november 2011

End of the worldNå har norsk bokmål tentamen blitt overstått det og, og det er flere igjen.. Det verste er at det blir fort stress før jul osv... Men ihvertfall, i morgen er det Desember! Året gikk utrolig fort, og nå driver jeg og skriver julekort og øver samtidlig til engelsk tentamen. Noen ganger er livet herlig. Not.
Noen andre som har fortsatt noen tentamener igjen?

Svar fra spørsmålsrunden del 2

3 beste minnene? 
1) Filippinene-turen i 2007. Fikk oppleve mye mer av landet enn det jeg har opplevd fra før av.
2) Mitt første Sverige-tur med familien.
3) Da jeg var på radioen NRK MP3 og snakket om One Direction, og introduserte WMYB til alle som hørte på.

Favorittantrekk?
Har egentlig ikke noe favoritt.. Men jeg tok denne, siden jeg elsker cardiganen og toppen!

Yndlingssang? Albumet "Up All Night" av 1D, "Domino" av Jessie J og "All Back" av Chris Brown.

Hva fikk deg til å begynne å blogge? Det var at alle begynte med det, så jeg ble med i slengen, jeg og. Det var artig i begynnelsen, men nå er det bare.. hrmpf.

Når begynte du med sminke? Jeg begynte faktisk med sminke i 8.klassen faktisk!

Hvor handler du meste av klærne dine og kan du ha sminkevideo? Flesteparten av klærne mine er fra H&M og Bik Bok, er ofte innom der og kjøpe nye klær osv. Og det med sminkevideoen.. Hmm, vi får se ;)

Har du kjæreste? HAHAHAHA, nei. Forever alone x100.

Flaueste ting som har hent deg? Flaueste ting... Hmm, jeg vet faktisk ikke. 

Hvem liker du best i 1D? Etter vært fan av dem så lenge, så blir jo alle 5 favorittene mine. Så, jeg har ingen favoritt. Jeg elsker alle sammen. Men hvis jeg måtte velge, så tror jeg det blir enten Liam eller Niall..

Liker du Justin Bieber? Ja, men er ikke noe stor fan som jeg var i 09. Jeg hører fortsatt litt på musikken. Pluss, skal jeg også se han live neste år. Gleder meg litt, jeg.

Every teardrop is a waterfallDa var nynorsk tentamen overstått. Nå mangler jeg bare norsk, matte osv... Det beste med tentamen er at vi kan gå tidlig hjem eller bruke tiden godt. Ellers er alt bare bra, og jeg har glemt å fortelle at snøen har kommet hos oss! Gjett hvem som ble glad? Oh yeah.. Så nå har jeg på min gode 1D genser og øver på engelsk gloser.

Har snøen kommet hos dere?

5 ting du kanskje ikke visste om meg

1) Jeg er den personen som gråter altfor lett og tar ting veldig seriøst. Er aldri den personen som gir blaffen hva folk sier om dem, men sånn er jeg bare.

2) Liker å høre på musikere som ingen har hørt om. Jeg liker å ha min egen musikksmak. One Direction er jo ganske kjent nå, men den gangen jeg var fan, så var det nesten ingen som har hørt om dem.3) Jeg liker å være alene og ha litt tid for meg selv. Liker å gjøre rolige ting som for eksempel å høre på musikk, tegne, slappe av og være på twitter og skrive om de mest randome ting.

4) Jeg er svak for gutter med litt motesans og fine øyner. Helst gutter med lyseblåe øyner, blir mo i knærne av sånne gutter.

5) Er egentlig ikke redd for å være meg selv, men når det kommer til utseende.. Da er det dårlig. Har slitt med vekten min og hvordan jeg ser ut. Men jeg har liksom ikke gjort noe med det, for nå har jeg lært å akseptere det.wish listTror jeg får egentlig ikke så mye til jul i år, siden jeg har NESTEN alt det jeg trenger, og jeg har konfirmasjon neste år i Mai. Men det er noe ting jeg vil selvfølgelig ha til jul. Speilreflekskamera og iPad er en liten sjanse at jeg får. Pappa har jo en iPad selv, men det mye moro å ha en for seg selv. Penger er det jeg vil helst ha til jul, alltid. Hvis jeg får noen CD'er og kanskje 1D merchandise til jul, blir jeg enda mer glad! Selvom jeg har mye merchandise fra før av...

Hva ønsker du deg til jul?

Svar på spørsmålsrunden del 1

Hva vil du bli innenfor yrke? Jeg har veldig lyst å bli en fotograf, eller en baker, og det vil jeg gjerne jobbe senere med i livet.

Kan du lage sangvideo? Ehem.. Jeg har virkelig ikke sangstemme, men vi får se!

