dag ? Liker du Harry Potter ?

Blogges, Jean Rose < 3

Anniken - Min allerbestevenn < 3

Heisann, og sorry for at jeg fikk ikke blogge i går. Jeg hadde egentlig lyst, men jeg vet jo ikke hva jeg skulle skrive om så jeg blogget ikke i går. Men i dag har jeg en ide; så jeg blogger om min bestevenn Anniken og hvordan vi hatt et i disse lange årene som allerbestevenner. Høres det ikke bra ?!

Det første som skjedde var at vi gikk i 4.Trinn. Det var 3 gutter som spurte om vi kunne leke med dem. Så ble jeg og Anniken nærmere kjent selvom jeg kjenner henne helt siden 1. Etter det ble vi skikkelig bestevenner og vi og Ellen, Monica og Malin var med så ble vi en gjeng og alle er bestevenner ennå. Omg, Anniken du betyr massemassemasse for meg. Det var noen krangling, men vi ble bestevenner igjen. Du støtter meg og er der for meg og du bryr deg om meg, og jeg er så utrolig glad i deg. < 3 Vi har så myye til felles og det som er pluss da.  Du vet ikke hvor myye men du har en skikkeig STOR plass i hjertet mitt og ingen kan ta plassen over det. Så Anniken, du må vite at du betyrbetyr masse for meg. < 3 Jeg håper i framtida at vi bor sammen i leilighet og tuller og er fortsatt bestevenner livet ut. Elsker deg for alltid Ludvig : - D < 333


Verdens beste venn, iluuu forever & always. < 3

Har du bestevenner ? Hva heter de ? Er jeg en av dine bestevenner xD ?

Cuz you know that i'm on your side

Heisann og god mandagsettermidag, eller hva vi kan si x)
I dag begynte vi på skolen igjen. Jeg gadd virkelig ikke å gå på skolen, men jeg måtte. Etterhvert fikk jeg skolefølelsen tilbake. I dag kom Ida med rødtbrunt hår ! Det passet henne skikkelig pluss hun hadde BURSDAG I DAG ! På skolen var det vanlige, bare at plassene våre var litt byttet, jeg satt helt bak jeg da ! Men fikk tilbake plassen min til slutt. Og da vi spiste mat fikk vi nammenamm boller av Ida. Tror vi fikk pga noen fant sykkelen eller hun har bursdag i dag. Jeg elsker boller og spiste med en gang. Haha. Etter var det spising, leksing, høre på musikk og nerde pc. Men nå slutter jeg og skrive, jeg skal fortsette å se på Harry Potter jeg kjøpte i går. SNAKKAS !

Dagens favorittsang: Give Love A Try fra JONAS, men det er Joes versjon. LOVE IT AND JB. < 3

Hva har du gjort i dag? Liker du boller? Hva synes du om sangen? Liker du JB, og hvem er din favoritt?

Blogges, Jean Rose. < 3

Sverigeturen var gøøøøy !

Heisann. Nå er jeg tilbake fra Sverigeturen som begynte på Fredag og sluttet i dag. Det eneste jeg kna si at jeg koset som bare rakker'n. Men nå skal jeg oppsummere hva jeg har gjort.

Fredag 16.Oktober
Aller først kjørte vi til den andre familien og ventet til dem, fordi vi skulle kjøre sammen med dem. Etter en lang kjøretur stoppet vi i Storlien matbutikk. Og gjett hva ?! Det var snø der ! Men jeg overlevde. Det jeg kjøpte i matbutikken var en sjokoladeplate. Det var alt, siden vi skulle kjøpe bare noen småting. Senere var vi framme. Vi stoppet i Østersund camping, men det var stengt, så gikk vi til en hotell nærme, Scandic Hotel og booket der en dag. Når vi pakket og leverte bagasjen i rommet vårt var det bare bittelitt TV-Titting. Det var Disney Channel og JONAS var på. Men etter 5 min. Måtte vi handle mat til  de 2 neste dagene. Ungan til familien var ikke med og det var broren min ikke heller, så jeg var med og handlet med voksne vettu. Etter vi handlet gikk vi til en China Restaurant og spiste der, ikke særlig god mat, men  jeg overlevde i hvertfall. Senere var det hyggekveld med de andre ungene og soving.

