Venner/familie

You are the best thing that's ever been mine

Just a regular torsdag: Skole-lekser-musikk-relaxing. I så fall så skjer det ikke noe spesielt. Har mistet inspirasjonen, så får håpe den kommer tilbake snart! Vil egentlig gratulerer til verdens beste som fyller 14 år i dag, Ellen! Det er meg og henne i det 2.bildet. Innlegget her er tilregnet til henne.. :)

Vil du si gratulere til henne ? 

We are born this way


Bildene er tatt med mobilkamera

Skidagen var i 2 ord: Koselig og slitsomt. Jeg og Ann Elisabeth og flere ofc gikk i mange km og kom fram til en plass og koset oss med mat, drikke og kaste snøballer på hverandre. Så endte jeg opp med 2 gnagsår på hælene. En god ting hvorfor jeg hater å gå på ski. Men i alt var det gøy og koselig, som sagt.

Hvordan har dagen din vært ? 

Moments

Hadde den beste lørdagen i går hittil. Som jeg skrev, så skulle jeg henge med Ellen og til byen. Vi shoppet til vi drop og hadde det koselig. Så var også invitert på filmkveld hos Ann Elisabeth med Helga, så imens vi ventet, så hadde vi photoshoot, haha. Det var kjempekoselig hos Ann E. Vi spilte en liten "rockekonsert" for henne og så filmen Due Date før kvelden nærmet seg og vi måtte hjem! Herremin, det var koselig!

Hva gjorde du i går ?

"En venn er noe som hjertet trenger hele tiden."

Henry Van Dyke

I dag har jeg hengt med ABV Ellen, og BK Ole Henrik. Jeg og Ellen var sammen først, vi var innom rommet hennes og pratet og ledd ihjel, hørt på musikk osv. Og da kom Ole Henrik, så vi alle 3 syklet til et badeplass kalt Merafossen. Det var morsomt, men jeg er den pysa da som ikke vil gå nedi vannet helt. Siden vannet var altfor kaldt, så jeg satt ved en kant, men jeg badet litt ja. Men vi tok også noen køddebilder, pratet igjen og badet litt til. Så etter skifting og sånt, tok vi alle 3 igjen en tur til butikken der vi satt og spiste sjokolade, drakk brus/energidrikke/litago, og pratet igjen, lol. Det ble også litt musikkspilling, siden Ole kødda mye med mobilen min, tulling. Men så måtte jeg hjem igjen, buhuuu, men det har vært utrolig morsomt, og at det var godt å se de igjen. Det skal gjentas en gang til!
<3

hahahah, fake a smile

Normale sier du ? lol

Tenkeren, fjortizzen, og..... unormalen, lol. Vi er ikke sånn på ekte altså..

fikk også en utrolig kul gave fra Ellen. Digger den smykken!

Hvordan var din dag i dag ?

Lovely day.

Dagen hittil har vært kjempe morsomt og koselig. Jeg og Ellen skulle til byen sammen, og kose oss der. Vi tok først bussen sammen til byen, og når vi kom til byen gikk vi til fotoboksen først. For å si det sånt kort, det var lol. Hahaha, når vi kom ut av boksen, og så bildene lo vi oss ihjel, vi så sikkert ut som fulle unger. Heh. Så gikk vi inn i diverse klesbutikker og sånt. Vi har vært innom Gina Tricot, Urban, Bik Bok, Swag, H&M, Platekompaniet osv.. Så følte vi oss tørste og kanskje sultne, så Ellen, så snill hun er, kjøpte hun eplejuice til meg og spanderte litt godteri til meg. Og når vi tiden var inne, tok vi bussen igjen hjemover. Det har vært kjempekos og jeg kost meg rått! Og dere får se innkjøpet senere, så nå lar jeg bildene snakke for seg selv;Hva har dere gjort i dag ?

KJEMPEBRA DAG!
Som sagt, så var det bytur isteden for en vanlig skoledag i dag. Først møtte vi opp på skolen, og tok bussen til Trondheim. Etter kanskje 1 time eller en halvtime's kjøring så var vi framme. Vi stopte utenfor Nidaros domskirken. Der ble bilde-taing, prating, gikk rundt kirken osv.. Det var kjempemoro, mest når vi tok bildene. "Alle sammen, kom! Lærere tar bilde, og alle sammen kommer hit" Hahaha, for en gjeng vi er.


