Musikk

Some nightsTenkte jeg ville bare dele en av mine favorittsanger for tiden. I det siste så har jeg hatt Fun's album på repeat og den er rett og slett AMAZING! Dere har sikkert hørt "We are young" og denne sangen er utrolig bra som den andre. 
Jeg vil bare beklager for utrolig dårlig blogging for i det siste, men siden finværet har endelig kommet tilbake, så har jeg ikke tenkt så mye bloggen. Jeg beklager det og jeg håper dere skjønner det.

Hva synes du om sangen? 

where words fail, music speaks

Bare noen favoritter disse siste dagene. Er på repeat sånn sikkert 3-4 ganger, haha. Musikksmaken min varierer veldig mye. Jeg er jo mest en indierock og acoustic fan, men jeg kan høre på alle slags sjangere fra punk til screamo. I det siste så har jeg blitt veldig obsessed med Boyce Avenue, utrolig flinke! Har alltid vært stor fan av dem, men i det siste så har jeg blitt vel mer "stor" fan av dem.

Hvilken sang(er) er på repeat hos deg atm?

Summer songsKjøpte Justin's nye CD i dag pga jeg måtte bare (hahaha). Må si jeg digger virkelig den nye sound'en til Justin, selvom jeg husker han som "fløtepusen". Den her er ihvertfall en av favorittene mine.Har jeg fortalt dere hvor mye jeg elsker dette bandet?! The Kooks' sine sanger har alltid gitt meg sommerfølelser og sånn musikktype får meg til å bare slappe av i sola og glemme alt det som er rundt meg og surrer i hodet mitt.Den har alltid vært en av mine favoritter som blir spilt mye i sommeren i de siste årene. Blir aldri gammel!

Og selvfølgelig må jeg ha med dette...


Dere som har fulgt med bloggen lenge, vet jo hvor "hardcore" fan jeg er av disse søtnosene. Jeg glemmer aldri fjor sommer, da denne sangen kom ut. Jeg måtte våkne tidlig for å få med meg alt og det var verdt det! Det var tårer, synging, gåsehud og ikke nevn dansing! Jeg husker at jeg ventet så lenge på å høre noe nytt fra dem og all den ventingen for den sangen, var verdt det! Noen måneder senere, fikk jeg også sjansen til å presentere den for første gang på norsk radio. Vil aldri glemme det og jeg har ikke ord for å beskrive disse guttene.

Hva er dine favorittsanger atm? 

ParadiseElsker virkelig denne sangen fra et av mine all time favorittband, Coldplay. Har alltid vært stor fan av dem, og sangene er bare rett og slett fantastisk. Ihvertfall deres nye plate, har den på repeat nå. Så jeg anbefaler den skikkelig!

Based on a true storySe hva som kom i posten lørdagen da! Whoop whoop! Signert og greier, anbefaler den virkelig. Mye bedre enn jeg forventet.
Btw; Gratulerer til beste pappa! Nå blir det feiring med kaker og kos.

REPEAT REPEAT REPEATSom tittelen sier: Sangen er på 'repeat' hele tida hos meg. Jessie J er rett og slett fantastisk, og det er også David Guetta. Nye albumet hans "Nothing but the beat" er veldig bra! So catchy.

Musikktips fra meg, til dere


Two Door Cinema Club - What you know


Cher Lloyd ft. Mike Posner - With ur love


Leona Lewis - Collide


Allstar Weekend - Blame it on September

Bring back memoriesSom dere vet, så var jeg en STOR Bieber-fan i 2009-2010 da karrieren hans begynte. Men som dere også vet, folk vokser opp, og det gjorde jeg og musikksmaken min. Så "Bieber-fever" gikk over. Men når jeg ser denne videoen, kan jeg ikke slutte å smile. Det gir meg så mye minner og hvor mye jeg elsket han den gangen. Jeg er altså ikke en fan lenger, men jeg kan ærlig innrømme jeg hører fortsatt på noen av sangene hans og er stolt av han for hvor langt han har kommet.