fredag 1
Hehe, den posen måtte jeg dele med brosjan.
fredag 2
Eclipse lesing var det og sjokoladespising også.

fredag 3

fredag 4
Æsj, var det alt jeg kan si xD

Lørdag 17.Oktober
Våknet klokka 07.30 og så på Hannah Montana The Movie. Det som var bra at TV'en viser noen nye filmer. Hehe. Etter noen timer senere pakket vi og gjorde oss klar til å spise frokost ned i spiserommet i hotellet. Etter det booket vi ut og kjørte videre til en kjøpesenter. Det som var bra at kjøpesenteret hadde Gina Tricot. Jeg var så glad at jeg sprang der også på masse ting. Jeg fant og kjøpe en T-Skjorte med trykk og noen farge øredobber. Mens mamma nesten betalte fant jeg en sånn veske med England motiv på, jeg var sjokkaa og da den mamma og hun måtte ta med den og, jeg elsker England og den veske var et stort pluss for meg. Mamma betale for  meg, siden jeg torde ikke å betale selv. Etter det gikk vi rundt ut på noen butikker. Etter tida som gikk kjørte vi tilbake til Østersund Camping og leide en leilighet. Leiligheten var så liten, og de TV-Kanalene de hadde var SUPERKJEDELIG. Og etter noen timer var det endelig bading. Fordi nærme hytta vi var i var Storsjøbadet. Og der badet vi i 1 time og halvtime. Jeg prøve de 3 rusjene mange ganger,men tok mest den store grønne. Omg jeg hadde latterkrampe siden vi satt 3 i en sånn badering, og jeg dunket hodet mitt mange ganger og datt. Haha. Når vi kom tilbake fikk jeg så skikkelige vondt i magen. Jeg vet ikke hva jeg hadde spist, men fikk skikkelige vondt i magen. Og i natt gikk jeg 2 ganger på doen, fordi naturen kalte xF

lrdag 1
Den dagens outfit.

lrdag 2
Hihi.
lrdag 3
Me <3 Gina Tricot.
lrdag 4
Den dagens innkjøp.
lrdag 5


lrdag 6

lrdag 7

lrdag 8

lrdag 9

lrdag 10
Ser du meg ? xD
lrdag 11

lrdag 12

Søndag 18.Oktober.
I dag var i dag vi skulle hjem. Vi pakket og vasket og leverte nøkkelen til den huset vi får nøkkelen vettu. Senere var vi på Storsjøbadet igjen ! Ville egentlig ikke bli med siden jeg har så vondt i magen, men jeg angret og ble med likevel. Vi badet i 2 timer. Men det som var et stortminus, det var at jeg blødde neseblod. Det skjedde da jeg kom opp fra den grønne rusja. Og CCristian bare sa: Jean Rose, du blør NESEBLOD! Og jeg bare; oi shit så sprang jeg til WC'en og tørket meg. Jeg blødde hvis veldig myyye, men det gikk etterhvert. Senere kjørte vi tilbake til Norge, men første stopp var Storlien. Mens vi kjørte til Storlien. Så var denn familien vi var, og dem krasjet til en sånn lignede reinsdyr. Jeg så det med mine egne øyner, og det var så trist. Tror han var død. Dakkar. Når vi kom te Storlien, kjøpte mamzog papz mat og jeg en film ! Det var Harry Potter og halvblodsprinsen, og en melkerull. Men mamma kjøpte det til meg. TUSSEN TAKK!  Og pappz kjøpte en godtepose til meg og b, TUSSEN TAKK! Senere kjørte vi hjem og Eclipse-lesing var det. Og endelig var vi framme. Pakket ut og ryddet og Harry Potter på den lille bærbare TV'en. Nå sitter jeg her og bare slapper av.

i dag 1

i dag 2
Bløtt hår :)
i dag 3
SNØØØØØØ :D
i dag 4
Naaam, godis. < 3
i dag 5

Hva synes dere?Hva har det skjedd i det siste ? Savnet meg ?
 Du trenger ikke å svare på den siste xD

Goodbye my lovers, goodbye my friends..

