november 2010

Hey everybody take a look aroundHar vært på Egotrip som du ser.. En land jeg er ikke så mye på, lol. Skoledagen har vært ok. Har blitt jaget og ertet av guttene i klassen, noe jeg ikke liker (!) og frøs ihjel. Seriøst, denne vinteren er det kaldeste vinteren jeg har opplevd, uff uff.. Senere skal jeg på en sånn temakveld med klassen om nettvett. KJEMPEFUN, not. Men men, nå sitter jeg her og hører på Ke$ha "Cannibal"-album, og nå videre skal jeg høre resten av albumet før jeg går.

Happy birthday Dougie Poynter!

Hva har du gjort i dag ?

Outfit 29/11/10


Cardigan: Only // Topp: Gina Tricot // Ringer: H&M

Som jeg elsker cardiganen! Den er både god og varm, og oversized, noe jeg liker, hihi. Nå sitter jeg faktisk her og hører på noen julesanger. Last Christmas er den som spilles nå, og er alltid en favoritt hos meg i sånne juledager. Og tenk at det er bare 25 dager igjen, omg omg! Gleder meg, hihi. Er ikke ferdig med alle julegavene, mangler bare få, men i helgen nå eller kanskje før juleferien må jeg ihvertfall handle dem. Hihi, jeg skal slutte å skrive, lol.

Hva synes du ?

Gårsdagens innkjøp
Begge er fra Only

Handletur/shopping, julebord, og besøk - Det var derfor jeg fikk ikke tid til å blogge i går. Jeg er egentlig ikke en fast kunde hos Only, men da jeg stakk innom i går, var det mye fint ting, og finefine ting som koster lite. Sånn som den cardiganen, den fikk jeg for 75,- :O Fornøyd! Nå skal jeg bare høre på musikk resten av dagen!

Hva synes du ?

it was our world baby, and i just lived in it.

Startet dagen med å stå opp tidlig for å gå til selve tannlegen! Uff, jeg som trodde jeg skulle søv lenger.. FML. Men når jeg kom hjem for å sove videre, så jeg filmer isteden. Haha, klarte visst ikke å sove likevel... Men nå er jeg så trøtt. Hva er det med meg og trøttheten min ?! Blir trøtt hele tida, jeg.

Siden jeg har fri i dag, så har jeg bare slappet av, ryddet, og hørt på musikk. Har lastet ned Spotify (endelig, og vet jeg er så treig. Men det er bare at jeg giddet ikke å laste det ned, liksom.) og Mcfly's "Above The Noise" spiller for full guffe her for å gjøre meg våken. I morgen blir det sikkert noen planer med mamma.. Ha en fin helg!

Dine helgplaner ?Black and white at the middle of the nightLANGHELG! Har fri i morgen, p.g.a. planleggingsdag ellernoe. Men det er ihvertfall deilig! Kan endelig sove lenger, og ikke bli vekket 07.30, wehuuu.. Så etter skolen har jeg bare slække litt i senga og tatt meg en blund, og høre på den nydelige Joe Brooks i full guffe. Senere blir det The Vampire Diaries på gang. Ha en fin torsdag videre!

Har du også fri i morgen ?

RIOT!

Har egentlig ikke gjort noe spesielt i dag, jeg. Enn bare skole, vært i Heimdal osv... Livet mitt er kjedelig, bare så dere vet det. Og jeg har så mye å tenke igjennom, at jeg gidder egentlig ikke å blogge! Men jeg skal få tilbake inspirasjonen igjen, ved å se noen bilder på Tumblr of course! Haha, kødda bare.

Driver egentlig bare å loke rundt noen nettsider, og lære meg noen franske ord til i morgen. Er veldig glad for at vi har fri på Fredagen, for da kan jeg søv lenger. Har blitt altfor trøtt i det siste, har nesten sovnet i noen timer! LOL. Men nok random-skriving. Vi snakkes!

Hva har du gjort i dag ?Sign.


Photo: Taken by me // Redigert i: Photoscape

And it's all because of you.Jeg er i happymood i dag, jeg! Fikk 5+ på franskprøven igjen, det er snart jul, har fri på fredagen, og jeg har den awezome klassen jeg er med i, heheae. Pluss Vampire Weekend- og NeverShoutNever sanger som gjør meg så glad.

Har egentlig ikke noe spesielt å blogge om. Har mistet inspirasjonen og alt! Men skal prøve mitt beste å finne noen ideer og sånt! Bare vent og se...

Er du glad i dag ? :D Just remember to smile, smile... <3

I've got the magic in me.

Vil bare dele noen sanger som er mine favoritter i tiden til dere:


B.O.B. ft. Rivers Cumo - Magic
Vampire Weekend - Cousins
Ke$ha - Cannibal

Katy Perry - Firework

The Summer Set - Chelsea

The Maine - Fuel to the fire

Hørt sangene før ? Dine fav.sanger i tiden ?

Are you back ? Yes i'm back!

Vel, du hørte rett. Jeg er tilbake! Ok, kanskje ikke noe suprise egentlig da.. Men, jeg sa jo at jeg skulle komme tilbake, so here i am. Har ikke fått sendt pc'en på reparasjon, men jeg har installert firefox og kan laste ned bildet fortere på denne gamle jeg har. Så det blir blogging fra meg etterhvert nå. Kanskje ikke hele tida som før, men av og til. Skal prøve!

