New things

Innkjøp
Shorts: Cubus // Solbriller: RayBans // Ring & øredobber: Bik Bok

Hadde en fin "mor og datter"-dag med mamma i dag. Vi skulle egentlig kjøpe bursdagsgave til broren min, men endte opp med at vi kjøpte også noen ting for oss selv også. Siden jeg har den beste mamma, så endte hun opp med å kjøpe svarte RayBans for meg. Ser ut som hun fortsatt husker hva jeg ønsket meg for nesten 2 år siden, haha. Var litt sånn målløs, så nå går jeg med de hvor hen jeg går, til og med når jeg er i rommet mitt! Joa, nå skal jeg bare nyte dagen i det fine været som har endelig kommet!

New things
Sko fra Brandshop og klokke fra Juvelen.

Startet dagen med at jeg måtte våkne kl.9 p.g.a. en tannlege-time som jeg glemte jeg helt av.  Tannlegen er en av de verste tingene jeg vet om, men samtidlig så er tannlegen min så hyggelig at det gikk jo så bra. Deretter tok jeg og resten av familien en tur til byen og selvom det regnet, så stoppet det ikke oss for å ta seg en tur innom byen altså. Ellers så har jeg mistet blogglysten helt..

new top

Glemte å vise dere den nye toppen jeg kjøpte fra Vero Moda for bare 50,-!  Etter kinoturen på fredagen, gikk vi da en tur til torget for å se oss rundt. Jeg fant ut at nesten hele torget hadde salg og det fristet veldig å kjøpe noe, men siden jeg var flink (hehe, egentlig ikke) kjøpte jeg meg bare et plagg. Elsker den og jeg elsker mønsteret og collar'et (som er rundt halsen). Lol.

Innkjøp
H&MFretex

BEKLAGER FOR INGEN BLOGGING. Jeg prøvde å laste opp videoen, men da jeg så kl. var 02.00 midt på kvelden og det var bare 50%, ga jeg opp. Så jeg beklager for at det blir ingen videoblogg, men jeg skal laste den opp så fort jeg har tid. Det nærmer seg sommerferie snart og på mandag og tirsdag, blir jeg borte. Skal på klassetur i skogen med klassen, det blir avslutningen vår. Det kribler litt i magen og jeg gleder meg faktisk veldig.
Noe annet: Har gått rundt i byen med min kjære foreldre og bare skikket rundt osv. Bestemor måtte kjøpe seg noe klær, og siden det var salg i hele H&M-butikken, så måtte jeg bare kjøpe den fine suiten og den finefine denim jakken fra Fretex.
 
Hva var det siste du kjøpte deg?

clothes
Bik Bok

H&M

Ut i fra dette, så har jeg også kjøpt meg sminkefjerner og mat.. men det er bare unødvendige ting dere kanskje ikke bryr dere om. Har alltid vært svak for mint fargen, da jeg så denne fine basic t-skjorten, så måtte jeg bare kjøpte den. Jeg skulle egentlig kjøpe en denim-shorts, men siden jeg fant ikke noe som var "perfekte", så droppet jeg det bare. Kommer til å bare klippe disse gamle buksene og gjøre dem om til shorts, sounds good?

Happy girlDa jeg skulle besøke min søster, svigerbror og tantebarn, så fikk jeg i tilegg denne fine lille versjon av speilrefleks (som jeg liker å kalle den), sånn for tidlig julegave, haha. SÅ TUSSEN TAKK TIL DEM! Er storfornøyd, men jeg mangler bare USB-kabel og batterier, siden den går på vanlig batteri. Skal få pappa til å kjøpe dem, imens så har jeg jo et annet kamera mens jeg venter.. Gleder meg sykt til å vise dere noen bilder!

Btw; Gratulerer til verdens beste, Susann Mathisen!

Hvilken kamera har du?

My new dress


Bik Bok // dårlig kvalitet på bildene, p.g.a. blogg "ødela" det... FUU

Så her er kjolen. Jeg er egentlig ikke den jenta som er så glad i kjoler, og jeg har tusenvis kjoler i skapet som jeg har kanskje brukt 1 gang! Men denne kjolen var helt perfekt! Fant den på salg, og det kunne jeg ikke si nei takk til. Har tenkt å bruke den til juleballet, men har liksom 1 annen kjole på lager.. Men kjolen her, blir ofc brukt i jula/nyttår.

19/11/2011

Skulle egentlig kjøpe meg en bukse og matvarer i dag, da vi skulle til kjøpesenteret. Men istedenfor, så endte vi opp med hele 5 poser! For som du skjønner, så var det salg. Så mamma og pappa begynte med julegave handlingen litt tidligere. Jeg har så vidt begynt, men vil helst vente før det blir Desember. Men jeg kjøpte meg en bukse (som sagt) og en finfin kjole!

Så hvem vil se kjolen...?

new sweater
Cubus

Mens jeg var på kinoen på lørdagen, tok vi oss en tur også til byen.  Fant den perfekte t-skjorta i Gina Tricot, men siden jeg hadde altfor mange t-skjorter fra før av, så syntes jeg burde bruke pengene til noe jeg egentlig trenger. Og "boom!", så fant jeg denne finefine genseren i Cubus på salg!  Ikke verst..

Innkjøp
Alt er fra Lindex


Har egentlig ikke noe tid til bloggen denne uka p.g.a. jobb-uka, fordi jeg kommer faktisk hjem litt sent, pluss jeg har mye andre ting å gjøre. Men nå er den over, og jeg kan endelig slappe av. Som en liten belønning etter en hardt jobbuke, så fikk vi 600 kr i gavekort! Weheey! Så det ble litt shopping. Må jo også spare, noe jeg gjorde..Ehe, kremt.

i put some new shoes on, and suddenly everything feels right!


Fra D.N.A.

Innkjøp


Hals fra Vero Moda.

Alt er fra Bik Bok

H&M og Vero Moda.

Var som sagt i byen i dag p.g.a. toildag, og jammen meg var det my salg og! Det beste, var at mamma betalte for meg! Haha, bortskjemt much? Nei da, er blakk for tida, og siden hun vil ikke at jeg skal se ut som ei tulling som hadde ingen handlepose med seg, så var hun snill nok å spanderte. Pluss, jeg trengte nye klær. Yeah, me like.

Har også kjøpt meg nye sko, og det skal jeg vise dere i morgen! (Hvis jeg rekker..)

INNKJØP


Jakke fra Vero Moda

Singlet og ring fra H&M

Blad fra Narvesen og CD fra CDON.COM

På onsdag så tok jeg meg en liten tur til byen for meg selv. Alltid koselig å være i byen. Jeg trengte virkelig en ny vinterjakke, og fant en finfin parkas (eller hva du kaller det) på Vero Moda for bare under 200-lappen! LYKKE! og ikke nok med det - Fikk også singelen til guttene (1D ofc) i postkassa samme dag. DOBBEL LYKKE!