Heisann : - )
Jeg fikk til å blogge litt før i dag når vi skal reise til Sverige, WOHOO. Vi skulle gå klokka 15.00 isteden, så da får jeg likevel til å blogge før jeg går, Hehe. I dag våknet jeg rundt klokka 08.00..IGJEN ! Fordi jeg skulle bli med mamma til byen og levere penger til Besta i Filippinene. Mens hun leverte penger gikk jeg i Trondheim Torg og spurtet til Gina Tricot og fan MASSE fine ting der. Jeg hadde bare 100,- men ringt mamma om jeg kunne få 50, til så jeg kan kjøpe meg en sånn stripegenser. Så fikk jeg 50,- og kjøpte meg en sånn stripegenser på GT. Skal bruke den til Sverige.(Du kan se den lenger ned) Så gikk vi hjem og gjorde oss klar. Så nå sier jeg farvel med dere og håper dere får en fin HELG ! Når jeg kommer tilbake til Sverige, og skal ffortelle dere ALT hva jeg gjorde og ta MASSE bilder, Hehe. < 3


Dagens fav.sang: Justin Bieber - One Less Lonely Girl. Omg, vet du hva ? JEG ELSKER JUSTIN BIEBER ! Jeg er megastoorfan av han nå, og den stemmen og da, looove him. Sangen gjør meg så glad. Og One Time...BRA SANG ! Love you Justin Bieber. < 333 Hva synes du om sangen ? Liker du Justin Bieber ?

Han en riktig god dag videre og helg : - D
Blogges, Jean Rose. < 3

untitled 1
Dagens Sverige-outfit: Skinntights, den nye stripegenseren og en veske

untitled 2
Pakket og klart.

She'll turn her music on you, You won't have to think twice

Heisann og god morgen : - D
Kanskje litt tidlig blogging, men i dag er det 1.dag i høstferien for meg. Det er så godt å ha ferie nå, siden dere haddde høstferie før oss måtte vi ha skole, men nå er det våres tur ja. Hehe. Jeg våknet sånn klokka 08.00 og sjekket om pappa og mamma har kjørt sin vei til jobb, men jeg angret, fordi jeg tror pappa var her ennå. Så gikk jeg tilbake til rommet mitt og så filmen "Bring it on - in it to win it". Kjempebraa film, selv jeg måtte hoppe over noen scener siden den haddde hakk på DVD'en. Hmpf. Men etterhvert gikk jeg ned og hentet sånn kringle pappa laget på jobben og slo på TV'en og så på The Voice imens data gjorde seg klar. Sånn var dagen min hittil. Senere på dagen skal jeg til naboen min med broren min og levere en eske med krabber til naboen og henge med han imens, og senere skal pakke til Sverige i morgen ! Har kanskje fortalt dere om Sverige mange ganger da. Og dette blir kanskje den siste innlegget før jeg drar til Sverige. Så jeg får ikke til å blogge når jeg kommer tilbake på Søndag. Så til dere som vet at jeg leser bloggen din så ikke vær redd at dere har mistet en leser, jeg skal kommentere deres innlegg når jeg kommer tilbake, og håper dere gjør tilbake. Men det kan hende jeg får lov å ta med pc'en og blogge når jeg er i Sverige. WIIIHIII !


Dagens favorittsang: Cobra Starship ft. Leighton Meester: Good Girls Go Bad .
Den sangen har satt fast i hjernen min, og jeg har den på full guffe, mens broren min kjefter på meg siden han ligger å sover ennå. Haha, it's funny to plage ham xD

Ha en fin dag videre i denne uka !
Si god tur til meg da, nei da ;P

Har du ferie ?
Hva har du gjort i ferien ?
Hva synes du om sangen ?

picture 34
Trøtt morgentryne...

Blogges, Jean Rose. < 3

Høøøøstfeeeeerie !

Heisann : - ))
Sorry at jeg fikk ikke blogget i går og kommenterte innleggene deres til dere som jeg leser bloggen deres. Det er fordi at pappa koblet ut nettet, fordi jeg satt altfor lenge på pc'en. Så jeg beklager masse til dere som lurer på hvorfor jeg ikke fikk blogget i går. Men i dag har jeg HØSTFERIE ! Du tenker kanskje at det var kort høstferie. Men vi har det sånn i Lundamo vi, men jeg gleder meg til Sverige om 2 dager ! Goooosh, som jeg skal shoppe den dagen xD

I dag var klassen vår og 7.trinn i Hovin Skole på besøk til en kraftverk i Berkåk, eller kjent Bæsjkåk som jeg, Anniken og Ellen kaller det. Det var egentlig kjedelig, var ikke så spesielt der, men jeg gidder ikke å ramse opp det, fordi det blir kanskje en lang innlegg, men det var mangeinterresant ting der. Pluss jeg tok ikke noen bilder, fordi det var forbudt med det. Hmfp. Så tok vi bussen hjemover og gjett hva ? Jeg ble så kvalm og vondt i hodet, ååå har det i lang tid nå. Det er ikke GODT !

