desember 2010

Nyttårsfortsetter

* Få et bedre kondis og tren mer.
* Ikke spis godteri og drikk brus (utenom bursdagsselskaper og ferie) og bytt til frukt og vann/juice.
* Fokuser mer på skolen, og få ihvertfall en 6'er på fransk eller et annet fag.
* Bli mer sosial i fritiden, hehe.
* Spar penger.
* Ikke sitt så lenge på data.
* Ikke si mye stygge ord og rekke finger så mye. I'm a bad girl, u know, nei da.
* Les mer bøker.
* Ta mer bilder.

MÅLET: Dette klarer jeg til 2011 er over!Dine nyttårsfortsetter ?

GODT NYTTÅR IGJEN DA DERE! Vi snakkes i 2011!

2010

Da nærmer 2011 seg, og 2010 har gått rimelig fort! Ups and downs, men til sammen et veldig koselig år. Så her kommer en liten oppsummering av året:

JANUAR, FEBRUAR, MARS:
Skjedde ikke noe spesielt i disse månedene, men jeg begynt å bruke mine egne selvtatte bilder og blogget mer. Mars fylte jeg 13 år, og feiret det med bestevenninna hjemme hos henne, bare vi 2. Laget også muffins til klassen.

 

APRIL, MAI, JUNI:
Hadde mange pauser og sluttet å blogge i April, men så begynte jeg igjen i Mai. Gikk i tog med skolen i en regnfylt 17.Mai. Juni hadde vi avslutningsfest, ble ferdig med 7 år i b-skolen, og gruet meg veldig til u-skolen. Så var det 5 herlige uker i hjemlandet mitt Filippinene.

JULI, AUGUST, SEPTEMBER:
28.Juli kom vi hjem fra Filippinene. August var det mye shopping med mamma, og besøk til bestevenninna og kompisen min, badet, pratet og koste oss sammen. Begynte mitt første år i u-skolen. Gruet meg skikkelig, men gikk over etterhvert som jeg ble kjent med alle. Fikk meg nye venner og gledet meg hver dag til skolen, lol.

OKTOBER, NOVEMBER, DESEMBER:
Snøen kom altfor tidlig, men smeltet. Men så kom det tilbake. Hadde pauser og slutter å blogget også i November, men begynte igjen. Så HP & DH med 2 venner fra klassen. Jula var kjempekoselig, og har aldri vært så kjempefornøyd med gavene på lenge.

Håper 2011 blir et like bra år! I så fall, ønsker jeg dere en tidlig GODT NYTTÅR fra meg!

No more 3x5

God dag/ettermiddag! Om noen timer får vi snart besøk av søster, svigerbror og tantebarn og så skal vi spise middag sammen. Blir sikkert koselig. I så fall, sitter jeg her og høre på musikk og redigere bilder. Har begynt å miste blogg-inspirasjonen, men skal prøve å få tilbake den så fort så mulig! 2011 nærmer seg snart, så det kommer sikkert noen forskjellige innlegger etterhvert. Men nå slutter jeg og skriver og piner dere ihjel om å lese om dagene mine, haha.

Dine planer for dagen utover ?


Vet det ikke ligner på et hjerte..

Innkjøp

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Skjorte fra Carlings, ring fra Gina tricot, fliseklemmer/hårspenner og gratis blad fra Bik bok

Som sagt, så skulle jeg og mamma til byen og svi litt penger/gavekort. Noe vi gjorde, men ikke mye haha. Vi stakk innom TrondheimTorg, og vi skulle spørre om en Midtby gavekort funker der, men nei da, bare i Carlings. Men så var det for sent å stikke inn i Midtbyen.. Men jeg kjøpte ihvertfall noe for pengene. Litt og litt, er ikke den typen som storshopper.

Hva synes du ?

