Serier/Filmer/Bøker

LOLKom akkurat hjem fra kino sammen med bestemor og tante (siden bestemor drar snart tilbake til Filippinene) og såg filmen "LOL" med Miley Cyrus, Douglas Booth, Demi Moore og Ashley Greene. Jeg hadde faktisk veldig høye forventninger for den og siden mange sa at den var både bra og dårlig, så tok jeg den sjansen for å se den.
LOL er egentlig en vanlig tenåringsfilm som passer for alle tenåringer. Den viser hvordan kjærlighet og konflikter blir blandet sammen og hvordan livet til noen tenåringer er.

Jeg likte filmen veldig godt og synes den var kjempebra. Masse bra musikk og flinke skuespillere (Applaud for Miley Cyrus!) og ja, jeg anbefaler den. Plutselig ble jeg litt sånn småforelsket i Douglas Booth (heheh, kom ikke som sjokk!) 

 

Har du sett den?

Friends with benefits

Etter en så og si slitsomt fredag, så tvang rett og slett broren min og kompisen hans meg til å bli med til kinoen og se filmen "Friends with benefits", siden det var Den Store Kinodagen. Noe så klart jeg sa "ja, takk" til og tok med min gode bestevenninne med i slengen. 
Filmen var en god latterkick, og utrolig morsom! Mye bedre enn jeg forventet, så filmen er verdt å se! Og en ting; Mila Kunis er rett og slett vakker! Hoho.

Har du sett filmen?

The boy who lived.Koselig, morsom, latter, boller, synging, 3D, kongesalen, denne dagen har vært ubeskrivelig. Var med Ann Elisabeth og såg som sagt "Harry Potter & Dealthy Hallows part 2" på kino. Filmen var fantastisk. Vi så den på 3D, enda mer fantastisk! Men trist var den at jeg måtte felle noen tårer. Harry Potter var en stort punkt i barndommen og det vil den alltid blid.

PS: Jeg skal ikke slette bloggen, det var bare en tanke. Er enig med at jeg kommer til å angre på det. Men takk for at dere liker bloggen min!

Noen andre som er Harry Potter fan?

Eat, pray, loveKjøpte meg denne boken i dag siden jeg trengte litt lesestoff i ferien. Det var kanskje dumt av meg som kjøpte den på norsk, dem hadde det også på originalspråket engelsk. Jeg liker å lese bøker som er på originalspråket enn andre språk skjønner dere.. hrmpf, men samme det! Må kanskje nesten begynne å lese den, den ser jo spennende ut!

Noen som har lest den, eller sett filmen? 

All over again

Nå var det jammen meg lenge gitt siden jeg leste i en bok. Siden jeg har ikke kjøpt meg noen nye bøker og den jeg har vunnet i en konkurranse kommer sikkert i posten om 2 uker, så tenkte jeg å begynne med lese The Vampire Diaries serien på nytt! Elsker de bøkene like mye som serien! Utenom at bøkene er veldig forskjelligt fra serien.. Men utrolig spennende er det, og engelske bøker er de beste vettu...

Driver du og lese et bok nå, i såfall hvilken bok? 

Finefine favorittfilmer

 Hele gjengen i Mannen som elsket Yngve
1. Mannen som elsket Yngve. Jeg har vel sagt det noen ganger før at denne norske herlige filmen må være det beste jeg har sett og en klar favoritt.

 Into the Wild
2. Into the wild. En film laget av Sean Penn og med skuespilleren Emile Hirch slår aldri feil! Den er også basert på en sann historie, som gjør at den er enda mer spennende. Når dere skjer denne, skjønner dere sikkert ikke i begynnelsen, men følg med! Den er trist, spennende og så emosjonell.

 Nowhere Boy
3. Nowhere boy handler om John Lennons' barndom og hva som skjedde før The Beatles. Jeg er selv en fan av The Beatles, og denne filmen anbefaler jeg til de som er interessert i bandet og artisten. Finfin musikkfilm.

