Tanker og meninger

What do you want to do before you die?

You make me smileSånne kommentarer gjør meg så glad! Det liksom smelter hjertet mitt, og at folk gidder å skrive det, gjør meg så.. asdfghjkl, haha. Dere fantastiske lesere er derfor jeg fortsetter å blogge, og få vite at det gjør deg superglad, gjør også meg superglad! Så tussen tussen takk for at dere leser fortsatt bloggen min, og får håpe jeg fortsetter å blogge i tiden som kommer! 

mwah oxoxoxox

BOYS BOYS

Jeg fikk et spørsmål på tumblr for mange uker siden om hva jeg ser etter en gutt eller hvilken gutter faller du lett for. Spørsmålet var på en måte morsomt, siden jeg er ikke sånn person som ikke bryr seg mye om kjærester osv. Siden jeg svart på tumblr vil jeg også svare her:

* Jeg ser etter personligheten, øyner, oppførsel og utseendet.

* Gutter med fine øyner faller jeg alltid lett for..Lyseblåe øyner, dead.

* Faller også easily for gutter som kan spille gitar og synge.

 

* Jeg vil også ha en gutt som liker meg for den jeg er, får meg til å smile, kan snakke med i timevis og er der  når jeg er lei meg.

* Helt siden jeg var 12 år har jeg alltid likt gutter som har litt motesans. Chinos, skinny jeans, converse/TOMS hvis gutter bruker sånne.. I'm dead.

* Gutter som har samme interesser/hobby og musikksmak som meg.. Me gusta

 

Hvilken gutter faller du lett for? 
Meningsløs og rart innlegg, sorry... Kommer tilbake sterkere neste gang!

WHY...?!

Jeg vet egentlig ikke om jeg skal gråte eller bare vente på det. Som dere husket, så skrev jeg 2 innlegg nedover at jeg skulle til London med mamma i høstferien. Men så kom plutselig pappa med at det blir sikkert ikke. Så jeg spurte mamma, men hun sa kanskje. "Men du sa jo ja mamma" sa jeg og friket litt. For å være ærlig, så stoler jeg egentlig ikke så mye på mamma, når jeg spør henne så sier hun bare ja helt random, haha. 

 

Der gikk drømmen tenkte jeg. Jeg har gledet meg vilt til å reise til London. Snakk britisk og være høflig, se Big Ben, gå på museum fult av voksdukker, ta de 2 etasjers røde bussene, shopping og ja, you name it. Krysser fingrene virkelig for at pappa og mamma skifter mening og at vi skal dit i høstferien. Da er jeg i lykkerus igjen. Hvis ikke, så kommer jeg likevel til å oppleve det! En eller annen gang så kommer jeg jo å gjøre det..

 

Noen andre som har vært i London?

Life

Jeg føler at bloggen min har blitt kjedelig i det siste, og jeg lover at jeg skal blogge bedre! Det er bare at jeg har hatt mye å tenke på i det siste som familie- og venneproblemer, så derfor gidder jeg faktisk ikke å blogge. Disse tankene er så vanvittige, jeg får ikke dem ut engang når jeg prøver mitt beste å ikke tenke på dem. Livet mitt også har blitt fucket opp, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det. Har egentlig lyst å bare dra langt  vekk herfra og aldri komme tilbake. Jeg gråter til og med når jeg går til sengs.

 

Det triste er at en har sagt til meg at jeg har ikke framtid og vil være hele tida alene. Men hei, det er sånn jeg er. Men det sårer meg at de sier at jeg har ikke framtid, for det har jeg! Jeg tenker på den hele tida! Jeg prøver mitt beste å tenke positivt, for en eller annen gang blir alt positivt igjen!.. Det eneste jeg trenger nå er mennesker som sier at de er glad i meg, er der for meg og musikk. Life sucks sometimes...

 

If I were a boy

Noen ganger har jeg bare så lyst å være en gutt. Vil du vite hvorfor?! Dem er mindre følsomme og dem baksnakker ikke som oss jenter. Når de blir uvenner så blir det sikkert en liten catfight, men dem blir venner igjen da og de baksnakker ihvertfall ikke. Eller kanskje de gjør det?.... Hmm. Mens vi jenter må ha baksnakking, ignorering og alt det verste vi kan få når vi blir uvenner med noen. Det kan ta månedvis, uker eller år før vi blir venner igjen. Det er så mye drama til oss jenter og jeg liker ikke at gutter mobber oss, kanskje når vi skulker timer, blir kalt for de verste bare p.g.a. det skjedde en fæl ting? Dere vet ikke hvor mye jeg ville gjort for å slippe det...

Vil du også være et annet person noen ganger når det blir for mye drama, baksnakking osv til oss jenter?

I'm fat, and i want to be thin!

Hvis det er en tanke jeg får hele tida på hodet, så er det vekten min. Noen ganger synes jeg selv at jeg ser tjukk ut, men jeg prøver min beste å si at jeg har bare en normal kropp og la være å tenke på tanken. Men jeg skal si deg det er ikke lett! Jeg har selv opplevd at folk har kalt meg tjukk, men bare på tull. Men det sårer meg likevel.. Selv om de sier det til meg, så går jeg ikke ned i vekt. Jeg er annerledes enn de andre som faktisk går ned i vekt. Jeg trøstespiser. Det er jo enda verre! Men prøver mitt beste å holde unna. Men jeg har innsett at; Uansett hvilken fasong jeg har, så burde jeg være fornøyd med det.  Det handler ikke bare om hvordan kroppen er og utseendet, men om mennesken inni meg. Men selvfølgelig vil jeg ha en kropp som de alle andre har. Er tynn, men har samtidlig litt fett i seg, som modeller. Og som legen min sa; 

Det er bare en ting som er med i tenårene, men vær fornøyd med den du er! Hvis ikke, vil ikke jorda bli annerledes.
 Tenker du på mye om vekten din ogsånt ?

