desember 2009

BILDOR FRA DET SISTE DAGEN I ÅRET 09

Edit: Nå har vi tent bort alle rakettene, bildene be kjedelige, men jaja. Må innrømme at det ble mye rakketer og pang så jeg gjemte meg, haha. Ja, jeg er redd av rakketer. De er jo farlige! Men ihvertfall nå er det 2010 folkens! Nytt år med nye muligheter. GOD NYTTÅR !!!!

Thank you for all the memories on this year

Nå er det siste dagen i året 09. Og om noen timer nå er det 2010. Kan bare ikke tror at nå er det bare 1 dag igjen! Dette året har vært fantastisk. Helt ubeskrivelig.

Det har vært noen opp og ned mellom meg og Anniken i dette året, men året med henne var fantastisk. Shopping og New Moon med henne var helt klart de beste minnene med henne, og verdens bestevenn. Tussen takk snuppah mii for et kult og gøyal år med deg, du betyr masse.

Fikk bli enda bedre kjent med jentene i klassen. Fikk troen på å være meg selv hele tida og prøver å kjøre min egen stil. Og det gikk helt bra. Fikk også shoppet mye mer enn året 2008. Også fikk jeg troren på meg selv å si mine egne meninger og ikke bry hva de andre sier.

Så året her fikk jeg også blogge. Jeg har hatt 2 bloggere før dette bloggen, og blogge er det en av de beste tingene som har skjedd med meg, det er som en dagbok, og fotografering var den største hobby. Fotograferte hele tida hvor jeg gikk og hvor jeg gått.

Begynte i 7.klasse og fikk være med på leirskole. Det var mye krabbefisking, tur, spising og kosetid med klassen. Fikk bli enda bedre kjent med hele klassen og det ble gode masse latter. Den beste høydepunktet med klassen.

Sommeren 09 var kanskje en av de beste sommerferiene, det ble kanskje ikke noen reising men fikk kose meg i sommersola. Fikk med Ellen til en bursdagselskap og fikk smake filippinsk mat som hun likte. Så fikk jeg møtte Monica og Anniken, og vi tok masse utrolige funny bilder og konkurranser. Sola kom også, så det ble mye soling og svetting.

Jeg ble tante til en liten unggutt kalt Adrian som kom ut i dag fra sykehuset. YAAY! Pappa opddaget slektningene sine på Filippinene via Skype og jeg har fått nye venner. Alt på grunn av denne dingsen som jeg elsker, pc'en. Jeg ble bedre kjent med noen venner via nettet: Nina Marie, Lena, Susann, Torunn, Siv, Vendla, Anna, Susanne, Tonje, Paula osv.. Tussen takk for at jeg ble kjent med dere. Vil virkelig møte dere en gang, og det håper jeg i nyåret. Glad i dere ♥

Året har jeg også ikke fått noen kjærester, som egentlig jeg vil ikke ha, men ble bedre kjent med noen gtter fra klassen, som også er noen av mine gode venner. Men det har vært mange forelsker ja.

Musikksmaken min har også blitt endret. Jeg hører fortsatt på Jonas Brothers, men har oppdaget noen nye musikere. Boknerden kom også fram. Jeg fkk lest ut hele Twilight-sagaen hele 2 ganger som var en av mitt mål i 2009 og det klarte jeg. Og jeg ble enda mer hekta på Harry Potter enn det jeg var før. Etter jeg så Harry Potter og halvblodsprinen på kino i sommeren i år ble jeg enda mer hekta på Harry Potter, derfor har jeg sett alle filmene og begynner på les bøkerne.

Tussen takk alle sammen for et nydelig år og vi møtes igjen i nyåret 2010!!!
GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN HILSEN JEAN ROSE // JEANROSESMEMORIES.BLOGG.NO : - D


År 2009 <3Miley Cyrus - Time Of Our Lives. Synes denne sangen passer litt bra som nyttårsang.

Hva husker du aller best på dette året ?

So pretty. So smart. Such a waste of a young heart


Anya Marina - Satellite Heart. Den sangen er fiiiin. Den er med i New Moon Soundtracket, og ja jeg er gæren, haha.

Hei! I dag er det ehh.. Onsdag, ja? Ja, Onsdag. Og 30.Desember. Woow, tenk det folkens. I morgen er det siste dagen i året 2009. Neste året blir jeg 13 år, foreldrene mine, vennene mine blir 1 år eldre, første dag på ungdomskole i høst osv. Tenk det folkens, neste år blir det 2010, et nytt år med nye muligheter. Jeg gleder meg of course, men jeg vil bli stuck inn i året 2009. Jeg vil bli 12 år for alltid, vil ikke bli en gammel dame eller eldre for å si det sånt. Men det jeg forventer meg til nyåret er å møte mine nettvenner, omg jeg håper jeg møter dere folkens! Det er så gøøy om jeg fikk møte dere.

Menmen tilbake til hverdagen. Våknet selvfølgelig rundt kl. 09.00 tida. Dette synes jeg er helt rart. Hver gang jeg legger meg så sent som jeg gjorde i går, våkner jeg tidligere. Og hvis jeg legger meg tidligere, våkner jeg sent. LOL! Jaja, så gjorde jeg det vanlige, så på TV, ordne meg og spise frokost. Og ja, så fikk jeg det nye TOPP-bladet av mamma i går, TUSSEN TAKK MAMMA! Og jeg leste den ut med en gang. Ja der har dere meg... Så skulle pappa bort, så nå er jeg og broren min hjemme alene. Vi venter på noen folk som er visst broren min sin gudforeldre, de skal bare levere mat her til i morgen. Fordi de skal feire med nyttår med oss. Det blir da vel koselig. Men før det, så prøvde jeg det nye kameraet mitt i sta. Og jeg må si jeg elsker kameraet mitt! Den funker så bra, og du får jo brae resultater. Her er noen bilder, jeg tok, men sorry for bare 3 bilder. Kameraet har ikke sånn minnekort, så derfor skal jeg skaffe meg minnekort. Men papa sa at han skal skaffe det til meg, tussen takk papz! Ja, her er de:


Uff da, måtte bare det.. Men tror jeg skl ha en ny runde med neglelakkgreia..
Image and video hosting by TinyPic
Hvilken farge da.. ?
Image and video hosting by TinyPic


Vel, det er noe galt med denne bilde-greia her. Det tok meg kanskje 5 minutter til å laste disse bildene opp, jo!
Jaja, men nå tror jeg skal slutte å blogge nå. Så jeg vi ønske alle sammen en riktig GODT NYTTÅR. For jeg tror jeg kommer ikke til å blogge i morgen, men ihvertfall så kommer jeg til å blogge i nyåret!

Hva synes du om bildene ? Hva skal dere gjøre i morgen ?

Snakkes da. Jean Rose < 3

Fashion, fashion, would you see this clothes on me ?

