Spørsmål/Svar

SPØRSMÅL OG SVAR

Husker dere den lille spørsmålsrunden jeg hadde? Der jeg skulle svare på videoblogg? Haha, ble visst ikke noe av det.. ennå. Det tok utrolig lang tid for å laste den opp, så jeg ga opp. Beklager så mye for det, men skal prøve å finne det ut!
Men i det siste, så har jeg fått noe spørsmål om redigering av bilder, kamera, kjendiser osv..

Hvilket objektiv bruker du til kameraet ditt?
Jeg bruker faktisk ingen objektiv til kameraet. Ingen lenser eller hva det heter. Bruker bare det jeg har på kameraet :)Hvilket redigeringsprogram bruker du til bildene? De blir så fine! 
Aaawh, tussen hjertelig! Jeg bruker gratisprogrammet Photoscape. Utrolig bra side! Redigerer bare dybden, kontrast, gjør den litt skarpere og noen effekter.Hvor har du kjøpt de 1D bøkene?
"Forever Young" vant jeg i en konkurranse rundt Mars i fjor! Kan ikke beskrive hvor glad jeg var da jeg vant! Og "Dare To Dream" fikk jeg av bestevenninna mi som et "sent bursdagsgave" rundt September i fjor.Liker du Janoskians?
YES! Jeg elsker dem, haha. Jeg hørte om dem rundt Mars i år da jeg såg "Awkward train situations" var på forsiden på YouTube, men ble ikke fan før rundt 3 uker siden. Utrolig morsomme, rebelske og kjekke gutter fra Australia! Verdt å søke på de!


 

Svar fra spørsmålsrunden del 2

3 beste minnene? 
1) Filippinene-turen i 2007. Fikk oppleve mye mer av landet enn det jeg har opplevd fra før av.
2) Mitt første Sverige-tur med familien.
3) Da jeg var på radioen NRK MP3 og snakket om One Direction, og introduserte WMYB til alle som hørte på.

Favorittantrekk?
Har egentlig ikke noe favoritt.. Men jeg tok denne, siden jeg elsker cardiganen og toppen!

Yndlingssang? Albumet "Up All Night" av 1D, "Domino" av Jessie J og "All Back" av Chris Brown.

Hva fikk deg til å begynne å blogge? Det var at alle begynte med det, så jeg ble med i slengen, jeg og. Det var artig i begynnelsen, men nå er det bare.. hrmpf.

Når begynte du med sminke? Jeg begynte faktisk med sminke i 8.klassen faktisk!

Hvor handler du meste av klærne dine og kan du ha sminkevideo? Flesteparten av klærne mine er fra H&M og Bik Bok, er ofte innom der og kjøpe nye klær osv. Og det med sminkevideoen.. Hmm, vi får se ;)

Har du kjæreste? HAHAHAHA, nei. Forever alone x100.

Flaueste ting som har hent deg? Flaueste ting... Hmm, jeg vet faktisk ikke. 

Hvem liker du best i 1D? Etter vært fan av dem så lenge, så blir jo alle 5 favorittene mine. Så, jeg har ingen favoritt. Jeg elsker alle sammen. Men hvis jeg måtte velge, så tror jeg det blir enten Liam eller Niall..

Liker du Justin Bieber? Ja, men er ikke noe stor fan som jeg var i 09. Jeg hører fortsatt litt på musikken. Pluss, skal jeg også se han live neste år. Gleder meg litt, jeg.

Svar på spørsmålsrunden del 1

Hva vil du bli innenfor yrke? Jeg har veldig lyst å bli en fotograf, eller en baker, og det vil jeg gjerne jobbe senere med i livet.

Kan du lage sangvideo? Ehem.. Jeg har virkelig ikke sangstemme, men vi får se!

Hva ville du gjort om du vant 5 millioner kroner? Kjøpte nødvendige ting jeg trenger og til familien, sende litt penger til familien min i Filippinene. Og resten av pengene vil jeg gi til noen veldedighet.

Positivt og negativt ved å blogge?
+ Veldig morsomt å dele noe man har på hjertet, og få tilbakemeldinger på det.
- Det har blitt veldig kjedelig med blogging for tiden..

Hva synes du om meg? (Susann) Har ikke for deg, du er ubeskrivelig! Kjempesnill, søt osv.. pluss for at du er en Directioner! Hihi, love you!

Gleder du deg til jeg kommer og kidnapper deg, for å møte 1D? HAHAHA, JA! Gleder meg!