Hva synes du?

Gårsdagens innkjøp


Alle 3 er fra Cubus

Armbånd fra H&M

Siden jeg hadde god tid før konfirmasjonsundervisningen, så tok jeg meg en tur til byen. Det var "I <3 salg", men for å være ærlig, var det ikke noe spesielt love, ærlig talt.. Men noen godsaker fikk jeg ja!
Nå driver jeg og pakke og finne saker til konfirmasjonsovernatting denne helgen! Fra imorgen til søndagen, så skal jeg og de andre konfirmanter ha et overnattingsfest! Blir skikkelig koselig det, men det betyr ingen blogging.. Le cry.

Hva synes du?

Innkjøp


Bukse og singlett fra Gina Tricot.

Etter å ha sett Utøya dokumentaren på TV'en i går og at det har vært opptøyer i England, har jeg hatt mye å tenke på.. Men heldigvis kom mamma i siste liten og vi begge tok oss en tur til byen, selv om det regnet. Fikk litt lønn også på søndagen siden jeg hjalp med å rydde/ordne til bursdagsselskapen, så det har jeg brukt litt på å kjøpe nye klær som du ser. Og jeg som skulle spare.. Funker aldri.

Hva synes du?
Jeg dropper med å lage headeren. Tar det en annen gang, hvis det er greit. Men jeg får se!

INNKJØP


Alt er fra Bik Bok 

Var i byen i dag med mamma for å fylle statuen i byen med blomster etter det som har skjedd i Oslo og Utøya, siden jeg var ikke med på fakkeltoget. I så fall var det mye salg i byen også. Jeg endte opp med noe, kan ikke forlate byen med ingenting! Ikke noe spesielt fint, men jeg driver å spare penger til London! Whoop whoop.

Synes om innkjøpet?


Søte Siv har hatt et intervju med meg, sjekk den ut HER.

Innkjøp fra Sverige


Gina TricotBegge fra Bik BokBegge er fra Stadium

Ur & Penn

Disse (pluss litt godteri osv) fikk jeg kjøpt mens jeg var i Sverige. Ikke noe spesielt fint ellernoe, men jaja fikk kjøpt meg noe ihvertfall. Ellers er det fint vær ute og tante & onkel kommer på besøk snart. Så håper dere får en fin dag videre!

Hva synes du?

I love my bag


Morris

Tok meg en liten tur til byen sammen med mamma og pappa p.g.a. noe ting til hjemlandet mitt osv.. Skulle egentlig bare se på klær og sånt, men plutelig fant jeg denne fine vesken på salg hos Morris. Jeg måtte bare ha det, siden jeg trenger en veske som er sånn passe stor. Og siden mamma kunne ikke si nei, så kjøpte hun den for meg. TAKK MAMMA! Hehe, elsker den allerede!

Hva synes du?
Psst.. bloggen fyller 2 år imorgen!


Hey, i got some new shoes on


De brune er fra Din Sko, mens de andre er fra D.N.A. elns

Siden mamma var på en måte lei av at jeg brukte converse skoene mine hele tida, så syntes hun (og jeg da) at jeg trengte nye sko for sommeren. Da sa at jeg ønsket meg gladiatorsandaler, og i går kveld kom mamma med 2 nye gladiatorsandaler til meg! Da var jeg superglad til tusen (ehm, wtf?)! Så nå har jeg ihvertfall sko til sommeren. Disse skal bli mye brukt ja!

Hva synes du - hvilkten likte du best?

INNKJØP
Shorts og armbånd fra H&M og t-skjorte fra Gina Tricot.

Kom hjem fra mitt siste tennis-trening og en tur til byen for noen minutter siden. Det var litt trist at det var siste tennis-treningen min for i år, men jeg skal helt klart bli med neste år og! I så fall så svidde jeg bittelitt penger som du ser, fornøyd! Nå skal jeg slappe av, er kjempesliten!

Hva synes du?


INNKJØP


Alt fra Bik Bok.

Siden det var fint vær og vi var innom byen for å kjøpe broren min en ny pc, så måtte jeg og mamma innom Bik Bok siden det var 50% ellernoe sånt. Jeg endte opp med noe som du ser øverst. Men selvfølgelig hadde vi dårlig tid, så jeg kjøpte meg egentlig ikke så mye. Men det er jo bra, fordi da har jeg jo penger til overs. Wuhuuu!

Det siste du kjøpte deg?

Innkjøp


Genser og hårpynt fra Gina Tricot. Sminkefjerner fra H&M.

Fikk ikke tid til å blogge i går p.g.a. trening og rett til byen etterpå. Og jeg kom hjem litt sent og jeg måtte også se finalen i Norske talenter. Så jeg rakk ikke å blogge som sagt. Men ellers er det lørdag, og resten av helgen er vel å øve til engelsktentamen som er på mandagen, yaaaaay. FML...

Hva synes du?

Innkjøp
Bukse fra Cubus

Den er mye finere på bare så du vet det! Tok meg en liten tur til kjøpsenteret for å gjøre noe i denne lørdagen. Lovte meg selv å ikke bruke penger, noe jeg gjorde.. Men i dag var mamma så snill og spanderte meg en fin bukse som jeg siklet lenge på. Den var faktisk på salg, så hun tok den.. Og tada, nå er den min! Kommer til å bruke den veldig mye fremover nå.

Hva synes du? 

Innkjøpet
Blad fra Narvesen og alt de andre fra taxfree-butikken inni båten.

Siden inni båten hadde ikke noe kjøpesentere/butikker enn bare taxfree og i Danmark var butikkene stengt, så kjøpte jeg egentlig ikke noe spesielt. Men jeg endte selvfølgelig opp med noe. Fant endelig de perfekte pilosolbrillene og lipsticken. Men nå skal jeg kose meg ut i solen, så vi snakkes!

Innkjøp


Begge er fra Bik Bok. (Blogg.no ødela kvalitetet på bildene)

Var innom en liten tur i City Syd med mamma og bror for å handle litt mat. Siden jeg hadde med litt penger, så måtte jeg bare kjøpe noe fint innom Bik Bok, siden det var salg. Og der gikk pengene som skulle spares til Danmark-turen. Typisk, sier jeg bare.. Men jeg liker plaggene veldig godt, så ja. Next stop - Hjemmelaget pizza. 

My new cellphone
Sorry for de dårlige bildene, kameraet klikket...

Eller så skulle jeg vise dere min nye mobil! Så her er den, HUAWEI U8800! Er utrolig fornøyd med den, og er den beste mobilen hittil. Den har alt: Twitter, youtube, facebook, marked for musikk og spill osv.. Har blitt veldig hekta på den, og har allerede fått mange sanger og spill. Så derfor blir den fort tomt for batteri, hehe ops.