Hei! I dag er det Mandag igjen. Wohooo, da er butikken og kjøpesentere åpent. I dag skulle vi til et kjøpesenter kalt "City Syd" for å shoppe litt. Jeg kjøpte meg ikke å masse da. Men er fornøyd. Vi kom dit sånn rundt kl. 15.00, imens gikk vi, jeg, broren min og mamma. Pappa skulle til et annet sted og kjøpe fyrverkeri. Da vi kom til City Syd, var det rett til Bik Bok. Jeg kjøpte meg 2 stk ting der, det var de tingene jeg hadde innmari lyst til, pluss det var masse masse salg, så det var mye kø til prøverommet og til kassen. Jeg kjøpte meg:

€ Grå jeanstights
€ Sånn hullete jeans
€ jeanstights

Men den siste var ikke min, jeg kjøpt den til mamma, siden hun ønsket den. Jeg måtte kjøpe meg nye bukser siden de var det "must" jeg måtte ha. Men hei, jeg hadde bare 500 kroner. Men hadde noen penger til overs. Så jeg gikk til Platekompaniet og kjøpte meg endelig "New Moon Sondtack". Endelig, fikk den visst ikke til jul, men kjøpte den fordi i love Twilight of course. Jeg elsker alle sangene! Da vi skulle hjem var et så myye folk at vi måtte gå hjem med en gang. Sorry for ingen bilder, men pc'en min er det verste jeg vet om når det kommer til å laste opp bilder, jeg prøver å finne det ut hva det som skjer, men gidder ikke. Kanskje mobilen sin feil, så jeg skal vise dere det hva jeg kjøpte..en dag.


"Meet Me On The Equinox" - Death Cab For Cutie. Sangen er med i New Moon Soundtracket.

Hva har du gjort i dag ? Hva synes du om innkjøpet ? Har du soundtracket ? Liker du Twilight ?

- Jean Rose < 3

Btw: Har nå lest ut Eclipse, så nå skal jeg begynne å lese Breaking Dawn, haha. Vet jeg er en boknerd.

In the night, I hear 'em talk, the coldest story ever told.


Kris Allen - Heartless ♥ Loove that song of him. Det er hans versjon av sangen, og jeg må si at han er flink til å synge. Han er kjent som vinneren av American Idol av sesong 8, tror jeg. Og han har jeg heiet på helt siden jeg så han på American Idol. Han har mange fine sanger, ååå jeg elsker den sangen!

Hei! Og sorry igjen for ingen blogging i går. Siden nettet gikk helt ok i førstningen, men så etter middagen så klikka den. Men nå får jeg visst til å blogge. Men jeg kan godt fortell om gårsdagens.

Førstningen spiste vi alle en god frokost. Etter noen minutter med babling og sånt. Måtte vi gå til Heimdal, siden mamma min jobbe der og vasker sånt. Mens hun vasket hørte vi på radioen der dem spilte oss de 100 beste sangene i 2009. Og på 1.plass var det Lady Gaa med Pokerface. Ikke verst, nei. Etter mange timer var det hjemover og tiiting på TV'en. Vi så "The Simpsons The Movie". Mens vi så den ble det mye latter skal jeg si deg. Haha, jeg elsker den filmen og The Simpsons. Det er en av mine favorittserier, og jeg digger det! Deretter så vi filmen "Den Perfekte Stormen" etter. Den filmen må jeg si at den er fantastisk! Den er basert på sann historie, og jeg må være ærlig at jeg felle en liten tåre i sistningen på filmen. Når kl. var 00.05 gikk vi alle til sengs, mens jeg prøvde å lese ut Eclipse for 2.gang, men jeg var så trøtt og sovnet. Men i dag skal jeg lese den ut. Fordi jeg har noen sider.

I dag har jeg spist frokost, ryddet klær og sett enda mere filmer. Moviefreak. I morgen er det Mandag igjen, siste uken før første skoledag etter jul. Wow, tida går fort. Men ja, i morgen skal vi shoppe, tror jeg og lage hjemmelaget pizza! Whoho!

Hva gjorde du i går ? Hva synes du om sangen ? Og har du hørt om Kris Allen ?

- Jean Rose < 3


Et bilde fra filmen "Den perfekte stormen".

My christmas.

Hei! Og beklager for ingen blogging. Jeg tenkte egentlig å blogge, siden jeg hadde jo litt tid, men jeg gadd bare ikke, jeg lovet meg selv at jeg skulle ikke blogg i går, siden jeg driver i tida så myye med pc'en, så jeg tenkte kanskje å gi den en pause, og det ble det. Men jeg beklager veldig veldig myye.

I går var det selveste julaften. Goosh, som jeg koste meg. Det ble mye TV-kikking og latter. Først så spiste vi deilig frokost, innnom butikken, ordnet oss og kjørte deretter til kirken i Trondheim. Vi var bare der i noen minutter. Tente lys, og be. Så var det tilbake, og levere ENDA noen julegaver. Når vi kom hjem luktet det allerede mat. Pappa er så flink å lage mat. Når kl. nærmet seg 18.00 spiste vi masse gode mat. Ribbe, surkål, potet, ris, grønnsaker osv. TV var også på, så vi kikket på det også. Det som var på TV'en var "Hjelp, det er juleferie" og den er en av de beste julefilmene jeg vet om. Har sett den utrolige mange anger at jeg faktisk ikke blir lei av den. Når alle var mette og kl. var presis kl. 19.00 åpnet vi gavene. Jeg var som en raring, siden jeg liksom klappet med hendene mine og smilte fra øre til øre. Hehe. Det var utrolige masse gaver under treet, og disse fikk jeg:

Mamma og pappa: En digitalt kamera og 500 kr. !
Bror: New Moon på bok.
Søster, samboeren og tantebarnet mitt: En sånn photo smykke som vi kan lage selv.
Tante og onkel: En svart, deilig og fleece teppe.
Anniken: Filmen "Good Will Hunting", en hundeplakat og øredobber.
Ellen: Fargeblyanter, blypenn, viskelær, hårstrikk og Adidas-sokker.
Monica: Polkastang og en julenisse.
Åse: En Betty Boop sminkeveske og en shower gel Hello Kitty.
Marte: 2 neglelakk.
Andre venner fra familien:
- Genser og hårbånd.
- Tunika
- Ponchoaktig og collageaktig genser.
- En boks med fult av godteri.
- En godteripose.
- T-skjorte
- Skolesaker

Jeg fikk noen mer, men jeg husker ikke hva det var. Men ihvertfall var jeg kjempefornøyd med gavene. Endelig fikk jeg meg en digitalt kamera og penger. Dere vet ikke hvor glad jeg er. Alle ligger under treet, så vi skal bruke den etter nyttår. Så ble det TV-kikking igjen. Jeg må si at Polarekspressen er innmari bra film! Dessert og TV-kikkking igjen. Vi ringte også slektningene våre i Filippinene. Dem feirer jul i 1.juledag! Så ble vi så trøtte, at vi lå oss. Jeg IKKE til å sove, så jeg leste litt på Eclipse og sovnet.

I dag får vi besøk igjen. Dem skal levere noen gaver (JIPPI) og levere en kake. Så det blir ikke noen mer blogging til meg i dag, men i morgen.

Hva fikk dere ? Koste du deg ? Hva skal du gjøre i dag ?

(Ingen bilder, men jeg skal bruke kameraet mitt å vise der en dag.)

- Jean Rose < 3

So this is Christmas, and what have you done.


Happy Xmas - John Lennon. Hvem får ikke julestemmning av denne sangen ?! Den sangen her får jeg virkelig julestemmning av, og jeg synger of course med!

