One Direction

FINALLY!Jeg er er så glad nå! Gikk som vanlig til postkassa og hente hva som var inni der, og plutselig ser jeg en brun stor pakke. Gjett hvem som fangirlet skikkelig?! Hvis du tror broren min, så tar du feil.. Men ellers er jeg så glad! Et CD som er signert av guttene selv! Asdfghjkl, sier jeg bare.

Up All Night


Moments


Same Mistakes


I Want

Som noen av dere har hørt, så har One Direction sitt første album kommet ut i dag, "Up All Night". Føler meg litt stolt over å ha ventet så lenge på den, og nå er den liksom ut! I starten av året, så var jeg veldig: "Gleder meg utrolig mye til å høre debutalbumet til guttene!" Tida går så fort. .

I så fall, så er disse 3 sangene favorittene mine i albumet. Det beste med Moments er at Ed Sheeran skrev den, og med "I Want" er at Tom Fletcher (fra fav.bandet mitt også, McFly) skrev den. Guitar riffs'ene og teksten er sånn typisk McFly-stil, og det liker jeg veldig godt!

Din favorittsang atm?

No more fears, no more cryingGuttenes nye musikkvideo kalt "Gotta Be You". Kan jeg bli mer stoltere?!

Good timesBlir bare så glad når jeg ser dette! Man blir jo virkelig stolt av å se hvor mye de har forvandlet seg. Er også stolt av tanken, for å vært fan så lenge og sett de blitt super kjente og lever drømmen sin, og har liksom vært med i reisen deres! Blir bare så rørt og stolt.. Og sangen her vil alltid bli min favoritt av dem, ikke What Makes You Beautiful. Jeg kjenner dem ikke som guttene som sang WMYB, men guttene som sang Torn. Savner virkelig den tiden.

Gotta Be YouEt ord for det: Beautiful! Rett og slett, nydelig. Guttene har slått igjen! Kan jeg bli mer stolt av dem?! Og det beste av alt: Tom Fletcher, en fra bandet McFly (som er også favorittbandet mitt), har skrevet refrenget til dette. Asdfghjkl...

Dare to dream
Det nederste bildet ble tatt i Mai, bare så dere vet det..

Etter en chill dag på skolen, skal jeg nå bare slappe av med 1D's nye bok "Dare To Dream" som jeg fikk av Ann Elisabeth i dag, som sent bursdagsgave. Me gusta! Det er utrolig mange sider, så det blir mye lesestoff for meg de neste dagene. Call me obsessed with 1D, but idgaf. But it's true.

SPØRSMÅL OG SVAR1) Til dere som har lest bloggen min, vet jo sikkert hvor lenge jeg har vært fan av One Direction. Det begynte egentlig i November ifjor, da ei jente spammet Tumblr'en sin med bilder og videoer av de. Så såg jeg noen videoer av dem, men har aldri vært fan. Men når jeg ble ei ordentlig stor fan, begynte i Mars eller i starten av dette året. Siden den gang, har One Direction vært favorittguttene mine, hehe.

2)
 Ehm, haha ja. Det var litt utrolig flaut, siden jeg var forkjøla og alt. Men det var verdt det! Det begynte med at jeg bare tweetet dem om de kunne spille sangen, så ja.. Det er en lang historie!One Direction har blitt veldig populær her i det siste! Utrolig stolt av guttene. Jeg husket at det var bare 10 fans her i Norge, og nå er vi flere! Yay Yay Yay. Jeg? Stolt? Hell to the yes!

Anbefaling av blogg

Her om dagen så fikk jeg en melding om jeg kunne skrive om bloggen deres på bloggen min. Noe jeg helt klart sa ja til, så her kommer anbefalingen som jeg liker å kalle det: Det er den norske fanbloggen One Direction. En blogg om bandet, updates, bilder osv.. Verdt å ta en tur innom hvis du er en fan av dem. Men hvis du ikke har hørt om dem, så ville du gjort meg og eierne av bloggen glad hvis du tok deg en tur innom og kanskje kommentert noen innlegger. Vi setter stor pris på det! Ta deg en tur innnom!

Noen andre som vil bli anbefalt? Bare skriv "jeg vil" så skal jeg prøve å anbefale andre bloggere iløpet av sommerferien.. :) 

ONE DIRECTION

Etter en koselig og litt hardt planleggings/sykkeldag på skolen med noen klassekamerater, fant jeg plutselig en stor brun pakke som lå på bordet. Jeg var 100% at det var det jeg tenkte. One Direction boken har kommet! Som dere ikke kanskje vet, så er jeg en stor fan av bandet One Direction. Og for kanskje 1 måned siden vant jeg en liten konkurranse der du kunne vinne boken og et stor plakat, noe jeg fikk.Så nå er jeg kjempeglad og smiler fra øre til øre samtidlig som jeg leser denne spennende boka!

Fått noe spennende i posten i det siste? 

hits