What do you think ? 

Jump into the fog

 


DVD-boks fra platekompaniet, strømpebukse og solbriller fra bikbok, og sminkefjerner fra europris

Har tilbragt dagen hittil med mamma på shopping faktisk! Vi skulle egentlig bare innom å kjøpe en gave til en venn av henne, men så endte vi med noen ting, hehe typisk. Så det betyr at jeg svidde litt penger..igjen! Må seriøs lære meg å spare penger! Tror du jeg klarer det ? Nei, ikke i det hele tatt.

Hva har du gjort i dag ?

Innkjøp 19/03/11


T-skjorte fra carlings, skjerf fra pieces/only, shorts fra bik bok

Øredobber fra bik bok, krem fra H&M

Som sagt så var jeg i byen på lørdagen i forrige uke. Svidde litt bursdagspenger, men ikke alle! Prøver å spare til båt/danmark turen! Er fornøyd med kjøpet, trengte ihvertfall noen nye klær til våren og sånt, så fornøyd!

Hva syns du ?

I still buy some CD's


Alle er fra platekompaniet

Sorry for null bloggings i går! Kom veldig sent hjem fra tennis-treningen i går, og et ord om det; Kjempegøy! Ble kjent med noen nye folk som er i min alder, og var utrolig hyggelige. Gleder meg til neste trenning, hihi.
I så fall, så har jeg brukt dagen på kjøpesenteret City syd..igjen. Endte opp med de over. Har brukt mye penger på klær nå, at jeg bør kjøpe noe annet, så nå skal jeg slappe av i Florence sine nydelige sanger.

Har du noen av disse tingene ?

Take over control


Bukse og ring fra bik bok, og skjorte fra carlings (dårlige bilder, sorry for det!)

For noen timer siden var jeg en liten tur på kjøpesenteret med mamma, der møtte jeg Ellen og vi shoppet sammen. Koselig som alltid. Var utrolig fornøyd med kjøpet! Så drakk vi slush og tok bussen hjemover. Kan innrømme 2 ting at jeg datt og skled på isen for første gang på lenge og at bussjåførere kan være sur og streng, hoho.

Hva synes du om innkjøpet ?

Gårsdagens innkjøp


Skjørtet og T-skjorten er fra Cubus, og mascaraen er fra H&M

Kjøpesenteret, McDonald's, besøk og lørdagskos = Kort fortalt om lørdagen min. Som en liten bursdagsgave til mamma (hun har bursdag i morgen), spanderte vi en tur til McDonald's og shoppet litt. Svidde litt penger som du ser. Skjørtet er mye finere i virkeligheten! Ok, nå skal jeg snart spise middag og ta meg en joggetur.

Hva synes du om innkjøpet ?

Innkjøpet


2 stk topp fra B.young, cardigan er secondhand, og topp og film fra ICA

Vi skulle egentlig bare handle inn lørdagskos til i kveld og jeg skulle bare kjøpe meg topp-bladet (hint hint, McFly!!), men det endte opp med noen klær og en film. Lovet meg selv å ikke bruke penger, men der gikk løftet mitt.. Ellers fornøyd med kjøpet!

Hva synes du ?

Lille innkjøpet


Alle er fra Europris, haha.

Var med mamma en liten tur til butikken og handlet litt til middagen i dag, hjemmelaget pizza! Og samtidlig noen småting. Har hørt mye fint om filmen, og har bare sett begynnelsen av den, så skal ihvertfall se den videre i kveld!

Sett filmen før ?

Innkjøp

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Skjorte fra Carlings, ring fra Gina tricot, fliseklemmer/hårspenner og gratis blad fra Bik bok

Som sagt, så skulle jeg og mamma til byen og svi litt penger/gavekort. Noe vi gjorde, men ikke mye haha. Vi stakk innom TrondheimTorg, og vi skulle spørre om en Midtby gavekort funker der, men nei da, bare i Carlings. Men så var det for sent å stikke inn i Midtbyen.. Men jeg kjøpte ihvertfall noe for pengene. Litt og litt, er ikke den typen som storshopper.

Hva synes du ?

Leather boots


Leather boots fra Din Sko

Fikk meg noen finfin sko i går fra snille mamma. Jeg har ønsket meg sånne sko veldig lenge, men har liksom aldri råd til disse, de kostet jo liksom sånn 400,- ellernoe før, men gjett hvor mye de kostet da mamma kjøpte de? 99,- faktisk! Ble sjokkert selv, men jeg liker dem utrolig godt! Skal ikke bruke dem så mye nå i vinteren, men våren eller sommeren blir det mye brukt ja..

Next stop - You Me At Six, Biffy Clyro og Mayday Parade på spotify, deretter The Vampire Diaries.

Hva synes du ?

Gårsdagens innkjøp
Begge er fra Only

Handletur/shopping, julebord, og besøk - Det var derfor jeg fikk ikke tid til å blogge i går. Jeg er egentlig ikke en fast kunde hos Only, men da jeg stakk innom i går, var det mye fint ting, og finefine ting som koster lite. Sånn som den cardiganen, den fikk jeg for 75,- :O Fornøyd! Nå skal jeg bare høre på musikk resten av dagen!

Hva synes du ?

new things


bøkene fra Ark, DVD-boks fra Platekompaniet, neglelakk og ring fra H&M

Her viser jeg dere hva jeg kjøpte meg i dag. I dag hadde jeg visst penger, så jeg kjøpte meg litt forskjellige stuffs. Dem 2 bøkerne har jeg endelig fått å kjøpe meg, og samme med DVD-boksen. Nå har jeg ihvertfall mye lesestoff nå, noe jeg ikke hadde i det siste. Og rett etter handleturen, ble det på med finklær og direkte til et bursdagselskap, noe som var veldig kjedelig. Men jeg overlevde, hihi.

Nå er jeg hjemme alene med bror, og ser på "Skal vi danse", men har nå tenkt å ha en Glee-maraton til jeg sover. Så ha en fin lørdagskveld!

Hva synes du om innkjøpet ?

And there's no way out


Alle er fra Vero Moda

skinnjakke/blazer fra Risøe (egentlig mamma sin, men jeg får låne den av og til)

Veske og ringer fra H&M

Sko fra Falkanger (finere i virkeligheten)

Var som sagt på byen i dag med mamma, pappa og broren min. Kjempemoro *kremt*. Sto faktisk veldig tidlig opp i dag, og jeg trodde jeg kunne få sove lenger. Men jeg har sånne foreldre som liker å komme og bli ferdig før mange mennesker kom. Og jammen meg kom det mange folk og! Det er noe som heter Toildag i byen, og det betyr SALG til folk. Hehehe. Byen møtte jeg mange kjente, og en av dem var bloggeren Annais. Hun var penere i virkeligheten, hihi.