Galaxy defenders stay forever


8 år, 64 sanger, 32 covers, 20 singles, 9 (nesten 10) tours, 5 album, 4 live DVD's, 19 musikkvideoer og 23 awards.
Noen av dere som har fulgt bloggen lenge,vet at jeg er stor fan av bandet Mcfly! Vel idag har de jubileum. Og jeg vil skrive et innlegg tilregnet til dem fordi jeg er en stor fan som dere vet, hehe.

Hvilken musikere er du fan av?

Musikktips?

Jeg trenger virkelig noen nye sanger å høre på! Har gått lei av alle sangene jeg har på mp3-spilleren, så fortell meg hva er din(e) favorittsang(er)! Jeg hører på mye forskjellig, alt fra rap til screamo. Men jeg er veldig glad i indierock, punk og rock. 

Så skriv hva din(e) favorittsang(er) atm eller nevn noen sanger du anbefaler jeg skal høre på!

SuperheroNoen av dere har sikkert hørt om henne, noen ikke. Men Cher Lloyd er ei britisk artist som kom i 4.plass i den britiske X-Factor 2010. I det siste har hun releaset en ny sang kalt "Swagger Jagger". Hun har fått mye kritikk og hat, men da hun releaset en ny sang, "Superhero". Så syntes alle at det her var utrolig fint! Jeg liker Cher og den nye sangen høres kjempebra ut! Det er sånt jeg liker ved henne, nydelige stemme! Skjønner ikke helt med meg og britiske musikere.. Men hey, jeg digger britere! Haha.

Hva synes du om sangen? 

So beautifulJeg elsker denne sangen! Den er så søt, rolig og Ed har så fin stemme! Jeg elsker acoustic musikk!

Good life

Disse 2 sangene tror jeg blir mye spilt i sommeren hos meg!

I feel like dancin'


Forever young - One Direction


Higher - The Saturdays


I feel like dancin' - All Time Low


Someone like you - The Summer Set


I follow rivers - Lykke Li

Din favorittsang atm?

Sam TsuiJeg elsker virkelig stemmen til Sam Tsui. Den er så..perfekt! Og jeg liker at han gjør en vri på sangene. Har vel oppdaget han for 1 måned siden, og nå hører jeg på coverene og sangene hans om og om igjen. Hvis du ikke synes at han synger så flink, så ok. Men hør på disse sangen om igjen og spiss ørene dine godt. Jeg vet at du kommer til å angre, hehe.

Hva synes du, flink eller ikke? 

It's friday, friday..Jeg har ingenting å blogge om nå, utenom det er helg! Og siden det er fredag i dag, vil jeg bare vise dere min nye favorittsang! Jeg elsker den, den er så bra! Haha, KØDDA! Skjønner ikke helt med denne sangen, den er teit.. Just sayin'. Men jeg synes jo selvfølgelig synd på henne, får liksom mange stygge kommentarere og hatere, men sånn er det bare..

Din mening om sangen? 

Loser like meNoen hater det, mens noen elsker det. Jeg er ihvertfall en av de som elsker Glee! Har vel vært en "gleek" siden jeg så den første episoden som var i begynnelsen i fjor. Siden den gang har den vært en av de beste TV-seriene. Noen synes at dem ødelegger sangene. Vel, det er jo dems' mening, men til meg så synes jeg ikke det. Ikke bare fordi jeg elsker Glee, men serien handler jo om kor ogsånt. Og korsangere synger jo andre sanger, ikkesant? Og dem er jo veldig flinke. Menmen - I proud to say that I'm a gleek.

Ser du på Glee? 

My CDs'


oi, bra kvalitet..

Siden jeg fikk vise dere mine DVD'er for en stund tilbake, kunne jeg godt vise dere mine CD'er ogå, siden inspirasjonen i det siste har gått opp og ned. Isåfall så hører jeg ikke så mye på noen CD'er lenger p.g.a. jeg hører musikk kanskje i mobilen eller mp3-spilleren og samlingen er ikke så stor. Men jeg elsker musikk og det er mange CD'er som fortsatt er i ønskelisten!

Har dere noen av disse CD'ene? 

