oktober 2011

just a photo.ph/me

Good timesBlir bare så glad når jeg ser dette! Man blir jo virkelig stolt av å se hvor mye de har forvandlet seg. Er også stolt av tanken, for å vært fan så lenge og sett de blitt super kjente og lever drømmen sin, og har liksom vært med i reisen deres! Blir bare så rørt og stolt.. Og sangen her vil alltid bli min favoritt av dem, ikke What Makes You Beautiful. Jeg kjenner dem ikke som guttene som sang WMYB, men guttene som sang Torn. Savner virkelig den tiden.

Innkjøp
Alt er fra Lindex


Har egentlig ikke noe tid til bloggen denne uka p.g.a. jobb-uka, fordi jeg kommer faktisk hjem litt sent, pluss jeg har mye andre ting å gjøre. Men nå er den over, og jeg kan endelig slappe av. Som en liten belønning etter en hardt jobbuke, så fikk vi 600 kr i gavekort! Weheey! Så det ble litt shopping. Må jo også spare, noe jeg gjorde..Ehe, kremt.

REPEAT REPEAT REPEATSom tittelen sier: Sangen er på 'repeat' hele tida hos meg. Jessie J er rett og slett fantastisk, og det er også David Guetta. Nye albumet hans "Nothing but the beat" er veldig bra! So catchy.

U.N.I.


diverse bilder

Da har jeg kommet hjem fra mitt 2.dag i jobbuka. Fortsatt vond i føttene, aaargh.. Det første jeg tenkte, var at jeg tror jeg vil ikke jobbe i et klessbutikk som er så stort. Fordi lageret var fullpakket med klær, og alt derre sortering osv. Ååå, gurimalla. Men av og til er det faktisk litt artig. Men ellers føler meg veldig trøtt. Kommer til å sove når som helst foran pc'en nå, men når man har Ed Sheeran på full guff i spotify, så går alt bra.

Hvordan går det med dere?

Outfit


Skjorte fra Bik Bok. Bukse fra Urban. Hals fra H&M.

Glemte faktisk å fortelle dere at denne uka, så har jeg PRYO-Uke! Og det håper jeg dere alle vet hva det er. Vi blir utplassert på en jobb, også skal vi se hvordan det er å jobbe osv. Jeg og venninna mi Helga, fikk oss en jobb i Lindex. Det vi gjorde var bare sortere og rydde klær, kjempeartig... not. Men det er mye bedre enn skole så! Ellers er jeg dødssliten, og føttene mine kverker meg!

SPØRSMÅL OG SVAR #2Svar:
Hmm, vanskelig spørsmål du har der.. Jeg vil gjerne sagt begge, men hvis jeg måtte velge.. Så tror jeg ville tatt et utvekslingsår i England/UK. Fordi jeg synes England ser ut som et fint plass, og jeg har alltid lyst å reise dit! Lære meg bedre engelsk, og få snakke britisk. Og en av mine drømmer var jo å ta et år der, noe jeg har tenkt om å ta om 2 år kanskje. Men ofc, så koster det jo penger, og det her har jeg alltid drømt om! Men men, vi får se hva fremtiden bringer.

 

Hva ville du tatt - England eller USA?
Bare send flere spørsmål, hvis du lurer på noe!

Gårsdagens outfit


Topp fra Bik Bok. Sko fra D.N.A. Klokke fra Ur & Penn. Armbånd og ring fra H&M.

Etter skolen, så skulle vi til mitt søsters 30års-selskap, så derfor hadde jeg ikke tid til å blogge. Det var kjempekoselig å møte henne, svigerbror, tantebarnet mitt og noen andre folk. Spise meg også mett på kaker. Når man har sjansen til å spise mye godt, så stapper jeg meg godt ihjel! Mehehe.

Around the worldDet første som traff meg imorges da jeg skulle på vei ut, var pøsregnet... Og ikke for å glemme, så snødde det litt også! Heldigvis smeltet den med en gang, synes det er altfor tidlig med snø, jeg. Men ellers er denne torsdagen som alle de andre vanlige torsdagene: Gjøre lekser, slappe av og se på Pretty Little Liars i kveld.

Hvordan er været hos dere?

Gotta Be YouEt ord for det: Beautiful! Rett og slett, nydelig. Guttene har slått igjen! Kan jeg bli mer stolt av dem?! Og det beste av alt: Tom Fletcher, en fra bandet McFly (som er også favorittbandet mitt), har skrevet refrenget til dette. Asdfghjkl...

Maybe i'm just in love when you wake me up


ph/me

Disse 2 skoledagene har vært, på fjortisspråk, veldig chill lizzm (trololol). På mandag, så hadde vi noe som heter kastmasken nesten hele skoledagen, og i dag var vi på kino og såg dokumentarfilmen Afghan Star. Den var ok, har sett noe bedre ihvertfall så. Men ellers blir resten av skoledagene, vanlige, og neste uke har vi PRYO-uke! Woo, gleder meg litt, jeg.

Hva har du gjort i dag ?

Dare to dream
Det nederste bildet ble tatt i Mai, bare så dere vet det..

Etter en chill dag på skolen, skal jeg nå bare slappe av med 1D's nye bok "Dare To Dream" som jeg fikk av Ann Elisabeth i dag, som sent bursdagsgave. Me gusta! Det er utrolig mange sider, så det blir mye lesestoff for meg de neste dagene. Call me obsessed with 1D, but idgaf. But it's true.

i put some new shoes on, and suddenly everything feels right!


Fra D.N.A.

Innkjøp


Hals fra Vero Moda.

Alt er fra Bik Bok

H&M og Vero Moda.