Deretter gikk vi til Vitesenteret. Det var sykt moro der! Masse rare og gøyale ting, som rare sykler, store og runde speil, vanntornado osv.. Sykt moro, som sagt. Så laget vi en bil som skulle bli dyttet av lufta fra en ballong, en ting som ikke gikk så bra.. Og etter det, ble det spising og drikking, og leking igjen.
Så gikk vi til Trondheim Torg. Vi kunne ta med bare 50 kr, så jeg endte opp med en fin tunika fra H&M som var veldig billig. Det ble mye kikking og sånt, men kos var det. Selvom jeg merket at vi stresset litt, siden vi hadde 3 kvarter (?) på oss og sånt. Når vi var ferdig, gikk vi tilbake til bussen og hjem. FOR EN DAG! Glemmes aldri ihverfall. Fint vær, smilende og glade folk osv. Uff, helt klart den beste skoledagen i år!

Vært i bytur med klassen før ? Hvordan var din dag ?

If bear represents cuteness, heart represents love, and smile represents joy. Then your name represents my happiness.

Fikk besøk av halvsøstersen, samboeren hennes og skjønne lillegutten deres, eller rettere sagt tanteungen min, (Liker ikke å bruke det ordet, men det er litt gøy å være tante også da.) i dag. Dem kom sånn nærme kl.13.00 tida. Det var veldig koselig å møte dem igjen, siden det var leeenge siden vi møttes. Hadde det utrolig koos med babyen ihvertfall, aaw han er så skjønn og vettu. Han var til å spise opp, selvom han var født for tidlig, så så han ut som en vanlig baby for meg. Vi har også tatt masse bilder, neon av dem ble uheldige, men det var sykt artig å ta bilde av han, siden hver gang vi liksom skal vise det til han, slår han te kameraet, hahaha. Vi har spist, sett på TV osv.. Og så måtte de hjem da, veldig synd. Sjeldent vi møtes, men de kommer sikkert tilbake før vi reiser til Filippinene, hehehe. Senere blir det egentlig ikke noe spesielt. Skal se litt på TV og sånt, og rydde rommet mitt. Kom sikkert som en sjokk til noen, men jeg er faktisk en veldig ryddig person, hahaha.

Er du en ryddig eller det motsatte ?


make my day

Friends are like the stars, but you don't always see them, but you know they're always there <3

Etter en utrolig slapp skoledag på skolen, så skulle Annikenbeste bli med meg hjem i dag! Vi måtte sykle i hjemover da.. men det gikk altså greit. Det vi egentlig gjorde var å spise litt i førstningen, gikk opp til rommet mitt og tok noen køddebilder pluss vi hørte på musikk, og spilte fotball med broren min og naboen min. Så i det meste, har vi vært mest ut, pluss vi hadde det utrolig artig! Hahah. Det er så sjeldent at folk blir med meg hjem, siden jeg har de STRENGESTE foreldrene, og har ikke tid, hvis dere skjønner... Men endelig var med Anniken meg hjem, for good sake. Vi har også tatt massemasse bilder, og OBS! Jeg vet, det er mye sensurering, men sånn er livet og ikke ta bildene seriøse. Var veldig hyper;Etter middagen, så måtte hun hjem :( Men jeg så på henne at hun hadde det kjempeartig, og at vi flirte oss ihjel mange ganger. Snart, eller egentlig for noen minutter siden så skulle vi bort. Men det visste seg at vi skal dra om en halvtime, så hun kunne være her lenger jo! Menmen, tror jeg skriver ikke mer, jeg. Skal jo som sagt bort nå! Så GOD HELG.

Tar du med venner hjem hos deg ofte ? Har du noen planer for helgen ?

BIRTHDAY NIGHT!

Først og fremst; Beklager for utrolig sent blogging i dag, men jeg hadde det så utrolig syykt artig i dag! Siden jeg hadde vært besøk bestevenninna mi, Anniken i dag. Siden jeg skulle egentlig ikke feire sånn bursdagsselskap med vennene mine i år, så hadde hun lyst at bare jeg og henne skal feire det sammen hos henne. Så hvorfor ikke ? Så jeg kom dit kl.13.00 og kom hjem kl. 19.30. Så jeg har vært der i 6 timer og en halvtime, ikke sant ?