Hva ville du gjort om du vant 5 millioner kroner? Kjøpte nødvendige ting jeg trenger og til familien, sende litt penger til familien min i Filippinene. Og resten av pengene vil jeg gi til noen veldedighet.

Positivt og negativt ved å blogge?
+ Veldig morsomt å dele noe man har på hjertet, og få tilbakemeldinger på det.
- Det har blitt veldig kjedelig med blogging for tiden..

Hva synes du om meg? (Susann) Har ikke for deg, du er ubeskrivelig! Kjempesnill, søt osv.. pluss for at du er en Directioner! Hihi, love you!

Gleder du deg til jeg kommer og kidnapper deg, for å møte 1D? HAHAHA, JA! Gleder meg!

Fremtidsplaner? Har veldig lyst å ta et studieår i London, men første reise dit. Reise verden rundt, og hjelpe fattige folk i fattige land. Elsker å hjelpe andre folk, som trenger det virkelig.

Celebrity crush? ONE DIRECTION, lett! Pluss Tom Fletcher og John O. Callaghan. Favoritt sang fra Up All Night, og hvorfor? Kan ikke velge, det her er første gangen jeg liker faktisk alle sangene på et album! Men hvis jeg måtte velge, så må det bli Moments. Den har jeg veldig lenge ventet på å høre! Det er også en sang, der jeg kan faktisk forholde meg til det.

Hvem andre enn 1D hører du på? McFly, The Maine, All Time Low, Ed Sheeran osv.. Jeg hører veldig mye på indie rock. 

Favorittblogg og hvilken blogger leser du? Jeg har egentlig ikke noen favorittblogger, leser altfor mange blogger. Og jeg liker godt å lese noen mote-blogger.

Forbilde? Mamma og Demi Lovato. 2 sterke damer, som jeg virkelig ser opp til!

Hvor får du inspirasjon fra? Får inspirasjon fra tumblr og weheartit, 2 store must når det kommer til inspirasjon. Natur og foto, får jeg også inspirasjon fra.

SPØRSMÅLSRUNDE!

Neimen, jeg har visst blogg jeg og ja! Har vært altfor opptatt atm, og neste uke så har jeg 3 tentamener. Skole har seriøst tatt over livet mitt. Har nesten ikke tid til å blogge, men det er godt å komme bort herfra...

Tenkte jeg skal begynne med spørsmålrunde igjen imens jeg er borte... SÅ STILL MEG SPØRSMÅL! Skal prøve mitt beste å svare.

Up All Night


Moments


Same Mistakes


I Want

Som noen av dere har hørt, så har One Direction sitt første album kommet ut i dag, "Up All Night". Føler meg litt stolt over å ha ventet så lenge på den, og nå er den liksom ut! I starten av året, så var jeg veldig: "Gleder meg utrolig mye til å høre debutalbumet til guttene!" Tida går så fort. .

I så fall, så er disse 3 sangene favorittene mine i albumet. Det beste med Moments er at Ed Sheeran skrev den, og med "I Want" er at Tom Fletcher (fra fav.bandet mitt også, McFly) skrev den. Guitar riffs'ene og teksten er sånn typisk McFly-stil, og det liker jeg veldig godt!

Din favorittsang atm?

My new dress


Bik Bok // dårlig kvalitet på bildene, p.g.a. blogg "ødela" det... FUU

Så her er kjolen. Jeg er egentlig ikke den jenta som er så glad i kjoler, og jeg har tusenvis kjoler i skapet som jeg har kanskje brukt 1 gang! Men denne kjolen var helt perfekt! Fant den på salg, og det kunne jeg ikke si nei takk til. Har tenkt å bruke den til juleballet, men har liksom 1 annen kjole på lager.. Men kjolen her, blir ofc brukt i jula/nyttår.

19/11/2011

Skulle egentlig kjøpe meg en bukse og matvarer i dag, da vi skulle til kjøpesenteret. Men istedenfor, så endte vi opp med hele 5 poser! For som du skjønner, så var det salg. Så mamma og pappa begynte med julegave handlingen litt tidligere. Jeg har så vidt begynt, men vil helst vente før det blir Desember. Men jeg kjøpte meg en bukse (som sagt) og en finfin kjole!

Så hvem vil se kjolen...?

Tell me a lie

Vil bare skrive et innlegg og fortelle mine fantastiske lesere; HA EN RIKTIG GOD HELG!

In my closet: Scarfs


H&M

Vero Moda

Cubus

ONLY

Tenkte jeg skulle begynne med sånn "In My Closet"-innlegger innimellom, men vedder jeg kommer bare til å poste 4 innlegger, så done. Men ihvertfall, så er dette her mitt "skjerf"-kolleksjon. Har blitt veldig glad i å bruke halser, siden de er så gode å ha på, og de piffer opp et kjedelig antrekk. Mitt favoritt er den første, og den bruker jeg nå faktisk!