Fremtidsplaner? Har veldig lyst å ta et studieår i London, men første reise dit. Reise verden rundt, og hjelpe fattige folk i fattige land. Elsker å hjelpe andre folk, som trenger det virkelig.

Celebrity crush? ONE DIRECTION, lett! Pluss Tom Fletcher og John O. Callaghan. Favoritt sang fra Up All Night, og hvorfor? Kan ikke velge, det her er første gangen jeg liker faktisk alle sangene på et album! Men hvis jeg måtte velge, så må det bli Moments. Den har jeg veldig lenge ventet på å høre! Det er også en sang, der jeg kan faktisk forholde meg til det.

Hvem andre enn 1D hører du på? McFly, The Maine, All Time Low, Ed Sheeran osv.. Jeg hører veldig mye på indie rock. 

Favorittblogg og hvilken blogger leser du? Jeg har egentlig ikke noen favorittblogger, leser altfor mange blogger. Og jeg liker godt å lese noen mote-blogger.

Forbilde? Mamma og Demi Lovato. 2 sterke damer, som jeg virkelig ser opp til!

Hvor får du inspirasjon fra? Får inspirasjon fra tumblr og weheartit, 2 store must når det kommer til inspirasjon. Natur og foto, får jeg også inspirasjon fra.

SPØRSMÅLSRUNDE!

Neimen, jeg har visst blogg jeg og ja! Har vært altfor opptatt atm, og neste uke så har jeg 3 tentamener. Skole har seriøst tatt over livet mitt. Har nesten ikke tid til å blogge, men det er godt å komme bort herfra...

Tenkte jeg skal begynne med spørsmålrunde igjen imens jeg er borte... SÅ STILL MEG SPØRSMÅL! Skal prøve mitt beste å svare.

SPØRSMÅL OG SVAR #2Svar:
Hmm, vanskelig spørsmål du har der.. Jeg vil gjerne sagt begge, men hvis jeg måtte velge.. Så tror jeg ville tatt et utvekslingsår i England/UK. Fordi jeg synes England ser ut som et fint plass, og jeg har alltid lyst å reise dit! Lære meg bedre engelsk, og få snakke britisk. Og en av mine drømmer var jo å ta et år der, noe jeg har tenkt om å ta om 2 år kanskje. Men ofc, så koster det jo penger, og det her har jeg alltid drømt om! Men men, vi får se hva fremtiden bringer.

 

Hva ville du tatt - England eller USA?
Bare send flere spørsmål, hvis du lurer på noe!

Svar på spørsmålrunden - Meg selv og diverse

Hva vil du bli når du blir stor?Jeg vil bli en fotograf, tennis-spiller eller en journalist. Hvor mange søsken har du Har en lillebror, og en storesøster fra pappa sin side. Leser foreldrene dine bloggen din? Tror ikke det, men jeg tror dem vet at jeg har en blogg, hehe. Hvorfor  blogger du? Jeg blogger fordi jeg vil vise dere hva jeg gjør i livet mitt osv.Har du planer for sommeren? Ja, det har jeg. Ute med venner og familie, noen turer til byen og shoppe, og en tur til Sverige. Fineste bildet du har tatt? Hvis du fikk  3 ønsker, hva ville du ønsket deg? Love, hope and peace. Hehe, nei da. Men jeg ønsker fred, ingen krig, og ingen våpner. Drømmeferie? Englan/London, Singapore eller New York. Hva ville du gjort om du kunne gjøre hva du ville om 10 år?  Reise verden rundt, få meg en walk-in closet, oppleve festivaler og fav.musikere mine live. Hva gjør du på fritiden? Jeg hører på musikk, tar bilder, spiller tennis og henger med venner/familie.

 

Bruker du fortsatt julia.no? Hehe, nei. Det var mye stas på sånne nettsider, så jeg slettet profilen min der. Hva kan du ikke leve uten? Mobilen min, pc'en, og sjokolade, lol. Noe du ønsker deg? Ønsker meg egentlig ikke så mye atm. Fremtidsplaner? Flytte inn i Trondheim i en hybel med en venninne, ta medier og kommunikasjon i vgs og leve livet mitt!

 

Hvem ser du opp til og hvorfor? Jeg ser opp til Selena Gomez og Nina Dobrev. Rett og slett fordi de er fantastiske unge kjendiser som fortsatt er seg selv og bryr seg mye om fansen og karrieren. Hva synes du om meg? Jeg synes du er en kjempegrei og søt jente, Ann Elisabeth. En av de beste, og har ikke klart meg uten deg! Ilu jm.