Hei! Se, jeg fikk visst likevel til å blogge i dag. Det er bra det. Men ihvertfall er det lille julaften i dag! Og det betyr at det er bare 1 dag igjen til selveste JULAFTEN! iiii, jeg gleder meg som en liten unge. Vi åpner pakkene sånn rundt ettermidagen vi,etter vi har spist masse julemat. Jeg er en den jenta som rører på julegaven for å sjekke hva jeg får. Så nå vet jeg 2 ting. Hehe. Men ihvertfall fikk jeg virkelig ikke sove i natt, jeg våknet, sovet, våknet og sovet. Når jeg så hele 3 episoder med Hannah Montana (vet ikke hvorfor) sovnet jeg. Wooow, for et liv jeg har. Sovnet i rommet mitt altså, først glanet jeg rundt på rommet, og jeg glantet mest på den giga New Moon plakaten min, hihi. Og der sovnet jeg. Plutselig ropte noen navnet mitt, og det visst seg at det var pappa. Jeg skulle rydde matskapet. BORING, men det var litt artig å sortere. Når pappa kom hjem etter en vasking av bilen og tur te kjøpesenteret, hadde pappa visst kjøpt julegaver til naboen vår. Så snart skal jeg springe til dem og levere og si god jul. Trodde jeg var egentlig ferdig med nei da, men det er ihvertfall det siste.

I går laget jeg og broren min pepperkaker! Jeg gjorde det vanlige, mens han... ja, tullet selvølfgelig, typiske brødre... Vi laget til sammen hele 4 plater med pepperkaker!! De 2 første platene ble fylt med melis og nonstop. Og jeg gjorde også en liten ting som er min tradisjon når vi baker pepperkaker. Vet du det ?! Hvis du tenkte at jeg spiste litt av deigen, så hadde du rett. DING DING DING DING, RIKTIG! Etter det og tok jeg litt også nonstop fra posen, og der ble jeg kvalm igjen, ugh. Men jeg har det bedre nå, må bare ikke tenke på det, ellers får jeg vondt i magen. Men ellers smakte de utrolig deilige. Så vi har masse igjen, de skal vi servere på jula og til gjester :) Dessverre har jeg ikke noen bilder...

Tenk folkens - i morgen er det JUL! Men jeg blir egentlig lit bekymret her nå. Jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge imorgen, så det eneste je vil si IGJEN - at alle dere må kose dere så myyye og ha en riktig GOD JUL og GODT NYTTÅR! Veet, sa det før, men jeg vil si det igjen jo.


Naaaam! bilde: google.no

317207-8-1261427861606_large


GOOOOD JUL FOLKENS : - D
Hilsen Jean Rose < 3

my stomach screams just when I look at you.

 
Demi Lovato - Catch Me. Elsker denne sangen av henne. Driver og høre på sangene hennes. Har mistet sansen å like henne nå, men når jeg hørte på sangene så tror jeg begynner å like henne igjen som før, hehe. Men er fortsatt en av mine forbilder og stilikon.

Ihvertfall minnet den overskriften meg om det som skjedde i natta mens jeg sov. Jeg fikk så vondt i magen, og jeg rullet meg i senga mange ganger fordi det gjorde vondt. Det tok veldig lang tid, jeg var også svimmel og litt kvalm. Det føltes som at jeg skulle spy, og jeg hater det. Jeg liker det virkelig ikke, når jeg ser en som spyr, begynner jeg og spy. Det er så ekkelt, jeg begynner faktisk å skrike når jeg har vondt i magen og spyr. Men ihvertfall satt jeg meg på gulvet og så ut som en full jente, haha. Men etterhvert en tur på doet og litt hviling så gikk alt over. Men jeg var lys våken, så jeg leste litt på Eclipse og sovnet. OG da, ble jeg plutselig våknet av pappa som braste inn i rommet og kilte meg og sa "STÅ OPP", men han bare køddet. Så sprang jeg mot TV'en siden det var førstemann mellom meg og broren min siden vi kampet om plassen og selvsagt fjernkontrollen, men han tok plassen og jeg fjernkontrollen, lol. Det skjer sånt mellom meg og han hele tida. Så var det TV-kikking ja, frokost og rydde klær. Jeg har vært så flink i dag å rydde en haug med klær! Jeg overlevde og så ryddet jeg og sortere klærne mine, og jeg kikket at jeg hadde massevise gamle klær. Men så ryddet jeg rommet mitt og sitter nå her. Jeg har fortsatt ltt vondt i magen, og det føles som jeg har smak av spy i munnen, AAAASJ. Tror jeg skal gå å hente meg noen mat, er sulten.

Tenkt at det er hele 2 dager igjen til JULAFTEN! Jeg gleder meg som en liten unge. Og i dag skal vi lage peppermenner eller pepperkaker med melis og nonstop. Gjett hvem skal more seg og kaste seg på nonstop på pepperkakene? Haha. Men jeg har også en liten beskjed til dere også. I morgen er det lille julaften og etter det er det jul. Men det viser seg kanskje at jeg kommer ikke til å blogge i morgen og på jula, er ikke sikker ennå siden vi skal gjøre masse rart, men hvis jeg har litt tid skal jeg blogge, men er fortsatt ikke sikker. Så ihvertfall så ønsker jeg dere mine lesere og ikke mine lesere en RIKTIG GOD JUL og GODT NYTTÅR på forskudd. Men jeg skal ihvertfall blogge etter julaften, da mener jeg 1.juledag og fortelle dere alt hva jeg fikk og gjort. Så dere som vet jeg leser bloggen din, ikke vær redd, jeg skal kommentere deres blogg når jeg har tid. Så koos dere masse alle sammen ! Ho ho ho ho x3

Slenger ut en bilde av meg og Anniken, som jeg får litt julstemmning av.bilde: google.no
20081211001551

Hater du også spy ? Har dere laget pepperkaker ? Vil du skrive god jul til meg ?
Trenger ikke å svare på den siste, men GOD JUL hilsen Jean Rose  <3

Take all of your wasted honor. Every little past frustration.


John Mayer - Say ♥ Verdens fineste sang fra meg ihvertfall. Jeg må innrømme at John Mayer er kjekk, hihi. Men ihvertfall så elsker jeg sangene hans!

Hei! Idag er Mandag, som betyr at det er hele 3 dager igjen til jul! Iiiiip, jeg er så glad og gleder meg allerede. Åpne gavene, spise mat, se noen julefilmer med famiien, høre julesanger og selvsagt den store tingen: Kose meg med familien min. Her så ser det ut som snøen begyner å smelte igjen, hmprf. Gjett hvem som ble sur da ?! Men det er masse snø ute på byen, men jeg håper den kommer før jul, det blir jo ingen ekte jul uten snø da.

Vel i dag så våknet kl. rundt 10.00 tida. Wooow, jeg var litt sjokkert, men det var ikke så rart, jeg la meg sånn rundt kl. 23.00 siden jeg leste boka "Eclipse": Vet jeg er gæren, men jeg er hekta, har du noen problemer med det eller ? Nei da, men ihvertfall så var dette liksom første dagen i den selveste juleferien, untatt helgen. Deeeilig, vi har juleferie helt til 4.januar!!! Men i dag så started med at jeg så litt på TV, så ordnet meg, så skulle vi lage pepperkaker i dag, men neeei, vi skulle levere gaver isteden. Vi har vært innom gudmoren min, og sendt en pakke til tante og de andre slektningene mine i Bjugn. Så var deretter hjem, men vi stakk innom Melhus Torget og kjøpte en ting til juletreet og en pose med sure føtter, godteri altså, haha. Så nå er jeg her og har akkurat spist middag. Så nå skal jeg slappe av, lese eller se en film. Og BTW: Imens vi var i Melhus Torget, så hr vi kjøpt msse godise til jul. Takket være å pante. Rema 1000 har en innmari kul panteting, haha.