Det første vi gjorde, så måtte jeg vente ut i gangen, siden hun skulle ordne noka. Og når det var klar, så var det så hyggelig. Det sto to søte rosa kopper og en brett med muffins på. Og en av dem i midten var med et flagg og et lys. Naaaw, det var så søt! Pluss fikk jeg en bursdagshatt, hihi. Vi tenkte å se på noen filmer, og den første filmen vi så var "Herbie: Full Tank". Den var faktisk veldig bra film, anbefales :D Imens vi så på, så koste vi oss med lakrissnører, og Anniken da prøvde å bruke den som sugerør. Og faktisk virket den! Haha, eiiid. Etterpå satt vi med pc'en og blogget og gikk innom Facebook. Btw; jeg har fått meg facebook! Hehe. Etterhvert så tullet vi litt ogsånt og surret på pc'en. Men så hadde vi ingenting å finne på, så åpnet jeg bursdagshaven min fra henne. Og vet du hva jeg fikk ?! Jeg fikk en Jonas Brothers eller en JONAS T-Skjorte av henne!!!! Gjett om jeg ble glad da! Lengtet på i hele 3 år om å ha en, men nå har jeg det. ENDELIG! Etterhvert gikk vi ut og tok noen bilder, som ble litt morsomme og kule. Deretter ble jeg hentet og måtte hjem. Men jeg koste utrolig mye, og tussen tussen takk ABV for den beste bursdagsfeiringen. Utrolig glad i deg ♥

Nå blir det latskap foran tv'en eller surring på facebook. Hekta ? Å ja..Gjort i dag ?

Letters is fun to read, even if it was from one you love.

Hei! Skoledagen i dag var helt ok den, vi jobbet veldig mye med A-planen og gjorde noe forsøk på naturfagen. Så nå mangler jeg bare noen på matten og naturfagen. Har akkurat gjort ferdig engelskenfremføringen som vi skal ha i morgen. Blæææææh, hater å fremføre ting. Kommer sikkert til å ligne som en tomat oppi der. Etter skolen så måtte jeg sjekke postkassen da, og jeg ventet på en brev fra brevvennen min og nettbestevennen min, Susann ♥ Og der var den jammen og! Jeg gliste fra postkassen og hjemover. Var veldig spent på hva det var, og etter jeg spist litt åpnet jeg den. Og gjett hva det var, det var brev of course, en søøøt bursdagskort og en kjempesøt kjærlighet på pinne som er hjerteformet og en pose med lovehearts! Aaaaaw, jeg var så glad og that make my day ♥ Selvom bursdagen min er om 2 dager, hehe. Så tussen tussen tussen (x100) takk Susann, det gjorde meg veldig glad, du skal få høre mer i brevet, hehe. Love you so much! <3

Nå fremover skal jeg bare surrer litt på pc'en og kanskje lese videre på en bok jeg leser. Det var egentlig "Vampire Diaries" på TV'en i dag, men neeeeei. Det kommer ikke før i Mai! Uff uff, men jaja. Kommer sikkert å se noen ep. på pc'en. Så snakkes!!!!

Gjort i dag ? Synes du det var søt gjort av Susann ? Synes du det er også dumt at Vampire Diaries tok en pause fra tv'en ?Hjemme igjen.

Nå er jeg endelig hjemme fra en bursdagsselskap av en venn av familien. Vi dro sånn rundt kl. 15.00 tiden og var framme i 10 min. ellernoe. Det var veldig koselig! Det ble mye latter ogsånt. Først spiste vi en veldig god middag, så tv samtidlig. Deretter tenkte jeg, broren min og vår fellesvenn Christian om vi kunne gå til 7-Eleven som ikke ligger langt bort fra der vi var. Vi hadde med penger med oss, så why not? Vi måtte ta en snarvei og det var ikke godt, jeg ble bløt i sokkelestene mine! Men det gikk greit. Da vi kom dit, så tenkte jeg å kjøpe meg et blad, men det var ikke så mye spennende blad, så var det noen filmer til salgs, men ikke der heller. Men det jeg endte opp med var C!-bladet! Og vi alle 3 kjøpte til sammen: Påskeegg i lillekartong og Ben & Jerry's is. Så fant vi en plass, og det ble ikke så mye snakking, det ble mye latter og hyperhet. Uff, det ble også hjemover. Vi så ut som noen drittunger som har drukket alkhohol ellernoe! Og jeg mener det, vi så ut som. Da vi gikk tilbake var det dessert allerede og imens satte vi og kjempet på Ben & Jerry's isen. men det ble delt opp og alle likte isen kjempegodt. Videre på dagen har vært veldig fint, og jeg koste meg veldig mye. Og ja, så har jeg hørt veldig mye på sangen Baby av Justin Bieber, og In My Head av Jason Derulo.

Nå sitter jeg i pysjen og skal kanskje se en film, lese i det nye bladet jeg kjøpte eller TV-titting. I morgen, så blir det 1 uke igjen til jeg har bursdag, wohoo! Blogges i morgen!

