oktober 2010

Min spilleliste for tiden


One Night Only - Say you don't want it
One Night Only - You and me

This Century - Hopeful romantic
The Kooks - Love it all

The Pretty Reckless - Just tonight

Bare noen sanger som har blitt spilt så og si hele tida i tiden nå. Veldig brae sanger i følge meg! Og takk for Martine som har gjort meg hekta på One Night Only og bittelitt The Kooks, selv om jeg har hørt om dem før.

Vil bare si Happy Halloween til dere lesere, og dere andre bloggere, og håper dere får en finfin halloween!

Hvilken sanger har du blitt hekta på i det siste ?

new things


bøkene fra Ark, DVD-boks fra Platekompaniet, neglelakk og ring fra H&M

Her viser jeg dere hva jeg kjøpte meg i dag. I dag hadde jeg visst penger, så jeg kjøpte meg litt forskjellige stuffs. Dem 2 bøkerne har jeg endelig fått å kjøpe meg, og samme med DVD-boksen. Nå har jeg ihvertfall mye lesestoff nå, noe jeg ikke hadde i det siste. Og rett etter handleturen, ble det på med finklær og direkte til et bursdagselskap, noe som var veldig kjedelig. Men jeg overlevde, hihi.

Nå er jeg hjemme alene med bror, og ser på "Skal vi danse", men har nå tenkt å ha en Glee-maraton til jeg sover. Så ha en fin lørdagskveld!

Hva synes du om innkjøpet ?

It's weekend baby!

Endelig helg, babyy! Har akkurat kommet inn døra etter en fantastisk dag! Hadde først en kjempemoro og ok skoledag, gikk hjem og slappet av litt, helt til mamma og pappa kom i en splitter ny bil og kjørte oss til en kinesisk restaurant i Melhus. Og der spiste vi oss god mett, og når vi var det endte det opp en liten tur innom Melhus torget, der jeg kjøpte meg en bok og sjokolade, hihi. Planene for helgen er bursdagselskap og sikkert godistid, p.g.a. halloween! Haha, høres greit nok for meg, har ihvertfall noe å gjøre. Senere er det X-Factor kos! Ha en god helg!

Dine helgplaner ?

Some favs


1) H&M 2) Bik Bok 3) Kappahl

Alle 3 er fra H&M

1) H&M 2) Bursdagsgave fra Tine 3) Gina Tricot

Ville bare vise mine favorittilbehør i det siste. Bruker ikke alle sånn hele tida, men sånn av og til. Er veldig glad i sånne accesorizer, store og småe ringer, nagle- og studs-armbånd, smykker osv.. og jeg vil gjerne ha flere. Liker å kjøpe dem på billigebutikker som H&M der flesteparten av mine ting er fra, elsker virkelig den butikken. Har tenkt å ha enda et sånt innlegg om sko, klær osv.. hvis jeg har ingenting å blogge om.. :)

Hva synes du, og hva er ditt favoritt ?

Outfit 27/10/10


Cardigan & tunika: Vero Moda // Bukse: Urban

Har begynt å få blogglysten og inspirasjonen igjen! Kjempemoro da, haha. Har noen ideer som jeg kommer til å blogge etterhvert, så bare vent og se! Lol, nei da. Blogglysten kommer til å synke etterhvert nå, men sånn er det bare..

Har ikke gjort noe annet en å ha en vanlig kjedelig skoledag, rett i leksene, og tatt meg en lur, med noen gamle CD'er som jeg har ikke hørt på lenge samtidlig. Fikk også tilbake RLE-prøven, den prøven jeg faktisk ikke pugget til! Men gjett hva? Jeg fikk seriøst 5! Jeg var sjokkert jeg, prøvde mitt aller beste og fikk en kjempebra karakter, er veldig stolt, hahah.

Hva synes du om outfiten ?

Don't remember you looking any better.

For en dag! Det hele endte opp at vi hadde fotball/håndball-turnering først på skoledagen, noe som njaa.. gikk ok. Vi tapte alle fotballkampene og hadde uavgjort på en håndballkamp. Var ikke med da, så jeg heiet litt og så på. Resten.. dere vet det sikkert.

Har egentlig ikke noe spesielt å si..igjen! Har virkelig mistet blogglysten og inspirasjonen i det siste, men skal prøve å skrive interresante innlegger for dere, så dere ikke syns at jeg har en kjedelig blogg, hehe. Men gjett hva ? Jeg har faktisk begynt å lese Twilight-sagaen for 3.gang! Har lest nesten halvparten av den 1.boka allerede, hihi. Hadde ikke noe annet bøker å lese, og siden det er så lenge siden jeg leste dem, så why not ? Spennende som alltid vettu.