Imens jeg var i butikken så sto det på en forside på en avis at Brittany Murphy er død. Jeg var jo selvsagt sjokkert. Synes hun var en kjempeflink skuespiller og var en pen dame. Har sett hun i 2 filmer, som jeg husker. Og nå er hun liksom død. I radioen sa dem at hun ble funnet i dusjen hos henne og ble kanskje død på grunn av hjerteinfakt. Så rest in peace, Brittany Murphy </3 :'( 

Rest in peace </3

Du har gjort i dag da ? Har du juleferie nå ? Hva synes du om sangen ?

- Jean Rose

Untitled-2_65068132_large
Bildet er fra we♥it

i scraped my knees while i was praying, and found a demon in my safest haven.

Hei på deg der ♥
I dag er det siste dagen i helga, men hei der jeg har jo juleferie, wehiii! I dag på en sånn Søndag så sovnet jeg lenger. Men jeg våknet visst av pappa som snakker med noen i pc'en via Skype. Han snakket så høyt at jeg ble helt lyst våken, jo. Så kikket jeg rundt og sånt derre der, så leste jeg videre på Eclipse, som du vet (tror jeg) så har jeg begynt å lese Twilihgt-sagaen på nytt, så nå er jeg på Eclipse. Jeg er så gææren etter Twilight bøkerne. Disse bøkerne er så spennende, hver gang jeg leser det så føler jeg liksom at jeg er med, jeg får sånne bilder hodet og du kan bare ikke å slutte å lese det. Det er ihvertfall til meg med Twilight. Jeg er ihvertfall en ekte Twilightfan, så ikke si at jeg er en twilightfan som synes Rob er heit, for der tar du feil. Selvom jeg er på Team Edward, ha! Men nok snikksnakking. Videre så jeg på TV som vanlig. Så en funny JONAS episode, som jeg har ikke visst sett før, men kanskje dere JONAS-fan. Der han Nick får ikke til å skrive en ny sag, og derre der. Haha, flirte meg ihjel, jeg. Så var det frokost, ordne seg og rydde rommet. BORING. Måtte bytte sånn dynetrekk, putetrekk osv. Jeg må si at jeg liker ikke rommet mitt. Men det er bra at pappa skal snart pusse opp. Jeg har en rosa dør, rosa vegger og alt. Jeg liker ikke det, Det gjorde da jeg var mindre, men det er bedre enn ingenting. Så her er et bilde som jeg vil vise dere, som skal bli min fremtidlige rom (det hørtes teit ut):
En hylle med masse bøker og CD'er, blant av Twilight, Harry Potter, True Blood, Jonas Brothers, McFLY osv. Stor plakat av Twilight, The Beatles eller noe, blåe vegger og tusenvise bilder tatt av meg som er minne om livet på veggen, som på det bildet. Digger det bildet. Sånn rom ønsker jeg meg. Bildet er hentet fra we♥it. Hva synes du ?

Så nå sitter jeg her og hører på verdens mest fantastiske sang (som jeg mener):


Paramore - Turn It Off acoustic version ♥ I LOVE THIS SONG! Har hørt veldig myye på Paramore i det siste, og har vært lenge en fan av dem. I starten så synes jeg de var kuuule, så mistet jeg litt sansen på dem, og nå i dette året så har jeg elsketelsketelsket dem hver gang jeg hører på de. Paramore er et av mine favorittband og kommer alltid til å være det. og når vi kommer til det, så er Hayley Williams mitt forbilde også, hihi.

Tumblr_kqtiw534ii1qza6l8o1_500_large
How many times, must i say that i can't not stop loving them. they are the best i know.

Hva gjør du på Søndager ? Hvordan ser rommet ditt ut ? Liker du Paramore ?

- Jean Rose

Musikere jeg hører på i tida nå

Jeg hører på musikk nesten hele tiden, og musikere jeg hører på er veldig mange. Jeg er mest band-freak for å si det sånt, så jeg liker masse band. Jeg hører mest på rock, pop, power-pop. Mne det går mye i rock. Som sagt, så er McFLY favorittbandet mitt. Har likt dem i 2 år, og kommer sikkert til å like dem mer i lang tid framover. Etter McFLY, så kommer det flere, som du ser her;


McFLY, NeverShoutNever, Paramore, Justin Bieber, All Time Low, Taylor Swift, Owl City, Selena Gomez, Kings Of Leon, Muse, Jonas Brothers, The Veronicas, The Maine, John Mayer, The Pretty Reckless, Demi Lovato, Ke$ha, We The Kings, Leighton Meester, Ashley Tisdale og masse mer som jeg har glemt her. Rekkefølgen varierer.

Hvilken musikere hører du på ?

- Jean Rose

Hvor er dere hen da ?

Heisann og goood helg og juleferiiie! ♥ Jeg bare lurer på hvor har blitt av leserne mine?! Har negynte å miste færre og færre kommentarer nå.... Men jeg mener ikke det surt eller frekt ment. Bare jeg savner det...

Menmen i dag så var det siste ordentlige dagen før jul. Først så vi ferdig filmen "Charlie og sjokoladefabrikken". Den er kjempeebraa film synes jeg, selvom har blitt litt lei av den. Men hallo, Tim Burton og Johnny Depp = GENIALT FILM! Jeg digger Tim Burton filmene og Johnny Depp er en av mine favorittskuespillere. Men nok snikksnakk, så skulle vi gå til kirka, men siden det var så kaldt og det var minusgrader ute, så tok vi bussen ditover. og tilbake. Gjett hvem ble glad da ? Messen gikk helt rett og slett kjedelig. Så var det tilbake til klasserommet med godterispising og brusdrikking. Så hadde visst Daniel H en liten overraskelse til Ida. Det var en liten gave fra alle sammen fra klassen. Siden det visste seg at Ida skal flytte :'( Hun gåt, og da kjente jeg at en tåre trillet i kinnet mitt. Så begynte jeg å hylskrike og alle jentene sprang mot Ida og ga hun en klem, jeg var ihvertfall en av dem. Jeg gråt og gråt og ga hun visst mange klemmer, men du ikke vet hva ? Jeg savner henne! Og jeg vil ikke slippe henne. Hun har vært her siden 1. og nå skal hun liksom flytte fra oss!! Tøft blir det ja i neste år. Jeg SAVNER HENNE!! ÅÅÅ, jentah miii, jeg er så glad i deeg Ida. Men skal snart møtes. Så var det farvel og klemming, og på tur hjemover gråt jeg bare enda mere! Så var det kommet noen nye pakker under jultreet. Det var 2 pakker til meg fra Pappa og broren min. Fra broren min så kjentes det ut som om det var en bok! Men skal ikke si noen mer om det,fordi jeg vet ikke hva det er ! x'D Så har jeg ryddet og vasket og sitter å da her. Skal snart spise middag ellernoe og lese videre på Eclipse eller se noen filmer. Og ja, så i dag er det finale på X-Factor. Noen som skal se den ?! Det skal jeg, jeg heier på begge, men mest på Chand, hihi. Det er min mening da.

SÅ HA EN GOD HELG OG GOOOOOD JUL! Hatt bare lyst å si det, hihi.