2 musicians, 3 songs

Jessie J: Denne dama er rett og slett rå. Jeg elsker hvordan hun synger og sangene er veldig meningsfulle. Utrolig flink i live. Rett og slett awesome.

    

Allstar Weekend: Ny favorittband. Veldig catchy sanger som du kan danse og synge med på. Pluss for de er veldig kjekke, hehe.

    

Hvilken sang(er) er din favoritt atm ? 

Favorites atm


Kings Of Leon - Pyro

Mike Posner - Please don't go

Jason Mraz - The remedy (I won't worry)

Tim Berg - Seek bromance

K'naan - Take a minute

Bare noen sanger som har blitt repeatet flere ganger i Spotify og CD-spilleren. Kjempebrae sanger ifølge meg. Føler at musikksmaken min har blitt endret veldig. Hører fortsatt på rock, punk og sånt, men rap har aldri liksom vært min greie, men nå hører det jeg på stadig. Wow!

Dine favoritter-sanger atm ?

Cuz i'm no superman, i hope you like me as i am.


Jeg har blitt sykt hekta på Joe Brooks og sangene, spesielt "Superman". Altfor nydelig, og altfor kjekk, altfor kjekk..

Hva synes du om sangen ?

I've got the magic in me.

Vil bare dele noen sanger som er mine favoritter i tiden til dere:


B.O.B. ft. Rivers Cumo - Magic
Vampire Weekend - Cousins
Ke$ha - Cannibal

Katy Perry - Firework

The Summer Set - Chelsea

The Maine - Fuel to the fire

Hørt sangene før ? Dine fav.sanger i tiden ?

Min spilleliste for tiden


One Night Only - Say you don't want it
One Night Only - You and me

This Century - Hopeful romantic
The Kooks - Love it all

The Pretty Reckless - Just tonight

Bare noen sanger som har blitt spilt så og si hele tida i tiden nå. Veldig brae sanger i følge meg! Og takk for Martine som har gjort meg hekta på One Night Only og bittelitt The Kooks, selv om jeg har hørt om dem før.

Vil bare si Happy Halloween til dere lesere, og dere andre bloggere, og håper dere får en finfin halloween!

Hvilken sanger har du blitt hekta på i det siste ?

Radioactive

Its in the water, Its in the story of where you came from . Your sons and daughters in all their glory its gonna save her. And when they dance and come together, and start rising. Just drink the water where you came from, where you came from. So the road it was carved from nothing. Never sold yourself away.

Den nye Kings Of Leon CD'en "Come Around Sundown" og den nye musikkvideoen (øverst), Radioactive er finfinfinfin... <3

What you think ? Liker dere Kings Of Leon ?

Now i told u once, now i told u twice.

ÅÅÅ, jeg elsker virkelig dette coveret av en av de beste bandene, McFLY. Vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt den, men jeg elsker virkelig dette coveret, virkelig. Ifølge meg, som er en stor McFLY-fan, så er dette beste dem har sunget live. Helt perfekt! Den som egentlig "eier" sangen er jo Taio Cruz da.. Men egentlig hører jeg ingen forskjell.

Kan jo skrive litt om McFLY samtidlig også. Alle vet jo at jeg er en stor McFLY-fan.. Men jeg vil ikke kalle meg "en av de største". Jeg har ikke alle CD'ene, men har hørt alle sangene, har ingen "merchandiser" av dem (men har tenkt å kjøpe meg en T-Skjorte), rommet mitt er ikke helt fylt opp med plakater av dem. Men jeg er likevel en stor fan, og kommer sikkert til å være det i mange år til! Jeg har alltid sagt til mamma at jeg kommer til å se McFLY live en gang, og forhåpentligvis blir det snart.. *jubler*. Så etter 2 år med masing, virker det! Hahahaha. Jeg husker godt hvordan jeg ble en fan. Først oppdaget jeg dem via et blad, så søkte jeg på en sang av dem. Jeg tror sangen "Do Ya" eller "That Girl" var de første. Dem er ihvertfall dem beste bandet ifølge meg (eller ihvertfall en av dem; The Maine, All Time Low, Paramore, Jonas Brothers, Muse ++), og selv hvor mye dem har forvandlet seg,så er dem fortsatt McFLY som jeg har likt i 2 år! Oooow yeah...