Hva slags redigeringsprogram  bruker du? Photoscape og en app på tlf. Dine inspirasjonskilder? Weheartit, musikk-videoer, og folk på gaten. Har du kjæledyr? Nei, men ønsker meg en! Hva vil du utdanne deg som? Innen fotografi.

Svar på spørsmålrunden del 1 - Favoritter

5 favorittblogger?
Martinee96, martineol, susann95, anettee95 og saraseveryday. Men det er selvfølgelig flere.

Favorittsanger?
Breakeven av The script, Who you are av Jessie J og flere!  

Yndlings Mcfly-sang?
Må si That's the truth eller alle sangene er mine favoritter. 

 

Favoritt-butikk ? 
Platekompaniet, Bik bok, Gina tricot, Carlings og H&M.

Favorittfilmer?
Mannen som elsket Yngve, Nowhere boy, Twilight og Harry Potter ++

Favorittartister?
Ellie Goulding, John Mayer og Joe Brooks.

 

Favorittplagg og hvorfor?

Det er fordi jeg elsker sånne skjorter og siden den gang har jeg brukt den mye.

Favorittmat?
Pizza! Jeg elsker det, haha.

Favorittsjokolade?
Smash eller en vanlig melkesjokolade.

 

Del 2: Blogg og diverse kommer så snart jeg har ingenting å blogge om!

SPØRSMÅLRUNDESiden det er lenge siden jeg har hatt spørsmålrunde og jeg har fått noen nye lesere, så jeg tenkte jeg skal kjøre med en liten spørsmålrunde! Sounds fine ? Så ask me anything! Private og gjentatte spørsmåler blir ikke svart. Så husk å variere på spørsmålene, blir litt kjedelig hvis alle spør "hva er favoritt-bloggen din?" ikke sant ? Og hvis jeg får det til, så skal jeg svare på videoblogg.

Har du noen spørsmål som du vil stille til meg ?

SVAR FRA SPØRSMÅLRUNDEN. Del 2.

beste minne :)?
Jeg har så utrolig myye, men som jeg kommer til å huske best er Filippinene-turen 2010, som jeg savner utrolig mye right now! Og minnene med vennene mine <3

Siste filmen du så?
(500) Days Of Summer.

Husker du hvordan vi ble venner?
Skal jeg være ærlig; nei egentlig ikke haha. x)

Beste minne med meg?
Hmmmm.. har mye minner med deg, men jeg husker den beste at vi feiret bursdagen min hos deg!

Siste person du snakket med?
Pappa, haha.

hvor mange er dere i klassen?
Begynner i 8.klasse nå, så vi er... 21, tror jeg.

liker du deg der du bor?
Jepp, trives veldig godt :)

er du glad i shopping?
Njaaa, ikke sånn veldig glad, men sånn middels glad.

yndlingsbøker?
The Vampire Diaries, Twilight og Harry Potter-bøkerne.

yndlingsfilmer?
Har skrevet, så se forrige innlegg :)

hva synes du om meg`?
Kjempegrei jente som jeg har blitt glad i det siste, elsker samtalene våres! :)

favorittfilmer`?
Se forrige innlegg :)

favorittlblogger`?
Skal jeg nevne ALLE ?
www.martinee96.blogg.no , www.ginaftw.blogg.no , www.anettee95.blogg.no , www.susann95.blogg.no , www.tineelisbaeth.blogg.no , www.anybanany.blogg.no , www.maaea.blogg.no , www.anenv.blogg.no , www.itsnina.blogg.no , www.motionocean-siv.blogspot.com , www.elisabethsl.blogg.nowww.gmn.blogg.no www.elenab.blogg.no , +++

favorittantrekk, med bilde?


favorittfag?
Samfunnsfag, lol.

beste minne i sommer?
Filippinene-turen og Merafossen med Ellen og Ole Henrik :)


venn or kjæreste?
Venn :- )

pepsi or cola?
Cola

om du har bankkort, liker du bildet ditt, hvorfor-hvorfor ikke?
Har ikke bankkort, hehe. Får det når jeg blir konfirmert.

Favorittplagg?
Jeans, Rutete skjorter, Band og Printed T-shirts, og Converse

dine 3 beste kjøp? (bilder)

Skjorte fra Savoy, T-Skjorte fra Platekompaniet og CD'en er fra Filippinene

noen bøker å anbefale?
Jeg anbefaler The Vampire Diaries bøkerne, de er veldig brae i forskjellen fra de andre vampyr-bøkerne, og En Shopoholikers Bekjennelser, den er også bra!

