Outfits/Mote/Tilbehør

I want, I want, I want

Jeffrey2_large

7368942964_9952af93fd_b_large

2e09a328c6b93ce981e0ad1636a38785_large

575315_10151131031174128_138983389127_13418935_873989303_n_large

Img_20120504_174540_201239668_large

Har seriøst lyst å skaffe meg sånne! Utrolig stillige, omg.

Hot or not? 

Outfit
Jakke: Fretex // Bluse: Bik Bok 

Nå er den etterlengte sommerferien her, og jeg kan endelig pust lettet ut. 9. året har gått altfor fort og i høsten begynner jeg allerede i 10. Karakterne er jeg fornøyd med og nå gleder jeg masse til disse planene jeg har planlagt til ferien. BRING IT ON! Ha en utrolig fin sommerferie, kjære lesere!

Collarsph/wehartit


Ååååh, love love love!

In my closet: Scarfs


H&M

Vero Moda

Cubus

ONLY

Tenkte jeg skulle begynne med sånn "In My Closet"-innlegger innimellom, men vedder jeg kommer bare til å poste 4 innlegger, så done. Men ihvertfall, så er dette her mitt "skjerf"-kolleksjon. Har blitt veldig glad i å bruke halser, siden de er så gode å ha på, og de piffer opp et kjedelig antrekk. Mitt favoritt er den første, og den bruker jeg nå faktisk!

Din favoritt?

Make-up
Alt er fra H&M unntatt lipglossen, som er fra Taxfree.

Tenkte jeg vil bare vise dere sminken jeg bruker, siden jeg har ingenting annet å blogge om... Jeg bruker egentlig bare mascaraen og eyeliner, that's it. Men noen ganger concealer og lipglossen, men jeg er den personen som er ikke så glad i å bruke så "mye" sminke, og jeg klarer å gå en dag uten sminke. 

Sexy sweaters
Alle er fra denne tumblr'en.

Disse kan du ikke kjøpe, og finnes ikke i virkeligheten. Men disse 2 jentene som står bak dette her, er rett og slett geniale! Ville gjort alt for å få disse genserne hvis de fantes, de var jo jammen meg kule! Verdt å ta en tur innom den siden.

Outfit


Skjorte fra Bik Bok. Bukse fra Urban. Hals fra H&M.

Glemte faktisk å fortelle dere at denne uka, så har jeg PRYO-Uke! Og det håper jeg dere alle vet hva det er. Vi blir utplassert på en jobb, også skal vi se hvordan det er å jobbe osv. Jeg og venninna mi Helga, fikk oss en jobb i Lindex. Det vi gjorde var bare sortere og rydde klær, kjempeartig... not. Men det er mye bedre enn skole så! Ellers er jeg dødssliten, og føttene mine kverker meg!

Gårsdagens outfit


Topp fra Bik Bok. Sko fra D.N.A. Klokke fra Ur & Penn. Armbånd og ring fra H&M.

Etter skolen, så skulle vi til mitt søsters 30års-selskap, så derfor hadde jeg ikke tid til å blogge. Det var kjempekoselig å møte henne, svigerbror, tantebarnet mitt og noen andre folk. Spise meg også mett på kaker. Når man har sjansen til å spise mye godt, så stapper jeg meg godt ihjel! Mehehe.

Outfit 13/10/11


Genser: Match // Ring: H&M

Var med familien og noen venner av familien i et såkalt "badeland" som heter Pirbadet i går, noe som var gøy. Og det jeg gjorde aller først når jeg kom hjem, var å la meg i senga. Det ble et litt sent natt for meg i går, så det var godt ja. PWHOARNAP! Ellers er det torsdag.. Deretter fredag, så er det lørdag. Ok, jeg skal slutte å være Rebecca Black.

Hva synes du?

Midtskill

Prøvde meg litt på denne hårsveisen "midtskill" for noen dager siden. Har egentlig aldri vært sånn keen på denne hårstilen, jeg er mer den som liker å ha sidelugg elns. Men jeg liker faktisk denne hårstilen, og det er mange andre som kler det. Jeg vet ikke helt om jeg kler det, men.. Og det ser jo ikke ut som midtskill, wtf?!