 Zooey Deschanel og Joseph Gordon-Levitt i 500 Days of Summer
4. 500 days of summer. En film som er ikke en kjærlighetshistorie, men en historie om kjærlighet. forelskelse, løfter, usikkerhet, distanse, ømhet, sinne og ekstase. 500 dager med Summer. Love it.

 Ellen Page og Olivia Thirlby i Juno
6. Juno er en jente som blir tidlig gravid i tenårene etter en heit natt med kjæresten Bleeker. Fin film, blir aldri lei.

Hvilken film(er) er det fineste og brae du har sett ?

Han som elsket Yngve

 Mannen som elsket Yngve

 Rolf Kristian Larsen som Jarle Klepp i Mannen som elsket Yngve

 Rolf Kristian Larsen som Jarle Klepp og Ole Christoffer Ertvåg som Yngve Lima i Mannen som elsket Yngve

 Rolf Kristian Larsen morer seg under innspillingen av Mannen som elsket Yngve
Rolf Kristian Larsen er litt av en søt ginger, hihi!

"Mannen som elsket Yngve" må være den beste norske og seriøst beste filmen jeg har sett! Jeg har sett den 3 ganger, og denne må være en film jeg kommer aldri til å bli lei av. Jeg lo og jeg gråt, og jeg skulle ønske mennesker gikk i sånne kule klær som dem gikk, og rock var fortsatt rock. Hvis du har ikke sett den, så burde du se den! Du vil ikke angre.. Nå har jeg lyst til å se "Jeg reiser alene", veldig..

My DVD'sSorry for dårlige bilder.. Hadde ingen ideer om hva jeg skulle blogge om, så hadde jeg en ide om hva med å vise min filmsamling til dere ? Hehe, smart Jean Rose.. Noen gamle og nye filmer, og flere filmer blir det etterhvert og! Btw: Gratulerer med dagen til beste Tine, ilu!

Har dere noen av disse filmene ?

Up in the air

Siden Juno er en av mine favorittfilmer, så måtte jeg bare kjøpe denne filmen og se den! Filmen handler om Ryan Bingham som har en jobb som gir folk sparken, og er en veldig erfaren forretningsreiser. Etter mange lykkelige år på flyet, er han klar for å skape en ekte relasjon. Men etterhvert møter han konflikter...

Den har fått brae terningkastere, og jeg må si selv at jeg er enig. Utrolig fin og bra film, og jeg anbefaler på det sterkeste som vil se den!

Har du sett den ?

Dear JohnTror denne filmen er den mest søteste og kanskje en av de triste filmene jeg har sett! Kan innrømme jeg felte noen tårer i en scene som var så emosjonell, hihi. Den handler om en yrkessoldat med navn John som blir hodestups forelsket i en jente kalt Savannah. Og videre kan jeg ikke fortelle, dere må se den! Men som Susann har sagt, den kunne endt annerledes...

Har du sett noene av filmene til Nicholas Sparks sine bøker ? Som for eks. The last song, the notebook osv..

 


Statistikken og lestertallet har begynt å steget opp (tussen tussen takk folkens!) og jeg bare lurer på, om noen har anbefalt bloggen eller vurdert den ellernoe.. Hvis DU har gjort det eller om du vet det hvem det var, så kan dere si ifra til meg ? Vil så gjerne takke deg eller den personen som har anbefalt meg, haha. Blir takknemlig hvis du sier ifra!

CONTROL

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
A blindness that touches perfection, but hurts just like anything else.

I går fikk jeg endelig se den etterlengte filmen jeg har ventet å se på, Control. En svart og hvit dokumentdrama film om bakrunnen og livet til Ian Curtis, sangeren i post-punk bandet Joy Division. Her får du se hvordan livet til den gåtefulle sangeren som personlige, profesjonelle, og romantiske problemer fikk han til å ta selvmord, 23 år gammel.

Denne filmen anbefaler jeg sykt til dem som liker musikk og sånt. Fantastisk, men litt trist også. For her får du se hvordan livet blir når du blir en kjent person, og det var derfor han Ian tok selvmord, fordi det skjedde masse ting samtidlig til han. Uff uff, bare 23 år.. Kjempetrist. Men anbefales i det høyeste! Terningkast: 6! Ny favorittfilm, hihi.