Chamber of secrets

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Random pictures

Våknet utrolig sent og lå fortsatt i senga og så på Harry Potter & mysteriekammeret, og har faktisk til nå ikke gjort noe spesielt. Men litt senere på dagen skal vi til en kompis av pappa og en venn av familien og feire bursdagen hans. Blir sikkert fun det. Men ellers blir det kanskje en tur med mamma til byen og shoppe litt i morgen.

Dine planer for dagen ?

Your eyes, your eyes


Tatt av meg // kamera: Samsung ES15 // Redigert i: Paint shop pro 8

all i want for christmas

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Noe av det jeg fikk..
Image and video hosting by TinyPic
..fikk mye sokker og leggvarmere, hehe.

Da har julen 2010 gått, og et ord om det; Kjempekoselig. Fikk ikke julestemmning i førstningen, men når jeg kledde på meg, da det luktet mat og julesanger ble spilt i stuen, boblet julestemmningen seg. Spist veldig god mat og dessert helt til jeg ble kvalm, sett julefilmer, og åpnet gavene selvfølgelig. Er utrolig fornøyd, fikk masse fint. Tussen takk!

Har nå sett ferdig Eclipse og Kings of leon CD'en blir spilt i full guffe. Ha en fin dag videre!

Fornøyd med jula i år ?

Have yourself a very merry christmasI dag er det lille juleaften, og jeg har gjort..ingenting enn å redigere enda noen bilder. Men jeg skal straks ta den 2.julevasken i år, og ordne litt ting til i morgen. Jeg gleder meg veldig til i morgen. Sitte på sofaen og se julefilmer med broren min og julegodteri som ligger på bordet, se pappa og mamma lager mat og den nydelige duften av mat er over hele stuen. Og åpne pakkene som ligger urørt under juletreet og kan ikke ventes å bli åpnet. Jeg elsker virkelig julen!

Har en følelse at jeg kommer ikke til å blogge i morgen. Vil jo nyte julen og sånt, men skal prøve å skvise inn et innlegg i morgen hvis jeg gidder. I så fall, ønsker jeg alle sammen en riktig god jul og kos dere så mye!

Redigerte bilder #1

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

De siste timene har jeg brukt på å redigere bilder i Paint Shop. Huff, get a life sier jeg bare, haha. Jeg vet dem er ikke så fine og sånt, men jeg er en nybegynner på dette her, så ikke kom og judge me. It's not that easy.. Men ellers så er jo jeg fornøyd med dem. Skal prøve å redigere mer bilder! Ikke ta dem! Utenom å spør da, hehe.

Hva synes du, og hvilken likte du best ?

Holiday

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Enda noen bilder fra siste skoledagen før jul. Som du ser så koste vi oss koselig. Etter en kjedelig messe i kirken, og den gåturen som var så kald at jeg frøs, var det godt å bare kose seg med venner, godteri og brus. Bedre finnes ikke! Så sluttet vi kl.12.00 og en stor juleklem ble gitt, er det endelig juleferie! Deilig, og gleder meg veldig veldig til 3 dager, hint hint.

Noen andre som har ferie ?

So tell the DJ play it all night long

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Denne mandagen har egentlig bestått av at skoledagen var ikke en vanlig skoledag; tulltulltull, og så på 9. og 10. spille fotball og håndball. Kjempefun..egentlig ikke. Og her sitter jeg og leker meg i paintshop. Har endelig fått lastet det ned, men skjønner ingenting berre av det! Well well, skal likevel dra snart og gi julegavene til familiens venner.

Hva har du gjort i dag?

Winter wonderland


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Photo: meg // kamera: Samsung E15 // Redigert i: Photoscape

CONTROL

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
A blindness that touches perfection, but hurts just like anything else.

I går fikk jeg endelig se den etterlengte filmen jeg har ventet å se på, Control. En svart og hvit dokumentdrama film om bakrunnen og livet til Ian Curtis, sangeren i post-punk bandet Joy Division. Her får du se hvordan livet til den gåtefulle sangeren som personlige, profesjonelle, og romantiske problemer fikk han til å ta selvmord, 23 år gammel.