Hva synes du om midtskill - hot or not?

STREETSTYLE

Etter et litt trist start på dagen, så kom med mamma med bladet Streetstyle til meg. That's what we have mum for y'all. Så nå sitter jeg her og leser den,  veldig inspirerende blad! Og det er ingen tvil at jeg skal også kjøpe neste nummer! Men nå må jeg sikkert ordne meg nå, får besøk om noen minutter..

Har du bladet?

DETAILS


Smykke fra et taxfree butikk i danskebåten

Ring fra H&M

Armbånd fra H&M

Nå driver jeg og gjøre franskleksene mine og høre på Ed Sheeran's nye album. VERDT Å HØRE PÅ! Ellers er alt bra, er bare glad at det er snart helg! Selvom denne uken har gått fort (!), så blir det godt med fri. Resten av dagen blir vel å slappe av og se Pretty Little Liars! Elsker den serien, selvom den skremmer meg litt.. Pyse, much?

Hva synes du?

My favorite cardigan
Cardigan fra ONLY.

Elsker virkelig denne cardiganen! Tror det må være en av mitt beste kjøp! Den er så god å ha på, også er den oversized, digger oversized klær!
De 2 siste dagene har egentlig ikke skjedd noe spesielt. Har bare vært vanlige dager: Skole, lekser, hjemme osv.. Og humøret har vært sånn opp-ned, men i dag så er det alt bra! Ettersom jeg har fått en 5'er i en RLE-prøve (den som jeg trodde gikk dårlig), så har humøret vært sånn tipp-topp!

Hva synes du?

Favorites atm


Ring fra Bik Bok & grå neglelakk fra ?

Armbånd fra H&M og silly bandz (whoop whoop)

Øredobber fra ei venninne

Det jeg har innsett er at jeg trenger noen nye ringer eller smykker for samlingen min. Har ikke vært på shopping på lenge. Men det som er det teiteste, er at jeg sikler etter ting jeg har utrolig lyst på, men har ikke penger. Men når jeg har penger, så vet jeg ikke det hele tatt hva jeg skal kjøpe! Hvor typisk er det?! Får vel snike meg en tur til byen denne helgen eller neste uke, siden det er "I <3 salg" på torget! Me gusta.

Outfit
Tunika/Bluse fra Bik Bok. Armbånd fra H&M

Enkelt outfit, simple, but effective right? Har egentlig ikke noe spesielt å skrive om nå, siden inspirasjonen er fortsatt sånn 50/50. Ellers sitter jeg her og doper meg ihjel med halsdops og prøve å bli litt mer friskere, mens musikk blir spilt høyt i bakrunnen. Ma lyf.

Dip dye hair

Ser ut som blogglysten og inspirasjonen begynner å titte seg fram nå. Det er jo bra, ikke sant? En trend som er populær i tiden nå, er dip dying (eller hva nå dere kaller det). Og for å være ærlig, så synes jeg det er faktisk utrolig kult! Noen passer med den, og noen passer ikke med det. Har veldig lyst å gjøre det, men tror jeg vil ikke akkurat kledd det. Og hva som passer med svart hår da?! Men jeg synes det er veldig stillig.

Hot or not?

WOW, just.. WOW
Bildene er fra denne siden.

En ord - WOW! Det her er jo amaZAYN! Nebulosa-negler som jeg liker å kalle det. Siden jeg er veldig glad i å pynte neglene mine, så har jeg veldig lyst å prøve dette. Men det er jo sikkert vanskelig og jeg kommer sikkert til å faile... Men det her var utrolig fascinerende!