Akkurat nå ser jeg på The Voice på TV'en og vente på iCarly på TV'en. iCarly er sååå artig, en av mine favorittserie. Og senere skal jeg pakke til Sverige. Hehe. Men nå slutter jeg og skrive, og det kna hede jeg kan ikke blogge i morgen, men vi seees etter Sverige : - DD

picture 23
Slenger ut en random webcam bilde av meg, jeg...

Blogges, Jean Rose.< 3

Hermegåser er så duuumme

Uff, jeg HATER virkelig hermegåser med stor H. Som jeg vet så vet jeg at det er noen som hermer etter meg. Når jeg liker den kjendisen, så begynne hun/han like den kjendisen. Men hun/han vet jo INGENTING om den kjendisen som jeg gjør. Og hvis jeg kjøper den skoa, så begynner den personen å kjøpe den skotypen som jeg har og fortsette og fortsette. Jeg kan godt være sånn som har kjøpt den samme som meg: Ja, kult og smiler, men egentlg inni meg så er jeg veldig sint og skuffet. Men det er kult at noen kjøper det samme som meg, men jeg liker å skille meg ut fra andre og være meg selv, enn andre kjøper de samme tingene. Jeg hermer ikke selv, selv om jeg synes den tingener kult, så hermer jeg ikke, synes det er bare kult, og kan godt lage det samme, men bare det er på min egen måte. Har så lyst å si til den som hermer etter meg hvorfor hun/han hermer. Fordi jeg liker virkelig ikke hermegåser, synes det er ikke noe KULT ! Neste gang så begynner kanskje alle å kjøpe det samme, og det er ingen som skiller seg fra. Men jeg er den jenta som liker å skille seg ut, og noen ganger sier jeg ikke hvor jeg kjøper den tingen eller noe, fordi jeg liker ikke noen som hermer. Kanskje jeg har sagt det mange ganger, men hemregåser og wannabe er IKKE meg !
Og den som hermer, kan få så myye oppmerksomhet, og den som kjøper den tingen først får ingen oppmerksomheten, synes det er dumt gjort og hermer etter folk, og denne teksten sier jeg til en viss person, som vet det selv. Jeg mener ikke sånn frekt ment, men jeg synes du må slutte og herme etter meg, for jeg blir veldig lei meg. Sorry for den rare meningen min, men jeg måtte bare skrive det ut.

- Liker du hermegåser ? Hvorfor ?
- Synes du det er dumt at noen hermer etter deg ?
- Vet du at noen hermer etter deg ?

Yeeees da

Heisann og god dag ! Nå er det Lørdag igjen. Jeg våknet sånn klokka 9.30 så på Yes Man og deretter gikk ned og så på Disney Channel. Etter det bar det ned igjen og så spist frokost, det ble ikke en vellykket frokost siden det var ingenting å spise jo. Pappa var på jobb igjen, og så var det mamma også. Men mamma kommer snart, mens pappa, ja han kommer klokka 21.00 sier vi. Senere i dag ble visst vi invitert til middag hos noen kjente venner, så vi skal dit etter mamma har kommet. Og senere skal vi på butikken og kjøpe godterier og snop. Ok, det betyr det samme, men whatever. Skal ikke hapå meg noe spesielt, men i går kveld kjøpt mamma skinntights til meg ! Omg, jeg ble skikkelig glad siden jeg har ønsket meg det leeeeeenge. Hun kjøpte den isteden for Brand New Eyes.. Hmpf, men skal kjøpe Brand New Eyes i Sverige hvis det finnes da. Så jeg skal ha på meg skinntights i dag. Hihi. Bruker den allerede. Bare kom igjen og si din mening, men jeg kjører min egen stil, og jeg er fornøyd med det !