Endte opp med mange finefine ting. Er ikke den typen som shopper som galing og bruker ikke mye penger. Men disse fikk jeg under 500-lappen! Kostet ikke så mye sånn til sammen. Men fornøyd er jeg! Gleder meg til å bruke dem!

Hva synes du ?

Into the wild


.. en ny film i filmsamlingen, dette liker jeg.

Var med mamma til Byåsen i dag, siden hun skulle ordne og rydde huset til en venn av oss, og jeg skulle holde henne med selskap. Hahaha. Og når vi skulle hjemover, ble det en snartur innom byen. Og jeg bare måtte på Platekompaniet for å kjøpe meg en CD, men den var ikke der.. Så jeg endte opp med filmen "Into the wild" som er faktisk basert på en sann historie, og er laget av skuespilleren Sean Penn. Awesooome!

Senere skal familien min på besøke en venn av familien, mens jeg skal bli hjemme alene! Dette liker jeg også, men jeg synes det er litt "freaky" når man er hjemme alene... Men skal kose meg med snop og denne filmen! Herlig.

Sett filmen før ?

Innkjøp


Genser: Bik Bok // Bukse: H&M

Begge er fra Bik Bok

Begge er fra H&M

Fashion Today

Blakket meg skikkelig i dag i byen! Mamma og en venn av henne skulle til byen i dag, og mamma tok gjerne med meg og datteren til venninna. Og denne gangen hadde jeg nok penger til å kjøpe ting jeg måtte ha. Hettegenseren og buksa var de tingene som måtte kjøpe først, hehe. Og når det var 10,- salgs på smykker og sånt på Bik Bok, endte jeg opp 2 armbånder som jeg likte godt enn de andre som var ikke nok så fine. Så kjøpte jeg noen andre ting også som du ser..  Det var masse fine ting på andre steder, men hadde ikke nok penger da. Etter noen timers skikking, satte vi oss i en kafe, og koste meg med en sjokoladecupcake og cola. Yuuuum! Men bare 3 timer i byen, måtte vi hjem da, siden dattera til venninna til mamma, surmulte og gadd ingenting. Så det ødela litt dagen, men vi var selv slitne etter en koselig bytur!

Synes om innkjøpet ?

PAKKE I POSTEN!

Hehehe, veldig teit overskrift må jeg jammen meg si, men det var faktisk sant! Da jeg kom hjem fra en morsom og noksagt ok skoledag, måtte jeg som vanlig sjekke posten. Og jeg ventet på en pakke fra Jenteredaksjonen, siden jeg vant en konkurranse hos dem. Og der var jammen meg pakken meg gitt og! Og inni pakken, inneholdt dette:
En bok!

Hehe, morsomt. Boka inneholder masse rare bilder/tegninger, men ser morsomt ut ihvertfall til meg..


Etter skolen har jeg bare gjort leksene jeg fikk i dag, og pakket litt til turen i morgen. Som kanskje ikke alle vet, så skal jeg og hele 8.-klassen på tur til et plass kalt Samatun, og vi skal liggeover i et telt og ha det moro med masse aktiviteter. Det som er teit at vi må sykle oppover, og jeg hater det! Det er så masse oppoverbakker, og det tar nesten 4 timer! Guuuud, men gleder meg ihvertfall da.. Men det betyr ingen blogging i morgen! Kanskje på Onsdagen når jeg kommer tilbake, hehe.


Lest boka før ? Ønsk meg god tur til i morgen ? :D veldig rotete innlegg, så sorry!

Finally mine.

Husker dere for noen innlegger tilbake, så fortlate jeg dere at jeg vært sur siden jeg fikk ikke kjøpt Rock Sound-bladet som jeg ville ville gjerne ha ? (Ikke p.g.a. at det er All Time Low på forsiden og et intervju med dem osv.. neida (a') Og jeg skulle kjøpe den selv en gang på byen, siden det er bare Narvesen i byen som har det bladet, og jeg bor jo så langt fra byen. Så var mamma var så duperduper snill og kjøpte den til meg i går! Hva skulle man gjort uten mamma ? Haha. Det visste seg at hun likte ikke surmulet og masingen om bladet fra meg, så hun kjøpte den, hehe.. Så etter skolen har jeg lest videre på den og hørt på CD'en som var med i tillegg.

Siden det er helg, så har vist planer! I morgen blir det en spesielt dag for søsteren min, siden hun skal ha bryllup! Det blir vel morsomt, så det blir ingen blogging i morgen, siden jeg må ordne meg osv.. Så vi snakkes på søndagen! (Hender jeg slenger på et outfit-innlegg i morgen..)

Leser du bladet ? Hva er dine helgplaner ?Dagens innkjøp 19/08/10

Sorry for sen blogging. Var i byen i dag med mamma og 2 av venninnene hennes. Når jeg kom hjem så måtte jeg spise, rydde og selvsagt hjelpe pappa med å ordne opp ved og sånt inni garasjen, stress stress sier det bare! Mamma hadde fri i dag, og siden hun gjorde ingenting, og jeg måtte hjelpe pappa først med ved, så tok hun meg nok til byen. Det var faktisk koselig å være i byen igjen. Jeg elsker byen, for der møter jeg folk som jeg liker å møte, folk med stil (som inspirerer meg veldig), kjærestepar som er kjempeforelsket, og noen gutter med stil, det liker jeg. Ok, skikkelig fjortizz. I framtida vil jeg flytte til byen, og leter etter kjærligheten.. (HAHAHAHAH, not.) Kjøpte meg bare noen skolestuffs, klær til skolestarten, og en film:


Begge er fra Zara.

Film fra Platekompaniet, (STOR) viskelær, blyanspisser, og bokpapir fra Ark Bokhandel.

Soooo.. what's you think ? Liker du å være i byen ?

Innkjøp 060810

Skulle egentlig til Sverige i dag og hele helga, men da jeg våknet i dag morges ble det ikke noe likevel. Siden pappa ombestemte seg, hrmfp. Gjett om surfjeset kom! Men som et plaster på såret, tok med mamma med oss til byen. Da vi kom til byen og gikk inn på kjøpesenteret, gikk strømmen. Hahaha, nesten alle fikk liksom panikk, og en ansatt sa bare "Ikke få panikk, bare fortsett å shoppe, dette går bra." Hahaha. Men heldigvis er det jo mer kjøpesenter enn bare Trondheim Torg. Vi gikk innom forskjellige kjøpesentere osv. Det var fortsatt salg og sånt, men jeg endte opp med 5 stuffs. Så her er de tingene jeg kjøpte:


Alle 3 er fra Gina Tricot

Begge er fra Platekompaniet.