Har du juleferie nå ? Begynner du å gråte når en av vennene dine flytter ? Hvem heier du på X-Factor ?

- Jean Rose < 3


Filmen vi så.

Tok med meg Mini Oreo som godis, naaaaaam.
Ida Kristine Berre - jeg SAVNER deg < 333333333333333

JACKSON RATHBONE!

Vet du hva ? Jeg ELSKER og DIGGER selveste Jackson Rathbone!!! Han er så innmari kuul og alt dere der. Han er kjent som Jasper i filmene "Twilight" og "New Moon". Men hallo, han er så...gaaad, har ikke et ord. Har jo likt han siden jeg så Twilight for første gang. Også har en så innmari syyykt niiice stemme. Hvis du ikke liker ham, ikke si et ord!  Menmen, så liker jeg jo alle de kjendisene som spiller i Twilight, hihi. Så er jeg også på Team Jasper, men er mest på Team Edward. Ja, jeg skal slutt å bable, så her får dere noen bilder av verdens kuleste gutt/mann:


Sammen med Ashley Greene som spiller Alice. Søøte sammen ?

Også har han og noen kompiser eget band. De kaller seg for "100 Monkeys" og Jackson er vokalisten.
Her er en av sangene fra dem "Ugly Girl": ANBEFALES!'100 monkeys!

Har du hørt om/Liker du Jackson Rathbone ? Hva synes du om han ?

Juleverksted

Heisann der ♥ På skolen hadde vi juleverksted. Over halvparten av skoletimen, ja. Jeg var med i gruppa med bestevennina mi Annikenbeste og noen andre. Først laget vi en julenisse med tre med læreren Bjørn Omar, som jeg møtte visst på City Syd på Søndag, haha. Han minnet meg på det og begge to flirte da han sa at jeg så stressa ut, haha. Det var kjempeartig, selvom jeg måtte hjelpe en førsteklassing, så derfor min nisse var ikke så perfekt. Så når vi skulle lime inn stoffet, så var jeg så redd å lime det, siden det var limpistol, og jeg er redd for at jeg brant meg, men jeg gjorde det ikke, bare sølte litt lim på tommelnegelen min, det var ikke vondt egentlig. Så etter det ble det friminutt helt til 11.00, jeg og Anniken jaget noen smårollinger og skle på isen, jeg datt 2 ganger. Auch, siden den første gangen snublet jeg siden Sindre tok kråkefot, så kom Hågen og datt over meg! Så skle jeg sammen med Anniken, så dunket jeg hodet og armen hard på isen, men det gikk bra. Så laget vi sånne perleting. Jeg satt liksom med en 6.klassing ved siden av meg, han er en artig fyr. Han satt liksom og sang sånne rare sanger, så måtte jeg bare flire. Har så dårlig humor skjønner dere. Vi satt og sang barnslige sanger og ledde vettet av oss, haha. Så var det lesing i låneboka og skrive en fortelling om førjulstri til slutt.

Akkurat nå driver jeg og høre på musikk (Owl City) og prøver å skrive så godt, siden det er kaldt her og jeg tror fingrene mine har blitt fryst ned -.-" Men i middagen satt mamma og pappa snakket om barndommen min i Barnehagen. De fortalte at jeg hadde en guttebestevenn kalt Emil, og da jeg var 6 år og var i byen, sa han hei til meg og ga meg en klem. Jeg bare satt der, og "høh?" Men jeg synes det var søtt. Jeg prøver å finne det historien i hjernen min. Barndommen min er så best, haha. Elsker det.


Dagens favorittsang : Owl City - Rainbow Veins ♥ Det eneste jeg kan si at Adam er geniaaal. Ikke sant ? LOVE THIS SONG! ANBEFALES!Tumblr_kub707digy1qza79bo1_500_large
Meg og Emil, haha nei da. Men bildene er fra we♥it.

Hva gjorde dere i dag ? Har dere juleverksted på skolen ? Hvilken minne fra barndommen du husker best ?

Ha en fortsatt en fin dag. Hilsen Jean Rose < 3

BILDER FRA PHOTOSHOOTEN

Jeg glemte visst at jeg skulle vise dere bilder fra photoshooten for min og Anniken fellesblogg. Men her er bildene. SRRY for at jeg stryker over ansiktene mine, men det var så stygg utrykke av meg, ikke Anniken fordi hun var da pen, men nå må jeg slutte å bable, så her er de;


ANNIIIIIIIKEN ♥

Uff da...

Så må jeg ta et bilde som er den søteste bildet av oss 2:

Der hadde jeg kviser. (så flaaaaaaut) pluss den ene øyet mtt så litt hemmiz ut. Men Anniken ar råkuuul der da 8)

Hva synes du ?

Last christmas, i give you my heart...

Hei på deg der ♥
I dag er det Mandag igjen som overstått, men denne uken er den siste uken før jul!!!! ÅÅ, som jeg gleder meg. Jeg gleder meg ceff til pakkene, men aller mest til å kose meg med familien min. Så jeg håper også på at det blir snø. Siden det er ikke snø her i Trondheim. Bare regn, buhuuu -.-"

Menmen, i dag så drev vi med A-PLan i de 2 første timene, tullet myye siden Kevin og Freddy er så innmari tullete. skikkelig booring for å si det sånt, men i denne uken har vi ikke noe A-Plan og lekser!!!!! Så var det RLE, eller rettere sagt forming. Vi lærte oss sånn lage en sånn, hva det kaller for noe? Sånn kjede ting, ok jeg er dårlig til å forklare, men jeg rakk ikke det siden jeg måtte bli ferdig med engelen, som gikk ok. Så gikk vi Nissemarsj som broren min sa det i fysakk. Det var nesten halvparten som glemte av å ha med seg nisseluer, siden vi måtte ta med, og jeg var visst en av dem som glemte av, hihi. Når vi kom tilbake på skolen fikk vi saft, pepperkaker og pops sjokolade. Mmmm.. Engelsken så spilte vi alle sammen spill. Jeg, Anniken, Marte og Ida spilte en spill kalt Cluedo. Hørt om det ? Ok, det var en spennende spill. Så ba Ida læreren om vi kunne sitte inn i friminuttet og det fikk vi. Så var det naturfag. Jeg og Anniken samarbeidet of course. Da vi var ferdig med å lese en stykke kalt rasisme gikk vi nedtil datarommet, men vi hadde bare noen minutter på oss. Mens vi var der så vi at alle har gått nå, og jeg bare: Shiit, vi må forte oss. Så jeg psran for livet for å rekke bussen, skjønner dere. Så nå er jeg hjemme, og vi skal snart spise middag. OOOOOIII, det var en helt innlegg om skoledagen min. Skal slutte å skrive nå...! Men en liten ting til; Nå er jeg ferdig med å lese første boka i Twilight-sagaen, så nå skal jeg lese New Moon for andre gang, men det visst seg jeg har ikke den! Har lest den, men lånte det av Ellen som har den. Så jeg håper jeg får den. Imens leser jeg i Eclipse da : D

Og når vi kommer til 14.Desember så har Vanessa Hudgens som er kjent via High School Musical bursdag i dag! Husket ikke hvor gammel hun er, men hun har ihvertall bursdag i dag. Som jeg husket så var jeg en veldig stooor fan av henne. Men nå er jeg det ikke elnger, bare at hun er en av stilikonene mine, synes hun kler seg innmari kult! Men gratulerer med dagen til Vanessa Hudgens.Hva gjorde du i dag ? Liker du Vanessa Hudgens ?