Hvor tror du du er om 10år?
Da er jeg 23, ikke sant ? Da bor jeg sikkert sammen med familien min i Filippinene, og finner en jobb som en fotograf, haha.

Fav. sang?
 
The Maine - Inside Of You

NeverShoutNever - Coffee and Sigarettes

Fav. farge?
Hvit, svart, rød og lyseblå :- )

Hva synsn du om meg? Tihi
Kjempesøt og utrolig grei jente som jeg har masse intersser som meg, hihi. Er utrolig glad i ho også <3

Hus dyr? vist ikke har du hatt?
Har ikke hatt noen husdyr, jeg...

fav. Dyr ?
Tror det blir kattunger og valper, dem er så søøøte!

Ok, dette var del 2. Og igjen, vil jeg takke for alle de spørsmålene! Nå kommer jeg til å blogge noen annet en å svare på spørsmåler i morgen, hehe.

SVAR FRA SPØRSMÅLRUNDEN! Del 1

Leser du bloggen vår? (Sweetheart2.blogg.no)
Nei, men den ser bra ut, heheh.

Hvem i hele verden ville du helst vært?
Shiit, det var vanskelig! Vet ikke, men jeg liker å være meg, istedenfor andre.

Liker du bloggen til Voe?
Jeg leser egentlig ikke bloggen, så jeg vet ikke..

Lars tangen eller Annais ?
Annais, digger bloggen hennes!Vil du delta i konkurransen vår?
Kanskje :)

En blogg du vil anbefale ? :)
www.martinee96.blogg.no ! Anbefales på det sterkeste.

hva er din favoritt bok?
The Vampire Diaries, Twilightsagaen, Harry potter - bøkerne.

hva liker du på skiva?
Hører kanskje teit ut, men syltetøy med brunost/hvitost oppi, naam lol.

hva er din favoritt tv-serie? (trenger ikke gå på tv nå)
Hmmm... The Vampire Diaries, Glee, og How I Met Your Motherhva er din favoritt film?
(500) Days Of Summer, Twilight-filmene, Donnie Darko og Avatar :)

Hva mener du er meningen med livet?
Jeg vet ikke, tror det er ingenting med mening i livet, jeg vet ikke hva jeg skal skrive, men.. vær lykkelig!

Noe spesielt du ønsker deg veldig veldig mye?
Hmmm.. gjerne en speilreflekskamera, en billett til Filippinene og penger, lol.

Hvis du kunne fått all kunnskap til en spesiell ting/et tema, altså vite ALT om det, hva ville du valgt?
Jorden og alt som er om Jorden, laaame hahah. Men det er sant, jeg vil vite ALT om jorden, egentlig.

Hva synes du om meg? (hohaha, det spørr jeg alltid om x-D) (susann95.blogg.no)
kjempesnill og søt jente som jeg er virkelig er glad i, hihi <3

Hva har du lyst til å bli når du blir stor?
Fotografer, det har jeg alltid ønsket å bli, men hvis ikke det blir, så blir det noen innen skuespill.

Hvilken kjendis ville du helst vært sammen med?
Eeeeehmm.. Garrett Nickelsen, eller Tom Fletcher, hihi.

Fuck Yeah, Garrett Nickelsen! superqueen

Hvem er din bestevenn?
Ellen, Åse, Anniken, Malin og Monica, har flere også :)

Hvis du kunne være en blogger for en dag, hvem ville det vært?
www.martinee96.blogg.no hehe digger virkelig bloggen hennes!

Hvis du kunne være en kjendis for en dag, hvem ville det vært?
Tror det blir Nina Dobrev, i think.

Favoritt blogg utenom topplisten?
www.martinee96.blogg.no , www.ginaftw.blogg.no , www.anettee95.blogg.no , +++ (det er flere, kommer til å legge alle i "lenker".)

Favoritt blogg på topplisten?
Leser egentlig ingen på topplisten nå, og jeg følger egentlig ikke med på topplisten, hehe. Men det er www.annais.blogg.no

Hvilken kjendis/band er du størst fan av?
MCFLY (!), All Time Low, The Maine, Paramore, NeverShoutNever, og Ian Somerhalder.

Hvilken kjendis/band har du vært lengst fan av?
Det er bandet The Jonas Brothers, som er fortsatt amazing :)

Drømmejobb?
Fotograf eller en skuespiller :)

Tre ord som beskriver deg best?
Hmmm.. lattermildt, lat og smilende, hahah.

Det beste du har kjøpt?
Tror det er The Beatles T-Skjorta mi som jeg har blitt helt hekta på å ta på meg!