Har du lest Twilight-bøkerne ? Har du og mistet blogglysten/inspirasjonen ?

Keep the change, you filthy animal!

Da har mandagen nesten gått, og min mandag har bestått hittil av skolen, lekser og mat. Haha, veldig interresant! Men det var ikke gøy å begynne på att, selvom det var godt å møte vennene, som jeg sa i går. Gikk med den store røde boblejakka mi i dag, og jeg trodde jeg kommer til å bli en loner, siden snøen har snart smeltet bort, og det var jo kaldt da! Men heldigvis var jeg ikke det eneste, haha yes. Nei da. Men vi hadde bare de vanlige kjedelige timene.

Etter skolen har jeg bare geeket og gjort leksene mine, noe som endte opp at jeg bare lå i senga med hot musikk i ørene. Men nå slutter jeg og skrive tullprat, for nå er det snart middag! Hehe, var først i Heimdal, så det ble ikke noe middag før der, men jaja er ihvertfall sulten nå ja, mmm hamburger!

Har hatt et en fin dag ? :- )
when boringness is taking over..

And even though she doesn't believe in love


Da har den siste dagen i høstferien kommet. Og hittil har jeg bare våknet sent, spist en deilig frokost, tatt meg en dusj, og hørt på musikk. Føler at denne høstferien gikk altfor treig, jeg. Menmen, har hatt et fint ferie ihvertfall. I morgen blir det tilbake til de standarde tingene, og det blir godt å se buddisene mine, hihi.

Nå sitter jeg her og spiser meg fett med en kanelsnurre med hjemmelaget melis på, mmmmm.. Stikker senere på rommet mitt med noen filmer og bare slappe av av den siste dagen i ferien, før jeg pakker skolesekken og sjekker alt ting er klar til i morgen..

Ha en fin søndag!

I just smashed a (gummi)bear.

Image and video hosting by TinyPic
... sånn går det når man har vitaminbjørner i skapet.

Radioactive

Its in the water, Its in the story of where you came from . Your sons and daughters in all their glory its gonna save her. And when they dance and come together, and start rising. Just drink the water where you came from, where you came from. So the road it was carved from nothing. Never sold yourself away.

Den nye Kings Of Leon CD'en "Come Around Sundown" og den nye musikkvideoen (øverst), Radioactive er finfinfinfin... <3

What you think ? Liker dere Kings Of Leon ?

"Now, you gotta promise to take good care of these guys. They, mean, alot to me."

Andy, Toy Story 3

Dere.. dere husker vel i forrige innlegg at jeg skulle se på Fritt Vilt 3 på kino ja ? Veeel, det ble endring i planene. Den skulle gå kl. 21.00, og vi synes det var altfor sent. Så vi bestemte oss for å se en annet en. Vi skulle se Grusomme meg isteden, men når vi så at Toy Story 3 gikk før, tok vi den isteden. Før vi skulle se den, gikk vi rundt i byen. Alltid hyggelig å være i byen. Da vi kom tilbake til kinoen, begynte reklamen å gå. Og endelig begynte den! Utrolig morsom og fin film, er ikke så glad i animerte filmer, men denne.. Jeg måtte bare like den, kan innrømme jeg og Ellen flirte høyt på noen av scenene, og jeg begynte nesten å felle en tåre i siste scenen. Altfor fin film. På bussen hjemover var det bare babling på høyt niva, både hjemover og framover. Haha, ingen slår jeg og Ellen når det kommer til prating.

Har du sett Toy Story 3 ?Bukse fra Urban, og gratisblad(er) fra Bik Bok og kinoen (LOL)

Uff da..
... Dette så jeg når jeg skulle se ut av vinduet. Altfor tidlig ifølge meg!

Vil ikke være slem til dere som liker snø, men jeg liker virkelig IKKE snø når den kommer for tidlig. Liker det bedre når den skal egentlig komme i vinteren. Men jaja, håper den smelter snart, hehe. Ble faktisk sjokka da jeg så ut..

Har egentlig ikke gjort noe spesielt enn bare å høre på musikk og sett på TV. Skikkelig fun, not. Men i morgen blir det ihvertfall F-U-N. For da skal jeg se Fritt Vilt 3 med Ellen, mamma og bror. Tror dere jeg gleder meg ? For vet dere hva, det gjør jeg ikke! For å si det sånt, jeg er veldig lettskremt og kommer til skvett og hyl mye. Ser det for meg, haha. Men venninna mi har så lyst å se den, så ok da. Det blir jo bra at hun blir med da, for da har jeg en person jeg kan klemme på når det kommer noe skummelt.. Det blir sikkert koselig da.