- JEAN ROSE < 3

GRATULERER MED DAGEN !!!

I dag har 2 jenter som jeg virkelig er glad i og har inspirert meg mange ganger bursdag i dag ! Så jeg vil si gratulerer til Susann og Taylor Swift som fyller år i år. Susann blir 14 år og Taylor Swift blir 20 år. Jeger misunnelig på Susann som fyller år samme dag som Taylor, hehe. Men uansett, Susann du betyr masse for meg, og brevet ditt kommer snart. Har så lyst å besøke deg og gi deg en klem nå, du betyr masse for meg! Og skulle ønske at Taylor Swift skulle se dette, men hun har inspirert meg veldig. Hun er så innmari jordnør for å si det sånt, sangene hennes har meninger og har lyst å bli som henne. Hun er et av min største forbilder, og kommer alltid til å være det. SÅ GRATULERER TIL DERE 2 JENTER :- DDDD < 333

Jentah mi som fyller 14 år, graitts med dagen : D < 3

Forbilde som fyller 20 år i år!

Si gratulerer du også! < 3

- Jean Rose < 3

Dagens innkjøp;

Hei! I dag er det Lørdag som betyr helg, wohooo. Jeg våknet sånn rundt 9.50 tida i think så såg jeg på "Twilight" siden det var innmari lenge siden jeg så den. Så gjorde jeg meg klar og kjørte til City Syd. Fikk bare 100 kroner. Og dem brukte jeg å kjøpe sånn "3 for 49 kr" på Bik Bok og et random New Moon blad, sorry for innmari dårlige bilder. Har litt hastverk nå, skal på besøk hos noen og ta en førjulsprat, og det er en ting jeg ikke liker ved de; Barna er slemme!

picture 56
Øredobber fra Bik Bok
picture 57
Armbånd fra Bik Bok
picture 58
Lucky 5 smykke fra Bik Bok
picture 59
New Moon blad fra Narvesen.

What do you think  ?

SE OPP!

Heisann og god helg ♥
I dag er det endelig Fredag. På skolen hadde vi julefrokost. lle hadde med seg hver pålegg, jeg tok med meg bringebærsyltetøy på sånn squeezyboks. Når tida nærmet seg kl.09.45 så gikk vi ut og satt på en buss til Melhus, siden vi alle på skolen se "Se opp"! Vi ventet noen minutter på kinosalen og da kom det en dame fram som fortalte litt om filmen, så begynte filmen etter noen funnye trailere. Filmen var kjepeartig, spennende og trist. Jeg kan si at jeg kanskje felte en tåre.... Det var så trangt at jeg liksom var urolig mens jeg så den. Så tok vi også bussen hjemover. Imens vi satt i bussen bablet jeg og Anniken, haha. Så var på skolen igjen. Vi ryddet og fikk en sånn kakestykke fra i julekonserten i går. Så fikk vi gå hjem 15 eller 10 minutter før! Men jeg skulle ta drosjen og den kommer sikkert presis kl.13.00, så imens gikk jeg til butikken siden jeg hadde noen småpenger. Jeg føltes md Ellen, Maria, Malin og litt Kevin til butikken, siden de alle skal også til butikken. Da vi kom inn så vi at det noen folk forsynte seg med marsipankake, og det var visst gratis, men jeg tok etterpå. Så var jeg inn i butikken og kjøpte meg sånn snicker 2-pack, koster bare 10 kroner. Så forsynte jeg meg med en kakestykke. Kevin flite av meg, sidn jeg var ikke flink til å skjære opp kake, hrmfp. Så tok jeg en glass saft og sa farvel med Ellen, Malin og Kevin som satt der. Spiste kaka mens jeg gikk, haha.

Og nå er jeg hjemme alene med broren min. Begge foreldrene våres er på jobb. De kommer kanskje sent hjem, men hva så? Det er jo helg så.. Driver og ordne litt på designet og sånt. Men jeg har lurt på hvordan vi klarer å ordne sånn mellomrom mellom bloggen og sidebaren, hvis du vet kan du være så snill å forklare det ?!! Så nå skal jeg bare slappe av å se oen "Glee episoder". Jeg digger, det er så musikalskt.


Dagens favorittsang;Glee Cast - Don't Stop Believin' Cover. Digger det!


En bilde fa filmen "Se Opp". Han gutten er kuuuul x'D

GleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeGleeeeeGleeeeeeeeeGlee :D

Hva gjorde du i dag ? Har du sett "Se Opp" ? Ser du på Glee ? (Det er på TV2 på onsdag og begynner 21.45 tror jeg.)

- Jean Rose < 3

Det var artig!

Heisann ♥
Sorry for sent blogging, men etter skolen så måtte jeg pakk julegaver, og ordne meg til julekonserten som var senere. Så jeg fikk ikke blogge fø nå.  Konserten gikk veldig bra. Som du vet så hadde vi temaet "Torbjørn Egner" og 7. hadde "Bamsens Fødselsdag". Jeg var bamsemora. Først spiste vi grøt på skolen, så var kostymeklednig og male seg på ansiktet så var det deretter til Horg Hallen. Jeg kan si jeg hadde en liten svart nese på ansiktet, hihi. Aaaah, jeg snakket veldig myye med Kevin, haha. Vi bablet om at forestillingen kunne være lengre, så stoppet Marte oss siden vi nakket så høyt... Så nå har jeg ikke tid til å blogge mer nå, siden jeg må ta bort sminken jeg har på meg. Det er veldig uvant å ha på seg sminke, siden jeg liker ikke det og bruker aldri det.

I morgen på skolen skal vi ha julefrokost og deretter skal vi se på "Se Opp". Gaad, har ikke sett den, men gleder meg : D

Sorry for ikke noen bilder, men mamma tok noen bilder ihvertfall. Skal spørs om hun kan laste den ned.

Hva har du gjort i dag ? Har du sett "Se Opp" ?

- Jean Rose < 3

Litt hjelp ?

Jeg barer lurer på hvordan dere får mellomrom mellom selve sidebaren der det står om deg selv, kategorier og sånt og selve bloggen. Jeg prøver å finne det ut, men får det ikke til! Så hvis du klarer det og vet det, kan du gi meg koden ? Har vært innmari takknemlig om du ga meg koden!

Har du koden ? Hvis du har den, skriv det i kommentarfeltet!

JEAN ROSENavnet er da Jean Rose (det uttales på engelsk btw) og jeg kom ut fra mammas mage den 5. Mars 1997. Begge foreldrene mine er filippinske og jeg ble selv født der også. Hvis jeg måtte beskrive meg selv i 3 ord, så er det sjenert, følsom og dårlig humor. Jeg flirer sånn seriøst 24/7 og det jeg flirer av er ikke artig i det hele tatt. Men som de sier; "Latter forlenger livet", right? Ellers kan jeg være vennlig, veldig sarkastisk og seriøs. Jeg tar ting veldig seriøs, fordi hvis jeg trodde noen bare tullet med meg, så er det faktisk seriøst.

Musikk og fotografering er min store lidenskap. Musikk er der for meg når ingen andre er det, og det får meg til å tenke på noe annet. Jeg kan høre alt fra indie rock til 80-talls musikk. Mine store favoritter er vel One Direction (sjokk?), McFly, The Maine, All Time Low, Kings Of Leon, Ed Sheeran, You Me At Six, John Mayer, Demi Lovato og Foster The People.