Jeg digger virkelig den, og jeg har på den nå faktisk!

Hva synes du om nettby ?
Var hekta på det før, men har blitt kjedelig i det siste..

Hvilken blogg på blogg.no liker du aller best ?
se over :)

Hva er du avhengig av?
CD-spilleren min, PC'en og kameraet.

Hilse fra meg? www.ruthsofie.blogg.no?
Jeg vil hilse til Ruth Sofie som har den brae bloggen www.ruthsofie.blogg.no hehe :)

Bloggforbilde?
www.martinee96.blogg.no , siden hun er seg selv fult, og tør å kjøre sin kule tøffe stil!

Så her er del 1. Del 2 kommer i morgen, tror jeg. Vil takke alle for de masse spørsmålene, så hvis du vil stille flere, så spør HER.

SPØRSMÅLRUNDE!!

SPØRSMÅLRUNDE! Har egentlig ikke noe spesielt å blogge om, har vært på bærplukking i dag også, og vi endte opp med 2 fulle bøtter, hehe. Og siden det er så leeenge siden jeg hadde spørsmålrunde, så hvorfor ikke nå ?

Dere kan spørre hva som helst, men ikke noe så personlig. Jeg vil helst ha "ekte" spørsmåler, og jeg vil ikke ha masse gjentatte spørsmål, men likevel så er det greit da.. SÅ ASK ME! Bare spør i vei. Kommer sikkert til å svare på dem i morgen, hvis det er nok spørsmål :)

svar fra spørsmålrunden!

Hva er det beste ved å blogge ?
Det som er best ved å blogge er å fortelle om hverdagene mine og dele minnene mine og sånt. Beste tv-serie ?
Oi, det er mye, men jeg kan jo nevne noen: The Vampire Diaries, Glee, One Three Hill, Ugly Betty, Gossip Girl, Jonas osv.Hva vil du bli når du blir stor ?Jeg vil bli en fotografer faktisk. Hehe :- ) Hvis ikke det blir, tror jeg vil jobbe i en handlebuttik, lol.Når pleier du å stå opp om morgene og legge deg om kvelden ? Når det er skole, så står jeg opp kl. 07.30 og legger meg 21.00, men hvis det er helger og fri, så er det litt forskjellg. Hvis du MÅTTE spise én og samme rett resten av livet, hva ville du valgt ? PIZZA. haha. Det er favoritten min vettu. Hvilke butikker kjøper du klær på ?
Når jeg er byen så går jeg i Gina Tricot, Bik Bok, H&M og Kappahl. Men det spørs, mamma kjøper de til meg. Hvor ønsker du å reise ? LONDON! Jeg har allitd lyst å være der siden jeg var 9 år, så jeg håper jeg reiser dit en gang.

Tumblr_kvuvcia55g1qzuqiko1_500_large
 Har du vært på en konsert noen gang ? På skolekonserter ja. Men jeg husker ikke så mye. Det som jeg husket det var at jeg gikk på en gratiskonsert i byen en gang. Det er alt jeg husket. Hva drømte du i natt ? I natt, hmmmmm... Ingenting faktisk :) Hvis du kunne vært en hvilken som helst annen blogger for en dag, hvem vile du vært?
www. martinee96.blogg.no !! Forbildet ditt? Selena Gomez, Demi Lovato, Taylor Swift, Hayley Williams og Emma Watson.


 Drømmeyrke? Fotografer, hehe :) Hvis du kunne ha endret en ting til med deg selv, hva hadde det vært? Slutte å bli eldre, vil bli en litenunge, det er fun. Hvis du hadde fått 1 000 000 kroner, hva er det første du ville gjort? Rope til alle sammen og si at jeg er riiiik! Hahaha x')  favoritt klesbutikk? Gina Tricot, Bik Bok og H&M. hvis vi IKKE tenker på kjendiser, hvem er forbilde ditt? Det må bli eehh..ehh... kanskje Martine ? favoritt ferie-sted? Trondheim, haha x) har du noen gang blitt mobbet? Nei, faktisk ikke, bare blitt ertet på tull. Men likevel synes jeg det er dumt å mobbe folk! verste mat som finnes? Blomkål, æsj, det er ikke godt! Bryr du deg om merkeklær? Faktisk ikke, bruker ikk sånne ekte merkeklær, jeg. Hvor høy er du? eehm, 1.60 i think. Er ikke flink med dette. Din favorittblogg? Martinee96, lenanj, ninawatson, toouun, susann95, vendluus, jjjennybs, lisahjerte, pictureit. Hvilke sporter har du drevet med? Når jeg var mindre drev jeg med turn, men jeg har også drevet med foball, håndball og tennis.
Creativity-at-its-best-004_large