Har du sett filmen ?

Bokanmeldelse: Marg&Bein - VokterenBoken "Vokteren" er en av bøkene i en serie som heter for Marg&Bein. Marg&Bein bøkene er grøsser og spenning og passer for ungdommer. Vokteren handler om en gjeng som har dannet seg en klubb som går i de mørke kveldene og stjeler verdifulle saker. Plutselig vil lillesøsteren til lederen være med, og lederen gir henne en oppdrag. Snike seg inn i den gamle nedlagte fabrikken STARBAUT. Plutselig kommer hun ikke tilbake, og alle går for å lete etter henne, når dem plutselig ser en person...

Min mening: Denne boken fikk jeg låne av broren min som anbefalte meg det. Bare etter 1 dag ble jeg ferdig med den! Den hadde lite sider, men for en handling! Jeg leser egentlig ikke sånne grøsserbok på norsk (egentlig), men siden broren ba meg å lese den, sa jeg så klart ja. Utrolig spennende, litt creepy på noen steder, men angret ikke at jeg leste den! Den fikk meg til å hungre mer, og jeg liker jo grøsserbøker, hihi. TERNINGKAST 5!

Lest boken før ?

"You don't need human relationships to be happy, God has placed it all around us."

Christopher McCandless, Into The Wild

"Into the Wild" er en film basert av den sanne historien om Christopher McCandless (Emile Hirsch), en ung mann som gir avkall på en behagelig tilværelse til fordel for friheten på landveien. Ferden ender i Alaskas villmark hvor han møter sin største utfordring noensinne. Skuespillere som Jena Malone, William Hurt, Kristen Stewart, Vince Vaughn viser oss denne fantastiske filmen om en ung fyr i den ville veien.

Min mening: Helt klart en ny favorittfilm! Tenk at denne filmen er basert på en sann historie! Kjempefantastisk og trist, selv om den varte i over 2 timer, angret jeg ikke i det hele tatt at jeg så den. Kan innrømme at det var noe ekle scener som at han skjærer opp en elg, og ser folk som er splitter nakne (usj), men ååå.. denne filmen er en film jeg kommer til å se om og om igjen. Kan innrømme at jeg felte noen tårer, ihvertfall i sistedelen av filmen. Da var det bare *hulk hulk hulk hulk* he died... Emile Hirsch var kjempeflink i denne filmen som Christopher, utrolig flink!

Så hvis du har ikke sett den ennå... Så ta rumpa di i gir, kjøp den og se den! Nei da, hahah. Men anbefales på det sterkeste! Du kommer ikke til å angre...

Ville du se den nå etter jeg anbefalte den ?

I Love You, Beth Cooper

Når skolens største nerd, Dennis Cooverman skal holde en tale for hans "graduation", sier kompisen hans, Rich at han må la alt gå ut fra hodet hans. Så han innrømmer hans sin kjærlighet for den hotte cheerleaderen, Beth Cooper og avslører ting om alle i avgangsklassen. Senere blir Beth invitert til eksamenfest hjemme hos Dennis, og med en liten overaskelse dukker både Beth og hennes 2 gode venner til festen. Og alt går ikke så bra når Beth ekskjæreste kommer foran døra etter Dennis fornærmet han i talen, og gir han en vill juling. Men heldigvis kommer Beth med bilen sin og rømmer sammen med venninnene sine og Rich, og kjører inn i et vilt eventyr i en film laget av Cris Columbus. Hovedskuespillerne er Hayden Panettiere og Paul Rust.

Denne filmen var en av de filmene jeg kjøpte i Filippinene. I mine øyner så den veldig bra, men for å være ærlig så var den ikke så bra som jeg trodde. Kanskje kjedelig på begynnelsen, men noen av scenene var morsomme. Men ikke den beste filmen jeg har sett, og ikke så bra som jeg trodde. Terningkast 3 fra meg.. Men der har du min mening, ok ?

Har du sett den eller har du hørt om den ?

imageNå skal jeg ordne opp headeren og designet. tror jeg tilbakestiller den, ble ikke så fornøyd. Vi får se.