1D T-shirt

Siden jeg har siklet lenge etter en One Direction t-shirt, og jeg har de strengeste foreldrene som trøster ikke på internettshopping (wtf?) så fikk jeg en god ide! Har egentlig planla å gjøre det her for lenge siden, men ofc har jeg glemt det. Men de siste timene har jeg laget min egen One Direction t-shirt! Utrolig fornøyd med resultatet, og billigere enn å kjøpe en t-skjorte fra nettet! Btw: One Direction er en britisk band som jeg er fan av hvis du lurte..

Hva synes du?
Tusen takk for musikktipsene jeg fikk fra dere i går!

Outfit 2/08/11
Alt fra Bik Bok, hehe.

Enkel outfit i dag, simple but effective. Sola skinte så fint og det var utrolig varmt i starten av dagen, men selvfølgelig kl.15.00 kom regnet.. Ellers har jeg syklet en tur, også besøkte naboen for å spise vaffler og ha det litt gøy. Koselig!

Hva synes du?

Nails

For 1 uke ca. så prøvde jeg meg på "leopard print" på neglene, men som du ser.. epic fail. Men jeg likte faktisk mønstret. Jeg liker å pynte neglene mine noen ganger og jeg føler meg naken uten neglelakk, haha no joke...

Hva synes du?

Yesterday details


Ringer fra Gina Tricot og Bik Bok

Klokke fra Ur & Penn

Tunika fra Bik Bok

Give me these and i'll love you forever.

SecondhandImens jeg og mamma ryddet ned i kjelleren imorges, kom jeg over denne blusen (det var en bluse i førstningen) som var mamma sin før. Jeg syntes den var faktisk litt stillig selvom det er kanskje ikke min stil, men jeg likte ikke ermene på den. Så det jeg gjorde, var å klippe dem av og gjøre den om til vest. Da jeg likte jeg den mye bedre og resultatet ser du øverst. Men er litt usikker om jeg skal bruke den eller ikke..

Hva synes du?

What's in my bag
Bok, sminke, lommebok, solbriller, EOS, notatbok og penn, øretelefoner og diverse smykker.

Også kamera, mobil og nøkler. Tar egentlig ikke med meg en bok, notatbok/penn og smykker når jeg skal egentlig en tur ut. Men ihvertfall er dette hva jeg har i vesken når jeg skal kanskje en tur til byen eller langt vekk.

Hva har du i vesken din? 

Be careless in your dress if you will, but keep a tidy soul.

Det var faktisk noen som skrev "Hvorfor liker du ikke å gå med kjole?". Vel, det er fordi jeg føler meg ubehagelig i det og noe andre grunner. Så husket jeg også at venninna mi ga meg en utfordring om å vise kjolene mine i bloggen, noe jeg glemte (sorry!). Men så kom Anette K. Sørheim med et innlegg om kjoler, så hvorfor ikke gjøre det samme?


Begge fikk jeg til gave

1. Gave // 2. Husker ikke

Begge er fra Gina Tricot

Begge er fra Bik Bok.

Sorry for dårlige bilder, hadde på en måte litt travelt! Det var ikke så mye fint... For å være ærlig, så liker jeg gå med sånne kjoler som den nr. 2 i det siste bildet. Har ihvertfall tenkt å skaffe meg flere sånne for sommeren og fordi de var så fine!

Hvilken likte du best? 

RINGS


ph/me

Jeg er virkelig glad i ringer! Helst store som de øverste. Jeg synes at de piffer opp fort et kjedelig antrekk. Jeg kjøper sånne ringer helst i h&m og bik bok. Mine favoritter atm er ugleringen fra bestevenninna mi og den nr. 3 fra venstre fra bik bok. Har vurdert ihvertfall å kjøpe meg flere, du vet.. jeg elsker det! Har flere ringer som er små og ekte, men jeg holder meg til disse ringene, haha.

PS: Ting har blitt litt bedre, takk for oppmuntringene i forrige innlegg! Skal skrive et innlegg der jeg hyller dere snart! xxxx 

Hva synes du om ringer?