Var som sagt i byen i dag p.g.a. toildag, og jammen meg var det my salg og! Det beste, var at mamma betalte for meg! Haha, bortskjemt much? Nei da, er blakk for tida, og siden hun vil ikke at jeg skal se ut som ei tulling som hadde ingen handlepose med seg, så var hun snill nok å spanderte. Pluss, jeg trengte nye klær. Yeah, me like.

Har også kjøpt meg nye sko, og det skal jeg vise dere i morgen! (Hvis jeg rekker..)

Bik Bok/by/Whitney Port


ph/me

Kan innrømme at jeg har ikke kjøpt noe fra kolleksjonen til Whitney Port, men jeg har ihvertfall kjøpt noe annet. Jeg trodde at de som hadde kjøpt noe fra kolleksjonen, får sånn pose, jeg. Eh, lol. Men jeg skal vise dere innkjøpet imorgen, fordi jeg skal ta meg en tur til byen likevel igjen. Det er sånn toildag, masse salg osv.. Så ja.

Hva synes du, har du kjøpt noe fra kolleksjonen hennes?

Outfit 13/10/11


Genser: Match // Ring: H&M

Var med familien og noen venner av familien i et såkalt "badeland" som heter Pirbadet i går, noe som var gøy. Og det jeg gjorde aller først når jeg kom hjem, var å la meg i senga. Det ble et litt sent natt for meg i går, så det var godt ja. PWHOARNAP! Ellers er det torsdag.. Deretter fredag, så er det lørdag. Ok, jeg skal slutte å være Rebecca Black.

Hva synes du?

SPØRSMÅL OG SVAR1) Til dere som har lest bloggen min, vet jo sikkert hvor lenge jeg har vært fan av One Direction. Det begynte egentlig i November ifjor, da ei jente spammet Tumblr'en sin med bilder og videoer av de. Så såg jeg noen videoer av dem, men har aldri vært fan. Men når jeg ble ei ordentlig stor fan, begynte i Mars eller i starten av dette året. Siden den gang, har One Direction vært favorittguttene mine, hehe.

2)
 Ehm, haha ja. Det var litt utrolig flaut, siden jeg var forkjøla og alt. Men det var verdt det! Det begynte med at jeg bare tweetet dem om de kunne spille sangen, så ja.. Det er en lang historie!One Direction har blitt veldig populær her i det siste! Utrolig stolt av guttene. Jeg husket at det var bare 10 fans her i Norge, og nå er vi flere! Yay Yay Yay. Jeg? Stolt? Hell to the yes!

Autumn


ph/me

Jeg liker virkelig utsikten fra vinduet mitt..

Avlyst...


ph/weheartit

Husker dere at jeg skrev et innlegg at jeg skulle til London i høstferien, for sikkert 2 måneder siden? Skal jeg si dere en ting? Vel, den turen er avlyst. ellers rettere sagt, det ble det ikke noe av. Du vet, mor og far ombestemmer seg... Hvis det har egentlig skjedd, så har jeg egentlig vært der nå, isteden for å sitte her og være så småsur hele dag. Men men, sånn er det bare. Det blir jo sikkert en tur dit neste år, så får vel bare krysse fingrene! Fordi jeg har veldig lyst å reise dit! A DREAM COME TRUE.

Noen andre som har vært i London før?

INNKJØP


Jakke fra Vero Moda

Singlet og ring fra H&M

Blad fra Narvesen og CD fra CDON.COM

På onsdag så tok jeg meg en liten tur til byen for meg selv. Alltid koselig å være i byen. Jeg trengte virkelig en ny vinterjakke, og fant en finfin parkas (eller hva du kaller det) på Vero Moda for bare under 200-lappen! LYKKE! og ikke nok med det - Fikk også singelen til guttene (1D ofc) i postkassa samme dag. DOBBEL LYKKE!

Hva synes du?

Vas HappeninDa har jeg endelig ferie, jeg og! Aaah, yeah buddy! Kan først og fremst si, at prøvene gikk sånn passe. Får vel bare krysse fingrene for bra resultat! Ellers har også min kjære gode venninne blitt med meg hjem. Der hun lærte meg å spille gitar og øvde. Så nå sitter jeg her med gitaren, og tar meg en pause siden jeg driver og skriver. Ellers er jeg tilbake med blogg! Tror jeg..

Andre som har ferie?

Jeg vil ha høstferie nå!Atm nå så sitter jeg her i kjøkkenet og øver hardt til samfunnsfagprøven imorgen... Vil egentlig bare informere at det blir dårlig blogging fra meg denne uken. Blir litt fullpakket, og siden det er den siste uken før høstferie, så er det mye prøver!Gleder meg nå til høstferie nå!

Preikas når alt dette stresset blir ferdig!

Midtskill

Prøvde meg litt på denne hårsveisen "midtskill" for noen dager siden. Har egentlig aldri vært sånn keen på denne hårstilen, jeg er mer den som liker å ha sidelugg elns. Men jeg liker faktisk denne hårstilen, og det er mange andre som kler det. Jeg vet ikke helt om jeg kler det, men.. Og det ser jo ikke ut som midtskill, wtf?!

Hva synes du om midtskill - hot or not?

STREETSTYLE

Etter et litt trist start på dagen, så kom med mamma med bladet Streetstyle til meg. That's what we have mum for y'all. Så nå sitter jeg her og leser den,  veldig inspirerende blad! Og det er ingen tvil at jeg skal også kjøpe neste nummer! Men nå må jeg sikkert ordne meg nå, får besøk om noen minutter..

Har du bladet?

hits