desember 2011

Jeg klarer ikke mer..Har tenkt på det her veldig lenge, og jeg har selv lyst å innrømme det etter nyttår. Men jeg klarer det bare ikke, jeg har ikke inspirasjonen lenger. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sluttet og deretter komme tilbake igjen, men det er ihvertfall mange ganger. Bloggen har vært veldig kjedelig i det siste, karakterene ble dårligere enn jeg forventet og der kommer stresset i bildet. Når jeg prøver å tenke andre ting enn bloggen, så kommer bare fristen til å blogge fram. Og det har jeg ikke lyst. Tåpelig? Å ja.

Så jeg vil bare si at jeg slutter å blogge nå. Ja, jeg har gjort det mange ganger, men nå skal jeg prøve mitt beste å holde langt fra bloggen og fokusere på andre ting som for eksempel skole, karakterne og konfirmasjonen min snart. Jeg vil takke dere fantastiske leserne for at dere har lest bloggen min, hvis jeg har tid så skal jeg besøke bloggene deres. Så fra nå av, takk for meg.

Litt dumt, men sånn går det bare....Husker dere mitt forrige innlegg om mitt nye kamera og jeg har ikke fått noe USB-kabel for å overføre bilder..? Vel, jeg sliter fortsatt med det problemet. Pappa har ikke funnet noe ennå, og siden jeg har ikke sånn minnekort leser på pc'en, så blir det ikke noe bilder fra mitt nye kamera... Dumt, men ja ja. Får håpe søstersen dukker opp en gang, og sier: "Hei, vi fant USB-kabelen for deg!" Haha, det er lov å drømme.
Ellers er jeg nesten ferdig med alle prøvene! Mangler bare 1 nå, og har fått tilbake noen. Kan si at jeg er på en måte ikke fornøyd med resultatet.

Planer for helgen?

Happy girlDa jeg skulle besøke min søster, svigerbror og tantebarn, så fikk jeg i tilegg denne fine lille versjon av speilrefleks (som jeg liker å kalle den), sånn for tidlig julegave, haha. SÅ TUSSEN TAKK TIL DEM! Er storfornøyd, men jeg mangler bare USB-kabel og batterier, siden den går på vanlig batteri. Skal få pappa til å kjøpe dem, imens så har jeg jo et annet kamera mens jeg venter.. Gleder meg sykt til å vise dere noen bilder!

Btw; Gratulerer til verdens beste, Susann Mathisen!

Hvilken kamera har du?

Bilde spam
ph/me

Tenkte jeg ville bare dele de mest 4 fornøyde bildene jeg har tatt i de siste månedene.Enjoy!

Keep calm, because it's nearly christmasDa var julegave handlingen ferdig, mangler å pakke noen og da er alt finito. Så da var stress 1 ferdig. Har virkelig skrivesperre nå, har ingen anelse hva jeg skal skrive om. Jeg har jo del 3 av spm.runden som jeg har ikke svart ennå, men jeg tror jeg tar den i nyåret eller... Jeg vet ikke. Bloggen min suger, jeg vil bare slette den, jeg. Men da angrer jeg meg bare. Argh, hvorfor er det så vanskelig?!

Noen andre som er ferdig med julegavene?

So put your hands up, cause it's a stand upTenkte jeg ville bare hilse på dere, siden det er Fr1Day og helg nå! Partyin'. partyin', YEAH! Nei da, har fortsatt noen prøver igjen... Men alt er bra med meg. Fikk en fin start på dagen, da Niall Horan fra 1D kom på norsk radio og min supergode venninne Susann, snakket med han osv! Nå kan vi begge si at vi har vært på radioen, haha! Men nå stikker jeg, skal prøve å svare på del 3 snarest som mulig hvis jeg rekker det.

Hvordan går det med dere?

STRESS STRESSNå har tiden kommet. Tentamen, prøver, juleball og same shit.. Nå har stresstiden kommet. Har allerede 1 innlevering, 1 tentamen, pluss prøver denne uken, og har flere de neste ukene. Sjansen for at jeg rekker å blogge, er liten. Så jeg tar meg en pause, har lyst å gjøre bra på disse tentamene. Jeg vet ikke når jeg kommer tilbake, men når jeg kommer tilbake så får dere del 3 av spørsmålsrunden osv. 

Ok, vi snakkes!

What do you want to do before you die?

ParadiseElsker virkelig denne sangen fra et av mine all time favorittband, Coldplay. Har alltid vært stor fan av dem, og sangene er bare rett og slett fantastisk. Ihvertfall deres nye plate, har den på repeat nå. Så jeg anbefaler den skikkelig!

FINALLY!Jeg er er så glad nå! Gikk som vanlig til postkassa og hente hva som var inni der, og plutselig ser jeg en brun stor pakke. Gjett hvem som fangirlet skikkelig?! Hvis du tror broren min, så tar du feil.. Men ellers er jeg så glad! Et CD som er signert av guttene selv! Asdfghjkl, sier jeg bare.

hits