DETAILS


Solbriller og smykke: Taxfree // Ringer: Ny fra Ellengullet og den andre fra Bik Bok


Outfit 22/05/11
T-Skjorte: Platekompaniet // Bukse: Cubus

Veldig cascual og avslappet outfit, siden det er jo søndag. Søndager for meg er t-skjorte og joggebukse, haha. Ihvertfall fikk vi en koselig besøk av søster, svigerbror og søteste tantebarnet. I tillegg til det har jeg vært veldig sprek også. Tok meg 2 joggeturer! Wow, sier jeg bare... Vel, nå skal jeg slappe av og høre litt på bra musikk.

Enda en outfit..
Shorts, cardigan og strømpebukse: Bik Bok // T-Skjorte: Gina tricot

Føler meg veldig flink nå, ettersom som jeg har postet 2 outfiter på rad. Tro jeg skal få en liten applaus for det kanskje.. *Applaus*. Haha, kødder bare. Sola skinner og himmelen er skyfri, som vanlig. Helt siden mandag har jeg sittet ute på verandaen og gjort lekser. Nå skal slikke litt mer sol før jeg stikker inn og gjør litt randome ting.

Hva synes du? 

Outfit 10/4/11
Alt fra Bik Bok (sorry for de dårlige bildene)

Lenge siden jeg hadde en outfit her på bloggen. Det er ikke så rart, har ikke så fin stil heller.. Det var kanskje en dum valg av meg å ha på meg en tjukk strømpebukse under, men det ordnet seg. Nå har jeg skiftet til en lettere shorts og t-skjorte. Again; Herlig.


Details
Alt er fra H&M. Og ja, jeg vet at det nederste bildet er opp ned, men gidder ikke å rotere den. Haha.

Ikke så mye spesielt å si.. utenom vi fikk is i k-tid timen i dag! På grunn av gjennomsnittet på musikkprøven vi hadde, var noe med 5 ellernoe. Ellers så har jeg tenkt meg en tur ut i verandraen med en bok og musikk i ørene. Sounds good and relaxing for me!

Hva syns du? 

Outfit 19/04/11
Cardigan og bukse: Bik Bok // T-skjorte: Gina Tricot

Har akkurat kommet hjem fra tennis-turneringen og en koselig middagsbesøk hos søstersen. På tennis-turneringen tapte jeg de 2 kampene, men ut i fra det så var det jo mitt første ordentlig kamp. Og jeg koset meg skikkelig med gjengen. Ellers pakker jeg til imorgen. For da reiser vi! Gleder meg vilt. Tror jeg kommer med et innlegg i morgen før jeg drar.

Hva synes du ? 

The beatles
T-skjorte: Platekompaniet // Armbånd: Bik Bok

Outfit 28/02/11
Skjorte: Carlings // T-Skjorte: Platekompaniet // Bukse: Urban // Skjerf: ?

Som sagt begynte jeg på skolen igjen etter ferien. Fortsatte samme gamle skoletimene, utenom vi så VM på slutten av dagen. Og fulgte jeg faktisk med på! Er ikke så VM-engasjert, men det var jo litt spennende da.. Har faktisk tenkt å ha en spørsmålrunde snart, er ikke sikker. Men vi får se..!

Hva synes du ?

Outfit 23/02/11
Genser fra Vero moda, bukse fra Lindex, og skjerfet er fra..vet ikke

En enkel outfit for i dag, siden det er skjer ikke noe spesielt i dag. Utenom i morgen..for da blir det kanskje kino, sverige-tur eller ski-tur. Tror det blir kino, hvis pappa ombestemmer seg.. Filmen vi skal se er ikke sikker ennå, men krysser fingrene utrolig godt for at det blir kino! Blir godt å gjøre noe koselig med familien.

Hva synes du ?

Outfit 9/02/11


Cardigan: Only // Tunika: Vero Moda // Bukse: Bik bok // Ringer: H&M og Bik bok

Føler at jeg blogger for mye om den nye ringen min. Så sorry for det, jeg skal slutte nå!
Nå spiller You me at six på full guffe her, og jeg har bittelitt lyst å øve til en norsk-prøve som vi har i neste uke. Temaet er Norrøn-tid, og for å være ærlig kan jeg ingenting om det! Vel, jeg kan litt, men har ikke følgt mye på det.. Men men, vi får se! I så fall, skal jeg fortsatt høre på musikk. See you later!