Hvis du kunne velge hvilken som helst kjendis i verden som du kunne vært en hel dag, hvem hadde det vært? Jeg vil bli Selena Gomez. Hva hadde du gjort den dagen som den kjendisen, da? Holdt en konsert i think, hehe. Hvilken kjendis ville du helst blitt sammen med -hvis du kunne-? JUSTIN BIEBER! og nick jonas hvis jeg ikke fikk Justin <3
Hvem er forbildet ditt, og hvorfor? Mitt største forbilde er Selena Gomez. Jeg beundre det hun driver med, fantastisk skuespiller og forbilde. Hva vil du blir når du blir stor? :) Jeg vil bli en fotografer :) Hva syntes du er morsomst med å blogge? Å fortelle om hverdagen min, og dele noen bilder og minner :) Favoritt sang for øyeblikket? Justin Bieber ed One Time My Heart Edition! Hvordan kan du beskrive deg selv med 3 ord? klebbete, glemsk, sjenert x') Favoritt mat?  PIZZA! EEElsker det. Team edward eller jake ? TEAM EDWARD! Men jeg elsker Jacob også. Hva er mest spillt på datan den av musikk ? (vis du kan se det :D) Hmm, det vet jeg ikke, hehe :) Men tror nå er det Justin Bieber, i got the BIEBER FEVER, haha! Svart vs. Rosa :) Svart :- ) Hvilke plakater har du på romme og hvor mange ? Har ikke så amnge plakater i rommet mitt som før, men jeg har en giga New Moon filmplakat, to Jonas Brothers, en twilight, og en mcfly :) Hva syns du om meg? Torunn da, jeg syne sdu er en av de beste her i nettet, kjempesnill, kjempepen og alt. Husk, jeg er fortsatt glad i deg <3 Yndlings blogg(er)? Har jo alt sagt det, så bare sjekk de andre spørsm. oppover. Kan du spille gitar? Haha, kan innrømme jeg kan bare littegranne, lol Kan du slå hjul? Nesten, var med i turn når jeg var mindre, men klarer ikke sånn 100% Kan du gå i spagatt? Nei, ihvertfall ikke, jeg suger i det! Kan du ta en salto på trampolinen? Jepp, bare framover x) hva fikk deg interessert i McFly? Det var en blad ellernoe der de hadde et intervju med dem, og jeg synes de så morsomme og kjekke ut. Så plutselig søkte jeg på dem og min første sang fra dem var Do ya :D Så etterhvert søkte jeg mer og mer på sangene. Hvordan kom du borti McFLy? Som sagt, i et blad :) Hva liker du best ved MCFly sin musikk? At dem skriver det selv og at du blir fort avhenging av det, for å si det sånt, haha x)Sånn! Jeg vil si; Tussen hjertelig takk for spørsmålene, dere er toppers!

SPØRSMÅLRUNDE! SPØRSMÅLRUNDE!

20090110051924

Hei! Etter skolen i dag, altså imens jeg satt ved pc'en. Så tenkte jeg veldig lang tida om jeg skal ha spørsmålrunde eller ikke. Så nå har jeg bestemt meg - jeg skal ha en spørsmålrunde!

Dette er den 2.gangen jeg har det, og jeg vil gjerne ha masse spørsmål. Hvis det blir mye, svarer jeg dem i morgen, hvis ikke. Venter jeg noen dager til. Så ask me anything. Eller ikke om private stuff og sånn pedospørsmål. Det er privat, og jeg liker ikke å svare på sånne spørsmål. Men ihvertfall, kom med spørsmål, vær så sniiiiil ?!

Er det noen du lurer på ellernoe ? Just ask me!

- Jean Rose

Nå skal jeg bare slappe av og lese videre på en bok, eller se en film.

SVAR FRA SPØRSMÅLRUNDEN!

Heisann ! Sorry forsen blgging, men nå skal jeg svare på de spørsmålene fra dere, og tussen hjertelig takk for at dere ga meg så masse spørsmål, tussen takk ere ! Også sa jeg, jeg skulle lage en video der jeg svarer på spørsmålene, men jeg gjorde det, men fikk ikke liksom lagre det, ååå. utrolig irriterendes ! en jeg skal skrive opp svarene isteden, og kanskje prøver å lagre videoen, greit eller ? : ) Mens jeg skriver ned svarene så ser jeg på X-Factor. Jeg heier helt klart på Chand (Jeg har møtt ham, og fikk CD'en hans ! Og hun jenta med den fantastiske stemmen og Ha Tommy, tror jeg han het x ) Hvem heier du på da ?