Dere som har lest bloggen veldig lenge, vet sikkert at jeg er en stor fan av One Direction. Har vel sikkert vært fan av dem rundt Desember 2010 da Tumblr'en min ble spammet av bilder og videoer av dem og BAM! Der ble jeg hodestups forelsket. Dere vet ikke hvor mye bandet betyr mye for meg, cheesy, but true. Dem har fått meg til å smile, le, gråte og utrolig sinna. 
Dere har også hørt at JEG var den som også fikk What Makes You Beautiful spilt på norsk radio. Det var utrolig fantastisk! Og det at jeg fikk anledningen til å presentere den, enda bedre!

Men nå skal jeg slutte å skrive masse rart og får håpe dere liker bloggen min! :)


You'll have to cry me out, you'll have to cry me ooout.

Hei på deg! I dag hittil hr vært fun, kjedelig og trøtthet. På skolen drev vi med litt forskjellig, hadde svømming i siste av første timen, og jeg og Stine var de eneste. Vi drev medå flyte på ryggen og magen ogsånt. Så var det øving i Horghallen til julekonserten. Det var egentlig kjedelig for å være ærlig. Så var det fellesøving. Vi 7.trinn var de øverste i sånn korting. Jeg var mellom Tom Kåre og Hågen. De irriterendes guttene, ihvertfall Tom Kåre, men dem er snille. Så var det bortove til skolen med a-plan jobbing. Jeg jobbet ikke så mye, siden jeg bablet veldig mye med Freddy og litt Daniel V om Twilight og New Moon. Det visste seg at Freddy skal se den snart han også. HELDIG! Jeg vil se den igjen. Men denne innlegget blir nesten et hasteinnlegg siden jeg skal bli med broren min til sånn taekwon-do gradering ting. Gaad, og pappa prøver å tvinge meg til å bli med der, men nei, men jeg synes det ser artig ut.


Dagens favorittsang: Pixie Lott - Cry Me Out. Jeg digger Pixie Lott. Hun er britisk, kan virkelig synge og er talentfull! Jeg vil virkelig ha den CD'en. Kan veldig mange sanger av henne, og hun er innmari flink til å synge sånne cover.

Hva gjorde du i dag ? Har du hørt noen sanger av Pixie Lott ?

Så vi snakkes, folkens : D
Blogges, Jean Rose < 3

60459571260042534542
Random bilde.

Til meg ? Å nei da

Hei! I dag er det visst Mandag igjen, ugh. På skolen drev vi med a-plan, forming, fysakk, engelsk og øving til julekonserten. Når vi kommer til fysakk. så drev vi med sånn lille kylling-leken, der hønemora roper til alle kyllingungene og reven prøver å ta dem ? Hørt om det, ok så gjorde du ikke. Jeg vet,  jeg er så dårlig til å forklare. Menmen så drev vi med sånn løype, og det var e ting som vi måtte gå under og over den igjen. Da jeg gjorde det så trodde jeg at jeg mistet grepet, og plutselig datt jeg rett mot gulvet på ryggen. Så nå har jeg litt vondt i ryggen og i kneene mine... jeg er skikkelig klønete, men det er en av punktene som handler om "Jean Rose". MWAHAHAHA! Så etter skolen drev jeg og broren min og synge til "Ke$ha - Tik Tok", har egentlig blitt lei av den og sånt. Så når jeg var hjemme har jeg blitt så flink at jeg ryddet hele kjøkkenet, eller ikke hele.... Så var det lekser og sånt. Jeg må også fortelle dere en ting til. Jeg har begynt å lese Twiight-sagaen på nytt! Woow, jeg er så flink, haha. Men hallo ? Twilight ruuuuuuuuler og kommer alltid å være favorittbøkerne mine. Punktum.

Men tilbake til egentlig poenget - Når mamma og pappa kom hjem hadde de seg noen store og småe poser. Det visste seg at de gikk og handlet juleshopping. Og mamma min er en mamma som sier hva hun har kjøpt til ungen sin. Hun kjøpte en sånn lang perlesmykke rundt halsen og en sånn perlearmbånd. Gaaad, jeg ble så glad, så fikk jeg litt penger siden jeg gjorde noen tjenester. Jeg vet, jeg har alt fortalt deg at mamma min er en mamma som sier hva hun har kjøpt til ungen sin. Jeg ble glad, jeg er innmari glad i mamma, hun er beeest!

Hva gjorde du i dag ? Er du også klønete ? Forteller mamma'en din hva hun har kjøpt til deg som julegave ?

Dette så jeg mamma min kjøpte, ssssshhh, ikke si det til noen!
long
Bare i hvit.
perlearmband

Begge er fra Bik Bok.

- Jean Rose < 3

Breaking Dawn og klaging om mat

Heisann ♥
Først av alt, så må jeg si tussen tussen takk for kommentarene fra den forrige innlegget, dere betyr masse for meg!
Yes, i dag er det Søndag igjen. I dag morges så leste jeg ut "Breaking Dawn", den siste boka i Twilight-sagaen. Og gooosh den var tjukk og jeg brukte bare 2 måneder for å lese den ut. Så nå skal jeg lese en ny saga "True Blood" hvis jeg får lov av mamma om å kjøpe den til meg. Da jeg gikk ned, så ropte hvis mamma til meg, det var 2 jenter på kvitt eller dobbelt som hadde temaet "Twilight" og jeg fulgte godt med. Jeg klarte hvis noen spørsmål. SÅgikk jeg opp i rommet mitt og ryddet bøkerne mine, men det visste seg ikke at jeg hadde tid siden vi skulle på julebord, eller pappa kaller det. Vi skulle spise på sånn kinesisk restaurant. Vi spiste sånn buffe, det betyr at vi kunne spise så myye vil og gjett hva ? Jeg vr så mett at jeg fikk nesten ikke rape og strekke ut magen min, HAHA! Vårrullen smakte ikke godt, det var grønnsaker inni, men det smakte ikke godt fordi. Så fikk vi jeg og brosjan ispinner. Litt rart egentlig å spise is midt på vinteren.... Menmen, nå er jeg da hjemme igjen.

Akkurat nå venter jeg på at Anniken skal laste opp alle bildene fra Fredagen, så headeren min kan være ferdig, men neeeei da. Men ihvertfallså tror jeg må begynne å skrive et innlegg i våres blogg: www.luddeogludvig.blog.no , vil du sjekke den ut ? Men jaja, ha en gooood Søndag videre !

Gjort i dag da ?

20081006173804
Foto // we♥it

foto // google

True Blood, vil du at jeg skal lese den ?