Jeg skulle kjøpe mer tinger som hettegenser, bukser, skolestuffs, en film osv.. Men mamma insisterte, siden vi skal kanskje til Sverige senere en gang. Så ok, så jeg endte opp med de tingene øverst. Fornøyd ? Ja, fornøyd. Og det minnet meg på at jeg har GLEMT å vise dere innkjøpene fra Filippinene også! Så vi får se...

Synes ?

Dagens innkjøp:

Siden jeg var i dårlig humør i dag, tok mamma og broren min med meg til byen. Var i byen i forrige uke, så i byen i dag er ikke verst, nei. Haha. Vi var der en 2 times tid. Først kjørte mamma, og så tok vi bussen. Brosjan skulle klippe seg i dag, så derfor var vi i byen. Etter en hårklipp gikk vi rundt og rundt. Først var vi så sultne og gikk til McDonalds. Fikk med oss 2 cola glass! Og så gikk vi inn i diverse butikker. Masse salg for å si det sånt, men jeg endte opp med INGEN KLÆR! Gadd seriøst ikke å kjøpe meg nye klær, siden det var andre ting jeg vil heller kjøpe meg isteden. Etter en fin dag i byen, tok vi bussen hjem, var innom Rema 1000 for å pante noen flasker (!) og så hjem kjære hjem. Men her kommer innkjøpene;
Begge er fra H&M

CD fra platekompaniet, ENDELIG FIKK JEG DEN! Prøvde å kjøpe den mange ganger, men noen ganger var den utsolgt, og noen ganger kom den tilbake...


Friends sesong 1, Rema 1000

Videre i kveld skal jeg kose meg med Friends, og snop. Ha en fin Lørdagskveld!

Synes om innkjøpet ? Hva gjorde du i dag ?

Er nå en heldig eier av en ny mobil.

Oh yes da, du hørte det riktig. I går når pappa kom hjem, etter en hårklipp og surring på byen hadde han en suprise til meg! Han visste at jeg trengte en ny mobil, siden jeg lånte hans gamle, fordi den egentlige mobilen min var ødelagt, og jeg måtte låne hans gamle mobil imens. Og den mobilen er så herpa.. Og endelig i går fikk jeg en ny mobil! Det ble en Sony Ericsson W995, en rød en, og jeg elsker den! I går har jeg lastet opp sanger, og nå høres det kanskje teit ut. Men jeg bruker den nesten som iPod. Siden det er en musikkmobil og jeg bruker den nesten som iPod, lol. Også har den bra kamera, og bra skjerm for å i si det sånt. Men jeg er fornøyd og skal være forsiktig med den, heehe..

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hvilken mobil har du ?

My new dress.
Som sagt, så var jeg med Ellen til byen i går. Jeg hadde med meg ikke så myyye, men jeg endte opp med noe. Vi fant egentlig ikke noe spesielt på butikkene, eller jo vi gjorde det, men det var så dyrt! Men når vi kom til Bik Bok, var det MASSE salg! Liiiiker. Det var 50% på nesten alle varene, og sånn 2 for 49,- greier. Jeg endte opp med en utrolig fin kjole som jeg har lengtet etter på Bik Bok. Er egentlig ikke så glad i kjoler, men denne kjolen liker jeg. Det ser ut som du har på deg en topp og en skjørt, men egentlig er det en kjole, hehah. Denne kjolen kommer til å brukes veldig mye i sommeren, og jeg har tenkt å bruke den på avslutningsfesten vår den kommede torsdag. Love it!

Synes om kjolen ?

Suprise i postkassen.


For noen dager eller kanskje for en uke siden fikk jeg vite at jeg vant sånn dingsedangs på denne bloggen. Jeg meldte meg på siden jeg har faktisk aldri vunnet en sånn konkurranse på nettet før. Woooah. Men ja, fikk litt hjerteinfakt /ja, hjerteinfakt) da jeg nærmet meg postkassen, og der lå den! Er ikke så glad i vesker, men denne er litt sånn praktisk, og kommer helst sikkert til å bruke mye i fremtiden.

Hva synes du om vesken ? Har du vunnet noen konkurranser her på nettet før ?

220510

I dag har jeg gått rundt og rundt med familien på forskjellige steder. Vi skulle egentlig handlet litt blomster og sånt til hagen, men vi gjorde annet isteden. Og det var å gå rundt her og der på noen kjøpesenter. Vi var innom Melhus Torget, og der kjøpte jeg meg en bok for billig penge! Der ble jeg blakk, hadde jo noen småpenger til, men det var ikke nok for å kjøpe klær og sånt. Men vi var ikke innom noen klærbutikker i dag, så. Deretter var vi på Tiller Torget og spiste oss mette på Burger King. Så var vi i Melhus igjen, og der kjøpte mamma en joggebukse til meg. Trengte det virkelig, tussen takk! Og siden det er Lørdag, skal jeg bare kose meg med godis og noen filmer i kveld! Ha en fin dag videre!

Hva har dere gjort i dag i denne Lørdagen ? Har du lest boka som jeg kjøpte ?

dagens lille innkjøp:
begge er fra Bik Bok

Topp fra Narvesen

Når man har lite penger ender man opp med 2 eller 3 innkjøp. Det er faktisk sant, hehehe. Var med mamma på kjøpesenteret City Syd igjen jeg. Vi skulle kjøpe oss noen påskegodis og sånt. Deretter stakk vi innom noen butikker og på Bik Bok endte jeg opp med en cardigan og en blazer ellernoe. Narvesen kjøpte jeg TOPP bladet. Vel, kan si at jeg er fornøyd med innkjøpet, men det ble kinda ganske lite, men det er jo sant at man ender opp med bare 2 eller 3 innkjøp når man har lite penger... men jajaja.

Planene til påskeferien var endret! Det ble ikke noen Sverigetur allikevel :( Men på Torsdagen skal vi på Pirbadet, det blir sikkert fun da. Men nå slutter jeg og skrive, skal se filmene "Blades Of Glory" og "Harry Potter & Halvblodsprinsen" som jeg har sett, da mener jeg begge 2, med broren min nå si vi prekas mer i morgen!

Synes om innkjøpet ? Har du sett de filmene jeg nevnte ?

Ringer


Begge ringene er fra H&M, 49,50 og 29,50

Var med pappa og broren min i dag på kjøpesenteret City Syd. Jeg var helt blakk, men jeg fikk visst 100 kr av pappa forde, hehe. Jeg stakk innom Platekompaniet, men det egentlige tingen jeg ville kjøpe var accessorise. Så jeg gikk til H&M, som er min favorittbutikk når det kommer til øredobber, smykker og sånt. Jeg fant egentlig masse fint, men det jeg endte opp med var disse elskbare ringene som du ser på bildene. I fell in love with med en gang jo! Det var masse fint også, som en par leopardmønstret øredobber, og dem kunne jeg bruke som en premie, siden jeg skal kanskje ha en konkurranse på bloggen min snart, men hadde ikke råd, buhuhu :( Men jaja, jeg er ihvertfall utrolig fornøyd med ringene mine.