I'll be there for you, cuz you're there for me too.

Noen elsket den, noen likte den ikke. Men jeg elsket den serien, og har nå sett alle episodene fra sesong 1. Da snakker jeg om serien "Friends" eller "Venner for livet". Noen må jo ha hørt om den, den gikk på TV2 før, og tror den gjør det ennå. Men det er ihvertfall noen gamle, siden serien holdt opptil 10 sesonger. Serien handler om en gruppe på seks, som tilbringer tider sammen. For å si det sånt, så elsker jeg virkelig den serien, en av mine favoritter. Og når jeg så alle episodene fra sesong 1 så elsker jeg serien virkelig. Har sett den på TV noen ganger da.. Men når jeg elsket virkelig serien var da jeg kjøpte meg sesongboksen. Litt synd at det er ikke noe mer nye episoder og sånt lenger. Den var så braa, og gjengen som spilte er så fin gjeng. Dem som spiller i denne serien er Jennifer Aniston (Rachel), Courtney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler), og David Schwimmer (Ross).

Serien er veldig morsom, man får latterkick på noen av episodene, og er egentlig en bare vanlig serie, med vennskap, kjærlighet osv.. Hvis du har ikke sett den, så anbefaler jeg deg! Hvem har ikke hørt om serien ? Hehehe.

Hørt om serien ? Hva er din favorittserie ?

Tumblr_l0q7ilrse41qbp2qpo1_500_large

Tumblr_l3ss53ntkt1qa9q5lo1_r1_500_large

289e1504-069f-403a-9e5f-4bdfa66a06cc_extra_large

1af46102-379e-4fca-95f7-9f0e558d319a_extra_large

4de43712-96d0-4272-ac6b-de03fa84002d_extra_large

20090204065151

Cuz I, I can be everything you need. If you're the one for me, like gravity I'll be unstoppable..

En av filmene jeg såg i går var "Starstruck" som hadde premiere i går på Disney Channel. Har aldri vært sånn hekta på Disney C.-filmer før, men siden jeg har sett nesten alle Disney Original filmene måtte jeg bare se denne filmen. Den var ikke så kjempebra som jeg trodde, men bra var den. Kanskje en av dem beste Disney C.-filmene, hahaah. Dem som hadde hovedrollene var Sterling Knight og Danielle Campebelle. Begge spilte bra i den filmen, og filmen hadde også med masse fine sanger som jeg ble hekta på, aaaaarg.. Kan si at den er ikke en klisje-film, men med at blanding av kjærlighet, romanse, komedie og den var litt trist. Og i det siste har jeg fått sansene opp for Sterling, ikke pga han er med i filmen og sånt, men han er UTROLIG FLINK Å SYNGE OG SPILLE GITAR! Helt klart, utrolig flink sier jeg. Men ja, ble litt rotere her, denne filmen er en utrolig fin film! Terningkast 4 fra meg..


 
Starstruck - Sterling Knight
Shades - Sterling Knight ft. Brandon Mychal Smith

Har du sett filmen ? Nevn 3 av dine favorittfilmer ?

The Vampire Diaries bøkerne

I forrige uke så ble jeg endelig ferdig med de 2. (eller rettere sagt 4.) bøkene i The Vampire Diaries bokserien. Må si jeg ble utrolig hekta på disse! Jeg la dem rett og slett ikke fra meg, jeg bare måtte lese 2 kaptiler før jeg måtte legge meg. Har aldri lest så brae bøker på lenge nå. I så fall; ELSKER DEM! Utrolig utrolig bra.