Snør det hos dere ? Har du sett Fritt Vilt 3 ?

Bokanmeldelse: Marg&Bein - VokterenBoken "Vokteren" er en av bøkene i en serie som heter for Marg&Bein. Marg&Bein bøkene er grøsser og spenning og passer for ungdommer. Vokteren handler om en gjeng som har dannet seg en klubb som går i de mørke kveldene og stjeler verdifulle saker. Plutselig vil lillesøsteren til lederen være med, og lederen gir henne en oppdrag. Snike seg inn i den gamle nedlagte fabrikken STARBAUT. Plutselig kommer hun ikke tilbake, og alle går for å lete etter henne, når dem plutselig ser en person...

Min mening: Denne boken fikk jeg låne av broren min som anbefalte meg det. Bare etter 1 dag ble jeg ferdig med den! Den hadde lite sider, men for en handling! Jeg leser egentlig ikke sånne grøsserbok på norsk (egentlig), men siden broren ba meg å lese den, sa jeg så klart ja. Utrolig spennende, litt creepy på noen steder, men angret ikke at jeg leste den! Den fikk meg til å hungre mer, og jeg liker jo grøsserbøker, hihi. TERNINGKAST 5!

Lest boken før ?

Sweden.

I går var planene endret. Trodde jeg skulle bare slappe av og sånt, men nei da.. Pappa var innom en kompis på lørdagen, og kompisen spurte oss om vi kunne kjøre til Sverige og handle litt, og for å få oss en frisk luft. Vel, vi var med på det, så derfor var det null bloggings i går. Noen ganger er det godt å ta seg fri fra bloggen.


Det var litt av en lang kjøretur, og da vi skulle kjøre innom Røros, var det allerede snø! Men McFly, The Maine osv.. på ørene gjorde kjøreturen det ikke så kjedelig..Da vi endelig var framme i Sverige og mat-butikkene var det rett til godteri og festis! Kan innrømme jeg kjøpte meg litt for mye godteri, og jeg sitter fortsatt her med det, haha. Når vi var ferdig med handelen, var det lunsjpause. Smakte den beste hamburgen og litt smågodt.

Etter lunsjpausen ville kompisen til pappa ta med oss på en plass der en meteoritt traff Sverige en gang for lenge siden, og siden vi synes det hørtes spennende ut, sa vi ok. Da vi kom til plassen, var det godt å røre seg litt, og så måtte vi gå en stykke før vi kom fram til plassen. Det var kjempekult og creepy at en meteoritt lang fra jorda traff Sverige for mangemange år siden. Det var spennende. Så lekte jeg og broren min med kameraet, og kjørte tilbake til Norge igjen.

Hva gjorde du i går ? Vært i Sverige i år ?

And there's no way out


Alle er fra Vero Moda

skinnjakke/blazer fra Risøe (egentlig mamma sin, men jeg får låne den av og til)

Veske og ringer fra H&M

Sko fra Falkanger (finere i virkeligheten)

Var som sagt på byen i dag med mamma, pappa og broren min. Kjempemoro *kremt*. Sto faktisk veldig tidlig opp i dag, og jeg trodde jeg kunne få sove lenger. Men jeg har sånne foreldre som liker å komme og bli ferdig før mange mennesker kom. Og jammen meg kom det mange folk og! Det er noe som heter Toildag i byen, og det betyr SALG til folk. Hehehe. Byen møtte jeg mange kjente, og en av dem var bloggeren Annais. Hun var penere i virkeligheten, hihi.

Endte opp med mange finefine ting. Er ikke den typen som shopper som galing og bruker ikke mye penger. Men disse fikk jeg under 500-lappen! Kostet ikke så mye sånn til sammen. Men fornøyd er jeg! Gleder meg til å bruke dem!

Hva synes du ?

HØSTFERIE!

Endelig! Endelig etter mange ukers venting har vi endelig vi også høstferie! Ikke spør hvorfor vi har høstferie nå, når dere har liksom hatt det i forrige uke ellernoe, for det vet jeg egentlig ikke, haha. Men det blir diggdigg med ferie nå. Har egentlig ikke noe spesielle planer, men det blir sikkert en dagstur til Sverige og slappings. Nå trenger jeg ikke å tenke på noe som heter for skole, lekser og prøve nå, aaaah.