Din favoritt?

You never know what you're gonna get.Inspirasjonen har nådd bunnen igjen. Det blir stress, og jeg sitter her og stirrer på dataskjermen. Ingen reaksjon. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Noen ganger har jeg bare lyst til å slette bloggen, og aldri blogge igjen. Blogg var så mye artigere før, for da var blogglysten 100% hele tida, men nå er den.. Null. Imens jeg prøver å finne inspirasjonen, er det alltid godt å høre på god musikk og gode filmer. Som for eks. Forrest Gump, som vi såg på skolen i dag.

One more, one more timeSitter egentlig her i stuen og er helt hekta på pappa's iPad, som han fikk fra oss til bursdagsgave. Istedenfor at han bruker det, så bruker jeg den noen ganger. Hoho. Ellers har jeg skrivesperre nå, så jeg vil bare oppdatere bloggen og vise dere guttenes performance fra X Factor UK i går. *Proud*

Hva har du gjort i helgen du da?

Based on a true storySe hva som kom i posten lørdagen da! Whoop whoop! Signert og greier, anbefaler den virkelig. Mye bedre enn jeg forventet.
Btw; Gratulerer til beste pappa! Nå blir det feiring med kaker og kos.

Make-up
Alt er fra H&M unntatt lipglossen, som er fra Taxfree.

Tenkte jeg vil bare vise dere sminken jeg bruker, siden jeg har ingenting annet å blogge om... Jeg bruker egentlig bare mascaraen og eyeliner, that's it. Men noen ganger concealer og lipglossen, men jeg er den personen som er ikke så glad i å bruke så "mye" sminke, og jeg klarer å gå en dag uten sminke. 

Sexy sweaters
Alle er fra denne tumblr'en.

Disse kan du ikke kjøpe, og finnes ikke i virkeligheten. Men disse 2 jentene som står bak dette her, er rett og slett geniale! Ville gjort alt for å få disse genserne hvis de fantes, de var jo jammen meg kule! Verdt å ta en tur innom den siden.

No more fears, no more cryingGuttenes nye musikkvideo kalt "Gotta Be You". Kan jeg bli mer stoltere?!

new sweater
Cubus

Mens jeg var på kinoen på lørdagen, tok vi oss en tur også til byen.  Fant den perfekte t-skjorta i Gina Tricot, men siden jeg hadde altfor mange t-skjorter fra før av, så syntes jeg burde bruke pengene til noe jeg egentlig trenger. Og "boom!", så fant jeg denne finefine genseren i Cubus på salg!  Ikke verst..

Friends with benefits

Etter en så og si slitsomt fredag, så tvang rett og slett broren min og kompisen hans meg til å bli med til kinoen og se filmen "Friends with benefits", siden det var Den Store Kinodagen. Noe så klart jeg sa "ja, takk" til og tok med min gode bestevenninne med i slengen. 
Filmen var en god latterkick, og utrolig morsom! Mye bedre enn jeg forventet, så filmen er verdt å se! Og en ting; Mila Kunis er rett og slett vakker! Hoho.

Har du sett filmen?

You make me smileSånne kommentarer gjør meg så glad! Det liksom smelter hjertet mitt, og at folk gidder å skrive det, gjør meg så.. asdfghjkl, haha. Dere fantastiske lesere er derfor jeg fortsetter å blogge, og få vite at det gjør deg superglad, gjør også meg superglad! Så tussen tussen takk for at dere leser fortsatt bloggen min, og får håpe jeg fortsetter å blogge i tiden som kommer! 

mwah oxoxoxox

Pocketful of sunshine

Har egentlig ikke noe spesielt å si atm, har OD-dag i dag (OD=Operasjon Dagsverk). Ble hjemmeværende, og vasket hele huset. Følte meg virkelig som ei vaskedame der jeg sto og skrubbet gulvene! Og det her går jo til en god sak også, tjener penger for andre som trenger det, så jeg fikk god samvittighet, og det var verdt det.

Hva gjorde dere i OD-Dagen?

One thingDet er noen dager der jeg sitter bare foran pc-skjermen, og har ingen anelse om hva jeg skal blogge om. Så da skrur jeg bare pc'en, og tar fram noen ark, en blyant og starte å tegne. Tegning har jeg likt siden jeg gikk i barnehagen. Sittet for meg alene, og tegnet kruseduller. Kan egentlig ikke si at jeg er utrolig flink, men øvelse gjør mester ikke sant? Det kommer etterhvert.

Hva er din(e) hobby(er)?

hits