Ihvertfall til dere som ser på tv-serien "The Vampire Diaries" som er basert av disse bøkene så vet dere litt handler om. Det handler selvsagt om Vampyrer, kjærlighet, Elena, Stefan, Damon, Vickie, Bonnie, Caroline, Matt osv. Men i boka så var det en person som ikke er med i serien som heter "Meredith". Så det var faktisk litt mystisk å høre om henne i bøkerne og ikke i tv-serien. Som sagt, så møter Elena Stefan når dem begynner på skolen. Og Elena vil så gjerne få han. Så derfor prøver hun alt for å få han eller snakke med han. Og det lyktes hun med. Men etterhvert møter Elena også Damon, som er broren til Stefan. En mystisk en. Men plutselig blir noen person "attacked" eller drept i byen, og alle tror det er Stefan. Men Elena prøver så godt hun kan og si at det var ikke han og hun tror det er Damon som har gjort det, og etterhvert finner dem ut at det var faktisk ingen av dem guttene...

Så kommer litt av klagingen min - TV-Serien er også kjempebra, og det er boka også som sagt. Men det som er stort minus, er at tv-serien har seriøst ikke med hele handlingen i boka i serien. ALT er helt annerledes i boka enn serien. Jeg kan innrømme i boka at Elena er blond og har blåe øyner, har en lillesøster isteden for lillebror, Stefan har svart hår og er over 500 år gammel, og ikke over 100. Og Damon er ikke så slem. Hehehe. Men jeg sier terningkast SEKS.Lest bøkerne ? Følger du med på TV-Serien ?

The Wolfman

Som sagt i forrige innlegg så skulle jeg, broren min og 2 andre folk se "The Wolfman" på kino i dag. Vi kjørte rundt kl. 14.00 og når vi kom til byen gikk vi rett inn i Nova Kino, der vi skulle se filmen. Først kjøpte vi billettene og litt godis og ventet. Når vi kom inn i salen, så var det ikke så mye folk, men det kom etterhvert, så begynte spenningen:

Min mening om filmen; Filmen "The Wolfman" var så råbraaa at jeg vil gjerne se den igjen. Denne filmen vil jeg ikke si at det var kjempegøy film, fordi det var helt motsatt fra kjempegøy. Kan innrømme at det var skummelt og jeg skvatt veldig myye, men ellers så jeg med mine egne øyer. Jeg anbefaler IKKE til de som liker å se på blod, og er veldig lettskremt fordi denne filmen har masse blod og kan skremme deg. I førstningen turte jeg ikke å se på, men det ville vært dumt av meg. Denne filmen er den beste skrekkfilmen jeg har sett. Og terningkasten er 6 fra meg.

Etter kinoturen gikk vi ned til byen og deretter inn på McDonalds. Der kjøpte vi en hamburger, chips og brus. Og etter 10 minutter måtte vi gå videre. Vi skulle til kirken. Og denne dagen har vært en perfekt dag den. En perfekt en siden det var siste dagen i vinterferie. Og i morgen er det skole igjen. Buhuuu. Jaja, men vi snakkes!

Sett filmen ? Hvis ja, synes du den var bra ? Har dere vinterferie eller skal dere på skole i morgen ?

Mener du det ? Jeg vant altså ?

Haha, sånn tenkte jeg i dag på alltimen etter friminuttet i dag på skolen. Vi hadde alltime som sagt, og etter noen fremføringer kom en lærer som er ansvarlig for leselystaksjonen som vi hadde i Oktober tror jeg. Hun leste opp hvem som leste mest og de 2 beste som hadde den beste bokanmeldelsen. Og gjett hvem som vant da ?! Hvis du gjettet det var meg, så ja. JEG VANT! Jeg vant den beste bokanmeldelsen fra 5.-7. trinn, omg jeg ble skikkelig glad. Jeg håpet på at det var meg, og det var det jo. Jeg fikk en bok kalt "Det Gyldne Tårnet" og bokanmeldelsen på hjemmesidentil skolen vår. Jeg skrev bokanmeldelse av Eclipse. Så etter noen fremføringer hadde vi nesten alle 7.trinn trommeøvelse. Vi hadde en som het Kjartan og alle hadde en sånn afrikansktromme hver. Det var helt kult. Vi hadde noen rytmer, break og solo. Diggdiggdigg! Så var det kjedelige ting etter.

Nå sitter jeg her og skriver i vei. Har ordnet sånn bøker rad på rad, ryddet klær og har spist middag. Viderei dag blir det lesing osv. HA EN FIN DAG VIDERE!