Akkurat nå hører jeg på musikk, blogger og ser på noen blogger, og har det vanskelig med "Enter" knappen på pc'en. Tror den er ødelagt. Når jeg skal liksom ha et nytt mellomrom så må jeg klikke kanskje 3 ganger for å få en ny mellomrom. Hmpf, rare knapp. Men nå slutter jeg og skriver, og sjekke om kyllingen mamma be meg jeg skal koke er ferdig ! Ha en riktig god Lørdag videre !

Liker du skinntights ? Hva har du gjort/Hva skal du gjøre i dag ?

Blogges, Jean Rose. < 3

picture 28
Skinntights er digg, ignorer ansiktet mitt,....
picture 29
Gårsdagens gave fra mamma : D
picture 31
Hihi, prøver den kameraet jeg fortalte dere om i går.
picture 32
I'm your biggest fan, i'll follow you until you love me, papa-papa-razzi xD
picture 30
Hei, jeg tok et bilde av deg.

wake me up before it's too late

Tror jeg har slått rekorden min med å skrive 2 innlegger på 1 dag ! For jeg skriver egntlig 1 innlegg om dagen. Hehe. Akkurat nå sitter jeg på senga til mamma og pappa med pc'en og TV'en på, og e skitttrøtt, skal legge meg om noen minutter, nei da. Og jeg og broren min er fortsatt alene hjemme. Litt av en hyggelig fredag, ja. Men nå stikker jeg, og det mener jeg. Jeg skal se på X-Factor i kveld. Og en ting til; Hvis du ser på X-Factor ? Vet du han Chand Torsvik? JEG HAR MØTTT HAN ! : - D en nok om det, vi snakkes da ( :

picture 23
Dorkface
picture 24

picture 25
Jeg så Two and half men i stad.
picture 27

picture 26
NY HEADER ! Hva synes dere ?

Tok noen Webcam bilder isteden, jeg xP
Ha en fortsatt en riktig fin fredag kveld.

Blogges,Jean Rose < 3

the days goes so fast, but i'll try to remember them all

Ja, overskriften sier alt. Tida går så fort, og nå er det Fredag..igjen ! Som betyr at det er helg. Min helg vet ikke jeg hva det skal være, men jeg tror det blir masse "slappe av" timer og noesånt. Skoledagen gikk helt greit egentlig. Vi hadde utegym i de 2 første timene, vi gikk opp til bord og benker og lekte boksen gård, det var da litt artig, men jeg liker den vanlige boksengård det vi driver med på skolen. Når vi skulle tilbake, måtte vi ta en laang og bratt bakke, gjett hvem som var så sliten og fikk sting ? Ja, det var meg, emn etterhvert gikk det over. Men det som er bra at dette var densiste gangen vi skulle ha utegym. Om 2 uker skal vi ha innegym. (Neste uke har vi høstfeire) Da jeg kom hjem igjen, så var det ingen hjemme, mamma og pappaz var på jobb, og i dag måtte jeg og brosjan rydde 2.etasjen der rommene våre er. Hmf. Men vi er ferdig nå altså. Så gikk jeg ned i stua og bare kikket på ting, og plutselig fant 2 rare og skikkelige kule dingser oppå en skap. Det var visst pappa sine, det var gamle. Dene ene var sånn speilrelfekskameraaktig og den andre, hmmm vet ikke hva den heter, men her får du se noen bilder da;
hoho
Kameraet, den var så digg, at jeg har lyst å ha den x'D
me and the camera on the bathroom

me and the camera

canon
Det er lokket hvis du lurer.
meeee
Jeg bare elsket den ♥
speilreflekskamera

rar dings
Her var den rare dingsen, vet du hva den heter ?
rar dingss

Hva synes dere om bildene ?

Akkurat nå driver jeg og surrer og nerder på pc'en. Pluss jeg har fått en ny header, hva synes dere ? Likte dere den ? Men jeg skal endre litt på den. Senere i dag skal jeg se litt på TV'en og se på JONAS og Sonny With A Chance, selvom kanskjejeg har kanskje sett episodene. Men nå stikker jeg, jeg må spise litt, magen min romler så myyye. Vi snakkes da mer senere da vettu. HA EN GOD HELG !

Hva har du gjort i dag da/Hva skal du gjøre i dag ?