Hva synes du ?

Details
Ringer: H&M og Gina Tricot // Øredobber: Julegave fra Anne Marlene

Sorry for den dårlige kvaliteten på bildet, blogg.no suger igjen.. Men jeg er glad at jeg har en pc som går litt fortere og ingen problemer ihvertfall.
Sitter her og hører på 30 seconds to mars samtidlig loker jeg rundt, igjen. Hahah, men dagen fortsetter med the vampire diaries osv. Gratulerer masse med dagen Anniken og Lisa!

Hva synes du ?

Outfit 24/01/11
Cardigan: Secondhand // Topp: Vero Moda // Ring: Julegave fra Marte

Bare en vanlig mandag for å forklare det kort. Men vi hadde en konsert istedenfor fransk, noe som var kult. Ellers sitter jeg her og høre på Jason Mraz. Har min tid der Jason Mraz blir spilt i mange timer. Ellers må noen lekser gjøres, så vi snakkes!

Hva synes du ?

Outfit 3/01/11

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Skjorte fra Carlings // Tights fra Bik Bok // Ullsokker fra julegave fra Malin // Ring fra Gina tricot

Startet visst på skolen igjen. Nye plan, nye timer. Det var uvansert enn vi hadde i høst, men sånn er ungdomsskolen. Fikk også en ny gutt i klasse, koselig! Har akkurat gjort noen lekser og hørt på Kings Of Leon. Senere vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, haha. Btw: Gratulerer med dagen Siv, digger deg!

Hva synes du ?

Outfit 14/12/10


Jeansskjorte: Savoy // Topp: Vero Moda // Ring: H&M

Sitter her og hører på 30 Seconds To Mars i middelhøyt lyd i Spotify, og har ingen anelse hva jeg skal gjøre. Skulle jo pugge til samfunnsfagprøven som er i fredagen, men så husket jeg at jeg skulle ta også en sånn sprøyte ( F** :( ) den samme dagen! Så krysser for fingrene at det ikke blir noe prøve på meg, men jeg liker historie og samfunnsfag, hihi geek...

Hva synes du ?

Outfit 29/11/10


Cardigan: Only // Topp: Gina Tricot // Ringer: H&M

Som jeg elsker cardiganen! Den er både god og varm, og oversized, noe jeg liker, hihi. Nå sitter jeg faktisk her og hører på noen julesanger. Last Christmas er den som spilles nå, og er alltid en favoritt hos meg i sånne juledager. Og tenk at det er bare 25 dager igjen, omg omg! Gleder meg, hihi. Er ikke ferdig med alle julegavene, mangler bare få, men i helgen nå eller kanskje før juleferien må jeg ihvertfall handle dem. Hihi, jeg skal slutte å skrive, lol.

Hva synes du ?

Some favs


1) H&M 2) Bik Bok 3) Kappahl

Alle 3 er fra H&M

1) H&M 2) Bursdagsgave fra Tine 3) Gina Tricot

Ville bare vise mine favorittilbehør i det siste. Bruker ikke alle sånn hele tida, men sånn av og til. Er veldig glad i sånne accesorizer, store og småe ringer, nagle- og studs-armbånd, smykker osv.. og jeg vil gjerne ha flere. Liker å kjøpe dem på billigebutikker som H&M der flesteparten av mine ting er fra, elsker virkelig den butikken. Har tenkt å ha enda et sånt innlegg om sko, klær osv.. hvis jeg har ingenting å blogge om.. :)

Hva synes du, og hva er ditt favoritt ?

Outfit 27/10/10


Cardigan & tunika: Vero Moda // Bukse: Urban

Har begynt å få blogglysten og inspirasjonen igjen! Kjempemoro da, haha. Har noen ideer som jeg kommer til å blogge etterhvert, så bare vent og se! Lol, nei da. Blogglysten kommer til å synke etterhvert nå, men sånn er det bare..