Hva gjorde dere i dag ? Har dere smakt Ben & Jerry's is - hvis, hvilken har du smakt ?

Don't forget about the fun that we had. Last Time Around


Nick Jonas & The Admnstration - Last Time Around. Hva kan jeg si. Mitt favorittband som går solo. Woow, elsker nicholas jerry jonas mer og mer. Annerledes uten Joe og Kevin, men jeg kommer alltid å elske dem, bry faktisk ikke meg om du sier dem sug, fordi jeg like dem og du hater dem, alle er annerledes folk. Aksepter det. Elsker dem, og kommer til å gjøre i mange år til. Og btw: Albumet "Who I Am" kommer i morgen, iiiiiip ♥

I går kveld som sagt skulle jeg på bursdagsselskap til beste jenta Anniken med de beste menneskene i verden. Det var så koselig og masse latter. Første ble jeg hentet av moren og Anniken, så da vi kom hjem til dem laget vi sjokokuler og velkomstrdrink. Når alle jentene kom altså Anniken, meg, Monica, Åse, Maling og Ellen så drev vi med Twister først. Haha, det var så gøy. Det var ekkelt og masse hyperhet og latter da. Ja, når vi spise sjokokulene sprutet hyperheten i meg ut. Uff, jeg og Ellen flirte mye da vi snakket ogsånt. Vi startet med å spise sånne calzone, samtidlig så vi en film. Jeg tok med meg Good Wiil Hunting og En Shopoholikers Bekjennelser som vi så aller først. Midt filmen fikk vi boller med sjokolade inni og daimkjeks som jeg forelsket meg i. Deretter tok vi noen vennerbilder så ble jeg hentet. Pappa fant visst ikke veien, så måtte jeg springe. Imens vi snakket så lå han på, vet jo da ikke hvorofor. Så plutselig så jeg jeg en bil som jeg trodde det var pappa, men så stoppet den og da hørte jeg noen guttelatter. Så jeg sprang fort nedover, siden jeg trodde dem var fulle. Men så kom det en bil bak som var pappa og da jeg åpnet døren var han ild sint. Det var ikke så rart, at disse guttene som jeg hørt flirte da, var de guttene som pappa stoppet for, han fortalte at de sto i veien for pappa så måtte han stoppe og snakk med han, dem sparket bilen og ertet pappa, men dem ble skremt da pappa kjeftet. Uff, jeg hatter disse ungen gutter som blir fulle, det er så typisk fjortizzer for å si det sånt. Uff, til og med jeg hater det.

I dag har mamma bursdag i dag! Hun fyller 42 år, hoho, mamma er gammel, hahaha, nei da. Vi laget frokost og sånt. Så laget jeg ny inspo-plakat. A bigger one! Senere i dag skal vi kanskje på Peppes Pizza. Menmen, kos dere videre!


Dessverre ingen bilder fra bursdagen, men Anniken tok noen bilder, men vil ikke legge ut.. Så siden det er mammas bursdag i dag, slenger jeg et bilde med henne og broren min GAMMET BILDE!!!!. Måtte sensurere ansiktene våre, siden vi hadde grimaser der, så det vil dere ikke se S:

Hva gjorde dere i går kveld ? Skal dere noe gøy i dag ?

Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday, happy birthday

Hei! I dag regnet det. Uff, når jeg kom ut av døren for å gå til skolen da. Så jeg at det begynte å regne. Jakka mi var bløt og sekken til og med. Og på sokkene, hehe. Men dagen hittil vært greit. Vi hadde sånn jobbedag på skolen, sånn at vi blir ferdig med alt på A-planen. Jeg er snart ferdig med alt. Og i morgen hvis vi jobber utrolig godt, skal vi se filmen "Døden På Oslo S". Så jeg skal jobbe hardt selvom jeg har bare noen punkter igjen. Ihvertfall kom jeg hjem sammen med regnet. Jeg datt mye, så det var mye latter mellom meg og broren min. hehe. Har fått den Cheryl Cole sangen "Fight For This Love i hodet, aaarg. Men den er jo kjempebra. "We got fight, fight, fight, fight for this love...."

Uansett - tilbake til den egentlig hovedpunktet. I dag har min allerbestevenn bursdag og en av mine favorittbogger bursdag også. Og da mener jeg Anniken og Lisa! ♥ Anniken, tussen takk for alle de dagene med deg og minnene, du betyr masse til meg, og gleder meg sinnsykt il fredag. Lisa, du er helt fantastisk blogger, elsker bloggen din og kommer alltid til å gjøre. GRATULERER MED DAGEN JENTER < 3
Anniken, bestvenn ♥

Lisaaaaa ^^


Hva har dere gjort på skolen i dag ? Vil du gratulere dem med dagen ?