Denne filmen anbefaler jeg sykt til dem som liker musikk og sånt. Fantastisk, men litt trist også. For her får du se hvordan livet blir når du blir en kjent person, og det var derfor han Ian tok selvmord, fordi det skjedde masse ting samtidlig til han. Uff uff, bare 23 år.. Kjempetrist. Men anbefales i det høyeste! Terningkast: 6! Ny favorittfilm, hihi.

Har du sett filmen ?

Season come and go

Oi sann, 2 dager uten blogging. HE HE. Beklager så mye for det, men det er at jeg har mistet nettet, og har ikke blogget siden det. Det har egentlig ikke skjedd noe spesielt, enn at det var juleball i går, sprøyteshit, og samfunnsfagprøven i dag. Juleballen var veldig koselig, og prøven gikk bra. Har litt vondt i armen etter den sprøyten, så nå skriver jeg med et hånd, haha. Går veldig fort ja..

Men nå er det helg. Jeg skal be foreldrene mine om å bli med til byen å kjøpe de siste julegavene. Jeg mangler egentlig 3 stk. mens dem andre er ferdig. Nå gleder meg veldig til jul. 2 skoledager igjen.. wehuu!

Hva har skjedd i det siste dagene da ?

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
juleball 2010

Outfit 14/12/10


Jeansskjorte: Savoy // Topp: Vero Moda // Ring: H&M

Sitter her og hører på 30 Seconds To Mars i middelhøyt lyd i Spotify, og har ingen anelse hva jeg skal gjøre. Skulle jo pugge til samfunnsfagprøven som er i fredagen, men så husket jeg at jeg skulle ta også en sånn sprøyte ( F** :( ) den samme dagen! Så krysser for fingrene at det ikke blir noe prøve på meg, men jeg liker historie og samfunnsfag, hihi geek...

Hva synes du ?

Light me up
photo: me/jeanrosesmemories.blogg.no

Man har det fun noen ganger når man kjeder seg i bilen og på vei til skolen, hihi.

AwakeningJulegaveshopping, middagselskap (igjen), og trøtthet - Det var derfor jeg ikke blogget i går. Er endelig snart ferdig med julegavene, men mangler bare noen småtinger igjen.  Så har jeg også sett X-factor og blabla.. ATLE! Men neida, Hans vant, og visste du at Hans bor i Ler han også, der jeg også bor ?! Awesome.

Har hjulpet mamma med å pakke julegavene, og pyntet juletreet. Next stop - musikk og dusj.

Så du X-Factor finalen i går ? Hvis du gjorde, hvem heiet du på ?

Mr. MakerHELG! Det var det ordet jeg tenkte hele tida på skolen og når jeg kom hjem. Vel, tida går fort og det er snart J-U-L- og F-E-R-I-E! Gleder meg som en liten unge. Jo mer du ikke tenker på det, går dagene fortere. Det er sant.

Har hatt RLE-prøve som gikk ok, fikk en 5'er, i think. Stolt. Nå sitter jeg her og finner noe finklær og høre på The Kooks i full guffe. Fordi senere skal jeg visst til en middagselskap eller lignede. Ha en god helg!

Leather boots


Leather boots fra Din Sko

Fikk meg noen finfin sko i går fra snille mamma. Jeg har ønsket meg sånne sko veldig lenge, men har liksom aldri råd til disse, de kostet jo liksom sånn 400,- ellernoe før, men gjett hvor mye de kostet da mamma kjøpte de? 99,- faktisk! Ble sjokkert selv, men jeg liker dem utrolig godt! Skal ikke bruke dem så mye nå i vinteren, men våren eller sommeren blir det mye brukt ja..

Next stop - You Me At Six, Biffy Clyro og Mayday Parade på spotify, deretter The Vampire Diaries.

Hva synes du ?