Har ikke gjort noe annet en å ha en vanlig kjedelig skoledag, rett i leksene, og tatt meg en lur, med noen gamle CD'er som jeg har ikke hørt på lenge samtidlig. Fikk også tilbake RLE-prøven, den prøven jeg faktisk ikke pugget til! Men gjett hva? Jeg fikk seriøst 5! Jeg var sjokkert jeg, prøvde mitt aller beste og fikk en kjempebra karakter, er veldig stolt, hahah.

Hva synes du om outfiten ?

Express yourself.


Skjorte: Wow (faktisk) // T-Skjorte: Gina Tricot // Skinntights: Bik Bok // Armbånd: Bik Bok

Skulle egentlig øve til RLE-prøve i dag, men det visste seg at jeg glemte bøkene! Fikk virkelig hjerteinfakt, lol. Men heldigvis hadde vi en læringsplan, og fikk en idè fra en på Facebook at jeg hvis jeg husket hva boka het, så kunne jeg søke det opp og finne hjemmesiden. Så fant jeg den, wihuu. Men dette er bare den første prøven av 10000 på RLE, så det går sikkert greit. Har virkelig masse prøver i det siste nå, så det tar tida mi. Men neste uke er det høstferie! Finally...

Hva synes du om outfiten ? Mange prøver for tiden ?

Outfit 7/10/10
bukse: Lindex

Topp: Gina Tricot // Armbånd: H&M

Cardigan: Zara

Skulle egentlig øve til samfunnsfagprøven som er i morgen, men siden jeg har alt under kontroll, kan jeg jo likevel blogge! Skal ceff'ern øve mer, vil jo ha en bra karakter på denne prøven også. Hehehe, men nå må jeg tilbake, vi snakkes!

Hva synes du om outfiten ?

Gårsdagens outfit
Cardigan: Kappahl // T-Skjorte: Bik Bok // Bukse: Kappahl

Armbånd: H&M // Klokke: Gave fra mamma for lenge siden

Smykke: Gina Tricot

Skulle egentlig poste dette outfitet i går, isteden for i dag. Men siden jeg hadde lite tid i går, kommer outfitet i dag isteden. Men kledningen er nesten det samme, bare at jeg byttet T-skjorte og har ikke på meg det smykket, hihi.

Har hatt en ok skoledag, litt moroheter og nasjonalprøve i engelsk, noe som gikk veldig bra. Og så var det rett i leksene. Skikkelig interresant liv, ikke sant ? Hehe, men nå sitter jeg her og gjør egentlig ingenting enn å bare sjekke og sånt. Men nå minnet det meg på at jeg har franskprøve på torsdag! Så jeg må pugge litt, og i morgen er  det full pugging. Så det blir kanskje ingen innlegger fra meg i morgen, pga av pugging. Hehehe, men vi får se! Vil jo ha en 6'er på prøven, ikke sant ?

Hva synes du om outfitet ?

TODAYS DETAILS
1.Armbånd: H&M // 2.Armbånd (3 stk.): Bik Bok

Klokke: Kjøpt av mamma for lengeee siden!

Uglesmykke: H&M

Bare noen tilbehør som jeg brukte i dag, for å si det sånt.. Fikk endelig bruke det smykket! Hihi, kommer sikkert til å bruke den mye framover. Og den klokka er veldig gammel, har hatt den siden 3. ellernoe, og nå bruker jeg den!. Brukte kanskje den ikke så mye før, men nå må jeg jo det da! Siden klasserommet vårt har ikke noe klokke, så.. Hehehe. Og den er jo søt, rosa er kanskje ikke min farge, men likevel søt!

Like or dislike ?

Outfit 15/09/10Skjorte: Kappahl Topp: Gina Tricot Bukse: ?