Anniken - Min allerbestevenn < 3

Heisann, og sorry for at jeg fikk ikke blogge i går. Jeg hadde egentlig lyst, men jeg vet jo ikke hva jeg skulle skrive om så jeg blogget ikke i går. Men i dag har jeg en ide; så jeg blogger om min bestevenn Anniken og hvordan vi hatt et i disse lange årene som allerbestevenner. Høres det ikke bra ?!

Det første som skjedde var at vi gikk i 4.Trinn. Det var 3 gutter som spurte om vi kunne leke med dem. Så ble jeg og Anniken nærmere kjent selvom jeg kjenner henne helt siden 1. Etter det ble vi skikkelig bestevenner og vi og Ellen, Monica og Malin var med så ble vi en gjeng og alle er bestevenner ennå. Omg, Anniken du betyr massemassemasse for meg. Det var noen krangling, men vi ble bestevenner igjen. Du støtter meg og er der for meg og du bryr deg om meg, og jeg er så utrolig glad i deg. < 3 Vi har så myye til felles og det som er pluss da.  Du vet ikke hvor myye men du har en skikkeig STOR plass i hjertet mitt og ingen kan ta plassen over det. Så Anniken, du må vite at du betyrbetyr masse for meg. < 3 Jeg håper i framtida at vi bor sammen i leilighet og tuller og er fortsatt bestevenner livet ut. Elsker deg for alltid Ludvig : - D < 333


Verdens beste venn, iluuu forever & always. < 3

Har du bestevenner ? Hva heter de ? Er jeg en av dine bestevenner xD ?

Friends are like the stars, but you don't always see them

Heisann hoppsan :- D
Nå er jeg visst hjemme alene. Mamna og pappa henter den nye bilen vår i Orkanger, og broren min er hos naboen. Men han skal være der i 30 minutter. Liker ikke å være alene hjemme noen ganger. Ja, det er jo artig å være hjemme alene, men ikke hele tida. Skoledagen gikk helt bra, synes jeg. Vi stemte filmen "Dum og Dummere" til i morgen. Fordi i morgen på skolen skal vi se på en film og kose oss i de 2 siste timene. WIHIII. Siden jeg er hjemme alene, så betyr det: lese blogger, se på TV og føler med klokka. LOL.

i dag på skolen så gav besteveninna min en kort. Det var et kjempefint kort. Da jeg åpnet så sto det at jeg og bestevenninna min har 7 års jubileum som bestevenner. Jeg ble sånn helt rørt og sjokkert, siden jeg har glemt det. Jeg ga hun en klem og sa hvor glad jeg er i henne. Fordi vi begge 2 har veldig masse til felles ! Og det som vi har skikkelig til felles er: DÅRLIG HUMOR ! Haha, vi har det så artig,og har skikkelig dårlig humor. Haha, loove u girl :'D < 3 Si grattis til os da xP Men ellers har det vært en veldig bra dag hittill.

Ha en riktig god dag videre  !
Blogges, Jean Rose < 3

picture 21
Hva er dette for noe da ? Den var da så søøt :'D

picture 22
I love u Ellen. < 3

Sorry for skikkelige rare biler. Webcam vettu. Men jeg har ikke funnet datalednign ennå -.-"

Snakket med Torunn i telefonen .

torunn

HeiHei ^.^
Jeg skulle lage dette innlegget i går, men fikke ikke tid.
I går kveld, rundt 21.20, i think, så snakket jeg med selveste Torunn(bildet) i mobilen!
Vi planlagt det da. Jeg ble kjent med Torunn i en nettside kalt for julia.no,og det var skikkelig kult å snakke med henne i ekte liksom <3 Hun er nyydelig & nyydelig stemme & aksenten hennes er søøt ;*
Vi snakket i ca. 3 min. Det var et pratsomt prat det. Vi begge så sånn: Jaaa, når vi hadde ingenting å snakke om x'D
Hun har oxo en blogg, sjekk den ut da:
www.Toouun.blogg.no
Håper vi gjøre det en gang til, for det var skikkelig kult å snakke med deg. :D
Jeg har oxo lyst å snakke med noen i tlf. som jeg har ikke møt, men kjenner.

Q.
Har du lyst å snakke med noen i tlf. som du har ikke møtt, men har kjent han/hene via internett ?
Hvem da ?

Blogges,  Jean Rose. < 3
hits