+++++

+ Det er påskeferie

+ Det blir tennis-turnering på mandag og tirsdag

+ Fikk en 5'er på matte-prøven + Det er vår ute, og all snøen er borte

+ Det er bare 5 dager igjen til Danmark

+ Spiste en kjempegod salat før treningen + Det er godt å gå med converse og lettjakke igjen

+ Det er inspirerende å se noen hus i byen

+ Jeg har de beste vennene!

Dette skal jeg gjøre før jeg dør

- Få meg en tatovering

- Flytte til byen

- Bli kjent med mange nye folk

-  Oppleve mine favoritt musikere/artister live

Sweet Dream or a Beautiful Nightmare? Dougie Poynter, Tom Fletcher, McFly Brussels. | Flickr ? Compartilhamento de fotos!

- Få meg en kjæreste og leve livet lykkelig sammen

- Få barn, hihi

- Bli kjent innen fotografi, tennis eller kanskje mote..?

- Reise verden rundt

 She wears Chanel♥ everything
Panizs - m lve

- Se mange filmer og les så mye bøker som mulig

- Få de tingene jeg aldri fikk

- Si til alle mine nærmeste at jeg er glad i dem

- Og leve livet!

Meaningless. This aint a fairy tale

Hva vil du gjøre før du dør ?

Det nye kapittelet.. og personene som betyr mye, mye enn det tror for meg.

Kort sagt om dagen i dag: Var på sånn dingse-dangs på ungdomsskolen i dag. Vi fikk vite kossen gruppe vi kom opp i, og jeg kom opp i gruppe 8a. Kan si jeg er fornøyd, fordi jeg kom med en av mine bestevenninne, Åse, og Astrid, Ole Henrik, Sindre, og Tom Kåre. Og jeg kom med noen andre. Men egentlig vil jeg gå i klasse med noen andre vennene mine også, seriøst jeg vil. Jeg vil heller IKKE forlate den klassen som jeg går med nå.. Og i dag følte jeg meg en loner..

Og som sagt, så var det avslutningsfest i går. Det gikk veldig bra, og det var sykt moro. De viste oss noen gamle bilder av oss gjennom årene, og holdte en tale og sanger. Omg omg, sier jeg bare. De talene fra lærerene våre var veldig rørende, og jeg kan si at jeg begynte å gråte. Uff, det er så vondt å forlate barneskolen egentlig, der jeg fikk utrolig fine minner. Og jeg kan ikke forlate folkan mine. Vi fikk med oss noen filmer av oss i går også, og jeg så dem i dag. Og for å si det sånt igjen, begynte jeg å gråte igjen... Uff uff. Kommer til å savne disse menneskene stort.. Tror det kommer til å gå bra på ungdomsskolen, men barneskolen kommer til å være en storstor minne hos meg.

Image and video hosting by TinyPic
7.Trinn 2009/2010 - Dere betyr MASSEMASSE for meg, kommer til å savne dere.. <3

Hvordan var det å forlate barneskolen ? Barneskolen eller ungdomsskolen best ?

Å ha en gutt som bestevenn.Ifølge meg, så tror jeg alle jenter har lyst å ha en gutt som bestevenn, eller det motsatte. Det ser ut som det, liksom noen jenter har fått masse guttevenner i det siste. Selv jeg har fått noen guttevenner i det siste. Selvfølgelig er jeg mest glad i jentevennene mine, men kompisene ligger rett etter. Etter å henge med jenter i mange mange år, kan det være slitsomt. Det er bare sånn. Siden det føles ut som jeg MÅ bli perfekt for noen jenter, må bruke sminke, bli med å baksnakke om folk og sladre litt. Men heldigvis er venninnene mine ikke sånn, puh. Så blir snakking om mote og sånt, hvem er deilig av Zac Efron eller derre der. Men når det kommer til gutter, er det helt annerledes. Dem snakker om filmer, masse tull, spill osv. Jeg har selv noen kompiser, og de er helt klart kule, hahaha. Du trenger ikke å snakke om mote og sånt, du kan snakke om spiller, filmer du har sett og masse bullshit, og det som er best, at dem bryr seg ikke. Når jeg henger med kompisene mine, blir det for mye tull og sånt, og jeg blir helt hyper og meg seg fult. Dem er også normale venner dem også. Ikke tenk på utseende og det dem gjør, dem er egentlig mer enn det. Dem er venner dem også.

Men det betyr ikke at jeg er glad i jentevennene mine lenger. Jeg er mer glad i dem, enn guttene. Dem betyr mer, og er der for meg. Så det betyr ikke at jeg er ikke glad i jentevennene mine, jeg elsker dem!

Har du noen guttevenner ? Hva synes du om å ha en gutt som venn ?

blogglysten er på bunn..

gidder ikke å blogge en ekte innlegg i dag. som sagt livet er et "Mess" og nå sitter jeg her og gråter. i dag er det diskotek, og det hender jeg skal dit. men vi får se om jeg blir bedre og har lyst da.. så vi snakkes. må la tårene slutte og komme..

hits