Fikk en søt kompliment av besteveninna mi i dag. Hun sa at jeg har en så utrolig kul stil! Hehe, har hørt det fra noen andre også, men det eneste jeg sier at jeg bare slenger på meg noen klær, og takk selvfølgelig. Vel, jeg prøver så godt å kjøre min egen stil, men det blir så forskjellig! Noen ganger blir så cascual, så litt rockete, så litt romantisk. Prøver å finne min egen stil, en stil som passer for meg. Men som sagt, det er vanskelig.

Synes om outfiten ? Har du din egen stil; i så fall, hvilken stil har du ?

Outfit 30/08/10


Cardigan: Zara Top: Gina Tricot Bukse Kappahl

Slenger på et dagens outfit for dere, siden det er så lenge siden og jeg postet ikke et outfit før bryllupet på lørdagen, hehe. Har egentlig ikke mye å si at denne skoledagen var ok. Fikk nye venner også, og i førstetimen hadde vi kontaktlærer-tid. En av punktene læreren tok opp er at i neste uke skal vi sykle oppover til et sted kalt Samatun, og skal bli bedre kjent med alle 8-klassene. Uff, det er utrolig langt å sykle, men det blir gøy når vi skal ligge i telt og bli kjent med de andre, hehe. Hadde også fransk, matte og blabla.. Og nå må jeg gjøre ferdig leksene mine, kjedelig..

Synes om outfiten ? Har dere hatt også en bli-kjent dag med klassen en gang ?

Details


1.armbånd/ TOPP 2. og 3. armbånd/ Vet ikke

1.Ring/ H&M 2.ring/Fra søskenbarnet til mamma

Smykke/Gina Tricot

Har blitt helt dilla på å ha på meg smykker, armbånd eller ringer, har blitt litt sånn hekta, heheha. Men men, sitter her her på verandaen med pc'en på bordet. Været er kjempefint, det er varmt og veldig sterkt vind. GODT, haha. Kanskje ikke godt, siden det blåser så sterkt, og liksom den greia som er oppå på meg som skal forestille en sånn tak, driver og lager lyder og rister sånn, føles nesten som den kommer til å lande på hodet og hele meg etterhvert. Ok, nok tullprat. Skal nå høre videre på musikk og lese en bok. Ha en fin dag videre!

Synes ? Fint vær hos deg også ?

Dagens outfit 10/05/10

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Kjole: Bik Bok Jakke: Mamma sin Strømpebukse: Kappahl Ring: H&M

Jeg kom med et innlegg likevel, men det haster likevel, ok.. Det haster ikke så mye, men jajaja. Isteden for å skrive hva jeg gjorde, slenger jeg med et outfit. Denne outfiten skal jeg brukte til avslutningfesten vår til 7.Trinn i kveld. Det blir sikkert varmt, så jeg slenger bort jakken, hehehah. I dag har vi brukt hele skoledagen til å øve og øve, og ordnet osv.. Så det var bittelitt kjedelig. Men nå har dagen kommet, så jeg håper det går bra, og skal kose meg. Ha en fin dag videre!

Hva synes du om outfiten ? Skal dere ha avslutningfest ?

OUTFIT: Flower power

Kjole: Gina Tricot
Skjorte: ???
Tights: Kappahl
Ring: Begge er fra H&M


Om ikke så lenge så skal jeg på en barnebursdag. Så jeg kjørte med en outfit til dere i dag isteden for en vanlig innlegg. For å si det sånt, så elsker jeg den kjolen selvom jeg liker ikke gå med kjole på.. Bursdagen blir kanskje gøy da, jeg liker å leke med unger så, hehe. Tror vi skal ikke være der så lenge, siden pappa har vondt i ryggen og sånt, men den tida jeg skal være der skal jeg bruke til å kose meg! Tror det ikke blir noe mer innlegg fra meg i dag, så vi snakkes!

Synes om outfiten ? Hva skal dere gjøre i dag ?