Just let the tears fall, because i never be the same girl you know

3687669861_60495c0b21_large


Hei på deg der lille vesen ♥
I dag er det Lørdag igjen. Woow, tida går innmrari fort. Yees da. I dag har våknet jeg sånn rundt klokka 10.00 og så på TV i nesten en time og gikk ned i kjøkkenet og spiste frokost. Så gikk jeg vist inn i rommet og så filmen "27 Dresses"som jeg kjøpte i forrige uke, tror jeg. Har så innmari dårlig hukommelse, noen ganger. Filmen var innmari bra. Så nå er jeg kledd på med skinntights, stripete genser og fargerike stripete sokker, mens jeg lar tårene faller på kinnene mine... Jeg gråter og gråter og vil helst ikke si det. Det gjør så vondt og jeg vet kanskje jeg blir den aldri den samme jenta bare fordi den kommer stucka seg fast inn i ansiktet mitt... Jeg er en person som gråter veldig fort, og gråtene smaker salt jo. Det er egentlig en ting til også jeg gråter for... at ingen er glad i meg, men nå skal jeg slutte å skrive, så her er min dagens favrittsang som holder humøret mitt opp, siden jeg elsker denne fyren her:


Nick Jonas & The Adminstration - Who I Am ♥♥♥

- Jean Rose < 3

I don't want to go back
To just being one half of the equation
You understand what I'm sayin'?

Edit: Sorry for at jeg bytter header hele tida, men jeg bare venter på at Anniken skal legge ut bildene fr i går, så går alt som smurt.

do you love me, or do you not love me ?

Heisann ♥
Sorry for sent innlegg, ellernoe. Men på skolen i dag drev vi med gym i dag, vi drev litt med forskjellig, men det som var litt vanskelig, at vi skulle springe rundt banen i 10 minutter UTEN Å STOPPE! Var s sliten, men jeg klarte å jogge hele tida *stolt* siden jeg har dårlig kondis og etter det drev vi å hoppe bukk, og gjett hva da ? Alle var sånn sjokkert siden jeg hoppet altfor langt opp den første gangen! Wooow, litt av en jente jeg er, jeg er så raaar, ikke spør.. Så ble jeg med Annikenbeste hjem. Vi gikk hjem til henne i dag. Vi bablet og bablet, så spiste vi og før det så visste hun sin nye rom! Og steike, rommet henne er kjempefint! Så fikk jeg julegaven og så laget vi en ny en blogg sammen, sjekk den her; www.luddeogludvig.blogg.no bloggen er ikke ferdig ennå, men vi tok masse bilder til headeren og sånt. Vi kledde oss som nisser, hihi. Dere skal få smakebit i morgen hvis hun klarer å laste et opp i morgen :D Jeg hadde det kjemepartig med verdens bestvenn! Så måtte jeg hjem, så gikk vi til butikken, og der kjøpte jeg meg en julebrus, og en pizzastykke. Så var det hjem igjen.

Menmen, tilbake til egentlig poenget - Jeg lurer på om dere lesere synes om meg ? Ja, har lurt på det lenge hva dere synes om meg skjønner dere. Dere skjønte overskrifta ja, ok hva synes du om meg ? VÆR HELT ÆRLIG. Veet, for en dum blogger som spør lesere sine om sånt. MEN JEG VIL LESE DET HVA DERE SYNES!

Dagens favorittsang:
 
John Mayer - Perfect Lonely ♥ Gaaaad, jeg vil ha den nye CD'en "Battle Studies". Jeg digger John Mayer!

Hva gjorde du i dag ? Hva synes du om meg ?

Ha en fin helg!
- Jean Rose < 3

picture 54

picture 53

NY HEADER

Gaaaad, jeg skrev en helt innlegg i stad, og nå er den borte! JEG HATER AT DET KLIKKER ! Menmen, jeg har fått meg en nyyy header! Har laget den selv, og er veldig fornøyd med den, ble litt lei av den siste, so why not make a christmas header siden det er snart jul. Den bildet var jo kjempesøøt. Raaaaawr.

3088678526098fb71d24large
HVA SYNES DU ?

Også tar jeg med dagens favorittsang:
 
Justin Bieber - Bigger < 333 Det eneste jeg kan si, I LOVE HIM!

Likte du headeren min ? Hva synes du om sangen ?

When i say write, so write

Tumblr_kso3tjgfpc1qzeocuo1_500_large

Er det bare jeg som synes det er innmari kaldt nå ? Gaad, som jeg frøs i dag til skolen. Jeg hadde på meg den tjukke boblejakken, et rutete skjerf, lue og tjukke og knallvarme votter. Jeg var innpakket lama! Fordi jeg vil ikke bli syk, og bare så du vet, så har jeg ikke vært syk hittil i ette skoleåret, gaad applaus for meg, eller... har vært forkjølet da.

Ja, på skolen i dag hadde vi matte prøv eller test hva vi kan kalle i første timen. Det gikk egentlig bra. Mumlet veldig mye til meg selv, men ellers gikk alt greit. Tok testen i nesten 1 time, jeg tror jeg. Så ble det samfunnsfag som jeg må innrømme er artig. Dretter ble det øving av juleforestillingen som vi har det i neste uke, og A-Plan til slutt, og sist men ikke minst trekking av gavekalenderen vi har på klasserommet. Og gjett som fikk i dag da ? MEE! Jeg fikk sånn pakke med markeringstusjer og det var fra Stine. Og jeg har jo den fra før av, men jeg var jo glad at jeg fikk en ihvertfall.

Akkurat nå - så driver jeg med å finne noen kule julebilder som jeg skal bruke til header, siden det er snart jul. Jeg synes at bloggen trenger et ny header som skal handle om jul, ikke sant ? Og imens jeg gjør det prøver jeg å laste ned bilder fra mobilen min, men den vil ikke! Hva er det som er galt ? Whatever, denne pc'en er så #@+***!?% woooow. Klikka litt her, haha nei da. Nå lukter det pizza ned i kjøkkenet, håper vi får det til middag.

Har dere hatt noen tester i denne uka ? Skal dere ha en julekonsert i år ?

Blogges, Jean Rose < 3

Tumblr_ksc9biw8l21qanqj4o1_400_large

Santa Claus is coming to town...

christmasI DAG ER DET 1. DESEEEEEEEEMBER ! >:D

 dag har denne dagen vært en helt nesten vanig dag hittil. På skolen var det en ok dag, abre at jeg skle veldig mye, ihvertfall i ingangen. Da jeg skulle inn spå skle jeg. Omg det var vondt, fikk vondt i knærne. Jeg er veldig klebbete. Så var det A-Plan, svømming som gikk helt i ned, fordi jeg fik veldig font i øynene. Så var det musikk, og samfunnsfag. Så var jeg endelig hjem igjen, snakket med naboen min Marion med noen dings, koselig! Så da jeg var hjemme fikk jeg bolle.. Hihi, jeg får ofte boller nå i tida. Så ryddet jeg og hengte noen klær.

Anyways, i dag er DESEMBER! Denne måndeden skal handle mest om; JUL, gaveinnkjøp og kose meg i snøen og lese og drikke te eller noen annet. Som mange andre, så har dere sånne adventskalender eller julekalender, og jeg som er dum har ikke det! Pappa og maam er borte og handler, tror dem kjøper seg en kaender til meg og brorenmin, håper det! Og en liten ting til; Synes du tida går fort ? Det synes jeg! Herremin, det er Desember nå, og det føles som det var sommer for 1 måned siden! Ay ay ay.....

Vel vel, siden det er snart jul så vil jeg dele dere en sang, som er også min favorittsang:

McFLY - Santa Claus is coming town ♥ Omg, jeg elskerelsker McFLY og denne sangen! McFLY er favorittbandet mitt i tida nå.

picture 51
Sliten....
picture 52


Hva gjorde du i dag ? Tida går fort ja ? Har du en kalender, hvis hvilken ? Hva synes du om sangen ?

Blogges, Jean Rose < 3
hits