Susann
Hva er din største hemmelighet?
Har egentlig ingen hemmeligheter, nå jeg.

Liker du noen for øyeblikket?
Neii, hehe x)

Hva spiste du til middag i dag?
Jeg spiste ris med ribbe og brunsaus :)

Taylor Lautner VS Robert Pattinson?
Egentlig begge, men jeg må velge Robert Pattison.

The Jonas Brothers VS Paramore?
Begge, men The Jons Brothers.

Hvem er din bestevenn?
IRL: Anniken, Ellen, Monica & Maling. Åse & Marte. Og andre: Torunn, Nina, Susann, Lena, Tine & Vendla :D

Hva synes du om meg?
Omg, du er jo heeelt fantastisk, du er også helt ubeskrivelig. Helt siden jeg har kjent deg, så syne du er en v de beste, synd at i ikke kunne møøtes i år da :'(

Hvilken nettside er du oftest inne på?
Jeg er oftes innom blogg.no, julia.no, twittr.com og nettby.no :)

Hvorfor blogger du?
Ehmm... kanskje 1 innlegg om dagen x)

Hva synes du det er gøyest å blogge om?
Egeneltig å skrive om hverdagen min x)

Hvor lenge har du vært fan av JB?
Jeg har vært fan av dem i slutten av 06, siden det, har jeg blitt helt hekta på de !

Hvilke blogger leser du fast?
Martine, Torunn, Nina, Susann, Lena, Vendla, Crazyabby, monicaelskerfotball :)

Leser du bloggen til Voe?
Jaa :)
Leser du bloggen til Annais?
Nooen ganger, fordi jeg gemmer det helt å lese det.

Leser du bloggen til Lars Tangen?
Ja, det gjør jeg, men noe ganger her også.

Hvem er favoritt bloggen din? Bare en.
Omg, egentlig alle bøkerne i Twilight - saagen, men i tida nå Gossip Girl.

Hvilke blogger på topplista leser du?
Voe sin :)

Hva er favorittfaget ditt på skolen?
Norsk, hehe x)

Hvilken bok leser du nå?
Gossip Girl. Fikk den fra toppbaldet for lenge siden :)

Kaia Indiane
Er du fan av Tokio Hotel?
kio Hotel?Neii, men jg hater dme ikke og har ikke mot dem !
Hva er den beste musikk-sjangeren?
Rock :P
Er du deppa fortiden?
Nei, ikke egentlig.
Lykkelig?
Jaaa, det er jeg :D
harry potter eller twilight?
BEGGE !, men hvis jeg måtte må jeg ta Twilight < 3

Anniken
Beste bok? Kun en.
New moon, for tida nå ja :)
Beste film? Kun en.
TWILIGHT !
Selena Gomez VS Demi Lovato?
Begge, men for tida å er det Selena Gomez.
Beste fritidsaktivitet? Kun en.
Ehmm.. litt skeptisk.
Beste blogg? Kun en.
For tida nå er det Martinee96.blogg.no
Hvor mange venner har du på blogg.no?
Trr jeg har 13 stk.
Legg ut det beste bildet du har tatt (?)
smile
Jeg likte egentlig dette bildet av meg, for å være helt ærlig x )
Favorittkjæledyr? Kun et.
Marsvin  :)
Beste sang? Kun en.
For i tida nå er det Agnes - Release me.
Beste gruppe? Kun en.
JONAS BROTHERS !
Beste artist? Kun en.
Demi Lovato.
Favorittplagg?
T-skjorte med trykk.
Fleece eller tynn singlet?
Fleece :D
Dongri eller joggebukse?
Dongri !
Favorittfarge? Kun en.
Ehmm.. Rød nå ja, eller svart, eller hvit, veet ikke, har mange !
Beste sminkeprodukt?
Det må bli lips gloss, siden jeg bruker egentlig ikke så mye sminke.
Hvilken sminke bruker du?
jeg bruker ikke sminke, jeg : )
Data VS tv?
DATA !
Topp 3 blogger?
Omg, det er vanskelig x ) Jeg leser masse blogger, jeg : D
Hvilke blogger leser du?
Martinee96.blogg.no
Toouun.blogg.no
andematros.blogspot.com
susann95.blogg.no
beautiful-sunshine.net
vendluus.blogg.no
voe.blogg.no

Vendla
Drømmeferie?
Engand og Los Angeles, har lyst å reise der !
Favoritt antrekk?
T-Skjorte med trykk, hettegenser og jeansbukse.
Favoritt sport?
Det er helt klart fotball, of course.
Hvem er kjekkest av Joe, Nick eller Kevin?
Alle 3, men hvis jeg måtte velge er det Nick. < 3
Hva er det beste ved å blogge?
Omg, det er egentlig mange grunner jeg liker ved å blogge.