Dagens outfit 27/02/10

I dag er det Lørdag og i dag skal vi alle på en bursdagsselskap igjen hos en søt liten gutt tl en venn av familien som feirer 1 år! Vi skal snart dra nå, så vi skal dra snart. Kommer sikkert til å ta noen bilder og kose meg. Men ellers har jeg bae spist frokost, tatt en dusj og ordet meg. Og forresten så har jeg fått meg en rettetang! Snille snille pappa har kjøpt en sånn rettetang til meg i går. Og gjett om jeg ble glad da, jeg ønsket meg sånn utrolig lenge. Så nå er håret mitt fint som det skal være. hehe.

Til poenget: Det var faktisk lenge siden jeg kjørte en outfit nå. Så hvorfor ikke kjøre en outfit nå da:


TOPP: H&M TIGHTS: Bik Bok VEST: .. ? ARMBÅND: Bik Bok

Synes om outfiten ? Hva skal dere gjøre i dag ?

Dagens outfit 121109

untitled 2
Skjer fra.. ?. Genser fra Gina Tricot. Bukse fra Cubus.

Synes det var så lenge siden jeg kjørte "Dagens outfit", for det var ikke så rart at min rare pc gidder ikke å laste ned bilder, og det eneste utvei å gjøre det, er å bruke mine gamle pc. Og den er så innmari treig. Og nå sitter jeg her og skriver ved siden av min rare herpa pc. Skoledagen gikk helt fint, bare at jeg vrikket foten min og har innmari vondt i ryggen, så vi får se. Om jeg har litt vondt ennå, kan jeg ikke bli med i gymmen i morgen ! og btw; På engelsktimen hadde vi test, og den gikk veldig bra. bare at læreren var streng !

Nå, må jeg stikke, skal lese litt i Breaking Dawn og videre leser jeg Harry Potter & Halvblodsprinsen. Fikk låne den i bibloteket, så nå er det på tide å lese i den også. Har blitt virkelig en lesehest i året her nå, har lest uffattelig mye bøker i året. Men er fornøyd. Så, prekas folkens, på tide med litt lesing !

untitled 4

untitled 5

untitled 6


Hva synes dere om dagens outift ? Hva gjorde du i dag på skolen ? Twilight VS Harry Potter ?

Blogges, Jean Rose < 3

Dagens outfit .


Well, dette er klærne jeg bruker i dag, og akkurat nå:
cats
T -Skjorte fra Bik Bok. Bukse fra Kappahl.

Jeg er virkelig den jenta som ikke liker å pynte seg om dagen x__o
Pluss jeg forandret bloggen min...igjen, what do u think ?

Q:
Jaja, hva synes dere om stilen min ?
Gjort i dag ?

Snakkes :P
Blogges, Jean Rose < 3


Dagens outfit & kjøp.

Heisann hoppsann :- )
Nå skal jeg ta meg en bloggpause. det starter i morgen og slutter søndag.
Jeg & familien skal til hytta. og de har ikke sånn datasignal der, så jeg tar ikk med Pc'en.
Ja, som du ser så er overskriften "Dagens outfit & kjøp". Har ikke noen annet å blogge om. Har kjedet meg hele tida.
Men her er outfiten ihvertfall:
BTW: Jeg måtte skrote over ansiktet mitt, fordi jeg var så rar ; )
cats

T-Skjorte fra Bik Bok. Bukse fra Cubus. Strikk fra Kappahl.

DAGENS KJØP:
TOPP Skoledagbok : )
dagens innkjp


Nå må jeg snart stikke. en venn av familien har bursdag i dag, og han har invitert oss for å spise ikke, naaam, jeg elsker kake, nammenamm x- )

BTW: Hver dag(kanskje) så skal jeg velge en fav.sang. For jeg hører myye på musikk i tida nå, og jeg vil dele hvilken sanger jeg liker. Og fav.sang i dag er: (trommevirvel)
Demi Lovato - Here We Go Again.
Jeg elsker den sangen, og elsker Demi. Er en stor fan. Og jeg må virkelig kjøpe CD'en ^^
Demi har forvandlet seg mye, men elsker henne : )
 Q. Liker du Demi Lovato ?Han en fortsatt en fin dag : )
Blogges, Jean Rose. < 3
hits