Har egentlig ikke noe spess mer å si, skal på bursdag i morgen så jeg skal godt kanskje bruke en av de ringene. Hehe. Men vi har ihvertfall handlet mat også til påsken, og pappa har handlet masse godis! Weeee, usunn ferie haha. Men nå stikker jeg! Skal se en film med broren min, byyye.

Synes om ringene ? Hvilken likte du best ? Hva synes du om ringer ?

Dagens innkjøp:


Genser 99,- Lue 100,-  2 bøker 99,- og 99,-


Alle disse er fra Gina Tricot. Posesalg 5 for 100,- Elsker den oransje kjolen!

Øredobber 39,50,- og naglearmbånd 79,50,-

Herremin, jeg er så utrolig fornøyd med shoppingen og innkjøpet mitt i dag! Vi kom i byen sånn rundt snart kl.09.00 siden det var jo salg og vi ville gå først. Da alle butikkene var åpen var det rett i Gina Tricot på posesalget. Det var egentlig ikke så mye fint, men de jeg kjøpte var de beste jeg likte. Omg, tenk at jeg fikk de 5 plaggene for bare 100,- ?! Woooow. Så kjøpte genseren i Urban, bøkene i ARK inni Trondheim Torget. Så gikk vi på et annet kjøpesenter. Men det var ikke noe spennende, eller jo det var det. Men jeg endte opp med bare en lue fra Swag, tror jeg. Når vi var slitne og føltes oss litt sultne endte vi opp og spiste på McDonald's. Matene deres begynner å bli ikke gode for å si det. Så kikket jeg og mamma litt rundt i Kappahl og der hadde de massemasse fine smykker! Da endte jeg opp med øredobbene og det kule smykket. Så skulle vi finne sko til meg da, men de var så dyre at vi gjorde ikke det likevel. Men men, jeg er ihvertfall utrolig utrolig fornøyd med innkjøpet, og det må være det beste innkjøpet jeg har hatt hittil!

Synes om innkjøpet ? Hva likte du best ?

Dagens innkjøp:

I dag har jeg, broren min og pappa vært innom City Syd i dag! Pappa skulle kjøpe mat og sånn pizza greie, sånn "5 pizza for 100,-", og jeg og broren min fikk 100 kr hver. Jeg gikk innom H&M, det var så lenge siden jeg har innom der og handlet. Fant masse. Og der kjøpte jeg meg en topp med skulderputer på som er lilla. Det var jo det eneste jeg kjøpte da. Så gikk vi innom ARK Bokhandel og der kjøpte min snille snille lillebror bursdagsgave til meg! Vet selv hva det er, hehe. Han var så snill. Men han sa at jeg måtte åpne gaven på selveste bursdagen min i 5.Mars. Hmpf. Og så gikk vi en tur innom andre butikker, og så måtte vi hjem igjen. Men utrolig fornøyd med den nye toppen min.

Føler meg fortsatt syk, men blir bedre og bedre. Nå skal jeg se noen filmer. Snakkes!

Synes om innkjøpet ? Når sist gang shoppet dere ?


Hva er dette da mon tro... ?

A little bit shopping today.

Nå, eller for noen timer siden som 2 timer siden, så har jeg kommet hjem fra en bitteliten shoppingrunde i dag. Da vi kom til Heimdal, som ligger et langt sånn 30 minutters kjøring, så hadde de "Crazydag" der. Det betydde at de hadde masse salg. Heimdal har faktisk ikke så mye butikker for å si det sånt. Men vi stakk innom G-Sport, og der kjøpte foreldrene mine en svart joggebukse til meg og en jakke til broren min. Jeg var så glad å få en sånn ordentlig joggebukse! Det er så godt å gå med det, går ikke sånn til vanlig, men jeg bruker det titt og ofte hjemme. Var glad for det, ja! Deretter stakk jeg innom Narvesen, og kjøpte meg et random blad, Popcorn. Jeg skjønte ikke berre hva det står i bladet! Det er på tysk, tror jeg. Men jaja. Etter noen kikking kjørte vi hjem igjen.

Har ryydet, ordnet litt i rommet mitt og spist pizza. Foreldrene mine skal borte i kveld, så det blir bare jeg og broren min hjemme alene, og leieboerene vår i kjelleren også. Skal ikke gjøre noe spesielt enn å bare se en film i stuen med godis og brus, og nerde pc. Blogges!

Hva skal dere gjøre i kveld ? Synes om innkjøpet - liker dere å gå i joggebukser ?

Dagens innkjøp;

Lite ting, men jaja. Skulle egentlig bare kjøpe "My World" CD'en av Justin Bieber i dag. Og egentlig en sånn topp med skulderputer på H&M, men siden jeg hadde ikke råd, så kjøpte jeg meg isteden en lysegrønn lang genser på Bik Bok for 49,-. Er egentlig fornøyd med kjøpet mitt, kjøper av og til veldig lite har jeg merket, men det er ikke så rart at jeg sviner av penger fort. Og noen har sagt at jeg liker justin bieber bare fordi han er søt. Men det er IKKE SANT! Selvom det er en av tingene jeg liker ved han, så er ikke det. Jeg har likt han siden sommeren i fjor, og det eneste jeg likte var stemmen hans og sangene. Og det er jo veldig sjeldent, til meg ihvertfall at du hører en 15åring synger så vakkert som Justin.

Nå har jeg lite tid igjen å blogge nå, siden jeg og broren min skal til bursdag/middagselskap hos naboen vår snart. Jeg er kledd med skinntights og den nye genseren min. Har hørt den nye CD'en min 3 ganger(!) samtidlig ryddet jeg klær og hørt på at broren min griner og klager over livet sitt. Lolz. Jeg er fortsatt forkjølet og jeg hører veldig dårlig, men det skjer med meg når jeg er forkjølet. Kommer sikkert il å ta noen bilder også, men skal ikke være der så lenge. Så nå er det nok skrivng fra meg, ha en fin lørdag videre!!

hva synes du om kjøpet ? hva skal dere gjøre i kveld ?

NEW STUFF

Yes, endelig helg. Endelig sier, endelig. Har ventet på det i mange dager, og her er helgen, hihi. På skolen drev vi med gym i første timen, så ukeslutt, deretter RLE. I siste timen fikk vi være ute. Yeho. Det jeg drev med, jeg lekte med Anniken, Daniel H og Freddy og drev med Lille Per i midten. Det var mye latter og sånt. Ihvertfall kan jeg også si at ble veldig kvalm og fikk vondt i magen. Men jeg ringte ikke hjem, siden ingen var hjemme. Så jeg holdt ut med å drikke vann, tussen takk Anniken for tipset. Men det går bra, bare at jeg føles som jeg skap spy nå, NEI TAKK!