Blogges, Jean Rose < 3
XOXO ♥

Hvor er leserne mine ? :(

Ehmm... Kanskje en teit overskrift, men hvor er egentlig leserne mine ? Jeg har begynt å spekulert på det, siden jeg har bare fått 3-4 kommentarer på inleggene, men til vanlig får jeg kanskje 6-8 kommentarer. Var litt skuffet. Hehe, men skoledagen gikk vedlig bra. Det var skikkelig gøy å leke boksen gård igjen, og vi flirte oss hele tida da vi lekte det, senere var vi på en konsert, det var 2 menner som spilte på fiolin og gitar. det var greit. Og etter skolen hadde jeg så vondt i hodet og i halsen, så jeg drakk en paracet og te. Jeg elsker å drikke te, siden den er så godt.

Akkurat nå er jeg og brosjan hjemme alene, mamma og pappa kommer snart. De har vært på jobb. Hmf. Men nå sitter jeg ved den gamle pc'en og lager en ny header for Maria og Astrid sin blogg. Håper dere liker den, Astrid og Maria ! Men nå slutter jeg og skrive, skal høre litt på CD'ene mine,lese Eclipse og slappe av til hodepinen går av. Så vi snakkes da :-D Hva har du gjort i dag hittil ?

Dagen sang; Closer av Kings Of Leon. Omg, jeg bare elsker denne sangen og de andre sangene og ofc; Kings Of Leon. De er jo bare så rååååå, og ønsker meg virkelig CD'en Only By The Nights, tror jeg den het. Hva synes dere ? Er den bra sang ? Liker du Kings Of Leon ?cder
Noen av mine CDæer. HAR MER !

eclipse
Eclipse ♥
mee
Hvor har det blitt av lesenre mine da mon tro ? x''''D

Litt av en dag

Uff, har skikkelig dårlige bloggedager. Men det er jo ikke så rart, jeg vet ikke hva jeg skal blogge om, men jeg kan godt skrive om hva jeg gjorde på skolen. Skolen startet sånn kl. 08.30, og vi hadde matte aller først, eller alle gjorde matte da, først i de 2 første timene.  Noen av oppgavene var om at vi skulle gå ut og telle hvor mange personer i den bilen liksom. Ja, jeg samarbeidet med hun Anniken (<3) og gjett hva ? Det var så kaaaldt, føltes som om det var vinter jo. Mens vi satt der og tellet de personene i bilen, så så de personene i bilen rart på oss. Og noen vinket til oss, glanet på oss, og jeg trodde det var en mann som rakk finger til oss. Herremin. Etter der så hadde vi musikk, det var kjedelig og naturfag i den siste timen. Senere nå så skal jeg spise middag, fordi jeg lukter mat, og det luktet fisk. Uff uff, jeg liker virkelig ikke fisk. Og bare slappe av, fikk vondt i hodet igjen nå. Buhuu. Men nå slutter jeg og skrive. Snakkes : - D

anniken <3

Hva har du gjort i dag da ?
Blogges, Jean Rose < 3

ANBEFALING: FLICKA

I dag våknet jeg sånn klokka rundt 8.00, fordi jeg fikk ikke sov da, så da leste jeg ut Gossip Girl boka og etter det så jeg fortsettelsen av filmen "Flicka." Filmen var kjempebra! Og noen av scenene var triste, så jeg litt, jeg. Og denne filmen fikk jeg for mange år siden fra Penny klubben, men jeg gadd ikke åpne den, så i går åpnet jeg og så den for første gang. Kanskje det er vanskelig å finne den i DVD butikke, men du kan finne den på CDON.COM

Filmen Flicka handler om en jente som heter fot Katy Mcaughin som vil jobbe på familiens hesteranch i fjellsiden. Men faren krever at hun skal fullføre kostskolen. Men når Katy finner en villhest i åsene, bestemer hun seg for å temme den for å bevise at hun en dag kan overta ranchen som sliter i motbakke. Menså skjer da en tragedie, og familien vil trenge all sin kjørlighet og styrke for å få tilbake håpet. Denne filmen er en hjertevarm og storslagen film som venner og hele familien vil falle inn. De som har hovedrollne er Alison Lohman som spiller Katy. Tim McGraw som faren, og Maria Bello som moren.

Førsteintrykk: Hmmm.. Håper den blir bra.
Forsiden: Kuuuult !
Hele filmen: KJEMPBRAA og rørende.

Så Jean Rose gir denne filmen en terningkast:


Har du sett den?
Hvis ikke, har du lyst til å se den ?