Apropos skole - Fikk tilbake samfunnsfagprøven min i dag, og gjett hva jeg fikk ?! 3+, hahahaha. Vel, vi hadde lite tid og det er jo vår første prøve av 1000, så jeg er noksagt si, fornøyd. Pluss matteprøven gikk.. sånn bobb bobb. Bare jeg håper på en bra karakter! Ok, nok snikksnakk om det. I morgen skal jeg til byen med familien, så det blir koselig!

God helg og god høstferie til dem som har ferie! Hahah...

atm

At the moment sitter jeg og pugger hardt til matte-prøven som er i morgen. Gruer meg egentlig ikke, og har nå lært det meste, så ingen "gruegleder meg"-følelsen her ja! Håper ihvertfall på en bra karakter, noe jeg ikke får på samfunnsfagprøven som vi får tilbake i morgen... Ok, litt for mye skoleprat, men jajaja... Men nå må jeg tilbake, ønsk meg lykke til!

I have powers.

Image and video hosting by TinyPic
haha, sykt amatør! Bare ignorer ansiktsutrykket og sånt.. Redigert i Photoscape.

Sorry for null bloggings i går. Nettet klikket fullstendig, så.. Men det har egentlig ikke skjedd noe spesielt egentlig. Kan innrømme at det gikk veldig bra på RLE-prøven, og nå venter det en matte-prøve på fredagen. Det skal bli deilig med ferie neste uke! Hehehe, men ellers har det vært en ok dag, både hjem og på skolen. På skolen så vi filmen "This Is It" av han Michael Jackson, en film jeg har sett før, og drev med leken Boksen på gård på gymmen. Veldig fun, haha. Men nå blir det pc, og ordne middagen snart!

Express yourself.


Skjorte: Wow (faktisk) // T-Skjorte: Gina Tricot // Skinntights: Bik Bok // Armbånd: Bik Bok

Skulle egentlig øve til RLE-prøve i dag, men det visste seg at jeg glemte bøkene! Fikk virkelig hjerteinfakt, lol. Men heldigvis hadde vi en læringsplan, og fikk en idè fra en på Facebook at jeg hvis jeg husket hva boka het, så kunne jeg søke det opp og finne hjemmesiden. Så fant jeg den, wihuu. Men dette er bare den første prøven av 10000 på RLE, så det går sikkert greit. Har virkelig masse prøver i det siste nå, så det tar tida mi. Men neste uke er det høstferie! Finally...

Hva synes du om outfiten ? Mange prøver for tiden ?

"You don't need human relationships to be happy, God has placed it all around us."

Christopher McCandless, Into The Wild

"Into the Wild" er en film basert av den sanne historien om Christopher McCandless (Emile Hirsch), en ung mann som gir avkall på en behagelig tilværelse til fordel for friheten på landveien. Ferden ender i Alaskas villmark hvor han møter sin største utfordring noensinne. Skuespillere som Jena Malone, William Hurt, Kristen Stewart, Vince Vaughn viser oss denne fantastiske filmen om en ung fyr i den ville veien.

Min mening: Helt klart en ny favorittfilm! Tenk at denne filmen er basert på en sann historie! Kjempefantastisk og trist, selv om den varte i over 2 timer, angret jeg ikke i det hele tatt at jeg så den. Kan innrømme at det var noe ekle scener som at han skjærer opp en elg, og ser folk som er splitter nakne (usj), men ååå.. denne filmen er en film jeg kommer til å se om og om igjen. Kan innrømme at jeg felte noen tårer, ihvertfall i sistedelen av filmen. Da var det bare *hulk hulk hulk hulk* he died... Emile Hirsch var kjempeflink i denne filmen som Christopher, utrolig flink!

Så hvis du har ikke sett den ennå... Så ta rumpa di i gir, kjøp den og se den! Nei da, hahah. Men anbefales på det sterkeste! Du kommer ikke til å angre...

Ville du se den nå etter jeg anbefalte den ?

Into the wild


.. en ny film i filmsamlingen, dette liker jeg.

Var med mamma til Byåsen i dag, siden hun skulle ordne og rydde huset til en venn av oss, og jeg skulle holde henne med selskap. Hahaha. Og når vi skulle hjemover, ble det en snartur innom byen. Og jeg bare måtte på Platekompaniet for å kjøpe meg en CD, men den var ikke der.. Så jeg endte opp med filmen "Into the wild" som er faktisk basert på en sann historie, og er laget av skuespilleren Sean Penn. Awesooome!

Senere skal familien min på besøke en venn av familien, mens jeg skal bli hjemme alene! Dette liker jeg også, men jeg synes det er litt "freaky" når man er hjemme alene... Men skal kose meg med snop og denne filmen! Herlig.

Sett filmen før ?