Når jeg kom hjem, drakk jeg mye brus for å slippe bort mageknipen, ryddet og skrev ut noen greie. Men nå skal jeg se på filmen "En Shopoholikers Bekjennelser". Mamma kom hjem fra en liten bytur i dag. Og hun kjøpte TOPP og filmen jeg nevnte til meg. Pluss bursdagsgave til Anniken, hihi. Tussen takk mamma! Jeg ville ha filmen, siden jeg har lest boka, og ville se filmen. Boka er kjempebra forresten. Og finally fikk jeg dem. Nå skal jeg kose meg, hihi. Men håper mageknipen og kvalmen går bort i kveld, eller i morgen, hvis ikke, kan jeg ikke bli med på bursdagsselskapet til Anniken, og det vil jeg..


TOPP 49,50,- fra Rema 1000 og film 99,- fra Platekompaniet.Sorry for noen dårlig bilder. Dere må leve det i noen dager til. Maybe. Men ihvertfall så er kameraet mitt i reparasjon ennå.

Hva synes du ? Har du sett filmen ? Hater dere også å bli kvalm ?

Dagens kjøp;

Hei! Sorry for sent blogging, men nå har vi besøk skjønner dere. Dagen startet som å våkne veldig sent og så på TV, så merket jeg noen rart med øyet mitt. Det må ha skjedd noen rart i kvelden. Det som var rart at jeg så meg i speilet og det så ut som jeg hadde et blåøye. Da mener jeg har det vondt i øyelokke mitt, og det er sånn klump. Det gjør veldig vondt! Og mamma sier at det er kanskje en bitt. Tror kanskje at jeg slo meg selv i øyet i søvne. Wooow, get a life Jean! Og når jeg skal klø meg litt i øyet blir det veldig vedig vondt!!! Ja, så ordnet vi oss i kuldegraden og kjørte til Melhus Torget, det er en kjøpesenter nærme der jeg bor. Sånn ca. 15.min. kjøring fra oss. Hmmm... kan si at jeg kjøpte ikke mye. Når jeg har 150,- og noen småpenger så blir det ikke så mye til meg. Vi tok en tur til Europris, ICA osv. Så gikk jeg til ARK Bokhandel for å kjøpe meg en bok, ja jeg er en boknerd noen imot det eller ? Og jeg så at det var "ta 3 betal for 2" for engelske bøker, og der var det alle de 3 True Blood-bøkerne og bøkerne kostet 99,- og jeg skulle kjøpe de alle 3 og betale for 2 så jeg ombestemte meg, jeg er så dum, men skal kjøpe det neste gang, så dette kjøpte jeg isteden:
Bok: En Shophlikers Bekjennelser 149,-


Sorry for at dårlig bilde. Men jeg har hørt at den er bra, så jeg vedder på det. Skal si også at den er tjukk!!! Men jeg greier å lese den ut, hehe. Boka er også filmmatisert. Ja, så videre i dag, skal jeg lese ut New Moon og begynne med den boka. Men nå har vi besøk, uff. Jeg liker å ha besøk, men ikke disse som er på besøk nå, nei. Frekke unger. Ja, ok hade.

Hva gjorde dere i dag ? Hva synes du om innkjøpet ? Har du sett filmen/lest boka ?


- Jean Rose

BTW: Noen som så MGP i NRK1 i går ? Det gjorde jeg, og nå sitter sangen til Bjrøn Johan Muri(kjekken) "Yes Man" i hodet mitt, den er brrraaaa!

Fashion, fashion, would you see this clothes on me ?

Hei! I dag er det Mandag igjen. Wohooo, da er butikken og kjøpesentere åpent. I dag skulle vi til et kjøpesenter kalt "City Syd" for å shoppe litt. Jeg kjøpte meg ikke å masse da. Men er fornøyd. Vi kom dit sånn rundt kl. 15.00, imens gikk vi, jeg, broren min og mamma. Pappa skulle til et annet sted og kjøpe fyrverkeri. Da vi kom til City Syd, var det rett til Bik Bok. Jeg kjøpte meg 2 stk ting der, det var de tingene jeg hadde innmari lyst til, pluss det var masse masse salg, så det var mye kø til prøverommet og til kassen. Jeg kjøpte meg:

€ Grå jeanstights
€ Sånn hullete jeans
€ jeanstights

Men den siste var ikke min, jeg kjøpt den til mamma, siden hun ønsket den. Jeg måtte kjøpe meg nye bukser siden de var det "must" jeg måtte ha. Men hei, jeg hadde bare 500 kroner. Men hadde noen penger til overs. Så jeg gikk til Platekompaniet og kjøpte meg endelig "New Moon Sondtack". Endelig, fikk den visst ikke til jul, men kjøpte den fordi i love Twilight of course. Jeg elsker alle sangene! Da vi skulle hjem var et så myye folk at vi måtte gå hjem med en gang. Sorry for ingen bilder, men pc'en min er det verste jeg vet om når det kommer til å laste opp bilder, jeg prøver å finne det ut hva det som skjer, men gidder ikke. Kanskje mobilen sin feil, så jeg skal vise dere det hva jeg kjøpte..en dag.


"Meet Me On The Equinox" - Death Cab For Cutie. Sangen er med i New Moon Soundtracket.

Hva har du gjort i dag ? Hva synes du om innkjøpet ? Har du soundtracket ? Liker du Twilight ?

- Jean Rose < 3

Btw: Har nå lest ut Eclipse, så nå skal jeg begynne å lese Breaking Dawn, haha. Vet jeg er en boknerd.

Dagens innkjøp;

Hei! I dag er det Lørdag som betyr helg, wohooo. Jeg våknet sånn rundt 9.50 tida i think så såg jeg på "Twilight" siden det var innmari lenge siden jeg så den. Så gjorde jeg meg klar og kjørte til City Syd. Fikk bare 100 kroner. Og dem brukte jeg å kjøpe sånn "3 for 49 kr" på Bik Bok og et random New Moon blad, sorry for innmari dårlige bilder. Har litt hastverk nå, skal på besøk hos noen og ta en førjulsprat, og det er en ting jeg ikke liker ved de; Barna er slemme!

picture 56
Øredobber fra Bik Bok
picture 57
Armbånd fra Bik Bok
picture 58
Lucky 5 smykke fra Bik Bok
picture 59
New Moon blad fra Narvesen.

What do you think  ?

New Moon med Anniken

moon
New Mooooooon <3

Heisann ♥
Sorry for sent blogging.. I dag hadde vi fri fra skolen, siden det var Planleggingsdag. Så i dag var jeg på kino med Annikenbeste og litt shopping etter.