Anniken
Beste frisyre? Kun en.
Sånn rotflette.
Beste opplevelse? Kun en.
Bursdagspartyet mitt med vennene mine på McDoanlds og på City Syd :D
Høydehopp VS lengdehopp?
Lengdehopp !
60 m VS utholdenhet?
60 cm, haha xP
Håndball VS fotball?
FOTBALL !
Ski VS friidrett?
friidrett.
Beste TVprogram? Kun et.
ONE THREE HILL ! Det er beeest <3
Sony Ericsson VS Samsung?
Sony Ericsson.
Pieces VS Bjørn Borg?
Pieces.
Adidas VS Umbro?
Begge, men jeg må ta adidas.
Votter VS hansker?
votter!
Pynteskjerf VS smykke?
SMYKKE !
Merkeklær VS egen stil?
Egen stil, bruker ikke merkeklær jeg.
Får du ukelønn, hvor mye?
Det vil jeg holde hemmelig.
Hva gjorde du på lørdag? Nevn alt du husker.
Jeg var på handletur med mamma og pappa. Hanldet bare mat xO
Baseball VS brentball?
Brentball.
Tennis VS badminton?
Begge, men jeg spiller helst badminton.
Amerikansk VS norsk fotball?
Hehe, norsk fotball
Hårspray VS hårskum?
Hårspray, men bruker disse 2 ikke så mye.
Ca hvor lang tid bruker du på dataen hver dag?
omg, maaaange timer ja xP
Jonas Brothers vs. McFly ?
Egentlig begge, men i tida nå er det McFly, men HUSK: JONAS BROTHERS ER BEEST likevel.

Lena
- hvilke tv serier liker du?
ONE THREE HILL, og iCarly :P
- hva er din favoritt sang of all time? kun 1.
Agnes med Release Me, den er braa : D
- beste drikke?
Siesta, det er deilig.
- beste mat?
PIZZA ! :p
- hvilken ukedag liker du best?
Lørdager, det som er best.
- har du søsken? hva heter de? og hvor gamle?
Jeg har en lillebror, som er 11 år gammel og har en halvsøster fra pappas side som er noe i 20-årene.
- hva slags pc bruker du?
Jeg bruker pappa's gamle pc, og den kaller seg for fujitsu eller noe x )
- hva heter læreren din?
Lærerne mine heter for Sverre og Jan Harald.
- hva er det kjekkeste med å blogge?
Egeneltig ALT som er med bloggng å gjøre.
- hvorfor begynte du å blogge?
Fordi jeg syntes at blogging er gøøy, og alle hadde liksom blogg, og hvorfor ikke kan jeg lage en blogg selv ?
- hva er det aller kjekkeste du vet?
Ehh... det holder jeg hemmelig, men kanskje noen av dere et det.
- hvilken film så du sist?
Princess Protection Program.
- hvem snakket du sist med?
Mamma, haha :P
- hva ønsker du deg til jul?
Jeg ønsker meg en speilrelfekskamera, iPod, klææær, smykkr og diverser og klæær : )
- hva er din største drøm?
Min største drøm er å bli en fotografer og flytte fra foreldrene mine xP

Anniken
Hva ønsker du deg til jul og bursdag?
Det jeg nevnte i sta :P
Hva heter vennene dine på blogg.no?
Ehmm... Martine, Torunn, Susann, Vendla, Caroline Maria, Crazyabby, musicisthelife(marte) astridtiv(astrd) monicaelskerfotball(Monica) Det er ihvertfall dem jeg husket.

Sånn ! Hva synes dere om svarene ? Og tussen hjertelig takk for spørsmålene. < 3

Blogges, Jean Rose  <3SPØRSMÅLRUNDE !

Tror jeg skal kjøre en spørrerunde, siden jeg har ikke noen annet å blogge om. Men men. Jeg håper dere gir så mange spørsmål som mulig, fordi jeg elsker å svare på spørsmåler. Hvis det blir, så blir det en videoblogg der jeg svarer på spørsmålene ( : Så - SPØR MEG OM ALT ! Men ikke sånne private ting da... KOM IGJEN, and good luck xD

Random bilde fra google.no
hits