Giving up the gun

Vampire Weekend - Giving Up The Gun

Godt med helg ja! Det føles som om det var ikke lenge siden jeg skrev det på et annet innlegg. Guud, tida går for fort, og ifølge meg er det farlig jo! Ok, men seriøst om 2 måneder er det jul, og jeg husker julen i fjor utrolig godt, jeg! LOL, det er jeg tenker på ja.. Ja, men det er helg, og etter den uka som kommer, altså neste neste uke er det høstferie! Gleder meg..

Skoledagen her var sånn bobb bobb. Som sagt hadde vi samfunnsfagprøve, og for å være ærlig, gikk den i dass! Jeg øvde og øvde i går, men det virker ikke og jeg ble jo ikke ferdig! Blææh.. nå håper jeg på en karakter som jeg synes er bedre enn 2, haha. Men etter skolen har jeg bare vært ute og tatt bilder, ryddet og hørt på musikk, love. Men nå skal jeg prøve å ordne designet!

Hva synes du om bildene ? Enig med at tida går altfor fort ?

Outfit 7/10/10
bukse: Lindex

Topp: Gina Tricot // Armbånd: H&M

Cardigan: Zara

Skulle egentlig øve til samfunnsfagprøven som er i morgen, men siden jeg har alt under kontroll, kan jeg jo likevel blogge! Skal ceff'ern øve mer, vil jo ha en bra karakter på denne prøven også. Hehehe, men nå må jeg tilbake, vi snakkes!

Hva synes du om outfiten ?

Show me what you got

What a day! Det hele begynte med at jeg sovnet skikkelig godt, helt til mamma kom og våknet meg.. Skulle på skole i dag ja, trodde det var helg jeg. LOL. Skoledagen var sånn ok. Vi så ferdig en sånn norsk film som vi skulle se i Utdanningsvalgtimen, så hadde vi masse kjedelige fag etter. En av dem, var gymmen. Begynte med at vi skulle ha en joggetur, og sånn jogging oppover en oppoverbakke. Noe som ikke gikk bra, men joggeturen var koselig da. Hint hint, Ann Elisabeth(http://kottonkandi.blogg.no), hihhi.

Nå vet jeg at dere liker ikke skole-pratet mitt, men skal begynne å skrive noe annet da ceff. Men etter skolen har jeg gjort lekser (ofc), syklet med broren min og naboen i denne vindete været, til nærmeste bensinstasjon, og endte opp med bladet mag, sjokolade og tyggis! Ok, vi blogges!

We don't "like", we "love"

We were born for thisVåknet utrolig tidlig av den sterke vinden ute, og mageknipe. Været i det siste har bare vært vind, vind og atter vind. uff,i går kveld mens jeg lå sov, noe jeg ikke fikk til i det hele tatt, ble bare vinden sterkere. Det føltes som om at taket skulle rase sammen, så jeg hadde på meg øreploppene og hørte på musikk. Noe som fikk meg til å sove, hahah. Nå er det fortsatt vindete ute, og nå er jeg litt redd om at taket raser sammen over meg. LOL.

Dagen i dag har vært hittil ok. På skolen hadde vi kjedelige fag, sovnet nesten i timene, var så sykt trøtt! Men en ting jeg gledet meg mest til; Få tilbake franskprøven. Og som du ser fikk jeg 5+! Jeg er sykt fornøyd, selvom dette var min første karakter på en ordentlig prøve, så må jeg si jeg er fornøyd ja.

Hvilken karakter fikk du på din siste prøve ?

The old camera
Photo taken by me // Kamera: Samsung ES15 // Redigert i: Photoscape // Det er pappas gamle kamera btw.

Standard: I dag hadde jeg faktisk planer. Var en tur innom kjøpesenteret Melhus Torget, og kikket litt og sånt. Og endte opp med at jeg kjøpte meg masse snop og 1 potetgullpose, hihi. Nå skal jeg kose meg ja!

Hva synes du om bildene ?

Shine a lightEndelig helg(Høstferie om 3 uker)! Etter en ok og morsom skoledag, der vi drev med kjedelige fag (utenom K&H) og fikk besøk av helsesøsteren, har jeg bare spist, ryddet, hørt på musikk og masse rart. Hihi, men nå er det helg. og jeg er ikke sikker om jeg har planer ellernoe. For noen ganger har jeg ingen planer, og plutselig har jeg planer! Det er så teit, men men. Skal bare slappe av, siden jeg har kjempevondt på venstresiden av magen ellernoe, auch it's hurts!

Videre i denne dagen, blir det litt pc-titting, før jeg koser meg foran TV'en. Ha en fin helg!

Planer for helgen ?

hits