Først ble jeg våknet av broren min siden Anniken ringte han. Jeg hørtes som en full dame, HAHA ! Deretter ble jeg så lys våken, så da så jeg Harry Potter. Deretter kledde jeg på meg med skinntights, hvit topp og en rosa rutete skjorte, og tok med meg of course Englandveska min. Så satt vi på pappa. Han skulle til en annen sted og deretter var vi i byen (kinoen) Vi kom litt tidlig, men det gjorde ikke så mye. Skulle kjøpe bilettene, men vi måtte vente til Anniken, hun kom sånn 10 minutter før, så jeg kjøpte billett til henne også. Derette kjøpte vi neon godiser og deretter inn i salen. Det kostet bare 70,- for en billett! Og ikke bare et, vi satt i FØRSTE RAD ! Det var veldig bra, for nærmere kikk på Jacob/Taylor Lautner i BAR OVERKROPP! Og så begynte jeg å flire, da hun Alice så liskom hvordan Bella blir en vampyr. Haha, den løpingen og da, haha. Filmen var kjempebra. Det var neon scener der var trist, men klarte å holde meg. Han Edward/Robert så veldig trist ut noen ganger... Men kjempekjempebra film. NY favorittfilm. Men ble skuffet over slutten.. Og nå er jeg innmari forelsket i Jacob, han er så naaaaaaaaam x'D Men liker best Edward/Robert. Deretter så prøvde vi å finne en gratisplakat av flmplakaten. Men fant ikke, så da ble turen til Trondheim Torg. Vi gikk til Bik Bok først, så til Gina Tricot. Anniken kjøpte seg en T-Skjorte med trykk, mens jeg s rundt og kikket. Men vi var i prøverommet og tok noen bilder ♥ Så møtte vi mamma, og fikk 100,- og gikk deretter til Platekompaniet med Anniken. Der prøvde jeg å spørre om de hadde "My World" av Justin Bieber, men de hadde det ikke :'( Så jeg kjøpte meg to filmer; Juno og 27 Dresses. Så tok vi bussen hjem. Men Anniken skulle egentlig bli med meg hjem, mne kunne ikke, så det var ikke noen.. Så nå skal jeg ha en filmkveld for meg selv, yeehooo >: D

Og det minnet meg på at jeg skal lese videre på Breaking Dawn. Mangle bare noen kapitler til så da er jeg ferdig !

picture 47
Dagens innkjøp.
picture 48
Billetten.
picture 50
I love you

Sorry for noen dårlige bilder..

obj
Det var den scenen alle begynte å småflirte,
teamtwilightbylikeagoddesslarge
Søteste bildet ♥

Hva synes du om New Moon, hvis du har sett den ? Har du sett filmen jeg kjøpte ?

Blogges, Jean Rose < 3

Shoppingtur + Dagens innkjøp

Heisann og gød lørdagettermiddag. Nå sitter jeg og vente på at data'n er sånn klar, fordi jeg sitter ved den gamle pc'en og skriver denne innlegget. Og denne pc'en er så treeeeeeeig.

Men back to the point - I dag var jeg til City Syd med "Elleville Dager". Masse fine salg, mne aller først gikk jeg ned i 1.etasjen til Platekompaniet. Siden det er ny "Platekompaniet", og der var det åpningssalg. Takk for Anniken som sa i fra til meg ! Der kjøpte jeg "Paramore - Brand New Eyes", og skulle egentlig kjøpe en film, men hadde ikke råd, buhuuu. Kanskje dere lurer kanskje sånn; "Har du ikke kjøpt den ennå?" Og nei, det har jeg ikke. Skulle kjøpe den etter den dagen skulle komme ut, og skulle kjøpe den på Sverige, men fant ikke det og hadde ikke penger. Men nå har jeg jo den og hører på den. Paramore RULER ! Pluss så var det massemasse folk, så jeg snek foran dem da. Hehe, deretter gikk jeg til Bik Bok. Masse finefine ting der, så endte med en så fin rød boblejakke, men jeg hadde jo ikke råd, så mamma kjøpte den til meg. TUSSEN TAKK !  Og det var alt, ingen mer. Men er fornøyd med kjøpet , og bare så du vet så er City Syd en sånn stooor kjøpesenter. Og der stikker jeg innom noen ganger.

Senere skal jeg kose meg med godteri og snop og se på "Skal Vi Danse" med familien. Det er min lørdagskveld hittil.

untitled 1
Uklart bilde; Dagens outfit; Tee fra Gina Tricot, bukse fra Amigos og veske fra Gina Tricot.
untitled 2
Lommeboka. Bruker egentlig ikke så store, men denne måtte jeg ha for å ha pengene i.
untitled 3

untitled 4
Hihi, i luve it !
untitled 6
"You are the only expection.. <3"
untitled 5
Dagens innkjøp; Jakke fra Bik Bok og CD fra Platekompaniet.

Hva synes du om innkjøpet ? Hva har du gjort i dag ?

Ha en fin Lørdag videre ^_^
Blogges, Jean Rose. < 3

Shopping & bursdag .


Heisann sveisann x'''D
I dag har broren min bursdag, si vi planla å kjøre te byen og shoppe,
så vi gjorde det, men det varte ikke langt...
Broren min var så suur, så det vart ikke langt,
men jeg kjøpte ihvertfall noen (:
Jeg kjøpte ikke mye men noe...
*Ashley Tisdale Guilty Pleasure CD fra Platekompaniet
gulty pleasure


*2 neglelakk(rød & svart) fra H&M
neglelakk


*Hettegenser fra Urban
(Glemte å ta bilde av det)

Jeg anbefaler CD'en til Ashley Tisdale, den er kjempebraa ^-^

Pluss, jeg gratulerer broren min John Raymond med dagen n__n

Q.
Gjort i dag da ?

Blogges, Jean Rose. < 3

JEAN ROSE<3 SHOPPING

HeiHei ^x^

Bloggen er fortsatt ny, og har ingen lesere xPP
Men jeg kommer til å forstå dette her mere etterhvert.
i forrige uke var jeg på shopping, da mener jeg nesten shopping hele tida!
Så her får du se hva jeg kjøpte:
page

Bilde 1: 2 T-Skjorter fra BikBok. Begge kostet 49 kroner.
Bilde 2:  1 Hvit skjørt & 1 stripete tights fra BikBok.
Bilde 3: Sko fra ØkonomiSko.
Bilde 4: 1 Fake Svart WayFarer.

Jeg likte ikke helt de skoene, jeg.
I dag, vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, er hjemme alene med broren min akkurat nå, så vi skal kankskje finne på noen :)

Hva skal du gjøre i dag da ?

Blogges, Jean Rose < 3

hits