Hva synes du om coveret ?

Just the way you are.Tumblr_l7qst8a8081qbpwzeo1_500_large
En ord; Nydelig! Har lenge hørt den sangen, og hva skal jeg si ? Bruno Mars er kjempeflink, hehe.

TOPP 5 - BAND

Tror jeg vil dele mine topp 5 musikkband i tida nå, istedenfor å skrive enda en innlegg om skole igjen, og det vil dere vel ikke ? Heheh, vel kommer de;


Ja, det var det. Veeel, flesteparten av dere vet hvem disse er, og kanskje noen som liker dem.. (?), og dere som har fult med bloggen min lenge, vet kanskje hvem disse er, hihi. Er selv en kjempestor fan av alle 5, og er stor fan av musikken også. Det er også noen andre band også som for eks. Boys Like Girls, Forever The Sickest Kids, Kings Of Leon osv.. jeg liker også, men disse 5 er de jeg er "hekta" på i tida nå.

Din topp 5 band eller artist ?

FRIENDS, LOVERS OR NOTHING

                                                                                                                                          John Mayer, Muse & McFly.. <3
Har ingenting å blogge om, så jeg deler mine 3 favorittsanger i tida nå. I just love the songs. Har jeg noen sagt at McFLY er favorittbandet mitt ? Ok, har kanskje sagt det, hahaha. Men det går mye til disse 3 musikerne, John Mayer, Muse og McFLY ofc. McFLY har jeg hørt på lenge, og de 2 andre har jeg noksagt også hørt lenge, men ikke så lenge som McFLY. Men kos dere med sangene ihvertfal.. Lurer på hvor mange ganger jeg har brukt ordet "McFLY" her, haha.

Hørt noen av sangene før eller musikerne ? Din topp 3. favorittsang i tida nå ?

Can't stop, won't stop. I'm must be dreaming.

Image and video hosting by TinyPic

Tenkte jeg det var på tide med "musikk-innlegg" i dag, jeg. Kan jo ikke blogge om hverdagen hele tida, da blir bloggen i allefall min mening, kjedelig. I det siste hører jeg veldig mye på "nye" musikere i følge meg, i det siste. Jeg liker å oppdage musikere som jeg aldri hørt om, og hva skjer? Jo, jeg blir en fan. Hehe, kan jo en eksempel da; The Maine (bildet over). Har vært fan av dem i 1 måned, hører på sangene hele tida, og blir aldri lei av. Samme med bandet All Time Low, We The Kings osv. Jeg liker å si at jeg har annerledes musikksmak, blir faktisk glad av det, jeg. Men jaa.. her kommer sangene;


Jimmy Eat World - The Middle


The Maine - I Must Be Dreaming


All Time Low - Painting Flowers


Katy Perry ft. Snopp Dog - California Gurls


Travie Mccoy ft. Bruno Mars - Billionaire


Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever)

Det er altså flere, men disse sangene er favorittene i tida nå. Utrolig bra sanger! Dine favorittsanger i tida nå ? Hørt noen av sangene før ?

There's a place downtown, where the freaks all come around.

Fikk faktisk ikke tid til å blogge før nå. Så sorry for sent innlegg. Men jeg var helt busy busy med leksene mine eller de som jeg har igjen i A-Planen. Aaarg, hadde ikke tid til dem, så jeg gjorde dem som lekser. Så sorry..again! Så for ikke å skrive om unødvendige ting, så vil jeg helst vise dere mine favorittsanger i tiden, hvis det er greit for dere!

Ke$ha - Take It OffOne Republic - All The Right Moves
 

Kings Of Leon -  Closer
 

David Guetta & Chris Willis - Love Is Gone

Nick Jonas & The Adminstration - Conspiracy Theory

NeverShoutNever - HappyDine favorittsanger for tiden ?

im a real big, fan of yours, but im quite the joke to you.