I DAG VAR DET FUUUN

SHALLABAIS lesere ;€
Sorry for sen blogging igjen,  men i dag morges så var jeg bort. Var på handletur med mamma og var på bursdagselskap, men nå kan jeg få blogge. I dag, da jeg var med på handleturen så kjøpte jeg Mini Oreo som lørdagsgodt og TOPP bladet. Senere skiftet jeg til fin klær og kjørte til en bursdagselskap. Det var en som het Hazel som hadde  bursdag i dag. Synes det var ikke så artig selskap. Så dro jeg, broren min John Raymond og nabogutten vår John Apollo ned til ballbingen på skolen (De bodde nærme en skole)Og der møtte vi mange unger som spilte fotball. Det var jenter mot gutter og egentlig så var det artig. Jeg kjente noen av dem og de var kjempesnille. Senere så var det dessert, og etter desserten gikk vi ned igjen og spilte fotball mot en ungdom som het Vegard. Han Vegard har jeg møtt mange ganger før, møter han på skolebussen og han er egentlig god i fotball. Senere spilte vi sånn fotballgreie kalt Are og kjørte deretter hjem. Det er litt rart at hver gang når vi er på en bursdagselskap så spilelr vi fotball. Hehe, men det e rjo ikke så rart, at vi noen ganger kjeder vi oss. Og nå sitter jeg her med en varm og rosa bukse, med en skikkelig TEIT T-Skjorte på meg. Etter bloggingen og skal lage en header for bloggen skal jeg gjøre dette:

100209165447
Lese Eclipse. < 33

100209165530
Se filmen Flicka samtidlig jeg..

100309123701
spiser Mini Oreo. De er bare nammenamm : - ))

Og som du ser så fant jeg dataledningen til mobilen, så nå kan jeg laste ned bilder ! Bare en liten ting da.... De bildene kan være så stygge og jeg håper du akspeterer det da.

Menmen, så ble jeg utfordet av www.toouun.blogg.no ! Så her er er utfordringen da:

1. Gå inn på "Mine bilder"
2. Trykk på den fjerde mappen
3. Ta bilde nr. 2 i den fjerde mappen
4. Post bilde og utfordr noen andre :)

Og det var vistt mappen "Redigerte Bilder" ! Som du kanskje vet så redigerer jeg bilder, og her var den bildet:
Den her laget jeg til Nina Marie som du ser : D

2004raiseyourvoice012

Og så utforder jeg:
www.Susann95.blogg.no
www.vendluus.blogg.no

Nå slutter jeg og skrive unødvendige ting, skal se på "Skal Vi Danse" : D
So, i see you later !! xD

Gjort i dag da ?

Blogges, Jean Rose < 3

GODT MED HELG

Heisann sveisann : - ))
Sorry for sent oppdatering. Hadde bare ikke  lyst å blogge i går. Hehe. Men i dag er det fredag, som betyr HELG ! og JONAS premiere på Disney Channel. WOHOO, eller jeg har sett noen av episodene, og gled dere som ikke har sett dem ! I dag begynte skoledagen slik: Vi hadde sånn 1 kvarter med sånn kart og kompass ting, senere prøvde vi det ut. Så sprang vi rundt en bane for å holde oss varme og hadde sånn kalt stafett. Det var gøøy, pluss jeg jogget hele veien rundt banen og sprang hele stafetten. Og nå snakker jeg om gymmen. å hadde vi kjedelige ting ettersomduvilikkehørepå xD Hehe. Etter at jeg skriver ferdig denne innelgget, skal jeg prøve å lage en ny header(!), se på Disney Channel og rydde klær samtidlig og lese Eclipse. Som du sikker ikke vet, så fikkk jeg boka Eclipse i går kveld av mamma. Det er den 3.boka i Twilight - sagaen. Og vet du hva ?! Den kostet bare 99,- på ARK. Troode den kostet myyyye ! Har du lest Twilight ? Pluss jeg skal få den nye Paramore CD'en "Brand New Eyes" når vi kommer til Sverige, så jeg kan kjøpe der isteden. ÅÅÅÅ, men jeg klarer å vente jeg ;p (NOT)

Men nå slutter jeg og skrive, siden jeg har det travelt. Må se Sonny With A Chance : DDD Ser du på det ?

Snakkes da mer senere :  DD
Blogges, Jean Rose < 3


Eclipse < 333
hits