- Jean Rose

ANBEFALING: FLICKA

I dag våknet jeg sånn klokka rundt 8.00, fordi jeg fikk ikke sov da, så da leste jeg ut Gossip Girl boka og etter det så jeg fortsettelsen av filmen "Flicka." Filmen var kjempebra! Og noen av scenene var triste, så jeg litt, jeg. Og denne filmen fikk jeg for mange år siden fra Penny klubben, men jeg gadd ikke åpne den, så i går åpnet jeg og så den for første gang. Kanskje det er vanskelig å finne den i DVD butikke, men du kan finne den på CDON.COM

Filmen Flicka handler om en jente som heter fot Katy Mcaughin som vil jobbe på familiens hesteranch i fjellsiden. Men faren krever at hun skal fullføre kostskolen. Men når Katy finner en villhest i åsene, bestemer hun seg for å temme den for å bevise at hun en dag kan overta ranchen som sliter i motbakke. Menså skjer da en tragedie, og familien vil trenge all sin kjørlighet og styrke for å få tilbake håpet. Denne filmen er en hjertevarm og storslagen film som venner og hele familien vil falle inn. De som har hovedrollne er Alison Lohman som spiller Katy. Tim McGraw som faren, og Maria Bello som moren.

Førsteintrykk: Hmmm.. Håper den blir bra.
Forsiden: Kuuuult !
Hele filmen: KJEMPBRAA og rørende.

Så Jean Rose gir denne filmen en terningkast:


Har du sett den?
Hvis ikke, har du lyst til å se den ?

MADE OF HONOR

For ikke så lenge siden, før jeg slo på pc'en. Så så jeg filmen "Made of honor" eller på norsk "en ekte mann". Jeg så på halvparten av filmen, så jeg ser resten senere, og for å være ærlig, så var egentlig filmen veldig bra. Noen ganger var det morsomt, og det var egentlig ikke kjedelig. Så jeg anbefaler denne filmen !

Terningkast: 5


Jeg kommer å fortsette sånn, så jeg kan anbefale noen filmer & CD'er som jeg synes du skal kjøpe/se : D

Q. Skal jeg gjøre sånn ? Fortsette å anbefale filmer osv...

Et bilde fra filmen.

TWILIGHT. < 3

Omg, jeg har blitt helt forelska i Twilight! Om menneskene, bøkerne, filmen, skuespillerene ++.
Akkurat nå driver jeg med å lese "New Moon" eller sagt "Under en ny måne" på norsk, leser den på norsk. Jeg tror jeg er ikke den eneste som elsker Twilight. Pluss jeg har blitt heeeeelt forelska i Edward Cullen, da mener jeg liksom bare Edward, ikke Robert. Jeg liker jo oxo Robert, men Edward mest ! Gleder meg syyykt til New Moon folksen!!
Kanskje dere ikke visste at jeg er en stoooor fan av Twilight ? Jeg har vært det i 1 år nå, og er stolt av det. *hint hint*
Skal legge meg tidlig i dag, for å lese litt mer i det.Jeg la meg kl. 23.00 p.g.a. jeg slapp ikke boka, den er jo da så spennende!

Vel dagen min hittil, gikk vel bra. I engelsktimen skulle vi gå to & to og later som vi skal ikke kjenner hverandre. Men jeg & Kimma byttet partner, siden jeg har Kimma te partner, men læreren vår sa nei, mens vi var i klasserommet, gikk læreren vår uti klassrommet, så jeg byttet partner. Senere da hun kom inn. Skulle hun spørre alle sammen hva partneren sa til deg om hvilken mat hun/han liker, og hva vil de bli når de blir stor. Og gjett hva??! Jeg visste ingenting om Kimma, siden vi byttet partner, jeg hadde Ida da, men vi bare tullet. Så vi hvisket til hverandre og alt. HAHA x''D
Vet, dårlig humor... Vel, det var da alt jeg skulle skrive da ; P

Q. Hvordan var din dag ?

Snakkes mer senere, folkens ;P
Blogges, Jean Rose. < 3

new moon

hits