Ønskeliste til jul

Tumblr_ld2kursgel1qeaov2o1_500_large
En ny kamera som er kanskje litt bedre enn den jeg har nå.
Tumblr_lcmaf96oab1qakq05o1_500_large
En pc som er bedre enn denne stasjonære og den visse pc'en som ikke funker...
Tumblr_ld2jqn7xua1qcrrnho1_500_large
svarte dr.martens (lignede) boots
Tumblr_lcbqz1ibhw1qbmqg2o1_500_large
Ringer
Tumblr_lbpl2d2xmw1qcxbc3o1_500_large

Tumblr_lc1w3kaejx1qb9ifvo1_500_large
Klær (spesielt rutete skjorter og printed tee)
Tumblr_ld3bionwnh1qcrss4o1_500_large
Julegodteri, hihi
Tumblr_l6jmnff16w1qzlzd9o1_500_large
CD'er

Og ++++. Jeg kunne fortsette hele listen, men jeg disse er de jeg ønsker meg aller mest. Det var kanskje mye, men det er lov å drømme ? Tror jeg ikke får noen av disse tingene, utenom CD'er og godteri, hehe. Hehe, men her er min liste! Hva ønsker du deg til jul ? Bildene er fra weheartit btw.

I see the sun rising, and all you see is it fall fall fall


Tatt av meg // jeanrosesmemories

Som jeg savner høsten og sommeren. For da kunne jeg gå i lette de klærne jeg liker. Gå med convese-skoene mine. Gå med en T-Skjorte. Se sola skinner. Henge mer med vennene mine. Spise is. Vær ute mye +++ MISS IT!

Me against the world

Sitter her med et hals som brenner skikkelig og hoster som bare det. Helt siden Fredag har jeg blitt syk, og det er ihvertfall LENGE siden jeg ble syk.. Ble jo selvsagt smittet av broren min vettu, og det er som er veldig teit, er at jeg blir syk hele tida før jul! Men jeg føler meg bare bittelitt bedre når jeg doper meg ned i halsdrops, haha.

Imens sitter jeg her og hører på Simple Plan og vil bare ligge i senga og les videre i boka mi, og be til Gud bli fort frisk!

Blir du fort syk ?


My awesome tee som jeg kjøpte i Filippinene <3 <3 <3 <3


Tigres endormis

Fences


Bare noen randome bilder 1) Nissen jeg vant i kalenderen vår i skolen 2) Light 3) Utsikten fra OD-Dagen

Har egentlig ikke noe spesielt å si egentlig.. Har mistet blogglysten nå, ikke bra. Men er bare glad for at det er helg og engelsk muntlig-fremføringen jeg har gruet meg lenge på, er over. Det gikk egentlig bra, men herremin som jeg var nervøs! Nå venter jeg bare på å få resultatet etter jul, hehe. Nå skal jeg bare slappe av og lar The Summer Set, One Night Only og My Chemical Romance spille høyt i Spotify. Ha en fin helg!

Dine helgplaner ?

Cuz i'm no superman, i hope you like me as i am.


Jeg har blitt sykt hekta på Joe Brooks og sangene, spesielt "Superman". Altfor nydelig, og altfor kjekk, altfor kjekk..

Hva synes du om sangen ?

Back to december.

1. DESEMBER !!!!!!!! Haha, bra start på å skrive et innlegg, lol. Det betyr 23 dager igjen til jul, ja.. Desember for meg er, snø, klementiner, sitte inne og lese en bok, pakke gaver, bake pepperkaker, pynte juletreet, jul, åpne gaver +++ Jeg gleder meg sykt, jeg. Har kanskje skrevet det mange ganger, men sånn går det når jeg har ingenting å skrive...

Nå sitter jeg her og hører på Ellie Goulding og Taylor Swift, og leser til norsk-tentamen som er i morgen. Har en følelse at dette kommer til å gå bra, så kryss fingrene for det. Nå har jeg en krampe i foten som gjør så vondt, så jeg slutter å skrive random og sånt her nå. Vi snakkes!

Hva betyr Desember for deg, Jul, pepperkaker osv.. ?
Taylor Swift - Back to december

 

 

hits