Dette innlegget skulle bli et outfit-innlegg, men siden kameraet mitt som har sånn batteri isteden for lader, så klikket kameraet mitt når jeg satt på de fulladet batteriene. Men det er ikke kameraet som er ødelagt, den virker ennå, men det er batteriet. Så jeg visste det til pappa, og han skal kjøpe sånne nye batterier til meg, tussen takk pappa!

Så det ble ikke noe outfitbilde i dag, så vet jeg ikke hva jeg skal blogge om. Så isteden kan jeg si hvilken artist jeg hører veldig mye i tida nå. Og det er NeverShoutNever/Christofer Ingle. Første gangen jeg hørte om han var i Søndagen. Det var en som snakket om han så mye at jeg vil selv høre på noen av sangene hans. Med en gang jeg hørte sangen, var jeg helt forelsket. Sangene er så søøte og fengende og han som synger dem er fantastisk sanger, er også søøt. Haha. Tror jeg kommer til å være en stor fan av han, og det er jeg allerede jo! Her er mine favorittsanger av han:

 
Big City Dreams
 
Your Biggest Fan

Here Goes Nothin

Btw: Viser playbuttonet hos dere ? For det gjør det ikke hos meg!.
Har dere hørt om han ? Hvilken artist hører dere på i tida nå ?

Hva er din favorittsang i tida nå?

Hei! Kom med et innlegg igjen, hehe. I dag er det fortsatt iskaldt! Da jeg komp skolen var Stine der, og hun minnet me på at Astrid bursdag i dag! Så vi ventet i kulden og ventet på henne. Da hun kom sprang jeg ti henne og sa grattis med dagen og en klem. Hehe, vi er gode venner. På skolen drev vi med A-Plan, engelsk, rettet opp prøven og gjorde ferdig prosjektet vårt. Endelig jobbet de 2 guttene i gruppen. Veldig bra, men jeg måtte ta med den hjem da. Så når jeg kom hjem, som sagt så så jeg The Vampire Diaries i går og Glee og etter det kom mamma med "Donkeyboy - Caught In A Life" CD'en til meg. Iiip jeg ble jo så glad. Så etter skolen ja så har jeg lest 3 kapitler i boka "En Shopoholikers Bekjennelser" og hørt på CD'en.

Men anyways til poenget - jeg lurte på dere bloggere og lesere, hva er dine favorittsanger i tida nå ?
Til meg så er det veldig mange, jeg hører på forskjellige sanger nå, men jeg kan nevne dem fordi, hehe.

1. Justin Bieber - Baby < 33333


2. Kate Voegele - Only Fooling Myself
 

3. The Veronicas - When it all falls apart

4. Donkeyboy - Stereolife
 

5. Band Of Skulls - Friends
Hva er dine favorittsanger ?

- Jean Rose

OWL CITY

Hei! I dag er det Mandag igjen. Det var ikke så kaldt som før, men det er bedre. Jeg kan si at øyet mitt er bedre før og CDspilleren min er ikke ødelagt! Yehooo, lettet og glad nå. hehe. Den trengte bare en pause. Senere i dag må jeg gjøre litt jobb med A-Planen min, lese og slappe av.

Men tilbake til poenget. Litt av denne måneden har jeg utforsket noen nye musikere. I det siste har jeg virkelig blitt fan av Owl City. Owl City er av Adam Young selv og lager fantastiske sanger. Sangene er så fantastiske. De får meg faktisk happy og til å danse. Ihvertfall sangen "Hot Air Balloon".  Elsker virkelig Adam, han er søt og fantastisk. Legg merke til beatene på sangene eller melodien. Omg, han er fantastisk. Jaja, jeg har blitt ihvertfall en fan av han, og her er noen sanger jeg anbefaler dere å høre på:


Fireflies - tror noen av dere har hørt den før
 
 Vanilla Twilight, den er søøøt.
 
Hot Air Balloon
 
Rainbow Veins

Ihvertfall er disse sangene også mine favorittsanger. Jeg anbefaler dere å høre på disse sangene og myye mer. Bare søk han på YouTube. Aaaah, i am obessed of his songs and OWL CITY!!Og du kan kjøpe CD'en "Ocean Eyes" på CDON.com hvis dere begynner å like ham, hehe. Har også begynt å høre på disse igjen: Demi Lovato, Cobra Starship, John Mayer, Death Cab For A Cutie, Taylor Swift, Jordin Sparks, Jonas Brothers, mcfly, Justin Bieber.
Adam Young . han er også søt da, hehe.