Kan jo fortelle litt hva som har skjedd. I dag har jeg og Ann Elisabeth og en kompis sett Harry Potter & Dealthy Hallows part 1 på kino! Synes den var skikkelig bra, har alltid likt HP så.. hehe. Kan innrømme jeg skvatt 2 ganger, og var lei meg da Dobby døde i sistedelen... R.I.P. Men jeg skal ihvertfall se part 2 neste år. jeg ja! Etter filmen loka vi rundt i byen, og jeg kjøpte meg julegaver til buddisene. Nå gidder jeg ikke å skrive så mye.. Sitter her og koser meg med Ben & Jerry is'en min. Så vi snakkes!

Har sett HP & Dealthy Hallows på kino ?

i can't take this anymore...

Sorry at jeg ikke blogget så mye når jeg sa at jeg skulle blogge av og til hvis jeg kunne. Men... det har vært noen tider jeg kunne blogget, men det har blitt altfor vanskelig! Hver gang føler jeg bloggpresset på meg hele tida, sånn "Oi shit, jeg må blogge, oi shit, jeg må blogge" og jeg liker ikke den delen så godt, den gir meg så mye tanker og tenker på det hele tida. Nå som jeg sitter ved den gamle stasjonæren min i lang tid nå, så er det vanskelig å blogge. Pc'en har fortsatt ikke satt til reprasjon, og som sagt; det er vanskelig å blogge, og lese noen blogger. (Hvis noen lurer på om jeg har sluttet å lese bloggen deres, så har jeg ikke. Denne data'n viser ikke fram bloggen deres). Så for å gjøre  best av det; Jeg slutter å blogge. Her ender det. Ja, jeg kommer sikkert tilbake. Men nå, så ender bloggingen. Jeg setter stort pris på kommentarene og leserne selvfølgelig. Men dette er det beste! Jeg kommer helst sikkert tilbake sjø.. Men ja.. Tussen takk for meg!
// tumblr.

I'm not back yet..

Bare for å oppdatere bloggen litt. Ja, jeg har fortsatt bloggpause for dere som lurer. Og nå lurer dere sikkert på hvorfor jeg blogger nå, når min pc er egentlig ødelagt ? Jo, jeg sitter ved denne gamle stasjonære som var min en gang. Og det er egentlig veldig vanskelig å blogge når den har en treg hastighet jo! Hehe. Men pc'en jeg bruker til vanlig er ikke sjekket ennå, fordi selv pappa vet ikke hva som skjer. Så han skal sende den til en reperasjon elns. Men nå har jeg skrevet litt, og jeg tenkte jeg kunne vise noen bilder av de siste dagene, men det blir bare mobilbilder, håper det går bra:
Det har begynt å komme tjukt lagt med snø, noe det er ok. Bare det er kjempekaldt! Brrr, så jeg er ihvertfall en av dem som går med ullsokker, lue og votter, eller stilongs, haha...Jeg har endelig fått takk i Silly bandz jeg og..

Har hatt min første naturfagprøve i dag, noe som jeg syns gikk bobb bobb..

Og jeg har faktisk savnet å blogge..

Vel, der har du det. Har som sagt fortsatt bloggpause, men det hender jeg kan blogge av og til bare for å oppdatere litt sånn, hvis denne trege data'n akseptere det da, hahaha...

Hva har skjedd i det siste ?

Bloggpause

Sorry for null bloggings både i går og nesten i dag! Er så utrolig dårlig blogger, sorry sorry! Men jeg har hatt OD-dag i går, så det ble null bloggings, og pc'en jeg bruker til vanlig klikket fullstendig i dag! Så nå sitter jeg her med min gamle stasjonære, og vet ikke hva jeg skal gjøre! Tror jeg kan spør pappa om han kan fikse den, så vi får se hva vi kan. Men det betyr at jeg tar en bloggpause imens. Håper det går greit for dere! Når pc'en er klar og sånt og funker, så skal jeg komme sterkere tilbake!

Word.


whoreinanundress:
Word.

ÅÅÅÅ, så dette ordene betyr det ja. Det er jo faktisk sant da, hihi nei da.

The second short life

Litt av en dag! Først gikk nasjonalprøven i matte ikke så bra, vi ble delt inn i tverttrinnlig gruppe og hadde matlaging først i lista, og vi lagde en sånn pannekake med gryterett i, og ble kvalme. Så hadde vi trommegreier og dans noe som gikk til stor latterkrampe! Og etter skolen har jeg sett litt på Glee, lest litt, tok meg en joggetur og tatt noen bilder. Så for å si det enkelt og grei: Dagen hittil har vært ok.

Hva har dere gjort i dag ?

Cirque du freak

Denne dagen har vært både opptur og nedtur! Det gode var at vi hadde internasjonal uke, noe som betyr ingen lekser, og bare artige ting. Og nedturen at jeg krangla med bestekompisen min (eller..vi krangla ikke, jeg ble bare sur på han, og han liksom vil bli venn med meg igjen av en viss ting.) Men vi ble venner igjen da ofc. AAAAh, det er så godt å slippe ut følelsene og hvordan jeg har det akkurat nå i dette innlegget. Selv om jeg har ikke lyst å gjøre det, men nå har jeg gjort det. Og det føltes.. godt.

Sorry for at jeg skriver så mye bullshit. Etter en ok skoledag, har jeg bare sett filmen "Skrekkens sirkus - vampyrens assistent" som jeg fikk låne av en klassekompis. Noe jeg synes var bra, men foretrekker bøkerne isteden ofc. Og ja, spist og øvd litt til nasjonalprøven i matte som vi har i morgen. Tror det går nok bra. Nå slutter jeg å skrive mer bullshit!

Har dere internasjonal uke ? Sett filmen ?

hits