Har du hørt om Owl City ? Hvilken musikere hører du på nå i tida ?

- Jean Rose

Musikere jeg hører på i tida nå

Jeg hører på musikk nesten hele tiden, og musikere jeg hører på er veldig mange. Jeg er mest band-freak for å si det sånt, så jeg liker masse band. Jeg hører mest på rock, pop, power-pop. Mne det går mye i rock. Som sagt, så er McFLY favorittbandet mitt. Har likt dem i 2 år, og kommer sikkert til å like dem mer i lang tid framover. Etter McFLY, så kommer det flere, som du ser her;


McFLY, NeverShoutNever, Paramore, Justin Bieber, All Time Low, Taylor Swift, Owl City, Selena Gomez, Kings Of Leon, Muse, Jonas Brothers, The Veronicas, The Maine, John Mayer, The Pretty Reckless, Demi Lovato, Ke$ha, We The Kings, Leighton Meester, Ashley Tisdale og masse mer som jeg har glemt her. Rekkefølgen varierer.

Hvilken musikere hører du på ?

- Jean Rose

Dagens favorittsang

Tror jeg kjører "Dagens favorittsang" hvis jeg har ikke noen annet å blogge om.


Metro Station - Seventeen Forever ♥ Helt klart min favorittsang, digger refrenget. Det er så fengende d.__.b Denne sangen minner meg om litt om Twilight. Du skjønner at Edward er 17 år av sitt hele liv, og denne sangen minner meg om det. Vel, det er ikke så mange sm synes Metro Station er kule, men jeg liker bare sangene, de er jo da fengende !

Hva synes du ?

helg & paramore

Neimen, sier du det. Er det helg nå ja? Hehe. Men er det bare meg som synes tida går veldig fort? Jaja. Endelig fredag og helg sier jeg. Dagen startet med skolen og deretter hjem og støvsuget og ryddet 2.etasjen.

Og nå sitter jeg her og slapper av og høre på noen nye Paramore sanger fra den nye CD'en "Brand New Eyes" som kommer den 28. neste uke ! Den må jeg kjøpe i Platekompaniet. For ifølge platekompaniet.no så kan vi bestille Brand New Eyes og den nye CD'en til Selena Gomez "Kiss & Tell."  Dem skal jeg kjøpe meg.
Liker du Paramore? Skal du ha Brand New Eyes?
Jeg gleder meg som en liten unge, og jeg har visst hørt alle de nye sangene i paramore.net, og jeg er en stoor fan av denne bandet. 

Ja, i denne helga skal jeg kanskje på byen og shoppe, maybe... men ellers skal jeg til melhus bibloteket og låne meg noen filmer og bøker. Men ellers skal jeg bare slappe av, og spise godis og cff blogge. Hva skal du gjøre i helga?

Her er noen smakebiter fra den nye Paramore CD'en "Brand New Eyes":


Careful


Ignorane < 3


Brick by boring Brick < 3 Som er også dagens favorittsang !


Turn It Off

Det er mer, men disse er bare smakebiter, og mine favoritter. Hva synes dere ?Blogges, Jean Rose < 3

Ignorance < 3

Sorry for et sent innlegg. Menmen. I dag har jegt vært på skolen, ryddet og blabla. Hehe. Men dette blir et sent innlegg, siden jeg skal spise kake og is snart. NAAAAM!

Akkurat nå, hører jeg på Ignorance av Paramore. Jeg ELSKER den sangen & Paramore ! < 3 Liker du Paramore ?


Og i dag har den yngste av Jonas Brohers bandet bursdag ! Nemlig Nick Jonas. < 3  Jeg glemte det helt i ta, men nå husker jeg det. < 3 GRATTIS MED DAGEN NICHOLAS, ILUU < 33

normalnicknationalpressclub92

Q. GJORT I DAG DA ?


Blogges, Jean Rose < 3
hits